[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Pampa, sajnálom, de csak pozitívan, a mostani hónap a tiétek lesz!

Nita, hogy vagy ma?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Pampa! Sajnálom, hogy mégis megjött, de legalább "tisztán látunk"! Jó éjt Neked és kitartást a holnapi melóhoz! :arrow: itt a hétvége!

Csillag! Ez szörnyű, sajnálom. A gyerekek azért gyorsabban túl szoktak jutni a betegségeken, meg ugye a láz gyorsítja a gyógyulást is, csak tényleg nagyon figyelni kell, 39,1 az már nem kevés. Soksok gyógypuszi repül a Te kisherecegednek!

Nita! Sajnálom, hogy nincs kire hagyni a gyerkőcöket. Esetleg nincs a közeledben gyógyszetár, vagy Rossmann, DM, esetleg apát nem tudod megkérni, hogy hazafelé ugorjon be?A svédcsepp tényleg segítene.

Hát, lányok, én már megint megbetegedtem.:cry: Jóhogy kigyógyultam a náthából, erre most iszonyúan fáj a torkom, egyfolytában köhögésre ingerel. Reggel szörnyen voltam, napközben jobban, persze most estére megint rosszabb. Beszereztem egy csomó csodaszert, remélem, jobb lesz.

Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
Edit
pedi
Kalocsa
 
 


Ja, és Pampa! Ez a szegény mici-maci engem kifejezetten idegesít. Mondjuk mindig leveszem a hangot, de ha netán fent marad frászt kapok tőle! :oops:
pedi
Kalocsa
 
 

 
 

Sziasztok!

Pedi, jobban vagy ma? Remélem, igen, küldöm a gyógypuszikat express.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


kovacszsuzsi!!!

Boldog névnapot!!!! :D
Kép

EDI
ediii
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi! Én is nagyon boldog névnapot kívánok Neked!

Lányok! Ez a "nagyonbaba" önállósította magát?! :shock: Mindenkinek más lett a volnazója!
pedi
Kalocsa
 
 


Köszönöm a gyógypuszikat Bence nevében. Sajnos reggel is lázas volt, úgyhogy elvittem a mi dokinéninkhez. Háááát, nagyon látszott rajta, hogy tanakodik, hogy mi legyen! Végül még mindig nem írt fel neki antibigyót. Azt mondta, hogy ha még hétfőn!!! is lázas lesz akkor majd ír valamit. Viszont kapott antibiotikumos orrcseppet, amitől már most jobb lett a náthája. Ennek azért örülök.

Pedi: Neked is küldjük a gyógyító fuvallatot, jobbulást!!!!!!

Zsuzsi:Nagyon boldog névnapot kívánok!!!


Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!!!!
Virág jobbulást Bencének))))))
Beze az éjszakám maga a pokol volt..semmit se aludtam...a könnyeim potyogtak a fájdalomtól.....2,5 óránként fájdalomcsillapítót vettem be+lydokaint fújta a fogamra.......

a nagyonbaba ezentúl csak saját vonalzókat csinál.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Zsuzsi, boldog névnapot! :D

Nita, nagyon sajnálom, hát ez kemény lehetett. :( Tudtál venni svéd cseppet?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze! Csak most látom, hogy küldtél gyógypuszit, akkor azért vagyok jobban! :wink:
Egyébként, napközben nem vészes, este, éjszaka és reggel nem az igazi. Én nagyon jót aludtam, de a férjem nem, egyfolytában azt hallgatta, hogy veszek-e még levegőt! :lol: Aztán egyszer kétszer rámszólt, hogy köhögjek, mert vmi nem jó. Én csak egyre emlékszem, úgy aludtam. :oops: Egyébként, el volt dugulva az orrom és a számon vettem a levegőt, így a torkom tiszta váladék lett reggelre. Tegnap vettem lándzsás utifűszirupot, azt iszogatom napi 3szor, és a gyömbér tea+neo citrán keverékét!
pedi
Kalocsa
 
 


Nita-én a helyedben már elmentem volna az ügyeletre kihúzatni. Hogy fogod így bírni a dokiig? Még nagyon soká mész! Gondold meg! Ha kell elmegyek én és vigyázok a gyerekekre!;)

Pedi-örülök h jobban vagy. Én is küszködtem ilyennek pár hete nekem a Coldrex segített, ja meg én is ittam a lándzsásutifüvet. Szegény férjed, akkor nem sokat aludt!
Ez a nagyonbaba tényleg meghülyült... :?

Csillag-örülök h jobban van Bence! Ha már kapott gyógypuszit, akkor én gyógyölelést küldök neki! :) Jobbulást!

Kép
pampalini
 
 


Zsuzsi-nagyon Boldog Névnapot kívánok neked! :)



Kép

Kép
pampalini
 
 


Sziasztok!


elmentem a fogorvoshoz hogy csináljon valamit...kaptam antibiotikumot..kitisztította a fogat..és mondta tömjek bele vattát és úgy egyek.....lehet én vagyok a béna de nem marad a fogamba a vatta...éhes vagyok..:(((...kedd óta alig ettem valamit.........

Pampalini aranyos vagy.köszönöm:)))))
svéd csepp nem volt a gyógyiba rákérdeztem:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jaj, Nita! Sajnálom! :( Azt nem értem, hogy eddig miért nem adott antibiotikumot, mert akkor már nem fájna. Illetve rakhatott volna bele próbatömést! Na, mindegy, mostmár hamarosan itt a kedd. Amúgy meg ha tudtam volna, hogy nem kapsz svéd cseppet, akkor elküldtem volna Neked az enyémet postán.
pedi
Kalocsa
 
 


jaj Pedi annyira aranyos vagy!!!!!!!!!kedden el nem jövök a dokitól addig míg nem csinál valami olyat amivel ENNI is tudok.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mindenkinek köszönöm Bence nevében a gyógypuszikat+ölelést. Sajna most este is volt láza, de szerencsére már "csak" 38 C, így hatott a lázcsillapító és nem kellett szegénykémet még hűtőfürdővel is kínoznom. Remélem holnapra ez is elmúlik!

Nitácska: Annyira sajnálom, hogy ennyit kell szenvedned! Jó, hogy sikerült elmenned ma fogdokihoz és tényleg ne gyere el kedden tőle addig, míg nem tömi be valamivel. Azt mondjuk én sem értem, hogy miért nem tett bele gyógyszeres tömést. ????????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág senki nem érti mért hagyja nyitva......de annyiból meg könnyebbültem hogy legalább már ki van idegelve......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csillag: jobbulást Bencének.A láz meg sosem vicc,nem értem a dokit.

Pampa: örülök,hogy végre eldőlt mi van :):):) de sajnálom hogy nem baba van :(

nika70
Salgótarján
 
 


Zsuzsi:

Nagyon sok boldog névnapot!! :D

Nita!
Nagyon sajnállak amiért így megszenveded a fogadad. Én sem értem miért nem adott a doki gyógyszeres tömést, és antibiotikumot már az elején. :shock: De most már mindegy, csak kár hogy ezt át kell élned, pedig lehetne könnyebb is....

Csillagvirág!
Nagyon tündéri a kisfiad! :wink:
Hát a ti gyerekorvosotok se semmi. Az ilyen hosszas láz mögött kell lenni valami másnak is mint sima megfázás. Értem én hogy nem akar egyből antibiotikumhoz nyúlni, de ha muszáj akkor kell! Nagyon remélem holnapra már jobban lesz szegény pici "csillagvirágod". :wink:

Pami:
:cry: :cry:
Hát jól megtréfált most Piri nénje!! :evil: :evil:

Edit!
Gyógyulj meg mihamarabb!!! Hát nem éppen a legjobbkor jött ez a torokfájás és társai (de mikor jön jókor? :roll: ), hisz most akciódús hétvége előtt állsz-álltok. :wink: Remélem mihamarabb kilábalsz ebből a nyavajából.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Sziasztok!

kicsit későn...
Köszönöm mindenkinek a köszöntéseket! Aranyosak vagytok!

Csillag: Örülök, hogy Bence egy kicsit jobban van. Remélem, hamar minden teljesen oké lesz! Puszi nektek!

Nitácska: Sajnálom ezt a sok kellemetlenséget... Nem semmi! Drukk, hogy mihamarabb múljon a fájdalom! Puszik mennek! ++++++++++++++++

Pedi: Anyukáááám.... nem hiszem el, hogy az eksönös héten megen beteg lettél! Gyógyulj gyorsan, ennek fele sem tréfa! Puszillak! ++++++++++++++++++++++++++++

Csajok, nagyon durva, ma a szomszédasszonynál tornáztunk Rubint Réjkára. Az nagyon kemény volt. Vicces, mert a 40 perces egység alatt 275 kalóriát égettem. A futópadon ugyanennyi idő alatt közel a kétszeresét szoktam. Most véglegesen bizonyítást nyert az az elmélet, hogy az úgynevezett zsírégető tréning nem is annyira zsírégető, mint izomnövelő... háhá. Fényt derítettem a titokra :D

kovacszsuzsi
 
 


Sziasztok!

Bence sajnos még reggel is lázas volt, így Anyum előkerítette egy régi ügyfelének, egy idős, tapasztalt gyerekorvosnak a tel. számát, aki maszekban végre jó alaposan megvizsgálta szegénykémet. Hát, mit ne mondjak, el volt szörnyülködve azon, hogy tegnap miért nem írt fel a saját dokink antibiotikumot nekünk. Azt monda, hogy lehet, hogy már kezdődő tüdőgyulladása van Bencének, rengeteg váladék van a légutakban és mivel zöld trutyi jön az orrából, ezért egyértelmű, hogy ez már nem a kezdeti vírus, hanem baktérium!!!!! Erre pedig gyógyszer kell!!! Egyszerűen megáll az eszem. Képes lett volna az idióta orvosunk még 3 napig szenvedtetni egy ilyen kis gyereket, megkockáztatva egy tüdőgyulladást!!! Ja és ez az idős dokibácsi mondta, hogy ennyi idős gyerkőcnél EGY!!!!! nap engedélyezett magas lázzal, ha tovább is fennáll, akkor más kezelésre is szükség van. Mi tegnap voltunk a 4. napon!!!

Szóval ennyit az orvosokról! :cry: :cry: :cry:
(Fogadott orvosunk egyébként azért nincs, mert még nyáron sem hajlandó kijönni hozzánk azért, mert nem mer feljönni kocsival abba az utcába, ahol lakunk. Csak egy nyomsávon lehet haladni, így, ha jön valaki szembe, akkor vissza kell tolatni. Ez egyébként nem gáz és nagyon ritkán fordul elő. De hát sokan nem tudnak tolatni.)

Na, jól kidühöngtem magam itt Nektek!

Puszi Mindenkinek!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagvirág14 2010.02.20 20:33-kor.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Bence sajnos még reggel is lázas volt, így Anyum előkerítette egy régi ügyfelének, egy idős, tapasztalt gyerekorvosnak a tel. számát, aki maszekban végre jó alaposan megvizsgálta szegénykémet. Hát, mit ne mondjak, el volt szörnyülködve azon, hogy tegnap miért nem írt fel a saját dokink antibiotikumot nekünk. Azt monda, hogy lehet, hogy már kezdődő tüdőgyulladása van Bencének, rengeteg váladék van a légutakban és mivel zöld trutyi jön az orrából, ezért egyértelmű, hogy ez már nem a kezdeti vírus, hanem baktérium!!!!! Erre pedig gyógyszer kell!!! Egyszerűen megáll az eszem. Képes lett volna az idióta orvosunk még 3 napig szenvedtetni egy ilyen kis gyereket, megkockáztatva egy tüdőgyulladást!!! Ja és ez az idős dokibácsi mondta, hogy ennyi idős gyerkőcnél EGY!!!!! nap engedélyezett magas lázzal, ha tovább is fennáll, akkor más kezelésre is szükség van. Mi tegnap voltunk a 4. napon!!!

Szóval ennyit az orvosokról! :cry: :cry: :cry:
(Fogadott orvosunk egyébként azért nincs, mert még nyáron sem hajlandó kijönni hozzánk azért, mert nem mer feljönni kocsival abba az utcába, ahol lakunk. Csak egy nyomsávon lehet haladni, így, ha jön valaki szembe, akkor vissza kell tolatni. Ez egyébként nem gáz és nagyon ritkán fordul elő. De hát sokan nem tudnak tolatni.)

Na, jól kidühöngtem magam itt Nektek!

Puszi Mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagvirág14 2010.02.20 20:30-kor.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


bocs, kétszer ment el..... a gépem azt írta az elsőnél, hogy nem sikerült....

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


ÓÓÓ CSILLAG NEM SEMMI DOKITOK VAN DE HÁLA ISTENNEK RÁTALÁLTATOK ERRE A DOKI BÁCSIRA ÉS MOST MÁR MINDEN RENDBEN LESZ :):): JOBBULÁST ++++ ó bocsi a nagybetűkért :9

Nekem fiam az eltelt három év alatt most először nem sírt hajmosás közben és ráadásul ő akarta hogy mossam meg a haját:) hát nem vettem el az akaratát :):): remélem így is marad :)Most már csak el kell érnem hogy ne csak otthon akarjon wc-zni :) mert fél a kis wc-től az oviban és a mamáénál sem akart pisilni :(

nika70
Salgótarján
 
 


Sziaszok!!!!!!!
ma shoppingolni voltam......annyi mindent vettem a gyerekeknek......no de főleg Máté zsúrjára készültem:)))
Zsuzsi Boldog névnapot utólag is:))))) :lol: :lol:
Bence remélem már jobban van?a dokitok nem komplett....én ezt jelenteném az illetékeseknek.......jó hogy ne lett nagyobb baj....:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Csillag! Drága, ennek már fele sem tréfa, nagyon sajnálom. Bízom benne, hogy mostmár minden ok lesz! Soksok gyógypuszit küldök a kis csillágvirágodnak!

Nita! De örülök, hogy volt egy kis időd csavarogni! Apa vigyázott a lurkókra? Jobb a fogad?

Nika! Gratula a nagy és okos kisfiadhoz! :lol: Szurkolok, hogy ez a wc mizéria is gyorsan rendbe jöjjön! :wink:

Lányok! Én ma voltam látogatni a kicsi Dórit(szomszéd kiccsaj :lol: ) Hát az a gyerek vmi gyönyörűséges, mindenféle elfogultság nélkül mondom!
pedi
Kalocsa
 
 


Köszönöm a jókívánságokat Bence nevében!!!

Most már csak hőemelkedése volt (37,6 C), gondolom elkezdett "dolgozni" az antibiotikum. Úgy szeretném, ha holnapra ez is elmúlna!!!!!!!!
Viszont még csúnyán köhög és folyik az orra. Nem tudom a Ti gyerkőceitek mennyire bírják az orrfújást, de Bence egyáltalán nem hajlandó rá. Ma történt először, hogy egy picit gyengén fújogatott vmit a zsebkendőbe. Próbálom szívogatni neki orrszívóval (a doki is tanácsolta), de 2 perc múlva ugyanúgy tele van a nózija. Remélem hamarosan rájön arra, hogy ha kifújja, akkor nem kell a porszívó!

Nika: Tök ügyi a kisfiad, hogy nem sírt a hajmosásnál! Drukkolok, hogy ez így is maradjon! Kádban csináljátok elfektetve vagy zuhannyal?

Nitacska. Mikor lesz a zsúr? Gondolom készülsz ezerrel!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!!!!!
Pedi isteni volt a vásárlás.......öcsémmel még ellenőröknek is beugattunk........ :) :) :)
a fogam nagyon jól van péntek óta.....akkor visszamentem a dokihoz..nem mertem így a hétvégének menni.......
Virág majd szombaton lesz anyuéknál...de igazából ugye kedden van a szülinapja.....itthon is meg oviba is megtartjuk.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Régen voltam, de ne haragudjatok, nagyon-nagyon sok munkám van.

Nita, sajnálom a fogfájást, szerintem ez nem normális, ilyen baromságot még nem is halottam, hogy te tömködj vattát a fogadba. Miért nem tesz bele a doki ideiglenes vagy gyógytömést? Egy normálisan kiidegelt fognak nem szabad fájnia a kezelés után, ha mégis így fáj, ott alaposan elcseszett valamit a doki.

Csillagvirág,
egyetértek azokkal, akik szerint tökhülye a dokitok. A 39 fokos láz egyébként nem magas a kisgyerekeknél, az ő szervezetük ezt másképp "ítéli" meg, mint a miénk, viszont nem is szabad hagyni napokig ezt a lázat, mert a szívet és az izületeket is terheli. A zöldes-sárgás orrtrutyi MINDIG egyértelműen jelzi, hogy az esetleg eredetileg csak vírusos fertőzés (amire ugye nem jó az antibika) felülfertőződött bacival is, amire viszont kifejezetten kell a gyógyszer. Az orrmosást ajánlom neked is, nekünk az jött be, nem kellemes, de rengeteg előnye van: fele időre csökkenthető vele a betegség, nincs tele az orra a manóknak, és ugye mosod ki a fertőzött váladékot még az arcüregekből is (bár 3 éves kor előtt nemigen van még arcüregük a kicsiknek). Én felforralok 2-3 dl vizet, egy csapott fél kávéskanálnyi közönséges konyhasóval (ebben még kevésbé tapadnak meg a bacik), lehűtöm, és egy 5 vagy 10 ml-es fecskendőbe felszívom. A fiam belehajtja a fejét a csapba vagy a kádba, a kis szájást kinyittatom, és zutty, már nyomo is az oldatot. Mit mondjak, MINDENT kihoz, ami bent van. Az egyik orrnyíláson benyomod, a másikon jön ki a cucc, aztán fordítva is megcsinálom. Ez most nálunk nagyjából 1 percet vesz igénybe.
Nem tudod megfullasztani, egy a lényeg: előre legyen hajtva a feje, hogy ne a torkára folyjon a lé, sőt, csecsemőkön is lehet alkalmazni, de oldalt legyen fektetve a baba.
Egy fül-ott-gégész tanított meg engem is rá, azt mondta, a primitív népek a mai napig mossák a testnyílásaikat, és nincs is ennyi bajuk, mint nekünk. Szóval én is szoktam magamnak is csinálni, és nagyon jó utána!

A vegyes csopiról nekem is jó benyomásaim vannak, ne félj tőle!

Babázók, drukkolok nektek nagyon, jön a tavasz, jönnek a babák!!!

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


csillag: zuhannyal csinálom de nem fektetetem hanem hátra hajtja afejét ügyesen én meg próbálok úgy mosni neki hajat hogy ne menjen a szemébe :):):az orrát még nem feltétlen kell tudnia fújnia két és fél évesen ,sőt jobb azért ha szívod mert jobban tisztul.Nálunk Gergő már tudja fújni de a porszívós orrszívó még azért mindig jobb mint ha ő fujja :)

nika70
Salgótarján
 
 


sziasztok!

velem minden változatlan,várom a pirit egyenlőre aztán kezdem a vizsgálatokat.

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Csillag, nagyon durva, amit leírtál, nem is találok szavakat!!! Talán tényleg jelenteni kellene az esetet. Örülök, hogy már jobban van a fiad!

Nita, de jó, hogy jobb a fogad. Máté készül már holnapra?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


sziasztok!!!!!!
Beze hajaj....már nagyon izgatott...sejthet valamit...... :) 2x is lesz tortája..holnap az ovis zsúron s hétvégén anyuknál is:))

holnap megyek reggel vissza a fogászatra..gatya ismét tele..... :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagvirág14 2010.02.22 20:07-kor.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Ma VÉGRE láztalan volt Bence és egy picivel többet is evett, mint az elmúlt héten. A kedve is sokkal jobb, már bolondozik, hülyéskedik.

A dokiról annyit, hogy ott fogjuk hagyni. A mi falunk egybe van épülve Győrrel és át fogunk menni egy ottani orvoshoz. Távolságra nem lesz messzebb tőlünk, mint a mostani. A sógornőm beprotezsál bennünket, mert pont abban a városrészben laknak, ahol az új doktornő praktizál és jóban van vele.

Úgy látszik, hogy meggyűlt a bajom a dokikkal mostanában. Az én háziorvosomat is le akarom cserélni. Nektek még nem meséltem, de akkor amikor a vetélésem volt, csinált velünk egy kisebb cirkuszt. Keddi napon volt a műtétem, előtte hétfőn tudtam meg, hogy már nem él a baba. Természetesen nem mentem el dolgozni, egész nap bőgtem. Aztán a műtét után Anyum elment hozzá táppénzes papírért, amit nem volt hajlandó a hétfői napra megírni. Azt mondta, hogy menjünk a terhesgondozóba. Anyu el is ment, ahol azt mondták, hogy a háziorvosnak kell felvennie arra a napra is, és ha nem teszi, fenyegessük meg, hogy bizottság elé viszi az ügyet. Ezt sajnos meg is kellett tennünk, mert amikor Anyum visszament hozzá, még mindig nem akarta megírni a papírt. Azt hajtogatta, hogy vegyek ki szabadságot! Nem fogta fel, hogy tanárként nekem nincs olyan, hogy akkor veszek, ki szabit amikor akarok! Csak akkor enyhült meg, amikor meghallotta a "bizottság" szót. Erre aztán felvett.
A vetélésem előtt meg rákérdeztem tőle, hogy "ugye a tanárok, mint veszélyeztetett csoport, ingyen kaphatnak H1N1 oltást". (Ezt harsogta a tévé is.) Erről ő persze nem tudott.
Szóval most keresek egy másik felnőtt orvost is.


Na, már megint jól kiírtam magamból a fájó gondolatokat! Bocs, ha elrontottam a jó kedveteket, de olyan jól esik néha megszabadulni ezektől az "élményektől"!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: tényleg kifogtad a dokikat de nyugi most már jó kezekben lesztek legalás Bence egyenlőre,aztán majd te is találsz magadnak jó dokit.Mondjuk tényleg a genny volt hogy igy cécózott veled a doki és én is úgy tudom hogy a tanárok ingyen kapták az oltást de a kismamáknak is ingyen van csak szerintem kellett volna neki a zsé érte azért nem akarta beadni ingyen

nika70
Salgótarján
 
 


Csillag jobb is ha dokit váltasz...........idióta!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita!!!

Bodog születésnapot Máténak!!!!! :D :D
Kép

EDI
ediii
 
 


Csillag!!
Jól kifogtad a dokikat, sajnos van sok idióta,de remélem találsz jobbat!!!!

lyly!!! azta mindenit már 28 hetes vagy!!!! :shock: Nagyon telik az idő :D lehet ,hogy lemaradtam,de fiú lesz vagy kiscsaj???

Melisch!!!!! Merre vagy????

EDI
ediii
 
 


Csillag: Jól kifogtátok! A gyerekdoki a leggázabb! Szegény Kisbencéd ... puszika neki

Máténak boldog szülinapocskát!!!

kovacszsuzsi
 
 


Én is vagyok csak el voltam utazva :oops: :oops: :oops: na meg olyan nehezen szánom rá magam az írásra. Van egy új kolléganőm így napközben sem érek rá írogatni nektek este meg hulla vagyok. Férjem is uralja a gépet :evil: igy nem jutok annyit gép elé mint régen.

Csillag remélem most már sokkal jobban van a kicsikéd, jobbulást!

Pedi veled mizus?


Ediii hajrá hajrá!!!!

Nita BOLDOG SZÜLINAPOT Máténak! Remélem jó volt ma az ovi-buli.

Lyly te is régen irtál!

Bocsi csajok de rövid a memóriám hiába olvasom amit irtok a végére mindent elfelejtek.

Moni növögettek?

Kép
Kép
melisch
 
 


Lyly: Köszönöm a tanácsot, majd megpróbálom megcsinálni Bencével!

Nitacska: Boldog születésnapot a gyönyörű nagyfiadnak!!!!!!!

Mindenkinek köszönöm a gyógypuszikat Bence nevében. Tegnap volt az első láztalan napunk és szerencsére ma már a tegnapinál is többet evett. Szóval tényleg kellett az antibiotikum!
Ma már buszozni mentek Anyummal, amíg én dolgoztam, meg hülyéskedtek a Papával, úgyhogy kezd hasonlítani a régi Bencére. :D

Megyek fürdeni, mert hulla vagyok! Annyira "lebénít" ez a langyos idő! De nagyon élvezem!!!!!!Imádom a tavaszi napsütést és a kora reggeli madárcsicsergést a kertben!!!!!:D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Boldog születésnapot Máténak!

Csillag, de jó híreket hoztál, örülök nagyon! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!!!!!!!!
köszönjük a szülinapi köszöntéseket!!!!!:))))))))
majd hozok képeket is:)))
szupi lett az ovis bulija:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Máté, nagyon boldog szülinapot kívánunk neked és az anyukádnak pedig kellemes nosztalgiázást! :wink:

Edi,
bizony, rohan az idő. :lol: Még egy hónapot dolgozom, aztán szigorúan tengi-lengi otthon (a dokim szerint), bár ahogy magam ismerem, otthon is megtalálom majd a kis munkámat. Pl. falvédőt csinálok a gyerekszobába, képeket, játékokat készítek, főzni, festegetni szeretnék, meg mindent...
Még csak egy helyen mondták, hogy kisfiú, de ott nagyon biztosra. :wink: Egyébként mindegy, a lényeg, hogy minden rendben legyen mindkettőnkkel.
Remélem, nálatok is kopogtat a gólya hamarosan!

Melisch,
nálatok is rohan az idő! A 16. hétben vagy....hú.... Minden oké?

Csillagvirág: nagyon szívesen, tényleg használ, csak bátran! Tudom, hogy elsőre kissé brutálnak tűnik, de nem az! :)

Kép

Kép

Kép
lyly
 
 


Sziasztok!!!!!!!!
Lyly köszönjük szépen a felköszöntést:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csillag

remélem minél előbb helyrejön Bence+++ :)

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Nita-Utólag is Boldog Szülinapot Máténak!!!! Tetszett neki a bringa?
Mi volt a fogdokinál?

Melish-örülök, h jól vagytok, gyere gyakrabban! Ugyanez Lylynek is :) :)

Pedi-meggyógyultál?

Bettike-jöhetne már pipi!!! Amikor várja az ember akkor sose jön, amikor meg nem várja akkor meg mindig megjelenik!

Csillag -örülök h jobban vagytok,a dokit meg hagyjátok a francba!


Én-még mindig menszizek. ez már az 6. napom, máskor ilyenkor már alig van vmi, most meg még tombol. Ráadásul náthás is lettem... viszont tegnap voltunk a bankban aláírtuk a kölcsönszerződést, azt mondják, h mostantól kb 2 hét és költözünk! Már nagyon várjuk!

Pussz nektek!

Kép
pampalini
 
 


Pampa: Ez tök jó! Mármint a költözés! A menszi monnyonleeeee!!!!!!

Betti: HOgy vagy?

Tényleg! Mit szólt Máté a bringához? Fúúú, biztos volt nagy öröm! Fotókat!!!!!!!

kovacszsuzsi
 
 


Csajok, ne mááár... hol vagytok! Ma többször is benéztem, de semmi... Kihal a fórum??? :roll: :shock: :?

kovacszsuzsi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: