Most van két óra szabad időm, mert apa elvitte a csemetét anyóshoz én meg önző módon nem mentem velük.

Kicsit lelkiismeret furdalásom is van miatta, hogy egyedül elengedtem a kicsikémet, de most úgy éreztem kell ez a pici egyedüllét.Tegnap egyébként azt leszámítva, hogy Botond két óra alatt volt végleg nyugovóra térni, végig aludta az éjszakát, s csak fél hétkor kelt. Utána meg még aludt az apjával is a helyemen úgy fél tízig, úgyhogy fel tudtam tenni simán az ebédet.
Orsi! Látom a helyzet még nem nagyon változott nálatok, de csak magam ismételhetem, nekünk nyolc hét kellett ahhoz, hogy beálljon előbb a napi hat, majd a napi öt kaja. Gergő még mindig picike, de azért már te is észrevetted, hogy vannak előrelépések és ez nagyon jó!
Egyébként már régen akartam írni, hogy én végül is azért is szerettem a hosszú szopikat, mert tök jókat olvastam közben, s ez a mai napig megmaradt. Egy csomó könyvet kiolvastam azóta, mert ezt az időt én is a pihenésre használom és olvasok.
Próbáld ki te is, hogy hallgass zenét közben, vagy olvass, lazulj el, próbálj közben pihenni.Bár lehet, hogy ezzel a vallomásommal megbotránkoztattam valakit....
Erről jut eszembe, hogy szeretném szopi ügyben a véleményetek kérni. MOstanában Botond úgy eszik, hogy reggel, mikor felkel szépen kiüríti mindkét mellem, ez nála több-kevesebb szunyával kb. egy óra, úgyhogy eltart fél nyolc-nyolcig. Utána mire elkészülünk és nekiindulunk vásárolni, sétálni van már tíz is, így kb. délre érünk haza, amikor többnyire ő még alszik a kocsiban. Így mostanában olyan fél egy-egy órakor eszik másodjára. S így felborult az eddigi napirendünk, amikor tizenegykor evett. Utána a régi rendünk szerint kettőkor jönne a kaja -mert 11 után így van meg a három óra- de a mostani rend szerint meg négykor kéne ennie. Eddig úgy csináltam, hogy fél háromkor megkínáltam és evett is mindig, pedig nem kérte a cicit. Utána meg szintén etetem ötkor, hogy nyolctól be tudjon lakni éjszakára. Remélem tudtatok követni. A gond az, hogy a délutáni evések így összetorlódnak, s nem tudom, hogy jó-e ez a kis pocijának. Arra gondoltam, hogy a fél egy-egy órás kaja után csak négykor etetem, aztán meg nyolckor, de akkor meg csak négyszer enne egy nap és azt nem tudom elég-e. Félek, hogy akkor meg felébredne éjszaka. Így meg nem tudom jó-e az, ha cicire teszem anélkül, hogy kérné, másrészt, hogy meg tudja-e emészteni a dolgokat? Azt hozzáteszem, hogy ha cicire rakom mindig eszik, másrészt meg nem fáj a pocija, nem bukik. Arra is gondoltam, hogy megvárom, amíg ő kéri kaját, de akkor is attól félek, hogy az utolsó meg kitolódna az éjszakába. Vélemények???
A.Hajni! Ez a csípővizsgálatos doki nem semmi!
Nagyon szép súlya van Bálintnak!
Maci-Hajni! Remélem javult a helyzet! Sok erőt és kitartást!!!!Írd meg azóta mi van!
Lino! Annyira örülük, hogy Katica nem lett beteg!
Egyrészt hogy ne legyen, másrészt önző módon az jutott eszembe, hogy akkor Botond is az lenne
Azért remélem szép és igazi családi napjaitok vannak így együtt, még otthon is!
Panó! Hogy csinálod, hogy még kézimunkázni is van időd???? Nagyon ügyi anyuci vagy!!!
Hogy áll a ház? Ugye azért a tető kész van? Cicák szaporodtak azóta? Rita! Lili nagyon édes és hatalmas!
Én is a másik babát nézném kisebbnek! Ja és nagyon ügyesen használja a kezét, meg a száját.
Bori! A meghívással nagyon aranyos vagy, de nem fogadhatom el.
Egyrészt annyi cuccot már tényleg nem tudnék magammal vinni, másrészt a párom így is nagyon aggódik, hogy fogunk boldogulni, hát még ha nem láthatná a csemetét egy napig!
Velünk meg nem jön, ő is olyan kis zárkózott fajta.
De majd csak megoldjuk a dolgot!
Anikó! de jó, hogy bejelentkeztél!
Még ha nem is olyan vidáman.
Neked is erőt meg kitartást kívánok, meg jó, hogy hétvége van, s apa biztos jobban tud neked is segíteni.
BNM! Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baja a kicsinek! Mit mondott a doki?
Kisdió! Titeket is annyira sajnállak! De legalább a kórházban jó helyen lesztek, s biztos találnak valami megoldást a picúrnak! nagyon szorítok nektek!!!
Többieknek sok puszi!
További jó hétvégét!
Swen