A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Sissy, van már konkrétum az esküvővel kapcsolatban?

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

kri07,köszi a megnyugtatást!!!!!!!!!!
Sajnálom hogy beteg vagy :( Vegyél oscillococcinum-ot.Nekem ez segített,én 2 hete voltam megfázva.Meg is ijedtem nehogy baja legyen a kicsinek!!!!!!!!!És egyébként is inkább a homeo-s dolgokat szoktam használni!!!!!!
Jobbulást Neked!!!
De jó Neked,Te már a 9.hétben vagy :D

Kép
zsebi baba

Kri:hát,még semmi,várjuk,hogy hogy alakulnak az anyagi dolgaink,de azért úgy szeretném,ha május vége,júni eleje tervben lenne.Most gyűjtögetem az információkat,éttermek,ruhakölcsönzők,meg,ami még 'vita' a Párommal,hogy ő nem bánná,ha nem élőzene lenne,viszont én ahhoz szeretnék ragaszkodni.Remélem,hogy,ha végre eldől,hogy hány fős,meg mikor,akkor tényleg elég lesz kb 2 hónap mindent megszervezni.Csak a zenész irányában nem tudom,merre menjek még....Nekem elég lenne egy szintetizátoros énekes muksó is :) csak élő zene párti vagyok az esküvőn,édes vagy,hogy kérdezted!
Jobbulást!!!!!!

Ancsi:üdv közöttünk!én is csak egy héttel vagyok előtted :D

Zsebibaba:én még nem is voltam uh-n,gondold el,majd csak márc 9-én megyünk.....
Tavasziszel!Próbálj megnyugodni!Tudom,hogy könnyű ezt mondani,de most nem tehetsz mást,mint megpróbálod a gondolataiddal azt sugározni,hogy igenis minden rendben lesz Veletek!Beszélj a Babádnak is,és hidd el Te is,hogy nem lesz baj!!!A gondolatnak hatalma van,ha nehéz is pozitívnak lenni ilyenkor!MUSZÁJ!!!!!!!!
Kép
sissy01

sissy01:igazából én is csak azért mentem dokihoz,mert képzeld úgy volt hogy kezdjük a kövi lombikot :roll: .De a baba csak így,spontán beköltözött hozzánk :D .És ezért vissza kellett mennem a dokimhoz hogy szóljak,hogy hiába vártam a mensit nem jött,hanem lett helyette egy szép tesztem :D És innentől viszont már a doki szerette volna követni a fejlődést :D De ha ez pl egy sima (nem lombikos)hónapba történik,tuti én is várok az uh-val.

Esküvőre készültök??

A március 9 egy szép nap :D férjem szülinapja :D

Üdv:Timee

Kép
zsebi baba

akkor ez nagyon jó hír volt,hogy spontán sikerült!!!!Így mindent értek!
Remélem,szép nap lesz,nagyon!

Ige,szeretnénk összeházasodni,csak eddig építkeztünk és oda ment a pénz,meg még ez tart is,csak most fontos lenne,mondjuk ettől tettük függőé,hogy mikor....Csak nagyon sokba kerül...... :cry:
sissy01

Nagy lagzit szeretnétek???Csak azért kérdezem mert nekünk 3éve volt az esküvőnk,35 fővel,hihetetlen jót buliztunk,és anyagilag is egész jól kijöttünk.Nem mondom hogy mi nem szerettünk volna nagyobb esküvőt/lagzit,de mi meg potn fordítva voltunk mint Ti,mi építkezés előtt álltunk.Oda is kellett a pénz de mégis szerettünk volna összeházasodni.Praktikák,ami kicsit kíméli a pénztárcát.Mi pl nem hívtunk profi fotóst,hanem mi megkértük a sógornőmet fotózzon minket :D Most már olyan klassz fényképezőgépek vannak :D Mondjuk nekünk így a műtermi fotózás kimaradt de annyira nem is hiányoznak :D A sógornőm készítette a házasságkötő teremben is és a buli közben is a képeket.És egy nagyon kedves barátunk pedig felajánlotta hogy Ő meg videózik:-))
Aztán mi pl a meghívókat is magunk készítettünk(ha gondolod priviben leírom hogy is készült).Dekorációnak méteráruból vettem anyagot(ezt is szívesen leírom bővebben)
Ha bármiben tudok segíteni szólj és leírom szívesen :D

Puszi:Timee

Kép
zsebi baba

Sziasztok!
Hát nembírtam tovább pénteken nőgyógyitól függetlenül uh.-n voltam, hatalmas 3mm babónk van.
Kedden nőgyógyi, kíváncsi leszek hogy mi lesz!?

Tavasziszél!
Nagyon sajnálom amin keresztülmentél, de jó hogy nincs gond.

Én folyton aggódom továbbra is.

Kép
mók

Zsebibaba!Szevesen veszek minden segítséget,ötletet.Mi is úgy vagyunk,hogy jó lenne nagy eküvő,de arra nincs keret,így jól hangzik,amiket leírtál,küldesz részleteket priviben?Várom!:)

Tavasziszel mi újság?Nagyon aggódom!

Kri:Jobban vagy?
sissy01

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok, ha nem bánjátok.
Dokinál még nem voltam, de majd holnap felhívom egy jövő héti időpontért, akkor már minden nagyon jól fog látszani. Ma vagyok 6+4 hetes. Ő a 2. babánk, van már egy 2,5 éves gyönyörű, okos nagyfiam.
Próbálom gyorsan felszedni a már meglévő infókat rólatok. :)

Kép

Kép
enizay

Sziasztok!

Mók:ez csodálatos!!!!Gratulálok Nektek!!!!!!!!!
Akkor holnap Te is mész dokihoz??
Mi is holnap megyünk....már izgulok rendesen....remélem minden rendben kislakómmal!!! :D

sissy01:örülök ha tudok segíteni!!Emlékszem mi is kétségbe voltunk esve hogy vajon mennyiből fogjuk tudni kihozni az esküvőt. :roll: De aztán minden jól sikerült!!!Délután lesz időm,és átküldöm priviben a részleteket!!!!!!!!

enizay:igaz még én is csak most csatlakoztam,de biztosan örülnek a többiek is hogy csatlakoztál!!! :) Gyere írj magatokról!! :)

Én kicsit izgulok a holnap miatt,annyira remélem hogy minden rendben lesz!!!Olyan sokat vártunk a kicsikénkre,nem akarom hogy bármi baj legyen!Igyekszem jó dolgokra gondolni és hinni hogy ügyes kis baby,és szépen megmutatja holnap magát :D

Szép napot mindenkinek!!
Kép

Kép
zsebi baba

üdv enizay!

ma azt álmodtam,hogy a 3 poyitív teszt ellenére a dokik azt mondták,nem is várok Babát....SZÖRNYŰ VOLT!

én még két hét,mire megyek....
Zsebibaba:várom!
sissy01

Enizay!
Üdvözöllek körünkben, írj miket tapasztalsz.

Zsebi baba!
Nagy gratula pici csodátokhoz, a mienk is az mert pcos vagyok, és senki nem hitt benne, és beköltözött......
Nagyon izgulok folyton, a többiek már tudják.
Holnap írjál hogy mi volt nőgyógyinál.

Sissy!
Hát én se láttam sokat babóból, csak egy kis hólyagocskát, tehát szerintem jó ha kibírod még a két hetet, mert már akkor mindent tudni fogsz, mármint hogy rendben van, pl.:szívhangotok is lesz!!!

Kép
mók

Köszönöm a szíves fogadtatást!

Rólunk egy kevés: ahogy már írtam ő a ketteske. Szerintem teljesen igaz hogy a terhességek egymás ellentétei. Az elsővel semmi bajom nem volt. Most meg... :cry: Hányingerem van, mindig fáj a gyomrom, álmos vagyok, nyűgös, puffadok... Persze rettenetesen boldog vagyok maga a ténytől, de nagyon várom már hogy ezek a dolgok már a múlté legyenek. Nálunk még senki sem tudja, csak a férjem, a barátnőm és az ő párja. Jövő héten ha megyek dokihoz utána megosztjuk a családdal a hírt.

Lenne egy kérdésem: Már gyerekes anyukák: Nektek hamarabb látszik a pocakotok, mint az elsőnél? Nekem már kicsit látszik, jó persze nem nagyon, de már nem tudom úgy behúzni (az egyébként sem lapos) hasamat.

Sissy: Ne aggódj, nagyon sok praktika van amivel kímélhetitek a pénztárcátokat, sőt ha nászajándékba a babának (is) kértek dolgokat, babakocsi, stb (első gyerek, ugye), akkor az még jobb. Gratulálok.

Zsebibaba: Hidd el semmi gond nem lesz! Ez a baba téged/titeket választott!!! Jobban regaszkodik hozzátok, mint azt gondolnád. :wink: De jó neked hogy már holnap láthadod. én is sokat gondolkoztam mikor menjek, de szerencsére természetes fogantatás volt és 2. gyerek, vagyis már tudom, hogy 6. hétnél korábban úgysem látunk semmi "fontosat" (szív), és minnél nagyobbacska annál jobban kivehető, és ebben a korai szakaszban szinte minden órában nagyot nőnek. :lol:

Kép

Kép
enizay

Sziasztok!

Csatlakozhatok én is hozzátok Én pénteken mulottam 5 hetes és csak jüvö héten megyek orvoshoz mert akkr már ugy gondolom lesz szivhangjaa pocaklakonak
kriszti0406

Na most jutott eszembe, hogy az uh-n pénteken azt mondta a hölgy hogy általában a 7. hét körül van szívhang.
Ez szerintetek nagyon változó dolog,
Illetve a babóm a méretei alapján péntelken 5 hetesnek 1 naposnak számított.
A hölgy szerint csak két hét múlva érdemes szívhangot nézni, de lehet hogy három. :shock:

Kénytelen voltam ráadásul a főnökömnek elmondani a dolgot, mert nagy változásokat tervez a cégnél, és nem akartam inkorrekt lenni.
Rendes volt még azt is felajánlotta hogy több pénzzel bejelent, de csak az elmúlt 1 évet nézik, tehát mindegy.
Viszont összaetörtem, mert ugye babonából ez nem biztos hogy okos dolog volt, és most még ezen is idegesítem magam, hogy most már így terveznek a cégnél, és remélem kitart babóm, és nem hagy el!!!!!

Kép
mók

sissy01:küldtem a privit! :D

Mók:akkor Nektek is csodababy van útban :D ez annyira csodálatos és nekem kicsit még mindig felfoghatatlan érzés :roll: .De természetesen nagyon nagyon boldogak vagyunk :D :D :D

enizay:sajnálom hogy rosszulléteid vannak :( Persze tudjuk hogy ettől függetlenül boldog vagy,csak bizony ezek a tünetek kicsit legyengítik az embert.De gondolja arra ennek az első pár hétnek nemsoká vége is utána lehet igazán élvezni az áldott állapotot!!!!!!!!! :D Majd írd meg mikor mész pontosan dokihoz a jövőhéten!!
Nagyon köszi amit írtál!!!Aranyos vagy!!És bevallom nagyon jól esik a biztatás :D :wink: Igen én is úgy gondolom hogy nem véletlen hogy Ő pont most lépett be az életünkbe!!!Bizony holnap már látjuk a drágát :D Majd fél4re megyek dokihoz.

kriszti0406:gyere bátran!!!Az a jó ha sokan vagyunk,így tudunk majd sok-sok tapasztalatot cserélni!!!Nektek első baba???

Kép
zsebi baba

mók:ne aggódj!!!Minden rendben lesz!!És én is azt írom Neked mint amit nekem írt enizay!!!!!!!!!Nem véletlen hogy pont most költözött be babó,és hidd el nagyon ragaszkodik Hozzátok!!!!!!!Minden rendben lesz!!!!!
A főnököd nagyon rendes,szerintem nem sokan ajánlanák fel hogy bejelent több pénzzel!!! :roll:
Igen én is úgy tudom,hogy 7.hét körül van szívhang.De ismerőseim között szinte mindenkinek más időpontban volt a babánál szívhang.Szóval,nyugi,minden rendben lesz!!!!!!!

Kép
zsebi baba

nekem márc 9 az a 7.hét vége lesz...hátha lesz szívhang...én is nehezen tudom még ezt az egészet elhinni!!
Enzay:köszi,remélem,hogy megtaláljuk a jó megoldásokat!
sissy01

Sziasztok!
Fuu tegnap óta rengeteget írtatok, nem győzök visszaolvasni!
Igaz rólam még nem sokmindent tudtok, de próbálom majd behozni a lemaradásom, nem ígérek semmit, mármint hogy minden nap tudok jönni, mert a kisfiam nem egy éppen jó alvó gyerek, és hát ha ébren van akkor nem enged a gép előtt olvasgatni, viszont időközönként egész biztosan benézek hozzátok, ha tehetem.

A ketteskémről is mesélnék, igazából én már voltam dokinál, de nem a picur miatt, hanem azért, mert kb. 2 hete viszkettem, és égő csípő érzésem volt. Persze próbáltam neten utánanézni, és azt írta mihamarabb nézessem meg magam dokival, nehogy a babának bajt okozzon. Nos ezért is mentem el, és kapóra jött, hogy a sógornőm is terhes, ő már 28 hetes és az én dokimhoz jár, szóval együtt elmentünk. (De ő még nem tudja én miért is mentem.) Ott a doki megerősített benne, hogy egész biztosan babát várok, de majd csak 1 hónap múlva kell mennem hozzá legközelebb. Azt mondta addig várjak az uh-val is, de lehet nem bírom ki addig, szerintem 2 hét múlva elmegyek, és beszéltem már a védőnővel is, aki megerősített benne, hogy ne várjak addig, mert mennem kellene akkor tanácsadásra is még márc.15-előtt. Szóval 2 hét múlva látom én majd csak a legkisebb csöppöm.
Amúgy hányingerem van nekem is, a melleim is feszülnek rendesen, de nem olyan vészes mint az előző terhességemnél, most jobban vagyok, viszont rettenetesen fáradt vagyok, és hát nem éppen segít a pihenésben a Marci! Jah és még plusszban a doki mondta, hogy hátrahajló méhem van, és azért fáj a derekam, mert az is fáj, ami azt jelenti görcsöl kicsit, szóval magne B6-ot kell szednem. Kicsit segít de sokat nem, remélem nem lesz gond.
Most viszont nincs vérzésem mint az első babánál, mert ott nagyon sokáig barnáztam. Anno több mint 1 évet vártunk a fiamra, és akkor nagyon aggódtam emiatt, most szerencsére a 2. 3 hónap után összejött aminek rettentően örülök, remélem vele sem lesz semmi gond.
Ha már teljesen képben leszek veletek kapcs., akkor írok nektek is!
Addig is vigyázzatok magatokra és a picúrokra!

ancsika82

Sissy!

Szerintem a te időpontod a nyerő, mondhatnám azt is hogy nem lett volna szükségem a pénteki uh-ra, de mivel görcsik vannak továbbra is, bár már nagyon enyhék, tudni akartam hogy legalább jó helyen fekszik a baba.
Cicik fájnak mindíg máshol, hol jobban, hol kevésbé. Hányi továbbra is elkerül.. :roll:
Nem tudom ez jó-e, remélem nem számít.

Zsebi baba!
Előre a csodánkért....!!!

Kép
mók

Sziasztok!

Vagyok ám, csak kissé lemaradtam... :oops: :cry:
Vendég

Kép

Hiányzó adatokat kérnék! És még ötleteket is szívesen veszek, hogy mivel bővítsük!!!!
Vendég

kata1002:de aranyos vagy hogy megcsináltad ezt a táblát!!!!!!! :D Puszi érte!!!
Nálunkl:2010.10.15.a szülés ideje :D
Szerintem beírhatjuk még hogy első,második,vagy harmadik babát várjuk :D Majd a nemét,mikor már elérjük azt az időt :D Esetleg hogy ki hol fog szülni :D
Most ezek jutottak eszembe :wink:

Nem baj ha kicsit lemaradtál!!Én sem garantálom hogy minidg ilyen sokat leszek mint ma :D .Írj hogy vagytok???Neked már szép nagy a babucid :D

Kép
zsebi baba

kata: nálunk a szülés várható időpontja: 2010.10.26. És jó lesz ez a táblázat, egyetértek zsebi babával ötletek terén, én még esetleg annyit, tennék hozzá, hogy ki hány éves,és a többi: hányadik gyerek, picur neme (ha már tudni fogjuk), ki hol szül is lehet. Nem rossz ötletek!
pussz nektek jó éjt!

ancsika82

Sziasztok! Eladó ELEVIT tabletta!!!
40db-nak 2010 szeptemberében jár le a szavatossága.
16db-nak 2010 áprilisában jár le a szavatossága.
Összesen 56db ára: 2200.-
Kép
+ adok mellé 31db Laktoherb teát is 300Ft-ért!(szav.id.:2011.02.11.)
Kép
Érdeklődni: csieaci@citromail.hu
Vendég

Kata!
Örülök hogy jöttél, hiányzott a táblázatod is, egyetértek a többiekkel a kiegészítések terén.
Lányok aki még nem írta meg mikorra várja a babát, az segítse adatokkal Katát.

Sissy!
Hol vagy, ma még nem láttalak itt.

Ma megyek nőgyógyihoz, holnap hozok híreket...... :roll: :roll: :roll:

Kép
mók

nem megy ám mindig,hogy itt legyek...:)

Mók:mi az a pcos?Ne haragudj,csak írtad mát többször,és én nem tudom...miért csak holnap hozod a híreket?Tegnap nekem is szúrkált lent bal oldalon,remélem ez semmi gáz!

Kata:jó a táblázat,nagyon tetszik,tényleg lehetne még bővíteni,amiket írtak előttem.

Zsebibaba:megkaptad a válaszom priviben?

Tavasziszel hol vagy,minden ok?
sissy01

Sziasztok!

Kata
Nekem is tetszik a táblázat Az Én várhato szülési idöpontom oktober 22 Majd csak kedden vagy szerdén megyek az orvosomhoz Nekem a 3 babám lesz

Ancsika
Biztos minden rendbe lesz de nem szabad aggodni mert nem tesz jot a babának se

Puszi minden kismamának és nem kismamának is
kriszti0406

Sissy!
A pcos: policystas ovarium syndroma, ami inzulinrezisztenciával párosul. Lényege hogy nincs peteérés, magas a tesztoszteron /férfi nemi hormon/szint, és az inzulin értéke nagyon magas. Ezért csak nagyon pontos diétával+mozgással+gyógyszerrel érhető el hogy legyen peteérés.

Neke azért csoda a babó, mert diéta az van kb.1/2 éve, de gyógyszert az inzulinomra nem kaptam még, és így elvileg lehetetlen a dolog. És igazándiból a hormoneredményeim is rosszak voltak 3 hónapja, amikor mérték.

Ja és kétszer voltam vérvételen hogy nézzék a peteérést, egyszer sem volt.

Most a nőgyógyim kitalálta hogy mivel fogytam 10 kg-t, ad clostlbegytet/ peteérés simuláló/, és elsőre sikerült. Mi ez ha nem csoda!!??

Kép
mók

Probaltam mar tegnap is jonni, de nem engedett be.
koszonom a hianyolast!

tegnap azt hiszem atjutottam amelyponton ehhez hozzajarult hogy mar nem vereztem, nem is barnaztam, meg felhivtam az orvost akinel voltam es nem adott aggodalomra okot, mondta szerinte csak az a hematoma urult ki, plussz egy kedves baratom aki foglalkozik szellemgyogyaszattal jo hireket mondott( tudom pusztan erre nem lehet tamaszkodni, de most sok erot adott).
Szoval azt hiszem lelkileg jobban( bar azt nem mondom nem aggodom).
LEhet hulyeseg de holnap elmegyek az sztk-s dokihoz is, hogy neki mi a velemenye, esetleg hatha elkuld uh-ra.
az egyetlen ami nekem nem tetszik hogy mar nincs egesz nap hanyingerem. nah persze tetszik, de amiatt nem hogy miert pont most alakult igy. van helyette viszont sokszor nagy ehseg, amit utan jol megbanok, mert orulten felpuffaszt minden es nyogok fel ejjszaka:(((

Volt kerdes tobbedik geyreknel hamarabb latszik-e dolog? Nekem nem. En nagyon vekony voltam mikor eloszor teherbe estem, nah akkor a 6ik heten mar kismama nadragba jartam, most lasan 8 ik es semmi, en nem is latok semmit, e sminden ram is jon, es ez nyaron is igy volt, hizni asszem hiztam akkor egy ket kilot a 9 het alatt( bar akkor igen ehes voltam) de nem latszott has.
szerintem ez karakter fuggo lehet, mert hugomnak most ez a masodik terhesseg masfel evvel az elso utan hat most 20 hetesen akkora a hasa mint amivel en szulni mentem:)))

a tabli szuper!
igen a korhaz engem is erdekel ugyani s nem tudok donteni:(((
a hanyadik babao is jo otlet.

szivhang: szerintem se egyertelmu mikor hallhato.ugy mint a mozgas erzese se.En igen igen soka ereztem az eslo babanal es a szivhangot is mindig rengeteg ideig kellett keresni( nem uh-n) az orvosrol mar patakokban folyt a viz mire megtalalta:)
Most volt 6+4nel a nyari terhessegnel nem volt 7 ben se, bar leeht hogy eleve nem volt, vagy volt d emar nem, ezt ugye sose fogjuk megtudni.

A johireket varom nagyon!

Tegnap volt a lanyom eloszor egesz delutan nelkulem, de nagyon jol erezte magat en pedig tudtam pihenni, amig nem oldoz fel a doki heti 2-3 du igy lesz:(
persze probalok arra gondolni jobb igy neki mintha itthon ulne velem, igy van elmeny, tarsasag....
ma nem megy, ma egesz nap egyedul leszek vele, de szerencsere nagyon jol viseli a dolgokat, es leeht lemereszkedek vele egy setara, remelem az belefer.
tavasziszel

Mok: ez tenyleg az! Olyan jo!gratulalok!
Es terhesseg alatt is dietaznod kell?
tavasziszel

Tavasziszél!

Nagyon próbálok továbbra is diétázni, de az elmúlt két hétben olyan éhségrohamaim voltak, azt hittem megőrülök. Próbáltam este pl.:savanyúkpit nassolni, de nem tett jót az amúgy is szeles beleimnek, úgyhogy 2 éjszaka alig aludtam. Most nasinak Norbi puding, vagy tej üressen, nem könnyű, bár tegnap óta csökkent az éhségláz.
Az endokrinológushoz márc 8.-án megyek, és a helyett hogy fogynék attól félek hogy híztam, mindíg ott méredszkedem.

Na mindegy megpróbálok mindent, de úgy érzem magam a diétától mintha éheznék.

Viszon nagyon nagyon örülök hogy te rendben vagy!!! :D

Kép
mók

Mók:Tényleg Csoda,de ő Titeket választott!!!!Ne aggódj!

Tavasziszel:nekem meg szinte sosincs hányingerem,még kívánósabb sem vagyok,csak a hasam és a derekam érzem néha!Örülök,hogy jobban vagy!

Én,ugyan Leányfalun lakunk,de a Szent Imre Kórházat választottam,mert tetszett a szülészete nagyon,bár elég messze van tőlünk,ugye.
sissy01

Sziasztok!

Mók
Nekem az elsö terhességem nehezen jött össze De pont akkor jött a baba amikor anyagilag a legjobban álltunk amikor nem is gondoltunk arra hogy most jön össze
Isten utjai kifürkészhetetlen Egy csoda növekszik benned

Tavasziszél
szerintem a séta jot tesz
Ha már kisüt a napocska az ember is jobban érzi magát egy fokkal
kriszti0406

Sziasztok!

Tavasziszél, nagyon örülök, hogy jobban vagy! Szerintem nem hülyeség, hogy elmész sztk-s rendelésre.

Zsebi baba, próbálom a homeosakat stodalt is vettem köhögésre. Remélem segít. Milyen jó, hogy spontán sikerült a babóca. Tényleg csodababa. :lol: , akárcsak Móké. Te is ma mész dokihoz?

Mók, gratula az uh-hoz. Majd gyere, hogy mi volt ma!

Enizay, üdv közöttünk !

Bocsi, most be kell fejeznem , mert a lány nem hagy gépezni.

Ma voltam uh-on és már 2 cm-es a baba és van szívhangja!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kri: orulok hogy minden ok! JO eked hogy ilyen hamar mesz ujra uh-ra:)

NEkem a hanyingert kicsit felvaltotta a kivanossag, ami csak azert nem jo mert minden azonnal kene:) Elkesziteni nincs kedvem, erom:)

MOk: en eleg hosszan dietaztam a terhesseg alatt cukor miatt, sokszor nem volt konnyu viszont mikor lattam alig hizok jo volt azert. BAr onnantol hogy nem dietaztam duplan meghiztam:(
En meg az elso vegen megfogadtam a kovetkezonel nagyon oda fogokfigyelni mert 10 kgnal tobbet nem akarok hizni, de marmost kicsuszott a labam alol talaj ha epp nem marja a gyomrom a sav, nem szenvedek orult bel gorcstol es nincs hanyingerem, nah akkor mindent es barmennyit eszek amitol persze rosszul leszek( milyen ertelemes egy leny vagyok:)) )
tavasziszel

Szt Imrevel en is szemeztem, de annyira felkapott korhaz....BAr elvileg nekem csecsemosre nem igen lesz mar szuksegem de mi van ha megis, meg mivel nekem az elsonel senki nem mutatta meg hogy szoptassak ram ferne most:)
Szuloszoba miatt szivesen mennek de amiatt hogy nincs latogatas csak uvegfalon keresztul, meg hogy sokszor van telt haz???ez elgondolkodtat, nah meg a tvaolsag is, mert nincs autonk....
es nekem eleg nagy szempont hogy ne kelljen a kislanyommal a fel varoson atmenni mikor vizsgalat vagy uh vagy ctg van....
Azert amikor mar hetenkent megy az ember nagyon nem mindegy mennyit docog, szerintem.
Most az Istvan all az elso helyen( bar az sincs kozel) aztan a margit, de magunkat ismerve az lesz ahova tartozunk, es mar szultem:(
BAr abban is van meg egy kis remenysugar, epp felujjitjak es bar januarban nem adtak at, tan aprilisban sem, de oktobert nagyon rebesgetik:))
most kb kozepkori az allapot viszont alig van kismama:)
tavasziszel

Sziasztok!

Csak röviden írok.Rossz hírem van :( A mi drága csodababánk már nincs velünk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Teljesen kikészültünk............és azt hiszem én el is köszönök Tőletek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Szomorúan teszem,mert biztosan klassz csapat lesztek,jó lett volna a részese lenni.........

Mindenkinek problémamentes babavárást kívánok!!!!!!!!!Vigyázzatok nagyon magatokra és a kis életre ami bennetek növekszik!!!!!!!!!!

sissy01:igen megkaptam és én pedig küldtem Neked az e-mail címedre képeket.Azokat megkaptad??????

Puszi mindenkinek:Timee

Kép
zsebi baba

Timee: sajnalom nagyon. Aterzem a fajdalamtokat! Nagyon sok erot a felepuleshez es hogy ujra tudjatok remelni hinni! Mutet lesz?
tavasziszel

Zsebi baba!

Én itt ülök és zokogok,hihetetlen, köszönet hogy értesítetél minket, nagyon sok erőt küldök nektek!!!!!!!

Lányok!
Nálam se az történt tegnap amire számítottam, nőgyógyi uh-n 12 mm petezsákot látott, de benne még semmit. Ő nem volt elkeseredve azt mondja csak 5 hetesek lehetünk, legközelebb 17 nap múlva megyünk.
Lehet hogy más más uh gép erősebb, vagy gyengébb? Csak mert a múlt pénteki helyen 3 mm szikhólyagot is láttak.
Nagyon elkeseredtem....
Azt hiszem jövőhét pénteken visszamegyek oda ahol látták, mert ennyi időt megint minden infó nélkül nem bírok ki.
Egyébként jó jel hogy flamibiont kell szednem, és elküldött vérvételekre, illetve ráírta a papíromra hogy rendszeres terhesgondozás! Hát remélem hogy tényleg csak késöbb fogant mint gondoltuk!! Nagyon be vagyok to.va!!!

Kép
mók

mok; szeriten m igen van kulonbseg gep es gep kozott, en ahol voltam az elozo terhssegmenel nem is volt huvelyi uh gep, es ami meg volt regi, alig latott valamit, csak mondta valami latszik de igazibol meg se jot se rosszat nem mondott pont azert mert tudta gyengebb gep, bar en akkor mar tudtam ha az en 8 hetes terhessegemenk velt( konkretan tudtam mikor fogant) dolog kb 4-5 hetesnek felel meg....
Jo otlet ha visszamesz oda ahol jobb volt a gep!
De az jo jel hogy mar vervetere meg terhesgondozasra kuld:)
Probalj meg nem kepzelegni rossz dolgokon! En is ezen igyekszem!!!

A flamibion az femibion ugye?:)
Az most a legfelkapottabb terhes vit, mindnkepp jo ha szeded akar hanyadik hetben is vagy!
HAjra hajra, nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!
tavasziszel

Bocsi!
Te írtad jól a nevét. És köszi a támogatást.

Kép
mók

Sziasztok lányok!
Csatlakoznék hozzátok,bár még várni akartam, mert elég speciális a helyzetem,de Móknak szeretnék írni egy pár sort ami remélem erőt ad. Az én kis pöszmötöm a 13mmm-es petezsákban sem volt látható,de öt nap múlva a következő ultrahangon 5mm-es volt és dobogott a szíve.Szóval türelem!!!!!A tegnapi ultrahang szerint 22mm-es és 2010. október 3-ára vagyunk kiírva.
Sajnos az átlagosnál több a félnivalóm, már elvesztettem egy babát.
Remélem ez a kis pöszmöt alaposan beágyazódik és kilenc hónapig bent marad.Elég szoros orvosi felügyelet alatt állok,ezért már többször voltam ultrahangon,mint más kilenc hónap alatt. Csak addig a néhány percig vagyok nyugodt, ameddig látom a kijelzőn,hogy minden rendben van és DOBOG A SZÍVE. Szeretnék végig veletek maradni! Légyszíves szorítsatok ti is!

Üdv: Kata16
Vendég

KAta: udv itt!
Jo neked hogy az elvesztett baba miatt igy torodnek veled! Ez kellene nekem is mert ne is csak akkor vagyok nyugodt ha latom es hallom:(
De engem csak 4 het mulvara hivtak vissza, es hiaba hivtam fel a verzes miatt igy se hivot be korabbra:(

szoritok nektek is!
tavasziszel

Sziasztok

Zsebi baba
Nagyon nagyon sajnálom ami veled történt Tudom nagyon soktol hallottad már ezt de lélekben veled vagyunk

Mók
szerintem is van külömbség uh szerint

Kata
De jo neked hogy már van szivhang Én is nagyon várom már a pillanatot hogy meghalljam Nagyon szoritok hogy végig tudd hordani a terhességet és egészséges babád legyen
Mindenkinek nagyon szoritok

Tavasziszél
Lehet hogy akkor orvost kellene váltanod

Lányok ki milyen vitamint szed Ki mit javasol

Puszi mindenkinek
kriszti0406

Sziasztok!

Kriszti

Még hallani nem lehet, csak látni a pici szívének a pulzálását,de ez nekem elég. Sajnos át kellett élnem már azt a pillanatot is,amikor az orvos közli, hogy nem dobog,de ezt az ellenségemnek sem kívánnám.

Tavasziszél

Engem kéthetente néz meg az orvos, az első alkalommal a kimaradt menstruációm napján voltam nála,attól kezdve szedem a beágyazódást segítő gyógyszert. Mivel akkor még nem látott semmit ,a következő héten is megnézett, na akkor már ott volt az ÉP petezsák. A hatodik héten elkezdtem barnázni, aznap délután már a rendelőben voltam.A gyógyszerek felírásán kívül, mást nem tud tenni, de legalább megnyugszom,hogy még él a terhesség.Az idegeskedés nem tesz jót. Szóval imádom az ultrahangot, ha tehetném, mennék minden nap(Tudom, hogy ezt nem lehet). Azt tervezem, ha túl leszek a kritikus időszakon,veszek egy otthoni magzati szívhang figyelőt, én jókat hallottam róla.

Mindenkinek stresszmentes babavárást kívánok!
Vendég

Kriszti: epp ma megyek a sima szt-s dokihoz, o ugyan uh-n nem tud megnezni, mert nincs ott uh, de hatha ir beutalot a korhazba. Magnat nem igen akarok valtani, mert ugyis csak 18-20ik hetig fogok maganba jarni mert nincs ra keret, es nem csak most nincs barmikor estem volna tehere nem lenne.

Vitamin: femibiont szedek, meg magne b6ot 2 naponta, vasat( ezt a verzes ota), de en csak a 12ik hetig fogom, utana ket naponta gravidat vagy egyeb terhes vitamint, ugyis on a tavasz nayr, csomo zoldseg, gyumolcs....nem tartom szuksegesnek. Vasat ugyis szednem kell majd tuti vegig mert eleve is verszegeny vagyok.
Magneziumot se hiszem hogy el fogm tudni hagyni, sot ha az elsohoz hasonlo terhesseg lesz azon fogok elni:(

Kata: nah ilyen a lelkiismeretes orvos! Jo hogy igy torodik veled!
Szivhangfigyelo, kettos erzekseket kelt bennem: egyreszt de jo barmikor hallhatod, masreszt, egy plussz stressz forras.
Epp minap irtam nekem a meg a doki es vdono is alig talalta meg ugy a 24-26ik hetig, mert hatrahajlo a mehem es hatso falon tapdo lepenyem volt. szoval en itthon biztos mar infarktust kaptam volna.
szoval bizots jo epp hatarokon belul.
tavasziszel

Zsebi baba, nagyon sajnálom, jobbulást a lelkednek!

Tavasziszél, a vetélés miatt rendel vissza 2 hetente a doki. Brigivel havonta jártam. Az utrot a jövő héttől csökkenthetem napi 2-re. Már csak 1 dobozzal írt fel. Remélem minden rendben lesz. Mire elfogy elvileg 11. hét körül járok majd.

Mók, nyugi! Van különbség gép és gép között, sőt tegnap nekem először hasit csinált, de nem volt valami éles a kép, mármint nekem, és amikor átváltott hüvelyire sokkal jobban kivehető volt a baba. És ugyanazzal a géppel csinálta! A hasival szinte csak egy paca volt, míg a másikkal szépen ki lehetett venni a végtag kezdeményeket és a fejecskéjét is.

Kriszti, én gravidát szedek, mellett folsavat, kalciumot. A gravidát nem minden nap, mert van hogy felkavarja a gyomrom. De ha étkezés után veszem be nincs gond.

Kata, üdv, gyere majd gyakran.

A szívhangfigyelő érdekes dolog, én viszont úgy vagyok vele, hogy a 20 hét körül érezni a baba mozgását, sőt második babánál előbb is azt mondják, szerintem én azt fogom figyelni. Hányadik héttől lehet használni a szívhangfigyelőt?

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!

Kicsit elmaradtam mostanában, sok a munka. Örülök, hogy ilyen aktívak vagytok!
Ami velünk történt: múlt kedden voltunk 1. UH-n, 2 mm-es volt a baba. A doki szerint bő 5 hetesek voltunk, viszont akkor elképzelhetetlenül későn fogant meg. Lehet, hogy amiatt volt csak ilyen picike, mert beteg voltam előtte 1 hétig? Mindenesetre 2 hét múlva megint megyünk.
Amúgy egész jól viselem a terhességet, csak állandóan éhes vagyok (és eszek) meg délután, amikor hazamegyek a munkából, akkor kezdődik a hányinger. Pont amikor tudnék valami értelmeset csinálni. :-(

Kata!
Szerintem jó ötlet kibővíteni a táblázatot. Mik is voltak a paraméterek? Én 25 vagyok, az első babánkat várjuk és egyelőre Fricinek hívjuk :-) Remélem ha kislány lesz, emiatt nem lesz tudathasadásos... Vitamint femibion 800-at szedek és az ÁEK-ba járok gondozásra. Nagyon érdekes lehet majd egy kis statisztika.

Zsebibaba!
Sok erőt és kitartást kívánok nektek a továbblépéshez és a folytatáshoz.
Vendég

Zsebibaba!Ha olvasol még minket,nagyon sajnálom,ami történt Veletek és kitartás a tovvábbiakhoz!Hidd el,nem sokára minden rendbe jön,ennek így kellett most valami miatt lennie (tudom,ez nem vígasztal!)Sok erőt Nektek,egyébként nem jött meg az e-mailed!
Én egyelőre csak folsavat szedek,amíg nem megyek dokihoz még a C vitamint szedem hozzá.Aztán meglátjuk!Remélem,minden rendben lesz,ha majd megyünk uh-ra,de,amiket írtok...hát nem megnyugtató!

Remélem,minden ok lesz mindenkinél,mert ami Zsebibaáékkal történt az szörnyű!!!Nem szeretnék több ilyet hallani,mindenki vigyázzon,amennyire rajtunk múlik,a többi úgyis a Sors!
Én 29,első Baba

Mók:ne izgulj ennyire,sok múlik,hogy agyban mit gondolsz,és nem szabad a rosszra koncentrálni!!!
Kata:Te is a pozitív dolgokra koncentrálj!!!!

Ne haragudjatok,hogy próbálok optimista lenni,de annyi rossz van körülöttünk,hátha segít!
:)
Kép
sissy01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: