A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hoztam fotót :)

Kép

Kép
Vendég

Halihó!

Na, én is csak megkerülök, de annyi a teendőm, hogy alig élek. Valahogyan csak úgy kicsúsznak a kezemből a napok. :roll:

Mi szerencsére meggyógyultunk, Bercó is és én is végre. Már nem köhögök és a legjobb, hogy a rákszűrésem is rendben. A fájdalomra nem tudott magyarázatot találni a doki. A munkahelyemen eléggé megy a könyöklés, ettől leginkább hányok. :twisted: Csak ne viselne meg ennyire a dolog! :oops:

De azt látom, hogy sok a betegecske. Mielőbbi jobbulást kívánok nekik!

Éljenek az üzletasszonyok! Anikó, Emese, Niki csak csodálni tudlak titeket.

Panndi, ez tényleg nagyon rossz lehetett. :cry: Azért csak megtaláltad benne a pozitívumot. :D A lányok tündériek, Fruzsi is már milyen ügyes!!!! :shock:

Viranka, tényleg nagyon szépek a rucik. Hááát igen, én is nagyon szeretek kötni, csak annyira drágák lettek a fonalak, hogy nem igazán éri meg. Jó tudom, egyedi, meg minden... :oops: Ügyi vagy, hogy sikerül elintézni.

Gica, sok sikert az ovikereséshez! Szerencsére én már túl is vagyok ezen. Majdnem biztos, hogy uoda fog menni Bercó is, ahol a bátyuskái voltak, sőt még Vicuskának is nagyon tetszett. Tehát, még a kersztlányunk is oda fog járni. :lol: A bölcsiben, meg a gondozónő szomorúan kérdezte, hogy el akarom vinni?!! Most tudtam meg, hogy a szeptember elseje után született gyerekek december végéig maradhatnak. Legalább, ha a szobatisztaság nem jön össze, akkor nem kell aggódnunk.

Vindo, édes Rugó!!!! Na, jól kifogtad akkor ezt a tárgyat. :? Köhögésed?
dmaggie

Takaró ma reggelre megszáradt szerencsére. Most abba begubózva alszik :D

Viranka szegény keresztapád :( ez kiborító, hogy rákészül lelkileg és mégse.
Biztos jó lesz az előadás :lol:

Panndi gyönyörűek :D
az üléseknél azért figyelj arra, hogy megfeleljen a szabványnak! Nagyon figyelik a rendőrök és kíméletlenül büntetnek :? (barátnőmnek 30000 ft-ot kellett fizetnie az ülés miatt. Hiába volt, nem a szabályoknak megfelelő)

Nektarin hogy boldogultok négyesben?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie, hát, nem sok hangom van, de összekapom magam, ha kell :wink: Munkahelyeden mi újság? Ne vedd a szívedre a nagy törtetést. Hülye embereken nem éri meg idegeskedni.

Gica, sok sikert az óvodához :D
Fura lesz majd neked :roll: Dolgozni fogsz? Te mi vagy amúgy civilben?

Panndi, hihetetlen, hogy megnőtt Fruzsi.
Volt farsangon Zsófi?

Viranka, jó szórakozást :D
Szegény keresztapád :(

Itt is volt valami baleset nem messze, olvastam is a neten, meg is halt valaki. Hallottuk a mentőt, biztos oda ment. Mondjuk itt mindig mennek a mentők :roll:

Én hiába vártam, hogy majd elalszik Rugó. A léghűtőt tologatja, a jégakku helyére bepakol egy zoknit, egy távirányítót meg a telefonomat, és ez a játék.

Öt után jön G., felvált, én csak nyolc körül érek majd haza

Ülés-ügyben nem tudok segíteni, nekünk egy darab van.
Jó lesz kicsit egyedül :wink:

Kép
vindolanda

Jaj, ezt én is tudom, Vindo, de tudod olyan javíthatatlan álmodozó, vagy írjam inkább azt, hogy naív, hülye, p..a vagyok? Mindig azt hiszem, ha én nem bántok senkit, akkor engem sem fognak. Aztán meg csak kapom a pofonokat. :oops: Mindegy, egyelőre úgy néz ki, hogy bár engem próbáltak bemártani, a saját dugájukba dőltek.
No, meg mint kiderült, az intézetben azért emlékeznek rám és gyorsan figyelmeztettek is, hogy ne érjenek a dolgok váratlanul, nagyon felháborodtak többen is, vigyáztak rám, nehogy bajom legyen. Mondjuk nem is lehetett volna. Na, jó talányosra sikeredett ez, majd lehet, hogy elmesélem.

Örülök, hogy megembereli magát a hangod! :lol: Rugó játékai... :lol: :lol: Nagyon kreatív. :lol: :lol: Bercó meg tegnap kapott egy "recsegős" puskát, azóta attól zeng a ház. Látszik, hogy mit szoktak a nagyok játszani a szg-en. :oops:
Tegnap meg a vacs.csata végén kérdezte, hogy mit csinálnak a nénik és válaszolt is: Bort isznak. :lol:

Mentőket errefelé is sokszor lehet hallanai.

Móni, hogy milyen igazad van, bár szerintem, ami az én kocsimban van, az sem szabvány. :oops: Majd megnézem. Csak úgy kölcsön van az is.

Jaj, tényleg, ha valaki tud kölcsönbe babahordozót, akkor szóljon légyszi. A szomszédom kislánya májusra várja az ikreit, nekik kellene. Én is szedegetem össze nekik a dolgokat.
dmaggie

Helló!

Gyors bekuk megyek apáért..

Panndi! Nekem van Domi,már nem abba ül.. Ha gondolod 7ért árulom.Küldök képet is. Narancssárga-zöld színben..

Kiakasztanak nem bírnak magukkal....

Elvoltunk vásárolni is...

Megyek majd még jövök..

Rugó nem semmi :wink:
varga tünde

Panndi pár akciós ülés:
ez új: http://www.vatera.hu/nania_0_18_gyereku ... 54078.html
használt: http://www.vatera.hu/nania_autos_bizton ... 56316.html
http://www.vatera.hu/iwh_autosules_0_18 ... 76671.html

egyébként a túl olcsók( 5 alatt) annyira kopottak és szakadtak

Nekem Péterke szinte 3 hós kora óta autósülésben utazott, de most Áronnal valahogy kitolódott, mindig csak mondjuk, hogy kéne venni :roll: de mindig van valami hülye kiadás :evil:
Milyen autód lett???

Vindo Az autót ,,megúsztuk "20 ezerből:-(

Gica épp ma ismertett a védőnő az óvoda előnyeivel :roll: de nem viszem még, legkorábban tavasszal :roll: Áront sem akarom kitenni a herce hurcának, meg magamat sem :roll: még kényelmes vagyok, mig lehet :roll:

Heni
KépKép
heni81

Panndi!
ezeket barátnőm árulja
http://www.teszvesz.hu/item930830469_ca ... elado.html
http://www.teszvesz.hu/item930830530_el ... kg_ig.html
tőlünk nem messze laknak,ha érdekel priviben elküldöm elérhetőségét,szerintem tudsz vele alkudni :)

KépKép
viranka

Helló, drága lányok,
itt is egy bűnbánó topiklakó...
Sokat gondoltam Rátok, főleg a betegeskedőkre és a kismamikra, úgyhogy mindenkinek sok erőt! Rugónak, Mesiéknek, Cicusnak és a többi kis és nagy betegeskedőnek is a legjobbakat kívánom, gyógyuljatok meg mihamarabb!
A képeket imádtam!
Bocs, megint szétszórva írok és nem mindenkinek, akinek akarnék.

MAGGIE: nagyon sajnálom ezt a mhelyi kálváriát..., megértem, hogy megvisel. Mindenesetre mi nagyon szorítunk Neked!

VINDO: Sztahanovista barátném, sokszor eltűnődöm, hogy bírod... ennél már csak az gondolkodtat el jobban, h lehet ezt több gyerekkel csinálni? Elképzelésem sincs, pedig több gyerek mellett is szoktak dolgozni emberek... Sok erőt a munkákhoz! Most én is fullra vagyok, majd írok lentebb róla.

PANNDI: szegénykém, szájsebészet, oda szerintem csak extrémsportolók járnak, én inkább kihúzatnám mindet, amivel probléma van :wink:

MÓNI: Óvatosan a sok teendővel, kismami! :-)

Rólunk: két rövid megszakítással Ádi egy hónapig beteg volt, a végén én is belefolytam (nátha). Komolyan azt hittem, hogy bekattanok ettől. Először jött az erős nátha (Ádi pszichésen azt bírja a legnehezebben, a magas lázakat sokkal jobban abszolválja), aztán 3 nap szünet, aztán hörghurut és atípusos tüdőgyulladás 2 hétig, majd kis szünet és máris jött a torokgyulladás. 3 antibiotikumkúrán van túl, fogyott, meg sem merem mérni, nem akarom tudni, hogy még 12 kiló sincs... enni amúgy sem sokat szokott.
Közben még mindig hitelügyintézés. Megőrjít a hitelnyújtó cég. Ha ma nem kérdezek rá csak megérzésből, h minden oké-e a kiutaláshoz, várhattunk volna rá ítéletnapig. Merthogy ugyan az egyik ügyvéd mondta a másiknak, hogy átküldi a vmilyen papírt, az nem kérte, de nekem azt mondta, hogy "hát persze, h be kell hozni, addig nem megy a pénz!". Elmebaj. 1,5 hónapja megy az egész, menet közben derül ki még 50 pluszköltség (pár ezer forint ide, pár tízezer amoda, már azt sem tudom, milyen jogcímen).
Közben megvágtak a második forgalmimon is, az oktatóm szerint is kabaré. A sapka és a nyuszika esete, ha jobbra figyelek nagyon, miért nem balra és így tovább. Nem is érdekel. Anyagilag viszont katasztrófa.
Itthon már nagyon nehéz, nehezen viselem a szüleim dolgait (Ádi viszonylatában), de nyilván az összes dolog együtt borít ki. Már azt hittem, rég az új lakásban leszünk ilyenkorra és még csak nem is a miénk.
Azt hittem, ez könnyebb év lesz szakmailag is, erre dehogy. Vannak nagyon izgalmas kihívások benne, de nem ilyen sűrűséggel kéne, h jöjjenek. Mindegy, csak költözzünk már át végre (ami minimum még egy hónap, mert javítani kell ezt-azt, ráadásul a leghatáridősebb időszakban mehetnénk át majd, amikor létfontosságú, hogy az összes fontos könyv-papír-fájl + az internet meglegyen és lehessen dolgozni). Tavasztól valszeg egy vidámabb ember fog ide írogatni.

Kép
Kép
irina

Viranka, nem felejtettem ám el, hogy majd talizunk valamikor, csak írd meg, Ti mikor értek rá jobban bejönni Bp-re! Nekem a hétfő-szerda biztos kiesik, a többi jobb (ha nem is az egész nap).
Ui: Nagyon helyes Míra és Bálint a kötött szerkóban! :-)

Kép
Kép
irina

Heni, nagyon sajnálom az autót (de örülök, hogy nem lett nagyobb baj)!

Kaqk, tudom, hogy bánkódsz, de nem törődj az ilyen munkáltatóval, jobb, hogy nem lett belőle semmi.

No, szökőévente egyszer jövök és eltűnik mindenki :lol:

Kép
Kép
irina

Irina, Drága, én itt vagyok. Csak éppen kolbászos párnácskát v. mit sütök, azzal is foglalatoskodom. :wink: Holnap Dávid utazik Bp-re egy meccsre, neki készül főleg, de a többiek is nagyon szeretik.

Jaj, szegény kis Furcikád! Emlékszem, hogy mennyit küzdöttetek már a különböző nyavalyákkal. Tudom, nem egyszerű, de ne aggódj nagyon az evés miatt. Bár nyilván jobb, ha az erős gyógyszer nem az üres gyomorba kerül. Ilyenkor én hagyom (mondjuk máskor is), hogy azt egye, amihez éppen kedve van. Bercó sem eszik ám, ha beteg, most is pl. anyukám teljesen bele volt betegedve, hogy mennyire nem eszik, pedig ő még antibiotikumot sem szedett. Bár ő így is jó húsban van.

Már önmagában ez is elég lenne Nektek, de ez a hitel mizéria. :shock:
Sajnálom a vizsgát. Az egyik barátnőmet is úgy húzták meg először, hogy nem is nagyon értettem. Azért mert, egy kereszteződésnél egy kicsit hamarabb kezdett indexelni, így megtévesztette a többi autóst.

Nyugi, a következő biztosan sikerülni fog!!!!!

Az új lakás meg annál nagyobb öröm lesz. Én csakazértsemengednémhogykiboruljak!!!!!

Hogy állsz a fogyival? Én lassan, de alakulok, már a Kedves szerint is. Bár még olyan 8 kiló választ el attól, amivel már valamennyire meg lennék elégedve. :oops:
dmaggie

Maggie, drágám, de jó, hogy itt vagy! Még a sütés mellett is időt szakítasz ránk ;-)
Köszi a vigasztalást, ez a nem-evés sajnos elég idegesítő Ádinál, mert ő alapból, ha semmi baja nincs, akkor sem egy zabagép... el is van rontva az evése a kétlakiság miatt, nem részletezem pontosan, hogyan és miért, de ki lehet találni...

Fogyi: -8 kg-val már én is ellennék, sajnos kb. 3 kiló ment le rólam. Igaz, nem is sanyargattam magam. Mivel nem nagyon van időnk S-val főzni, nem megy a fogyi nagyon (neki persze nem kell, inkább híznia kéne). Hát mint oly sok mindent, ezt is a városba beköltözve akarom újrakezdeni igazán komolyan. Amúgy figyelek a cukorra (nuku), édesség minimális és csak ritkán, ilyenek. Te hogy csinálod?

Kép
Kép
irina

Mármint a -8 a jelenlegi súlyból mehetne le ;-) De -13 lenne a cél.

Kép
Kép
irina

Az az igazság, hogy nekem meg a kolléganőm segít. Mármint ő beszélt rá, hogy próbáljam ki a szétválasztó diétát, csak úgy "lájtosan" :lol: . A kislánya (aki már főiskolás) is hasonló gondokkal küzd, no és Ancsi is elkezdte. Anikó, a kolléganőm meg rábeszélt, hogy legalább négy napot próbáljak ki, akkor már látszik, hogyan reagálok rá. Igaza lett. Annyit csinálok, hogy négy napon keresztül megtartom a diétát: hús-, keményítő-, szénhidrát-, és gyümölcsnap, majd igyekszem kicsit figyelni. Sajnos ez nem mindig sikerül, :oops: így kicsit csárdásosra sikerül, kettőt előre, egyet hátra. :wink: Olyan 4-5 minuszom van.
dmaggie

Egyébként elkészültem már, most azt várom, hogy Bercó befejezze a fürcsit. Gergővel randalkáznak a kádban. Aztán már nem tudom, hogy lesz-e energiám jönni, mert szinte mindig belealszom az altatásba. :oops:
dmaggie

Nyugi Irina, majd az evés is megoldódik, ha végre egylakik lesztek. :wink: A csanában hogyan eszik Ádi? Jó, tudom mostanában nem volt.
dmaggie

NO, jól széttördelem a dolgokat, de most jutott még egy dolog az eszembe. A múltkoriban Erika, (gondozónő) mondta, hogy Bercóval van egy hallgatólagos megállapodásuk. Mindig kevesebb főzeléket tesz Bercónak, amit ő el is fogyaszt, utána kaphatja a finomságot. :lol: Viszont a reggeliből, uzsunnából nagyon jól belakik általában, ami leginkább kenyérféle. Érdekes, mert itthon meg abból nem nagyon eszik.
Én egyébként úgy vettem észre, hogy legjobban a leveseket szereti Bercó, de az meg csak egyszer van a bölcsiben.
De valószínűleg jól eszik, mert itthon már csak csipegetni szokott. Most olyan 16 kiló körül van.
Kicsit pironkodtam is, mert decemberről januárra a bölcsiben kb. egy kilónyi hízást mértek. :oops: Azt mondta Erika, hogy nem is mert annyit beírni a táblázatba. :oops: :lol:
dmaggie

Megyek öltöztetni.
dmaggie

Maggie, gratulálok, a -5 az szuper, nagyon ügyes vagy! :-)
Nekem a szétválasztós nem megy, próbáltam már, és nagyon szenvedtem tőle.
Mozogni a jelenlegi életműködésünk alapján lehetetlen, hacsak itthon nem teszem, de este annyi minden van (főleg munka alvásig, ha Ádi elaludt), hogy őszintén szólva nekem a torna az utolsó, ami eszembe jut. Ha bent lakunk, el fogok járni futni, úszni (van a közelben több uszoda is), veszek bicót (most nincs normális itthon). Már kigondoltam nagyon. ;-)
Ádi a csanában állítólag teljesen normálisan eszik, de nem tudom, ez pontosan mit jelent (hogy eszik annyit, mint mások, vagy hol igen, hol nem), majd még kifaggatom őket, de sosem mondták, hogy gond lenne az evéssel. Ez is árulkodó amúgy...

Amúgy meggyógyultál már teljesen?

Kép
Kép
irina

Köszi az autósülés tippeket, linkeket!

Az a helyzet, hogy most én 10-12 ezerben lőttem be a két ülést, nekem a szakadt, kopott is jó, mert igénytelen vagyok :lol: Na jó, nem azért, de városon belül tényleg elég, nem kell, hogy dönthető legyen, meg semmi extra, csak legyen szabályos.

Heni: anyukám bordó kis twingoját kaptam meg, nagyon szeretem :)
Vendég

CSajok nagyon ügyik vagytok a fogyókúrával 8)
Nemsokára én is elkezdem, csak még nem tudom, milyen módszer volna jó :roll: én 10 kg szeretnék leadni, ami szopi alatt ugrott rám :evil: buta voltam , mert nem figyeltem, de tejci az volt/van bőven 8)

PAnndi jó kis autó 8) vaterán voltak 3-5 ezerért is, csak olyan nagyon kopottnak tüntek :roll:
De igazad van, másod üléseknek, csak városban furikázni bőven megteszik :wink:

Heni
KépKép
heni81

Jaj Heni, most olvastam, hogy írtad, hogy hiányoztam :oops: Hát bocsánat, hogy így eltűntem, de hát örültem, hogy élek :)

Babaproject folyamatban van :wink:
Vendég

vindo: igen, volt farsangon Zsófi, és aznap meg is volt az első sírós otthagyás a csanában. Aznap szerintem berezelt, és nem akart beöltözni, szóval sírva ment csanába, sírva hagytam ott, aztán mikor érte mentem, pörgött, mesélt, nagyon jl érezte magát végül :)
Vendég

Panndi nem csak hiányoztál, de aggódtam is érted, és jogosan :roll: tudtam, hogy valami gond van, mert te nem szoktál, csak úgy eltünni.

Én viszont holnaptól eltünök pár napra, tavaszi szünet van anyunak, kimegyünk egy kis jó hegyi levegőt szivni külföldre 8)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Hát, egy kő leesett a szívemről, hogy, Panndi, megkerültetek! Azt hittem vmi nagy baj van! Csak itt nem akartam senkit idegelni... De azért ez a menet sem lehetett egyszerű...
Babaprojektről mikor tudsz többet?

Mi jobban, bár én nayon fáradtan. Éjszakánként most még az érettségire is készülök, nagyon izgi, nappal is szakítok rá időt, de ilyenkor olyan végtelen az időm. :)

De most megyek, mert még fejni is kell...

MIndenkinek sikeres fogókúrát, aki szeretné!

Jobbulást minden betegünknek!

Fotók nagyon jók! A huncut-szép fiúk, Viranka-gyerekek a kötött holmikban, meg mindenki. :)

Niki, Emese, hajrá az üzlettel!

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt :D !
Hát sajnos most sem tudtam visszaolvasni, nagyon sokat írtatok :D .

Vindo, Rugó megint nagyon csini :D . Én nem tudok hangszeren játszani, csak amit furulyán magamtól tanultam, mert a zeneiskolát abbahagytam idő előtt egy törtető picsa miatt. Mondjuk a fősulin ének-zene volt a műv. területem, de a kottaolvasás már most jobban megy Bencének, mint nekem, én is inkább hallás után furulyázok el mindent. A legkisebb hugom hallássérült, éppen a hétvégén beszélgettünk, hogy bele is őrülnék, ha zene nélkül kellene élnem, míg ő nem szereti a zenét, mert nem tudja élvezni :? .

Heni, de irigyellek a hegyi levegő miatt 8) ! Legyen szép időtök!!

Panndi, jó kocsikázást akkor :D !

Mesi, Niki, milyen szuper ötlet, micsoda üzletasszonyok vagytok :shock: :lol: !! Hajrá!!!!

Zdori, minden tiszteletem a Tiéd, hogy éjjel még tanulsz is :shock: !

Móni, mi újság Grétivel?

Viranka, nagyon jók a kötött rucis képek, (Panka állandóan visszagörgette őket :wink: :lol: ).

Irina, jaj szegény, még olvasni is rossz :cry: . Mostmár jól van Ádi? A forgalmi tényleg dühítő :evil: , a hitelt ne is mondd, igaz, mi 7 éve csináltuk végig, de soha többé be nem vállalnám :? ...Remélem, hamar túl lesztek rajta!

Maggie, nagyon-nagyon ügyes vagy!!!

Pedig ha hiszitek, ha nem, a karácsonyi vacsi óta én folyamatosan hízok, bármit csinálok, és már a gatyáimon is érzem. Hiába tornázok és eszek kevesebbet...Már alig várom, hogy bicajjal járhassak dolgozni, remélem, az segíteni fog. Nekem -5 kg a cél, de ha 7-8 kg is leugrik, az sem lesz baj :wink: .

Panka kezdi elfogadni az új gondozónénit is. Hétfőn és kedden bőgve ment be, mert nem Ili néni várta, de tegnap egy nagy puszit kaptam, beszaladt a csoportba, és Eszter néni nyakába ugrott :D . Örültem nagyon, de olyan fura látni :roll: 8) .

Egyébként mondta Eszter néni, hogy ahhoz képest, hogy szeptemberben volt 2 éves, nagyon talpraesett, ügyes kis nőci. Hát a dumáján sokszor én is behalok. Tegnap pl. le lettem tolva de rendesen:
"Anya! Miért gombos nadrágot adtál rám? Mondtam, hogy gumis derekú nadrágot kell venni! Nem tudom letolni a kisvécén!" :shock: :D
Reggel sorban áll a fürdőszobában, hogy illatozzam be a pulcsiját 8) :lol: .
Tegnap buliztak a bölcsiben:
"Táncoltam a bölcsiben az ákom-mákomra. De a Puff, a hűvös sárkány nem volt." :lol: :lol: :lol: .

Kértem egyéni vonalzókat, nem tudom, mikorra lesznek készen :? .

Szép napot mindenkinek, megyek dógozni :roll: ...
dettyk

Sziasztok Lányok!

De sokat írtatok 8) Pedig itt sem voltam este :wink:

MOst rohanok, nemsokára keltem Rugót, aki végre úgy alszik, mint régen. Ez a fránya betegség tett be neki, azért kelt hajnalban, úgy látszik :roll:

Irina, sajnálom, hogy így összejöttek a dolgok :( Azok már sajnos csak ilyenek, mindig feltorlódnak :? Vizsga :x

Dóri, ügyesen az érettségivel :wink:
(Nekem a matek kettesemet kellene kijavítani, de erre már nem hiszem, hogy fogok egyszer is energiát szánni, ha felvételizek :lol: )

Heni, jó levegőzést :!:

Panndi, szegény Zsófi megkavarodott akkor :roll:

Dettyk, mondom, hogy ügyes Bence :wink: Húgod :(

Jók legyetek, este leszek talán megint.

V.

Kép
vindolanda

Rugó elpakolta a cipőbokszot. Nem találom :shock: Tegnap bokszolta ki a cipőmet, azóta nincs.
A kincsei között sem találom, és ha kérdezem, nem mutatja meg, hová dugta :roll:

:arrow:

Kép
vindolanda

Napsugarast :)

ezt nem értem :oops: ha felvételizni szeretnék akkor újból érettségiznem kellene?

Irina!
sajnálom h. így össsszejöttek a dolgok,most már tényleg csak +++++++ dolgok jöhetnek :)
ma megyünk Pestre,de megfáztam köhögö,nyűgös vagyok :( inkább nem találozom Veled,nem örülnék ha bármit elkapnál tőlem,de írok smst :)

Panndi!
az az igazság nekünk van 1 gyerekülésünk,de az nem szabvány sajna :( így azt fel sem ajánlom :)

Dettyk!
még nem is írtam,de ott is tök jók a képek :) Bence nagyon ügyes :)
nálunk anyuéknál volt mindenki muzikális nagyon :) még anno az 50-es évek végén megjelent róluk 1 cikk/kép,h a 3 gyerek együtt furulyázik :) nálam totál kimaradt eza zenekorszak,bár ahárfa mindig tetszett :) majd 40évesen elkezdek hárfázni tanulni :) :)

s közben megőrülök...lányom Filly pónijait a föld nyelte el ami nem gond,csak 1 póni kölcsön van nálunk és azt sem leljük :( már az egész lakást felforgattuk,még a kert van hátra :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Végre soket írtatok :lol:

Irina drága nagyon összejött most nektek :? Ádóval most már minden rendben lesz. A hitel meg intéződni fog. Ki a hitelügyinézőtök? Fleurnek van egy kedves barátja, nagyon segítőkész a fiatalember. Nekünk viszonylag hamar elintézte a hitelt. Az már nem az Ő hibája volt, hogy a gazdasági vállság kezdetén nem mertük bevállalni :roll: Ha kell valaki, Őt tudom ajánlani :D
A vizsgát sajnálom :(
Az ex sogórnőmet 6 alkalommal húzták meg. Központba kellett mennie vizsgázni. Ott símán átment. Azt mondta a vizsgabiztosa, hogy sajnos mindig Ő került bele abba a csoportba, akiket megbuktattak. nem a nem tudás miatt, hanem mert buktatni KELL! Azóta is vezet és balesetmentesen.

Maggie gratula a fogyáshoz, ügyes vagy.
Nekem is lesz mit leadnom jövőre :?
Szép súlyban van Bercó :D
A munkahely miatt ne aggódj, mindenhol ez van sajnos :?

Heni érezzétek jól magatokat :D
majd hozz sok-sok képet :D

Dettyk én is bicikliznék olyan nagyon szívesen :D
Szerintem jövőhéten megveszem a gumikat és utána tekerünk cicussal :lol:
Cicát is be kell fújni minden reggel, na meg kellet neki venni szájfényt meg ajakápolót. Merthogy Ő is akar olyat használni :lol:

Vindo kérd meg, hogy boxolja ki a cipődet, hátha akkor előadja :wink:

Mesi hogy vagytok pároddal?
gyógyulsz?
Mész akkor Tatabányára?

Viranka van nálunk egy műanyag tehén. Az lehetséges, hogy Bálóé? Merthogy cicusom azt állítja :roll:
Most a napokban vette elő, fogalmam sincs hol tartotta eddig :roll:

Na el mert végre jobb idő van kint, megyek tereprendezni :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Érkeznek az árajánlatok az ablakcserére. A válság hatására körülbelül 200 ezer forinttal fog kevesebbe kerülni mintha tavaly csináltattuk volna meg :shock: :roll: :lol:
Kicsit meglepődtünk, de nagyon-nagyon kellemes meglepetés ám :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

NEm túl jó éjszakánk volt :?

elkellene kezdenem összepakolni :? nem nagyon szeretek, ettől jobban meg a kipakolást utálom. Ezért nem is szeretek menni több napra sehová, egy rakat cuccot kell vinni , pláne most 2 gyerekre :roll:

Már Péterke alig várja, már este is mondta, hogy indulás, meg ma reggel is, de mondtam, hogy ha csak apa haza jön indulunk. Olyan okosan megérti már a dolgokat:-)

Dóri ezt az érettségit én sem értem :roll:

Irina ++++++++ most már minden rendben lesz, hitellel mi is megszivtuk annó, még ködbért is fizettem :evil:

Dettyk már jön a meleg::-) hajrá bicózás! én is a mozgástól várok egyébként nagy csodát:-) Szeretek kint tevékenykedni:-)no jó azért járdát nem tudnék csinálni

:wink:

Nick folyamatosan ad vagy 4 rész Dórát :shock: Péterke kitartóan ismétli az angol szvakat :shock: Áron meg pakolászik :roll:

Heni
KépKép
heni81

Móni de jó!!!!!! Mi a régi nagy ablakokat jóval kisebbekre cserélük, igy nem volt olyan vészes :roll: meg LAli csinálta, igy megúsztuk kb . 200 Ft ból:-)

Az idén következik a ház szinezése, azzal is megpróbálkozik Lali, de csak festve lesz, túl sok lenne most nekünk a nemes vakolat :evil: meg nagyon forgalmas helyen lakunk, és azt tanácsolták, hogy nem túl praktikus, mert a kaparásokban beül a piszik és csunya lesz :roll: hát nem tudom :roll:

Még az udvarral is kell csinálni valamit, mert ilyenkor nagy sár :evil: de lehet csak kövezve lesz egyenlőre, aztán majd arra teszünk egyszer viacolort :roll:

Szóval tervek vannak:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni csomagolni én is úúúúúúúútálok.
Általában napokkal hamarabb elkezdem és ami eszembe jut hozzáteszem. Így talán nem hagyok itthon semmit :roll:
Nemes vakolat nekünk se lesz idén. Egyszerűen az már nem fér bele a keretbe :? Így is örülni fogunk, ha sikerül az ablakcserét, belső gombátlanítást és festést meg a hőszigetelést hitel nélkül megúsznunk :roll: Ráadásul mindezt megkell csinálni szülés előtt, mert utána én a két gyerekkel nem hiszem, hogy túl sokat tudok majd segíteni na meg takarítani :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ja, meg nálunk Z nem tudja megcsinálni :D . Ő "kocka". Számítógéppel kapcsolatban mindent megold bármikor de a ház körül nem igazán ért semmihez. Általában én elkezdem aztán vagy segít vagy nem. A festést mondjuk azt mondta megcsinálja. Ne én ugráljak a létrára fel-le nagy pocakkal :D

Viranka jobbulást++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni
Még jó, hogy a festést nem te csinálod. Figyi amúgy a bicit felejtsd el, mert nem javasolt rázás miatt pocakosan.
Ablak árajánlatnak örülök.

Irina
Hitel :evil: jajj dolgoztam én ilyen szakmában is és néha szörnyű mennyit kell várni mindenféle dolog miatt. Ha tényleg korrekt ügyintézést akarsz én is ajánlom az ismerősöm, mert most azért is megy minden ilyen lassan, mert sokat szigorodtak a feltételek, a bankok szeretnek szüttyögni rajta szerintem. De az illető kiveri belőlük, ha nincs meg. Meg ő utána jár az ügyfél helyett, mert ez a munkája.

Vera
Szuperek a rucik. Az a ruha Mírának csodás :lol:

Panndi
Fog :( jajj azt tapasztalatból tudom. Remélem már jobban vagy.

Ennyit sikerült megjegyeznem.
Megyek mert sír a "pirinyóm". Éhes. Jól kialudtuk magunkat.

KépKép
KépKép
fleur

Halihó!

Drágák vagytok, köszönöm! Mondjuk nem vagyok nagyon büszke a dologra, de most éppen bűnözök. Egyszerűen nem bírtam ki és ettem. :oops:

Dettyk, ezeket én sem értem. Így voltam én is régebben. Alig ettem, soha nem vacsoráztam, mégis csak úgy ugrottak fel a kilók. De Te már bizonyítottál, minden vissza fog állni. Pankusz duma meg óóóóriáááási!!!!

Heni, nagyon jó lesz Nektek! Jó utat, érezzétek nagyon jól magatokat! Már most tavaszi szünet??? :roll: Itt még egy hónapot kell rá várni, ráadásul alig néhány nap lesz.

Mónikám, terveid vannak, az már biztos! Nekem is megakadt a szemem ezen a bicajozáson. Én is úgy tudom, hogy nem nagyon ajánlott nagy pocival. Kérdezz utána legalább! Cicus hogy van?
Árajánlat szupi!!!! Hehe, ez a kocka kifejezés nagyon jó. Én a fiaimtól hallottam. Szoktam is mondani, hogy ne kockuljanak a gép előtt.

Felvételi: A Bologna miatt mindent az érettségi pontokból számolnak. Mindegy, hogy mikor érettségiztél, a régieket is átkonvertálják egy számítással, nem kell felvételizni, ez alapján döntenek mindenhol. Például én nem érettségiztem anno biológiából, nem is tanultam a középsuliban, de most, ha a gyp-re jelenkeznék az lenne az egyik felvételi tárgy, pontosabban annak az érettségi eredménye. Tehát, nekem ahhoz érettségit kellene tennem. No, meg ha valakinek nem sikerült fényesre az érettségije (mint ahogyan nekem sem), akkor ahhoz, hogy versenybe szállhasson a mostani rendszerben pontot kapókkal, szintén érdemes lenne érettségizni. No, itt jön a következő dilemma, hogy középszintűt, vagy emeltszintűt.
Ezért sem jelentkezem én a gyp-re, már letettem róla. :cry:

Fleur, ezek szerint Te is pihiztél kicsit? Hogy van a "picinyed"?
dmaggie

Maggie már most :shock: ez mindig is igy volt. 3 részre osztják SK , Nyugat-Közép-Kelet, aztán mindegyik régiónak más időpontban van van, logikát nem keresek benne :roll: Most közép Sk az első :roll: mindig sokat sieltünk, meg szánkóztunk a tavaszi szünetben gyerekkoromban :D

HU meg húsvéthoz kötik :roll:

nem tudom mi a jobb :roll:

Heni
KépKép
heni81

Henkém, én sem tudom. :lol:
De szép gyerekkorod lehetett! Én még soha nem síeltem, de kipróbálnám, bár a hideget nagyon nem szeretem, de annak azért gondolom más a hangulata. :wink: :lol:

Itt valahogyan nem egyenletesen oszlanak el a szünetek. Például alig kezdünk bele a dolgokba, máris jön az őszi szünet, aztán szinte egyből a téli, aztán meg jó sokat kell várni a tavaszira, majd rövidesen követi a nyári szünet. A szünetek előtt szerintem már jó fáradtak a gyerekek. A nyári szünet előtt, meg már alig lehet elviselni a hőséget. Június 15-én már mindig őrült meleg szokott lenni.
dmaggie

Egyébként megnéztem, most tartunk a 115. tanítási napnál. Általában olyan 182 szokott lenni. Ha így nézem, hamarosan vége lesz ennek a tanévnek is. Pedig még csak most volt szeptember! :shock:

Közben meg az is eszembe jutott, hogy már alig van idő a záróvizsgámig is. Oooooóóóóó!

Na, megyek vasalni.
dmaggie

Szép estét!

gyermekeim kidőltek,lassan én is :)

Musicalmeséket ajánlom :) :) annyira élveztem én is :) nincs sok díszlet tele dallal :) az elején mikor megérkeznek a tündérek lányom tátott szájjal így szólt: Csodálatos :) :) a végén teljesen kétségbeesett h, ennyi volt és menjünk máskor is :) :)
irinát nem kerestem végül,itthonhagytam a képeit :oops:

s hogyan lehet érettségizni? fogom magam és bemegyk pl. eü suliba h. szeretnék anatómiából/biokémiából érettségizni,fősulis szeretnék lenni? okítsatok :)

de jó lesz Heni :) :) mi jövő hv-gén utazunk már vágoma centit :) :)

Móni!
de jó hírek :) :) bicajjal tényleg óvatosan,bár én eltekertem fodrászhoz is 7hós terhesen(ki is akadt rendesen) meg ismerősőmhöz is dimbes dombos részen laknak :lol: :lol:

Panndi!
olyan édesek a lányok :) :) :)

:arrow: hímzek picit aztán vár az ágy :) :)

KépKép
viranka

Most csak egy képpel jövök. Én még nem az igazi, Zsozsi jobban, csak nagyon köhög, most Gegi van a legrosszabbul. Lázas és elesett, folyik az orra.... :cry:

Jaj nektek lányok! 8)
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi
:( :( remélem nem mi vagyunk a ludasok. :( Gegi hódító :lol:

Heni
Jó utat nektek :)

Családi körkép:Apa már csak kicsit köhög, Lilla szinte teljesen jól van én is, csak a fülem még mindig fáj meg az orrom folyik :( Dani viszont nagyon csúnyán köhög. Nagyon hurutos :(hangja szinte semmi. Próbálna örömében sikítani vagy sírni és nem jön ki szinte hang a torkán. A gyerekorvos kedden megnézte, mert szerdán lett volna oltás. Erre azt mondja, ha gondolom mondjam le....:evil: azt hittem ő az orvos nem én, és így beoltotta volna, ha hagyom. Amúgy meg közölte, hogy ez a gyerek nem beteg (ok nem piros a torka és a tüdeje ok)...:evil: akkor nem tudom mi........persze lehet már hülye vagyok és félrehallottam valamit. Bár az én gyerekeim soha nem betegek, csak úgy köhögnek, hogy aludni is alig tudnak tőle :evil:....

Mesi anyudat megkérdezhetnéd mit ajánl...

Amúgy igen Heni én is pihentem kicsit, mert Lilla végre ment CSANA-ba. Úgyhogy hazaértem és a fiam elálmosodott én meg tojtam a házi munkára és együttesen aludtunk egy nagyot :) Jól esett már nagyon.
Éjjel megint sokszor kellett kelnem. Most Lilla ok volt, most Dani miatt. 12kor, 3kor (4ig csitítgattam) és akkor ki is kellett vinnem a nappaliba (szivacs ágy ilyenkor kikerül), mert nagyon sírt és nem akartam a többieket felkelteni. Aztán valahogy nagy nehezen sikerült megnyugtatnom és olyan fél 6 körül megjelent Lilla és bebújt Dani mellé :lol: és átölelte. De már nem nagyon aludtunk innen. Én szunyókáltam mert a szemem nem bírtam nyitva tartani, de 6 órától kb Lilla már folyamatosan dumákolt, mert kezdett világosodni.
Hát így jártam. Ezt sikerült pótolnom ma de.

Délután meg CSANA után még lent szeretett volna maradni és találkoztunk egy kis barátnőjével meg az anyukájával így nagy motorozást csaptak :lol: már sötét volt mire felértünk. :) (mert még boltba is be kellett szaladnunk)

És még egy mai napi esemény aztán eldugulok. Lilla megröhögtette Danit :lol: annyira cukin rötyögött, hogy azt hittem megzabálom. Lilla rápakoltam a vízi gumi békákat a hasára és utána meg azt röhögte, Dani meg azon röhögött, hogy Lilla nevet. És akkor együtt nevettünk mindannyian :) édesek voltak :)

KépKép
KépKép
fleur

Bocs, lányok, ma Samunak volt 39,6 a láza, szóval nem volt könnyű a nap, közben kell készülnöm az érettségire, szóval csak NESZŰNJÖNMEGATOPIK!!!

Jó éjszakát!

Érettségi: azért kell, mert meg van adva, hogy milyen tárgyak közül lehet választani a felvételire választott intézményeimben, 2 kell, hogy meglegyen közülök, de nekem csak 1 van. Így kiválasztottam azt az 1 tárgyat, amelyik mindegyikhez jó, ez az informatika. :) Így csak 1 érettségi vizsgát kell letennem. :)

Na, megyek, betegeknek jobbulást, képek nagyon szépek! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok, itt vagyok én is :D

Mennyi beteg baba és anya-apa :roll:
Mi már kifelé jövünk, de az öklendezős köhögés folyamatosan kínoz :roll:
Tegnap volt olyan órám, amit félbe is kellett hagyni, mert nem tudtam végig tartani :wink:

Csak estére értünk haza tegnap, Rugó meg olyan tíz körül aludt el. Próbáltam dolgozni, de felsírt fél 12-kor, és ilyenkor hiába megy hozzá be G., nem nyugszik meg, amíg hozzám nem bújhat :roll:

DE legalább aludtunk 8)

Érettségi: nekem a tárgyak megfelelnek, de csapnivaló tanuló voltam középiskolában :lol: Szóval lenne mit csinosítani az érettségi bizonyítványomon, ha már a középiskolai jegyeimen nem lehet.
Anno mikor az egyetemre bekerültem, akkor csak a felvételimet nyolcszoroztam, mert a hozott pontok olyan gyengék voltak. Egyszerűen nem tanultam :roll: Másban bezzeg jeleskedtem:)

MOst megyek is, mert 11-re el kell készülnöm. G. hazajön, váltani fog. Rohanok Böszörménybe, órát kell tartanom. Kettő utánra haza kell érnem, mert fél háromra Gábornak van megbeszélése munka-fronton. Hülye egy nap :P

Viranka, biztosan jó volt az előadás 8)

Heni, jó pihenést :D

Fogyózóknak sok sikert :!:

Készülődök :arrow:

Kép
vindolanda

Próbálok úrrá lenni a házban található káoszon :roll:
Akkora felfordulás van :shock:

Tegnap hoztam haza a munkahelyemről egy növényt - az egyik ismerősömé volt, aki már nem tudta hová tenni a lakásában (egy dracéna).
Meg voltam a tanszékvezetőnél, és kiszúrtam egy afrikai képet a sarokban. Mondtam, hogy hasonlót vettünk nem rég. Erre meg is kaptam, mert neki nem kellett, egy szakdolgozótól kapta. Azt is hazahoztam :roll:

Tényleg lányok, tíz szakdolgozóm van :shock:
Jó sok, ez a maximum, de annyi levelezős van, hogy minden oktató betelt :?
Hát, kíváncsi leszek, hogy boldogulok velük :wink:

Öltözünk végre :arrow:

Kép
vindolanda

Na, eltűntetek.

Megpróbálok gyorsan kiporszívózni még indulás előtt :arrow: :idea:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Viranka na végre valaki van a bicajozás mellett is :lol:
a családom is kiakasztottam vele 8)
biztos szupi volt az előadás.
Mi most a bábszínházba készülünk, de Z mondta Ő is jönne. Na de Ő dolgozik és kész csoda lesz összeegyeztetni az időpontokat.

Vindo Z 2 karton sört kapott prágából az egyik szakdolgozójától. Oda mentek nyaralni és eszébe jutott, hogy Z arról a fajtáról áradozott. Naná, hogy kellett köré szervezni egy kerti partyt :lol:

Mesijobbulást++++++++++++

Fleur itt is mondom, menjetek másik orvoshoz.
Danika érdeke.

Dóri Samunak jobbulást+++++++++

Viranka hová utaztok?

Tegnap csodás napos idő volt, szinte egész nap kint voltunk. Kicsit rendbetettem az udvart. Elkezdtem felásni a kertet a zöldségeimnek. Olyan jó volt. Gondoltam ma folytatom. Erre undok, ködöd nyálkás idő :twisted:
Tavaszt akarooooooooook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maggie Az írtad, hogy "na megyek vasalni" én vártalak és vártalak, de nem jöttél. A sok vasalnivaló meg itt van :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Akartam írni, de idejön :shock: :shock: :shock:

Hazaértem, váltottuk egymást Gáborral, már rohant is Debrecenbe. Sokat voltak kinn délben, fűnyíróval játszott Rugó meg motorozott.
Jó lenne elmenni venni ezt-azt, de a pénz Gábornál van :roll:
Így itthon maradunk.

Kenyeret sütök, teregetek.

Móni, a sör biztos finom volt :wink:

Érdekes, ha inni kell, mostanában inkább sört iszok :roll:
Régen borosabb voltam.

Emese, gyerekeknek jobbulást :!:

Rángat, megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: