[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
SOTE I.KLINIKA - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Lányok!
Köszönöm a hozzászólásokat, és az értékes segítséget! Ma bementünk szétnézni a gyerekágyas részlegre, és az egyik itteni hozzászóláson fellelkesülve gondoltam, hátha sikerül elcsípni valakit szoba-ügyben. Egy nagyon kedves, idősebb hölggyel beszéltünk, azzal ugyan nem biztatott, hogy lehetne válogatni, de elmondta, hogy mindenben segíteni fognak az osztályon. Háát, nagyon remélem, hogy így lesz, egyelőre ebben, és sokatok pozitív tapasztalataiban bízom.
Egyébként ma én is úgy láttam, hogy mind Dr. Rigó János, mind Dr. Silhavy tényleg roppant kedvesek és emberségesek, bár eddig nem ismertem őket, csak a névtáblán láttam a nevüket. De ahogy a várakozó kismamáktól érdeklődtek, tényleg látszott, hogy komolyan veszik a munkájukat.
grim
 
 


Grim,

Én Silhavy dokinál szültem, hozzá járok azóta is és csak jókat mondhatok róla Kép Persze, egyszer-készer ő is volt, hogy sietősebbre fogta a figurát, de hát ki nem egy ilyen nagy intézményben, ennyi emberrel körülvéve. Mindazonáltal ha gond volt, akkor rögtön cselekedett, pl. szülésnél is (igaz, azért mázlim volt, mert pont akkor szültem, mikor ő volt az ügyeletes Kép). Előtte egy másik dokihoz jártam nőgyógyira, ő is nagyon rendes, készséges, de sajnos szülést nem vállal Kép Sajnáltam is piszkosul.

Ja és szerintem a csecsemős főnővérrel beszélhettél, egy olyan 60 körüli hölgy.

H.

Kép
hanzika
 
 


A klinikának végre van újra honlapja, itt:
http://www.sote.hu/intezetek/?inst_id=62

Zsóka
zsóka
 
 

 
 

Nos, elhamarkodtam Kép Kép.
Szóval némi kutakodás után rátaláltam arra a honlapra, ami minket érdekel Kép:
http://www.noi1.hu/tart.htm

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok Kismamák!

Mindig érdeklődve olvasom a társalgásotokat.
Most én is segítséget szeretnék kérni. Dr Csaba Ákoshoz járok, róla még nem olvastam semmit, van valakinek tapasztalat vele kapcsolatban?

Köszönöm előre is!

Minden Babának, Mamának jó egészséget kívánok!

Vica
viconka
 
 


Hogy repül az idő... Nemrég még írogattam, hogy nem akar kibujni a baba... ennek már három hónapja Kép
razoxane
 
 


Kedves Lányok!

Én most csatlakozom a Társalgó népes táborához. 12. hetes kismama vagyok. Rengeteg hasznos információval szolgáltatok számomra az elmúlt 2 hónapban, amit ezúton is köszönök. Választásom a SOTE I. Klinikára esett.Orvosom Dr. Sziller docenc úr, akivel maximálisan elégedett vagyok.Ugyanakkor személyesen is tapasztaltam, hogy a többi fent említett orvos nagyon segítőkész és kedves a kismamákkal.

A hosszú várakozás csak akkor gond, ha éppen munkába kell sietned. Egy jó könyvvel vagy újsággal viszont repül az idő.

Várom továbbra is a hasznos hozzászólásokat.

Üdv Mindenkinek!!!!
heny
 
 


Vica,

Sajnos én őt nem ismerem, így nem tudok segíteni Kép

Heny,

Üdv itt Kép Szerintem sincs gond az orvosokkal. Persze nekik is lehet rossz napjuk, amit esetleg mi, kismamák meg rosszul veszünk, de hát kinek nincs ilyen? A várakozás tényleg sok (nekem volt, hogy 8-ra mentem UH-ra és délután 3-kor jöttem el a dokitól), de hát mivel ez egy klinika, sok a beteg, ügyeletes mindig stb, ez ezzel jár. Valamit valamiért.

MKriszta,
Látod, látod? Pedig hogy izgultál, hogy mi lesz Kép Most meg repül az idő.. és még hogy fog Kép

H.

Kép
hanzika
 
 


Lányok segítsetek!

Holnap kell mennem az I.sz. Női Klinikára, a címét tudom, de a VIII. kerületben két Baross u. találtam az egyik a Kálvin tértől tart a Kőbányai útig, a másik kb. a Kálvária tér magasságában található. Kérlek aki tudja, hogy a Deák térről hogyan tudnám megközelíteni a Klinikát autó nélkül az válaszoljon. Nagyon sürgős!
Nikilauda
nikilauda
 
 


szia Nikilauda,

én is az I-re járok.

metroval a Kálvin térig, majd kb 5-10 perc séta.
a metroaluljáróból a "Baross utca felé" gyere fel, majd elmész a Sz.E könyvtár mellett, mész tovább ... és a jobb oldalon lesz a klinika(szemben gyógyszertár). (már majdnem a körútnál) vagy

4-6-sal a Baross utcai megállóig, így kevesebbet kell sétálni Kép
ha a Boráros tér felöl jösz a megállótól jobbra lesz a Baross utca.

Viki
Viki
 


Nikilauda,

kihez mész?
én Csabayhoz járok.

Viki
Viki
 


Kedves Viki!

Én nekem nem a I-en van orvosom, hanem a MÁV-ban, de ide küldött, sajnos amniocentézis vizsgálatra. Azt nem tudom, hogy melyik doki csinálja, egyáltalán szülész csinálja-e! Holnap még csak valamilyen "beavatkozás előtti tájékoztatás" lesz. De nagyon félek. Nem tudom tényleg szükséges-e. Bár, tény, hogy "kritikus korban vagyok" 34 évesen, de ami esetleg gondot okozhat, hogy a nagylányom skarlátos volt 2 hónapja, azokat a betegségeket nem is mutatja ki ez a vizsgálat. Persze majd holnap rákérdezek!.

Mindenesetre köszönöm a segítséget.

Üdv. Nikilauda
nikilauda
 
 


Sziasztok!

Nekem egy kedves ismerosom ajanlotta Dr. Csaba Ákost. Valoszinuleg o lesz a valasztott orvosom. Tud esetleg valaki bovebb felvilagositast adni rola?

Koszonettel
Galagonya
ggalagonya
 
 


Zsóka megszült!!! Kép Kép Kép

DÉLELŐTT FÉL 11-KOR CSÁSZÁRRAL MEGSZÜLETETT MÁTÉ. 3790 G. 56 CM.

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Nagy nagy gratula nekik!!!!

H.

Kép
hanzika
 
 


Hanzika,
itt is köszönöm Kép!
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!

A Sziller dr.-ról szeretnék érdeklődni. Esetleg van-e aki már szült nála, vagy műtétje volt nála?
valaki
 
 


Nekem 11 éve nála indult a szülésem (saját doki szabin volt), mai szemmel nézve, lehet, hgoy neki köszönhetem, hogy az a szülésem normál szülés lehetett. Nekem azóta is szimpatikus, de túl sokat nem tudok róla mondani.
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Nekem anno ő csinálta a második császáromat. Idén már nem vállalt el, mondván, h hogy náézne ki, hogy elvesz a dokimól (akinél mellesleg négy éve nem jártam, és eszem ágában nem volt hozzá menni...)
De úgy hallottam, nagyon jó doki. Mind orvosilag, mind emberileg.
Zs.

Zsóka
zsóka
 
 


Kedves Zsóka és P. Ildi

Köszönöm a válaszokat! Kriszti
valaki
 
 


Sziasztok! Nekem Sziller István az orvosom, csak jót tudok róla mondani. Januárban m?tött endometriozissal. Szakmailag, emberileg is kiváló! Kedves, figyelmes, olyan "anyáskodó" fajta, nekem ez kell. Más kórházban vettek észre nálam egy cisztát, ott egybôl közölték, hogy készüljek fel arra, hogy kiveszik a petefészkemet (az orvos azzal hencegett, hogy tett ô már meddôvé 18 éves lányt is! Hánynom kell!). Mivel már hiányzik a másik petefészkem, nem kockáztattam meg, egy ismerôsöm ajánlotta Sziller dokit és ezek után biztos, hogy nem cserélem le. Ô tudott arról, hogy van lefagyasztva petefészek szövetem, ennek ellenére meg sem fordult a fejében, hogy kiveszi. Tiszteletben tartotta, hogy tiltakoztam a katéter ellen, nem kaptam. Minden nap, még vasárnap is!!! meglátogatott. És biztos, hogy nem a pénz miatt, nem adtam elôre, és utólag sem tudtam sokat adni. És a nôvérek is oda, meg vissza vannak érte, nagyon jó szakembernek tartják. Bár rengeteg betege van, így sokat kell rá várni, de szerintem megéri. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom.
Üdv: Mie
mie
 
 


Kedves Mie!

Ma tudtam beszélni Sziller dokival telefonon, de csak szept 6 után lesz, mert kongresszuson van.
Nekem is endom volt, de csak enyhe fokozatú, 2000-ben műtöttek meg. Eddig még én is csak nagyon jókat hallottam róla.
A "sokat kell rá várni" az kb. mit jelent?,Ugyanis ez az egy tartott vissza a kapcsolatfelvételtől, mert nem biztos, hogy megtudnám oldani a várakozást munkaidőben.
Szia: Kriszti
valaki
 
 


Kriszti!

Nem tudom, hogy Szillerre mennyit kell várni, de úgy láttam én, hogy általában minden orvosra kell várni elég sokat (én volt, hogy az enyémre terhesgondozás alatt 4-5 órát is vártam). A terhesgondozáson mindig sokan vannak, hiába, ez a Klinika nagy hátránya. De egy könyvvel, rejtvénnyel telik az idő.

A munkaidőt úgy oldottam meg, hogy eleinte délután mentem, amikor meg már sűrűbben kellett menni, akkor elengedtek (kiharcoltam).

H.

Kép
hanzika
 
 


Valaki!

Sziller dr.-nál szülte egy ismerősöm a gyerekeit és maximálisan meg volt vele elégedve minden szempontból. Engem is beajánlott hozzá, de már nem vállalt el, mert akkor nagyon sok terhese volt, viszont ájanlotta maga helyett az Ujházy dr.-t, aki szintén nagyon jó, nála szültem.

Cinke
cinke
 
 


Sziasztok!
Dr. Murber Ákosnál fogok szülni. Ha valakinek van róla információja, akkor azzal sokat segíthetne nekem. (történet, pénz, stb.)
Köszi: Kata
péel
 
 


Dr Magyar Zoltánról tud valaki infót mondani?
Minden érdekel ami a gondozással és a szüléssel kapcsolatos.
maches
 
 


Sziasztok!
Én még új vagyok, de érdeklődve olvastam minden infot a kórházról. Nagyon jó, hogy így leírjátok a véleményeiteket, ez sokat segít az első babás leendő anyukáknak (én is az vagyok). Nekem Dr. Szabó Istvánt ajánlották, már beszéltem is vele, nagyon aranyos volt a telefonban, hétfőn pedig személyesen is találkozunk + róla is olvastam már itt sok jót. Ja, és az is jól jött, hogy megtaláltam hogyan juthatok el a klinikára, mivel én sem vagyok pesti.
Szóval köszönöm mindenkinek! Tök jó ez az egész!
Marica Kép
marica
 
 


Maches,

Én ügyelet szintjén találkoztam vele, mikor terhességem alatt vérezgettem. Nagyon kedves és rendes volt.

H.

Kép
hanzika
 
 


Sziasztok!

Infókat szeretnék kérni egy Dr.Bálega Jánosról, szült már nála valaki?
Köszi Patri
patri
 
 


Hanzika köszi!
Majd az első találkozó után elválik, hogy Őt választom-e.

Maches
maches
 
 


Sziasztok!

Én érdeklödni szeretnék,Dr Toth Pál Ernöröl. Nála fogok szülni,ha minden jol megyKép Kiváncsi vagyok a véleményetekre vele kapcsolatban.

Köszönöm szépen!

Manoka
manoka25
 
 


11 éve ő ugrott be nálunk. Dokim szabin volt és 3 nevet adott meg helyettesiteni, ő volt az egyik. Nem nála indult a dolog, de mire a lényegi részhez értünk, ő volt ott. Sose előtte nem láttam. Magán a szülésen nem volt sok lényeges emlékem belőle, megmaradt a szóhasználata ("kakálni!"), nyomta a pocakomból ki a gyerkőcöt (első baba, nagy, fájásgyengeséggel), töredezett lepény miatt utána altattak és altatásban varrt. Mint utána megtudtam, felszivódóval, ami akkoriban elég ritka volt, ráadásul nem is varrt, inkább himzett!Kép (nem tudtam róla, hogy nemkell varratszedődnöm, és aki dokit emiatt megkerestem, az mondta ez utóbbit, szóval szépen csinálta). Utána voltam egyszer nála kb a 6 hét környékén kezdődő mellgyuszival, meg egy tokajival köszöntem meg beugrását, és nagyon poztiv emlékek maradtak meg bennem, arról, hogyan fogadta. Konkrétat már nem emlékszem, csak hogy pozitiv volt.
SZóval ez nem sok, de bennem az maradt meg, hogy szimpatikus volt.

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!
Pont ma 9 hónapos a fiacskám Kép és összegyűlt pár pampers macim. Kép)
Mit lehet velük csinálni, úgy tudom valahová be lehet küldeni.
Tudnátok segíteni.
Köszi
Kriszta
razoxane
 
 


Van valahol ilyesmi topik, keress rá!Kép
ILdi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok! Akit erdekel egy uj babysense legzesfigyelo joval aron alul, kerem irjon a emduan@yahoo.com e-mail cimre.
Udv
Emduan
emduan
 
 


Sziasztok!

Tud valaki valamit a terhestornáról? Már voltam bent a kórházban is, de a portán csak egy telefonszámot adtak meg, amit soha senki nem vesz fel! Én a Jánosban fogok szülni, de itt dolgozom a Baross u-nál, tehát kényelmes volna ide járni...
Előre is köszi: Kinga
tkinga
 
 


Hogy most mi van, nem tudom, anno a terhestorna a II-esen volt, az Üllői úton.
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Tápainé Bajnay Márta a gyógytornász,elméletileg itt lehet elérni: 459-1500/4244. Azt hiszem, csüt-ön van délelőttönként 10-től, és az alagsorban.
legalábbis így rémlik, hogy ezt mondták, mert én nem jártam Kép.

Zsóka
zsóka
 
 


Szia Kata!

Nekem van infom Murber doktorról, ugyanis már kb. 3 éve ismerem, jelenleg is hozzá járok terhesgondozásra. A nővérem pedig idén tavasszal hétvégén szült nála. Én nagyon meg voltam/vagyok vele elégedve és a nővérem csak jókat mondott. Ha valami konkrét érdekel kérdezz nyugodtan.
Üdv: Eli
eliza
 
 


Szia Eliza!

Köszönöm, hogy válaszoltál. Teljesen megbízom a Murber doktorban, csak gondoltam, ha van valakinek valamilyen speciális élménye, véleménye róla azt megoszthatná velem. Eddíg csak pozitív benyomásom van róla is, meg a szülésznőről is. Sokáig gondolkodtunk az összegen amit adunk neki, (mivel sokakkal ellentétben Ő nem kér)de mostanra már nem stresszelem magam ezen. Csak jót hallottam róla.

Üdv: Kata
péel
 
 


Szia Patri!

Egy barátnőm szült Bálega doktornál és nagyon meg van vele elégedve. Az egész vajúdás alatt ott volt mellette, ami szerintem tiszta luxus KépMost várja nála a második babáját. Ő ajánlotta nekem is, mivel az első szülésem (az Istvánban) szörnyű volt. Még nem voltam nála, de hamarosan megyek. Majd mesélek. Addig is, ha van róla valamilyen infód, legyszi mondd el! (akár magánban is)
Üdv
Réka
freka
 
 


Sziasztok!
Dr. Papp Zoltánról szeretnék érdeklődni!
Ha ismeri valaki, kérem írjon!
Köszi
Tündi
sztündi
 
 


Szia Freka!

Én voltam a Bálegánál, nagyon szimpi volt, csak én két dokit néztem meg (az egyik ő volt) és elég nehezen választok. Próbálom az érveket egymás mellé helyezni, és eldönteni. A Bálega doktor egyébként nagyon kedves volt, fiatal, energikus. A bajom az, hogy nincs szülésznője illetve azt mondta, hogy ő mindegyikkel jól együtt tud dolgozni, talán egyet tud kiemelni, akivel többet dolgoztak együtt. Szerintem a szülésznő is nagyon fontos, hiszen igazából vele van többet az ember a szülésnél. Úgyhogy igazából ez volt csak egy kicsit negatív a dologba.
Kinél szültél az Istvánba, én is ott szültem a lányomat, és nem volt egy élmény?
Üdv Patri
patri
 
 


Szia Patri!
Ez tényleg hátrány Kép bár a saját tapasztalatom szerint én a szülésznőtől félek kevésbé....
Ki a másik kiszemelt dokid? Ő milyen?
Az Istvánban Horvát Mihálynál "szültem", felejthetetlen élmény volt Kép Te kinél szülted a kislányod?
Üdv,
Reka
freka
 
 


Szia Réka!

Én Dr. Siklós Pálnál szültem, úgy nem vétett semmi hibát, csak úgy gondolom nem kellett volna majd egy napot szenvednem, ha egy kicsit segít. A végére nagyon kifáradtam. Dehát mondom negatívan nem tudom őt minősíteni. Mondjuk a másik, hogy a lányomat egy beteg gyerek mellé tették mindig, és x nap után torok és orrfertőzéssel adták ki, egy hét múlva a Heim Pálba kötöttünk ki. A másik doki a Schöpf-Mérei kórházba Dr. Szőnyi György. Jókat irtak róla és voltam is nála. Ő is nagyon szimpi volt.
Üdv Patri
patri
 
 


Szia Kata!

Azt hiszem, hogy Murberról én is csak pozitív véleménnyt tudok mondani. Velünk mindig nagyon rendes volt. Még amikor az ARO-ba jártunk hozzá lombikra akkor ismertük meg. Természetesen annyira meg voltunk vele elégedve, hogy aztán őt kértük fel szülészorvosnak. Szerencsére igent mondott, és a jelenlegi kisbabánkat is neki köszönhetjük, akit március elejére várunk. Előző terhességem is ő gondozta, de sajnos a szülést meg kellett indítani, mert a babával nem volt minden rendben, halva született. Végig mellettem volt a szülésnél szerda délelőttől csütörtök este 10-ig. Éjszaka is többször benézett, haza sem ment. Nagyon hálás vagyok neki azért mert abban a borzalmas időszakban nem hagyott magamra. A szülés után pedig nem fogadott el egyetlen forintot sem. Eleinte pénz kérdésében mi is tanácstalanok voltunk, mert neki nincs megszabott tarifája, de gondolom meg van elégedve az összeggel amit adunk, adtunk neki, mert már volt rá példa párszor, hogy visszaadta a borítékot. Mi minden alkalommal adunk neki, de hallottam olyanokról is akik minden második, harmadik alkalommal adnak neki nagyobb összeget. A nővérem nem halmozta el pénzzel, mert nem úgy álltak anyagilag, de amikor szombat hajnalban elfolyt a magzatvize fél órával később már ott is volt.
Te egyébként mikorra várod a babát, és a dokihoz, hogy kerültél?
A szülésznőt a doki ajánlotta, vagy te kerested?
Tavaly sajnos nem volt rá időm, hogy szülésznőt keressek, mert egyik napról a másikra kellett szülnöm. Most pedig megvárjuk amíg kész lesz a genetikai eredmény, és csak azt követően szeretnék keresni szülésznőt. Szóval kb. ennyi az én történetem röviden.
Üdv: Eli!
eliza
 
 


Szia Eli!
Az a helyzet, hogy én október 19-re vagyok kiírva, tehát holnapra. Egyenlőre minden rendben. A Murbert egy ismerősöm ajánlotta, akit szintén meddőségin kezelt. A szülésznőt Ő ajánlotta és nagyon szimpatikus fiatal nő. Annamáriának hívják, de mindenki csak Riának szólítja. Csak javasolni tudom, bár még nem szültem nála.
A legjobbakat kívánom: Kata
péel
 
 


Szia Kata!

Remélem már túl vagy a szülésen, minden rendben ment, (gratulálok) és csak jó élményeid vannak. Ha a kicsi mellett ráérsz megírhatnád, hogy mennyire voltál megelégedve a dokival és a szülésznővel. A szülésznő egyébként megszabott összeget kér, vagy annyit adsz, amennyit gondolsz? Nagy segítség lenne ha megírnád!
Sok boldogságot és jó egészséget kívánok az egész családnak: Eli
eliza
 
 


Sziasztok!
én a téli babákhoz szoktam írni.

én a Bálega dr.-hoz járok egy pár éve, és mi, párommal most várjuk első babánkat feb. elejére. én otthon szeretnék szülni, de Bálegához járok minden vizsgálatra. nekem az nem jó benne hogy olyan elfoglalt, nehezen lehet elérni-és ha épp szülésről lenne szó, ki tudja mennyi idő kéne hogy végre telefonvégre kapjuk! különben nagyon rendes, figyelmes-persze nem ha épp több éjszakázás utáni hulla-fáradt-módban van, akkor nem igazán figyel oda...... neki még nem mondtam hogy mik a tervek szüléssel kapcs., de nem is kérdezte. valakinek van ilyen tapasztalata?????

üdv,
bagzer
26+3

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Sziasztok, tervezett császárom lesz a SOTE1 klinikán, és nagyon kíváncsi lennék azoknak az anyukáknak a véleményére, akik ezt már megtapasztalták! Köszönöm szépen!
novimami
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: