A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Azt elhiszem! :) Várjuk a képeket, én nagyon kíváncsi vagyok rá, már a másik képen is olyan klassz volt félkészen. ;)

k.a.t.i.c.a

Katica ki nem foglalkozik vele manapság?

ha mi adjuk a töltetet :
kispárna 35*45 1100Ft 100g félpehellyel
félpárna 45*70 2400ft (Zsigának ilyen van, ez végigéri a kiságyat keresztben)
kistakaró 100*135 ös szürkepehely 14100 Ft fehérpehellyel töltve 16100 Ft
ha van otthon régi párna, takaró elkallódva padláson akkor kitisztítjuk, fertőtlenítjük és új anginba töltve kapod vissza a saját tollad úgy olcsóbb
:lol:

ja és több színből lehet választani :lol:

www.paplanszerviz.hu
http://www.tolltisztitas.hu/arak.html
Vendég

Sziasztok!

Mi is elkaphattunk valamit,kohogunk mind a ketten,meg folyik az orrunk- mostmar talan kezdunk kilabalni belole, de igy az oltast eltoltam Lauranak jovo hetre. Lehetne mar nagyon tavasz es elmehetnenek a virusok!

A tobbi betegeskedonek is jobbulast!

En is kezdem erezni Babonkat,mi szombaton megyunk 4D-s UH-ra, mar varom a talalkat, remelem kiderul, hogy ki rejtozik odabent. Az AFP-t meg holnap tudom majd meg. En jol vagyok, leszamitva most a megfazast.

Aproo, irigykedem a hoviragaidra - nalam meg nem nyiltak ki, pedig mashol mar en is olyan szepeket lattam. Remelem azert valami kibujik majd - krokuszt es tulipant mar lattam.Jovo heten itt lesz a nagymamam es akkor mar mi is kerteszkedunk majd, most nagyon szep az ido itt is.

Azt hiszem nalunk is bekoszontott a hiszti korszak, minden nap megy a musor vagy a feloltozesnel, vagy a hazajovesnel - remelem gyorsan kinovi. Itthon annyira nem zavar,bar ha mennunk kell valahova es nem akar feloltozni, azt nem szeretem,de ha a boltban vagy a jatszoteren dobja el magat, az mar inkabb, foleg, hogy a koszos foldon fetreng. Ti ott mit csinaltok vele? En leginkabb felveszem es megyunk, csak hat nem nagyon kellene emelgetnem, foleg ha elhagyja magat, eleg nehez mar (most 10.75 kg es 86 cm)

Ritus - orulok, hogy jol vagytok! Ha lesz nalatok tali,mi is szivesen meglatogatunk benneteket.

Julcsi - tenyleg nagyon gyorsan telik az ido!Mi volt ma?

Kellemes delutant!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Boni, köszi!!! Akkor akár egy nagypárnából lehet két kisebbet is csináltatni Mütyürinek, azok mégiscsak atkamentesek. :)

k.a.t.i.c.a

sziasztok!

vagyok én is, csak annyira nincs időm mostanában... :S gyerekem a max. 1,5 órás, napközbeni alvásaival nagyon betett! de ez van!

olvasni minden nap jövök, és írni is igyekszem, de ahogyan látszik, több kevesebb sikerrel megy ez csak!

először is!

Andi, nagyon nagyon sajnálom, ami a keresztlányoddal történik! ő rokon amúgy!? hogy lehet valaki ilyen felelőtlen!? a párodról már nem is beszélve! tényleg a lányok fogják ennek meginni a levét, aztán ő mártírkodhat! azért jó lenne, ha végre valaki felnyitná a szemét, és észrevetetné vele, hogy ez hosszú távon egy nagyon rossz módszer...

Aproo, a 70e adójóváírás nélkül sajnos nem kevés! :( 85-86 jött nekem is. 15e a max. adójóváírás/hó, amit kaphatunk, ha jogosultak vagyunk rá! szóval sajnos ez így korrekt! a tavalyi 84hez képest, úgy 2e Ft-tal nőtt meg a GYED... komoly!

sajnálom, hogy a 7végén téged próbált kikészíteni a család, de most már örömmel olvasom, hogy kezd világossá válni a július végi menetrend! ;) Levinek jobbulást! remélem, hogy semmi komoly!

vatera kérdésre kaptál már választ. 6%... szemetek! :(

Prüntyusznak is jobbulást!!! Szilvi! gyere néha Te is közénk! na meg jön a jobb idő, jöhettek ide is, már végre, csak összehozzuk a dolgot! vagy most már nem jártok Bömivel errefelé oviba!?

Julcsi, nagyon a finish-ben vagy, persze lehet, hogy kisfiad, a fiúkra jellemző nyugalommal készül a nagy napra, sőt, talán még rá is húz egy kicsit! hogy bírod!? nem nagyon panaszkodsz nekünk... vagy nem is lenne mire!? nehéz mozgás, pisi miatti milliószori kelések, stb. !? kíváncsi lennék, hogy mennyire van az embernek ideje magával foglalkozni, illetve a nyűgjeivel, így, hogy van egy örökmozgó már mellette! :)

Adri, Dórikának mennek a ++++++-ok! remélem, hogy végre megoldódik ez a szem probléma, vagy legalábbis a szemnyomását sikerül végre beállítani ezzel az eljárással! annyira kívánok nektek nagyon sok kitartást, és jó egészséget! apával mi a gond!? miért van nagyon maga alatt!? :(

minden 1,5 éves babának, előre is, utólag is nagyon sok boldogságot!!! lassan 2 évesek leszünk! :shock: :lol:

nálunk az van, hogy tegnap voltam a dokibácsinál kontrollon. kiderült, hogy ez a szokásos, mint a szülés utáni 6 hetes kontroll, szóval a méhem állapotát méri fel. ezek alapján minden okés! a dokibácsi ellátott egy halom recepttel, jó sokáig nem is kell hozzá mennem, ha csak... viszont vetetett vért is, annak hétfőn kell az eredménye miatt érdeklődnöm. hormon kontroll... remélem, hogy minden okés lesz, és nem jön a képbe újabb bogyó, amit szedhetek! babaprojectre azt mondta, hogy megvárhatnánk még egy mensit, de, ha nagyon kikerekednék, akkor sem haragudna, szóval igazából áldását adta a dologra! most egyelőre nem görcsölünk a dologra rá, majd, ahogy jön! hát kb. ennyi velünk!

mit is akartam még... na mindjárt visszaolvasok!

sophie27

Mazska, jobbulást Nektek!

Hiszti ellen nálunk a hidegvizes arcmosás bevált, azóta tart tőle (drasztikus, de hatásos a makacs üvöltős hisztivel szemben). És ha hisztizik, mindig mondjuk neki, hogy ez rettentő csúnya viselkedés, ilyet egy okos kisgyerek nem csinál, mindezt komolyan, erőteljes hanggal. Az utcán is így megy, rászólok, hogy hagyja abba, ez ronda viselkedés, szégyelje magát és általában sikerem van. Persze nagyon rossz érzés, hogy ilyen hidegen kell vele beszélni, de sajnos nálunk a szépen megmagyarázom c. fejezet nem működik, hisztinél nem. A bölcsödében hasonlóképp reagálnak a gondozók, mi ezért próbálkoztunk ezzel.

k.a.t.i.c.a

Katica bizony :lol: megsúgom,hogy én allergiás vagyok a toll és poratkára és mégis mióta páromat ismerem tollpaplanban párnában hajtom nyugvóra a fejem

Mazska sajnálom!

Zsiga is mostanában úgy próbálja érvényesíteni az akaratát,hogy a lábait rongybabásítja :twisted: kívülről irtó muris lehet, mert barátnőm jókat röhög rajta... :twisted: :lol: de mikor az egyetlen sárpocsolya közepénél találja ki ezt én valahogy nem tudok nevetni.. ilyenkor sajna nálunk is az marad hogy felkapom. de ahogy tud küzdeni! áááá néha be szokott válni ha odaadom neki az iszit.. de volt olyan, hogy látszatra elhallgatott, letettem és ment vissza oda ahonnan korábban elvittem.. szóval nagy kópé..
Vendég

[quote="k.a.t.i.c.a"]. írta:k.a.t.i.c.a És ha hisztizik, mindig mondjuk neki, hogy ez rettentő csúnya viselkedés, ilyet egy okos kisgyerek nem csinál, mindezt komolyan, erőteljes hanggal. Az utcán is így megy, rászólok, hogy hagyja abba, ez ronda viselkedés, szégyelje magát és általában sikerem van

na én is szoktam vele ilyen "hidegen" beszélni.. ez be szokott válni.. erre férjem azt mondja ,hogy majd vihetjük pszhiomókushoz a gyereket..

megjegyzem ő szerintem ezt a nevelési részét pont leszarja,még egyszer nem szólt rá a gyerekre senmmiért.. mondván ebből tanul... neki is mindent megengedtek otthon... szóval így meg még nehezebb! :roll:
Vendég

Luca, jók ezek a mézes praktikák, megkaphatom én is a teljes anyagot!? akár ide, akár mail-re! tudod a címem, igaz!? :)

Mazska, jobbulást Laurának! remélem, hogy hamar meggyógyultok!

ja, igen, CsengeAndi, Zsombi nagyon édes lett! tényleg olyan nagyfiúsak egy egy új frizura hatására is! kész pasi!

Sziszka, azért remélem, hogy találkozunk még valamikor, annak ellenére, hogy a banki ügynek talán sikerrel vége szakadt! azért ez nagyon jó, hogy legalább már ezen túl vagytok!

hiszti nálunk is megy. katasztrófa, amit le tud verni. szerencsére az utcán még nem volt hozzá szerencsénk, mármint ilyen nagyon komoly hisztink még nem volt kint, de biztosan lesz... juhéjj! :) ez az arcmosásos taktika lehet, hogy bevállna! majd megpróbálom, ha úgy alakul!

ja, és Panna, ez a féltés, amit írtál, meg félés, ami Rékánál is van. nálunk még nem igen jött elő. lehet, hogy gyerekem is későn érő típus lesz, mint apukája!? :shock: :lol:

tiszta szita az agyam, pedig még terhes sem vagyok... nem tudom, hogy mit akartam még! majd még biztosan jövök, és szövegelek, de addig is, sziasztok! próbálok tényleg visszafolyni a napi beszélgetésekbe, azért úgy sokkal könnyebb!

Julcsi, mi volt NSTn!? csak nem ott fogtak!? :roll:

sophie27

[quote="sophie27"][ írta:sophie27b]Luca, jók ezek a mézes praktikák, megkaphatom én is a teljes anyagot!? akár ide, akár mail-re! tudod a címem, igaz!? :)

tiszta szita az agyam, pedig még terhes sem vagyok... nem tudom, hogy mit akartam még! majd még biztosan jövök, és szövegelek, de addig is, sziasztok! próbálok tényleg visszafolyni a napi beszélgetésekbe, azért úgy sokkal könnyebb!

Julcsi, mi volt NSTn!? csak nem ott fogtak!? :roll:

én is én is szeretném a bővített mézest! bonikokukacpaplanszervizponthu

na az én agyamon is rajta maradt a terhességi agyhugykő.. kezet foghatunk :lol:

Julcsi?

ja Zsófi tesóm otthon....de szegénykém szenved mert alacsony fekvésű az ágy, és nem tud róla egyedül felkelni, vissza.. párjának jövő héttől dolgozni kell...
Vendég

Sziasztok!

Boni,
Örülök, hogy ízlik a kelbimbós lepény!! :D :D Egészségetekre! Én legutóbb csak fél adagot csináltam, de legközelebb megcsinálom az egészet mert nekem már alig maradt, apáról nem is beszélve (bár amikor mondtam neki, hogy kelbimbós, nem is kellet már). Pedig sztem is nagyon fini, és legalább valami zöldséget is lehet belecsempészni!! :wink:

Mazska,
Jobbulást! Majd írd meg, ha megtudod ki lakik odabenn :)

Zsófi,
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál! Hajrá babaprojekt. Figyeld meg, most fog összejönni hogy nem izgulsz miatta :wink:

Koadri,
Hát én is csak csodálni és tisztelni tudom Dorcát, na meg téged is! Ez a kitartásotok hihetetlen. Szegény kicsi lány annyi törturán megy keresztül, és így viseli. Tényleg a legjobbakat kívánom neki/nektek, jöjjön már rendbe az a kis szemecskéje. Mennek a ++++-ok!

Hiszti: Nálunk is van már, de ilyenkor elkezdem "keresni" őt. Úgy csinálok mintha eltűnt volna, és kérdezem hogy "hol a Virág, eltűnt az aranyos kislányom" de közben nem nézek rá, mintha nem látnám. Ilyenkor ledöbben hogy mi az hogy nem látom őt, és legtöbbször elkezd normálisan viselkedni. De ez persze még csak a hiszti kibontakozásánál működik, amikor már benne van erőteljesen, akkor vagy hidegen rászólok ahogyan a többiek is írták, vagy nem is figyelek rá. Mondjuk az utcán még nagyon nem volt nagy hiszti, a boltban egyszer de akkor igyekeztem elvonni a figyelmét másfelé.
Ja meg a rongy lábakat csinálja Virág is, meg most a legújabb hogy az utca közepére lefekszik a hátára is bámul felfelé. Egy ideig megpróbáltam felállítani, de ilyenkor rongylábazik, élvezte hogy bosszant, így most már hagyom hogy ott feküdjön, mást nem tudok csinálni, mert ha látja hogy bosszant, akkor sosem szokik le róla, annál inkább csinálni fogja.

Kép
Kép
dia123

Ja meg ma majdnem beleharapott száradt kutyakakiba....Egy pillanatra nem figyeltem és már ott volt a kezébe, már emelte a szájához de az utolsó pillanatba odaértem. Szaladtunk is be kezet mosni.... :x

Kép
Kép
dia123

Azt is akartam még írni, hogy mi vasárnap láttuk az Avatart IMAXba, és nagyon nagyon tudom ajánlani! Valami hihetetlen jó film, mind a látvány miatt, mint a mondanivalók miatt! Majdnem az egész mozi csak ült tovább miután vége volt a filmnek, senki sem akart megmozdulni, szinte hogy le volt mindenki döbbenve!
Csak kár, hogy ilyen nehéz jegyeket szerezni rá, mi is egy hónappal előtte foglaltunk...és most ráadásul lecsökkentették az imax vetítések számát az egy-negyedére, ami nagy hülyeség mivel telt házas filmről van szó....

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Adri, Dorcának sok sok puszi!
Neked meg továbbra is sok erőt.
Mit mondott a dokinénink, miért pont ellentétes a legutóbbi műtét hatása?
Rettenet lehet a szabadtéri progikat folyamatosan kihagyni, főleg, most hogy jön a nyár, szóval tényleg soksok++++++++++, hogy javuljon a helyzetetek!
Két bátyó hogy van? Róluk is írhatnál pár sort!

Dia, képzeld, én is két napja hívom az IMAX-et, mert pont jövő hét közepétől napi 1re csökkentették az Avatar vetítését, az is este 10től. Frankó, addig meg nincs egy szabad hely sem, még a délelőtti előadásokra sem. Nem is értem, tök hülyék ezek. Az Alle-ban meg csak szinkronizáltan megy emberi időben, ott is heti pár alkalommal este fél11től vetítik eredeti nyelven. Nem is értem, pedig sztem pont ez a film az, ami élvezhetetlen magyarul....szóval most pipa vagyok, mert nagyobb társasággal mentünk volna. Meg akarom kérdezni tőlük, hogy lesz-e mód rá, hogy esetleg családos embereknek is, normál időben vetítsék még valaha. De van egy gyanúm, hogy nem én vagyok az egyedüli aki emiatt zaklatja majd őket.... :evil:
uh, kutyakaki, na nálunk ez nem annyira fordul elő, de Nero nyáltól tocsogó labdáját imádja. Már tavaly nyáron is ez volt a kedvenc időtöltése, hogy Neronak dobált. Evvan, valahogy immunizálni kell a lurkókat, persze azt nem engedtem, hogy nyalogassa, de mindent elvenni sem lehet. Na, persze ezt nem a kakira értettem...:-)

Julcsi?

Hiszti: nálunk ma végigordította a kocsiig az utat a tesco parkolójában, mindenki csak nézett, hogy mit csináltam vele. Semmit, csak eltettük a dm-es kis toligatós kosarat.
Meg sajna kb.mindennap az ebéd csap át oltári üvöltésbe, mert kerek két falat után úgy dönt, hogy Ő többet nem hajlandó rágni, majd ezzel ellesz fél napig. Persze trutyizva meg már nem kell. És csak a rágással van baja, mert ha puha dolgot kap, vagy rizst, akkor az megy.Komolyan, minden ebéd idegtépő, pedig volt, hogy előtte való este óta nem evett semmit. Olyan furi, mert aztán délután meg enne, de hát nem lehet 24 órákat kihagyni, vagy igen? :roll: :?

Barbi?
Mecsi?

Zsófi, hajrá tesoprojekt, örülök, hogy eddig minden okés.

Mazska, Nektek jobbulást és jó kukucskát!
Mi egy 4d-t terveztünk be, illetve én, apa húzza a száját rá....de azt mondják a 24-28.hét között a legjobb, sztem arra időzítek.
Hova mentek?
Mi most sztem kipróbáljuk a Praxist majd.

Boni, tesód már otthon? Hú, nehéz lehet, de azért bizti jobb, mint a kórház. Javulgasson csak!
Mi majd lehet, hogy bepályázunk atkátlanításra valamikor, de előbb a babaprojekt költségeit szeretnénk lezárni. Az is szép menet lesz.
Ma megint leszakadt Levi ágya, én meg már nem bírok behajolni a pocakomtól, hogy megszereljem....olyan rossz, mert Lecsó meg most kezd el ragaszkodni a kiságyhoz, nem is hajlandó a mellette lévő matracon aludni, pedig jó lenne, ha lassan átszokna.

Na, kissé szétszórt lettem ma, bocsi érte....

Holnapra drukkoljatok!
Zsófi, afp értékeket is csak holnap tudom meg, de majd hozom azt is, meg remélem sógorom minden lényegeset fog látni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!! Köszi a drukkokat, csak most jutottam gép elé... Minden oké volt, jól érzi bent magát a kis kópé :D Minden a legnagyobb rendben :)

Zsófi, azt hiszem Te kérdezted, elég jól elvagyok, nem nagyon van panaszra okom, meg időm se :wink: De azért a mozgás egyre nehezebben megy. Igaz, még mindig 10 kilóval kevesebb vagyok, mint Enivel a szülés előtt, és a hasam is kisebb, így nem olyan vészes.... Csak néha hiányzik, hogy nem tudunk már annyit kimozdulni, mert azért mégiscsak 4. emelet, meg hát Eninél is előjön időnként a hiszti, és akkor csak fel kell vennem néha...

Most meg remélem nem lesz beteg, ma találkoztunk unokahúgommal, akinek mandulagyulladása van... Nem tudjátok az mennyire fertőző? :roll:

Na mentem aludni, bocsi, lehet hogy hétvégén se leszek sokat, mert még mindig nincs átrendezve kis lakásunk :roll: :wink:

Aproo, megy a drukk!! ++++++++++++++++++++

Adri, sajnálom, és Nektek is megy a drukk! +++++++++++++++++

Na jó éjt!!

yuyu79

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a kedves szavakat! Most megpróbálom teljesen kizárni a fejemből, én tuti nem fogom keresni történhet bármi. Szülinapja is lesz szombaton, de nem fogom felköszönteni.

Panna! Igen, valószínű, hogy ő sem tudja mit akar, de engem már lassan nem is igazán érdekel. Keresztlányom 11 éves múlt. Hogy teltek a napok Réka nélkül?

Adri! Nagyon sajnálom, hogy újra műteni kell! Sok erőt kívánok nektek! Apa miért van rossz hangulatban?

Csenge! Mi is kókuszgolyót gyártottunk a farsangra, Cintus nagyon lelkesen görgette őket.

Apro! Köszi a felajánlást pszichológus ügyben, de szerintünk nem olyan rossz a helyzet, meg keresztapám sem az a dokihoz rohangálós fajta. Persze ez simán kijöhet rajta később, de egyenlőre látszólag jól viseli.
Nekem is csak 70e jött. Mondjuk ma rendezgettem a lefűzendőket és egy adag kitöltendő adós papírt találtam, jan. 31-ig visszaküldendőt. :(
Jártunk mi is a sárgaházba még Cintussal, de ő is gyakran lett beteg ott. Remélem Levinél ez csak az oltás mellékhatása.
Az én dokim is a Kútvölgyibe került át (asszem). Most a magánrendelésére van időpontom a Mom-ba.
Mi még tapadós zokniban vagyunk bent. Na meg minden másban mert Viki cipőmániás. Álldogál a szekrény előtt próbálgat és köröz a nagyobbnál nagyobb cipőkben.

Boni! Jobbulást nektek is! Jók a tavaszváró képek! Tesódnak gyors gyógyulást, nehéz lehet neki. Esetleg nincs egy szimpla matrac pluszban az ágyra? Hátha úgy könnyebb lenne a felkelés.

Dia! Kutyakaki nálunk is majdnem megvolt már. :D

Mazska! Nektek is jobbulást!

Zsófi! Keresztlányom anyu bátyjának (aki amúgy az én keresztapám) második házasságából származó lánya. Remélem eredményeid rendben lesznek és hajrá babaprojekt!

Nálunk Vikinek elkezdett menni a hasa. Szerintem az antibiótól, pedig kapja a protexint. Olyan jó volt ma ez a jó idő, gyalog mentünk Cintusért az oviba, jó sokat kint voltunk. Ma aludt ott másodszorra saját kérésére, ez nagy szó. Mostanában sokkal lelkesebben megy reggelenként, lehet a farsang volt jó hatással rá. Képeim nem nagyon vannak, nem tudom lekicsinyíteni őket, valamit kiír. Utána kéne járnom, de nem nagyon értek hozzá. Próbáltam az átméretezős oldalt, de egy ideig dolgozik még az első lépésben aztán visszaugrik a kiinduló helyzetbe. Ez miért lehet? Iwiwre tettem fel kettőt, azok a barátainknál készültek, ők küldték át mailben, így azok aránylag kicsik.
Hiszti nálunk szerencsére még nem vészes. Egy időben nálunk is volt a rongylábazás, de csak öltözéskor, akkor lefektettem és úgy öltöztettem tovább. Néha dobálgat dolgokat illetve a földre fekszik. Kezdetben erőteljesebben csinálta, de annyira vicces volt, hogy nem álltuk meg Cintussal, hogy meg ne mosolyogjuk, így mostmár nem jellemző.

Megyek, megpróbálok aludni, mostanában nem nagyon megy.

Andi

KépKép
jazmin2005

Jó regeglt!

apa itthon majd később jövök...

Kép
Vendég

Boni annyira jók ezek a reggeli szép virágos képek! Bárcsak tényleg kitavaszodna már olyan igazándiból. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy nolám, túléltük a telet baj nélkül eddig - lekopogom -, de nem mindenki és rájuk gondolok így ismeretlenül is. Örülök, hogy a tesód már otthon lábadozhat, ha nehéz is lehet kikászálódnia az ágyból. Szegény feje, biztos még jódarabig erös fájdalmai lesznek, nem? Annyira sajnálom! Mielöbbi jobbulást!

Yuyu!

Nagyon jól nézel ki, s örülök, hogy minden rendben és jól vészelted át a terhességet! Lakáskereséssel hogy álltok?

Mecsivel váltottam egy pár privit bababazár beszerzendök miatt. Ír majd ö is, ha megnyugszik a felháborodott lelke, mert most kissé ideges és türelmetlen még.
Neki is javasoltam, hogy ha húsvétra jövünk - mert lélekben valahogy egyre jobban rákészülünk -, akkor ha meg lehetne oldani a húsvétos héten, hogy ha nem mindenki beteg vagy családi programba olyan mélységekig van beásva, egy talit összehozni mondjuk nálunk, de legalábbis velünk! Arra is gondoltam, hogy csinálhatnánk egy öcsödi spontán fórumos bulit és keresztelöt Döncinek, mert ha már úgy is ott vagyunk, bemárthanánk öt is a keresztvízbe! :) Szóval erösen remélem, hogy az idöjárás, az egészség és a családi programok kedveznek annyira nekünk, hogy tudjunk egyet találkozni. Vélemény?

Köszönöm a hiányolást, Dönci feltámadt, visszatért az elmúlt napok során az étvágya is szerencsére. Most evett meg egy joghurtot, majd olyan 1/3 üveg lekvárt csak úgy natúr... Olyan érdekes, hogy mennyire megszokta, hogy ha dél van, fött kaja és az nem édes, hogy arra vár rendesen és nem akar helyette mást enni, ha még nincs idöre kész. Nagyon rendes gyerek! :)

Apró!

Imi volt ilyen rágáslusta egy idöben. Pár év, és kinövik. :) Mi meg jó makacsok voltunk, mi sem pépesítettünk, hanem csak nagyon aprórá vágtuk és ez lassacskán megtette a hatását. Talán egy próbát megér!?
Amíg Imi ilyen volt, nekünk is hullott ám rendesen a hajunk minden föétkezésnél... Kitartás!

Adri!

Ne haragudj, hogy még nem írtam az ovis prividre választ. Ezt a témát egy kicsit bö lére ereszteném, mert a te értesüléseid adnak egy képet, ami az általam kialakítottal csak egy elenyészö részben egyeznek meg. Nekiugrok a napokban, ha lehiggadtam. Most éppen az egyik idei augusztusi topikos anyukával folytatok eszmecserét, mert leszúrt a hozzászólásaimért és ettöl elpattant egy kicsit a türelmem utolsó szála. Ugyanazokat az élményeket és olvasottakat próbálom megosztani velük, mint veletek, de ez a széplélek nem bírja gyomorral, legszívesebben kifutna a világból, ha szülésröl, ha betegségröl, ha egyéb felzaklató témákról esik szó részemröl. Ennyire azért nem egészséges a struccpolitikát alkalmazni, mert ez a világ másik fele, nem csak gumimacikból van az gyurva, minden kedves és bárgyú... Ezek a témák is témák és beszélni kell róla, különben nagyon lapos egy ilyen topik élete, szerintem. Például ottani mércével te egy pisszenést se mondhatnál Dorca állapotáról, mert az is milyen szörnyü. Hát szörnyü is, de föleg neked, a szeretö anyjának, aki nem tud, pedig mennyire akar, a féltett kislányának segíteni. Annyira lelomboz, hogy nem sikerül egy jó és aránylag végleges megoldást találni Dorca szemgondjainak megoldására. Számunkra felfoghatatlan, mert mi nem úgy éljük át, mint te nap, mint nap, hogy min megy ez a kicsi lány keresztül és min mentek ti, mint család. Olyan eröd és akkora szeretet sugárzik belöled, hogy csak leborulni tudok a nagyságod elött! Te voltál már az egyes számú szemklinikán? Nem tudom, hogy az én profom, aki anno engem szerelt a gyengén látóból látóba él-e még, mert már akkor is vén volt, amikor én voltam fiatal, de ha él még, megérne egy misét elmenni hozzá. Megkérdezem anyámékat mit tudnak róla.
Azon is filózok, hogy a fényérzékenységet hogy lehetne valami szemüvegfélével kordában tartani. Rámozdulok a netre, talán mifelénk van erre is megoldás, ki tudja!?
Annak azért örülök, hogy haladtok a házikóval. :)

Andi sajnálom a férjeddel a kavarodást. Tényleg nagyon nem jó ez így, meg kéne vele valahogy értetni. Neked meg pláne nem könnyü
két kisgyerekkel egyedül. Van segítséged? Anyagilag bírod?

Nálunk nincs nagy hiszti, max. a Regötöl ismert duzzogás, összekulcsolja a mellkasán a karjait és lesüti a szempilláit, az alsóajkát elöretolja. Viszont ha megijed valamitöl, akkor kerekre csücsöríti a száját és huhogni kezd. Pár napja pl. a két házzal odébbi ház elött kivágtak 3 fát, köztük azt a szép nagy diófát is, ahol mindig gyüjtöttük a diót összel. Döbbenten állt ott, nézte a fakivágást és huhogott. Én is nagyon elszomorodtam, mert gyönyörü fa volt és emelte az utca ill. a ház képét is. Ennyit erröl. A rózsakertet is kitépte az új tulaj, helyette örökzöldeket rakott, mint a tuja és társai. A párom csak azt mondja, hogy olyan a kert most, mint a temetöé...

Panna a lányod nagyon jó fej! :)

Jut eszembe Zsófi a másik topikon nagyon várnak a jóslataid miatt. Mazska te is nagyon el vagy onnan tünve. Nem érzed ott jól magad? Mint mondjuk én? Vagy csak nincs idöd?

Ma lesz babaruhabörze, délig vagyok, ha vannak konkrét vágyak, most szóljatok. Holnap ugyanez a felállás!

Most mennem kell, éhes vagyok és mindjárt rosszul leszek úgy emberesen.

Puszi: én
Vendég

Sziasztok!

Mi sem vagyunk túl jól, le is kellett mondanom a mai farsangot.
Málnus egy pocsék éjszaka után vidáman ébredt, vidámkodtunk még egyet a nagy ágyban, aztán hányt egy hatalmasat és vidámkodott tovább, aztán amíg elkezdtem készíteni valami diétás reggelit anyám megjött és rögtön a kezébe nyomott egy téli fagyit, mire észrevettem, már evett is belőle, eredmény újabb nagy hányás :( Aztán kidőlt és két órája alszik....kezdek aggódni,hogy nem sima gyomor rontás hanem újra valami vírus, persze megint péntek van, a gyerekdoki szabadságon, mehetünk az ügyeletre...hogy mindig pénteken leszünk betegek :(

Néha azért összetenném a kezem egy kis szimpla megfázásért, mert olyanunk nem is volt még, hányásból pedig lassan túlképzettek leszünk :cry: :cry: :cry:

Megyek lefoglalni magam, mert az idegbaj kerülget.

Barbi, mi megoldjuk, hogy összefussunk valahogy!

Remélem Mecsinél minden rendben, vajon tesztelt azóta?

Másra most nem tudok reagálni, bocsi....

Szisz

<
sziszka78
Tolna

BArbi jó lenne találkozni majd! örülök,hogy Dönci jobban!

Szisz jobbulást!

:cry:
Vendég

Sziszka,
Szegény Málnus, jobbulást!! :cry:

Mecsi,
Remélem minden oké, gyere amint tudsz!

Yuyu,
Örülök, hogy minden rendben! :)

Barbi,
Jaj de jó lenne talizni, remélem összejön a nagy találkozó!! :D

Jázmin,
Jobbulást Vikinek! Sztem most van valami hasbaj vírus, sokan betegedtek meg tőle....

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Hivtam ma a rendelot, jo lett az AFP-m, de pontos eredmenyt en sem tudok - lenyeg, hogy rendben van. Holnap meg UH. :) Mi most 4D-re megyunk, mert az SZTK-ban csak 2D-s van, alig lehet idopontot kapni es szeretne mar Toomas is eljonni ra + nekem volt egy beteg testverem, igy biztos, ami biztos, a 4D-n talan jobban lehet latni, ha valami gond lenne megis (de ugysem lesz). Mi ide a XVIII. keruletbe megyunk most (www.nemront.hu), Laura-val is ott voltunk es meg voltunk veluk elegedve, 10.000 Ft egy alkalom - adtak kepeket es DVD-t is.

En mostmar jobban vagyok, anyu csinalt tegnap hagymateat es attol a kohogesem elmult, Lauranak meg az orra folyik.

Koszi a hisztis hozzaszolasokat - en eddig inkabb nyugodtan beszeltem hozza, de lehet, kiprobalom ezt a hidegebb stilust is, meg a nem latom hol van. Az utcai hiszti nalunk is most kezdodott, igazabol azt nehezebb kezelni. Itthon otthagyom, csinalok valami mast es gyorsan megnyugszik, ha nem akar oltozni, kimegyek a kertbe egy pillanatra, mintha elmennek es mar jon utanam.

Barbi - mi szivesen talalkozunk veletek, ird majd meg, hogy mikor lesztek itt pontosan. Masik forum - hat, kozel sem olyan jo a tarsasag, mint itt es amikor meg olvastam oldalakon keresztul nem tortent semmi. (Az annyira nem erdekelt, hogy ki eppen mit ebedel, unatkozik, stb.) - de ahhoz hogy benne legyel egy forumba, jo atolvasni, hogy mi tortenik, de ahhoz meg sajnalom az idomet, hogy ilyen semmikrol olvassak. Ahogy latom, nem csak nekem vannak ilyen erzeseim...

JazminAndi- remelem rendezodik nalatok a helyzet - tenyleg nem tudja hogy mit akar, de legalabb a gyerekekre tekintettel lehetne...:(

Panna, mi is beszereztunk egy orvosi taskat - remelem mostmar Laura is "szivesebben" megy majd a doktornenihez. A gyogyszeret mar o maga kerte, pedig korabban nagyon nehez volt neki beadni. Milyen volt Reka nelkul? En egyszer mar voltam nelkule 3 napot - nagyon hianyzott, de jo volt egy kis kikapcsolodas is. Szerencsere Laura is jol viselte, nem volt semmi gond.

Zsofi,hajra babaproject! :)

Kellemes delutant!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziszka!

Jobbulast Malnusnak - nekunk ez egy hete volt, szerencsere ket hanyassal es par nap etvagytalansaggal tul voltunk rajta mind a ketten - nem is vittem Laurat orvoshoz. Valami virus van most.

A tobbi betegeskedonek is jobbulast!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Szisz, sajnálom, remélem semmi komoly :roll: Szerdára kutya baja se lesz remélem :wink: Kár hogy a farsangról lemaradtatok... pedig olyan édes a tökjelmez ...

Barbi, sajnos mi nem tudunk benevezni a húsvéti talira :oops:

yuyu79

Sziasztok!

AprooZsófi, láttam már én is felénk jó nagy hisztit a pici Dm-es tologatós kocsi miatt (nem mi voltunk :) ), gondoltam is rá, hogy eljön még a mi időnk :D .

Boni, nem tartom szerencsésnek, hogy férjed nem nevel. A végén rosszul sülhet el a dolog :( . Szerintem kell, hogy bizonyos dolgokban egy állásponton legyetek, hogy egyfelé tereljétek Zsigát. Nálunk "megkövetelem" férjemtől, hogy amit én nem engedek, azt ő se hagyja, és ezt a nagyszülők is követik. Van úgy, hogy ők a szigorúbbak, de ez a ritkább. Olvastam még - és próbálom alkalmazni -, hogy ha különböző véleményen vagyunk párommal, akkor az dönt, aki viseli a következményeket. Mivel ő nincs itthon napközben, általában az én szavam a döntő :) .

Utcán hisztizésnél rakom be a babakocsiba Danit. Ott már csak néhány másodpercig tart, aztán elmúlik. Eddig működött.

Judit

Kép
Kép
csutak33

Sziasztok!

Megjöttünk, minden rendben, iszonyú sexi, hosszú combok, mint Levinél, és a sógorom szerint hasonlít Levire ( pont a szája fölött van az orra!)
Persze egyáltalán nem szégyenlős mint a bátyó, ahogy bekapcsolódott az uh, azonnal belógatta a méretes fütyülőjét a képbe így "ezt neked" Jónás és kínai naptár.....Sziszka, ha csak ezért vártok, akkor sarokba vele.
:lol: :lol:
De a lényeg, hogy minden okés, szép nagy baba, egészséges, mindene megvan, pocak tele, egyenletes szívhang, még mocorgott is picit.
Peti szerint érzi a gazdasági válságot, ezért növesztett fütyit, így ma nem megyek pillangós bodykért a teccsóba. :roll:
És persze, miközben ott ülök a 18 hetes nagygenetikán, kedves párom már lelkesen a harmadik terhességemet kezdte tervezgetni, vicces volt! Mert "azon gyorsan túl kell esni, mivel mindkettőnk családjában az első 3 úgyis fiú, ezért kell sietni, és majd a negyedik csaj lesz!"

Barbi, hogy is van ez a "lánycsinálás"? Majd kikérdezlek bő 3 év múlva. :lol: :oops: :roll:
Na, lépek dolgomra, megjöttek sógornőmék!
Majd még bekukk később.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, meglepődtél, hogy fiú!? :) AFP eredményt majd mondd már el légyszi-légyszi! a lényeg, hogy mindene megvan!!! ;) gratula a jó eredményekhez!

Szisz, sajnálom a hányást. Málnusnak gyors javulást!!! kitartást!

Judit, igazad van neveléssel kapcsolatban, de sajnos nem mindenkinél alkalmazható ez a fajta módszer, már apukára gondolok, amit leírtál! :(

enyém férjem sem olyan szigorú, mint én, de, ha egyszer én vagyok itthon vele! a lényeg, hogy egyetértsünk, és lehetőség szerint ne a gyerek előtt vitassuk meg a dolokat, nem!? gratula tesódéknak! nem semmi lehet!

Julcsi, örülök, hogy még egyben! azért csak kihúzzátok még ezt a kis időt! és annak is örülök, hogy ilyen jól viseled a pocakosságot!

Mecsi, csak nyugi! minden rendben lesz, és gyere ám hamar közénk!!!

Barbi, nagyon jól hangzik ez a tavaszi tali! majd részleteket közölj légyszi! egyelőre a családi összeröffenéseken kívül mást nem tervezünk, de ugye itt csak a húsvét hétfő a szünnap... szóval nem tudom, hogy apa hogyan szabadságolja magát!?

másik fórum elég érdekes... rájuk céloztam múltkor! ;) én azóta írtam oda, de inkább csak olvasó üzemmódban vagyok... sajnos most itt is, de ez sokkal jobban fáj, mint a másik fórumon! :(

Kitti, hogy vagytok!?
Bende!? előkerültél, majd újra eltűnsz!? :(

Mazska, holnap tessék ám 4D fotókat hozni!!! ;) mennek a drukkok!

Nikianyu, merre jársz!? remélem, hogy semmi gond nincs!!!

nálunk az éjjel nagyon durva volt! tegnap pont a szomszédasszony meséli, hogy a gyerek megkattant az éjjel... na, Beni pont most éjszaka produkált ugyanolyan tüneteket, mint a felettünk lakó kisfiú is... ez annyit tesz, hogy az éjszaka közepén, iszonyatos sírás, olyan, mint, aki magánál sincs. a szeme szorosan összezárva, üvölt, sír, semmi nem jó. ha felveszed feszít, inni nem kér, alig lehet megnyugtatni. aztán nagy sokára sikerült aztán, de nagyon durva volt! hogy ez mitől lehet!? talán rosszat álmodott!? vagy hirtelen félt a sötéttől, vagy mi!? :S nem szeretnék sok ilyen éjjelt! ...

köszi a bíztató szavakat, majd beszámolok, ha van valami baba fronton, persze babonából most nem rögvest az első hetekben! :oops: de ígérem, Ti lesztek az elsők, akik megtudják, ha van valami fejlemény... :)

nem is tudom, hogy mit akartam még! mindenkinek jó hétvégét! tessék gyorsan meggyógyulni, meg nem lerobbanni!

(a múltkor említett ismerős kisbaba, sajnos a napokban Angyalkává változott... :()

sophie27

Zsófi ez szörnyű :cry:

Csutak apa nem ellenkezik velem... de ő maga magától nem is csinálja....nagyszülők meg pláne azt csinálják amit mondok,

:wink: :lol:
Vendég

Sziasztok:)

Vagyok én is, csak sűrű napok vannak mögöttünk:) persz emindezt jó értelemben!

Szerdán voltunk az új dokimnál, babókával minden rendben, csak haránt fekszik a pocimban, amit érzek is rendesen. Mintha két irányba feszítene szét állandóan. Most már jó lenne, ha befordulna, hiszen Barnus is elég korán megtette, na de van még idő.... majd beszélek vele:)

Az új dokim: komolyan mondom, egy tünemény! Ég és föld a különbség az előző dokimhoz képest;) Kedves, alapos, segítőkész, pl. jövő hét pénteken ő lesz ügyeletben a kórházban és vár, hogy körbevigyen a szülőszobán, bemutassa a szülésznőket, stb.... Na ilyet se hallottam még, hogy a dokik ilyen kedvesek legyenek;) csak azt sajnálom, hogy nem találtam rá hamarabb:( Ferci csak Leslie Nielsen-nek hívja:)))) van benne vmi, csak vékonyabb az arca;)) de humoros doki;)

Apró, kérdezted korábban, hogy miért váltottam: dokim szerződése megszűnt és elfelejtett róla tájékoztatni, sőt még időpontom is volt hozzá, persze ő meg már akkor sehol.... na ez volt a hab a tortán... úgy döntöttem mást keresek. Amúgy sem tetszett az anyagiaskodása (Barnusnál szinte még le sem jöttem a szülőágyról, már közölte, hogy "Jó lenne, ha rendeznénk az anyagiakat".... no komment.... nem tudom mit gondolt? hogy lelépek? ezt a sérelmemet most megpróbáltam félretenni, de annyi apró bosszúság volt körülötte, hogy nem bánom a döntésemet egy percig sem. Persze így nem István, hanem MÁV kórház, de azt mondják az még jobb is... majd kiderül;)

tegnap voltunk Rituséknál, nagyon jól éreztük magunkat, a kissrác egy tünemény, sokat dajkáltam, még egy pár mosolyt is bezsebeltem tőle;) Zorka és Barnus végig szinte csak egymással volt elfoglalva, volt nagy puszizkodás, persze cuppanósan és egymás kezét fogva táncolás is. Készült videó, de túl hosszú, így nem tudom feltölteni:( egy pár képet dobok azért ízelítőnek;)

Elég felületesen sikerült visszaolvasnom, de egy pár dologra reagálnék:

Apró, gratulálok a kisfiúhoz, ahogy apám mondaná: Majd a harmadik lány lesz:)

Zsófi, örülök, hogy minden rendben és remélem, hogy minél hamarabb te is kismami lehetsz újból;)

Jázminandi, nagyon sajnálom, amin mostanában keresztül mentek, fel a fejjel, remélem hamar megoldódik a helyzet, párodat nem is értem..... 3 ilyen tünemény csajszi... így felrúgni egy boldog család lehetőségét....:((( nagyon elszomorít!

Kicsi és nagy betegeknek mielőbbi jobbulást kívánok, tényleg van most sajna vmi hányós vírus:(

Mecsi drága, remélem nincs nagy baj, aggódom érted!!!

Barbikám, szólj, ha jöttök feltétlen, remélem össze tudunk hozni egy találkozót;)

Julcsi, nagyon örülök, hogy minden okés, Te már tényleg nagyon a finisben vagy, izgulok értetek;) sokszor már én is arra a bizonyos napra gondolok, bár eléggé félek a Barnussal tapasztaltak miatt, az nyugtat, hogy ha még ugyanannyira fáj is, remélhetőleg a hossza csak fele lesz, közel 10 óra is bőven elég belőle!

Boni, olyan jók ezek a képek, érzem a tavaszt tőlük rendesen;)

hiszti: na az nálunk is elkezdődött:((( és szerintem a dackorszak is:(( van, hogy minden további nélkül megsértődik és csak annyit mond duzzogva: "Nem, nem.... semmit" persze nehezen bírjuk ki mosolygás nélkül, olyan édes ez a kis duzzogása.

Vmelyik nap kijött utánam a konyhába, miközben én rántottát készítettem, és megszólalt: " Mit főőőőzöj anya? ..... Fííínom jevest.... ebédet", azt hittük apával rögtön megzabáljuk:) kis dumaláda:)) a kedvencem: "Odabújok anyájoz kicsit;)" na meg a Vigantol olajjal a kezében (amit ugye korábban a cicire cseppentettem): "Odateszem számba cicit"

Sziszkám: éjszaka átalvás van azóta is, most már általában egyszer sem riad fel, 8-9 órát egyhuzamban végigalussza;) tényleg, hogy álltok a szopizással? Rajtatok és Ágin, Verán, CsengeAndin kívül szopiztat még vki?

félés: Nálunk egyelőre, csak akkor ijed meg Barnus, ha a postás csenget, vagy vki dudál odalent, illetve a Verdák mese a nagy kedvenc, de amikor a traktorijesztgetős rész van benne és jön Pista bácsi (aratógép), na azt a részt el kell kacsoljam, mert attól fél...

nem tudom mit akartam még, de visszaolvasok...

sniky

Zsófi, nálunk is volt pár éjszaka ilyen, de én Barnus fogának tudom be, vagy hogy rosszat álmodhatott, nehezen, de sikerült megnyugtatni, tudom milyen tehetetlen tud ilyenkor az ember lenni, semmi nem használ, csak a türelem....

nevelés: hát nálunk is én vagyok a szigorúbb, így már azt vettem észre, ha apja itthon van, sokszor rám sem bagózik a gyerkőc. Nehéz, mert próbáltam Fercivel én is megbeszélni, hogy egy nótát fújjunk, de semmi eredménye nem volt. Úgy vagyok vele, hogy a nap túlnyomó részében úgyis én vagyok vele, így egy kicsit megpróbálok engedékenyebb lenni, ha apa itthon van, hogy ne érezze a hatalmas különbséget és ebből később ne legyenek problámák... csak sokszor elszakad a cérna:( főleg amikor altatásnál 2 órája "szivatja" az apját, mindent kitalál, csak hogy ne kelljen aludni, mindezt éjjel 11, fél 12-kor....

Mazska, örülök, a jó eredményeknek, hozzál képeket, ha tudsz;) és vmikor bepótolhatnánk az elmaradt randinkat is;)

sniky

Zsófi!

Csatlakozom Nikihez, ugyanilyen éjszakai sírásaink vannak -igen gyakran - és volt, hogy mondta Dori, hogy va-va!!! Szintén vígasztalhatatlan, órákig kell sétálnunk vele :cry: :cry:

Niki!

Szupi, hogy ilyen klassz orvost találtál!!!! Kívánom, hogy a szülés is sokkal kellemesebb legyen!! Barnus egy tündér, édes amiket dumálkodik, ugye, hogy teljesen levesz a lábatokról?

Aproo!

Nekem azt mondták, ha letelik egy 6 éves periódus, akkor jön el a másik nem ideje! Nálunk bejött :lol: 1995 fiú, 2000 fiú, 2008 lány

De nagy gratula a kisfiúcskához, úgyis imádni való lesz!!!

Julcsi!

Eni göndör fürtjei nagyon cukik! Bírja a fésülést? Csatokat? Gumit? Enyém mindent kiszedeget, csak a befőttesgumit nem tudja, de abban meg semmi csajos nincs :cry:

Mazska, Panna!

Jó nektek, hogy le tudjátok adni kicsit a gyerekeket! Mit nem adnék érte! Összesen 10 hónapot éltem apával gyerekmentesen, azóta -15 éve :!: -gyakorlatilag nem volt egymásra időnk, pedig naaaagyon kéne!!!

KépKép
koadri

Sziasztok!

Köszönöm a sok jókívánságot, olyan jól esik ez ilyenkor az ember aggódó lányának!
Mazska neked külön köszi, annyira szeretném, hogy tényleg csak ez legyen a baj!!! Örülök, hogy minden rendben az Afp-vel, Laurának próbáld kis a homeós allium cepát, nekünk orrfolyásra nagyon bevált, mi is használjuk!

Málnus újra alszik, de az előbb, amikor felkelt megint hány, és hasmenése is van, szóval tuti vírus, a gyerekorvos síel, de felvette a telefont, meg is beszéltük, hogy ha estig nem javul, a menjünk az ügyeletre, és követeljük a B6 szurit, ha akarják adni ha nem...Ennyiből szerencsésebbek vagyunk mint Katica, el nem tudom képzelni, hogy az infulzió humánusabb megoldás, mint egy kis vitamin szuri formájában :shock:
Egyébként újra nem hajlandó egy falatot sem enni, csak cicizik egész nap....

Apró, gratulálok a kukishoz :) Örülök, hogy minden rendben! Viszont nem tudom a többiek mit gondolnak, de nekem magyarul is felejthetetlen volt az Avatar, egyáltalán nem mondanám rossznak a magyar szinkront!
Kínai naptárral akkor a sarokba. de az oltás miatt akkor is várnunk kell még néhány hetet, de már nemsokára rajtolunk.

Julcsi, örülök, hogy veletek is minden rendben :) Nagyon izgulunk ám értetek. Remélem Mazskának igaza van, és holnapra túl leszünk ezen, mert akkor szerdán már tuti nem fertőzünk! A mandulagyulladásról semmit sem tudok...csak nehogy úgy járjatok, mint Ritus, hogy Zalán is rögtön beteg lett Zorkától! Mindenképpen el kell menni?

Barbi, örülök, hogy meggyógyult a család! Ez a húsvéti látogatás mennyire biztos?
Jót mosolyogtam az evéseteken, Málnus is ezt csinálja csak 10 falat után, és ő rág ugyan, de többet egy falattal sem hajlandó.

Panna, hogy bírod Répa nélkül?

Adri, azt nem írtad, hogy miért van rossz kedve a férjednek, vagy nem akarsz róla beszélni? Anyud nem tudna néha vigyázni a gyerkőcökre? Persze nem Dorira gondolok, ő tudom, hogy olyan veled mint a matrica :)

Csutak, bárcsak működne ez a dolog nálunk a nagyszülőkkel, anyámnál az általam kért dolgok addig érvényesek, amíg látó vagy hallótávolságon belül vagyok, egyébként egyáltalán nem érdekli mit kérek tőle...mondjuk nem is hagytuk még rá Málnát sosem, nem bízok benne. Anyós szerencsére egyszerűbb eset, a sógornőm már "megnevelte" :) Rá minidig lehet számítani mindenben.

Niki, jó hallani rólatok, és nagyon örülök, hogy ilyen jó fej az új dokid! Barnust pedig meg kell zabálni a dumájáért.
Az éjszakáink újra szörnyűek, pedig múlt héten már volt egy nap, amikor este 9-től reggel 6-ig egyfolytában aludt. De tegnap éjjel lett egy fogunk. fél óránként fent volt, ma éjjel meg talán már a betegség miatt, de 5 perc volt a leghosszabb idő, amit alvással töltött szegényke kb. 2 órától. Szóval cicizünk ezerrel, többet is mint kellene, ma egy falat ételt sem evett még, csak cici, de most hagyom...
Szerintem Sushi Anna is szoptat, tőle kérdeztem is már, hogy le akarja-e szoktatni, de azóta nem járt erre, így nem kaptam választ. Viszont nagyon örülök, hogy Barnus ennyire belejött, ha úgy alakul majd, és nem akar leszokni magától, jövök majd hozzád ötletért, és biztatásért!

Csenge, akartam is már kérdezni, hogy te ha jól tudom Zétit végig szoptattad amíg terhes voltál, nekem nem okozott méhösszehúzódásokat? van egy ismerősöm, akinek elhatározása, hogy nem hagyja abba a szoptatást....őt akarnám biztatni a példáddal.

Zsófi, nagyon örülök, hogy nálatok minden rendben, és hajrá :) Szorítunk!

Na egyenlőre ennyi voltam, Málna még alszik, remélem kialussza a betegséget!

<
sziszka78
Tolna

Csajok!

Málnus fürdőköpenyét kiszakította a mosógép, összevarrtuk, de a foltra kellene valami delfines, vagy tengerrel kapcsolatos rávarrható matrica, és a környéken sehol sem találok...nincs valakinek valami net-es ötlete?

Vera, te is nagyon eltűntél!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Boni, köszönöm!!!!!

<
sziszka78
Tolna

Íme egy kis ízelítő a tegnapi, Rituséknál töltött napról:)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

sniky

Sziasztok!

Megjártuk az ügyeletet, mert azt mondta a gyerekdokink, hogy ha este is hány még, menjünk B6 vitamin szuriért, mentünk, mondtuk mit szeretnénk, megvizsgálta, és simád beadta egy szó nélkül, nem is értem, hogy Katicáéknak miért nem adták, hisz ez csak hányásra van,a vírus pedig a hasmenéssel is távozni tud! Persze a lelkünkre lett kötve, hogy ha ettől sem múlik el, akkor irány a kórház.
De én nagyon bízok benne, hogy ez segíteni volt, szegénykém ma napközben 6 órát aludt, szinte egész nap....

Niki, nagyon édesek a képek, nekem az utolsó lett a kedvencem...hiába, csajozni tudni kell...

Zalán pedig nagyon tünemény, olyan helyes babóca!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Köszönöm az aggódást értem , baj nincs, minden rendben van. Barbi köszi a helyzetjelentést :) gondoltam akkor már írok pár sort , hogy nem legyek ennyire tűnőben.
Áron sajnos beteg lett náthás tünetek +hőemelkedés, jön felül is egy rágófogunk ez lesz már a 10foga, egész jól behozta a lemaradást :)
Egyre többet próbálunk szavakat utánozni, ha megkérdezzük hogy hívnak mondja hogy : ÁNO, és a hány éves vagy kérdésre mutatja az egy ujját :) Anyát pedig anyának hívják :)
hisztijeivel kiborít főleg amikor haza kell jönni a játszótérről. Akkor visít üvölt és semmivel nem lehet elterelni, annyira kellemetlen :(
Egész nap hozza a mese dvd tokokat , hogy mesét akar nézni , de már az összesből ki kellett szednem a lemezeket mert egyedül kezeli a dvd-t! Őrület milyen hamar megtanulnak mindent!
Zsófival olyanok mint a testvérek imádják egymást!

Én lelkileg totál padlóra kerültem apám miatt megint, baromi hosszú story és nem is akarlak benneteket ezzel traktálni, én nem gondoltam hogy ennél még mélyebb gödrbe csúszik apámmal a kapcsolatunk, de a következő beszólása után nem igazán vagyok rá kiváncsi . Egy levelemre az volt a válasza : A "törődés" csak annyit MINT ti VELEM, SE TÖBBET SE KEVESEBBET!De nekem megfelel így IS!
Ez szégyen! Nekem óriás lelki fájdalom , mert én még mindig reménykedtem, de feleslegesen. Tán nem nekem kéne hozzá járnom a füstös cigis lakásba a pici fiammal hanem neki hozzánk. MIndegy lerágott csont. Bocsi sok voltam!

képek rólunk:

Kép
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Aproo,
Gratula a fiúcskához!! Ha nekünk lány jön össze, cserélünk, na mit szólsz? :wink:

Sniky,
Nagyon jók a képek!! :) Nekem nagyon tetszik az, amikor fogod a kezedben Zalánt, mindketten nagyon édes arcot vágtok, nagyon drága! :D Ritusnak is szépen lement a pocija, csini!

Szisz,
Sajnálom Málnust, biztos kivan szegényke. Ezt hol szedhette össze?? Én is bízom benne, hogy segített a szuri!!

Teherbeesés: ezt már régebben hallottam de most jutott eszembe, hogy sajnos manapság nagyon sokan nem tudnak, vagy csak nagyon nehezen, teherbe esni, és megfigyelték, hogy azoknál okozz sok gondot, akik sok csapvizet isznak. Ez a benne található fogamzásgátló hormonoknak köszönhető, amit kipisilnek a nők, mert ugye ez nem tud kiszűrődni, hiába a víztisztító üzemek. Érdekes és ijesztő....:shock:

Kép
Kép
dia123

Mecsi,
Sajnálom :( Elhiszem, hogy nagyon rosszul esik.
Áronka viszont nagyon helyes kispasi! :wink:

Kép
Kép
dia123

huh, Dia, ez a csapvizes sztori... nagyon brutál! :(

Szisz, jobbulást a kicsi lánynak! remélem, hogy holnapra már kutya baja sem lesz!!!

Mecsi, helló! sajnálom az apuddal való konfliktot! :( remélem, hogy végre benő a feje lágya, és rájön, hogy ezeket az időket már nem fogja tudni visszaszerezni, mármint, amit Ánó nélkül tölt, és marha gyorsan elkezdi bepótolni a bepótolhatatlant... :(

nagyon jók a képek!!! Áron annyira más ezzel a hosszú hajjal! már nem a copfos Zsófikára gondolok! :P

Aproo, nem is tudom, hogy az előző hsz-emben gratuláltam-e a kis kukacoshoz, vagy nagy kukacoshoz! akkor tehát a nevecskéje már megvan? :)

Niki, de jó, hogy jöttél, na meg a képek!!! nagyon jók! és tényleg nagyon jó, amikor Zalánt fogod! annyira megható! és lassan a Te kis törpikédet tartod a karodban! amúgy meg nagyon csinik vagytok, Ritus is, meg Te is! alig van pocid, legalábbis nagyon nem jön le a képről!

tényleg, Aproo, Te nem tettél pocakosat még... mármint, amin láthatnánk Mazsolád! ;)

biztosan akartam még valamit, de szita az agyam... szóval jó éjt nektek! én mennék filmezni apával még egy picit, ha végre elkészülne... puszi!

sophie27

Mecsi, sajnálom!! :( Áronkádnak jobbulást, meg Málnusnak is!! Remélem nem kell kórház...

Niki, köszi a képeket, tünemény mindhárom gyerkőc :D

Sziszka, unokahúgommal már tegnap taliztunk, de igazából már jobban van, így remélem nem fertőz már... De egyelőre mi jól vagyunk :roll:

Szép álmokat! :wink:

yuyu79

Persze Áron is nagyon édes a kis barátnőjével :lol:

Aproo, én is grat a kis öcsihez, ne aggódjatok, majd összejön egy hugi is :wink:

yuyu79

Húúúú de levagyok maradva te jóóó ég!

Először is Zalán nagyon édes baba, Barnus arckifejezése a 6dik képen megzabálom -na anya már babázik :wink: - Zorkával milyen jól eljátszanak :)
Niki nagyon csinos vagy ám! De jóó hogy Barnus már így kitudja fejezni magát szavakkal :)

Betegeskedőinknek mielőbbi jobbulást Dönci ,Levike,Málnus, Zsigucsigu, Laura stb......

Sziszka aukciós oldalakon írd be valami kulcsszót róla szerintem kidob rengeteget! Itt pesten tudnék neked boltot ajánlani de az neked messzi van :(

Zsófi hajrá babaproject !!! Örülök a jó híreknek. Sztem nem fogsz te már visszamenni dolgozni majd meglátod!

Aproo nagyon örülök a kukisodnak, akkor most a névvel hogy is álltok?
Meg hát a többiek is névválasztás? Na és Uh-s képeket nem is raktok fel !!!! Már ez sem olyan mint régen pedig milyen nagyon várjuk ezeket a fejleményeket is!

Dia Avatarra irigy-irigy mi hiába lakunk 5percre az arénától nincs kire hagyni áront :( kutyakaki pfuujjjjj :lol: :lol: :lol:

Julcsi nagyon itt a vége!! :) 4emeletet megmászni hát nem lehet könnyű kettővel.

Barbi amúgy már írtam Taszáron laknak anyósék Sziszkáékhoz közel , én oda aztán hívnék mindenkit de 250km nem kevés pénz :(

bocsánat hogy ennyire szűkszavú vagyok de nem győzöm behozni a lemaradást , és most agyilag elég zokni vagyok nem is igazán tudok fogalmazni se :oops: :oops:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Boni remélem már majd egyszer összetudjuk hozni nálad is a talit :wink: Küldjétek el nekem is a mártogatóska recijét lécci!

Katica lehet lemaradtam de mi történt Pistike kezével????

Adri , sajnálom a történteket, nagyon erős ez a pici lány és nagyon kitartó! Nagyon becsülöm benne hogy nem nyavalyog neked egyfolytában hanem akár ő akar menni sétálni!!!!
Kitartás nektek és remélem egyszer minden szép és jóóóó lesz egészségileg is!

Ja és mindenkinek köszönöm a játékos válaszokat igazából kiváncsi voltam és próbáltam ötleteket is meríteni.

Feluca nagyon jók ezek a mézes trükkök! Én is nagyon szeretem a mézet annyi féle finom fajta van.

Csenge Zsombi frizurája nagyon jó lett, olyan nagy legény már és úgy tűnik mintha ő is elég sokat nyúlt volna.

Szurit mi is karba kapjuk már régóta, 18hósra majd 11én megyünk.
4dik prevenart hány hónapos korig lehet beadatni???

Sziszka nem hiszem hogy most márciusban meglátogatunk titeket lehet csak 2napra megyünk szülőkhöz, uram dolgozója miatt.

Lányok elnézést attól akinek most nem reagáltam egy kicsit sem, próbálom magam összeszedni és igyekszem jönni majd még.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kép

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Napsugaras jó reggelt csakazértis ! utálom az esőt!!!!

tegnap visszamentem kisgyerekbe, mert voltam egy bábkészítőnél, aki a Hakapecit, MAzsolát MirrMurrt és a Tv macit is készíttette.. láttam őket élőben! teljesen készen voltam!! így a mai reggeli tavaszi kép most különleges lesz, mert a szívünkben tavasz lett tőle az tuti!!!

eredetileg Húsvétra szerettük volna adni Zsigának a nagy macirajongónak, de kiszúrta a táskában kikapta kezemből elkezdte ölelni, puszilgatni közben csak azt hajtogatta hogy brummabrumma és azóta is vele van!

Kép Kép Kép

na ezt elküldöm és mán reagálok is..legalábbis próbálkozom amíg ZSiga nem kel fel
Vendég

felkelt! :cry: :lol:
Vendég

hát kivel mással jött ki fiam a szobából? Kép
Vendég

Dia ez a a kutyakakis dolog.. ááá olyan bosszantó egyébként, hogy bár büntetik, látom hogy a tulajdonos szarik rá 8) és otthagyja.. a zöldre nem lehet engedni a gyereket mert tuti hogy kupacokkal találkozik
egyébként te angoltanár vagy? már ,múltkor kérdeztem hogy felnőtteket nem tanítasz ha igen? engem :oops:

Aproo na akkor az autósszőnyeg duplán bejön majd!
:lol: és oyln jókat fognak majd játszani :lol:

Julcsi remélem nem kaptátok el mandulanyuszit! mindjárt te szülsz :lol:

Jázmin min.20 cm kellene még felfelé tesómék ágyánál :cry:
kitartás neked!

Mazska grt az AFPhez! jobbulást Nektek is!

Snicky nem feledtem ám el a pránanadit :lol: nagyon szépek a gyerekek Ritusos képeken! nagy az egyetértés, amilyen szeretet sugárzik róluk! :lol:

Adri várjuk a kész házról a képeket! sajnálom férjedet, gondolom az építkezés és Dorci szemei miatt van ki :cry: a 6 éves periódusos nem váltás érdekes.. van egy nővérem egy évvel idősebb és egy húgom 6 évvel fiatalabb :lol:

Szisz szivesen

:lol: Málnusnak jobbulást! a sok hányás olyan rossz lehet!

Mecsi apud viselkedésésre nem tudok mit írni, elhiszem,hogy el vagy keseredve és sajog a lelked!
:cry: viszont a képeid csudijók! :wink:

Zsófi akartam még írni, hogy HAJRÁ TESÓ!

hú remélem mindenre reagáltam nagyjából :oops: ZSiga épp tejcit ivott volt még rá időm
Vendég

Jó reggelt!

Nem is tudom hol kezdjem!
Mondjuk a képeknél! Szédületesen aranyosak, Ritus, Niki és a gyerekek tündérek! De jó nektek, hogy tudtatok talizni! Istenem ha arra gondolok, hogy tavaly ilyentájt találkoztunk és akkor mondta Ritus, hogy terhes... :)
Niki te most mintha karcsúbb lennél kismamaként. Lehetséges ez? Na én meg hozom a szokott formámat, nyomom megint a gömbidomot. Pedig nincs nagy étvágyam, de nekem már az illata is elég a hízáshoz. Reggelire ált. egy pohár tej és egy alma, ebéd normál, nem sok, nem kevés, este egy szendvics és egy vagon zöld, aztán mégis. Csoki már nincs itthon, de nem is kívánom különösebben.

Mecsi tegnap nem volt pelenkázólap, söt etetöszék se, de majd ma megint nekiugrok a témának.

A beteg babáknak jobbulást. Velünk immár minden rendben, Dönci hozza a szokott formáját.

Boni a tv-maci és társai nagyon tutik! Én egyszer láttam egy mirr-murrt boltban, de 20 ezer fölött volt és még csak nagy sem volt. Pedig anyámnak nagyon el tudnám képzelni. Mennyibe van annál a készítönél? Jól néz ki? És a tv-maci? Az is kéne!

Ami a hisztit illtei, tetszenek a megoldásaitok. Nálunk Eni ill. Imi vitte el a pálmát, bár Regö dackorszaka se volt semmi, de jellegében más volt. A lányok az utcán adták elö magukat, földre vetés, kalimpálás, vadállati üvöltés. Egy darabig bírja az ember cérnával, de egyszer minden szál elszakad. Ezt ált. oviba menet vagy/és jövet adták elö. 10 perces út rekordja 3 óra volt a nyári höségben. Szépen továbbmentem, elbújtam, vártam, aztán vissza, ha nem jött magától és így tovább. Ez ment egy hétig, aztán megtört a jég és soha többet nem volt ebböl gond. Most már akkor is hazakúsznak a saját lábukon, ha holt fáradtak. Iminek volt ebben egy specialitása, ö képes volt menetel közben is elaludni. Ezt onnan lehetett tudni, hogy amíg egyenletes sík terepen egységnyi sebességgel haladtunk, nem botlott el, de minden keresztezödés vagy terepakadály katasztrófához vezetett... Kitartás lányok, lesz ez azért egy kicsivel jobb is, csak legyetek türelmesek és konzekvensek.

A tavaszi utunk meglehetösen biztos eddig. Ha Taszár (az ott van Kaposvár mellett, oda jártam egyetemre), akkor talán érdemes lenne Sziszkát is odacsalni, nem? Valahogy megoldjuk! Én már nagyon várom, jó lenne minél többetekkel újra találkozni!

Gyerekek, mondjuk föleg te, Niki, mit tudsz Csandiról? Rettenetesen el van tünve! Csak nincs valami baj?
Na és Ágicámról ki tud valami biztosat? Ö se nagyon jár már erre, sajnos. :(

Tegnap borzalmas szélvihar volt és a gyerekek egész nap az erdöben voltak az ovival. Nem voltam valami byugodt, de ép börrel megúszták szerencsére. Mire én nekiindultam a bazárnak, az esö is rákezdett, ma meg kék ég és napsütés! Remélem marad ez holnapra is, mert akkor tudnánk kirándulni egyet. Ma szerintem a bazár után a párom már nem jön lendületbe.

Ebéd kész, almáspite is. :)

Puszi: én
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: