A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

kispocok13! :)

Próbáljatok meg kettőre odaérni, hogy kényelmesen tudjatok elkészülni. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.02.22 14:11-kor.

Kép
Kép
200907?

okés :lol:
hülye kérdés: mind2 szülő (akkor is, ha csak az egyik megy a vízbe, mert gondolom, csak így lehet) fürdőruhában prezentálja habtestét?

KépKép

KépKép
kispocok13

szonibaba! :)

Naná! :wink:

kispocok13! :)

Nem. Csak annak kell fürdőruci, aki a vízben van. De annak viszont kötelező! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

sillia! :)

Most nem foglalkozom a szobatisztaságra szoktatással. Anyámnak viszont mániája, úgyhogy hagyom, hogy hagy küzdjön vele ő. :roll: :twisted: Nekem momentán nincs érkezésem arra, hogy fél órát üljek vele a vécén énekelgetve, és hasonlók. Manó már kapisgál valamit, de szerintem még ráérnénk. Nyárig mindenképpen.
Mire oviba megy majd biztos nem lesz már gond ez sem. Mindennek eljön az ideje magától is, siettetés nélkül. :roll:

Korábban szó került arról, hogy valamelyik védőnő szerint (talán ikoka7 írta??? :roll: :roll: :oops: :oops: ) hasonló anyagok vannak a borsóban és a tejben. Nos, nekem mérsékelten sikerült azonosságot felfedeznem. :roll: :roll: :roll: :?:

Kétféle kolbász van itthon. Egy totál száraz (konkrétan kopog :shock: :roll: ), és egy házi, ami finom puha, de úgy túl van füstölve, mint állat. Melyiket egyem? :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond

Turmixold össze a két kolbászt :)

Lehet félreértettél, én nem feszegettem hogy szobatiszta-e már Manócsak egyszerűen eszembe jutott éjjel :roll:
Vendég

[quote="sillia"]
írta:
silliaBond

Éjjel eszembe jutott Manócska és a nappali sarkába pisilés :)
Mi a helyzet ezügyben jelenleg?

Különben mi másra gondolhattam volna? :roll:

Mazsolás képet én is csak találtam. De cukrászdákban lehet kapni marcipánból. :wink:

Kép
Kép
200907?

Jó-jó, csak most úgy érzem mindta számon kértem volna rajtad, pedig nem. De tényleg :oops:
Vendég

Petrával elmentünk a Brendonba, vettem neki 3 részes fogkefe szettet. Az 1. az ínye masszírozására, a 2. az első fogacskákra van, a 3. pedig normál mini fogkefe.
Megkapta az 1. és 2-t, és most nagyon boldog vele! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Biztos jól esik az ínyének!

Vettem neki egy telefont is, ami zenél, meg mindenféle hangot ad ki, de nem tetszik neki. :( Elsírta magát tőle. :( :( Remélem, hogy majd megszokja azért. :roll: :roll: :roll:

Én Mazsolás és más mesefigurás marcipánt Szamos boltokban szoktam látni. Kőszegen van egy Marcipán Múzeum (meg Egerben is), és mindkettőnek az ajándék üzletében láttam ilyeneket.

Kispocok!
Csütörtököt beszéltünk meg, 2 órát, de ha esni fog, akkor muszáj lesz áttenni a jövő hétre. Arra írtam, hogy a jövő héten szerda tűnik a legszebb napnak (időjárás-ügyileg). :wink: Kedd szóba se jött. :roll: :D :D
És várunk szeretettel! :D

Kép
katy76

Bond!
A cikk illusztrációjául szolgáló kép nekem már nagyon morbid! :? :roll:

Szonibaba!
Petra is nyamnyog a szilárd kaján, mióta lázas volt. Még tejpépből sem eszi meg azt a mennyiséget, amit eddig (100-120g).
Ma tököt főztem neki csirkemellel, és átvertem, mert belekvertem a tízórairól megmaradt gyümölcsöt (alma-őszibarack volt kölessel). A tök teljesen semleges ízű, így inkább a gyümölcsöt lehetett érezni. Így evett meg nem egészen 100grammot.
Nála is a szopi megy most inkább.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

katy76! :)

A DM-ben ilyet lehet kapni:

Kép

:wink:

Valóban Szamosék csinálják a (szép) Mazsolákat. :wink: Tihanyban is van marcipán múzeumuk ha jól emlékszem. Kár, hogy drága. :roll: :( De azért néha napján jár egy kis kényeztetés abból a sok fincsi praliné féleségből. :wink:

(Nekem mindig is Kati voltál, szerintem adta magát a dolog. :roll: Manapság egyre népszerűbb ángolosan - ámerikásan- írni mindent. :? Tudom, hogy te nem ezért írtad így. :wink: )

Kép
Kép
200907?

Boo!
Dugd el a kocsikulcsot :lol:
Még a végén vesz az anyjának egy kocsit, ha sokat "sírsz" :roll:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

[quote="boo"]
írta:
booAgi
én betettem a habtapit a járókába :roll: :wink: igaz hogy így olyan a gyerek, mint egy gömb akváriumban úszkáló hal, csak pörög körbe-körbe :twisted: :lol: mondjuk Miron még nem mászik!

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/betiltjak-a-gombakvariumokat-2009754/

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!
Ilyet vettem én is, csak Canpol márkájút. Láttam már én is a DM-ben, csak akkor még nem volt rá szükség. Szombaton voltam ott vásárolni, csak Ikoka elvonta a figyelmem és megfeledkeztem a fogkeféről! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindegy, nekünk a Brendon egy kellemes sétányira van pont, így legalább új játékot is kapott Petra (amit egyelőre utál). :roll:

Kép
katy76

Sziasztok!

Csak ámulok és bámulok,hogy némelyik babának már mennyi foga van(ld.pl.Conversano Marcipán) :lol: Nekünk még egy sincs :oops: Bár már szerintem nálunk is készülődik kibújni,mert Lili állandóan ott "matat" a nyelvével :lol:,ne meg persze nyálzik ezerrel és rág mindent :lol:

Boo!! Nekünk is a járókában van a habtapi :lol:
Kocsi ügyben ne hagyd magad! Nálunk mindkettőnknek van és így is elviszi néha apa az enyémet :twisted: ,mert lusta kiállni az övével a garázsba.

Képzeljétek,Lili 3 napja átalussza az éjszakát,este 8-tól alszik fél 8-ig. Remélem nem kiabálom el,mint múltkor Bucus azt hiszem,de remélem megtartja ezt a jó szokását :lol: Olyan jó aludni egyhuzamban 7 órát :lol:

Szerintetek mit csináljak Lilivel? Ahogy leteszem hanyatt bárhova,egyből fordul hasra,egy darabig el is van,de egy kis idő múlva elkezd repülni és ezzel párosul a hiszti,mint aki dühös magára is,hogy nem tud mit csinálni. Pedig meg tud fordulni már hasról is,de csak a mi ágyunkban csinálja,máshol nem hajlandó. Én már néha kivagyok tőle,mert ilyenkor csak hisztizik és akkor már tehetem őt hanyatt,már az sem jó. :cry: Ronmay átküldött egy gyakorlatsort,de nem igazán használ. Valaki tud még tanácsolni valamit?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Katy: mi is olyan dm- est vettünk, amilyet Bond rakott fel :D Eddig még csak az ínymasszírozósat adtam oda, egy napig lelkesen rágta, onnantól annyira nem érdekelte :roll: :D de ha én mosok fogat, annak mindig felettébb örül :lol:

Boo: gömbakvárium :lol: :lol: elképzeltem, és elég mókás volt :lol: :lol:
Teapa legalább egy ilyen büntetéskifizetés alkalmával elvehetné anyukájától a slusszkulcsot... :roll: :evil: Egyébként is, ha kell neki autó, vegyen magának! Te se költöztél be az ő lakásába....

Voltunk védőnéninél mérésen:
7560g és 70 cm.
A hossz az érdekes, mert a dokinéninél a múlt hónapban is ennyi volt: akkor most vagy ott vagy itt nem mértek jól, kizártnak tartom, hogy egy centit se nőtt volna :roll:

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nyuszi: Nálunk is ez volt,csak extradurva kivitelben( állandóan repült) :twisted: Nekünk igazából a Dévény-torna segített,3x voltunk eddig és már alig repked ( igaz van helyette más :twisted: )Nekem azt mondta a gyógytornász,hogy hülyeség ebben az esetben minél többet hasra rakni,ha ő akar hasra fordul,de ha sokat repül vissza kell fordítani.Azért van a hiszti,mert a repkedés sajnos nem akaratlagos tevékenység,hanem reflex,amit nem tud legyőzni :arrow: érthető,hogy dühös,hisz nem tudja azt csinálni amit akar. Egyébként nálunk most főként akkor van repkedés,ha nagyon akar valamit,ha nagyon bepörög valamire.Gondolom ez az erős izgalmi állapot váltja ki a reflexet. Na ettől nem lettél okosabb :roll: ,de a lényeg,hogy ha sokat repked forgasd vissza

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Csajok! Nektek milyen könnyen sikerült beverekednetek magatokat a Dévény tornára? Itt kb. 2 hónapot mondanak arra, hogy lesz szabad hely. :shock: :? Már 4 gyógytornászon vagytok túl. :roll:

Kép
Kép
200907?

Tike! Köszi a segítséget,ezek szerint akkor mégiscsak kellene a -dévény. Érdekes,hogy a neurológus nem mondta egy szóval sem.
De úgy látom esélyem se lesz elvinni,ahogy Bond bejegyzését elnézem. :cry:

Lányok! Ti az Osanitot hogy adtátok a babáknak be? Biztos volt már róla szó,de akkor még nem volt aktuális :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo!
"hol van itt az egyenjogúság???"
jaaa, azt ne keresd!
Miért nem inkább magának vesz kocsit apa?
Az ikis papírdobozokkal nem is értem, mi bajod?
:lol:

Nyuszi!
Mióta csinálod a feladatokat Lilivel? Mert Rolónak is kellett egy hét, mire vmi változás látszódik.
Én megnézetném egy Dévényessel a helyedben. Ártani nem árt, ha meg van vmi tennivaló, akkor azt jobb minél hamarabb elkezdeni. Azért mert hasonló "tüneteket" produkál Lili, mint Roló, még nem biztos, hogy jó rá v. elég uaz a torna.
De most olvasom, hogy tike is a Dévény féle módszert javasolja.
Nem kell ám úgy gondolni rá, mint vmi mumusra. Az a lényeg, hogy hatásos és segít a babáknak :wink:

Bond!
Nekem is van egy Dévényes számom, bár még Szonjival voltunk nála egyszer. Ha gondolod, átküldöm, bár Budakeszi-i, em tudom, hogy megy-e házhoz.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Katy,
nemtom honnan vetten a keddet :oops:

Boo,
hajrá, csak keményen!

Tike,
mi megy a repkedés helyett? Kúszással hogy álltok?

Bond,
van egy teljes budapesti Dévényes gyógytornászlistám, éjjel küldöm!

KépKép

KépKép
kispocok13

Nyuszi,
osanitot kis vízben feloldva :wink: , kiskanállal szoktam.

KépKép

KépKép
kispocok13

[quote="kispocok13"]
írta:
kispocok13Tike,
mi megy a repkedés helyett?

Landolás. :lol: :lol: :lol: (Bocs. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: )

Előre is köszi a listát! :)

Kép
Kép
200907?

Manó legújabb szokása: a joghurtot Apa adogatja neki, miközben ő a lovon ül. :shock: Amikor előre billen a paci, akkor bekapja, elmajszolja, és újra meghintáztatja a következő falatért. :lol: :lol: :lol: :lol:

Fürdünk.
- Jól van Nyuszika, most már menjél. Apa kivesz a kádból, én meg Hugival fürdök most.
- Nem. Még maradok, maradok.
(Jó adtunk neki még egy kis időt. Tök aranyosak voltak, hogy ketten vigyorgtak a kádban mellettem) Elég volt, szól az apja:
- Most már tényleg szálljál ki.
- Nem.
- Gyere menjünk, hagy fürödjön most Hugi.
- Neeem!
- Na, Manó. Gyere!
(Mire Manó beszól)
- Tűnés be!
- :shock: :shock: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Apa meséli. Manó közölte, hogy fáj a dereka.
- Megmasszírozlak. Jó?
- Jó.
(Masszírozza. Egyszer csak Manó megszólal)
- Masszírozás tök jó. Fáj a hasam is.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Képzeljétek, megkaptam apától az egyik legjobb ajándékot, amit nő kaphat: egy takarító robotot :shock: 8) :D :D :D ! Háztartási gépet kapni nem a legtutibb, mert az plusz egy dolog, amivel TE takaríthatsz, de ez HELYETTEM takarit :mrgreen: ! Érzékeli a tárgyakat, nem tör-zúz, hanem mindent szépen körbetakarít, és mikor elkezd merülni, megkeresi a dokkolóját (töltő), és feltölti magát :shock: . Ráadásul tök alapos: tegnap porszívóztam, és felmostam, de csomó mindent talált így is :oops: (jóvanna, ő bemászik az ágy alá a sarokba, én nem :twisted: :lol: . Ultra durva kütyü, bár kicsit félelmetes, ez már igaziból XXI. század :shock: :lol: . De egy álom ez a cucc, és én sokkal drágábbnak gondoltam volna :roll: . Inkább csak nem tudnak róla az emberek...
Így néz ki:
Kép

És a jelmez:
Már nagyon megfáradt szegényke :oops: :? . Azért vagyok rá büszke, mert annyi kézügyességem van, mint egy bögrének :oops: :lol: :lol: . Maga a kivitelezése béna, csak "plakátemberes" :lol: .
Kép

És ez alapján rajzoltam :wink: .
Kép

Visszaolvasok :wink: ....

KépKép

KépKép
kicsidodi

kicsidodi! :)

Töööööööök jó ez a jelmez, ügyi vagy! :shock: :P :P :P :P (Ki lett az első? A piros? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Én már láttam ezt a robotot, de valahogy nem ejtett rabul. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Dodi!

Hogy jött apának ez az ötlet,hogy ezt vegye neked? :lol: tök jó pofa! Miért,mennyibe kerül?

Jelmez: nagyon jól néz ki,ügyes vagy nagyon!

Nem tudom mi van a gyerekemmel,de iszonyat volt ma. Egész álló nap csak üvöltött,még akko is,amikor köztünk volt a nagy àgyban és jàtszottunk(volna) vele. Részben hiszti is volt,mert a lábaival csak úgy toporzékolt,de ugyanakkor meg,amikor bekentem dentinoxal az ínyét, egy ideig jobb lett a hangulat,szóval a foga is közrejàtszhatott. Ugyanakkor nincs hasmenése,hőemelkedèse,nem látni semmi az ínyén :shock:

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi81! :)

Manónak szabályosan felcsillant a szeme, amikor megjelentünk a Dentinoxos tubussal. :shock: Legszívesebben benyalta volna az egészet, úgy ízlett neki. :roll: :oops: :lol: :lol:

Csibe83?????????????????? :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Bond!

22 hónap akadozás a szexben?!?!?!?! :shock:
Hát akkor most négyszemközt ( :lol: ) megosztom veletek, hogy mi apával a szülés előtti este még együtt voltunk, és szülés után két hetet vártunk (két napig véreztem csak a csaszi után) :oops: :lol: . És azóta is teljesen rendszeres: havi 1 :twisted: :lol: :lol: . Neeem, csak viccelek :wink: . De bennem semmilyen gátat nem okozott, hogy szoptatok, apában sem! Az tény, hogy pocakosan lényegesen kevesebbet voltunk együtt, mint előtte, mert apát frusztrálta, hogy ott a baba :lol: . De szerintem nagyon gáz, hogy ilyen cikkekkel erősítik a nőkben, hogy a testük ilyenkor egy inkubátor, aztán meg egy kajaautómata :? . Aztán meg csodálkoznak, ha a párjuk félrekacsintgat, vagy mellőzve érzi magát :evil: ! Arról nem is beszélve, hogy szerintem minden nőnek fontos, hogy kívánatosnak érezze magát, ezekben a hónapokban pedig különösen!
Elhiszem, hogy a hormonok hatására van, aki nem akar a nap 24 órájában lepedőt gyűrni, de az apukák kedvéért igenis ki kell tenni magáért annak is, akinél ez így alakult! ráadásul sztem minden pasinak meg lehet mondani őszintén, hogy "Drágám, mostanában kicsit nehezebben jön meg a kedvem, de pár perc alatt meggyőzhető vagyok :wink: ! :lol:
Jaaa, és olyan ez, mint a biciklizés: nehéz visszaülni a nyeregbe, de nem lehet elfelejteni, és utána abba se akarod hagyni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kengyel:
Ricsinek terpeszpelenkát kellett hordania, és minden rendben nála is :wink: .

Nyuszi!

Éjszaka:
Juhuu-juhuuu :lol: !
Botond is csinálta, amíg nem tudott megfordulni, hogy hisztizett, amíg meg nem fordítottam. Én persze mindig eleget tettem a kérésének. PEDIG! Egyszer nem tudtam egyből odamenni, mert ott kellett maradnom a kaja mellett. Közben azért néztem mit csinál, és ennek a pár percnek köszönhető, hogy elkezdett forogni :wink: ! Ezzel nem azt akarom mondani, hogy hagyd ott vergődni, de ha mindig megfordítod te, akkor nem lesz elég motivációja a gyakorlásra! Ilyenkor próbáld ki, hogy segítesz neki: ha nyekegni kezd, menj oda, és segíts neki elkezdeni a pózváltást, vagy segíts átlendülni neki. Hamarosan rá fog kapni az ízére :wink: ! Én nagyon sokat fordítgattam Botondot kézzel, mert hajlamos volt lustizni :lol: ! Ő most már nagyon sokat elvan egyedül mióta tud ülni, meg kutyázni :D ! Lilinek is szórakoztatóbb lesz akkor a világ, most már hamarosan!

Nyuszi!

Először én is feloldva adtam, kiskanállal, de elvileg pont az a lényege, hogy szájnyálkahártyán át szívódjon fel. Épp a babák miatt ilyen pici, szóval én simán beteszem a szájába. Botond szereti :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na mit láttok? :wink:

Kép

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiElhiszem, hogy a hormonok hatására van, aki nem akar a nap 24 órájában lepedőt gyűrni...

Napi hány órai mellőzés nem gáz? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyereg: khmm.... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Köszi :wink: ! Holtverseny Jokerrel volt, az első meg Pumukli lett :lol: . (Mondjuk Pumukli nem volt nagy szám, de "csókos", szóval az bunda volt :twisted: , viszont a Joker tényleg megérdemelte :wink: :lol: )
Csapatban 3. Óz szereplők(Dorothy, Bádogember, Gyáva oroszlán, Madárijesztő), 2. Flinstone-ék(Frédi, Béni, Irma, Vilma), 1. Vasárnap reggel-formáció (egy eszméletlen jó szituációs stand up-ot adtak elő, mindent vitt!!! :lol: )

Bond!

Én nem is tudtam, hogy létezik, és amíg meg nem vettük elég szkeptikus voltam vele. De nagggggyon szeretem!!!! Direkt átnyálaztam előtte a fórumokat, és csak a kopóalkatrészek kopását említik (nem értem ez miért lepte meg őket :lol: ), amúgy mindenki dícséri akinek van :wink: . remélem hosszútávon is beválik.

Nyuszi!

Mostanában sokat méltatlankodtam, hogy másoktól mindig azt hallom, hogy kb. heti 1-2* porszívóznak, én viszont minden nap vagy max. másnap, és fel is mosok, különben retkes a padló :evil: . Így meg persze nem a haladok a többi dologgal. Ezért mondta apa, hogy nézzük meg, milyenek ezek az izék, és mennyibe kerülnek, mert akkor másra is jutna időm, ráadásul most hogy Botond is a földön korzózik, méginkább tisztaságot akarunk :wink: .
Ez az IRobot típusú 80-150.000 között mozog, ami persze nagyon sok pénz, de egy jó poszívó 40-50.000, sőt van 100-ért is :shock: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!

Őőőő, szívesen mondanám azt, amit hallani akarsz, szóval áruld már el: fogytál, vagy jön a legifjabb titkosügynök :roll: :lol: ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Igazán nem akarok vitatkozni :lol: , de sztem régen rossz, ha vki az apuka kedvéért tesz ki magáért azon a téren :?

Bond!
Dodi megfogalmazta, amire gondoltam :oops:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba!

Peeersze, teljesen igazad van! Nekem (ciki, nem ciki) alapvető szükségletem a cex, sőt nálunk (talán a korom miatt) én vagyok a forróvérűbb :oops: . Ezért nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ne kívánja, viszont tudom,hogy van ilyen! ezért írtam, hogy még ha nem is kívánja valaki, elsősorban maga miatt gyürkőzzön neki. De ha maga miatt sem akarja, akkor igenis legalább apa miatt össze kell kapnia magát :wink: . Szerintem igenis sok múlik ezen egy kapcsolatban! Tudom, hogy elég "egyszerű" felfogásnak tűnik, de a férfiak ilyen egyszerűek, nem? :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok

Orsi:
En meg csak 22 napja alltam neki komolyan fogyizni es mar ment le rolam par kilo. (direkt nem irom meg mennyi, majd megy a jelentes Boonak elsejen) Egyenlore nagyon szepen haladok, remelem lemegy rolam az a sok felesleg. Meg egyenlore nem alltam meg a fogyasban, de sajna biztos nalam is elo fog fordulni.
Most hatalmas az oromom es Apa is nagyon buszke ram. Amint teljesen felepulok a mutet utan, neki allok ujra tornazni is.
Valaki mar kerdezte Toled, hogy milyen technikaval fogysz, en is kivancsi lennek ra.
Jah, es nagyon ugyi vagy, csak igy tovabb.

A tobbi fogyisunk hogy all???

Sillia:
Nekem ez tetszik nagyon az Alma Egyuttestol:
http://www.almazenekar.hu/videogaleria.php?video=ma_van_a_szulinapom&sz=400&m=340
Nagyon jok!

Bond:
Tok jo a vicc is meg a Mazsolas kalacs is. :lol: :lol: :lol:
Vegul melyik kolbasz volt a nyero? :lol: :lol:
Depresszios aranyhalak? :shock: :? :lol:
Mano duma nagyon joooo!!!!

Dodi:
Te jo eeeeg!!! 4 foga jon egyszerre Botondnak :shock: :shock: :shock:
A jelmezed tenyleg jol sikerult.
Az a takarito robot jo dolog lehet. Utana nezek, hogy itt lehet e kapni.

Nyuszi:
Gratula az atalvashoz. Igen en kiabaltam el, azota sem aludt at egy ejszakat sem. :cry:
En sajna nem tudok Neked tanacsot adni a repulessel kapcsolatban. Lottika mar nem csinalja szerencsere.

Boo:
Szerintem se hagyd a kocsi temat, foleg ha anyosod meg birsagokat is szed ossze, amit Nektek kell kifizetni. Azert ez erdekes, en tuti ki nem fizetnem. Sot az elso ilyen eset utan azonnal vissza kertem volna a kocsit.
Rendorseg :twisted: :twisted: :twisted: Meg jo, hogy nem rajtuk mult , hogy vissza kapd a penzed.
Egyenjogusag??? Az meg mi? Nalunk apa annyit dolgozik, hogy orulok ha itthon van Velunk es egyutt tudunk valamit csinalni. Az hogy megkerjem , hogy legyen O Lottival az szoba sem johet. Igaz en nem is akarok es nem is szeretek egyedul menni sehova. Baratnok meg itt nincsenek. Szoval en egy szot se szolhatok. Egyebkent volt mar, hogy azt mondta, hogy en vissza mehetek dolgozni, O meg itthon marad Lottikaval. Na persze hogy.....arrol szo sem lehet. Kulonben se lenne Neki hozza turelme hosszu tavon. :roll: :lol:
Igaz O azt hiszi, hogy ez olyan konnyu dolog. Mert ugye ha O lenne itthon, akkor a hazimunka ugyanugy az en dolgom lenne. :twisted:
Na egy kicsit elknyarodtam a tematol...bocsika. :roll:

Kép
Kép
bucus80

Lottika mostanaban estere mindig ugy megelevenedik, alig lehet Vele birni. 5 mp-re se marad nyugton. Rajtunk ugral meg tekeredik minden fele. Ha nalam van Apara akar menni ha Apanal van vissza hozzam. Mar a furdokadjaban is elfordul teljesen oldalra, meg ficankol ossze vissza. A szopizas kozben is jar a keze, laba, feje. Egyszeruen nem lehet leallitani. Mindjart 10 ora, O meg meg itt kiabal meg rugkapal az olemben mikozben Neki szopiznia kellene...
Ezt nyomja mar este fel 7-tol. Hyperaktivka :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bucus80

Sziasztok!

Dodi, neked nincs kézügyességed????????? :shock: Szerintem tök jól megrajzoltad!!!
Én is olyan régóta szemezek egy ilyen Roomba-val. Mennyi idő alatt megy végig a lakáson?

Nyuszi, Marci is ilyen volt és most Bendő is, hogy hátról hasra pillanatok alatt, vissza meg nem akarnak fordulni-megy a rinyálás. Pedig meg tudj/ták csinálni! Viszont egy csapásra elmúlt, hogy elkezdtek kúszni.

Osanitot én is egyenesen a szájába adom. Gyorsan olvadó golyócskák.

Bond, Dodi helyettem is megfogalmazta, amire gondoltam. :D

kispiskóta

Jó reggelt!

Teljesen felcsigázva ültem ide a gép elé, gondolván este óta kiderült Bond pocakjának a rejtélye....
Vendég

Bond

:shock: :?: :roll: :P :wink: :?:
Este úgy kapcsoltam ki a gépet, hogy még nem jött válasz. Az első dolgom ma az volt , hogy megnézzem, de még mindig semmi.

Manós sztori :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ikoka/Bucus

Én úgy fogyózok (óvatosan, mert szoptatok), ahogy anno leírtam, hogy hogyan szeretnék. Én sem írom le, mennyi ment le, de azt elárulom, hogy " jöhet a kistesó" kiló fogyáson mát túl vagyok. Tegnap egész reggel próbáltam a régi ruháimat, és rengeteg ruha jó már rám, a fejem nekem is már :P .
Sőt már apa is észrevette rajtam, főleg az arcomon látszódik a fogyás.
Szóval reggelire kaukázusi kefír, tejes kávé. Ha van süti vagy bármi édesség, és nem bírok ellenállni neki :oops: :evil: , akkor azt még korán reggel megeszem :? . Nem eszem tésztát, sem fehér kenyeret, sem sültkrumplit. Mindennap eszem levest, a húslevestől kezdve, a becsinált levesen át a tejfölös krumplilevesig, szóval mindenfélét. Ha még éhes vagyok, akkor még eszem hozzá barna kenyeres szendvicset, vaj nélkül, sajttal, light majonázzel, párizsival, kolbásszal :oops: , téli szalámival :oops: , akár melegszendvicsként is :roll: , rántotta, főzelék, tonhalsaláta. És vacsorára vagy valami salátát, vagy levest, és persze 4-5 után már semmit nem eszek.
Hétvégén meg eszek mindent ebédre, de délután csak levest eszek.
Mozgás: a napi nem tudom hány óra séta mellett, leg magicezek persze nem mindennap, mert lusta vagyok szétnyitni- hihetetlen tényleg, egy mozdulat lenne az egész-, és apával egy óra ping-pongozás.

Bucus/Nyuszi

Elkiabáltam én is az átaludt éjszakákat, Odi tegnap 6-kor, ma éjszaka 2-kor evett. Mikor hajnali 1-kor ébresztett, nem etettem meg, mert ugye az előző átaludt éjszakák miatt, úgy gondoltam, hogy nem éhes. 1 órán át hol sírt, hol fészkelődött, nem tudott visszaaludni. Végül 2-kor megszoptattam, azóta is alszik :P . Lehet az volt a baj, hogy tegnap bent voltunk a városban, nem evett annyit, mint az előző napokban, szerintem estére már annyira fáradt volt, hogy nem bírt annyit enni sem :roll: , így éhes volt már hajnalban.

Dodi

Jó a jelmez, és a takarítóbizgenytyű is. Én is napona 1-2 x porszívózok, jó lenne, ha lenne nekünk is ilyenünk.

Boo

Anyósnál a kocsit :twisted:
Hihetetlenek ezek a pasik. Az én férjem is pénzelné az anyját, ha tehetné (ha nem szólnék érte), kocsival jár mindenhová, a kutyájára havi 20 ezer körül költ, ő nem eszik húst, mert nincs pénze, bezzeg a kutyája nem eszik csirkecombon kívül semmit, stb stb stb.

Anyós minden hétvégén, mikor jön, azt hallgatjuk tőle, hogy menniyre nincs pénze, szegény nyugdíjas bla-bla-bla, bla-bla-bla.

Gabi1???
H. Habi???
Breki???
F. Nikici???
Tímea???
Lola???

Kép
Kép
orsi777

Bocsi, H. Gabi :P
Húúúúúú, néztem, hogy valami olyan furcsa a H. Habin, de nem vettem észre, hogy mi :oops: :twisted:Atyaég hülyülök :shock: :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

Jaj csajok én annyira szomorú vagyok. Tegnap, ahogy bent jártam a munkahelyemen, mondták, hogy meghalt az egyik kolléganőm pénteken. Rákos volt.... Úgy sajnálom....
Története:
Volt egy fia, aki már olyan 17 éves körüli, szerettek volna kistesót, nekik is sokára jött össze. Azt hiszem most Balázs 3-4 éves körül van már. Amikor megszült a kolléganőm, kiderült, hogy bőrrákja van, és már a tüdején is találtak foltot, így azt is megoperálták. Amikor 2. életévét betöltötte Balázs, visszajött dolgozni, mondta, hogy szed gyógyszert, és azért jött vissza dolgozni, hogy ne mindig a betegségére gondoljon. Érthető.
Persze sokszor mondtuk neki, hogy inkább gyógyíttassa ki magát, gondolom a férje, szülei mindenki erre kérte, de nem hallgatott senkire, neki így volt jó.
Utoljára, még terhesen találkoztam vele.... :(
Voltam bent két hete is a munkahelyemen, mikor kerestem mondták, hogy már november óta nem dolgozik, állítólag a kemoterápiát nem bírja a szervezete, kékgolyózzák?? (vagymi, soha nem hallottam még). A férjétől is külön költözött, állítólag a férje szerint nem akart meggyógyulni :( .
Különben annyira jó ember vot, segítőskész, nagyon rendes, csendes ember volt. Tényleg nem volt haragban senkivel soha...
37-38 éves lehetett :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
orsi777

Bond

AZ egyik 19, a másik egy híján 20:), nagyon jók a képek.
Nekünk is pont ugyanolyan nyuszis pelenkázó alátétünk van.

Kép
Kép
orsi777

Jó reggelt!

Bond! Csak nem....?? Bár ahogy ismerjük az étkezési szokásaidat,nem lennék meglepve,ha fogytál volna :lol: :lol:

Kispiskóta,Dodi! Én is gondoltam rá,hogy csak beadom a szájába az Osanitot,de féltem,hogy félrenyel egyet-egyet a 8-ból. Akkor ezek szerint nincs gáz vele?

Képzeljétek,holnap megyünk a Margit kórház fejlődésneurológiájára,mint kiderült anyunak ez egyik vendége,aki nemrég jár hozzá,ott főnövér és beprotezsált minket a főorvoshoz,hogy nézze meg Lilit. Kiváncsi vagyok,hogy ő mit mond.

Dodi! Igen,én is hagyom őt sokszor,másképp nem is tudnék semmit csinálni mellette,de ő egyszerűen nem fordul már vissza hasról,pedig meg tudja csinálni. Viszont ahogy megfordítom,azzal a lendülettel,már fordul is hasra :evil:

Kispiskóta! Lili már kúszik,de a repülés mégis megmaradt :cry: :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Orsi

Mi furcsa Hgabin? Hol láttál furcsát? Átnéztem az IWIW-en is de ott sem láttam furcsát.
Vaksi vagyok vagy hülyülök vagy miről van szó? :roll:

Kolleganőd

:cry: :cry: :cry:

Bond

Jók a tesós képek :lol:
Vendég

Sillia

Itt írtam H. Gabi helyett H. Habit :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Bond: először azt hittem, hogy egy egy éves fotót csempésztél ide nekünk. De rákerestem a képre a neten és nem talált még egy ilyet, úgyhogy elbizonytalanodtam.... :roll:

Orsi: nagyon sajnálom a kolleganőd :(

Kép
agi125r

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: