A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

52 mármint 7 :twisted:

Kép
agi125r

kiló :roll: :?:
marietta1982

Orsi:
De jooo! Kezdodhet a kisteso projekt. :D :D :D
En eddig ugy terveztem, hogy szeptember korul allunk neki...de most ugy vagyok vele, hogy elobb Lottussal akarok zoldagra vergodni es majd meglatjuk, hogy hogy fogunk allni kesobb.
Nagyon sajnalom ami a kollegaddal tortent es persze a csaladjat is. Milyen fiatal volt...es ott van a kisgyerek is. :( :( :(

Azt hiszem ujra kellene csinalnom a tesztet...meg hogy Lottus "mintababa" :?: :?: :?: Valamit biztos rosszul csinalok. :?

Sillia:
Jol nez ki a fozelek. Ti fott tojassal eszitek? Mi porkolttel. :roll:

Bond:
Kivanod a krumpifozit??? Te most 7 hetes terhes vagy? Meg Agi is :?: :?: :?: :?: :?:
Mondjatok mar meg :!: :!: :!: :!:
Mondjuk az nem lehet, mert mar Merion is bele van keverve :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Van osszefugges a kolbasszal esetleg?
Aaaargh....En inkabb feladom.....

Kép
Kép
bucus80

Bucus: Ez nem a fogyókúrával kapcsolatos :roll: :?:
7 cm-rel karcsúbb derék :lol: :lol: !
marietta1982

7 vagy 52 cm :arrow: kolbász :arrow: terhes :arrow: Bond , Ági és Merion?? :shock: ? Nemááá! :lol:
Vendég

Conversano: :shock: :roll: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
marietta1982

Mostanra már én is elvesztettem a fonalat :lol: Bond tuti szivat minket :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

ÉNISTUDOM :wink:
De úgy olvasom, én kb. a 4-5. lehetek.
De hogy jön ide Ági? :shock:
És Bond, ez nem volt szép tőled :? . Tisztára megörültem, aztán megőrültem :lol: . Most meg: ja, csak ennyi :? :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

[quote]D írta:e úgy olvasom, én kb. a 4-5. lehetek.

Most MI VAN???? :shock: :twisted:

Már semmit sem értek. Ez a mai nap maga a káosz :roll: .

Kép
Kép
orsi777

Aaaaaanyáááám!
A fiam ebben a percben kutyázásból a fenekére ült :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D !
Ooooooolyan ügyes 8) :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!
(Kinyomta magát sátorba, a jobb lábát előrehúzta a kezei között, és hátranyomta magát. Így támaszkodva megült :D . Aztán vissza kutyába :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Orsi!

Mármint a 4. vagy az 5. aki tudja :wink: .
Az ötvenkét hét :roll: sokat segít :wink: :lol:

Én kicsit kapisgáltam, de nem gondoltam,hogy Bond ilyen szivatós. Aztán az 52-nél biztos lettem benne, és rájöttem, hogy de :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én biztosan nem vagyok 7 hetes terhes.... :roll: :roll: :roll: :lol: :wink:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Merion :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Merion

Biztos igazad lehet, ezzel a kékgolyóval kapcsolatban, mert kezelték Bp-en is a kolléganőmet.

Dodi

Gratula a felüléshez.

Kép
Kép
orsi777

Bond:
Szerintem siman lehet ez egy 1 evvel ezelotti kep. Nekem sem volt sokkal nagyobb pocakom meg akkor. De mostmar tenyleg nem talalgatok tovabb.

Dodi:
Gratula az uleshez. :)

Boo:
Eljen mesz Avatart nezni. Ugyesen megoldottad. :wink:

Kép
Kép
bucus80

bucus80! :)

Jól van, azért lassan csak össze rakjátok a képet, hogy mikori. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Volt egy olyan naív teóriám, hogy mit csinálsz akkor a barátnős jegyeddel, ha Apa mégsem megy el ŐCsaládjával megnézni a filmet, és azt mondja, hogy inkább veled nézi meg. :roll: :( :(

Illetve eredetileg négyen mentetek volna ma. De te nem mentél. Akkor ki volt a negyedik?

Kép
Kép
200907?

Mikor fog kiderülni a "titok"? :roll:

kispiskóta

Ezt nezzetek meg. Megall az eszem...meg mit nem akar szabalyozni a kormany? Felhaborito :!: :!: :!:

Kép
Kép
bucus80

Kozben elfelejtettem beszurni a linket :oops:

http://www.csaladinet.hu/hirek/csaladi_ ... z_ovodaban

Kép
Kép
bucus80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo! Én sem voltam még egyedül moziban,majd számolj be róla milyen!! :wink: Ha meggondolnád magad, a Tescoban is eltölthesz némi időt,éjfélig nyitva van :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo!

Mikor először olvastam mi történt, be akartam vágódni a kocsiba, és átrobogni hozzád az Avatarral, mert épp akkor néztük apával :wink: . Atán láttam, hogy leszervezted, és nem firtattam. erre megint olvasom, hogy mizu :? . Felajánlanám, hogy elmegyek veled, de pont ma néztük meg, ráadásul beígértem apának estére az Elcserélt életeket. Nem rágna be, ha lelépnék, de tegnap kaptam ezt a csodamasinát, és most nem akarom faképnél hagyni :roll: :lol: . De máskor szívesen elmegyek veled bármilyen programra, főleg, ha ez némi bosszúval is párosul :twisted: :lol: :lol: .
De tényleg :wink: !!!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, és én többször voltam egyedül moziban (suliidőben :twisted: ),és nem gáz :wink: . Inkább azért lesz car, mert otthon fognak járni a gondolataid! Pedig nem rossz film, bár másodjára jobban tetszett.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bucus!

Peeersze, legyenek csak fiús nők, és lányos férfiak, mindenféle másodlagos nemi jelleg, vagy jellem nélkül :twisted: !
Eddig azt kérdezték a gyerekek:
A lányoknak puncijuk van, a fiúknak meg kukijuk?
Ezután meg már azt:
Lányook? Fiúúúk? :shock:

:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

A hsz-ket csak átfutottam, de látom Bond megint felborzolta a kedélyeket! :lol: :lol:

Nyuszi!
Kíváncsi vagyok, hogy mit mond a neurológus!

Dodi!
Petra is így ül ki egy ideje, de még nem jött rá, hogy a kezét maga felé kéne tenni, és akkor egyenesebben tud ülni. :D

Boo!
Sajnálom a mai napodat! Érezd jól magad azért!!!

Orsi!
Sajnálom a kolléganődet!
Nekem is meghalt 2 kedves kollégám, az egyik még nyáron, a másik novemberben. Mindkettő hirtelen, nem rákban.

Amióta szültem, ma először ébredtem órára. 6-kor ráadásul.
Mennem kellett a bíróságra, mert beidéztek egy ügyben (munka), és még előtte át kellett vinnem Petrát Anyuhoz.
Izgultam, hogy ő hogy fogja viselni az ébresztést, de kb. negyed órával előbb magától felébredt! :D

Aztán képzeljétek, míg a bíróságon voltam, összekaristolták az autómat, de elég durván. Metróval mentem, mert a Markóban szinte képtelenség parkolni, és negyed óra alatt ott voltam sétával együtt, de bár mentem volna inkább autóval!
Olyan szomorú vagyok miatta. :(

Apa tiszta takony, ápolgatom.

Voltam ma fogorvosnál is, szerencsére nincs rossz fogam, picit megpolírozta, letisztogatta a fogaimat és készen is voltunk. :D

Csütörtökön úgy néz ki, hogy nem fog esni, úgyhogy CSÜTÖRTÖKÖN, DÉLUTÁN 2 KÖRÜL, A VÁROSLIGETBEN, AZ 56-OS EMLÉKMŰNÉL BABÁS-MAMÁS SÉTA!!!!! :wink:

Kép
katy76

Na, tudtam, ha kihagyok egy kis időt, jól lemaradok..

Hát én még mindig nem értem, mi van Bond pocijával, csak gondolom, vagy mégsem? :roll:

Amúgy has: én tuti megyek plasztikáztatni, oltári ronda, gusztustalan, hányingert keltő izé lett a hasamból. Vagy mondhatni úgy is, hogy ilyen lett volna szülés nélkül is úgy 40-50 év múlva (vagy már hamarabb is). De még fiatal vagyok ahhoz, hogy ezzel együtt éljek, úgyhogy marad a plasztika. Reméelm, sikerül rá valami támogatást szerezni, mert jó kis luxus kiadás lesz majd, de inkább ezt kérem az elkövetkező karácsonyi, szülinapi névnapi ajándékok helyett.

Dodi, tök jó lett a jelmez, nagyon ügyes vagy! És gratulálok az üléshez!

Boo!
Az Avatar az egyik legjobb film amit mostanában néztem. Na, ez jó hülye megfogalmazás, mert mostanában talán csak az Avatart néztem, így nem is nehéz neki a legjobbnak lennie... :roll: :lol: :lol: :lol:
De tényleg olyan szép! Amikor kijöttünk legszívesebben újra visszamentünk volna.

Hú, basszus, nekem mennem kell, még nem kevertem be a kajákat éjszakára és mindjárt etetünk is! Na, de hülye vagyok!
Ja, és közsönöm a sok dícséretet, de azért abban biztos vagyok, mindannyian ugyanúgy, sőt még jobban is csinálnátok, ha nektek lennének trikereitek !

Kép
pagika

Akkor ma is ugy fekszunk le, hogy nem tudjuk meg mit akart Bond a keppel :?: :?: :?: :?: :?: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
bucus80

pagika! :)

Trikrek: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Olyan jó, hogy megint jövögetsz. :D Még, még, még! :lol:

boo! :)

Szeeegénykém. :( :( :( :? :? :? Remélem, azért élvezted, és tetszett. :roll:
(Kb. a 3. másodpercben elfogott a kétely, hogy végig bírom-e majd nézni, mert hányingert a bevezető képsorok alatt. De az 5. másodperctől már okés voltam. :) )

kicsidodi (vagy inkább kufircdodi :roll: :roll: :lol: :lol: )! :)

"Felajánlanám, hogy elmegyek veled, de pont ma néztük meg"
Ééééééés??? :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

katy76! :)

Nnnna, akkor neked is jó napod volt ma. :? :? :? :( Apa meg gyorsan álljon a talpára!

Kép
Kép
200907?

Ez egy karácsony(körüli)i pocak. :lol:

Kép
Kép
200907?

2009 vagy 2008 karacsonyi pocak?
Es akkor most mi van? Miert raktad fel? Ez meg nem vilagos szamomra. :roll:

Kép
Kép
bucus80

Nosztalgiából tettem fel. Ugyanis 2008-as. :lol: :lol: De nem az enyém! :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Régen hallottunk -többek között- nellikéről, gabi83-ról... :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Hahhhaaa!
Kideritettem, most mar en is tudom. Remelem nem en vagyok az utolso. Mar nyugodtan fekszem le. :lol: :lol: :lol: :lol:
Jah, amugy meg 40 :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bucus80

Bond!

Na most már én sem értem :oops: ! Más karácsonyi pocakját minek tetted fel? Vagy direkt, hogy megdolondoljunk? :twisted: :lol:

Hááát, inkább Booval néztem volna meg az Avatart 3.* :lol: .
Az Elcserélt életek naaagyon jó, de azért még úgy 18-20 évig ne ütemezzétek be :twisted: :lol: :lol: . Nagyon brutál, nagyon szomorú, nagyon dráma :cry: !
Bosszúból meg is fogadtuk apával, hogy mikor sógornak gyereke születik, módszeresen megrohamozzuk az összes gyerekrablós, gyerekgyilkosos, szívettépő, kiborító alkotással,amit valaha forgattak :twisted: :lol: .

PAgika!

Trikrek :lol: . A hasamplasztikát én is tervbe vettem, mert Botond nagy baba volt, és ordenáré nagy hasam volt vele. A bőrőm faszán meg is nyúlt :? . Így 22 éves létemre nem éppen feszes ott a bősr, és picit lóg is az egész. Nem hiszem, hogy a második baba javítana rajta (meg a cicimen sem :? ). Azért megteszek, amit tudok, hátha, a műtét az utolsó. De nálad totál megértem :wink: .

Ja, mindenkinek köszönöm a gratukat :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Boo

Még ne árulj el semmit, mert én még nem láttam, és várom Apát hogy együtt megnézhessük... :roll: :wink: :lol:

Bond

Fogalmam sincs mi folyik itt.. :roll:

Pagika :D

Csúcs szuper hogy itt vagy! :wink: :lol: Kíváncsi vagyok minden részletre!
Hogy etetted őket? Volt/van tejed?3mat hogy lehet ciciztetni?vagy volt vmi sorrend?
Nincs you tube-n vmi videjóó amit meg lehetne nézni a kis kukackáidról?
:wink:

KépKép

KépKép
ronmay

RONMAY!!!
1 NAP!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Én sem értem, hogy mi folyik itt :roll: :shock:
Remélem lassan én is megtudom.

Mi ma ünnepelünk!
Tegnap volt a nagypapa szülinapja, ma van Jázmin névnapja és holnap... :wink: ezért jegyeztem meg, hogy mikor érkezik ronmayapa haza, mert nekem fontos dátum

Szóval lesz torta meg ajándék, és egerszegi mami is érkezik.

Szóval nem lesz időm jönni, de azért majd bekukkantok, hátha kiderül a titok :oops:
Vendég

Ja!
És küldjétek az adatokat, mindenki aki még szeretne bekerülni, Pagika te is!!! Ha lehet pü-ben.
Táblázat hétvégén lesz.
Vendég

Bond,

Akkor ez most Boo hasa 2008 karácsonyán...? Így már nem csodálom, hogy Ő tudta elsőnek...

Pagika,

Gyönyörűek a lányok! :lol:

merion

merion

Norka

Boldog névnapot Jázminnak! :)
Vendég

Jázminnak boldog névnapot! :D

Mírának boldog 8. hófordulót! :D

Kép
agi125r

A kis Jázminnak Boldog Névnapot Kívánok :P !

Petrának és Mírának boldog 8. hófordulót :P !

Kép
Kép
orsi777

Köszönjük szépen!!! :P :P :P

A többi ünnepeltnek is sok boldogságot kívánunk! :lol:

merion

merion

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

Remek! :lol:

Ági is közel járt a megoldáshoz, úgy került képbe...52 hétre tippeltünk, de nekem gyanús volt, hogy ahhoz pici a pocak, az meg hogy Bond nem magát rakta fel, meg sem fordult a fejemben... :roll:

Boo,

Ha már itt vagyok, akkor a véleményem a problémádról:
Szerintem egy felnőtt embert nevelni már nem lehet, és nem is kell(ene). Ha ez Neked így nem jó, beszéld meg vele, ha belátja, és hajlandó változni, MAGÁTÓL, akkor lesz változás, ha nem, akkor nem...illetve ott van a másik lehetőség, hogy Te változol, azaz elfogadod ilyennek, és a jövőben nem borulsz ki, nem leszel ideges. Az embernek magán könnyebb változtatni, mint máson... Én így látom... :roll:

merion

merion

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!!

Jázminnak Nagyon Boldog Névnapot :P: !!!!

Petrának és Mírának nagyon Boldog hófordulót :P: !
marietta1982

Sziasztok! :)

Először is:

norka81!

Boldog sok mindent nektek, és légyen nektek nagy jó! :wink:

Gratulálok, ÖN nyert! :D Jutalma: egy elmondhatatlanul nagy sikerélmény. 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

A történés.
Még karácsonykor kerestem képeket kb. 1 évvel azelőttről. Gondoltam érdekes lenne felidézni, hogy akkor még hol tartottunk. Akkor botlottam bele boo hatalmas pockjába. :lol: :lol: :lol: :lol: Csakhogy azóta sem sikerült idáig elvergődni. :roll: :oops: :oops:. De most pótlom. :wink: Ezek a verziók játszottak 2008 karácsonya táján:
- akik már betöltötték a bűvös 12 hetet: úgy várom már, hogy elújságolhassam a nagy hírt. Ezt kapják karácsonyra.
- akik még nem töltötték be: de jó azoknak, akik már túl vannak rajta. Alig várom már, hogy újév legyen, és akkor már mi is elmondhatjuk
- kis pocakosok: mikor lesz már nagyobb? Úgy szeretném már mutogatni
- nagyobb pocakosok: hú, már nem tudom, hogy mit találjak ki, mert még nem akarom, hogy tudják a munkahelyemen
Szóljon valaki, ha úgy érzi, hogy őt kihagytam valamelyikből!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És ha tényleg visszagondoltok arra, amikor bejelentettétek a családnak, akkor azért nyilván szép emlékekről van szó. :)
Szóval, csak ezt szerettem volna még tavaly karácsonykor írni, de mostanra ez kerekedett belőle. :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: