Újra a laptop közelébe jutottam, úgy tűnik teljesen kész a Tápai órarendje.
Üdv az Újaknak!
Angi!
Nagyon szurkolok neked. Nagyon jó ötlet Virágnak is tejcit adni majd!
Ágci!
Ez a vonat nagyon jó ötlet, én is csinálok.
Dancsi!
Kitartás. Sokáig én se hittem, hogy mennyire jó és egyszerű szoptatni (Emlékeztek lányok, mennyit nyavajogtam?), most meg olyan tök jó, hogy reggel csak megszoptatom és lustálkodunk tovább, nem kell kikelni az ágyból tápszert vagy kaját kavarni.
Tünde!
Felkel még Tomika éjjel szopizni?
Gigi!
Hozzátápival, hogy álltok? Mekkora Virág?
Karmen!
És ti? Ha tetszik neki a kaja, miért csak pár kanállal adsz, miért nem annyit amennyit kér?
Csodálkozva olvastam, hogy Orsi felkel éjjel, pedig ő volt a példaképünk, hogy milyen szépen alszik.
A fülbevalóval mi úgy vagyunk a férjemmel, mint a vallással, majd ha nagy lesz, dönt maga. Tőlem még a puncijába is tehet testékszert, ha akar, de saját elhatározásból, mi ugyan ki nem tesszük ilyen tortúrának.
Enikő!
Hogy vagy? Miket dumál Bogi?
Melinda!
Lottinak jót tesz a bölcsi. Léna is imád a koliban társaságban lenni, ha ketten vagyunk sokszor látványosan un.
Ági!
Kristóf gyönyörű! Szopizik még éjjel?
Gabi!
Hát nem semmi ez a tandem szopi. Csináltattál róla képet?
Léna egyik barátnője a koliból volt vérvételen, de nagyon durva dolgokat mesélt az anyukája. Éhgyomorra kellett vinni a féléves lányát, nem a csecsemőket vették előre, hanem a 16 éves kamaszokat, akik pedig szerintem nyugodtan várhattak volna, még élvezték is volna, hogy lógnak a suliból, majd a nővér sokadszorra nem talált vénát a kislány karján, mindez azért, hogy ellenőrizzék nem vérszegény-e még mindig.
Nem tudjátok véletlenül, hogy a vörösvérsejtek valamint a hemoglobin, stb... mennyiségét befolyásolja-e az éhgyomor? Mert számomra nonszensz, hogy egy olyan állapotban vizsgálják a babát, amilyenben sosincs (kiéheztetve). Mi szerencsére kaptunk időpontot a koraszülött utógondozóba, így ott kérünk vérvételt is, mert ott profik és soha nem kértek éhgyomrot. Szvsz, ha Léna a reggeli szopi után jó eredményeket produkál, az számomra megnyugtató, hiszen sosincs olyan állapotban, hogy estétől másnap délelőttig nem eszik, csak ha alszik. Igaz, nem vagyok benfentes a témában, de szerintem a vérszegénységet nem befolyásolja, hogy szopizott-e előtte. Szerintetek?
Amúgy mostanában kb. minden éjjel szopizik, de belenyugodtam, mert, így van elég tejem. Nappal viszont ügyesen elalszik úgy az ágyacskájában, hogy mi csak ott fekszünk mellette és olvasunk (regényt magunkban), és ennek nagyon örülök, persze, ha extra nyügi van, akkor jön a CICI.
Kajálni egyelőre gyümölcsöket, főzelékeket és husikat eszik. Most készülök bevezetni a tejtermékeket.
Felébredt...
Nóri