A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Panna!

Én középsőkém - Bence -annyira félt a Tescoba a halaktól, hogy az aktuálisan majszolt kifli is kiesett a szájából a sírástól, és pechemre a következő sorban halkonzervek voltak, még a közelükbe sem tolhattam, mert halak voltak rárajzolva :lol: . Esténként még fel-fel sírt a rákoktól is, de aztán elmúlt, ahogy jött. ( persze jó daraig nem is vittük a halak közelébe!)

KépKép
koadri

Szép napot!

Aproo sajnálom keresztanyudat! mielőbbi jobbulást!

afpnek örülök

:wink: a szőnyegnek meg pláne

:lol:

Panna ez tényleg morbid
8) de hét a fantázia... :lol: Zsiga a tubbiepudingtól kap sirógörcsöt, meg amikor a thomasban fütyülnek a vonatok :?

Szisz Kép véletlenül találtam egy tubbies képet :lol:

bölcsi nehéz menet...
Vendég

Eni meg a lufitól ilyedt meg nagyon nemrég, mikor kieresztettük belőle a levegőt :wink:

yuyu79

Sziasztok!

Na mizu, majdnem mindenki visszabújt a csigaházba? :roll:

Tudom, mit felejtettem el tegnap: Zsuzsinak és Zétinek Boldogságosat kívánni, úgyhogy most pótolom!!!

Mi ma reggel mentünk oltásra, meglepő módon senki nem volt az egészséges rendelésen, holott kb. 30an vagyunk átlagban. Így még bőven 10 előtt végeztünk és felkerekedtünk a két Szilvivel (Bucsek és Mecsi-barátnője), hogy megnézzük a babamama klubbot Miklóson.
Egy egész szobányi játék a gyerkőknek és jön egy előadó is mindig, aki próbálja túlkiabálni a piciket. :lol:
Ma egy nevelési tanácsadó pszichológus volt, akinek emailben lehetett kérdéseket feltenni és azokra válaszolt. Baromi jó kérdések voltak, sajna Levi úgy beindult, hogy a felét nem hallottam, de sztem ez tök jó ötlet. Mármint, hogy mi is meg vagyunk szólítva, meg kapunk ötleteket!
Ma felmerült a anyás gyerek oviba kerülése, önálló játszás, ragaszkodás különböző dolgokhoz, stb.
Levi a másfél órát végig futotta, körbe a játszószőnyeg körül, nem is értem hogy bírta. de most úgy beájult, hogy csak lestem! :wink:

Szóval miklósi csajok, meg aki közelben van és van kedve, nekem bejött a dolog és 200 FTért megéri!

Katica, igen, bár majd pénteken leszek teljesen nyugis, mert akkor lesz a 18 hetes nagy genetika. Ugye utoljára a 12 hetesen voltam, mintha tavaly lett volna....és azóta annyi minden történt odabenn/idekinn.

Félősség: Levi egyenlőre nem találta ki mitől rettegjen a védőnői szobán kívül. :oops: Sajna már be sem akar menni, de akkor jön a vetkőzés, ettől már görbül, és amint a dokinő megközelíti 2 méterre, ordít. De úgy, hogy levegőt sem vesz, pedig még hozzá sem ért senki. Úgy sajnáltam ma is, a tüdőhallgatózáshoz is ketten kellettek, hogy lefejtsék rólam.
Ezen kívül csak akkor van megrémülve, ha rajtam látja, hogy fáj vmi Pl. a múltkor harmadjára megint sikerült elrepesztenem a kis lábujjam (sajna rosszul forr össze, ducibb mint a másik és emiatt mindenbe belerúgok) Marhára sziszegtem, és olyan ordításban tört ki, hogy nem tudtam hirtelen mihez kapjak. :roll:
Egy dolog volt, ami kikészítette, egy dzsungeles hangoskönyv, amit szét kell nyitni és akkor kiugranak belőle 3D-s állatfigurák, és közben dzsungelhangot ad. Okés, elismerem, nem túl barátságos a kaméleon, háttérben a kissé torzított elefánt trombival.
De nagyon vicces volt, elsőre kaja közben nyitottuk ki, majdnem visszajött minden, úgy megijedt. Akkor egy hétig nagyívben kikerülte még a polcot is,ahol volt. Aztán egyre közelebb ment és meg-megbökte egy ujjal fintorogva a könyvet. Majd levette a polcról de kinyitni nem merte, csak bökdöste és utána rázta le az ujját, mintha koszos lenne. Úgy nevettünk. Majd a köv. lépcsőfok, hogy odavitt minket, kinyitotta és rohant az ölünkbe, onnan kuksolt ki. Aztán lassan már nem kellettünk, mára meg ez a legnagyobb kedvenc, mindig ezt hozza, együtt üvölt a majmokkal és puszit ad a kaméleon szarvára. Péter meg ki akarta dobni a könyvet, szóval sosem lehet tudni....de imádom, ahogy előadta magát a Kis Kópém két hétig.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Aproo! Örülök az afp-nek, lényeg a lényeg, hogy tökéletes!
Gergő pont ugyanígy volt egy zenélő pingvinnel, mint Levi a könyvvel, először sírás, utána meg egyfolytában nyomkodta :D
Gergi jön és bújik, ha látja, hogy fáj valamim, tegnap pl. jól megharapott, akkorát sikítottam, aztán megmagyaráztam neki, hogy anyának ez nagyon fáj, ilyet nem szabad, erre beleharapott a saját kis kezébe...csak néztem, mondtam, hogy magát se bántsa, akkor megint beleharapott, ugyanoda, aztán gyorsan eltereltem a figyelmét.

A mi szavaink még mindig csak anya, ama (apa), mama, brekk a béka után, és a legújabb a kuka, de olyan lelkesen mondja, kis tündér :D

Döncike annyira édes a képen, remélem meggyógyult a lelkem, Barbi várjuk a híreket!

Kitti, melyik bölibe jártok heti 1 órára?

Nagyon szomorú vagyok, párom papája nagyon beteg, ma derült ki, hogy rosszindulatú daganatot találtak, ami már áttétes is :cry: Olyan, mintha az én papám is lenne. Ráadásul elég messze laknak, 3/4 óra kocsival, úgyhogy még látogatni sem tudunk menni minden nap. Bocsánat, nem szeretnék rossz hangulatot teremteni, de le kellet írnom
:(

Barbi
Kép
manci79

Sziasztok!

Nagyon eltűnt mindenki... :cry:

Barbi, sajnálom apósodat nagyon!

Másik Barbi???

Aki szokott eladni teszen, vaterán, attól kérhetek egy kis tanácsot?
Mennyit kell most yattolni nekik? Egyértelmű a feltöltés, tehát, hogy hogyan kell a képeket feltenni, meg ilyenek...
Csak, mert azt hiszem beleszerettem egy babakocsi szettbe és sztem nem is vészes.
Igazi hajó, itthoni használatra, egy peg perego classic, nagy terep kerekekkel és olyan magas mint a fene, plusz az alján lévő masszív rácsra lehetne pakolni Levi motort, meg egy csomó mindent.
Sportrésszel, merev, szellőzős mózessel, hordozóval és annak talpával 40. És ez is ugye peg perego hordozó, amit eleve 20 körül árulnak használtan és azt úgyis kellene vennem sajna, mert ugye a mienk már car. Plusz ezt a hordit rá lehet pattintani majd a kisebb, pliko3 vázra is, amink van.Egy gyerek használta és szupi állapotban van. Így meg ha minden igaz, maga a kocsi 20 körül lenne. Sztetek? Ja, és itt van a szomszéd utcában...
Ehhez viszont el kéne adnom a bergonunkat.....nehéz ügy, szóval jól jönne egy kis segítség, tippek, hogy hogy menne el tutira és minél gyorsabban, meg hasonlók....köccc és gyertek!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Köszi Aproo, de nem az apósom, hanem apa papája, Gergi dédije.

Gyerekek, Gergő annyi spenótot megevett ma, hogy az valami hihetetlen, én nem bírok annyit egyszerre, pedig én is imádom :)

Barbi
Kép
manci79

Köszönöm szépen a jókívánságokat Zéti nevében!
Tegnap volt Zsombi is másfél éves :) voltunk dokinál, 12.4 kb (fél kilót fogyott most 3 hét alatt) és 86 cm. Még picit piros volt a torka, így oltást csak jövő héten kap. Nem tudjátok prevenár oltásra is van oltáskivezető? Jönnek a szemfogai, eléggé szenved velük, a két felső csücske már kint van. Egész nap rajtam lóg és végre megtanulta mondani, hogy anya :) Meg is kopasztottam szegényt, olyan nagyfiús lett tőle:

Kép
Vendég

Csenge Andi, nagyon Zsombi :D Akkor azért már jobban van? Remélem a fogakon is hamar túl lesztek...

Barbi, Eni meg utálja a spenótot, ma az volt Anyunál, kb másfél kanállal evett :roll:

Sajnálom a dédipapát :cry:

Aproo, én is örülök az Afp-dnek :wink: Jó lesz minden, ne aggódj :)
Ja és remélem a babakocsicsere is összejön, de tanácsot adni sajna nem tudok :oops:

yuyu79

Én csütörtökön megyek az utolsó uh-ra meg az első Nst-re :roll: Húúú, már nagyon közel a vége :shock: :)

yuyu79

Sziasztok!

Hát, jó rég jártam erre, illetve olvastalak titeket, csak valahogy az írás nem ment. Nem a fórummal van bajom inkább magunkkal. Nem sok jó dolog történt nálunk mostanában.
Apa teljesen kikészít. Olyan karácsonyunk volt, hogy itthon volt ő is, szóval kb. attól függően volt jó vagy rossz napunk amilyen lábbal kelt. Aztán január közepétől elkezdett kedveskedni, mintha semmi sem történt volna és tőlem is elvárta volna, de én mondtam, hogy ennek már nem sok értelmét látom. Ennek ellenére meglepetésből hazajött a szülinapomra, valentin napra nagy rózsacsokor, aztán három napra rá meg már úgy beszélt velem, mint egy idegennel és végül ezen a hétvégén úgy ment vissza, hogy ő soha többet nem jön, mert így lesz a legjobb mindenkinek, ha őt a gyerekei elfelejtik. :( Anyós beszélt vele hétfőn, neki meg már azt mondta, hogy keres itt lakást, hogy tudjon jönni látogatni. A fene sem igazodik ki rajta, de remélem ezt nem teszi meg a lányokkal. Tudta, hogy tegnap dokinál voltunk, de egyáltalán nem jelentkezett vasárnap du óta. Cintusnak már szombaton meg is mondta, hogy apa egy hosszú útra megy és most sokáig nem tud jönni. Szóval agyrém az egész. Szépen lassan magát is és mindenki mást is tönkretesz maga körül.

A keresztlányom anyjáról már írtam korábban, neki volt több öngyilkossági kísérlete. Hát, ezúttal biztosra ment, január 13-án meghalt. Szegény Adri azóta minden nap 4-5 között kel és megy ki az apjával az üzembe, mert fél egyedül a lakásban, ráadásul az ő szobájában halt meg az anyja.

Amúgy a lányok jól vannak, bár már mi is nagyon várjuk a tavaszt, alig tudunk kikecmeregni a nyavajákból. Viki épp tegnap kapott antibiót. Kicsit most a gyerekdokinkkal is besokalltam. Viki egyébként nagyon édes igazi kis mókamester. Sok mindent magyaráz, de nem mindig egyszerű megérteni. Nálunk a kedvenc tv műsor a déli harangszó az m1-en, ha már látja, hogy ebédhez készülünk megáll a tv előtt és mondja, hogy mim-mam. A múltkor meg kimostam a kiskacsás fürdőszobai szőnyegünket és kb. egy hét után került vissza a helyére. Hát Viki ráfeküdt, megölelgette és közben folyamatosan háp-háp-ozott. Mindenben leutánozza a Cintust és egész nap kiabálja neki, hogy Tintuss. Küzdünk mi is egy ideje a szemfogakkal, de még egyik sem törte át az ínyt.

Nagyon köszönöm a szülinapi köszöntéseket!

Én is minden jót kívánok a szülinaposoknak és névnaposoknak és remélem, hogy lassan tényleg itt a tavasz és mindenki meggyógyul. Gratulálok Rituséknak és az új kismamáinknak!

Bocsánat, hogy ilyen rossz hírekkel jöttem illetve hogy nem reagáltam nagyon a dolgokra. Próbálok visszakapcsolódni, de kicsit most úgy érzem magam, mintha kihúzták volna alólam a talajt.

Puszi, Andi

KépKép
jazmin2005

Na, ezeken a félős sztorikon jót nevettem. Először Adrién, aztán Bonién. Akkor ezek szerint nem csak én érzem morbidnak a dolgot :wink:

Apró! Grat a jó AFP-hez! RÉgebben RÉka is volt, hogy félt egy zenélő-táncoló elefánttól, az azóta is a fiókban pihen. Néha meglátja, elővesszük, még meg is öleli, de ahogy bekapcsoljuk jön a bömbi. Most anság csak megkérdezem ,hogy bekapcsoljuk-e, persze a válasz fejrázás, és egy határozott nyem!
A minket féltést már régebben én is írta, amikor lezúgtam a lépcsőn, Réka mennyire ordított, meg jött össze-vissza puszilni, simizni. Azt olvastam, hogy a fiúknál ez később jön elő, mint a lányoknál általában (mert mint a férfiaknak nagyobb az egójuk, és ez eltereli a fogyelmet másokról HIHI). Ezek szerint igaz is, úgy látom Gergőnél meg Levinél most jött el az idő...

Barbi! Dédipapa miatt :cry: . Remélem azért még jó ideig köztetek marad, és nem is romlik az állapota.

Csenge! Nagyon aranyos lett Zsombi az új frizurával!

Spenót: RÉka is szereti nagyon, de én jobban. Viszont amiben kenterbe ver engem, az a tészta. Főként a bolognai-paradicsomosak jönnek be neki. Azokból két tányérral is betol. Én meg nem vagyok egy nagy tésztás.... APja viszont igen :)

panna1

Andi!
Kitartást neked a férjedhez. Igazából úgy tűnik ő maga se tudja, mit akar. Lassan tényleg jó lenne eldöntenie, mert így tényleg tönkretesz benneteket! És azért lássuk be , a saját hülyesége miatt így játszani mások érzelmeivel nem egy felnőttes dolog.
Viki nagyon édes lehet, ahogy TIntussozik :lol:
Szegény keresztlányod! Mennyi idős? biztos írtad, csak nem emlékszek :oops:

Julcsi! Csak ne parázz! Biztos simán megy majd minden! Észre se veszed, és lesz egy pici fiacskád is :wink: De tényleg nagyon furcsa, hogy már te is szülsz lassan! neked is gyorsabbnak tűnt ez terhesség, mint Enivel?

Holnap azt hiszem elviszem RÉkát megint dokinénihez. Egy hete voltunk, csúnya piros, hólyagos volt a torka akkor és egy hetet kaptunk a gyógyulásra. Hát RÉpa még mindig köhög, meg taknyol (bár az már nem vészes). Mondjuk hallom hogy kezd felszakadni neki. Na holnap még belekuksizok a torkába. Meglepő módon ezt szereti, kitátja nagyra a száját, hagyja, hogy lenyomjam a fogkefe nyelével a nyelvét, és megnézzem. Aztán vigyorog és mondja, hogy bééég (még). :roll:

Nálunk most egy plüss télapó az imádat tárgya. Kb két napja ásta elő az egyik ládából, azóta mindenhova vele megy. Persze aludni nem, ahhoz továbbra is Kócoska kell...

Na megyek dolgomra, mert van mit csinálni...

panna1

Dia!Azt hiszem neked elfelejtettem válaszolni kangoo-ügyben: tetszett apának is, jól leizzadt, de elég jól bírta (persze mert ő azért edzésben van). Csak az nem tetszett neki, hogy rengetegen voltunk. De szerintem ég eljön velem makd párszor...

panna1

Aproo:Eljön még a mi időnk meglásd!
Attila már egészen jól boldogul a bába szereppel, bár nekik is ez volt az első közösen töltött éjszakájuk, ami azt illeti nem nagyon aludt a szentem és természetesen Alma nem akart az ágyában aludni így éjfél után apjával töltötte a hátralévő részét. Aminek következtében Attila mindenét elfeküdte és Alma pedig mint a ringlispil úgy forgolódott.
A buli jó volt, bár már kijöttem a gyakorlatból ami azt illleti és nem 30évesen kezdem majd behozni a lemaradást.

Panna:Amint látom te sem vagy egy koránfekvő típus. Nagyon cukik Réka képei. Mikor kezditek a síoktatást?Nem irigyellek a hiszti korszak miatt,bár már én is kezdem tapasztalni Almánál. Ahogy közelednek a 2 évhez úgy lesz ez egyre rosszabb.
A barátnőm kislánya 2évesen volt a csúcson. Az oviban már igazi kis angyalként ment.

Yuyu:tényleg rohamosan kezd közelegni a vég, de reméljük, hogy minden probléma nélkül fog menni a dolog.Bennünk pedig egyre nagyobb az izgalom. Most már kezded érzékelni, hogy bármikor szülhetsz, vagy még mindíg olyan jól bírod magad fizikailag mint füreden?
Jaj a füredi képek közül a kedvencem amikor Enikő a levegőben, apukája pedig letett kézzel áll alatta. Bátor!

Boni: Alma nagyon rossz evő volt és 5-7hónapos kora között szinte alig hízott mondhatni állta súlya, így még a tápszert is adnom kellett neki. Amitől szintén nem hízott jobban, pedig nekem még tejem is volt bőven.Amíg orvost nem váltottunk addig folyamatosan cseszegettek a súlya miatt, de most már nem. Azt mondták, hogy nézzek magamra mit várok akkor a gyerekemtől. Amúgy most is 74cm, és 8,3kg. 52cm és 2900g született.
De ha jól emlékszem akkor a barátnőd kislányánál pont az ellenkezője áll fenn. Hogy túlsúlyosnak definiálták nem?
Nagyon csini a kendő rajtad :lol:

Koadri: Én nagyon szívesen küldenék nektek játékokat,ha megadod a címet ahova kell, mert hozzám senki sincs közel és bizonytalan, hogy mikor jutunk Bp-re.

Alma legújabb szavai: busz, kettő(tettő), gomb,pénz,gombóc(bomb-ezt mind a háromra használja),
Most én lettem beteg. Este és reggel olyan köhögési rohamok törnek rám, hogy csak na. Már egy hete tart, de próbáltam magamat házilag kúrálni. Ma viszont elmentem a dokihoz, mert már meguntam. Kaptam antibiotikumot, kálciumot, meg valami szirupot. Ha nem múlik 1 hét múlva vissza kell mennem. :cry:
Drukkoljatok, hogy neragasszam Almára. Ja és péntekig kettesben vagyunk itthon,apa továbbképzésen.
feluca
Mezőszemere

Dia: Nagyon édes Virág copja. Sajnos Almának hiába nő a haja nem tűr meg semmit sem benne. Levágni pedig egyedül nem nagyon tudom. Drukkolok az angol tanításhoz.
Szisz: Hajrá álmok, remélem nem csak az marad, ami a házat illeti és tényleg megtudjátok csinálni.
Mecsi:Megtudnád írni mégegyszer a fílm címét,amit legutóbb néztél Sandra Bullokkal?Mert nem találom.
Makadu:gratulálok a piciny élethez.
CsutakAlma az utolsó két oltását kapta a vállába(prevenál 3. és 15h)az előzőeket farba mentek.
Alma kb.1x mindennap kakil, de van, hogy az egy adag3x-ra jön ki.
BonikoAmi a súlyt illeti, rosszul emlékeztem a hugod kislányánál, elnézést utólag is.
Bende:Remélem mihamarabb találsz munkát és sikerül elhelyezkedned. Nagy szerencsétek van, hogy a nagyi kéznél van.Sajnos bölcsi ügyben nálunk is ugyan ez a helyzet ezért sem tudok én visszamenni dolgozni, ha tehetném 3éves kora elött. De remélem addigra majd jön a második.
Aproo: Bogi a MÁV-ban szült neki is női dokija volt megkérezhetem.
feluca
Mezőszemere

Reggelt!

m a amikor kinyitottam az ablakot madárcsicsergés fogadott!

Kép

FEluca no problémo.

sajnálom hogy beteg vagy, én is fulladva köhögök, talán apa holnap el tud vinni dr nénihez!

és a Sandra Bullock film címe: Nászajánlat!

JÁzminAndi! ú micsoda tortúrákon kell keresztülmennetek! :cry: hogy tehet ki felnőtt ember ilyennek egy gyereket? értem ezt a férjedre és a keresztlányod anyukájára is :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sajnálom.. remélem hamar rendeződnek a dolgaitok és a lánykák nem snílik meg..

CSenge Andi ZSombi nagyon édes! ZÉtinek utólag is boldogságosat! HElen Doronra nem irtál múltkor :roll: mi jövő hét keddtől csatlakozunk egy 4 fős csoporthoz, ahol 22- 24 hónapos gyerekek vannak...

PAnna jobbulást Répának! :cry: ja és sztetószkopos ötletet köfike, Zsiga nagyon sírt drnénitől, de vettem neki egy Buci Maci magazint és abban volt egy sztetószkop.. azóta gyógyit minden játékot!

Aproo leírod priviben mit is szeretnél a babakocsi feltöltéssel kapcsolatban?

igazából minden szögből, minél világosabb helyen kell fényképezni, ha van rajta karc azt közelről..

leírni minden tulajdonságát, hibáját... segítek ha tudok!
Vendég

Feluca!

Nagyon köszi a felajánlást, de a bp-i gyűjtés, hogy a kórházba küldjük, nem jött össze sajna, én meg pécsváradi vagyok nem gond?

Andi!

nagyon Szomorú, hogy ilyen nehéz helyzetben vagytok apával, és még tetőzik a többi családi targédiával. Abszolút megértem, hogy így nincs kedved írni, én is így vagyok vele, ha jót nem tudok írni, akkor mit? Szóval én is inkább olvasok, de olyan jó, hogy legalább azt tudhatom, mással milyen dolgok történnek:)

Én is szerettem volna boldogságosat kívánni Zétinek és a szülinaposoknak, - a 1,5 éveseknek is- :), de Dori miatt elmaradt sajna! Most pótolom!!!! Boldogságosat mindenkinek!!!!

Szisz! Off: Diana jelenleg nem tud semmit munka ügyben, majd még hívjuk később is!

KépKép
koadri

Jázmin Andi, nagyon sajnálom, hogy ennyi rossz dolog történt veletek :( sajnos a párod viselkedéséhez nagyon hasolót produkál az egyik szomszédunk is, szerintem nem tudjál eldönteni ezek a pasik, hogy családot szeretnének vagy szabadságot. A gáz, hogy azzal nem törődnek, hogy ennek a gyerekek isszák meg a levét leginkább, ők nem értik mi történik körülöttük.

Boni, ne haragudj, de elsiklottam a kérdesed felett (sajnos néha csak nagyon gyorsan van időm átfutni a hozzászólásokat) Az ár változó, kb. 7e-től havonta, attól függően, hogy fél órás vagy háromnegyed és hogy milyen csomag, szint. A könyvekért még sajnos külön kell fizetni.

Julcsi, izgulsz már? :)

Adri, hogy van Dorka?

Érdekes, amit írtok, hogy karba meg farba adják az oltást, nálunk mindig mindent combba, talán csak Zéti kapott karba most ősszel egy oltást.
Amíg itt irogattam, Zsombi elaludt az ölemben :) Sajnos éjszakánként nagyon rosszul alszunk, mostanában pl. éjjel köhög és ezért nem tud (meg én se :( ) aludni, 10 körül meg kidől, Azután meg szenbedünk délután, mert pont addigra álmosodik el, amikor mennünk kell Zétiért az oviba. Zéti olyan aranyos volt, vitt be kókuszgolyót névnapján és annyira élvezte, hogy örültek neki a többiek, hogy minden nap mikor jön haza mondja, hogy ugye máskor is vihet be golyót az oviba :)
Vendég

Andi, nagyon sok kitartást és problémamentes szép napokat kívánunk Nektek!! Hamarosan biztosan rendeződik minden! Nagyon szép, hogy ilyen erős vagy!!

k.a.t.i.c.a

Csenge, szép nagyfiú Zsombi, és boldog másfél évet!! :)

k.a.t.i.c.a

Apróka, a jutalék jelenleg a Vaterán 6%, a teszveszen nem tudom, ott csak vásárolok. :) A személyes menüben az eladás fülnél van a termékfeltöltés, ott mindent meg tudsz adni, képet feltölteni, stb. A képeket kicsinyítsétek le (kb. 750x1000 pixel), mert sokkal gyorsabb a feltöltés és szebben jelenik meg a megnyitásnál. Ha tudok még segíteni, szólj nyugodtan! Nagy vaterás vagyok. :lol:

k.a.t.i.c.a

Csenge nálunk is combiba adják a szurit. Ahány ház, annyi szokás. :)

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Andi, nagyon nagyon sajnálom. Bevallom, reméltem, hogy pontot tettetek ennek az egésznek a végére. Nem lehetne megértetni pároddal, hogy ez az egész hercehurca amellett, hogy Téged kikészít, a saját gyerekeiben okoz feloldhatatlan lelki károkat? Mert ezt akármennyire sülthal, talán felfogná... :?
Keresztlányodnál meg el sem tudom képzelni, hogy fogja feldolgozni. Teljesen érthető, hogy így reagál. Volt egy gimis osztálytársam, neki is otthon halt meg a papája, amikor kisiskolás volt, és egy évet ki kellett hagyniuk, mert nem mert iskolába menni, csak a mamája mellett volt hajlandó létezni, így mindennap ment vele dolgozni.
Nem mindenki szereti az ilyen megoldásokat, de esetleg nem gondolkoztatok egy gyerekpszichológuson?
Ha gondolod, utána nézhet Peti is, van egy nagybátyja, de nem tudom pontosan, hogy Ő felnőttekkel vagy gyerekekkel foglalkozik. Itt lakik Tökölön, őt meg tudom kérdezni...

Köszönöm a teszes, vaterás hsz-kat is, akkor megpróbálom feltenni a babakocsit, bár én még ellenőrzött felhasználó sem vagyok. Ilyenkor is eladhatok? Úgy értem, regisztráltam, meg vásároltam már, de keveset és ennyi. hm?

Oltás: nekünk egy ment karba, a többi combi. Luca, meg is lepődtem, hogy nálatok fenékbe, ilyet még nem is hallottam. :shock:
Köszi, ha megkérdezed Bogit, de úgy tűnik, megoldódik a helyzetünk.
Annyi haszna volt a hétvégi "kikészítjük zsófit" családi hadműveletnek, hogy végre konkrét választ kaptunk és hozzátartozónak számítok, így maradhatok a Kút.-ban és nem kell kifizetni a 400 ezret sem.
Remélem nem változtatnak már ezen az állásponton!
Bár úgy gondolom, nővérem áll ennek az egésznek a hátterében, mivel talán Ő volt az egyetlen aki nem esett nekem, hogy majd szülök, ha rám jön és ott ahol épp vagyok ötleteivel, hanem felfogta hogy mi is problémám. (tekintve, hogy lassan félidős vagyok és még mindig se kórház, se doki veszélye állt fenn, az előzményeket tekintve, meg azért vágynék némi stabilitásra ezen a téren, de ez úgy tűnik a nagycsaládom szerint luxusigény, mármint, hogy tudni szeretném, hol szülök...no comment)
A lényeg, hogy megoldódni látszik.

Másik nagy bosszúságom: megjött a gyedem, de persze mivel hóközi, nem lehetett már adójóváírást fejteni, így ezt buktam, ami megint csak a hülye számfejtő hibája, mivel ha nem vonja meg a gyedemet eleve jogtalanul, akkor nem lett volna ez az egész hercehurca. Komolyan gondolkozom rajta, hogy felhívom, főleg, ha most a febr.-i gyeddel is balhé lenne.
Amúgy mennyivel lett Nektek több? Mert nekem adójóváírás nélkül 70, és sztem ez tök kevés...nem?

Panna, Levi féltése sem most jött elő, már hónapokkal ezelőtt, csak mostanában valahogy érzi, hogy már nincs egyedül. Vagy nem is tudom, olyan nehéz ezt leírni, de sztem ezek a kis Porontyok a maguk kis világában igenis érzékelik a kistesót, és egy csomó féleképp reagálnak is rá!

Luca, nem hiszem,hogy olyan nagy bulizós lennék már, de azért néha egy-egy este jól jönne.
Viszont ha minden igaz, jövő pénteken megyünk Petivel és a tesóival az IMAX Avatarra. Persze délelőtti matiné, nem esti, de akkor is, juppé. Csak a 3 órás pipiszünettől tartok... :roll: :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hello csajok!

Vagyok ám és olvaslak is titeket, de sajna az internet gyorsasága és a kisfiam is közbeszól az írásba. Jól vagyunk sajnos hasfájósan, próbálgatunk mindent, hol jobb hol rosszabb.

A kérdésre válaszolva, hogy hogyan is megy két picivel, hát azt tudom mondani, hogy kössétek fel a gatyát kismamik. Zorka imádja, de sajnos a féltékenység a hiszti formájában mutatkozik és nem Zalán felé, hanem felénk. Hisztisebb lett és ezt annak tudom be, de Zalán felé ennek semmi jele, örökké puszilja meg simizi és mellé fekszik. Alig várom, hogy gyúrható legyen a fiatalúr és akkor összeeresztem őket. :)

Ezt a szar időt, pedig már mehetnénk sétálni, de essőbe :(
Viszont holnap jönnek Nikiék, hurrááááááá :)

De ha szebb idő lesz (márciusban illik) kimegyünk a gátra és mindenhová, csak ki, mert már nem bírja Zorka sem a benntlétet.

Most anyóséknál, mert intézni kell közbe a ház ügyeit is, úgyhogy tudok írni.

Julcsi már nem sok van vissza az albérlőd kiköltözéséig :) Ne aggódj csak gyorsabb lehet a szülés. Azt nem mondom, hogy kevésbé fáj, de gyorsabb. Azért a fiammal kipisilés terén megszenvedtem, de már csak ritka (nőtt a kuki:)). Annyival másabb mint egy csaj. Plussz mióta megvan alig bírom megemelni Zorkát annyival nehezebbnek tűnik, meg nagyobbnak pedig terhesen is emelgettem rendessen.

Lányok majd ha lesz program mostmár én is csatlakoznék, kicsit nehezebb az indulás otthonról, 2*leizzadok, de már egyedül mászkálunk mindenhová.

Betegeknek jobbulást, most más nem jut eszembe pedig olvasok és reagálnék, de ilyenkor már nem tudom mit akartam és mire!

Puszi Ritus

Kép
rituspoc

Ritus, örülök hogy jól vagytok, bár biztos nem lehet könnyű, de lassan én is megtudom :wink: Mennyi idős most Zalán? Csinálj majd valamikor egy új vonalzót... tudom, könnyű mondani :lol:

JázminAndi, én is sajnálom, remélem én is hogy észhez tér azért apa lassan...

Eni az ölemben, úgyhogy most ennyi voltam :wink:

yuyu79

Apróka, ha már kifizetted nekik a 100 ft-ot, vagyis teljes jogú felhasználó vagy, akkor már árusíthatsz. Ha még nem, akkor átutalással a legegyszerűbb, mert akkor 2 nap múlva aktiv leszel!
Jól gondolod, olvastam erről, a gyerekek már nagyon hamar érzik a kistesó "jelenlétét", hogyan azt nem tudom, lehet hogy anyán érzik a változást, vagy valami lelki dolog.

Huu, Ritus, nem irigyellek, persze nem a gyerkőcök miatt, csak marha fárasztó lehet 2 lurkóval, bár biztosan hamar bele lehet jönni, csak nekem elképzelni is nehéz! :) Aranyos Zorka, hogy így szereti, a féltékenység meg természetes.

k.a.t.i.c.a

Julcsi, tényleg, lassan Te is megtudod milyen két babával. :)
Múltkor néztem milyen klassz Eni haja, elképesztően aranyos azokkal a fürtökkel. :)

k.a.t.i.c.a

Koadri-nem gond a pécsváradi cím sem, ha szükségetek van rá akkor írd meg a címed, meg, hogy milyen korú gyerekjátékokra lenne szükség.

Aproo-Jó szórakozást az avatarhoz Attila is nagyon rá van gizdulva, de mi csak Miskolcon tudnánk 3D-ben megnézni.
Amúgy én sem gondoltam volna, hogy ekkorát fogok ropni, de ne tud mag, a zene mekkora hatással van az emberre és a hely szelleme is kitett magáért. Lazítani mindenesetre jó volt. Azért én sem játszanám el minden hétvégén.
feluca
Mezőszemere

Sziasztok!

Végre nekem is van egy kis időm leülni a gép elé, kicsit kevés mostanában a 24 óra egy napra.

Katica, veled kezdeném, mert annyira sajnálom, hogy nem írtál ide, vagy nem kerestél meg személyesen, biztos emlékszel, hogy mi szívtuk meg legjobban a Rotával, viszont a legnagyobb bajban, amikor már csak egy hajszál választott el bennünket is a kórháztól, akkor egy sima b vitamin injekcióval egy csapára elállt a hányás, ha beszéltük volna előbb, akkor javasoltam volna, hogy ezt próbáljátok ki először. Persze a lényeg, most már minden rendben van, örülök, hogy túl vagytok rajta, mert én tényleg tudom milyen ez :(
Visszafertőzésről nem tudom mi a hivatalos vélemény, de az én keresztfiam is kétszer volt már kórházban vele, másfél év különbséggel....

Luca, jó lehetett egy kicsit kimozdulni, azt hiszem mindenkinek aki itt van a fórumon felírnék egy ilyen estét receptre :lol:
Jobbulást neked!

Kata, te miért tűntél el? Annyiszor eszembe jutottatok már, csak sosem akkor amikor itt ültem...jól vagytok?

Kitti: megnéztétek már? Tetszik neki? Milyen lett a hajad? KÉp?

Apró, jobb időket neked, kicsit rátok jár a rúd :( Örülök, hogy az Afp-vel legalább minden rendben :)

Panna, nálunk ennyire durva zokogós félés még nem volt, de most veszem én is észre Málnán, hogy kezd szégyenlős lenni, eddig ha bementünk valahova olyan kis bátor volt, most pedig a szokásos Süni zenén, ahova régóta járunk, ott is az első pár percben el akar bújni mögém, úgy csinál, mintha ő ott se lenne....

Adri, jó hogy itt vagy, Dorca szeme hogy van? Voltatok azóta vizsgálaton? Sajnálom, hogy nem sikerült, remélem megoldódik majd a probléma, és találsz valami nagyon jót!

Boni, ez nagyon vagány lett, átküldöd? Tegnap Tabi kenyeret sütöttem este (ahogy zsemlét szoktam, csak teljesen laposra, és lett szeme és mosolygós szája), mert MÁlnus nem akar kenyeret enni, ma reggel persze fogyott a Tabi kenyér rendesen :)

Apró, azt MÁlna is nagyon megérzi, ha nekem fáj vagy rosszul esik valami, olyankor árgus szemekkel figyel és olyan rossz kedvű...

Manci, mi is nagyjából ennyit beszélünk, és leglelkesebben a NEM-et használja :lol: Tegnap este viszont kimondta az Apát, és azóta használja is, szóval apával madarat lehetne fogatni :) Jobbulást a betegnek!

Csenge, szuper lett Zsombi frizurája, neki akkor boldog másfél éves szülinapot! MIlyen volt pénteki buli?

JázminAndi, üdv újra itt, apa nekem érthetetlen, de régebben is az volt. Olyan jó lenne, ha vissza tudnál te is rázódni egy kicsit! Hozzál képeket!

Ritus, jó hallani rólatok, örülök, hogy most már kimozdultok majd, ha lesz időd, hozhatnál ide is képet, olyan édesek a gyerkőcök :)

JUlcsi, olyan hihetetlen, hogy mindjárt szülsz, olyan gyorsan elment
:shock: Jövő szerdán meglátogatunk benneteket, ha nektek is jó! Jövünk oltásra :)

Közben nekünk is kijött a 10. fogunk, a szemfogak még nem, de azoktól nagyon be vagyok tojva....

Hétfő délután voltunk Pesten, talán meg van minden, szóval lehet, hogy most voltunk utoljára...az egyik szemem sír a másik a nevet....

Most ennyi fért bele, este még megpróbálok jönni!

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást kívánok!!

Jázmin,
Nagyon sajnálom a mostani helyzeteteket, iszonyat lehet. Nem tudom felfogni épp ésszel...Kitartást nektek! És igen, gyere és írj ismét, az is sokat segíthet.

Panna,
Virág is megijed dolgoktól, főleg ha hangosak. De most pl tegnap a babytv-n látott rajzfigurás póktól ijedt meg, elkezdett hátrálni a tv-től és pityerget is. Meg ugyanígy a babytv-v volt egy szőrős manusz, az sem tetszett neki. Ja meg Virág is kezd szégyenlős lenni idegenek előtt, pláne ha kérem hogy mondjo, ezt-vagy azt, akkor szégyenlősen elmosolyodik vagy elbújik mögém :wink:

Aproo,
Kitartást! Hajrá jó áfp!

Julcsi,
Húú, tényleg, már lassan itt a nagy nap, de most már akármikor! :) Nagyon izgi!!

Ritus,
Nagyon édes lehet Zorka ahogyan puszilgatja Levit :wink: Van egy jó könyv, az Anna és Peti sorozatban, "Kistestvér Érkezik", hátha ez segít valamit a féltékenységben....bár lehet, hogy Zorka még kicsi hozzá...

Kép
Kép
dia123

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Dia-nekem csak a google mail jön be semmi egyéb, de mivel nekem nincsen fiókom ott így nincs mit megnézzek benne.
Valaki kérdezte a kispárnát!Alma ágyában kettő is van a két végében, de nem alszik rajtuk, csak úgy oda tettem, mivel állandóan a sarokba gubózva alszik és a fejét nekinyomná a kemény ágynak. Rács védőm pedig nincsen olyan ami teljesen körbeérné az ágyat.
Egy két gyógymód a betegeknek, remélem használ. Csak szemezgettem belölle a legaktuálisabbakat, mert hosszú lenne mindet felsorolni, de akit érdekel elküldöm priviben az egészet.
Hogyan gyógyíts a mézzel:

Égési sérülések - Kend be bőségesen mézzel a megégett bőrfelületet. Lehűti,nyugtatja, és gyors gyógyulást eredményez sebesedés nélkül. A baktériumokképtelenek túlélni a mézben.

Álmatlanság - Egy szűk evőkanálnyi méz egy bögre meleg tejben elkevervecsodákat tesz, igazi nyugtató.

Hiperaktivitás - Mindenben helyettesítsd a cukrot mézzel. A finomított cukor teljesen felpörgeti a szervezetet, megfosztja az idegrendszert a vitaminoktól, és akár viselkedési zavarokat is okoz, viszont tápértéke egyáltalán nincs.

Ágybavizelés - Egy teáskanálnyi méz lefekvés előtt segít a
vízvisszatartásban, és nyugtatólag hat a félelmekkel szemben.

Orrdugulás - Egy szűk evőkanál mézet oldj fel Egy kisebb lábos vízben, és inhalálj vele törölköző alatt. Nagyon hatékony!

Kimerültség - Az ókori görög sportolók is mézet fogyasztottak az állóképességük javítására versenyek előtt, és a regenerálódásra versenyzés után. Oldj fel egy rész mézet négy rész vízben, majd tartsd a hűtőben, és abból kortyolgass egy-egy kanálnyit.

Izületi gyulladás - Keverj el egy rész mézet egy rész almaecettel, majd hígítsd fel vízzel ízlés szerint. Javítja az emésztést, és a fogyást is segíti.

Torokfájás - Egy teáskanál mézet olvassz meg a szádban, majd csurgasd le a torkodon. Enyhíti a gyulladást.

Babáknak - Egy éves kor felett keverd az ételébe, esetleg az italába: négy teáskanállal adj egy üveghez. Minél "darabosabb" a mozgása, annál több mézet érdemes adni a babának. Amikor jön a foga, bedörzsölheted az ínyét tiszta mézzel, ez nyugtatja és helyi érzéstelenítő hatása is van.

Köhögés elleni szirup mézből
Alaposan keverj össze 15 dkg mézet, 5 dkg glicerint és két citrom levét.Tedd kisebb üvegekbe, zárd le, és használd szükség szerint.
feluca
Mezőszemere

Íme egy másik link a videora, remélem ez működik!
http://www.youtube.com/watch?v=1khDhKsV8Zo

Kép
Kép
dia123

Luca: engem érdekelne: tegzes.szilviakukacgmail.com

köszönöm!!!

<
sziszka78
Tolna

Feluca,
Én kérdeztem a párnát, köszi a választ! :) Virág szereti az övét, alszik rajta, persze amíg le nem mászik álmából :wink:
Viszont ami nagyon édes, hogy ő is tegnap este úgy feküdt rajta, hogy a kezeit a párna alá dugta, én is úgy szoktam aludni... :)

Csenge,
Nagyon édes az új frizura!

Kép
Kép
dia123

Sziszka, azt hiszem jó a jövő szerda :)

Tudnám mit is akartam még délután írni... azóta nem jutottam géphez, csak most... Holnapra drukkoljatok majd (NST, UH) :wink:

yuyu79

CsengeAndi, kicsit izgulok már, de még mindig fura, hogy már itt tartok...

Tényleg gyorsabban megy minden a másodiknál :shock:

Aproo, jó hogy rendeződnek akkor a dolgok végre... A gyed nekem 86 volt januárra, az adójóváírás az 13 vagy 14 max azt hiszem, szóval nem nagyon kevés a 70 azért... de talán lehetne több is :roll:

Jó éjt, majd jövök holnap valamikor :wink:

yuyu79

Sziasztok!

Csak bejelentkezem, amíg Levi még szuny. Most végre nem 7kor keltünk.:-)

Tegnap este elindult felfelé a láza, de kapott nurofent és nem kelt éjjel. Most kíváncsi leszek, ha kel. Eddig semmi jele nem volt az oltásnak, remélem ez sem az. Sajna Prüntyusznak nagyon magas a láza és vele voltunk kedden délelőtt, szóval lehet, hogy vmit összeszedtünk a babamama klubbon. De én még reménykedem.

Ma teljesen egyedül vagyunk, sztem délelőtt séta, meg be vagyok sózva ettől a galambturbékolástól, ami itt megy, szóval lehet, nekiállok gazolni.
Mazsola úgysem enged 10 perceknél többet görnyedni, olyan hányingerem lesz, mint a fene, így sztem hosszú hetek alatt leszek meg a tavaszi munkálatokkal.

Ja, és a hóvirágaim hatalmas fejekkel virítanak, de kinn van már 10 cm-re az össze crocus, nárcisz és tulipán is!!! :wink:

Már akartam kérdezni, a lakásban mit hordanak a Manók lábikóra? N ekünkeddig kihúzta a múlt nyári, kinnti siesta szandink, azt tisztítottam le, de már kilóg az egész lábujja Levinek, így ma mennék a deichmannban nézelődni. Mamuszt már nem akarok, elvégre nyár közeleg, papucshoz még kicsi....hm?

És már egyre biztosabba vagyok benne, hogy érzem a kis lurkót odabenn. Olyan furi, nem maradt meg nagyon milyen volt Levivel anno és most már másfél hete vacillálok, hogy amit érzek, az micsoda, de sztem a picuri.
És tiszta zizi lettem, Peti már folyamatosan nevet rajtam, napjában 20x közlöm Lecsóval, hogy édeslányom mit csinálsz már...ááá, abszolút nem vagyok rákattanva a dologra. :lol: :lol: :lol:
De már csak egy éjszaka és holnap végre talizunk képernyőn is...

Julcsi, Neked egy kalappal mára.

Luca, nekem elküldenéd? Emílt tudod úgyis....Vercsiéknél meg van már a kiscsaj neve? Mit választottak a Vince mellé?
Javulást Neked!

Mecsi, merre jársz? Nagyon eltűntél...teszteltél??

Többi kismama? Hogy vagytok?

Meg persze a nem kismamik is, merre kószáltok?

Lépek, felteszem a tejet, hátha megint kifut, totál kész vagyok napi egyszer tutira elfelejtem, hogy forralok. Már pengével sem jön le, tényleg, akinek kerámia a főzőlapja, az olyan olajszerű foltokat mivel tüntetiket el? Mert nekem semmi sem szedi le
:?:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jó Reggelt!

Apró, lehet kapni olyat hozzá mint a borotva, kimondottan ezekre a foltokra való.

Csinálhatnál egy kedv csináló fotót a kertedről :)

Julcsi, kalappal!

Dia: édes Virág, elleste anyától hogy a legjobb :lol:

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Aproo kérünk képet!!!!!

LEvinek jobbulást!

Szisz átküldtem priviben!!!

most jövünk dokitől.. enyhe bronchitis még mindig.. HÉfőn ismét vissza :cry:
Vendég

Sziasztok!

Szilvi, köszönöm így utólag is, megmondom őszintén nem jutott akkor eszembe. Amúgy képzeld nem adták be a B-vitamint, pedig mondtuk mi is, azért mert csak úgy tázovik a vírus, ha kihányja, illevte kikakilja, ezért nem adtak se vitamint, se hasfogót!! :( Otthon adtunk neki, mikor újra beteg lett, utána lett jobban.

Feluca, engem is nagyon érdekelne a cikk, légy kedves és küldd el erre a címre: braunkatalin820527@gmail.com. Előre is nagyon köszönöm. Mi szinte mindent mézzel ízesítünk, néhány praktikát ismertem is ezek közül.

Dia, annyira jó ez a video!!!
Párna: Pisti csak nagy párnán hajlandó aludni, van két pihe-puha nagy párna az ágyában (neki kinyithatós kanapéja van, mellé tudok feküdni, ha kell), azon elnyúlik és hatalmasat alszik, ja és rendes felnőtt méretű paplannal alszik, így lehet forogni alatta. :) Szóval ha szeretné, igényli, akkor adjátok neki oda a párnát. Csak puha és lapos legyen. Biztos jót fog szundizni rajta!!

Julcsi, mesélj mi volt ma??

Apróka, amúgy többet laptál ennél gyedre, mármint ezelőtt?
Tűzhelyre van spéci tisztító is, de ha van időd, akkor tömény mosószeres vizet, vagy mosószert csurgass a foltra, hagyd állni jó pár órát és feloldja. Legalábbis nagyrészét, ez attól is függ mennyire nagy a folt és mennyire van ráégve, de le lehet szedni!

k.a.t.i.c.a

Boni, jobbulást Nektek!!

k.a.t.i.c.a

Csenge, Szisz, meg aki még kérdezett, nekünk újra -immár ötödik - műtétünk lesz márc. 19-én, mert nagyon nagy a szemnyomásunk. Most, hogy kivették a saját domború szemlencsénket, helyette lapos műlencsét kaptunk, mégsem csökkent, hanem majd duplájára nőtt a szemnyomásunk -44-es a normál 15-17 helyett -, így egy shunt-öt, szilikonból készült csövet ültetnek be Dorca szemébe, hátha azon keresztül jobban távozik a csarnokvíz! Nagyon kellene, hogy megoldódjon a helyzet végre, mert csak fiatal életkorának köszönhető, hogy ilyen huzamos magas szemnyomás mellett még egyáltalán lát!

Sajnos ez azzal járt, hogy a szövetek megtágultak és a szem óriásira nőtt. jelenlegy 30mm az átmérője, míg a ti gyerekeiteknek kb. 17mm, felnőtt embernek is csak 20mm! Mivel ilyen nagy a szem, óriási felületen érkezik be a fény és tegnapo a jó kis borús időben is csak lábrahajtott fejjel tudtunk sétálni egyet, pedig végre ő akart menni!!!!
És közben a babakocsi egyik kerekét is sikerült elveszteni és hiába jártam végig az utat már nem leltem sehol!
CSenge, azt hiszem Nektek is Neonato van, hol tudnám megcsináltatni szerinted?
Boni van néhány új képünk is, csak apa nagyon ki van lelkileg, ha felépül, felrakatom vele és teszek fel párat!

Dori nagyon szereti a kispárnáját, karjait alá fúrjaúgy öleli át, mikor alszik. Gyakorlatilag, mint mi apával :wink:

KépKép
koadri

Adri, hatalmas kitartást Nektek és sok sikert a műtéthez! Azért ez gyönyörű dolog, hogy ilyen ügyesen viseli a megpróbáltatásokat és persze az is, hogy Ti sem adjátok fel!! Minden elismerésem a Tiétek! Tényleg!
Mivel sokáig nem votam, így nem olvastam róla, de most megkérdezem. Elkészült végül a szép házikótok?

k.a.t.i.c.a

annyit beszéltek a párnáról.. mi készítünk gyerekeknek antiallergén huzatú tollpárnákat, takarókat!természetesen tetszőleges mennyiségű töltettel, tetszőleges méretben is . szóval ha valakit érdekel :wink: :D

éppen most kevertem ki Dia kelbimbós mártogatós lepénykéjének a tésztáját. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.25 11:49-kor.
Vendég

Adri sajnálom :cry:

Csajok ZSiga kétpofára tömi a lepénykét! köszi DIA!!!!!
Vendég

ja és ISTENI FINOM!!!!
Vendég

Katica!

70%-ban kész a ház, anyu már kint lakik, csak a konyhára nem futotta, így nálunk főzünk bent! Párommal beszéltük, hogy mi szívesen kiköltöznénk oda :D , majd teszek fel erről is képet!

Barbi! Mi van veletek? Mindenki jól van? :?: :?:

KépKép
koadri

Boni, engem érdekelne ez az ágyneműs dolog. Van árlistátok, vagy ilyesmi? Bocsi, hogy rögtön a mocskos anyagiakat kérdezem, de muszáj! :(

k.a.t.i.c.a

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: