[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsuzsi, én vagyok. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Akkor jó...
Nézelődtem a neten, szombaton jön a barátnőm és szeretnék valami fini sütit nekik...

kovacszsuzsi
 
 


szénhidrát napom lesz, így pizzát sütök nekik, de csak kell valami édesség.. :lol:

kovacszsuzsi
 
 

 
 

Sziasztok!

Én is vagyok, csak dolgozom ezerrel. Minden évben rendez versenyt a nyelviskola, ahol Bence születése előtt dolgoztam egy kis kereset kiegészítésért suli után és mindig én csináltam feladatlapokat. Most is felkértek és hát csak akkor van időm, amikor a fiatalúr elalszik. Ez szerencsére korán van nálunk, általában fél 8-kor már alszik! (De ma pl már 7-kor bedobta a szunyát.) :D :D :D

Ja, és akkor már azt is elárulom, hogy ENGLISH tanár vagyok. :lol:

Zsuzsi: a 90 napos diétát csinálod? Hányadik napnál tartasz?

Pedi: Jobban vagy már? Engem is kerülget a nátha, az egyik orrlyukam már eldugult. UTÁLOM!!!!

Bettike: Mi van veled? Olyan régen írtál hosszabban. Csináltak már valamilyen vizsgálatot?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Zsuzsi én most pl pudingal töltött maffint csináltam:)))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


harmincvalahányadik napnál tartok... kb 1 hónapja ls 1 hete csinálom, mellette edzés, és már 6 kilót fogytam... sálálá

kovacszsuzsi
 
 


Nita, az nagyon jól hangzik. Én is egy muffint néztem ki, aminek a közepében túró rudolf van...

kovacszsuzsi
 
 


én is fogytam csomót...kb 2 hét alatt 5-6 kg-t:)))))
ez a fogorvos iránti stresszemnek köszönhető....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hú, az nagyon sok ilyen rövid idő alatt... gondolom, nem bánod. Jó lenne, ha én is ilyen iramban haladnék, de nem bírom az éhezést. Ezért választottam ezt a diétát.

kovacszsuzsi
 
 


én se éhezek......csak nem tudok enni........félelem meg egy oldalon evés nem könnyű...........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok!megint ezer éve nem voltam, most is csak egy gyors bejelentkezésre futja. Jelentem: van szívverés, már 9 hetes és 15mm a kis hapsi/csajszi.
Nika: ez a gyerek egyszerűen gyönyörű. A neve miatt meg külön elfogult vagyok, az én legnagyobbom is Gergő.
Moni: nagyon helyes a nem is olyan kis csajszi:))
Pedi, Pampalini: hajrá!
Melisch: fotó?
Én is fogok feltenni fotót, de hármaskáról még nincs :oops:
Szóval minden rendben van vele, annyi, hogy van egy haematoma a méhszáj előtt, ami vérzékeny, úgyhogy no sex, emelgetés, hajolgatás, torna...Lepény elöl tapad, közel a méhszájhoz.Van valakinek ilen irányú tapasztalata? Ez a terhesség későbbi részében mit jelent? A szülést nem fogja befolyásolni, mert programcsászár, csak félek, hogy ki akar fektetni, azt meg két gyerek mellett nem tudom megtenni.
Csillagvirág: üdv. a klubban, én is English...
este megpróbálok jönni, sziasztok:tary
tary
 
 


Sziasztok!

"Elveszett bárányka" jelentkezik! :oops:

Először is köszönöm a sok drukkot a gyógyulásom érdekében, ideért. Túl vagyok a takony-kóron, köhögésen, torok fájáson. Igen ám, de hogy ne unatkozzam, kaptam helyette egy kis gerincfájdalmat! :evil: Nem kicsit! :evil: Gyakorlatilag a vasárnapi éjszakám egy nagy nulla volt. Egyrészről akkor még úgy köhögtem, hogy be nem állt az a nagy p..ám, másrészt nem tudtam olyan pozicíót felvenni, amiben ne fájt volna a gerincem. Próbáltam hasom, háton, oldalt, lábfelhúzósan, összezsugorodva, ülni, állni, sehogy nem volt jó! :cry: Így aztán nem mentem hétfőn dolgozni, hanem egyenest a házi orvoshoz, aki egyből gerincröntgenre küldött. Eredmény, a gerincvonulatom alsó része ki van egyenesedve és egy kicsit össze vannak csúszva a csigolyáim. Köszi! Egyelőre itthon kellett volna feküdnöm a héten, amit kedden még teljesítettem, majd szerdán nagy buzgón elmentem dolgozni. Masszőrnél már jártam, mennem kell majd ideggyógyászhoz, és gyógytornára. A reggelek szörnyűek még most is, később jobb, majd a melóhelyen du-ra már elég sz@r. Nagyon kényelmetlen ülni. Ma bírtam a legjobban, ma szinte alig fájt, inkább most nem túl jó már. Hát, velem most ez van, bocs a hosszas taglalásért!

És akkor!

Nita! Ne haragudj, hogy így megkésve, de kívánok a Te drága nagyfiadnak nagyon hosszú, boldog életet!

Kismamik! Örülök, hogy végre jelentkeztetek, gyertek sűrűbben, meséljétek el, mire számíthatunk majd, és hozzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaatok(!!!!) pocak fotót! :wink:

Beze, drága! Gyanus nekem ez a sok laptető, lapozz csak vissza egy pár oldalt! Megy a drukk, hogy végre beigazolódjon a mi kis "hiedelmünk"! :lol:

Csillagvirág! Nagyon örülök, hogy végre jobban van a Te kis csillagszeműd!

Zsuzsa! Nem vagy semmi, gratulálok Neked! Bárcsak nekem is lenne hozzá erőm, hogy egy kicsit foglalkozzak a sporttal. Na, mindegy most meg már nem is szabad!

Nika! Ti hogy vagytok? Meló terén semmi?

Bettike! Mesélj, Veletek mi újság mostanság?

Pampa! Gratula a hamarosan várható költözéshez, remélem piri nénje elvonult már, és nem is környékez meg úgy 9hónapig! :wink:

Ne haragudjatok a hosszú hozzászólásért! :oops:

Jó éjszakát és Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!

Edit
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Pedi drága, nagyon sajnálom, hogy ilyen fájdalmaid vannak, a gyógypuszikat továbbra is küldöm. Remélem, hamar hatnak! Drukkolni mikor kell?

Tary, gratula, nagyon jó hírek!

Zsuzsi, nagyon ügyes vagy, csak így tovább!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Tary: köszike :):):)

Pedi : egyenlőre semmi munka de küldözgetem az önéletrajzomat mindenfelé,most várok egy két választ.

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Beze! Köszönöm szépen, ma megint sikerült egy helyen úgy lehajolnom, hogy azt hittem nem fogok felállni. :cry: Vettünk ma gyógymatracot, remélem az éjszkám már jobb lesz, mint eddig. Most is hajnalban ébredtem, és onnantól nem volt alvás, mert megint minden pozícióban nagyon fájt. Drukkok jöhetnek folyamatosan! :wink: Egy hét múlva tesztelek. Nálatok mi újság?

Nika! Nagyon szurkolok, hogy a tavasz hozzon Neked vmi melót :arrow: majd egy tesót! :wink:

Mindenki! Kérdezni akartam hogy vagytok a H1N1 elleni oltással? Én eddig nem oltattam be magam, és továbbra is inkább a nem felé hajlok! Most egy ismerősömtől azt hallottam, hogy talán tavasszal nem lesz újabb "roham". Eléggé körbejárta a témát. Gondoltam rá, hogy talán azért mondják a hozzáértők, hogy most nem lesz, mert valószínű megint nyár jön a tél után. Hát, majd meglátjuk!
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi, jaj, te szegény, hát nagyon nem irigyellek, gyógypuszikat küldöm folyamatosan továbbra is a drukkok mellé! :wink:
Mi megvagyunk, kicsit fáj a torkom, meg szokás szerint hulla vagyok, bár egy kb 20 percet aludtam délután. Remélem, éjszaka is fogok. :roll:
A megyében megint növekedett az influenzás betegek száma, de nem tudom, hogy az új, vagy a hagyományos típusú-e. Én még dec 1-én beoltattam magam, nem bántam meg, semmi bajom nem lett tőle, de senkit nem karok rábeszélni. Mindenkinek magának kell eldöntenie.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Pedi: Nagyon sajnálom, hogy ennyire szenvedsz. Én is küldöm a gyógypuszikat Neked!

H1N1 ellen akkor én sem oltattam be magam, amikor terhes lettem novemberben, mert az orvosom annak ellenére sem javasolta az első trimeszterben, hogy a tévében azt hangoztatták, hogy minden kismama adassa be a szurit. A vetélésem után viszont, amikor visszamentem dolgozni, azonnal beadattam. Elég könnyen elkaphatnám a munkahelyemen, így nem akarok kockáztatni. Egyébként semmi bajom nem lett tőle.

Ja, és én is a jövő héten tesztelek.... :wink:

Beze: Édi a kislánykád az etetőszékes képen! :D

Tary: Nagyon sokat pihenj! A haematóma nem vicc! Azzal feküdni kellene! (Ha szerencséd van pár hét alatt felszívódhat.)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Pedi nem tudom mit is mondjak a H1N1-ről. Gondolom mindenki saját maga tudja milyen erős az immunrendszere és mit bír ki. Pár országban óriási feneket adtak neki máshol meg senki nem ijedt meg.

Németországban tesóm barátnőjének a nővére elkapta és 2 hét alatt kutya baja lett (férje és pár hónapos kislánya nem kapta el), ő az első unokatesójától vitte haza (a csaj és a 4-5 éves lánya is túlélte). Semmi komplikációról nem számoltak be, sőt 2 hét múlva hazajöttek családi esemény miatt és senkinek nem lett baja. Ott a vakcinát visszaküldték a gyártónak, mert nem kelt el.

Nálunk hiába volt a reklám nem sokan adtak rá, média nyomta ezerrel. Aztán hirtelen január elején meghalt egy egészséges tv sztár H1N1-ben, halála bemondása után 2 nappal sorok kígyóztak az oltó pontoknál, boldog boldogtalan ment oltatni. Csomó vita, tolakodás végül oltószer hiány, stb a sajtó csak ettől volt hangos. Majd lassan elkezdték, hogy ki kell vizsgáltatni az ügyet az oltás körül, mert nem minden országban van így felfújva és lehet csak valaki jó hasznot húzz belőle. De nem sokáig tárgyalták és újra csend lett. Február közepén meg robbant a bomba, a színész hivatalos orvosi jelentés szerint a kórházban összeszedett vírusos fertőzésben halt bele és nem a H1N1-be. Így én nem is tudom mit is gondoljak az egészről. Volt ami megbízható infó volt, mint ismerőseim betegsége és felgyógyulása és az amit a média hirdetett :roll:

Harmadik esett: anyáéknál karácsony után az intenzív osztályra beutaltak egy orvost. 2 hétig hordott valamit lábon, láz is volt méghozzá magas de nem kezelte és az ügyeleteit sem hagyta, végül ágynak esett nagyon rossz állapotban 2 oldali tüdőgyulladása lett, víz a tüdején és nagyon odalett z egész belső szervezete. Sokáig volt életveszélyes állapotban a kolozsvári kórházban, professzor barátjai sem tudtak rajta segíteni és február közepén meghalt. Az elején azt mondták H1N1 fertőzése van, azután, hogy a vírus nem volt kimutatható a szervezetében. Ezt azonban nem közölte a híradó. Mégis egy egészséges ember volt és egy kezdetleges megfázás végül elvitte, mivel nem kezelte időben.

Én végül nem oltattam sokat töprengtem rajta, akartam is csak terhes lettem és így nem olthattak, mert az itteni vakcina nem lett letesztelve gyerekeken.

Tehát Pedi én tanácsot nem tudok adni leírtam azt amit és hallottam a vírusról és mindenki tegyen saját belátása szerint. Próbálj sok gyümölcsöt, zöldséget enni, hogy szervezeted minél erősebb legyen arra az esetre ha bármi is jön a tavasszal.

Pocifotót ne kérjetek, mert lusta voltam csinálni manapság de megnézem hátha van még valami :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


Na ezt találtam de nem tudom hány hetes is voltam :oops: 12-13 kb Kép

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!

Csillag, köszönöm, nagyon aranyos vagy!
Drukkolok nagyon!!!

Nekem sajnos megjön holnap, kicsit most elkenődtem...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat az oltással kapcsolatban.
Jelentem az új matracon nagyon jót aludtam, és végre a hajnali pisi után simán vissza tudtam aludni, mindenféle forgolódás nélkül. Ma nem terheltem túl magam, csak főztem+egy kis takarítás, drága férjem vállalta a porszívózást. Így du-án együtt pihiztünk, olyan jó volt. Nem igazán szoktam én hétvégente csak úgy pihengetni. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a férjem megtiltotta, hogy süssek ma vmit, így fért bele a pihi a napba. :oops:

Beze! Sajnálom, hogy úgy érzed meg fog jönni, de hátha nincs igazad! Szurkolok nagyon! :wink: Ja, Lexi tényleg nagyon cuki ezen a képen, már alig várom, hogy végre összehozzuk azt a talit! :wink:

Melisch, drága! De jó, hogy jöttél, úgy örülök Neked! Nagyon édes pocód van, gondolom azóta már sokat gömbölyödött! Mikor mész legközelebb vizsgálatra? Talán már azt is meg tudják mondani, hogy kisfiút vagy kislányt "rejt" a pocakod!

Nika! Sajnálom a melót, nálunk is hasonlóan kilátástalan a helyzet munkalehetőség terén.

Csillagvirág! Akkor remélem a jövő héten együtt gazdagítjuk a kismamik táborát! Megy a drukk Neked is! Hogy van Bence?

Többiek? Ilyen sűrű volt a hétvége mindenkinek, hogy nincs időtök jönni?

Nita! Milyen volt az ünneplés? Hozz majd képeket! :wink:

Jó éjt Mindenkinek! Holnap végre március :arrow: jön a tavasz! :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


h1n1: nálunk gyerek be lett oltva mielőtt ment az oviba,semmi baja nem volt tőle.én meg azért nem oltatom magam mert nincs rá pénzem.apa mg nem is akarja.viszont ha úgy alakul hogy babás leszek tuti beadatom mert akkor már ingyen lesz.

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Minden betegeskedőnknek jobbulást! Pedikém, nem semmi, amit kiállsz... Tary szintúgy! Csajok, veletek vagyok!

H1N1: Nálunk mi (férjem és én) oltattuk magunkat decemberben, anyósomék oltattak, anyumék nem. A gyerek esetében bizonytalan voltam, de felhívtam az én régi gyerekorvosomat, akinek nagyon hiszek és bízom benne, régi ismeretség, Pankát is kezelte már. Ő eléggé elrettentő példákkal támasztotta alá, hogy igenis oltassuk be a gyereket azonnal. A férje az egyik gyermekkórházban orvos, és ő mesélt több olyan esetet is, ami nem szerepelt sehol, semmilyen újságban, híradóban. Több kisgyerek belehalt, mert a kicsiken nem lehet segíteni úgy, mint a felnőtteken. Tüdővérzésben haltak meg... Ezek után nem gondolkodtam tovább. Amúgy nálunk nagyon kevés volt a valódi infó a sok médiacécó mögött. A legtöbb halálesetnél volt vmi alapbetegség, ami kiváltotta a halált a h1n1-gyel együtt...

A hétvége jó volt, majd jövök, most mennem kell aludni, mert leragad a szemem.

Puszi nektek, mindenkinek drukk a teszteléshez (aki tesztel :) )

kovacszsuzsi
 
 


Sziasztok!

Mi nem oltattunk, itt a megyeszékhelyen a kismamákat a 20. hétig elküldték, hogy csak félidő után oltanak, a védőnő,m pedig elmondta, hogy olyan papírt kell visszaküldeni az illetékeseknek az oltással kapcsolatban, amelyeken a következő kérdések állnak:
- hányadik hétben kapta meg a kismama az oltást?
- hányadik héten volt a szülés?
- milyen szövődmény lépett fel?.
Szerintem is felfújták ezt az egészet, főleg, mióta a WHO is meghallgatást kezdeményezett ebben az ügyben. De mindenkinek szuverén joga eldönteni, oltat-e vagy sem. Egyébként "sima" influenzában jóval többen halnak meg évente, mint ebben.

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok. Már egy ideje csak olvasgató vagyok és tettszik a "közösség".
Röviden: Kata vagyok, Bács megyében élek a férjemmel. =éve együtt, két éve volt esküvő, és gyógypedagógusként dolgozok. Egy hónapja hagytam abba a tablettea szedését. Több tünetét érzékeltem a peteérésnek, csak a bibi (vagy nem tudom, hogy az-e) ezeket 4 nappal eltérően. Hétfőn volt áttetsző, nyúlós hüvelyváladékom. Onnantól (12.nap) folyamatosan teszteltem lh-val és mindig negatív. Pénteken szintén teszteltem, de akkor váladék sehol, de pozitív lh-teszt.
A váladék előtti napon "akcióztunk, de a férjem elutazott és csak ma jön haza. :( A mellbimbóim egy hete fájnak. Szerintetek? Ezeknek nem egyszerre kellett volna felentkezni? Váladék+lh csúcs
Remélem nem hadartam el nagyon a történetemet, de nem is merem beleringatni magamat semmibe. Túl egyszerű lenne, ha ez így össze jönne. De tudjátok, a remény...
Mindenkinek szép napot!
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!
Pedi hülyeség ez a H1N1-es oltás...i ugyan beadattuk de szerintem tökfeleslegesen...........
hallottam hogy meghalt olyan is aki már 1 HÓNAPJA beoltatta magát!!!!!!!!!!!
Melisch nagyon cuki a pocid!!!!!!!!!!!!!
Kati üdv köztünk!!!

szerintem ne figyeld így magad mert be fogsz golyózni.....én is mikor figyeltem magam tiszta zizi lettem és nem is sikerült.....de miután abbahagytam a tesztelgetést és társait lám megérkezett pocaklakó:)))))aki már el is mult 5 hónapos:)))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Kati, üdv köztünk, szerintem inkább az lh-tesztnek higgy, azok megbízhatóak.

Lyly, Bencének boldog születésnapot!


Pedi drága, én is várom. :D Köszönök mindent, megjött ma, de már csak csütörtökig van szopi, utána tényleg élesben nekiállunk. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lyly: Boldog születésnapot Bencének!!!!!!!

Kati: Üdv. köztünk!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


sziasztok csajok

nálam semmi extra,ma vagyok 32.napon.görcsöltem 2 napja,sőt reggel volt rozsaszines,barnás akármi de nem jött meg.remélem a napokban megjön és akkor jóval korábban megjönne ami nagy szó nálam :) már évek óta nem volt rövid ciklusom,mostmár ideje lenne.

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!
Köszönöm az üdvözléseket!
Inkább lh teszt, mint a testi tünetek? Teljesen átlátszó, nyúlós váladék. De lényegében mindegy, mivel nem voltunk együtt, majd csak ma...
@ka(ti)
 
 


Kati akkor hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Üdv Kati köztünk!!! :)

Pedi-sajnálom a derekadat! A tesztedet nagyon várom már olyan rég láttunk pozi tesztet, azt sem tudom milyen...;)

Nita-rendbejött a fogad? Jó sokat fogytál hallod!

Beze-sajnálom pirit, de ne kenődj el! :)

Betti- örülök h ilyen rövid lett a ciklusod! Hajrá vizsgálatok!!!

Melisch- már szép a pocid, gondolom azóta még nagyobb lett! Érzed már h mocorog?

Nálam helyzet: semmi extra. A piri már elmúlt, szal eksön lesz!

Jó éjt nektek!

Pussz

Kép
pampalini
 
 


Pampalini már 1 hónapja csinálják.......holnap megyek megint......de legalább nem fáj már:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Lyly! Utólag is nagyon boldog szülinapot a "nagyfiadnak"!

Kata! Üdv köztünk! Hát, nekem az lh-val nem voltak túl jó tapasztalataim. Én azt mondom, hogy a váladék a legtutibb. Nálam pl a cicik csak pé után szoktak elkezdeni fájni mensiig. Szóval, szerintem erre ne alapozz! De a legfontosabb úgyis, hogy középidőben minél többször bújj apához! :wink:

Nita! Akkor lassan talán végleg rendbe hozzák a fogadat, itt lenne már az ideje. Mennek a drukkok a mai napra!

Pampa! Hát, az majd elválik, hogy pozi lesz-e a teszt, a duphaston miatt musz tesztelnem, de mivel sosem a pozit vrom, így nem fogok a kardomba dőlni, ha nega lesz. Inkább borzasztóan örülni, ha pozi! :D Mennek a drukkok a sejtecskék találkájához! :wink:

Beze! Hát nagyon sajnálom pirit! És az mit jelent, hogy csütörtöktől nem lesz szopi? Már kezded leszoktatni, és ezt a napot tűzted ki célul? Bocs, ha hülyeséget kérdezek. :oops:

Bettike! Szuper lenne, ha most tényleg megjönne, akkor aztán tényleg kezdődhetnének a vizsgálatok! Szurkolok! És gyere sűrűbben! :wink:

Üdv Mindenkinek!
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!Az előbb írtam egy hosszút és elszállt...Szóval vagyok, csak nem volt pár napig internetünk, mert elfelejtettem befizetni... :oops:
Itt minden rendben, legalábbis remélem. A heamatoma nem csinál semmit, ill. nem vérzik, és ez a lényeg.Ma van először, hogy tényleg Örülök is ennek a terhességnek. annyi minden sz@r volt nálunk az elmúlt időszakban, hogy ez nem a legjobbkor jött. De most már örülök neki, és csak azon izgulok, hogy ne legyen semmi baja.Egy furcsa hetedik érzék azt súgja, hogy az a baba aki ennyi minden idegbajt elvisel, és heamatoma, meg méhszájhoz közeli lepény, meg mindne ellenére itt van és dobopga szíve, az csakis lány lehet. Mjad néhány hét múlva koppanok..Nem mintha a fiúnak nem örülnék, de lányom még nincs...
Egyébként azon kívül, hogy a melleim le akarnak szakadni semmi bajom nincs. Nem vagyok aluszékony, fáradt, nincs hányingerem. Annyi energiám van, hogy bárki megirigyelhetné. Egyáltalán nem érzem, hogy terhes lennék.Egyedül a szagok tudnak betenni, bár azok nem terhesen is megviselnek, nagyon érzékeny vagyok rájuk.
Na, eldugulok, mindenkinek drukkolok, akinek kell, as orstársaknak kitartás!!
Pedi!neked külön, mert a derék, gerinc fájdalom tudom milyen pocsék.
Nita!remélem te is hamar túlleszel a fogproblémán!
tary
tary
 
 


Tarykám! Köszi, drága! Örülök, hogy jöttél kicsit mesélni magadról/magatokról! Jó volt olvasni. Tuti minden rendben lesz, és az is tény, hogy egy lány/nő ezerszer szívósabb mint egy kisfiú/pasi, mondjon akárki akármit, és előre bocsánatot kérek a fiús anyukáktól, de szerintem ebben minden nő egyet ért velem. :oops:

Puszi Neked! Várunk minél előbb újra! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Pedi akkor gyógyulj meg mielőbb és kívánom egyszer majd lecsücsülj a budi mellé örömödben mikor megvillan a 2. csíkocska! Meglásd hamarosan ez az idő is eljön én annyira drukkolok neked :wink:

Bettike ezek szuper hírek végre rövidül a ciklusod!!!!!!!!!!!!!!!!!! Babára nő az esély is, tényleg amúgy mi lett az eredmények vége PCOS vagy vagy csak cisztáig kavarnak be?

Többi pocaklakóra vágyóknak is megy a drukk és alig várom a + tesztet tőletek, annyira megérdemlitek :!:

Tary pihizz nem lesz gond a a hematóma meg tuti felszívódik!!! Még 2 hét és túl vagy a nehezen :lol: Ha ennyi az energiád nagyon szerencsés vagy. A cicifájást ne is mond, nekem most megnyugodtak végre, de rossz volt. A szagok nekem csak az öblítő fordítja fel a gyomrom, de igyekszem nem használni a régen mosottakat és mióta nem szeretem nem mosok öblítővel.
Én még mindig hulla vagyok gyakran, gondolom az idő is teszi, mert ha süt a nap tele leszek energiával ha borús az idő egész nap aludnék :oops:

Lyly ISTEN éltesse Bencét!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kati üdv közöttünk. Nekem az Lh tesztek bejöttek, bár mire + lett nekem sem volt olyan jó minőségű a nyák. Ha pontos a ciklusod akkor kb 14. nap van pé-d próbáljatok előtte együtt lenni akár 2 naponta és max pé napján vagy akár utána való napon. Valamikor régen olvastam azt, hogy legideálisabb a 28-30 napos ciklus mivel van ideje a petének beérni, majd a sárgatestnek is rendesen kifejlődni. Akinek hosszú a ciklusa mire beérik a pete elérhet a sárgatest ezért nagyobb a valószínűsége, hogy a baba nem tud megtapadni, ha meg megtapad lehet vetélés belőle nagyobb eséllyel mint normál ciklus estén. Ugyanakkor egyes vélemények szerint is megelőzhetőbb egy beteg baba megfoganása ha a petevezetékben a hímivarsejtek még nem öregedtek el és meg tudják termékenyíteni a petét alighogy megtörtént a peteérés. Ugyanez érvénye a petére is ha az aktus a peteérés késői szakaszában van lehet a pete öreg és hiába egyesül egy fiatal hímivarsejttel, nem biztos, hogy a magzat egészséges is lesz. NA remélem világos mit akartam itt zagyválni. Ezt valahol olvastam mint pár hasznos tanács a vetélés elkerülése érdekében.

Na megint hoztam a formám
:lol: :lol: :lol: és hosszú lettem puszi :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch! Köszike! Igyekszem majd minél előbb teljesíteni a kívánságodat! :wink: Örülök, hogy jöttél, és írj csak nyugodtan, én akár az egész oldalt átadom Neked, csak gyere és mesélj mindig kismami létedről! :lol:

Beze! De szép lett a vonalzód! Gratula hozzá, természetesen Lexi miatt lett ilyen "csudálatos"! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

melish: Köszönöm az infokat. Ezeket tudom, és elég depressziós vagyok attól, hogy nekem lesz beteg gyerkőcöm, márcsak szakmámból (gyógypedagógus) kifolyólag is, mivel egész nap a sérült gyermekeknek próbálom szebbé tenni a napjait és látom, hogy van, akiket nagyon "megtréfált" a természet. Egyébként a ciklusomról fogalmam sincs, mivel ez az első hónap 8év után, hogy fogi bogyó nélkül élek. A 12.napon volt "durva" peteérésem, sajnos csak előtte nap voltunk együtt, mert a férjem elutazott.

Akik nem régen ünnepeltek, azoknak én is sok boldogságot kívánok.
Egyébként a cickóim folyamatosan fájnak, már a 10.nap óta. Szerintem egyszerűen csak próbál felszabadulni a szervezetem a nyolc évi hormontól.

Drukkolok minden babásodni vágyónak, érzem, hogy a március jó hónap lesz!
@ka(ti)
 
 


Pedi nem tudom mit is lehet mesélni erről az időszakról. Fárasztó de csodaszép. Lassan a pocakom is látható lesz így már nem kell senkinek mondjam, hogy kismama vagyok :wink: Nem éltem vissza a helyzettel de bizony Isten megtettem volna a múlt héten. Elköltözött az APEH más irodaépületbe és így nem küldtem a kolléganőmet, hanem elmentem én és kicsit kellett sorba állni. Utánam másodiknak jött egy idős néni és az volt az érzésem szívesen előre bújna, mert mind próbált előrébb menni pedig alig voltak 5-ön előttünk. Akkor megfogadtam magamnak ha bújik megmondom neki, hogy ha én terhesen tudok sorba állni tudjon ő is ha fáj is a lába. Gonosz voltam de annyiszor kijátszottak már az iylen nyugdíjas korosztály, hogy az fantasztikus, olyan pofátlanok, na jó persze csak egyesek :!: Sokat pihenek és akkor kelek amikor jólesik. Munkába még jövők ,bár ha a fiúk látják nem sok a dolgom zavarnak haza :lol: na de nem megyek, mert akkor csak tv-zek és lustulok, a netthez s könnyebben hozzáférek itt. Annyi, hogy nem tartom a kapcsolatot a kliensekkel/beszállitókkal csak akivel akarom, hogy ne idegeskedjek fel. Szóval mindent szabad amit csak akarok :lol: :lol:

Amúgy nagyon szomorú vagyok :cry: :cry: mivel január 3-án öcsém hirtelen felindulásában kiköpte, hogy szándékszik Németországba áttelepülni. Aztán később elmesélte, hogy igenis nyáron menni akarnak, papírok megvannak csak el kell döntsék mikor mennek. De végül barátnőjének megszűnt a munkahelye így nem vártak nyárig és péntek este elmentek :cry: Nagyon örülők, hogy megpróbálnak egy jobb jövőt teremteni maguknak, most míg nem házasok és semmijük nem volt amit sajnálniuk kellene, hogy itt hagytak. Na de eddig egy városban laktunk szüleinktől és szinte minden rokon, ismerőstől olyan 350km-re. Itt volt bármikor szükségem volt rá, kisegítettük egymást és egy irodában dolgoztunk így minden nap láttam. Most olyan egyedül érzem magam. Hiába van pár barátod az csak nem a családod, nem rohanhatsz, hogy vigyen ide vagy oda, vagy éppen vegyen ezt vagy azt, mert éppen útba esik neki. Férjem is sokat van távol. Ha nem is jöttek hozzánk gyakran de mégis ránk nyitották az ajtót. Ha a férjemmel ugrottam a sürgősségire 10 percen belül ott voltak, ha csak nem kértem, hogy maradjanak, mert azért nem olyan súlyos (évente 1-2-szer ott vagyunk sajnos). Persze beszélünk netten, telefonon és azt mondja, hogy lassan már soha nem leszek egyedül és nem szomorkodjak, de nehéz. Most nagyon el vagyunk indulva, hogy olyan 5-6 éven belül mi is közelebb költözzünk anyukámékhoz, na de most nem lehet kölcsön van a házunkon a piaci árak meg a béka feneke alatt vannak, tehát maradnom kell és így hármasban boldogulni majd.

Kati kérlek ne agyalj ilyesmin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neked egészséges babád fog születni. Persze lehet várnod kell keveset/többet míg a szervezetedben a hormonháztartás helyreáll a fogyigyátló miatt de nem lesz beteg babád!!!

Nekem is megfordult a fejemben, mivel annyira erőltetik ezeket a szűréseket és nem is tudom ha igazán tudni akarom előre, hogy beteg a baba, hiszen milyen jogon tagadom meg tőle az életet. Nagyon vallásos környezetben nőttem fel így ezt eldönteni nem lenne könnyű. De tudod épp a tegnap volt a Viasat3-an a házalakításban egy vakon én nyomorékon született gyerek aki 19 éves és nagyon boldog szülei azt mondják nekik nem teher és imádják így ahogy van. Ilyenkor fáj a szívem és csak remélem, hogy ilyen válaszár út elé nem kell kerüljek de azért a tv-be is mikor látom, hogy mennyit szenved egy csecsemő meg a család egy beteg miatt bizony az az első gondolatom, hogy miért vállalták ha időben tudták mi vár rájuk. Na nem folytatom, mert ezek nagyon gonosz gondolatok és csak egy fáradt kívülálló gondolatai ha te kerülnél a helyükbe lehet te is pont úgy döntenél ha van szíved. Ilyen témát inkább kerülők, mert elfogott már párszor a sírás és mondtam a férjemnek, hogy én nem akarom tudni, hogy beteg a baba ha tényleg az lenne.

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!!!!!!!
Tary örülök hogy minden rendben és hogy ilyen jól érzed magad!!!!!!!!!!!!!!
én is ilyen voltam Barnival míg be nem köszöntött a 40 fokos nyár:)))))))

Melisch nyugodtan zólj be az ilyeneknek....én kivétel nélkül miindíg megtettem:)))
sőt.....most hogy babakocsizok és mikor busszal megyek és nem megy arrébb a babakocsi helyéről én bizony rátolom a lábára.......ha egyszer nem ért a szép szóbol:))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Pedi, nem kérdeztél hülyeséget, csütörtökön kap utoljára cicit, már majdnem 2 hete reggeli sincs, fokozatosan mindig eggyel csökkentetem a szopik számát.
Köszönjük a vonalzó-dicsit, nekem is tetszik. :wink: Mikor kell nagyon drukkolni?

Tary, egyetértek, a lányok valóban küzdősebbek, nem vagyok benne biztos, hogy most anya lennék, ha Lexi nem lány lenne.

Melisch, ezeken én is ki tudok akadni, fantasztikus, milyen pofátlanok tudnak egyesek lenni. A gondolataidat pedig teljesen megértem, nagyon nehéz döntés az ilyen. :(
Testvéred is megértem, bár biztosan nagyon hiányzik neked!

Pampalini, köszi, aranyos vagy. Drukk az eredményes hancúrhoz. :D

Kati, erre ne is gondolj, igenis egészséges babátok lesz!!!

Nita, hogy van a fogad?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze jól van......csak újra gyógytömést kellett bele tenni mert az ínyem még fáj...doki szerint ne is kicsit........
hétfőn megyek újra vissza..ár 5 hete fogdokihoz járok......... :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ó, te szegény, hát ez kemény, de azért örülök, hogy már jobban vagy!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


hát már nekem is ki van a nemlétező tököm............
ezt a vonalzót te hogy csináltad?..nekem a freemail nem tudja feltölteni a képet......pedig nem nagy...........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Elküldtem egy kicsinyített képet a nagyonbaba oldalon megadott e-mil címre, és 8 nap múlva megkaptam a címet, amire kattintva befejezhettem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


jó soká lesz kész.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


no megjöttem én is...

szoval ma megjött,33napra!!!!!!!!!!!!!! :shock: :lol: az előző 47 és azelőtt pedig 46nap volt.nagy javulás lett,mindössze kb 3 honapja iszom a gyogyteáimat(cickafark,palástfű)és lényegesen javult a ciklusom.

KépKép
bettike83
 
 


Bettike, itt is gratula, örülök! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


köszi beze :)

és ti hogy áltok a babaűggyel?

KépKép
bettike83
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: