A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Móni!
Hévízre :) :)

egyre sz@rabbul+ öcsi meglepi bulijába megyünk(30 éves volt a drága tegnap :) :) ) kölykök még fent,R. most vacsiztatja M-t :? B. félmeztelenül rohangál mert fürödne,s vmi normális kinézetett kellene varázsolnom a kissé fáradt beteg arcomból :) s 1/4 9re már a helyszínen kellene lennünk :shock: :roll:

Vindo!
én meg inkább sörösebb voltam :) de a Ti borotok szerintem annyira jó volt,h. már Apa pezsgővel is itatott múltkor és ízlett :shock: :shock: 8)

nyugodalams szép estét :)
:arrow:

KépKép
viranka

Viranka, jó partizást akkor :wink:
Felveszed a lila harisnyát is a buliba? :wink:
G. nevében köszönjük a boros dicséreteket :oops:

Van egy japán sör, amit lehet venni a nagyáruházakban, nekem most az jön be a legjobban :roll: Ha filmet nézek, iszok egy üveggel. Mondjuk az csak három decis :roll:

Rugó alszik, dolgozni kezdek

Kép
vindolanda

Egész nap nagy volt a csend :roll:

Topik-megszűnés elleni hozzászólásomban kijelentem, hogy szorgalmasan dolgozom :mrgreen:

Silka, mi újság munka-fronton?

Dóri, a lázzal hogy álltok?

Kép
vindolanda

Beszélgetek itt magamban :roll:
Egész nap megtehettem volna :roll:

Kép
vindolanda

Egész jól haladok, kár, hogy nem örültök velem :roll:

Kép
vindolanda

Mára végeztem, megyek is aludni :arrow:

Kép
vindolanda

Naposabbat :)

kissé fáradtan :) B. persze nincs tekintettel arra h. anyja ment "bulizni" :shock:
Vindo!
igen felvettem,bár a sötétben nem látszódott :)
csak éjfélig dolgoztál ?
fotózás jól sikerült ?

Dóri!
Samu?

szeretem ezeket a gyerekbiztos kupakokat :) fiam azt tekergeti vagy 5 perce :) jó kis ausztrál eukaliptusz olaj :)

Apa talált vmi ruszki oldalt onnan nyomtatgat kölyköknek kivágóst :) kiszínezik,kivágják,összeragasztják :) már van egy tök jó házikó szobával:) amit a ház alján lehet betennni/kivenni és a kakukkosóra már előkészítve :)

KépKép
viranka

jah és csüt. elcsattogtunk hp-ba tök feleslegesen pesze papír sehol,még a rendelőt is átnézték :evil: persze M. hisztizett h. fáradt,versenyt kellett futnom vele :)

KépKép
viranka

Szia Viranka!

Biztos menő voltál a lila harisnyában 8)
Ja, én is rendeltem magamnak egy lilát még a múlt hónapban 8) Hordom is bőszen :wink:

Igen, éjfélkor lefeküdtem, de az éjjel elég ramaty, mert nagyon köhögök és fulladozok. Már ott tartok, hogy a s...m jobb oldalába hasít bele a gerincem mellett a fájdalom, ha köhögök :shock: Így még nem jártam :roll:

MIlyen volt a buli?
Ki vigyázott a gyerekekre addig?

Hát, lefotóztak a múltkor, olyan lett, gondolom, mint szokott. Én nem rendeltem belőle :roll:
Színes fotó volt, az nekem sosem előnyös, csak a karikák látszanak a szemem alatt.

JÖn Rugó :arrow:

Kép
vindolanda

biztos,de sötét/félhomály volt :) :) de van pasztellila farmeranyagom,majd varrok hozzá szoknyát :) :)
Te lila harisnyát :) :) pedig ha jól emléxem nem szereted a csajos színeket 8)
Nagyi vigyázott/felügyelt rájuk :) :) mondjuk sok dolga nem volt mert aludtak :) öcsi kellőképp meglepődött,örült nagyon :)
bakker hazajöttünk és rám is olyan köhögőroham jött :evil:
aztán jött át M,majd B. visitott utánam,alig aludtam :evil:

s a lényeg :) :) egész héten azokat a kis vacak Filly pónikat kerestük,de már kompletten felforgattuk a lakást,kukáztam is erre tegnap este lefekszem érzem kemény a párnám alatt vmi :shock: egész héten a pónikon aludtam 8) pedig R. még az ágyunkat is átnézte a párnám kimaradt :) :)

olyan rossz idő van itt :( fúj a szél,esik az eső :( :(

KépKép
viranka

Itt is esik :roll:
Pedig ki akartunk menni a Vekeri-tóhoz, az ugye ingyen van, Rugó meg kedveli azt a helyet.

Ja, lila harisnya, de nem látszik :lol:
Nem hordok szoknyát, a lábam szinte sosem látszik ki :wink:
Amúgy felül tényleg nem hordok lilát, általában feketét meg szürkét 8)

Filly-pónik :P
Még sosem láttam olyanokat :roll:

Én is megtaláltam a cipőbokszot, az egyik radiátor alá volt beesve.

Elindítom a mosogatót :arrow:

A férfiak tévéznek és esznek.

Kép
vindolanda

Jó reggelt csajok :D !
Nagyon unom már a trutyi időd, itt is esik, és még viharos szél is fúj a tetejébe :? . Tegnap este 10-ig takarítottam, mire lefeküdtem, Panka ébredt lázasan :shock: . Most nem az, csak az orra folyik kicsit, nem tudom, mi lesz a vége. Most Bence is eléggé köhögős :? . Már reggel megcsináltam a rakott krumplit, ebéd után bemegyek kicsit dolgozni.
Képzeljétek, a héten fogytam 2 kg-ot, a diétának és a sok víznek köszönhetően, amit megittam :shock: . Úgyhogy most örülök, már amennyire ebben az időben tudok :roll: ...
Szebb napot, engedem ide Bencét játszani 8) .
dettyk

Halihó!

Van szusszanásnyi időm. Jaj, Dettyk annyira igazad van. Itt is, ahogyan Vindo is írta csúnya idő van. Én is azt szoktam mondani, hogy elegem van már. De nem is igazán a télből, hanem ebből a berús, szürke, csapadékos borzalomból. Azért télen is szokott sütni a nap, na ezt igen ritkán tapasztaltuk ezen a télen.

Jobbulást a gyerekeknek! Gratulálok a fogyihoz. Én a héten stagnáltam. De most lehet, hogy szerencsém lesz. Van a kemény szájpadlásomon valamilyen seb v. mi, nagyon fáj, főleg, ha megpróbálok enni valamit. Rózsamézzel kenegetem, de nagyon csíp az is.

Mindjárt jövök vissza, csak Bercó kér valamit.
dmaggie

Na, adtam gabonapelyhet Bercónak tejcsivel. :lol:

Ja, most olvasom, hogy berús lett a borúsból. :oops: Így jár az, aki siet nagyon. :oops:
Na, szóval remélem nem lesz nagyobb baja sem Pankának, sem Bencének. Szegénykém, jó sokat dolgozol Te is.
Én ma lángost sütök majd ebédre közkívánatra. :lol: Az a gyanúm, hogy nem sokat fogok enni belőle.

Viranka, de jó kis programjaitok vannak. Én sem tudom, hogy milyen is az a póni, de gondolom néhány év múlva majd képben leszek/szünk a trendi játékokat illetően. :wink: :lol:

Vindo, ügyes voltál akkor éjszaka.

Mónikám, jó volt a poén, akkorát nevettem. :lol: :lol: :lol: Sajnos közelebbi cím volt beírva a naptáramba. Majd előjegyezlek. :wink:

Na, ennyi jutott az eszembe. :oops:
dmaggie

Na, de balga vagyok. :oops:

Dettyk, szuper lett a vonalzód!!!!! :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Többi betegeskedő hogy van?

Jaj igen, Zdori! Nem kis fába vágtag a fejszédet. Annyira nem is egyszerű ám az informatika érettségi. De ez nem is rossz ötlet, ha tovább szeretnék tanulni, nekem van ECDL vizsgám, azzal talán ki lehet váltani. :roll:
Milyen szintűt csinálsz majd?
Esetleg megkérdezem a Kedvest, hogy mire figyelj főleg. Inf.-t is tanít a lelkem. :wink:
dmaggie

Tényleg, Dettyk-nek új vonalzója van 8)

Én még mindig a hagyományos teknősős dijáznnal nyomom :roll:

Maggie, én december óta nem vasaltam :wink:
Azóta csak egyes darabokat szoktam, amik éppen kellenek. Azt is éjjel 8)

Betegeknek jobbulást!

Szegény Panka.

Maggie, Te meggyógyultál már?

Kép
vindolanda

Ennyi talán elég is lesz egyelőre belőlem. Irány a főzés. :lol:
dmaggie

Na, csak nem vonulok még el.

Igen, Vindo végre azt mondhatom, hogy meggyógyultam. Bár ez a szájmizéria most nem a legjobb. :cry:
dmaggie

Nekünk már hozták a kaját, nem főzök :roll:

Elég mosott sz... állapotban vagyok :mrgreen:

Tünde is eltűnt, meg Kaqk.
Dotildi meg vagy 6 hónapja nem jött :roll:

Kép
vindolanda

Most is megláttam, hogy sok elütésem van, bocsi, de olyan rosszul aludtam, hogy na. Mondjuk ez eléggé általános sajnos.
Tényleg megyek, mert nem lesz ebéd.
dmaggie

Valami baj mindig van akkor :roll:

Így megy ez.

Kép
vindolanda

Én néha csak írni nem tudok, a fáradtság már se nem oszt, se nem szoroz.

Jó főzést, Maggie.

Vettünk az Aldiból foghagymás bagettet, sütőben kell sütni öt percet, iszonyat finom :P
Meg a múltkor G. hozott nekem olajos halat, de ananásszal meg curryvel, az is finom volt :P

G. elmegy nemsokára az egyetemre meg egy nagyáruházba.

Lehet, ma este lazítok, és csak holnap kezdem a heti óravázlatok írását :roll:

Jól esne egy Sherlock Holmes japán sörrel.

Robert Downey Junior 8)
Ő mindig jöhet :roll:

Kép
vindolanda

Na, sziasztok, nem írogatok itt magamban.

Kép
vindolanda

Na, már itt is vagyok. Feltettem a levest (paradicsom), azzal nincs sok gond, hamarosan készen is lesz. A lángos tésztáját meg még tegnap megcsináltam. Már csak sütni kell. :wink:

Hú, azt a bagettet én is nagyon szeretem, meg Gergő is. Ketten pillanatok alatt többet is el tudunk pusztítani. :oops:

A S. H-ot én is meg szeretném nézni, de a Kedves szerint még rossz hanggal lehet letölteni.

Bercó egyébként az előbb azt közölte: "Ennék kenyeret", erre gabonapelyhet kért tejjel. :roll:
Gyorsan meggondolta magát. Még pizsiben nyomul, nem engedi, hogy átöltöztessem, Dávid egyik LEGO-s akármilyével játszik. Közben Chuggingtont néz.

Du-n meg átmegyünk Vicuskáékhoz, amennyiben Hanna nem lett rosszabbul.
dmaggie

Sziasztok!

Fasirtok sülnek. Még a krumplit kéne meghámozni és kisütni. Mondjuk nem tudom a fasírt mellé miért épp sültkrumplit kérnek :roll: de azt kell csinálnom, ez van :D

Maggie :lol: :lol: :lol:
itt is undok, borús idő :twisted: meg olyan szélvihar volt az éjjel :shock:
ez rosszul hangzik. Jobbulást+++++++++++++++++
azért nem így kéne fogynod :roll:

Vindo nem kéne lassan elmenni egy röntgenre?
elég furán köhögsz te is.

Dettyk jók lettek a vonalzók nagyon.
jobbulást nektek is.
Jó munkát délutánra.

Viranka tegnap cicus hozta a telefonom és mondta "hívjuk fel Vera nénit, hozza el nekem Bálót. Játszunk" :lol: :lol: Aztán még a Mesiéket is iderendelte volna meg a Dani babát is :lol: :lol:
jó lehetett a buli.
Jó regenerálódást :lol:

Niki biztos jól érzitek magatokat a vendégekkel :lol:

Mesi na elmentél?

KépKép
Kép Kép
l.móni

A S H engem is érdekel :D

Maggie cicust is csak most tudtuk átöltöztetni, ragaszkodott nagyon a pizsomájához :lol:

Vindo a bagettet megenném én is
na de azt a halat tuti nem :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na szép.

Én végre itt vagyok erre mindenki eltűnt :roll: :lol:

Megyek gondolkozni :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Itt vagyok! Itt vagyok!

Kép
vindolanda

Szóval nekem is voltak fenntartásaim az ananászos hallal, de úgy kell elképzelni, hogy nem olajos volt, hanem csak egy olyan kis könnyű szószban volt :roll:

Maggie, most három bagettet vettünk, de szerintem jövő héten megint megyünk :wink:

A lángos finom lehet 8)
Itt most bezárt a lángos sütő, ott a bódé, de nem látjuk nyitva. A fornettissel is így jártunk :roll:
Lehet, télen nincs forgalmuk :roll: :roll:

Móni, csak a torkomból jön fel ez az izé, nem komoly ez már, szerintem. De kedves, hogy aggódsz :P

Ja, a pizsama nálunk is nagyon menő, Rugót úgy kell elfogni, menekül előlem :roll:

Kép
vindolanda

Vindo nekem alapból a hallal van bajom :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ja, az más :roll:
Én nagyon szeretem :P

És a tonhalas pizzát is :P

Kép
vindolanda

ááááááááááááá

a fasírt sós lett és még a kezem is megégettem :evil:

inkább mi is rendeltük volna az ebédet, jobban jártunk volna :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Rugó kidőlt fél egykor, épp sikerült megnéznem a Marvin szobáját. Szerencsére rövid volt a film, mert hamar ébredt :roll:
De azért jó volt 8)
Befejeztem, és kelt is :wink:

G. dolgozik, vásárol.

Rugó bepisilt :roll:

Kép
vindolanda

MOndjuk vasalhattam is volna...
De ezt a filmet kb. hat hete vettem dvd-n, azóta kerestem a megfelelő alkalmat :roll:

Rugó úgy pisilt be, hogy fel volt öltözve, pelenka volt rajta, és mégis kifolyt, de még a földre is, hallottam, ahogy csurog :roll:

Tehetséges gyerek :P

Kép
vindolanda

Most uzsonnázik. Főztem neki teát, meg eszik mellé hamlet-et (azt a fogyis puffasztott kaját). Gábor veszi magának rágni, de Rugó mindig megeszi előle.

Jön is.

Kép
vindolanda

Vettünk a múltkor a tescoban akciósan yucca-pálmát. Itthon vettük észre, hogy van egy oldalhajtása, a földből nőtt ki mellette. Gyorsan leválasztottuk és eddig úgy tűnik, megmarad.
Gábor nagyon boldog. Nem elég, hogy 999 Ft-ért vettünk egy pálmát, de hirtelen kettő lett belőle.
Minden nap megnézi a kis növényt és beszél róla :lol:

Férfiak és boldogság :P

Kép
vindolanda

Hali Vindo!

Én meg alig egy órája ébredtem, aludtam egy kicsit Bercóval. Az első felriadásom az volt, hogy megharapott.

Sikerült ennem a lángosból szerencsére, én is nagyon szeretem. Érdekesek ezek az árusok, de igazad lehet. Rugónak meg jó ízlése van és kész. Én is szeretem ezeket.

Lehet, hogy megkóstolom majd azt a halat. Én nagyon szeretem a különlegességeket. A múltkoriban csak amolyan sima paradicsomos halat vettem, az is finom volt.

Rugó pisis esete :lol: :lol: :lol: Egyébként Bercó még mindig pizsiben, közben legalább apa tisztába tehette, mert jót termelt a pelusba. Láttam is amikor "alkotott", de megbeszéltük, hogy most a pelusba szeretne kakilni. :lol: :lol:
Lassan majd készülődünk, aztán mehetünk keresztlányozni. :lol:
dmaggie

Most már az is világossá vált számomra, hogy a derekam alapból fáj, és ha köhögök, akkor csak jobban.
Éjjel, amíg feküdtem, csak köhögéskor fájt.
Most viszont, ahogy jövök-megyek, már nyilvánvaló a helyzet.

Kép
vindolanda

Nálunk apa annak örül, ha kihal egy növény. :twisted: Mondjuk szegényeknek jó esélyük van rá, rájuk már nem nagyon jut időm. :oops: :oops:
dmaggie

Jaj, Vindo. Remélem inkább mozgásszervi a probléma, nem pedig mondjuk a veséd miatt. Nem azért voltál régebben kórházban?
dmaggie

Azt hittem, egyedül vagyok itt.
Rugónál most váratlan sikert aratott az Ördög jobb és bal keze. Szerencsére, mert mostanában nem ül le tévézni, mindig tesz-vesz közben. Jó ez a kis nyugi :roll: :roll:

Ja, ezek itt hol becsuknak, hol kinyitnak. Se munkaidő, se semmi :roll:
A kínaira kiírták az új nyitvatartást, hogy hétfő-szerda-péntek délelőtt, kedd-csütörtök délután, de én hétfő délután vásároltam a múltkor, úgy tűnt, nyitva van :roll:

Kép
vindolanda

De igen, az is így kezdődött :lol:
De az mind a két oldalon fájt, meg elől is. Ez meg csak hátul jobb oldalt :roll:

Majd elmúlik, remélem.

Kép
vindolanda

:lol: :lol: :lol: Valószínűleg nem kell abban logikát keresni, amiben nincs. Majd néhány hét, hónap múlva elválik minden. :wink: Fény derül a nyitvatartásokra is.
dmaggie

Előbb-utóbb valahogy.

Azért nem olyan szörnyű a helyzet. Csak fáj a s...m. :roll:

Kép
vindolanda

A fornettis is mindig eltűnt egy-egy hétre. Kiírás semmi.
De most már vagy egy hónapja zárva van. De most sincs kiírás.

Jön Rugó.

Kép
vindolanda

Na, azért óvatosan, nem mindig egy mintára működnek ezek sem. Azért, ha "kifli" lesz belőled, gyanakodj! De inkább ne az legyen!!!!

Azért irigykedem ám a filmek miatt. Én még a tévében sem bírok megnézni egyet sem anélkül, hogy el ne aludnék. :oops:
dmaggie

Hát, Gábor is gyakran elalszik rajta.
De én ilyen típus vagyok. Pl. olvasás közben még sosem aludtam el, filmen meg egyetlen egyszer, a Pókember volt az :roll:

Az már nekem is sok volt :lol:

Kép
vindolanda

Ja, de én meg nem tudok elaludni este, az megy nehezen. Ha fáradt vagyok sem megy.
Pl. még sosem emlékszem olyanra, hogy egyszerre lefeküdtünk Gáborral, és ne ő aludt volna el előbb.

Kép
vindolanda

Közben felbontottam egy csipszet. Akkorára volt felfújva, mint egy táposzsák, de de csipsz az alig volt benne :roll:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: