A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo!
Elhoznád a kiírt képeket?
Köszi :D

Kép
katy76

Conversano

Nem tudtam :)
Csak ránéztem a képre és az emlékezetemből azonnal előjött hogy Vica.
Vendég

Sziasztok!

Minden kedves unneplonek sok boldogat kivanok!

Tegnap kivetelesen nagyon jo napunk volt. Lottika egy kis tunder volt egesz nap. Voltunk nagyot setalni, gyonyoru ido volt. Bar ahogy haza ertunk ra 10 percere elkezdett esni az eso.
Aztan vegre a Dragam megmutatta hogy O is tud kuszni es nagyon tetszik Neki. Ugy orulok, mar kezdtem aggodni, hogy valami baj lesz.
Szoval egesz delutan gyakorlatoztunk es estere ugy elfaradt ,hogy 9kor a szopin beajult es 10 kor sikerult leraknom aludni. :shock: Ez nalunk nagy dolog mert nem szokott 11-nel hamarabb elaludni.

Kiprobaltuk a furdest a nagykadban egyedul, ugy ahogy Ronmayek (azt hiszem tole lattunk kepet rola) szoktak es Lottika hihetetlenul elvezte. Csapkodott kezevel, labaval forgolodott hason. Mostantol igy fog furcsizni, mert a kiskadjaban mar nem lehet vele birni. :)

Aztan elhataroztam,hogy amint vissza jottunk magyaro-rol megregulazom az etetes es alvasi rendet. Ja es megy kulon a szobajaba. Ha mar ujra vissza kell razodnia akkor mar az ujba razodjon bele. Remelem sikerulni fog.

Egy kicsit kesobb reagalok az irasokra is csak vissza kell olvasnom meg fozni Lottusnak spenotot. Ma lesz a foproba, csak egy kicsit keverek a rizspepebe. Remelem izleni fog Neki...

Kép Ilyet csinal mostansag a jatszo feszekben :)

Kép
Kép
bucus80

Sziasztok

Ági hát én is remélem hogy sikerül hamar barátokat szerezni, az a jó hogy a Tamással együtt megy, és hát ha nem is lány, de az első időkben támogatják majd egymást.

Norka boldog születésnapot

Megvolt reggel a suli látogatás. Hát nagyon szimpatikus kedves az osztályfőnök. Azt hiszem nem döntöttünk rosszul. Megadták az órarendet, a tankönyvlistát. Holnap elmegyek és megveszem. Beszéltem a régi ofővel, igazgatóval. Hát nem örültek, de ez van.
Kedden irány az új suli.

Nórának ma extra nyűgös délutánja van, azt hiszem, most kezdi áttörni neki a foga az ínyét, már érzem a hegyét, így éjjel is és ma is ordítás volt. Délelőtt jó kedve volt, amíg én intéztem a dolgomat bent Pesten addig a nagynénémmel sétáltak kint ezen a jó friss levegőn. Jaj én úgy várom már a tavaszt, tök jó idő van kint és hét ágra süt a napocska.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Bucus: nagyon aranyos Lotti :P: !

Gabi: csupa jókat írsz, úgy hogy biztos minden rendben lesz a sulival.
Nórának Boldog 8. hónapot :P !
marietta1982

Boo:
Orulok,hogy tetszett az Avatar. Szerintem is szupi film es nekem is nagy elmeny volt a 3D.
Gratula az uj fogacskakhoz.

Remelem jol ereztetek magatokat es megint csinaltal olyan szep kepeket a babatalirol, mint multkor.

Gabi1:
Az igazgato erveit lattan szerintem jol dontottetek. Remelhetoleg tovabbra sem lesz a lanykadnak semmi baja az uj sulival es tetszeni fog Neki.
Szemed mostmar aztan gyogyuljon meg. :) Szurkolok,hogy ne kelljen muteni.
Nora pedig tovabbra is rettento ugyes.

Orsi:
Odett is nagyon ugyi. :)
Ejszakai hanyas :( De legalabb utanna mar nyugodtan aludt.

Bond:
Lottika is felfedezte mar ideje a nunijat es azt markolassza ha eppen pucer :oops:
Erdekes volt a cikk a fejlodesi rendellenessegekrol :shock:

Timea83:
De jo, hogy jottel. Huuu, jo sok minden tortent Veletek.
Gratula a fogacskahoz. Maszas, ules, allas , tenyleg jol belehuzott a kiscsaj. :shock:
Az etvagya biztos megjon es drukkolok, hogy minden okes legyen.

Norka81:
Nagyon szepek vagytok es minden unnepelni valotokhoz sok boldogsagot kivanok.

Leo50:
Szia! Hozzank soha nem keso csatlakozni, igaz lanyok? :lol: :lol:
En is nemreg csatlakoztam. :roll:

Kép
Kép
bucus80

Na milyen volt a babatali? Bár gondolom hülye kérdés... És még az idő is tök jó. Sajnálom,hogy nem tudtunk menni :cry:

Lányok! Én nem szoktam panaszkodni,de most nem bírom ki,hogy ne tegyem. Lilit most ugye hason tartom a nap nagy részében,ahogy azt tanácsolták. De egy idő után elunja magát,hiába rakok elé más játékot,lesz@rja,csak ordít(szó szerint).Én már kivagyok tőle,ha ránézek a kis arcára,a szívem szakad meg,de tudom,hogyha mindig hanyatt rakom,akkor az életben nem fog megerősödni a kis háta és nem is lesz,ami motiválja őt a hátra fordulásra. Arról nem is beszélve,hogy ahogy lerakom hanyatt,azzal a lendülettel már fordul is hasra.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi: Én csináltam egy darabig Hédivel és most utólag igazat adok a gyógytornásznak,ha ő jól érzi magát hason,úgy is hasra fordul.Szóval én ezért mondtam,hogy rakd hasra,de ha már semmivel nem tudod úgy lekötni,nyugodtan lehet picit háton is :wink: Egyébként egy másfél literes ásványvizes üveggel,ami félig van valami színes löttyel Hédi már 40 perce szórakozik hason.És miközben ezt leírtam hanyattfordulás közben odacsapta a fejét a parkettához, iszonyat nagyot koppant,ordított,most az ölemben vígasztalódik és már rángatja a függönyt :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok! :D

Gabi1: örülök, hogy tetszik az új suli! :D Betti ráadásul nem is egyedül megy, ez még plusz segítség :D
Ne aggódj, mindjárt itt a tavasz: tegnap már három ház kertjében is láttam kinyílt hóvirágot!!! :lol: :lol:

leo50: köszi a linket! :wink:

Norka: boldog szülinapot! :D

Nyuszi: tudom, hogy rossz, de hidd el, nemsokára túllesztek rajta. Emlékszem, amikor Kata sem szeretett hason lenni, de letettük, néha csak egy- egy percre is, mert mondta a védőnő, hogy különben nem fog kúszni- mászni. Egy idő után megszokta, ügyesen kinyomta magát, és elég hamar nekiállt forgolódni. Onnantól már ő maga fordult hasra :lol: Most meg már ott tartunk, hogy nemhogy kúszik, de inkább mászik :lol: Mindez pedig nem is tartott sokáig.... :wink: Most még nehéz, de hidd el, csak pár nap lesz szörnyű! Amint rákap az ízére, állandóan hason lesz :D

Bucus: jó a pozitív élményeket olvasni :D Spenót bejött?

Kép
agi125r

Sziasztok!

Minden hofordulos babanak gratulalok!!!!

Norka!Boldogsagos szuletesnapot kivanok!

Bond:jonnek en ha birnek :wink: :wink: :wink: koszi,nem tuntem el....
Csak olyan szep ido volt a hetvegen,hogy elmentunk "kirandulni"3-asban,aztan a hetfo elszaladt....szakado hoeses,takaritas,stb.-stb...kedden baratkozni voltunk egy brazil anyukanal es az 5honapos kislanyanal...huuu csajok...ez akkora sikerelmeny volt szamomra!!!Elbeszelgettunk,osszeeresztettuk a csajokat,ja es persze multikulti volt,mert elhivta egy masik ismeroset is,aki gorog :lol: es neki is van egy 5 honap koruli kisfia!Szoval jol eltetlt a nap.Vele fogok usziba menni,es ha minden igaz,akkor benevezunk keddenkent egy babas-mamas jogara is! :lol: :lol: Tiszta happy vagyok ettol,hogy vegre ismerkedhetek,hasonlo koru babas anyukakkal!
Tegnap a szokasos foglalkozason voltunk,aztan elszaladt a nap....igyekeztem olvasni,de bekapcsolodni mar nem tudtam,mert ilyenkor eleg koran elmegyunk itthonrol,es keson erunk haza....De jo volt a feleadvany(pocak)es a babas kepreszletes is szuper!!!

Most is esik a ho,nemsokara lecsot keszitek,es tervezem a szokasos nagy setat is....sajna nem jutok el a ligetbe :? :roll: 8)

Sillia;orommel olvastam hogy Locinak jobb napjai vannak!!!Hurra!
Es gratula a sok "mozgasfejlodeshez"!!!!!

Hirtelen ennyi,majd probalok jonni,de meg nem is birtam vegigolvasni az iromanyokat......csak gondoltam jelentkezek :wink: !

Addig is szep napot!!!

Kép
Kép
ancsurti

Babatali:
Szuper volt, az idő is nagyon szép volt!

Az én lányom - miután mindig mondom, hogy ő ok nélkül soha nem sír, és egyébként is mindig jókedvű - az érkezés után kb. 5 perccel elkezdett sírni, és ezt folytatta is úgy egy órán át.
Zsombika is sírdogált, pedig ő se szokott soha.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Volt tápszer melegítés, evés-ivás, alvás, sírás, nevetés.
Anyukák részéről volt evés-ivás, beszélgetés, röhögés.

Elég hosszúra sikeredett, 5 után váltunk szét.

Résztvevők: Dodi+Boti, Ikoka+Zsombi, Boo+Zsiri, Bond+Manó, Én+Petra.

Boo csinált néhány képet, majd biztos tesz fel belőle. :wink:

Kép
katy76

Nyuszi!

:( . Akkor próbáld fokozatosan: ha ő mondjuk 10 percig van úgy szívesen, akkor 12 perc után fordítsd meg, másnap már 15...stb. Meg próbáld ki azt, hogy melléfekszel, és játszotok. Vagy feküdj a hátadra, és "repülőzz vele, úgy nagyon jól erősödik a háta :wink: . Hátha bejön...

Ancsurti!

Multikulti: :lol:
Juhuuuuu-juhuuuuuu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Babatali!

Szupi volt, és ígérem, este megpróbálom hasonlóan megírni az élményeimet, mint a múltkorinál :wink:

De addig is van sztorim:
Hazainduláskor hívom Ricsit, hogy most végeztünk. erre mondja, hogy van mit mesélnie, mert úgy összeveszett anyóssal, mint még soha. :shock: :evil:
Eleve nem beszéltünjk vele már két hónapja, amikor összevesztek a kutyaszori miatt. Én mondjuk baromira nehezteltem rá, mert nem velem veszett össze, és pláne nem a gyerekkel, miért kell ezt rá kiterjeszteni? Csörögjön rám, hogy leugrana, vagy vigyem át a gyereket, vagy valami, de neeem, sőt még azt hallom vissza, hogy én milyen genyó vagyok, hogy nem viszem le hozzá a gyereket :shock: . Hát nem bazári majom ő, hogy "na, itt van, ilyen!". Honnan kéne tudnom, hgy kíváncsi rá?!?! Kérjen meg, és szívesen megteszem, de rátukmálni nem fogom az unokáját :? .
Na, erre Ricsi ma kint volt a kutyákkal az erdőben, erre anyósom egyik macskája arra szaladt, és Arthur sajnos elkapta :( . Apa 2 mp múlva vette észre, és egyből kiabált neki, meg odasietett, de ilyen zsákmányt kutyától elvenni nem megy ám csak úgy első szóra! Erre anyósom feltépte az ajtaját, és irdatlanul üöltözni kezdett a Ricsivel ( :shock: , mintha ő fogta volna meg a macskát), hogy mit képzel magáról, mekkora paraszt ő, meg stb.stb. Ricsi mondta neki, hogy ez egy erdő, nem egy zárt kert. A mi kutyánk kint volt, az ő macskája kint volt, so sorry, de ne üvöltsön már vele az utcán, mint egy cigányasszony. Anyósom meg ezerrel szapulni kezdte, hogy de egyébként is...(meglovagolva az alkalmat zúdítani kezdett :evil: ). Ricsi idáig abszolút nem volt indulatos (megmondaná), csakhogy anyósom közölte vele, hogy legszívesebben agyonverné, erre Ricsi meg, hogy ha jól esik, tegye. És anyósom nekiment a 30 éves felnőtt fiának :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: . (Bocsi, de sztem ez röhejes).
Ricsi csak védekezett persze, de azért ezen bepöccent, jól elküldte anyósomat melegebb éghajlatra (őt ismerve a legcifrább, válogatott szitkokkal, amiket valójában senki nem érdemelne, de ezt tényleg magának köszönheti :( ).
Ja, és persze Ricsi odavágta neki, hogy eddig tarthatta volna a kapcsolatot a gyerekkel, meg velem, de ezek után felejtse el az unokáját! Részemről juhuuu-juhuuuu, mert már a látványától görcsbe rándult a gyomrom, viszont elsőre az jutott eszembe, hogy szegény pindurkámat nem foszthatjuk meg a nagyszülei szeretetétől. aztán rájöttem, hogy amíg jóban voltunk addig is csak rábiccentett, mikor lejött, aztán végig csak nekem panaszkodott :? . Szóval semmiről nem marad le a gyerek. Így is van egy nagyszerű, szerető nagyanyja, meg barátaink, akik imádják őt :wink: . Na, ez várt itthon. Apa most elment inni :lol: ,és felbontott nekem egy pezsgőt(!), hogy én is igyak :lol: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hú,de irígy vagyok most rátok! Annyira szép idő volt ma,úgy el
elmentünk volna mi is,de apa szegèny meg egész nap tárgyalt és el kellett neki intéznem 1-2 dolgot.Na nem baj,majd legközelebb!

Dodi! Anyós :twisted: Most biztos sajnáltatni fogja magát a környékbeliekkel,hogy mit műveltetek vele,nem?
Köszi a tippet,én is gondoltam ma erre,hogy lehet,hogy fokozatosan kène szoktatni őt.remélem sikkerrel járunk :lo

Képzeljétek,jön Lilinek jobb alul a foga.Ma,amikor etettem vettem észre. :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo!
Nagyon szupik lettek a képek!!!!! Kérem szépen majd őket! :D

Dodi!
Anyós :evil: :evil: :evil: :evil: . Szegény Ricsi, most biztos jó szarul érzi magát, csak az anyja!

Nyuszi!
Meglátod, hamar hozzászokik a hason fekvéshez!
Fogacskához gratulálok! :wink:
És legközelebb kötelező jönnöd! :wink:

Lányok!
Petra teljesen kipurcant! Ahogy beraktam az ágyba, szinte azonnal elaludt! Kimerítette a délután! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

katy76! :)

Beraktad az ágyba. :lol: :lol: :lol: :lol: Apáék most KEZDTÉK fürdést Manóval, és csak utána jövünk mi Hugival. :roll: :roll: :oops: :oops: Kb. 11-1/2 12 körül leszünk leghamarabb az ágyban. És kezdek mesélni, miközben Hugit etetem... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: . Aztán lerakom Hugit, és betakargatom Manót, hozzábújok, amíg elalszik. Aztán kb. 1 óra magasságában én is lefekszem az ágyamba. :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!
Nálunk 8-kor, legkésőbb fél 9-kor alvás van.

Kép
katy76

Babatali (by Dodi :wink: ):
Természetesen késve ( :oops: ) érkeztem a fullzsúfolt parkolóba, ezért gyorsan leparkoltam az első adandó parkolóhelyre(?) - pajszerrel beékeltem a kocsit egy sor legszélére :oops: - majd diadalittasan pattintottam ki a kocsiajtót:- Itt vagyunk 8) :D !
Vizslatom a placcot, merre vannak a többiek. Hát, nincsenek többiek :? . Egyetlen árva kismama kószál fel, s alá a macskaköveken, de hosszú fekete hajú, és idősebb babával van. Nem ismerem. Mikor a gyerekért indulok észreveszem, hogy annyira p@rasztul parkoltam, hogy az több a soknál (elől, hátul, és oldalt is kilógok :lol: ),szóval inkább másik helyet keresek, távolabb. :arrow: Két kedves, és előzékeny férfiegyed csap le az orrom előtt a kiszemelt helyekre, én meg vadul hadonászok: - Huzzámá' kocsog, babatalira jövök!!!! :evil: ( :lol: :lol: ) :arrow: Siker.
Még mindig az az egy kismama pásztázza a földet, még mindig nem ismerem. Megkerülve az emlékművet hívom Boot, hogy merre. Pár méterre vannak Katyval a parkolóban, Ikoka pedig az emlékműnél van már. Az emlékműnéééél? :shock: Ez Ikoka :oops: :oops: :oops: ?
Mentségemre legyen mondva, hogy az utolsó talákozásunk óta sötétbarna, és egyenes lett a haja, Zsombi pedig akkora, mint egy megtermett egyéves, szóval csaltak :lol: . Üdvözöljük egymást, majd közli, hogy elhagyta kocsikulcsot ezen az 1200 m2-en, de már ugrasztotta apát a pótkulccsal :shock: :evil: :evil: . :arrow:
Együtt a banda. Megint lefutjuk a húdeszépdenaagydearanyoseeeejjjdecuki-köröket, és elindul a séta. Katyval tudatjuk, hogy Ikoka kulcsát meg kéne keresni :roll: . Kicsit féltem, hogy vigyázzba állít minket, és közli, hogy innen addig haza nem megyünk, amíg meg nem kerül, hiszen rendnek kell lenni :lol: . Ehhez képest Katy lezseren elejti:- Ott van.
Mi hárman egyszere: Mi :shock: ????
Katy:- Ott van!
Konkrétan "nekimentünk" Ikoka kocsikulcsának, pedig szegény már számtalanszor lépte le az esélyes területet. :arrow: Juhuu-juhuuuu :lol: :arrow: Séta.
Petra, és Zsombi rövidesen "dalra" fakadt. Naaagy nagy dalra :lol: . Zsombit leszereltük Botond csörgőjével, Petráról meg Katy levett egy réteget, miután Botond hiába próbálta leudvarolni róla :lol: . A csajszi fejére sapi híján egy gardó került (a sapija alá beizzadt, mert túl meleg volt, sapi nélkül meg nem hagyhattuk), ez alól többször kerítettük elő Petra fejét, nem kis derültség közepette.
Elbattyogtunk a koripályához (most iszom az első korty pezsgőmet 8) . Össz egy decit fogok inni, pedig még szoptatok. De erre tényleg innom kell ennyi idő után, kövezzetek meg! :twisted: ) Egészségemre :lol: ), szóval koripálya, ott csatlakozott hozzánk Bond és Manó (Hugi nélkül :? ). Manó egy halkszavú, vékony hangú, aprócska kis tünemény, akinek folyton fülig ér a szája, és mindenkivel egyből barátkozott, és az összes babát végigsimizte :D :D :D ! (Itt megjegyezném, hogy Zsombi és Manó között alig pár centi van az utóbbi javára, de Zsombi jóval "vastagabb" :shock: :lol: )
Folytattuk a sétát, beszélgetett mindenki mindenkivel, meg mindenki egymással is :lol: . Végül kilyukadtunk a kiindulóponthoz, ahol Boo ránk merte bízni a gyerekét :shock: :lol: :lol: . (Elszaladt kaját melegíteni a kocsiba). Bond megjegyezte, hogy eléggé kutyagumi szag van, de nem leltük nyomát (bár körös körül az volt :lol: ), aztán Zsiri nem akart rendesen enni, ha már anyja ennyit fáradozott vele :twisted: , de éhen azért nem maradt :lol: . Botond meg meglepiként előrehozta az uzsit, és pikkpakk benyelt egy gyümis bébiételt. Eközben Manó szórakoztatott minket felsorolva a babakocsikon található számokat, betűket, színeket :lol: . Ééédesem! Aztán Bond gyerekekkel kompatibilis káromkodásokat tanított, jelezvén, hogy kicsit sok "töltelékszót" használunk Manó előtt :oops: . (Ilyeneket talnultunk: "Azt a réz fán fütyülő réz angyalát. A kutyafülét. Irgum-murgum....stb :lol: ). Ekkor rájöttünk, hogy Manónak lesz szerencséje (ő lépett kakiba :lol: ).
5 körül hülni kezdett az idő, így érzékeny búcsút vettünk, és elindultunk haza.

Összeségében megállapítanám, hogy ez a leleplezések délutánja volt:
- Katy állítása szerint Petra mosolygós, boldog kislány :arrow: a valóságban a program feléig sírt.
- Ikoka szerint Zsombi nagyon jól alkalmazkodik, imád mászkálni :arrow: totál kimerítette a program, és álomba sírta magát.
- Boo szerint Zsiri jól kezelhető, kiismerhető baba :arrow: sem Ikoka, sem én nem tudtuk megvígasztalni, mikor éhes kezdett lenni.
- Bond szerint Manó egész nap pörög, és azért sovány, mert nem valami jó evő :arrow: Manó egy angyal, és végig szorgosan falatozott anyukája kezéből.
- Dodi szerint Botond álombaba :arrow: végig hangtalan, duzzogó mufurc volt, és gyakorlatilag nem lehetett mosolyra bírni.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Ez persze a poén része volt, bár tényleg minden babának voltak rossz pillanatai, de egyikükkel sem volt különösebb gond :wink: . Azt, hogy melegük van, éhesek, fáradtak...teljes joggal nehezményezték, és az orvoslás után mindegyikük elégedett szundizott, vagy mosolygott a világba :D ! Mindegyikük egy kis tünemény! Ja, és nagyon érdeklődően figyelték egymást, szóval a következő babatalit egy naaagy szőnyegen kell tartani, ahol mindegyiküket el lehet ereszteni. Szóval irány egy TTL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Frankó. :evil: Most akkor hogy is van az az anyaszeretiagyermekét című giccs? :?: :shock: :( :( :( :(

ancsurti! :)

Jó, hogy jöttél! :D Bíztam benne, hogy csak azért nem jössz, mert jobb lett az idő, nem pedig nehéz napokat éltek megint mostanában. :roll:
Tök jó, hogy úgy tűnik lassan mégiscsak helyükre rázódnak a dolgok. Multikulti parti, jóga, uszi, akármi: hajrá, és éljen! :P :P :P :P
(És tanulj meg főzni! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Sikerült (bár csak felületesen) elolvasnom a terméseteket.
Akiket érint, azoknak boldogságosat, így JÁzminnak névnapjára, Lolának és Norkának szülinapjára kívánok minden jót! :D
Hófordulósoknak is gratula.

Találkozó miatt irigy-irigy.
Jók a képek.

Jók voltak a képfeladványok. Az utolsót egyből felismertem.
Vajon miért? :roll: :lol:

Amúgy minden baba nagyon aranyos,
Odett gyönyörűséges (remélem, rendbe jött a pocak)
Nimródra meg azt hittem, kislány, ahogy ki volt bontva a bodyja :roll:
Lottika cukorafalat, és kezd borzasodni! :wink:
A hármasikrek csudaédik, csak lesek, hogy Pagika szinte egyedül győzi velük. Azon viszont nem csodálkozom, hogy nem tudod, melyikük melyik.
Jázmin is nagyon édes.
Petrának jó lett az új séró!
Botond dögös kispasi
Zsombi iszonyat helyes lett....... lehet, ha nem jön össze Lóci, megpályázzuk.... :roll: :lol:
Zsiri huncutka (és szerintem anyuját hasonlítja)

Manó is nagy kópé! Hugi hol maradt?

Gabi1: már hiányoltalak, jó, hogy tudtál jönni. Szemeddel ne játssz, már régóta vacakol, nehogy még rosszabb legyen!
Jó, hogy Betti könnyen veszi az akadályt. De ki az a TAmás??? :shock:

Merion: Miráról kép?

Én is tartozom még a farsangi fotókkal, ígérem, pótlásra kerülnek, de még nem küldte át a másik anyuka a képeket, amiket ígért, az enyémek meg nem túl jók (messze is voltak a gyerekek - ajtóközelben ültem, hogy ha sírás lenne, ki tudjam vinni Vicát, ráadásul Csöppöm ahogy meglátta a fényképezőt, rángatta a kezem). Azért a vonalzómon már kaptok kis ízelítőt. :)

Rólunk:
Ugye múlt hét elején Nócim beteg lett.
Farsangra bevittem ugyan, de este megint láza volt
Másnap megint.
Csütörtökön már csak hőemelkedés, péntektől normál hő.
Köhögés szinte folyamatosan volt, szerencsére nem a fulladásos fajta. Étvágy szinte semmi :arrow: Ez most 2 napja fordult, ESZIK a lányom!!!!! :o :shock: :) :D :D
Múlt szerda óta egy immunerősítő kúrát kezdtünk. Broncho Waxom a neve a kapszulának, 30 napig folyamatosan kell szedni, utána 2 hónapig (legalább) 10 napig kell, 10 napig nem.
Elég drága, és elég felemás véleményeket hallottam, de minden szalmaszálban igyekszem megkapaszkodni.

Aztán szerdán irtózatos fej és fülfájás mellett én is belázasodtam. :?
Csütörtök-pénteken semmi bajom nem volt. (na, pénteken megint fájt kicsit a fejem). Szombaton ebéd után még letettem Vicát aludni, mire kimentem a konyhára, rázott a hideg, alig bírtam lépni, úgy fájtak az ízületeim. 39 fokos lázam lett.
Másnapra semmi, viszont hétfőre virradóra fájni kezdett a torkom.
Ugyanezen éjjel a Vica is belázasodott, felváltva kapott kúpot, Nurofent, hűtőfürdőzni is kellett.
Tegnap volt az első láztalan napja, és már egész jó éjszakánk is volt. Első éjjel csak én kellettem neki, és csak sétálgatva, úgyhogy a kilométerem megvolt rendesen. 8)
Szóval itt voltam 2 hétig 2 beteg gyerekkel betegen. Anyám felhív hétfőn:
NNNNNNNNNna, jobban van a Nóri? Mondom, még köhög, de Virágnagyonlázasésfolyikazorraésköhög, én beteg vagyok, ennyimegennyialázammindenemfáj.
Jaj, pedig el akartam menni hozzátok, mert már olyan rég nem láttam őket! De akkor nem megyek, nehogy elkapjam!!!!!!!! :x :x

Na ennek ellenére kedd este felhívott, hogy mégis jön, legfeljebb majd otthon egyedül elkínlódik!!! :evil: :x :x :x :x
Ma délután hazavittem! :twisted:
Az elmúlt 2 napot nem kommentálom. Lényeg: bár néha robbantam belül, kívülről max. rezegtem......
És remélem megterhelte annyira a 30 forint buszjegy a bukszáját, hogy nem költ rá egy darabig.....

Bocsi, ha bárkit kifelejtettem a felsorolásokból, képekből, de tényleg megnéztem mind, sőt a legtöbb linket is. Sőt teszteltem is....

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

Anyukád továbbra is jó fej. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Mikor lábaltok már ki ebből körkörös betegeskedésből???? :( :( :( :( :( :(

katy76! :)

Amíg csak Manó volt nálunk 7-8 volt a fürdetés időpontja. Amit vagy sikerült betartani, vagy nem. :roll: :roll: :roll: + kajáztatás egyebek. Szóval, akkor sem feküdtünk korán. :roll:

Kép
Kép
200907?

Boo!

Képek :D :D :D !

Katy!

Nehogy azt hidd :shock: ! Én évekig azt hittem, hogy azért megviseli, ha összekap az anyjával, hiszen "mégis az anyja". De nem! Nyáron mondta ki először, hogy nem szerti az anyját :shock: :( :( . Mikor fél évig Norvégiában volt többször is megkérdeztem, hogy hiányzik-e az anyja, de mindig határozottan közölte, hogy nem. De ez őt meg sem lepte! Szóval tényleg nem érez iránta túl sokat, és most is úgy van vele, hogy végre talán egy életre letudta az anyját. Azért ez nagyon szomorú :( !

(Már akartam nektek írni) hogy amiért Ricsi nagyon berágott rá, az az hogy mióta sógor szakított a menyasszonyával, itt lakott anyósnál a tetőtérben,így ki tudta adni a lakását. Szerzett itt munkát, fél éves szerződéssel kiadta a pecót, berendezkedett. Erre anyós közölte, hogy ő nem jön ki a pénzéből, és kiadja a tetőteret (a volt férjének, aki két hónapja kergetett el innen :shock: ), úgyhogy a Szabinak mennie kell :evil: :evil: :evil: . Júniusig nem költözhet be a lakásába, és addig munkát is kell találnia Pesten, szóval egy pár hónapra ideköltözik :roll: .
Szeretem őt, tök jó fej, és nagyon normális, de azért hónapokig anyámmal se szívesen laknék :oops: :lol: . 10-kor kel, elmegy dolgozni, és este 10-re ér haza, szóval nem is sokat lesz itt. Surlódás biztos nem lesz köztünk, csak fura, hogy még egy pasival kell együtt laknom :lol: . Egyetlen kikötésem volt: nincs gyakrabban piálás, mint most (heti1). Nem akarom, hogy minden este kanbuli legyen :lol: .

Botond 6-ig aludt. Na mondom, tuti nem lesz fél8-kor alvás (örültem is neki, tolni akarom), ehhez képest 8-kor úgy kidőlt, hogy enni is alig evett :lol: :lol: .

Nyuszi!

Fog :D ! MiótaBotondnak foga van, csak műanyag kanállal etetem, mert a hideg kiráz mikor ráharap a fém kanálra. Brrrr..... :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jók a képek :)
Vendég

Minden kedves szülinaposunknak soxeretettel :wink: :

Kép

Kép
Kép
200907?

Megnértem Manót: 88,3 centi. Ez a korának teljesen megfelelő: az átlag érték alsó határa 90 centi. Kilója: 11,2.

Kép
Kép
200907?

Bond!

óóóó, az ilyenek, mint a "feltétel nélküli szeretet", "anyai önfeláldozás", és társai Ricsiék számára éppen olyan képzeletbeli dolgok, mint a "kentaur, vagy a fogtündér" :evil: :( :( :( .
Isteni csoda, hogy ricsi ilyen végtelen szeretettel szereti a fiát! Bár talán pont emiatt...
Anyósom ehhez képest az igaz mártír-anya, és folyton azt hallani hogy mindentértetektettem, feláldoztamaboldogságom, blablabla :evil: . De ez egyszerűen nem igaz! Csak a bátyja foglalkozott a Ricsivel (játszott, tanult vele), anyósom enni adott nekik, oszt csókolom. Persze tényleg nem volt neki könnyű, mert apósom állandóan a kocsmában dekkolt (egy ilyen feleség mellett nem csoda :twisted: ), de erre meg csak azt tudom mondani, hogy anyám is felnevelt két gyereket egyedül, meg számtalan más nő is, mégis tudtak szeretni! Na mindeg..... Evvvan :( .

Nálunk 7-kor van fürdés, és fél8-8kor fekvés. Nem mi alakítottuk így, hanem Botond. De reggel 8-fél9-ig alszik (vagyis nem, de elvan a kiságyban, így mi alszunk 8) :D ). Meg nekem kell este az az 1-2 óra "baba nélkül".

Nyuszi!

Itt helyben nincs nagyon kinek nyavalyogjon, már mindenki kiismerte :twisted: . eleinte zavart, hogy a kollégái, vagy az ismerősei (barátai nincsenek!!!!) miket gondolhatnak rólunk, de most már lesz@rom! Úgysem lehet mindenkinek megfelelni, az ő véleményükre meg magasról teszek, úgysem ismerem őket! Csak azért idegel, hogy ahogyan ő előadja az életét, úgy tényleg jaajszegééény, de egyszerűen hazudik! És ezt tutira tudom, mert korábban nekem röhögcsélt itt, hogy miket hogyan ad elő másoknak :evil: .
Hgabi!

Te anyád is megér egy misét :evil: . Kifelé ő is mártír?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!

Kilója: 11,2 :lol: :lol: :lol: :oops: Megzabálom!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jaa, és természetesen miután hazaértünk elalvásig nem lehetett levakarni a vigyort a gyerek fejéről! Direkt le akatak járatni minket :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok,

gondolom mar mindenki alszik...

Dodi, nekunk is van i-robot, vegulis nem rossz, de a szonyeget nem porszivozza eleg hatekonyan. Parkettara, jarolapra viszont jo. Hatranya meg, hogy eleg lassan dolgozik. De pl arra jo, hogy a gyerek szobajat felporszivozza (befer az agy ala is), amig en a tobbi szobaval es helyiseggel vegzek.

Babatali miatt irigy vagyok am! :) Szupik a kepek!

Nyuszi, Te a kondi dolgot hogy szoktad megoldani, ki vigyaz addig Lilire?
Bakker en bekattanok ugy erzem, es kover is vagyok, ugyhogy elmentem egy gym-be itt, ahol van gyerekfelugyelet is... csakhogy Lisat keptelenseg 1 percnel tovabb otthagyni, mert uvolt, sikit, visit! Annyira elegem van ebbol. Csak 1-1 oracskat szeretnek heti 2 alkalommal amit egyedul tudnek tolteni. Imadom a gyerekem, de megorulok ettol, hogy nem tudok egy percet sem nelkule tolteni nyugodtan, amikor magammal foglalkozhatnek. Tulsagosan ragaszkodik hozzam, nem tudom mit csinaljak. Mi lenne ha bolcsibe kene beszoktatnom??? Lehet, hogy tul onzon hangzik ez az egesz, de nekem szuksegem lenne egy kis egyedulletre, ahhoz, hogy ne legyek idegbeteg. :?

Amugy voltunk egy baby "konditeremben" is, Little Gym a neve, naggggyon tetszik meg igy felnott fejjel is! Tornaztatjuk a babakat, enekelunk, jatszunk stb. Ez heti egy alkalom, de tobb mint a semmi. Talan Lisa is szocializalodik kicsit.

HGabi: Anyukad :shock: Az enyem jonne segiteni... jonne szegenykem, ha nem 7300km-re lenne :(

Kép
norkili

Lányok!

Annyira nagyon jól esik, hogy ilyen sokan gondoltatok rám. :lol: Köszönöm a köszöntéseket! :lol:

Viszont a babatalis képeket látván rettentő irigység lett úrrá rajtam. :( Annyira jó lett volna veletek ott lenni :!: :!: :!:
Remélem egyszer majd mi is tudunk csatlakozni. :roll: :)

Nagyon elfáradtam így nem tudok most már írni, de a hétvégén bepótolom!!!
Jó éjt!
Vendég

Dodi!
Petra is egész este vigyorgott, hangosan dumált, sikongatott (mint a tali vége felé).
És jó étvágya is volt, megevett kb. 120 g bébidesszertet (mikor hazajöttünk), és este evett ugyanennyi tejpépet+szopizott. :D

Apa el se akarta hinni, hogy ilyen sírást levágott a gyerek.
Biztos melege volt szegénykémnek! A hülye anyja a hibás! :evil:

H.Gabi!
Jó, hogy jöttél!!
Talán a tavasz meghozza nektek az egészséget is!

(Ikoka hívott, mikor még a parkolóban voltam, megbüntették a közterületesek. Pedig ő is a parkolóban állt. :roll: :roll: :roll: )

Ja!
és dugába dőlt Ikoka elmélete, miszerint a talp hossza+ 10 a lábméret, mert nekem 23 cm a talpam és 36-os a lábam, Apának 29 cm a talpa és 46-os a lába. :roll:
Úgyhogy Dodi, lemérnéd majd holnap Boti talpacskáját? :wink:

Kép
katy76

[quote="katy76"]
írta:
katy76(Ikoka hívott, mikor még a parkolóban voltam, megbüntették a közterületesek. Pedig ő is a parkolóban állt. :roll: :roll: :roll: )

Nem az állítólagos slussz kulcs elhagyása miatt kapta? Mondván hamis dolgot állított, és rémhírt keltett? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="katy76"] írta:katy76Apának 29 cm a talpa és 46-os a lába. :roll:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Bucus:besz@ras aranyos Lotti :lol: :lol: :lol: !Megy a talajtorna nalatok is :wink: !
Furdes: 8)
Spenot tetszett a kiscsajnak???Jol vagy mar(mutet)?
Nemsokara belevagok a 90 naposba...ugy tervezem hogy marciustol.....

Gabi:Jo hogy jelentkeztel!Suli valtashoz megy a drukk,remelem lanyod jol viseli!
Szemed: :? remelem nem kerul sor a mutetre!

Norka:szemed jobb mar?Biztosan jo volt ez a sok unneples,most mar pihizzel is!Cimkes kocka:hurra!Biztos van orom!!!

Dodi:Anyos- :roll: :x :evil:
Jot rohogtem a tali leirasan :lol:
A jelmezedet meg nem is dicsertem...ugyes vagy!Es gratula igy utolag!

Orsi:gratulalok a fogyashoz,nagyon jol megy ezek szerint!Akkor nemsokara teso projekt van? :wink: Odett kalvariajat sajnalom a sirassal/hanyassal...de orulok hogy semmi komoly!

Boo:Jo a serod!!!En is akarok fodraszkodni...kene valami uj,de nem akarom levagatni,de ezt meg mar unom....de mivel gondor/hullamos/eros a hajam,nem igen tudom mit kene....
Ja es egy festes sem artana...de arany arban festene a fodrasz a tobb mint 60cm hajamat :?
Szepek vagytok Zsirivel,jo szinei vannak az etetoszeknek!A mozis ugy nem volt semmi....en nem tudok mit tanacsolni apaval kapcsolatban...nekem is idonkent meggyulik a bajom vele...eppen a napokban fogyott el kisse a turelmem....ez az allando feledekenyseg,es hogy mindent naponta 3x el kell mondanaom...es meg neki all feljebb,es megmagyarazza.....keszvagyok :x !

Tali:huuu de irigy vagyok en is!!!Ikoka baszus de jol nezel ki :shock: Es mindenki fitti anyuka :lol:
Most mar ertem...itt mindenki szepit a gyerekeivel kapcsolatban :wink: :wink: :wink: 8) mi meg ha megyunk valahova,senki sem hiszi el hogy Hangi sokszor egy kis mufurc(volt)...
Jok a kepek!

Ikoka:a buntit sajnalom!

Hendegabi:hozd a kepeket!
Banyek...ez a betegeskedes.....HUSS!HUSS!
Anyukad nem semmi,meg mindig... :shock: :?

Bond:tanulok fozni :wink:.Lecso volt a mai lecke :lol: 8)
Mano tenyleg akkora mint itt lassan par gyerkoc :lol: :lol: :lol:

Norkili:itt varlak msn-en....hatha meselsz milyen volt a Little Gym...
Remelem Lisanak is tetszett,nem csak az anyukajanak! :wink:
Sikerult tehat odaerni a nagy havazas utan szerencsere!
Alvast kihagytatok?Nem volt nyugos?Elvezte a gyerekek tarsasagat?A tornat-eneklest?
Ugy segitenek hogy elmehess tornazni.....bar en meg az itthoni bicajra sem ulok ra mostanaban...mindig van valami tennivalo...vagy ha nincsen,akkor picit olvasgatok :oops: tekeres helyett....

Rolunk:Hangi imadja ha megyunk tarsasagba,legyen az vasarlas,babas foglalkozas.....megy a tobbi gyerekhez,bazseval,magyaraz....es az sem baj,ha netan valaki megfogja a segget :wink: ,mig en elmegyek a mosdoba!Ugy latom nagyon tarsasagi!
Mar kuszogat,nyomja fel a kis feneket az egnek,neha sikerul negykezlabaznia,es huzza maga ala a labait,lassan menni fog az ules is magatol!Volt par orrabukasunk is :oops: :P .Megtanult integetni,amivel oriasi sikert aratott az anyukak koreben tegnap! :lol: Imadom a kezugyesseget,besz@ras ahogy forgatja,vizsgalja a dolgokat,cserelgeti a targyakat a kezeben,vagy elcipeli magaval,illteve ahogyan mesel maganak es a kis jatekainak :lol:
Imad enni,egyre nagyobb adagokat nyomat,es ezt erzem am a sulyan is.....sajna mereckedes csak marciusban lesz.Es napkozben szepen alszik,2x is,most huzott le megint 2 orat :shock: 8) .Az esti ebredesek is rendben zajlanak,ejjel 3-4 kozott ebred,aztan mar csak 7 fele!
Remelem ezen jo szokasait megtartja,mindenesetre nemsokara jonnek a fogacskai,kivancsi leszek......
Nagyjabol ezek vannak....most mar a tavasz is johetne,de ahogyan elnezem,itt meg messze van,ma egesznap hoeses volt :x

Kép
Kép
ancsurti

Norkili!

Nekem nagyon megkönnyíti most az életemet :D ! És én a hatékonyságával is teljesen elégedett vagyok, itt enni lehetne a padlóról azóta :lol: . Nem lehet, hogy kicsit gyengébb már a tiétek? Biztos ezek is gyengülnek :? . Vagy lehet, hogy a típus is más. Amúgy tényleg lassú, de legtöbbször úgy használjuk, hogy itthon se vagyunk, vagy rácsukjukaz ajtót, és hagy dolgozzon a gép :lol: . Szóval így nem bánom, hogy lassú, de tény, hogy az.

Katy!

Apa röhögött rajta, hogy Botond morcos volt :lol: . Tényleg annyira ritka, hogy apa szerint is direkt csinálta, hogy leégessen :twisted: :lol: . Barátaink heti 2* látják, és pont legutóbb mondták, hogy ők nem ismernek még egy ilyen gyereket, hihetetlen, hogy mindig mosolyog. Erre nesze :lol: . Szóval abszolút elhiszem, hogy Petra nem sír sose, mert Botond is meghazudtolta ma magát, bár így se sok vizet zavart :lol: . Persze egyikük sem :wink: .

Ancsurti!

Köszi :wink: ! Annyira nagy örömmel olvasom, amiket írsz :D :D :D ! Hangi nagyon édi lehet! És annyira jó hallani, hogy ilyen vidám kis angyalka lett belőle :D !
Most már hivatalosan is kijelenthetjük: túl van a hisztikorszakon :D :D ! Sz@rabb napjai mindannyiunknak vannak, a fogzás sokakat megvisel, és unatkozni is tud mindegyikük, de naaaagyon :lol: . Szóval mostanra sztem Hangi semmivel semm "problémásabb", mint a többiek, sőt kifejezetten nagyon ügyes, okos, élénk (ahogy írod)!
Szóval ez most az én JUHUUUUU-JUHUUUUUUUU-m nektek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nagyon jok a babatalis kepek. Minden baba csuda edi es az anyukajuk nagyon csinosak. Irigy, irigy...

Dodi tok jo lett a beszamolod. :)
Anyosod nem egy egyszeru eset :evil:
Nagyon vagany Botond seroja. :wink:
Mar akartam irni, hogy szupi az uj vonalzod.

Nyuszi:
Ne aggodj minden okes lesz. Csinaljatok szepen fokozatosan, jatekosan. Nem kell kotelezoen egesz nap hason lennie. Hallgass Tikere es Dodira. (nem belevau csak szerintem)

HendeGabi:
Jo hogy jottel de nagyon sajnalom, hogy mar megint (v meg mindig??) betegeskedtek. Gyogyuljatok most mar meg vegre!
A farsangi kepeket mar varjuk. Az izelitot mar par napja felfedeztem...az nagyon jo.
Anyukad :roll: :evil: :(
Igeeeen, Lottus mar kezd borzasodni, de azert nem viszi tulzasba. :lol:

Norkili:
Eljen a Little Gym. Hogy tetszik Lisanak? Biztos, hogy jot tesz Neki egy kis tarsasagi elet. :)
Sajnalom, hogy Te sem jutsz el sehova a baba nelkul. Szerintem ez nem onzoseg. Mindannyiunknak szuksege van egy kis idore amit nem a babaval tolt, csak ezt nem mindenki tudja megoldani. Legfokepp nekunk rossz akik kulfoldon elnek es nincs a kozelben nagyszulo vagy testver aki tudna idonkent vigyazni a gyerkocokre. Azert kitartas!

Ancsurti:
De jo, hogy jottel! Annyira orulok neki, hogy jol telnek a napjaitok, mar nagyon Rad/Ratok fert.
Szerencsere mar Lotti is beindult, olyan kis edes mikor elvan magaban es kutyazik meg felterdel, felul, izeg-mozog ossze vissza es kozben magyaraz. Bar O meg nem igen mond szavakat, inkabb csak "eeej, hej, aaaaj,paa" stb. Szoval semmi ertelmes egyenlore. Ja es elkezdett ugy csinalni mint a kismalac. (mikor csukott szajjal koccog) Majd meg zabalom a kis Tuderkemet.
Jaaa es persze, hogy a spenot sem kellett Neki de a babanra mar nagyon ra van allva, azt nyomatja allandoan. Valamelyik nap csinaltam neki edeskrumplit sutotokkel meg avokadoval es azert abbol is evett szep adagot. :)
Koszonom kerdesed, a mutet utani labadozasommal minden oke. Egyik nap azert megijedtem, mert nagyon elkezdtem verezni, de szerencsere csak par oraig tartott es azota rendben van. Ma egy kicsit jobban fajdogalt, huzodott a varratnal de szerintem csak a gyogyulas miatt. Meg ovatosan emelgetek meg hajolgatok, mert olyankor azert jobban erzem a gatsebet.
Hajra 90 napos dieta! Nekem eddig nagyon bejott. Meg csak 24 napja kezdtem bele, de mar egy szammal kisebb a gatya meretem. Nagyon orulok neki es teljesen tarthatonak tartom. Viszont viznapot egyenlore nem fogok tartani.

Huuu, jo keso van mar... Elhuzok alukalni. Jo ejszakat mindenkinek!

Kép
Kép
bucus80

SZiasztok!
Csak átfutottam, sajna nincs időm szokás szerint.
Én is irigykedem a tali miatt, jó lenne veletek megismerkedni személyesen is. Azért azt hozzá kell tennem, hogy van egy másik kedves kis csapatom, akikkel együtt szültünk (na jó, nem együtt, de pár nap különbséggel) és utána a PIC-re együtt jártunk a babáinkhoz. Velük most lesz a második babatali, 12 felnőtt és 12 baba, köztük egy másik hármasiker, két kettes és két egyke baba.
Azt írtam, hogy megyünk majd bölcsibe? Ti ezzel hogy vagytok?
KÉpzeljétek, Nati felállt, Nikol leült, Noémi meg Nati nagyon szépen másznak, Nikol még inkább csak kúszik.
Az éjszakánk ennek megfelelően arról szólt, hogy Nikol és Nati felváltva sírtak fel, mert álmukban is gyakorolták a mozgást, persze a sok mászkálásra ki is éheztek, úgyhogy fasza volt az éjszaka. Noémi szerencsére meg se nyikkant 5-ig, akkor evett, utána 6:08-kor sírt fel, de úgy, mintha valami nagy baja lett volna, közben meg cask felkelt.
Na, Nati már megint felállt. Hát marha jó... Nem örülök egyáltalán nki, hogy már 8 hónaposan ilyeneket csinál. És látszik, hogy annyira akarja, hogy simán kinézem belőle, 9 hónapos korára már menni is fog. Iszonyat akaratos.
Nyuszi, mi már a születésüktől fogva hason altattuk őket, mégis mikor a forgásokat tanulták, nem sokáig bírták hason. Könnyen elfáradnak. De kitartást!
Dodi, hát nem semmi anyósod van!
Norka és sok boldogságot kívánok!
Majd a táblázatba küldömaz adatoakt valamikro
Most mennem kell, meg y haiszti

Kép
pagika

Sziasztok!

Norkili! Én általában reggel szoktam menni,mert este csak 6-tól van az a csaj,akit még szeretek és akkor nem érnék haza,csak fél 8-ra minimum és akkor Lili már van,hogy alszik olyankor. Anyós vagy anyu vigyáz addig Lilire. Nekem is szar őt itthagyni,mint hogy múltkor le is írtam,de nem lehet magadat beáldozni a gyerekért,neked is ugyanúgy kell a kikapcsolódás. Szerencsére ő mindkét nagyival jól elvan :lol: Amúgy most én is tervezem,hogy megyek vele baba-mama tornára a MOM Parkba ahhoz a csajhoz,akihez kismama tornára is jártam. Szerintem mostmár élvezné.

Köszi lányok a bíztatást,minden jó tanácsot ki fogok próbálni,mert ez nem állapot.

Pagika! Lili is hason alszik születésétől kezdve,de az kevésnek bizonyult. :lol: Lányok aktívkodása :lol: Akkor most már nemsokára hárman fognak 3 irányba menni :D

Ancsurti! De jó,hogy ilyen jó napjaitok vannak. Sok idő kellett hozzá,de azt hiszem megérte! :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bucus!

Köszi :D ! Botond haja tényleg tök vagány, de nem direkt "punk" (vagy hívták már Beckham-, vagy Maddox-hajnak is :lol: ), hanem neki így nő :shock: :lol: :lol: . De szerintem is jól áll neki :wink: .

Pagika!

De jó, hogy van kivel együtt babáznod :D :D :D . Nagyon édesek lehetnek együtt a mazsolák :D . azért valamikor nekünk is mutasd majd be a pindurkáidat :roll: :wink: !!!
Nagyon ügyesek a lányok :D ! Én sem örülnék, ha Botond már állna, vagy menni akarna, mert szerintem sincs még itt az ideje, ráadásul onnantól vége a nyuginak :twisted: :lol: . Pedig apa 9 hónaposan már önállóan sétált :shock: . Azért ezzel még örülnék ha Botond várna pár hónapot, bár egyelőre tök átlagosan fejlődik a mozgása. Persze tudom, hogy ha megindulnak, nem lehet lefogni őket, szóval örüljetek, hogy ilyen ügyes :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hgabi

anyukád :? :? :? :? :?

Már odaérhetne hozzátok az egészségtündér amit küldtem...

Tali

Jók a képek. Irigykedek...

Mi tegnap elmentünk a Manóta nevű ringatós dalolós foglalkozásra. Amiről kiderült hogy érdeklődés hiányában már megszűnt :?
Viszont délelőtt 9-12-ig is nyitva van a játszóház. Az teljesen ingyenes és Lóci nagyon jól érezte magát a gyerekek közt. Menni fogunk gyakran, a sétavonalunkon útbaesik.
Ott pl. remek babatalit lehetne csinálni.
De tudom: nem a hegy megy Mohamedhez...

Csináltam képeket de csak telefonnal és torz lett. Azért megmutatom :) Kép Kép
Kép kukucs..
Vendég

Sillia

Jó lehet a hely. Benne vagyok az ottani babataliban, nekünk mindegy hová megyünk Bp-re vagy Székesfehérvárra :wink: .
Látszik a képeken, hogy élvezte Lóci.

Kép
Kép
orsi777

Most csak ezt, mert muszáj. :oops:

- Anya nézd! Anya!
- Látom, nagyon szép, ügyes vagy! (4 kisautót szépen egymás mellé rendezett)
- Szejetem Anyát.
- Één is szeretem Manót. Ki a Manó?
- Babó.
- Ki a Babó?
- Rossz.
- Igen? Ki a rossz? :shock:
- Levente.
- És akkor ki a jó?
- Csilla.
- :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Bemegy a másik szobába. Egy ék van az ajtó egyik szárnya alatt támasztékul. Kiveszi)
- Manó, hagyd már azt az éket! (Átteszi a másik szárny alá)
- Mindig becsukódik. NNnna, így jó. Mindig becsukódik. Nna.
(Egyfolytában próbálgatja, végül sikerül)
- Manó hagyjad, gyere már!
- Még viszek matekkönyvet!
(Megjelenik a négy kötetes középiskola matek könyv sorozattal. Imád velük játszani. Leteszi az ágy szélére)
- Hoztam anyának.
- Köszönöm szépen.
- Anya megnézi, na!
(Szépen sorrendben, egyenes sorban lerakta őket egymás mellé)
- Hhhhhúúúú, te aztán nagyon ügyes vagy! :D
- Matekozni szeretnék.
- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mooost? :shock: Fogsz te még annyit, ne félj! :lol: :lol: :lol: :lol:
(Elkezd hemperegni az ágyon)
- Manónak most nincs kakija.
- Igeeen? És ha lesz, akkor szól?
- Igen. A fene egye meg! Isten ments!
- :lol: :lol: :lol:
- Akkor jó. :lol: :lol:
- Szejeted Anya lábát.
- :) :) :)
- Szejeted a matek könyvet. Szejeted a szobát. Szejeted az ajtót.(És még a fél lakást felsorolta. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.02.26 12:49-kor.

Kép
Kép
200907?

Bond

Manóduma :) :) :)
Annyira aranyos a második képen! (az elsőn is persze de nekem a második lett a kedvencem)

Na, hová megy Sillia és Dalma 16:45-re???
Vendég

AVATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Bond: Manószáj :D :D :lol:

Azt hiszem még nem írtam, Nócinak is volt múltkor egy-két nagyon aranyos megszólalása (nála már azért ritkább az ilyen).

Szomszédasszonyom (mondhatni barátnőm) átjött, beszélgetünk. Nóci a számítógépnél ül, mi a konyhán kávézunk. Gábort szidtam éppen, mert megkértem, vegyen néhány dolgot. Felét persze meg sem vette, másik felét piszok drágán, meg vett tök felesleges dolgokat is.
Eltelik jópár perc, teljesen más már a téma, egyszer csak megjelenik Nóci a konyhán, majd hatalmas sóhajjal közli:
-CSak férfiak ne lennének a világon!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A másik eset egyik hétvégén volt, mikor Vivien erősen Msnm-ezett a barátaival.
Este 9-kor már többedszerre szóltam neki, hogy menjen végre fürdeni. Nócimnak megengedtem, hogy míg nem végez Vivien a fürdéssel, addig odaüljön a géphez.
Vivien kijön a fürdőből, persze vissza a géphez (mondtam, köszönjön el), egyszer csak morog a Nórira, hogy mit csinált. Nócim hangosan magyaráz. Összeszaladunk, hogy mi van.
Lényeg: egyik ismerőse Vivinek írt (annak ellenére, hogy kitette a nemvagyokagépnél jelzést), Nócikám meg visszaírt neki:
Az írta neki: ZORRO .
A srác persze mindenféle krikszkrakszot, meg kérdőjeleket küldött.... :lol: :lol: :lol:
Kérdezem: Nócim, hát miért írtad oda?
Nóci: küldött ide mindenfélét! Muszáj volt neki megírnom, hogy Zorro!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

(Direkt nem tanítjuk olvasni, írni, de minden betűt felismer. Amit le tud írni magától: apa, zorro, Vivi, Nóri)

Köszi mindenkinek. Én most nagyon bízom benne, hogy a betegeskedést lezártuk. 8)
Anyám........... szót sem érdemel. Igen, Dodi: mártír alkat. Azért a te anyósod sem piskóta.

Elég pocsék éjjelünk volt, kb fél 3-tól Vica félóránként sírt. Vszínű nátha miatt.
Most meg spenótot főztem neki, fagyasztott tejből, mert az elmúlt hetek nem voltak valami jó hatással a tejtermelésemre.
Gyerekek ez irtó büdös!!!! :shock:
Tudom, hogy attól nincs baja, de erősen fogok csodálkozni, ha a Virág ezt megeszi!

Sillia: imént főtt meg a tejfölös-krumpli főzelék. Megyek is ebédelni, amíg a picúrom alszik. Nócim már kanalaz. :)

Kép
Kép]
hendegabi

Dráma történt:
- Hugi megette Babót!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond

IGEEEN!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég