A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

én ma karfiollevest csinálok, meg ketchupos mézes csirkecombikat hasábburival. fiamnak végre van étvágya

Barbi az igazihoz hasonló, ami nem játék, hanem állványos hanem úgyan úgy néz ki 15körül van szintén .

ölelgetősben csak TV macit meg Tádét készít (mert a többit a kinaiak sem készítik túl rondán :wink: :lol: )
Vendég

Sziasztok!
Mi is megvagyunk, talán most már túl a nehezén, enni nem akar még, de legalább jó kedvű.
Hányás egyáltalán nincs már, de reggel még volt egy kis hasmenése.

Zsiga csuda édes!!! Nagyon megnőtt a hajatok!

Mecsi, örülök, hogy jelentkeztél, sajnálom apudat...

:( Eddig tartott a szabadság, felébredt...

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Örülök, hogy Málnus jobban van, és szupi az új avatar. Én teljesen le vagyok ám maradva ezzel a teletubbies(így írják? :oops: ) mesével. Az sem tudom mi fán terem.
Szisz, ha küldök dvd-t, átírnád?
Amúgy ha ennyit hány Málna próbálj vele coca colát itatni, a kórházakban is ezt csinálják. Profi csillapító és még van benne némi tápanyag is! Bár persze egy szurival nem ér fel, de hátha!

Illetve csajok, (visszatérve) miket néznek a lurkók? Mert nekünk egyetlen mesefilmünk sincs még, amit nem is nagyon bánok, csak már az őrületbe kerget az úrfi, hogy egész nap kaka-popón megy itthon. Na, nem kell semmi rosszra gondolni, bár eléggé ferdén néztek rám múltkor, amikor a bolt közepén kezdte el kajabálni. Ez nálunk a kakaó, szülinapompommal (Alma együttes) Van, hogy napi 10x meg kell nézni az egyszervolt.hu-n, és ha már választhatok, akkor jó lenne egy kicsi más, bármi.

Szóval próbálom minél kevesebbet tv-ztetni Levit, reggel-este a kakaóhoz 10 perc plusz a mi híradónk, de ezekben a 10 percekben ki mit ajánl?

Mi amúgy jól, Levi nem lett beteg, 3 hete ugye étvágy kevés, kivéve tegnap, de ez nagyi varázsa volt, és néha felmegy hőemcsiig a dolog, de ez a 4 szemfognak köszönhető, minden azt hiszem, na vége, kinn van mind, de csalódok.

Sajna ma akkorát esett Levi, hogy nagyon vérzett a szája, de egyenlőre nem merem megnézni, mennyire mozog az első két foga alul, majd pár nap múlva, hátha addig javul. Peti szerint a mozgatás csak rosszabb.

Mecsi, jó, hogy jöttél!

Barbi, szuper, hogy Dönci jól van!

Adri, Tőled akartam még kérdezni, hogy Dorca hogy áll a sajtkukacsággal? Illetve evéssel, ivással?

Na, ennyit engedett a fürdőző brigád, jó éjt Mindenkinek!

Ja, Zsófi, afp bőven 1 fölött, de most nem tudom megnézni, ezek szerint megint stimmel a dolog!
Mazska Neked mennyi lett? Illetve kiderült ma vmi izgis?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

JA, Boni, édes nagyon a Mackó!

Még kaptam 2 percet...:-)

Bocsi, de még reggel olvastam vissza, így a felét tutter már elfelejtettem, amit akartam.

Ma voltunk dédipapiéknál, Levi totál le volt nyűgözve, kacsák, méhkaptárak, traktor, tyúkok, cicák, kutyák....uh, egyszerűen sikítórohamot kapott, ha be akartuk vinni az udvarról, de ott meg 1 cm-re sem mehet el, mert ez titpikus tanyasi udvar 1 nap végigjárni, és nem túl gyerekbarát.... :oops:
Kaptunk 100%os mézet meg egy "kis" házi szalonnát...egy darab 1 kgos, és a másik sztem van vagy 5 kg, mennyei illata van és dönörű. Szóval el lettünk látva.
Levi meg sztem be fog ájulni most, legalábbis remélem!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Én is itt!
Végül is (úgy rémlik, hogy írtam már) nem voltam sokat RÉka nélkül, csak 1,5 napot. Ilyen már volt, most is sima volt a dolog. De köszönöm az érdeklődéseteket :D
HOlnap reggel mi megyünk Szegedre, anyósomékhoz szülinapra, aztán hétfőn korán Bp-re, férjemnek trágyalása van f9-től. Addig mi RÉkával csatangolunk, aztánő aojával hazajön Pécsre (itt átveszi a nagyi), én meg maradok Bp-en a házikónál építésvezetősködni. Majd csak szerda este jövök vissza Pécsre. Szóval most ez lesz szerintem a leghosszabb eltáv.

Adri! Sajnálom, hogy nem használt a műtét Dorcának! Minden elismerésem nektek, hogy így bírjátok a megpróbáltatásokat! NAgyon remélem, hogy tudnak valahogy gyorsan segíteni végre Dorcának, nehogy tényleg rámenjen a szeme!

Mecsi! APuddal a vitád nagyon rossz lehetett, elhiszem, hogy kivagy. De azért ne legyél haragtartó! Próbáljátok rendezni a dolgokat!

Apró! Gratu a kukacos kis Mazsoládhoz! A lényeg hogy egészéges, aztán majd jön lányka is, ha úgy van rendelve nektek!

Julcsi kitartás!

Szisz! Remélem Málnus most már teljesen rendbejön.
Én is úgy utálom ezt a hányásos mizériát! Répa is hányt egyet most este, ős szimplán csak a köhögés miatt. Nem sokat, de arra elég volt, hogy ágyneműt kelljen cserélnem :evil: Szegénykém már bő másfél hete húzza ezt a vackot magával, nem tudom mikor lábal már ki belőle. Most elég brutál módon köhög, hallom hogy jön fel a trutyi neki. REmélem ez már a vége. Kap egyenlőre Rhinatiol köptetőt, meg este és déli alvás előtt Stodalt. Van valami tuti tippetek? Mézzel én is próbálkoztam már, bár a védőnőm szerint 2 éves korig nem ajánlott. De RÉka is kapott már, vele az a gond, hogy simán nyelné kanálszámra....

Boni! Nagyon édes Zsigi a TV macival! Meg tudod írni hol lehetne venni és menniyért? Akár priviben.... BÁr most a következő ajándék tuti, hogy plüss Kisvakond lesz Répának.

Hiszti: Itthoni hisztikezelés: otthagyom, felmegyek, mondom, hogy majd akkor szóljon, ha be tudja fejezni. Egy darabig még ordít, aztán elkezd aja ajázni, kérdezem, hogy most már lemehetek, abbahagytad? Abba válasz után megyek.... :lol: Azt hiszem ez a leggyorsabb változat.
Éjszakai nyűglődéssel elég jól állunk, mert ha felébred, pátyolgatom, visszarakom félálomban, kjövök felpattan, aja ajázik. Aztán még egyszer visszamegyek, , újra eljátszuk ezt, akkor harmadjára apa megy be, és erélyesen rászól, hogy most már elég és aludjon , szót fogad neki :shock: ÉS ezt ugye a 4.ilyen eset után . Először bő félórát óbégatott még, aztán már csak10 percet, aztán 2-3-at, most meg szónélkül alszik! csak nem tudom, mi lesz, ha apa nincs itthon és jön a következő eset...

Gyerkőc fotók olyan édik! Barnus-Zorka, Áron-ZSófi nagyon édesek együtt. És tök jó, hogy így eljátszanak! Niki! Jól áll a kezedben a Zalán! NAgyon édes Zalánról a hason alvós fotó! Ritus! Ügyes vagy, hogy szépen boldogulsz a kát gyerkőccel is!
Szépek vagytok mindannyian!

Barbi! Örülök, hogy Dönci újra a régi...Tök jó, hogy így várja az ebédet!

Répa mostanság nem nagyon akar enni. Leginkább a főétkezésekkor. Persze valószínű, hogy csak a betegség miatt. Legalábbis remélem. HA jövő hét szerdára nem javul, megint megyünk dokinénihez. Ja mert nem is írtam, hogy most is voltunk, és továbbra is csak a "szokásosat" javasolta dokinéni, merthogy egyértelműen vírusos. Csak nem tudom, hogy ha ennyire elhúzódik, hogy két hét alatt se jön rendbe, nem lesz-e valami szövődménye. Modnjuk erőltetni nem akarom, hogy antibikát szedjen, de valahogy csak javulnia kellene már...

panna1

Boni! A ti TV macitok sokkal szebb, mint amit a neten lehet találni plüssben! Szóval várom az infót!

NA mentem pakolni holnapra!

Jó éjt mindenkinek!

panna1

Apró a youtube-on rajtavan a magyar népmesék és társainak a zöme...

Nem lett tegnap se etetöszék, egy volt, de 40 Euro! Penelkázólap sem volt. Két helyen voltam, le is mentem hídba, hogy ennyire nem találok semmit Eninek. Mintha a gyerekek megállnának a fejlödésben a 116-os méretnél... :? Sehol semmi nyári gönc (tegnap mellesleg 14 fok volt és napsütés), pár póló, de már az is nagy szó és ennyi.

Mentem, mert éhes vagyok belül. :)

Puszi: én
Vendég

Aproo!

Dorca nem néz tévét, a könyveket felületesen lapozgatja, a babákkal kicsit hosszabban, tekergetja, vonszolja magával. Szereti a mobiltelefonokat ha zenélnek nyomkodja, sms-t küld, meg felhívja a beütött számokat. Önállóan nagyon rövid ideig van el, leginkább rajtam lóg, hogy cipeljem. Ja és a kedvenc: Apa raktárja a télikertben van, mióta lebontottuk az öreg lakrészt, hát ott tuti jó ücsörögni a dobozokon, hok itt, hol ott, felmászni, lemászni, csak én is üljek ott és együtt rötyögjek, huncutkodjak vele. Rengeteget dumálkodik, önállóan a 3 szavas mondatok mennek, de szinte mindent utánoz, amit mondunk neki.

Evés ivás: Mi szinte csak és kizárólag kakaót iszunk, abból is keveset, mert szinte mindíg taknyosak vagyunk a magas szemnyomás miatt, szóval így nehéz cumizni. Néha este a kádban eszünk egy fél bébiételt, és napközben kicsit nyama- nyamát.( alma, keksz, joghurt, puding, és a mi tányérunkbók bármit, de csak nagy kanállal és villával, de ezek mind elenyésző mennyiségek!)
Mégis sokan mondták már ismerősök közül, ha ilyen lábakon állna magyarország, semmi okunk nem lenne az aggodalomra :lol: szóval nem aggódom!

Szisz!

Remélem Málnussal már minden O.K.!

Édesek a feltöltött képek, és tök jó, hogy így eljátszanak egymással a gyerekek( Barnus-Zorka, Áron Zsófi)

Mecsi !

Áronnak mennyi foga van most? Nekünk most bújt ki a 9. és a 10.

Boni!

Tv macis Zsigád ÉDI POFI :wink:

KépKép
koadri

Sziasztok!

Boni, nagyon édes Zsiga a macival:) és Áronról is aranyosak a képek!

Mi is bezsebeltük a bókokat, köszönjük;) Barbikám, aranyos vagy, de minden vagyok, csak karcsú nem;) már +9 kiló (73kg) rajtam, bár Barnussal ilyenkor már 83kg voltam;)) és állandóan sütök-főzök. Egyik barátnőm már teljesen "kiakadt", szegény fogyózna, de akárhányszor hozzánk jön, mindig van vmi nyalánkság;)) meg is kérdezte: "Te akkor is ennyit sütsz, amikor nem vagy terhes?" Jót mosolyogtam rajta....

Mecsi, tegnap megcsináltam a kakaós kalácsot újból, most másik tepsiben és eléggé kifolyt belőle a csoki:( bár így is maradt benne bőven, de van vmi trükk, amitől ezt nem teszi? Lehet a csokikenés után, ha lazábban tekerném fel a tésztát... hmmm?!

Olyan hihetetlen lányok, hogy már lassan én is szülök, így a felén túl már nagyon sokat eszembe jut... na meg tegnap akkorákat rúgott belül Kispicúr, hogy azt nem lehetett nem észre venni.. Már látszik a pocimon is a mozgás és tegnap este végre Ferci is élvezhette a benti bulit, kb. 5 percen keresztül;)) csak nevünk nincs még mindig.... jó lenne ha rá tudnám beszélni a Domonkosra, mert nekem nagyon tetszik;)

Barbi, Csandiról nem tudok semmit december óta, azon kívül, amiket ide írogatott.

Ágiék jól vannak, Lilike is meggyógyult, sajnos mostanában ritkán, de szoktunk találkozni.

Mazska, mi volt az uh-on? Képek?

Apró, nálunk a megy a tvzés, de rövid időre. Általában a Kisvakond és az autó című dvd-t kell megnézzük (10 perc), csak az autós rész köti le, a Verdák nagy kedvenc, de az sem tovább 10 percnél, alvás mostanában zenei dvd-re megy: Keb Mo vagy James Taylor a favorit, . számnál már alszik az ölünkben, de így legalább nem kell kézben ringatni;) ez is vmi;)

sniky

Máluska örülök, hogy jobban van már, remélem azóta már el is múlt ez a hányás dolog.... nálunk még sosem volt ilyen, de biztos nagyon rossz lehet szülőnek is, gyereknek is egyaránt.

Barbi, privi megy!

sniky

Sziasztok!

Köszönjük, a betegség teljesen elmúlt :)
Végre ágyba dugtam...extra nyűgös volt ma egész nap, sőt ez már a 4. éjjel, amikor katasztrófa. Eddig nem zavart különösebben, hogy éjjel is cicizik, mert evett, megfordult és aludt tovább, de most ahogy fel akarok állni mellőle, rögtön reklamál, és megy a cirkusz, ha ez így marad, akkor ha hazaértünk a nyaralásból akkor bevetem Panna módszerét, mert így egyikünk sem piheni ki magát, ő nyűgös nekem pedig nincs annyi türelmem mint amennyi kellene, ez senkinek sem jó :(

Apró, gratulálok a kukacoshoz :) Köszi a kólás tippet, de elvből kihagyom, jó magam sem ittam már lassan 20 éve egy kortyot sem, sőt a férjemet is sikerült leszoktatnom róla. Málnust pedig nem szeretném rá.... Viszont a Tele Tubbiest nagyon szívesen megírjuk nektek is :) Volt már néhány jelentkező rá Priviben is :) Nálunk tutire ez a nyerő most is, bár Binyekéktől kaptunk Elmót, úgy tűnik ez is tetszeni fog neki, viszont a Kisvakond nem érdekli. Nálunk is szabály, hogy max 2 alkalommal kapcsoljuk be, de inkább egyszer. Igazából úgy szokta nézni, hogy közben tesz-vesz a játékaival, és közben nézegeti is. Sajnálom az esést, szerencsére ezek a fogacskk strapa bíróak. Egy barátnőm kisfiának egyszer egy eséstől visszacsúszott az ínybe feléig a fog. KÉpzeld, lassan, de újra kinőtt normálisra. Most kezdett fogat váltani, ki is esett az a fog, és akkora gyökere volt, hogy nem hittem a szememnek :shock: szóval szerintem nem lesz baj!

Julcsi, kutya bajunk sincs, és senki sem kapta el Málnustól, pedig a mamák és a dédi is itt volt aznap, szóval szerintem nem fertőzünk, azért holnap sünizni nem megyünk, biztos ami tuti, de kedden oltásra és hozzátok már szeretnénk :) (tiszta szőke vagyok, azt hiszem a múltkor szerdát írtam, de kedden van a tanácsadás...az is jó nektek?)

Mecsi, mi csak 150 km-re vagyunk Pesttől, ha gondoljátok a húsvéti tali lehet itt is....anyagilag talán könnyebb lenne a Pestieknek...
Azt nem is mondtad, hogy végül megjött, vagy teszteltél? Vagy mi van????

Boni, ez a tv maci, annyira, de annyira édes! Zsigi pedig imádni való, ahogy szorongatja!

Méz: a mi méhészünk szerint is két éves kor az ajánlott, így kanálból azért nem adjuk, viszont teában igen, mert a fehér cukornál még így is sokkal jobb, és Málna is szereti. Ráadásul állandóan a mi teánkat akarja inni, és abban is az van, nem is tudnánk teljesen kikerülni.

Panna, most már ti is túllehetnétek ezen a hülye náthán! Egyre erősödik bennem a gondolat, hogy ki fogjuk próbálni, és végig is fogjuk csinálni ezt az altatást, ahogy ti, persze arra gondoltam, hogy ha felébred cicizhet, ahogy szokott, de utána aludni kell, nincs mese....

Adri, ahogy leírtad Dorca étrendjét mintha Málnáról írtad volna, kivéve persze a kád és a bébiétel, mert azt már nem eszi meg....és persze pluszban a cici, de szerencsére nekünk is azt mondja a gyerekorvos is és a védőnő is, hogy nem kell aggódni, jó húsban van. Annyira utálom, hogy ilyenekkel piszkálják az anyukákat!
Nekünk is a napokban jött ki a 10 fogunk!

Csandival én akkor beszéltem utoljára, amikor úgy volt, hogy megyünk hozzá, aztán mégsem, de jól vannak köszönik! De sajnálom, hogy ő is és most már Verocs is eltűnt :(

Sniki, nem kell szabadkoznod, hihetetlen csinos vagy! Binyek azóta többször elmondta, hogy te terhesen soványabb vagy, mint egyébként ;) (persze egyébként meg nem találkozott veled, szerintem Barnussal a pocakban, ahhoz viszonyít) A Domonkos szuper kis név, hajrá! Anyós fronton van változás?

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Panna, add át üdvözletem a szegedieknek;) már nagyon várom hogy menjünk mi is... Barnus minden nap elindul;) felül a motorjára és mondja: "megyek Szegedje mamájoz, tatájoz motojjal;)"
Barnus étvágya is pocsék volt az elmúlt 2-3 hétben, most két napja viszont annyit eszik, hogy mi is meglepődünk;) majd csak visszaáll nálatok is a rend! tegnap pl. mézes mustáros tarját sütöttem, kétpofára falta a kis drágám, olyan édes volt;) este csináltunk is egy jó kis dumcsizós felvételt, megpróbálom feltölteni és betenni a linket;)

Adri, sajnálom, hogy megint műteni kell majd a kicsilányt:(( olyan jó lenne már vmi végleges, tartós eredmény! Minden elismerésem a tiétek, tényleg nem lehet könnyű, hatalmas erő és szeretet van benned, őszintén csodállak benneteket!

Nem tudom mit akartam még...

sniky

Sziszka, aranyos vagy, meg Binyek is, de ő tényleg nem találkozott velem "egyébként":) na keresek is fotót arról az időszakról;) csak hogy lehessen mihez viszonyítani:)

Kép

Kép

és végül egy nem "mai kép", ha egyáltalán Rám ismertek? :)))

Kép

sniky

Sziszka, bocsi, de most vettem észre, hogy nem válaszoltam a kérdésedre, pedig akartam :oops: Zéti végig szopizott a terhesség alatt és nem volt semmi problémám ebből. Zéti még este szopizott, Zsombinak meg reggel a szülőágyon dőlt a tejecske a szájába :) 3.67-el született és két nap múlva 3.6-al mentünk haza :)

Voltunk ma a Kopaszi gáton, olyan jó végre sétálni kint. Igaz a szél eléggé fújt, de ettől eltekintve jó idő volt. Zsombi hirtelen megtanult motorozni, nagyon édes volt, ahogy küszködött vele kitartóan, már vagy 300 métert is haladt vele egyhuzamban. Végre meggyógyult teljesen, holnap megyünk dupla oltásra. Lassan megbeszélhetünk egy talit is Sziszka :)
Vendég

Bocs Niki, de ez tuti nem te vagy, hanem valami modell csajszi :D
Vendég

Andi, de jó lehettet a Kopaszin, már nagyon vágyok oda én is, csak ez a fránya szél ne fújna:(( mi a játszótérig jutottunk ma 1 órára, de Barnus mostanában dél körül már nagyon fáradt, így feljöttünk aludni egyet, most ébredt, mennem kell:)

sniky

Andikám... régi szép idők:))) bizony voltam én ilyen is, csak annak már sok-sok éve... de büszke vagyok arra az időszakra.

sniky

Hüha! Ki az a bomba nö ott a képeken? Nagyon, de nagyon tuti! Anyukám, leesett rendesen az állam. Rólam nincs ilyen frankó studiós kép, de voltam már én is jobb súlykategóriában. :(

Ideért a nem barátnönk Xynthia. Lassan leviszi a tetöt is... Nagyon durva orkán közepén ülünk, de estére ígérik a legjobb részeit, ez még csak a bevezetö. Várom a környékbeli fákat sok szeretettel a motoros fürésszel... Még jó, hogy nem idnultunk neki kirándulni!

Ehelyett inkább konyhafogságra ítéltem magam. Borsóleves, hagymatorta és kakaós csiga, utóbbinak kihülni se maradt ideje... :)

A párom meg a barátja lelkét kezeli, mert öngyilkosággal fenyegetözik. Napok óta áll a bál miatta. Mivel írt egy búcsúlevelet a barátnöjének, majd nem vette fel a telefont egész éjszaka, reggel a rendörök törték rá az ajtót tüzoltókkal és orvosokkal karöltve. Él, semmi baja, csak depresszós, de köszönet gyanánt kidobta a barátnöjét. Hááát.

Az öcsém meg kedden ért vissza Japánból, ahol ugye a változatosság kedvéért mégis mozog a föld. Olyan furcsa volt látni a Hiroshimában készült képeit, mert nem is olyan rég ugyanerröl a területröl már olvastam egy cikket, amiben a túlélök szólaltak meg. Nagyon megrázó volt. ùgy elképzeltem a lelki szemeim elött és akkor ezek a képek most. Azon filózok, hogy az atomerömüvet hogy becsomagolták és milyen hatalmas védelmi területet rendeltek hozzá a lakatlan kiadásból, a két japán város meg felépült és lakják minden további nélkül. De könyörgöm, az nem sugárzik úgy, mint az atomerömü környéke? Erröl miért nem szól a fáma, mert igazán ez lenne az érdekes kérdés!? Ez egy város csupa sugárzó személyiséggel...

Vendég

Niki csuda bombázó vagy azon a képen :) De azért a mostani is nagyon vagány! Jól állt neked a hosszú haj is! Csak nem modellkedtél?

Barbi, ha ott van erőmű, akkor nekem némiképpen hiányosak az ismereteim, én úgy tudtam, hogy ledobták az atomot :oops:
Egyébként Csernobilban is élnek sajnos emberek,pedig ott is sugároz még ma is a felrobbant reaktor... én meg arról olvastam. Nagyon durva dolgok ezek.
Kérek kakaóscsigát!

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, de, volt egy saját "ügynökségem", 6-7 divatbemutató szervezése, koreografálása tekintetében és különböző versenyeken is indultam, több kevesebb sikerrel. Így utólag nem bánom, mert nagyon jó időszak volt;)

Barbi, ezt hagymatortát megosztanád velem bővebben? Izgalmasan hangzik;)

sniky

Barbi, nem semmi barátaitok vannak....
Öcséd mivel foglalkozik? Mit csinált Japánban? Vagy csak kirándult arrafelé egyet?

Sziszka, nálunk kakaós kalács van, ala Mecsi;), jöhettek ide is;)

sniky

Öcsém csak kirándulni volt ott, de már nem elöször. Van egy középfokú japán nyelvvizsgája... Egyébként mérnök és leginkább Amerika felé orientálódik munkaügyben.

A hagymatorta tutira bent van a receptek között, de ha nem, megírom a biztonság kedvéért.

Sziszka!

Hát atomerömü és betonszarkofág alatt én is Csernobilra célozgattam és azzal próbáltam paralelleket vonni Hiroshima atombombája között. Ha a bomba helye sugárzik, miért ott építették újra a várost, ha meg nem sugárzik, akkor az atomreaktor roncsai miért teszik, ez volt a kérdés, amit feltettem.

Mentem szétcsapni a banda között.

Vendég

Niki de DURVA, és is ezt csináltam évekig, én is nagyon szerettem! :D :D :D Nem tudod Vera miért tűnt el? Kérek kalácsot....

Barbi, oké, akkor csak félreértettelek :D Öcsédnek jó dolga van! :)

Csenge, köszi! Egyeztessünk, örülök, hogy meggyógyultatok végre!

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Zsófi neked akartam még írni, hogy ha aktuális lesz, akkor tegnap találtunk 3500 ft-ért nagyon jó fa leesés gátlót! Képet is tudok tenni, ha érdekes lesz! (sajnos Málna kétszer is leesett már, így mindenképpen időszerű volt)

Vera, Boni, és aki még Bingó függő :) Találtam a Fakopáncsban egy szuper fa játékot, ami hasonló hozzá, de mégis már egy fokkal nehezebb játszani (1800 Ft. volt) Teszek róla képet!

Kép

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!
Sziszka köszönöm a hiányolást,mostanra másztunk ki a sielésen összeszedett köhögös virusból:( Tamás éppen céges sielésen így egyedül két gyerkőccel.
Jól néz ki ez a bingó pesten vettétek?
Nikinek szuperek a képei volt szerencsém látni az egész sorozatot:))
l.veronika

Csajok!

Figyelem-Figyelem :)
Van egy nagyon jó barátunk, aki sajnos nem tud eljönni Dobogómajorba szombaton (wellness) mert közben 2 gyerekük lett, és az üdülési joguk egy két személyes apartmanra szól, ahol egy gyerekkel még elfértek de kettővel már sajnos nem.
Szóval van egy kétszemélyes apartmanba szóló üdülési joguk szombattól-szombatig (egy hét) felhasználható, semmit nem szeretnének keresni rajta, így az ára 36.000 ft. Ez az apartmant, és a wellnesst takarja be, kaja nincs benne, de van étterem, ahol be lehet fizetni menüre is, vagy étlapból.

A honlapjuk:
http://www.clubdobogomajor.hu/

Nem mellesleg mi is ott leszünk persze egy szomszédos apartmanban.

Akit érdekelne, jelentkezzen!

Szilvi
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2010.02.28 19:20-kor.

<
sziszka78
Tolna

Vera, de jó :) Már az hittem te sem akarsz többet írni :(
Igen, Pesten egy Fakopáncs játékboltban, szerintem bármelyikben be lehet szerezni. ( mi a Körút és a Kálvin tér közöttiben találtuk) Nem mellesleg ott lehet kapni azt kis autópályát, amivel a játszóházban olyan jót játszottak a gyerekek. Amihez az a 3 kisautó van, felül el kell engedni, és 4 emeletet jön le, na remélem érthető voltam. Ennek viszont nem emlékszem az árára.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka ez csak 2 személyre szól?Különben érdekelt volna:(
l.veronika

KÉt személy + a gyerekágy kényelmesen elfér!

Azt elfelejtettem írni az előbb, bababarát a hely, szóval kiságyat etetőszéket adnak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2010.02.28 21:25-kor.

<
sziszka78
Tolna

Csenge, közben Verával sikerült váltanom néhány szót telefonon, és abban maradtunk, hogy ha úgy sikerülne összehozni a talit, hogy hétvége, akkor nagyon szívesen csatlakoznának ők is. (Apukák is jöhetnek) Mit szólsz?

Na most már eldugulok :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Most csak gyorsan bekukk - majd holnap irok en is bovebben.

Tegnap minden rendben volt az UH-on, szepen novoget Babo, mar 200 gramm es 16 cm...es nagyon ugy tunik, hogy kisfiu :) A 4D-s kepen mar eleg szepen latszott, integetett nekunk, morikalta magat, nagyon aranyos volt es szerintem az arca is fius (Laura masmilyen volt), bar azert meg mindig nagyon kicsi.Holnap teszek majd fel kepet.Mostmar mi is gondolkozhatunk a neven...:)

Holnap jovok majd reszletesebben. Jo ejszakat!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

nocsak Sziszka, mik derülnek ki rólad:) fotót kérek a régi időkről;)
Verám, ne árulkodj;)))

Szuper jól hangzik ez a Dobogómajoros hét, ha jól értem jövő hét szombattól lenne?

sniky

Mazska, de jó, örülök nagyon és gratulálok a kis kukishoz!!! Nagyon fiús lett a 2. mezőny:)) csak Csandiéknál lesz kislány, a többi mind fiú, ha jól emlékszem?!

sniky

NIki, jól érted :) Március 6-13-ig.

Niki, gépen sajnos egy kép sem maradt meg (kétszer is elvesztettem már az összes képemet, először a váláskor a az Exemnél maradt a számítógép, és az összes cd is, amire ki voltak írva, mivel nem szépen váltunk, így semmit nem adott oda, másodszor pedig karácsonykor veszett el minden :( ) Papír képen azért maradt néhány, ha személyesen találkozunk akkor megmutatom, na meg persze VHS a régi szép időkből :D A Diorónál kezdtem, talán csak nem te is?

Mazska, Gratulálok a kis kukacoshoz! Örülök, hogy minden rendben van! Kép is van? Esetleg Lauráról is tehetnél, akkor látnánk a különbséget!

<
sziszka78
Tolna

Hali!

Hú, mozgalmas vasárnapotok volt itt! :lol:

Sajna most csak átfutottam, mert nagyon fáradt vagyok, na de majd holnap pótolom.

Mazska, grat a sejthetően kukacoshoz!:-)

Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni: Lucán kívül használ(t) itt vki mosható pelust?
Mert lenne egy ajánlatom, ami elgondolkoztat: 20 db monapel pelus, plusz 10e ért vett hozzá az eladó belsőket meg külsőket, tehát elvileg egy egész szett, ami kitart két évig is akár. Ebből azt hiszem, ha két pelust használtak fel, mert nem jött be, így mondhatni tiszta új a szett, 40e volt és 10ért odaadná az egészet. Ha belegondolok, ez kb. 1-1,5 havi pelusár lenne, így ha még véletlenül nem jönne be, akkor sem buktunk nagyot.
Persze nem lennék elvakult, szóval én vegyesben használnám, tehát mozgós napokon inkább eldobható, de sztem még így is rengeteget spórolnánk rajta.
Na, ki mit mond?
Főleg a tapasztalatok érdekelnének, mennyi időt vesz el a tisztítás, mennyire megbízható "kifolyó-ügyileg", stb...
köszi, köszi...

Holnap lehet, lehet, hogy sikerül csereberélni egy babakocsit, drukkoljatok, mert szupi kis járgány lenne....de nem kiabálom el!

Jó éjt!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Halihó!

Köszi lányok az együtt érzést!
Panna sajnos apummal való viszonyt nem hogy nem fog rendbe jönni én már nem is akarom! :(

Boni annyira aranyos ez a tv-maci figura !!!

Barbi köszönöm az utána járást!!!! Ha lesz máskor is , még aktuel!

Adri nekünk is most jön a 10dik. 9-nek jött jobb alsó rágó és most a 10. bal felső rágó . Még hogy fogzási sorrend az egy nagy vicc!!!! :lol: :lol:

Niki örülök a dokiról írt véleménynek ezek szerint bevállik! Akkor most a MÁV-ban fogsz szülni? Ott lehet szülésznőt választani?Mert én azt hallottam hogy nem. :(
Kalácsra nincs megoldás, Andimnak egyszerűen minden sikerül! Nekem meg mindig kifolyik! Én is lazán tekertem fe.:cry: Anyós kipróbálta kakaós pudinggal azt mondta nem folyt ki neki.
Az utolsó fotón rád sem ismerni! :p:p

Sziszka éljen az egészség!!! Tali nálatok jó ötlet!
Modellkedés juhuuuuu !!!! Én alacsony voltam ezért nem feleltem meg! Éljenek a magas lányok :lol: :lol: Nekem más jutott helyette :) Tessék papírképet lefotózni feltenni :)

Étvágy: Nálunk is egyre pocsékabb, eltűnt az én nagy zabagépem. Minden kaja előtt húzza a száját és leginkább nem is enne ha az első falatot nem tömném bele , hogy legalább megkostólja mit is adok neki.

Éljen a fiús többség!!!!

Aproo mire cserélsz babakocsit???

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jóccaka! Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt MÁRCIUS!!!!

Kép

azt a betyár... Druszám nagyon tutin nézel ki a régi képen is :wink:

Szisz fényképezd le a fényképet!!! köszi a tippet bingóra .. nekünk van most a mit eszik az állat?

hú lennt lesztek Zalában? lassan mi is megyünk le, otthon is leszek egy vagy két hétig. szeretnék nővéremhez is elmenni Zsigával pár napra..

jó lett volna veletek pihenni, de sajna apa nem tud elszabadulni...

Aproo a mese nálunk igazi mentőőv. vészhelyzetben .ami leköti Zsigát az a Vitéz László, Micimackók, Kisvakond, Mirr Murr, Fülesmackó egy darabig a Thomas .. reggel meg napközben ha nagyon nyügi akkor szoktam bevetni. egyébként a háttérben mindig szól gyerekzene.. Grillus és társai, Meseovi.

drukkolok a babakocsi ügyben!

Mazska éljen a kukacgyanú
:wink: :lol:

Panna megkérdem neked, hogy mennyi én 3200ftért vettem ismerős által.. meg hogy van e most amikor voltam volt készen pár darab. megjegyzem Zsiga azóta is hurcolássza..fürdeti kisvödörben, eteti most a babkocsijába pakolja bele és tolná a lakásban.. nem is értem honnan a babakocsi mánia. láttam kisfiúkat is a játszón babakocsit tologatva sétálni.. de szerintem azért magamtól ne vegyek mán babakocsit fiamnak nem? :roll:

Babri Xyinthia remélem nem rombolt nagyon

Adri annak azért örülök,hogy Dorci a körülményekhez képest is életvidám, huncut cserfes kislány!

Mecsi no étvággyal mi is igy vagyunk.. tegnap viszont becsókolta a paradicsomos babfőzeléket!

az üveges bébiételt most a betegsége alatt leépítette.. nem fogadja már el.. csakis kizárólag amit anya főz! mondjuk eddig is csak ritkán adtam üvegeset, ha megyünk valahova, vagy ha olyan típusú étel volt itthon, akkor talonba volt eltéve neki

este megyek színházba tegnap tudtam meg, hogy ma van a második bérletes előadás.. Zsigámat meg 18.10re kell visszavinnem drnénihez...
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Szilvi, úgy látszik nagyon fogékony szegény Málnus ezekre a vírusokra. :( Remélem már jobban vagytok! Nekünk azt mondták, azért nem adják ba a B6-ot, mert nincs értelme, úgyis kihányja és hányással ürül a vírus, meg a hasmenéssel!!! Persze kínozzuk még jobban a gyereket…náluk a kórházban úgy megy, mint a nagyüzembe, darab-darab.. sajnos eddig jutott az orvostudomány…:( Hát én sem hallottam még ilyet azelőtt, nekünk is mindig B6-ot adtak.
A régi idős képekre én is kíváncsi vagyok! :) Ez az én életemből kimaradt, ezért nagyon érdekel! :D

Mazska, gratula a jó AFP-khez! Biztos minden rendben lesz! :)

Nevelés apával…nekem hatalmas szerencsém van a párommal, nagyon következetes és minden szóban egyetértünk, nincs olyan, hogy valamelyikünk engedékenyebb, mindig vesszük a lapot ha valamit reagál a másik. A nagyszülők is mindenben segítségünkre vannak, nincs extra kényeztetés! Egy pici vita a gyerek előtt és már meg is látja a rést a pajzson!

Apróka, gratula a fiúcskához. Aranyos a párod elmélete! :D

Niki, hamarosan befordul a fiúcska, lényeg hogy jól van. Biztos úgy kényelmes neki!! Pasi! :) Nagyon ügyes Barnus, hogy már ilyen összefüggően beszél!!! (Anya is ügyes, hogy ilyen szépen vezetgeti, tanítgatja!! :D ) Mi még csak a 2 szavas szókapcsolatokat tudjuk mondani. :) Klasszak a képek! És tyűha….(azokhoz a képekhez, amit magadról tettél fel… :D ) nekem ez csak álom. ;)

Ritus, édes a pici fiú!! És Zorka is milyen nagy lett!! Aranyosak nagyon!

Mecsi, nem irigyellek Apud miatt, nehéz lehet! Kitartás! Édesek a képek! Mekkora haja van Áronnak!! :)
Velünk az történt, hogy elkaptuk a Rotát és kórházba kerültünk. A képen infúzió van bevezetve Pisti kezébe. De már elmúlt, hál istennek!

Boni, ez a tv maci!!! Hol sikerült beszerezni?? Elérhetőséget lehet kapni tőlük?? Olyan jó lenne beszerezni gyerekkorunk nagy kedvenceit!! Mesében már megvannak. :)
Édes az ébredés utána bujcis kép a macival!! :D

Apróka, nálunk nagy kevenc Süsü, Shrek, Én elmentem a vásárba (egyszervolt.hu), és most Shaun a bárány, meg a Jim Jam-en egy két mese leköti, főleg a 3D-sek. Mondjuk ő inkább futás közben belenéz a mesébe, de inkább játszik, mint leül elé. :) Amúgy én youtube-ról töltöm le őket, mármint a régi meséket.

Panna, jobbulást Nektek!!

Nálunk ismét borzasztó éjjelek zajlanak, sírással, nyűglődéssel, csak azt nem értem miért!! Talán az időjárás!

k.a.t.i.c.a

Boni, jó ez a link. :)

k.a.t.i.c.a

Hahó!!

Mosható pelus, senki? :roll: :oops:

Jövök, csak most mennem kell a babakocsit megnézni. :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Még nem értem a végére az olvasással, csak Sziszkának reagálnék egyelőre:

Szerda jobb lett volna, de megoldjuk a holnapot is... Mikor jöttök? anyuéknál ebédelünk, de hazajövünk addigra akkor. Ja és hozzátok nekünk is a teletubbiest? Meg ha az elmót is meg tudnátok írni, az szuper lenne, Eninek is nagy kedvence :wink:

Örülök hogy jól van már Málnus :)

Na majd még jövök ha tudok, de lehet hogy csak délután...

yuyu79

Névdalok!

Szuper jó ötlet ajándéknak is, jó hogy ráleltél Boni!!!

KépKép
koadri

LÁnyok segítsetek!

venni szeretnék Zsiginek egy lapozót! fából van! nem látta valaki valahol? lecsúsztam róla teszin!!!!!

ha tudja valaki hol lehet megvenni írjon

Kép

http://www.teszvesz.hu/item933762757_ab ... fabol.html
Vendég

Boni, ez nem ugyanolyan, de lapozó. :)

http://www.teszvesz.hu/item940470132_fa ... konyv.html

k.a.t.i.c.a

Bár az eléggé megviselt állapotban van. Ez talán jobb kicsit.

http://www.teszvesz.hu/item940469658_fa ... konyv.html

k.a.t.i.c.a

KAtica köszi., de az a baj, hogy ez csak kettő a háromból, nekem mindhárom kellene :lol: és sajnos nincs meg neki :cry:
Vendég

Jaaaa, így már értem. :)

k.a.t.i.c.a

Lányok, Pampers akció a Rossmann-ban! A popsitörlő nagyon-nagyon jó áron van!!

http://www.rossmann.hu/images/akciok/ma ... rge/08.jpg

k.a.t.i.c.a

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: