Csöpplány - én azért sokkal könnyebben vagyok a melóval, mint te, irodai munkát végzek, a nap nagy részét számítógép előtt töltöm, szóval ez azért egész más, mint a te eseted, hasonló fizikai munkát én sem biztos, hogy vállaltam volna, pláne ilyen sokáig. Így viszont, hogy irodai munka, nem megerőltető, bírom is, nem ártok vele sem magamnak, sem a babának, próbálom minél inkább kihúzni a táppénzre menés idejét, leginkább anyagi okokból.
Most már kíváncsi vagyok a csöpp pocakodra is .) - remélem, holnap be tudok jelentkezni a gmailre és meglesem a fotókat, meg teszek fel én is magamról.
Mayday - nagyon vagány a falfestés, tök jó, hogy ilyen kis kreatív vagy, és ilyen egyedivé tudod varázsolni a babaszobát. Nekem sosem volt érzékem ilyesmihez, meg türelmem sem, az összes készségtárgy kín-szenvedés volt számomra a suliban, és a mai napig komoly bajban vagyok pl. ha Activity-zés közben a rajzolás a feladatom
Nadina - pesten jársz jógázni? Ha igen, hova? Csak mert én is több helyet nézegettem, aztán a Páva jógastúdióban kötöttem ki, a 17. héttől járok rendszeresen. Nekem nagyon tetszik az egész, mondjuk én előtte is jógáztam. Nálunk azért van benne átmozgatás is bőven, meg nyújtás és lazítás, bár sok a légzőgyakorlat is, de azt is igyekszik az oktató mindig valamilyen mozgással kombinálni. Derékfájásra meg kifejezetten jó, bár én ezt eddig megúsztam, lehet, hogy pont a jóga miatt.
A padlizsánnal nagyon nem vagyunk jóban, de általában véve én nagyon szeretem a zöldségeket, és sokat is készítek - szerintem nézz körül a neten, nagyon jó kis recepteket lehet találni, nekem voltak olyan időszakaim, amikor hónapokig szinte vegaként étkeztem, egyszerűen mert az esett jól. Mondjuk nekem is az édesség lenne a legnagyobb kihívás, amióta babát várok,szinte minden nap megengedek magamnak valami édességet, de korábban azt is tudtam hanyagolni, illetve helyettesíteni gyümivel (pl. banán) vagy aszalványokkal.
Szülésfelkészítőn én még nem gondolkodtam, de körbenézek, most már érdekel, miről is szól egy ilyen.

Bálint baba