A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

hendegabi! :)

Nálatok is jól "szájalnak" a gyerekek! :lol: :lol: :lol: :lol: De hogy jött ki pont a Zorro? :shock: Szerintem Nóci tud írni, és olvasni, csak olyan eszes, hogy titkolja előttetek. Tuti, hogy éjjelente chatel alvás helyett. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap esti "mese".
Manó odahozta a csillagos könyvet, hogy nézegessük. Már régen volt a kezünkben. Felcsapja, és elkezdi nézni a piktogrammokat:
- Azsmiazs? (Mutat a galaxist jelzőre)
- Na, mi? (Anyuka gondolja magában: he-he. :twisted: :twisted: )
- Csillagrendszerek.
- :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :shock: :shock: Öööööööö...igen. Ügyes vagy. :)
- Azsmiazs? (Rámutat a földgömbre)
- Na, mi? (Anyuka megest röhög magában: he-he :twisted: )
- A Föld.
- :shock: :shock: :shock: :?: :shock: :shock: Igen. :) :)
- Azsmiazs? (A műhold jön.)
- Na, mi? (Anyuka már nem röhög annyira magában... :roll: )
- Én nem tudom azt. Csak anya tudja. Én nem.
- A műhold. (Anyuka megkönnyebbül. :roll: :roll: :lol: :lol: )
Ezek után kielemeztük, hogy a hópehely piktogramja milyen, és hogy hogy kering a Föld a csillagok körül. ( :shock: :shock: :roll: :roll: )
Tovább lapozgattuk a könyvet és a hátuljában egy kislexion van a szakkifejezésekről. Ezek után a babatalis csajoknak egy találós kérdés. Na, mit nézegettünk Manóval tegnap esti mese helyett, mit olvastunk el többször is...? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Segítségül csak annyit, hogy ezen röhögtünk, hogy legközelebb ezt fogja megtanulni... :roll: :lol: :lol: :lol:
(Most nem azért, mert az én gyerekem, de besz@rok rajta. :roll: :roll: :roll: )

De, hogy ne csak villogjank itt mindig. Bár nem tudja, hogy milyen helyzetben szokott elhangzani, és mit jelent, de gyönyörűen ejti, hogy: "baromság". :evil: :evil: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.02.27 17:36-kor.

Kép
Kép
200907?

Megint a szokásos szombat délutáni pangás. :( Persze csak én punnyadok itt.
Igaz voltunk mi is sétálni: kb 1 órát.

Na, etetek én is, aztán addig hátha lesz egy beszélgetőpartnerem.

Kép
Kép]
hendegabi

Bocsesz! Babaúszni voltunk. 8) : :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Hugi most nem kultiválta annyira: egyáltalán nem értékelte, haa dobást csak imitálva is felemeltem a "magasba". A merüléssel nem volt különösebb gondja, de nem is tapsikolt.
Anyukának viszont háromszor is mosolyt csalni a tannéni arcára. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond: Most látom, hogy közben már jöttél! :D
Babauszi: kezdetnek ez sem rossz. Később még élvezheti! :)
Kár, hogy én nem tudom vinni Vicát. :?
(Bár utánanézek, hátha mégis.... :) igaz, akkor Nóci fog kitérni a hitéből, hogy ő nem jöhet :? )

Úristen: mit nevelsz ebből a kisfiúból? :shock: :shock: Nagyon okos!!!!

Zorro: rajzfilmváltozata megvan dvd-n, nagyon szereti, és abban többször leírják (WANTED: ZORRO).
Éjjeli chatelés: :shock: Remélem, hogy még nem...... aztán ki tudja? :roll: :lol: :lol: :lol:
Épp elég nekem a múltkori "túlméretezett" telefonszámla, nem hiányzik, hogy még a Nócim is éjjel telefonozzon meg interneten lógjon!!!!!!

Kép
Kép]
hendegabi

Eddig kétszer voltunk. Teljes apátia volt. Most legalább kizökkent valamerre. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor ne Virágot vidd, hanem Nócit. Az úszást sem túl korán, sem túl későn nem lehet elkezdeni. :wink: :lol:

Mégis mit gondolsz miért nagyobb a telefonszámla? Zorro. Aha.... :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Ebből a gyerekből nem tudom mi lesz. :roll: :?: Az tutira tudom ki az apja. De az anyjában már kezdek kételkedni. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Nócival jártunk ovis úszásra: a fülműtétig.
Tubus van betéve neki, nem érheti víz a fülét.
Van méretre csináltatott füldugója, de azzal meg nem hall: úgy meg félek, baj történne....
Telefonszámla: MMMMMMMMMMMMéééééééég nem Nóci volt :roll:

Kép
Kép]
hendegabi

Hajat hogy mostok? Kiveszitek a tubust? :roll:
Olyan nem játszik, hogy úszósapi alá valami speckó dolgot tesztek, ami védi a tubust, és hall is? :roll:

Kép
Kép
200907?

Ezt láttátok múltkor az Esti Showderben?

http://www.youtube.com/watch?v=iGrMMscTUcI

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Hoztam pár képet
Kép
Kép
Kép
------------------------------------------------------------------------
Érdemes ezt megnézni.
Vendég

Conversano: gyönyörű Marci :P: , azok a hatalmas szemek :shock: :lol: :lol: ! Aztaaa mennyi foga van már :shock: :D !!!
marietta1982

Tegnap óta csak futtában olvastam...

Bory vár,
Rátok vár :lol: :lol:

Bevallom valamikor diákkoromban voltam ott utoljára (ami jóó régen volt).

Fizetős a belépés :?

Boo

[quote]( írta:már mászik rá a motyó a kereklaposizére Wink küldjem?)

ööööö... mi mászik hová?? :shock:
Vendég

conversano! :)

Nagyon komoly rágóeszközök! :wink: :lol:

Link: háááááááát, bonyolult dolog ez.... Itt nincs fekete vagy fehér. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond: hajmosás az említett füldugóval........teljes hangerővel.
De azért az usziban egyéb zajok is vannak.

Conversano: aaaaaaaaaaaaazta, mennyi fog. :shock: :shock: :shock: :shock: :D

Kép
Kép]
hendegabi

Másodszor is álomélmény :)
És most vettem észre hogy a na'viknak 4 ujjuk van. Az avataroknak tehát pl. Jake-nek 5 de az igazi na'viknak csak 4.
Egyszercsak feltűnt, hogy milyen keskeny a kezük és onnantól már figyeltem. Azt nem tudom hogy ez szándékos a filmben vagy baki..
Mármint az hogy az avatarok keze különbözik a na'vikétól...
Kép Itt látszik Neytiri keze
Vendég

sillia! :)

A 4 ujjat én is észrevettem. :) Nekem az orruk miatt csúnyácskák, de azt csipáztam, ahogy mozgatták a füleiket. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
És az is nagyon frankó volt, ahogy összekapcsolódtak. :) :) :)
Dalmának hogy tetszett?

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Dalmának is tettszett, másodszorra is :)

Conversano

fogacskák :shock: :) :D :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bory-var:gyonyoruuuuuuuu!En is akarok menni!!!
De sajnos orulok ha a jovo nyaron hazajutunk :cry:

Orsi:kopaszi gat :wink: :wink:
Papirjaim:ulnek rajta most megint egy darabig :x ...koszi az erdeklodest,de talan 3-6 honapon belul meglesz...a turista vizumom lejarta eppen ismet esedekes,most annak a hosszabitasat varjuk elsosorban...(es a lotto 5-ost!)

Boo:sutotokos baleset... :roll: :shock: :lol: :lol: :lol:

Bond:szerencsere meg nem kellett vegyvedelmi,nem lukas a kezem :wink: Hangi szepen eszik,nem pruszkol(meg)...(eteto kabatot vettunk,mindig Makin van,de szinte alig lesz maszatos)
Mano: :shock: :shock: :shock: ez a gyerek egy "eszkombajn" :wink: :lol: :lol:

Hendegabi:Noci csudapofa :lol: :lol: :lol:
Jo lenne ha mar mind egeszsegnek orvendenetek!
Koszi a kepdicseretet!!!Kukacmanci is koszoni!!!
(cickoid jol vannak?mar nem szenvedsz vele???)

Sillia:hurra mozi!!!
Mi meg nem neztuk meg...egyszeruen nincsen ilyen hosszu idonk egyutt.....pedig mar le kene tolteni....en ugy megneznem,de pasim mindig elalszik minden filmen.....
Orulok hogy eljutottatok Locival a jatszohazba,bar sajnalom hogy a foglalkozas nincsen.....de latom,elvezte a gyerek!Nagyon hasonloak a csemeteink :wink:
En is ezert pedzegetek meg tobb programot,mert Hangi igenyli nagyon....

Persze 4-5 napja szakad a ho :evil: :evil: :evil: igy erdekes eljutni barhova is :evil: ,de apa tegnap elvitte Mukecot setalni kendovel....en szerda ota nem mentem ki...pedig ugy hianyzik....remelem holnap szebb ido lesz,mert a leesett ho nem is zavarna,de a folyamatos hoeses mar gazos picit.... :roll: :?

Conversano:aztaaaaaaaaaa :shock: :shock: jo kepek az uj jovevenyekrol!!!!Ez ritka hogy igy sikerul elkapni :shock: :D :lol:
Micsoda szemek!!!Es az a godor a pofijan!!!! :lol: :lol:

Link:ez dobbenetes,sikerult szinte teljesen elpusztitani azt,ami siman megmaradhatott volna az utokornak :? :x :(

Annyit pukizik Hangi...egesznap csak durrogtat.....pedig semmi extrat nem eszik(marmint mar sokfelet,de pukiztatosat nem).....de amit kap,azt nagyon!!!Zabal a lelkem....es kerekedik...ha ez igy megy tovabb,egy kis vitamingolyo lesz belole!

No nem is tudom meg mit akartam... :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Boo,

tegnap esti szólód :lol: :lol: :lol: :lol: Te tényleg nem vagy teljesen 100as :D :D

Azért nem mentem amúgy babatalira, mert hülye vagyok teljesen; pedig minden stimmelt, Álomnimród pont időben, 1kor ébredt, tehát még oda is értünk volna. Viszont tudtam, hogy 3 körül lesz éhes, és gondoltam, mégsem "csapom ki" a természet lágy ölén a természet adta kajaforrást az 5 fokban, míg ti rám vártok.
Aztán 2 körül megvilágosodtam, hogy lehet ám főzit/gyümit is adni cici helyett, de akkor meg már késő lett volna elkezdeni szedelődzködni. (Bár ahogy olvastam az élménybeszámolókat, még simán odaértünk volna, mert késett a rajt) Szóval Anya elb....ta :cry: :cry: :cry: :cry:

Apástali:
enyémapa kapásból úgy értelmezte, hogy ő is jön, pedig én nem is úgy adtam elő az 5letet :shock: :shock: Aztán felhomályosítottam, hogy neki nem kell jönnie, és nem úgy értettem, de még mindíg azt mondta, szívesen jön :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Pedig ő nem az a barátkozós típus, sőt...

Mind1, ha jön, ha nem, mi szívesen elviszünk majd, imádok vezetni, kombi autónk van, szóval tuti fix hogy bepasszírozzuk a két manót és a babakocsikat is :wink: (Ráadásul szerintem egy köpésre lakunk egymástól, szóval még kerülni sem kell :lol: )

Teapa:
Durva a vásárlás megint... én is akartam ám írni hogy azértmostmár tesssékaztánkibékülni mert nem jó ez senkinek sem, főleg nem Zsirinek, tutira érzi a feszkót. Ugyanakkor meg teljesen megértelek hogy bepöccentél. Azért mégis... ne legyetek már ennyire haragban, olyan rossz olvasni :roll: :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Katy,

fél10ig :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: Dejóóóóóóóóóóóóóóóóóó, nekünk nagyon rég volt ilyen (az is csak azért, mert fájt a derekam mint állat, és nem tudtam Nimródot kivenni a kiságyból. így mikor Enyémapa hajnalban elindult edzeni (azóta már nem jár :cry: ) úgy 6 körül, szegény Nimródot kivette álmában az ágyból és áthozta a hálóba. Ha megébredt, megetettem, és így együtt szundítottunk 10ig rendszeresen)

Apáink és a haverkodás :lol: :lol: akkor majd ülnek egymás mellett szótlanul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

H&Mben én is randalíroztam tegnap (barátnőmmel és lányával "plázáztunk" , így Nimród két Tigrises felső boldog tulajdonosaként tért haza. (hazafelé kis nyüglődés után mindketten bealudtak, így egy órát autókáztunk Zugló kertvárosában velük, hadd aludjanak :D :D )

KépKép

KépKép
kispocok13

Hendegabi,

Vicus mennyi mindent tud, aztaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! (mi most tanuljuk a Puszi-t, cuppantást - haladunk :wink: )
Zorro :shock: :lol: :lol:

Conversano,
fogak :shock: :shock: :shock: brutááááááááál!!!!!!

Bond,

Manó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: igazi kis tudósgyermek!!

Babaúszni?
Ti hova jártok? Csak nem ti is ott voltatok, ahol mi? És akkor az utánunk következő 3 órás csoportban?
Neeeeeeeeeeeeeee máááááááááááááááár! És nem jöttem rá :?: :?: Mondjuk nem nagyon néztem körbe, annyira el voltam telve a gyerekemmel :oops: :oops: :oops: :oops:

Mit műveltél amivel mosolyt csaltál a Tannéni arcára?

Szóval babaúszás: köszi az összes tanácsot, végül Apa öltöztetett, fürdetett, mert nem tudtam, hogy a hátam miatt hogy tudnám megoldani. Ő is csinálta vele a gyakorlatokat a vízben, én csak asszisztáltam mellettük, és a végén voltam kicsit kettesben Nimróddal.
Nimród nagyon élvezte, amíg vártuk Tannénit (ez tetszik, köszi Bond), sikongatással és beszélgetéssel szórakoztatta a nagyérdeműt. Teljesen fel volt spannolva a sok újdonságtól. A vízbemenetelnél szeme sem rebbent, pedig itthon még kiskádban fürdik, nagyot még csak messziről látott. A vízben elemében volt, pancsizott, beszélgetett, stb., egészen addig, amíg kicsi vizet nem nyelt (apa nem figyelt és a hasonfekvős gyakorlatnál egyszercsak lebukott a feje a vízbe , :twisted: :twisted: ) mert onnantól meg volt szeppenve, és a végén már erősen méltatlankodott :cry: :cry: de nem volt gáz egyáltalán.
Szó mi szó, élveztük mindhárman (én konkrétan majdnem elbőgtem magam az elején, úgy meghatódtam tőle, hogy mennyire élvezi(k) Apával a dolgot), úgyhogy megyünk jövő héten is :lol: :lol:

(Dokispapír: te nyertél)

KépKép

KépKép
kispocok13

kispocok13! :)

Egy cseppet se búsulj, mert "buta" voltál! :wink:
A mai napig a pelenkázón tesszük tisztába Manót. 88 centi, tehát bőven lelóg. A cuccok úgy esnek kézre, hogy a fejénél vannak. Amit szeret pakolni. :? :? :? :?
- Hagyd már! :x :x
- :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Apja megunta és átpakolta oldalra. Nem mintha ott nem érné el, de legalább feljebb tudjuk tolni még kb. 8 centivel. Röpke 2,5év alatt eszébe nem jutott volna a hülye anyjának... :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Igen, mi a 3 órásban voltunk. :wink: :lol: :lol: :lol: A többit majd később. :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Dodi ne semmi anyósod van neked is. Totál megértelek, enyém se különb. Mi sem beszélünk lassan 1 éve, apósommal sem és a párom hugával sem. Gyerekek voltak decemberben nála, előtte áprilisban a Norbi szülinapján voltak itt. És december óta most pénteken voltak ott a gyerekek. Nórát decemberben látták 5 percre. Apósom meg egyáltalán nem látta még. A nagyokat is csak áprilisban nálunk. Na nem mintha annyira odáig lenne bármelyik unokájáért is. Nem is értem az ilyen szülőket. Na mindegy csak szegény páromat sajnálom.
Nagyon jók a talis képek

Hendegabi most úgy néz ki hogy ez a kenőcs ha lassan is de mintha kezdene hatni, aztán hogy el is múlik e ki tudja. Tamás Betti osztálytársa, akit 3-4 fiú éveleje óta kiszemelt magának és állandóan verik, piszkálják szekálják. Ő egy nagyon rendes jó tanuló fiú. A világért sem bántana senkit, épp ezért kiszúrták őt maguknak. Így együtt visszük el a gyerekeket ebbe az új suliba, és egy osztályba kerülnek. Kedden már kezdenek. Jobbulást nektek.
Mi Balatonföldvárra megyünk júliusban.

conversano gratula a fogacskákhoz

Szerencsére mi ha apával összekapunk valamin, nem tart sokáig a harag. Egyikőnk sem haragtartó, legalább is egymással nem.

Rékának reggelre kruppja lett, hát ami azt illeti marhára örültem neki, 3 éve volt neki utoljára, hogy hogy jött ez most elő neki nem tudom. Kapott kúpot, meg fújtam neki a flixotidból, most estére már kezdett felszakadni neki.
Nóra is 4 fogú lett, végre kijött a felső két foga is.
Ma fodrásznál voltam, nem vágattam, csak festettem, mert most növesztem egy kicsit a hajam, nem hosszúra, csak úgy nyakig érőre.
Teszek pár képet.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Bond,
pelenkázó :lol: :lol: :lol: :lol:

3 órás uszi: Ez nem ééééééééééééér!!!!!! Te tudtad hogy mi ott leszünk, és megőrizted az inkognitódat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(mondjuk jóhülye vagyok, ha kicsit is körbenézek, Hugit csak megismertem volna...)

Ancsurti,
szerda óta bezárva... én is megzakkannék már...
Kopaszi-gát - ezen már anno nyáron is kacagtam, én is imádom, annyira szépen megcsinálták (bár régen sem volt rossz a kis kockás abroszos kajáldával... gyakran bicikliztem ki arra)

Képzeljétek, egy barátnőm tegnap volt UH-on, és babát vááááááááár!!!!!!
Én annyira de annyira örülök neki... a párjával már több éve (!) - kb 2-3 - szeretnének babát, de nem jött nekik össze. A csaj nőgyógyija nem akarta kivizsgáltatni őket kb 2 évig, merthogy addig próbálkozzanak csak... (közben másik barátnőm lombikozott, és megszületett a kislánya, ugye én is lebabáztam, és ő volt az, aki az első perctől kezdve végigasszisztálta a terhességemet, és rengeteget jött babázni is) aztán végre elment másik dokihoz, kivizsgálások, inszemináció, stb, és most úgy néz ki, az első lombik összejött! 3at vagy 4et raktak be, és az UH mutatott egy babyt, és volt szívhang is! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy drukkolok hogy minden okés legyen vele, annyira vágynak már babára...

(most sütöttem kakaóscsigát, azt toljuk be az arcunkba apával... még meleg...)

KépKép

KépKép
kispocok13

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Gabi,

ez annyira gáz...sajnálom hogy ilyen a kapcsolat. Pedig biztos szükségük lenne a gyerekeknek nagyszülőkre.

Krupp :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kép Kép ugye hogy mennyire hsonlítanak?

Kép

gabi1

Kispocok;eppen teged akartalak hianyolni 8) :lol: !

Voltatok babauszason???Jaj de irigy vagyok...jo lenne ha nekunk is osszejonne...
Legkozelebb te is menj be,es csinald vegig Nimroddal,biztosan nagy elmeny,es talan a hatadat sem bantja majd a gyakorlat.
Es nem mentel a talira???Ejnye-bejnye!!!Bena anyu!!!
Es nem taliztal Bonddal???Ezt a malort....
A kopaszi-gatra sokat jartam en is bringaval...sot!Te nem partyztal ott az Aranyhalban?Nagyon jo kis bulik voltak ott anno....Huuu a hideg is kirazott,mennyire kirugnek a hambol egyszer...persze tudom-tudom,mar nem lehet csak ugy.....
Baratnodnek gratulalok,es biztosan minden rendben lesz,megerdemlik!

En nagyon aggodok,hogyan is jutunk el a jogara es az uszasra....nagyon lelkes vagyok,de sajna a buszokra nem lehet feltenni a babakocsit,mert itt a regi buszok jarnak :twisted: ,se a villamosra nem fer fel :twisted: szoval nem csak otthon elcseszett a kozlekedesiek hozzaallasa ezugyben :twisted: :twisted: :twisted:
Tehat gyalogosan,kendovel kene menni,cipelni az uszocuccot(furdo cuccok,torcsik,stb.)/joga cuccott(parna+matrac+torulkozo+ruhazat)es ezen felul meg a babaapolasi felszereles...tiszta malhas lo....terdig ero hoban :x
A szerdai foglakozasra nem gond egy taskaval eljutni kendovel,de a tobbire....hat nem is tudom hogyan kivitelezem egyedul.....
Pedig megorulok azert hogy jarhassunk!!!

GabI:szemed javulasanak orulok!
Rekat sajnalom a krupp miatt...az hany eves korig johet elo ujra???

Na kukac ma nem igazan akar aludni....ma 1x 20 perc volt eddig :roll: ,es most tettem le megint,mert kiesett a szajan,de hallom a baby-orzon,hogy matat-motoszkal.....nem ertem???Pedig mar delutan 4 ora lesz mindjart...erdekes lesz igy az estenk....Nem nyuglodik,csupan nem akar aludni.....az elobb is itt rohogcselt,en beszartam...vajon mire gondolhat olyankor? :roll: :lol: Tekerek mindjart egy jointot neki,hatha elalszik...vagy lehet eppen ezert rohogcsel ennyit :roll: :roll: :lol: 8)

Kép
Kép
ancsurti

Gabi:jok a kepek!!!A hajad is jo,de ez Teged "oregit"picit....nekem a rovidebb jobban tetszik :oops: :roll:
Latom harci serulesei vannak Norinak :lol: :lol: :lol: Es tenyleg hasonlitanak nagyon a nagylanyoddal!!!(ugye O az??)

Kép
Kép
ancsurti

gabi1! :)

Történések: :? :? :( :( :(

Képek: :) :) :) :) :) Az egyikén némi mosoly bújkál az arcodon. Továbbra is jól áll. :wink: :lol: :lol: :lol: A szilveszteri nemfogadtammeghogyidénnemszülökgyereket poénod óta akarom mondani, hogy ilyet sem sűrűn hallottunk még tőled. Tessék sűrűbben megmutatni a viccesebb arcodat is. :wink:

"Hugit csak megismertem volna...) "
Ehhez képest Tannéni a vízbe vételkor:
-Ööööööööö...ő a....Gyurika ugye? :roll: :roll: :roll:
- :lol: :lol: :lol: :lol: Nem. Ő Csilla. :lol: :lol: :lol:
- :oops: :oops: :oops: :oops:
Mentségére szolgájon, hogy a bátyja kék naciját hordja, nincsen semmi ékszere, és a haja sem hosszú. Így összességében tényleg lehet fiúnak mondani. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

1. sz. vigyor tárgya.
Merülés oldaltartással. Eddig nem volt vele különösebb gond, de Hugi most már egy levegőbe dobálásra is páni félelemmel reagált (többet nem is dobtam). Így még jobban figyeltem, hogy mit szól a merüléshez, nem akartam erőltetni. Irány a medence egyik falától a másikig. Nézem, úgy tűnik menni fog. Szólok neki, hogy merülünk, megcsináljuk, látszólag minden rendben. Megyünk tovább. Oké, tényleg nincs gond. Na, akkor csináljunk még egyet. Merülés, kiemelés :arrow: a fal 2 centire a gyerek orra előtt. :shock: :shock: :shock: Basszus, majdnem neki vezettem csórikámat, annyira azzal voltam elfoglalva, hogy hogy reagál. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: Képes lettem volna alagutat fúrni a falba. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

2. sz. vigyor tárgya.
Színes labdákat szorongattak kicsit, vissza kell adniuk úgy, hogy a gyerek a térdünkön ül. OkosAnyuka nem ám neki dőlne a medence falának, neeeem. Csak úgy ácsorog egylábon, mindenféle támaszték nélkül. Tannéni odébb vagy fél méterrel és nem ám megvárja, hogy odajöjjön hozzá, neeeeeeem. Ő ugrál oda egy lábon úgy, hogy a másik térdén ül a gyerek. Nem tudom, hogy ki kapaszkodott jobban a másikba, Hugi belém, vagy én belé. De azt sem, hogy mi a francért nem vártam meg, amíg odajön hozzánk. :roll: :roll: :?: Pedig csináltunk már ilyet. :oops: :oops: :lol: :lol:

3. sz. vigyor tárgya.
Hogy jobb kedve legyen távozáskor, még egy kicsit megpuszilgattam Hugi pociját. Ő felmászott a mellkasomon, és megragadta a hajamat. De el már nem engedte. Bakker, vagy 3 percet töltöttünk el így, mire nagy nehezen sikerült rávenni, hogy engedje el, és kikecmeregnünk. Konkrétan semmit nem láttam a gyerek hasától. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Jesszusom....Nora mar 8 honapos elmult!!! :shock: :shock: :shock:
Sok boldogsagot neki!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Szia Ancsurti,

Aranyhal :lol: :lol: :lol: dehogynem, nem jutott eszembe a neve, voltam, persze, alap!

Babauszi: a terv az volt, hogy felváltva gyakorlatozunk (én is végig a vízben voltam mellettük) csak Apa is annyira élvezte, hogy nem volt szívem kivenni a gyerkőcöt a kezéből... (pedig hót' másnapos volt, a Drága megint bulizott tegnap :roll: :roll: )

Cuccolás: nem tudod a jógán otthagyni a cuccokat: matrac, ruci, ilyesmik, anno ahova én jártam Bikramra, ott ez volt a rendszer.

Béna Anyu, Bond malőr... ne is mondd...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

[quote]a írta:z elobb is itt rohogcselt,en beszartam...vajon mire gondolhat olyankor? Rolling Eyes Laughing Tekerek mindjart egy jointot neki,hatha elalszik...vagy lehet eppen ezert rohogcsel ennyit Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing Cool

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dehülye vagy... mondtam, hogy sok közös van bennünk :lol: :lol:

Juteszembe:
Lányok,
Ötlet: mama-buli-tali????????? Apákok őrzik a Törpik álmát, mi meg elmegyünk bulizni.

Ancsurti,
Te meg majd Skype-on, Msn-en csatlakozol Bucussal!

Gabi,
jók a képek, szépek vagytok!

Ja, mielőtt elfelejtem:
7 hós adataink: 7450g, 69,5 cm - szilfidben nyomjuk még mindíg

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond,

Gyurika...

Mosolycsalás
Hát, Hugi nem semmi kiképzésnek van kitéve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lehet hogy jovő héten maradok megnézni a 3 órás előadást :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(amúgy te jólmegnéztélminketmagadnak az usziban? )

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok:sejtettem hogy van nemi hasonlosag koztunk :wink:

Majd megtudakolom,ott lehet-e hagyni a cumot...jo lenne,mert ez igy erdekes egy musorszam lenne....
Szilfid-alkat:joojjaz!En kezdek "aggodni"na jo nem annyira,de eddig is szepen hizott Hangi,most meg aztan plane...pedig semmi extra,csak gyumolcs,zoldsegek,rizspep es az anyatej....kis guruljka :lol: :lol: Es meg mereckedni sem tudunk...en azt hittem marciusban megyunk dokihoz,de nem...csak aprilisban tudom meg a sulyat....nekunk mar csak 3 havonta kell menni csekkolasra...Lassan nem tudunk orokolni ruhakat,mert utoleri a kislanyt,akitol kapjuk a szerkokat.....

Apa megint csak este 7-re er haza...huuu de unom mar ezt :twisted: persze tudom hogy szukseges,de akkor is....
(eppen csak kijovunk a penzunkbol,de ez az allando egyedullet)

Bond:ti hogyan mentek a babauszira?Apa is elkiser?Vagy malhazol te is?Babakocsiztok?Itt nagyon rohadek a buszjarat,elol van korlat az elso ajtonal,hatul szinten.....meg igy is alig ferunk fel,ha rajtam egy pici taska es a gyerek meg elol.... :?
Jo kis musorszamot adtatok elo Hugival!!! :lol: :lol: :lol:
Gyurika: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Probaltam levizualni a gyakorlatokat,mert itt nem oktatasra megyunk majd,csak maganszorgalombol,es sajat kutfobol jon az "uszas-okitas".....Remelem kukacnak is tetszik majd!!!

Kép
Kép
ancsurti

Jeee!Valami uj avatar feleseget sejtek kispocoknal....de nagyitoval kell keresnem :shock: :shock: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Vegre meleg van a lakasban....nem is irtam,hogy reggelre elromlott a futesunk,teljesen kihult minden helyseg,kiveve a halot,mert az pici,es amugy is rasegitek egy apro melegitovel....
Na az eloszobaban kemeny 16 fokot mertem delutanra.....gyerek harisnyaban,zokniban,melegitoben,a hosugarzo elott.....a nappaliba bezarva velem egyutt!
Most erzem melegszunk!!!
Hurrrrraaaa!!!

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti,

igen, szenvedek ezzel a hülyeséggel, de nem engedi csak a full lekicsinyítettet, az meg ugye a nagyítós értelmetlenség. Tököm kivan...

Guruljka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szerintem azzal sincs semmi baj, lesz miből építkezni, ha hirtelen megnyúlik! :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Én csak egy személyt kerestem, abból is a nőneműt. Ismeretlen pasikra én már rá se nézek. :roll: :lol: :lol: :lol:
Küldj egy széééééééép, nagy képet magatokról, és akkor letagdom, hogy láttalak-e titeket. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Egyébként még az óra előtt, a medencében odamentem egy hasonló babához (illetve az anyukájához), mint amilyen Nimród. De ő Levente volt. :roll: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond,
:lol: :lol: :lol:
amint Apa hajlandó letölteni, küldöm!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 07:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hűűű Boo!

Ez jól néz ki! De éhes lettem..
Azt hiszem Te kérdezted,hogy mennyire viseli meg a fogzás. Szerencsére szinte semennyire.
Vendég

Boo

Végre béke, hurrá

Conversano

Fogak :shock: , Marci szemei :P .

Gabi1

Jók a fotók, tényleg hasonlítanak nagyon egymásra a gyerekek.

Kép
Kép
orsi777

Boo

Ja, és ilyen reggelit nem ér mutogatni, anélkül is nehéz fogyózni :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

boo! :)

Ezt elcseszted! Így neki mindig megéri összevesznie veled. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Nagyon belejöttél te ebbe a sütés-főzésbe te, asszony! :wink: :lol: :lol: :lol:
(Te láttunk mi esküvői képet rólatok? :roll: Egy csomó hercehurca volt, páros napokon esküdtetek, páratlan napokon nem, ilyen ruhát szerettél volna, milyen gyűrű legyen, stb. De nem emlékszem fényképekre. :roll: :roll: :roll: Én vagyok a hülye már megint? :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

Bizony láttunk esküvői képeket :)
Vendég

Újfent megállapítotm, hogy igen, én vagy a hülye. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: Még a barátnőd készítette őket, amikor a parkban vagytok, naci van rajtad stb. Ahhoz képest, hogy még tegnap este jutott eszembe... :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Boo: jó, hogy béke van. :D

Bond: Szegény Hugira legközelebb légyszíves bukósisakot is adni az úszósapi (kell nekik?) alá!!!! :twisted: :roll: :lol: :lol:

Gabi1: Szemed javulása: :D
Új suli miatt szurkolunk nagyon! :)
Kiről készült a másik kép? Ahhoz képest, hogy mi élőben is találkoztunk, abszolút nem tudnám megmondani. (Leginkább Bettire tippelnék)
Többi kép is nagyon jó!
BCG- újraoltásotok sikerült (a vállán lévő pöttyöcskéről jutott eszembe)??

Balaton: ...Földvár felé félúton! :roll: (ez csak úgy eszembejutott)
Réka kruppja: ajaj..... :? szegénykém. :(
Én már azt hittem volna, hogy elnőtte. Reméljük, ez csak egy egyszeri alkalom volt.
Keddre be van tervezve az ovi nálunk is. Kíváncsi leszek, tud-e menni a Nóci, és meddig. Még mindig rengeteg a beteg a faluban.

Kép
Kép]
hendegabi

Ancsurti: ilyenkor azért örül kicsit a lelkem, hogy nem csak nálunk vannak ilyen eszméletlen viszonyok a közlekedésben. Gyakorlatilag úgy tudnánk elmenni busszal valahova, ha a megállóban összecsukom a kocsit, és valaki segít fel- és lecihelődni.
Azért a te kálváriádnak és "bezárásodnak" nem örülök.

Kép
Kép]
hendegabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: