Megszűnés elleni hozzászólással jelentkezem
Dóri, a beteg gyerekeidnek jobbulást. Az orvos mindig olyan kínkeserves tud lenni

Mi lehet a baja Samunak? Milyen tünetei vannak?
Silka, Lizit megkérdezted már, hol lehet a szemüveged?
Rugó, bár nem beszél, ha kérdezem, hová tette a kulcsomat, van rá példa, hogy megmutatja
Laurent
Fleur, szegény Dani
Tényleg jobb lehet, ha kihagyjátok az oltást.
A kendőt én csak úgy tudtam használni Rugónál, hogy amikor baja volt és sírt, magamra kötöttem, sétáltam vele, és abban elaludt. Ha nem volt baja, nem nagyon kedvelte a babakocsin kívüli hordozó-eszközöket, pedig próbálkoztunk
Igaz, Emese mei-tai-ait nem próbáltuk, lehet, ez volt a hiba
Na, majd a következőnél
Rugó továbbra is taknyos, meg biztos fáj is neki valami. A változatosság kedvéért megint fél hétkor kelt, de most nem olyan katasztrofális a helyzet, mert én 11-kor megadtam magamat.
Már lassan öltözünk és megyünk.
Bár órát nem tudom, tudok-e tartani, mert két-három mondat után köhögőrohamom van, reggel majdnem belehánytam a mosdókagylóba
Hát, ahol megszakad az óra, ott kiosztom fénymásolaton a vázlatot, aztán kész.
Majd letesztelem élőben, mit is bírok.
Holnap szabadnap, de este egyetem, mert az egyik ismerősöm nyert egy nagyobb pályázatot, ahol társkutató vagyok (vagy három éves munka), és egyeztetni kell róla. Meg a könyvtárba is mennem kell.
Még mindig a rendezvényszervezéses tárggyal bajlódok, kevés az irodalom hozzá. Vagyis van, de mindegyiknek ugyan az a tartalma: oldalak egyeznek meg hivatkozás nélkül
Tényleg megyek, jók legyetek
V.