A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!
Bocsi még nem volt időm visszaolvasni, mert most jövök a laborból és végre meg van a hormoneredményem. Mivel csak kedden tudok menni a dokimhoz, ezért szeretném, ha valaki elmondaná, hogy mit jelent ez az eredmény.
FSH 5,3 U/l (1,11-20,82)
LH 7,3 U/l (0,8-90,23)
Prolaktin 615,7 mU/l (71,00-567,00)
Ösztradiol 170,00 pmol/l (128,00-701,00)
Progeszteron 4,80 nmol/l (0,90-59,00)
Tesztoszteron 3,80 nmol/l (0,30-2,60)
Remélem tudtok segíteni!!

Móni

Kép
móni23

Zitus!

Jaj, de jo, latod en is mar elertem ide, tudod mondtam, es igy sokkal jobb!!!! Tenyleg nem szabad gorcsolni, meg valahogy masra koncentralni, nem magunkat sajnalni. Majd egyszer nekunk is megadatik!!!!!
A nagyis tortenet kiraly!!!!!

Ildi!

Jaj, de jo a torteneted, nekem sajnos nem sikerult inszmmel, de majd spontan meg lehet!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Viki!
Ez eddig nagyon jó eredmény, és reméljük, hogy a lapar után is minden ok lesz.

Zitus!
Olyan jó, hogy te már így tudod látni a dolgokat, és igenis fel a fejjel. Nekem ma a gondnok szólt be, hogy le vagyunk maradva, mert egy másik házaspár az épületben már babát vár. Hát nem kedvesKép

Minyu!
Sajnálom, hogy nem érzed jól magad, de ennek az időszaknak majd lassan vége, és gondolj arra, hogy itt mennyien szeretnénk ilyen "rosszul" lenni.

Krinyoka!
Hajrá, mindent bele, reméljük ez lesz a te hónapod.

Stella!
Sajnálom, hogy amellett, hogy megjött még ezek a rosszüllétek is letörik a kedvedet, de ha nem múlik le szerintem azért menj el egy dokihoz.

Ildi!
Jó a történeted, és tényleg reményt adhat mindenkinek ebben a topicban.

Móni

Kép
móni23

Zita, meg tudnád adni a talpmasször elérhetöségét? Ugye Pesten van? Nekem egy barátnöm ajánlott egyet, de az Tatán vanKép
macifül

Móni!
Én nem vagyok egy szakértője ezeknek a dolgoknak,de az szembetűnő,hogy magas a prolaktin szinted és a tesztoszteron is.Ezek nem túl jók.Nekem a prolaktinom 20,3 erre is szednem kell a bromocriptint. A tesztoszteron ha jól tudom a férfi másodlagos nemi bélyegek kialakításáért felelős és a mellékvese kéregállományának belső részének hormonjaival együtt(androgén hormon). tejelválasztást serkentő hormon.
Na most ezzel nem lettél okosabb!?
Vendég

Krinyoka
Hajrá, utól kell érnünk a "zebrás" lányokat.

Ildi
Tényleg reményt ad a történeted, csak néha eszembe jut, hogy már miért nem az én történetem ad reményt másoknak. Mert ez azt jelentené, hogy már nálam is ott a pocilakó! De addig is az ilyen történetek tényleg sokat segítenek. Kép

Stella
Sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy még, szerintem érdemes lenne felkeresni a dokidat, ha még pár napig nem múlik el. Valahol azt hiszem azt olvastam, hogy magas ösztrogén szint miatt lehetnek ilyen tünetek. De minél előbb elmész dokihoz, annál előbb tudod meg, hogy semmi bajod!!! Kép Legalábbis remélem. Ha pedig valami gond van, annál előbb tud segíteni rajtad. Neked is csak azt tudom mondani, mint Krinyokának: Hajrá!!! Kép És nyugi, egyszer nekünk is lehet már végre szerencsénk. Ha nem előbb, akkor később, de biztosan összejön.

Zsu
Veled mi a helyzet? Régen hallottam rólad. Jól vagy?

Lányok
Én most elutazok egy hétre Horvátországba nyaralni. Addig is mindenkinek mielőbbi zebrásodást kívánok és ott is drukkolok neketek!

Puszi
Adri
adri77

Móni Kép
Szerintem a prolaktinod nem magasabb annyival, hogy feltétlenül foglalkozni kellene vele. Lehet, hogy adnak rá bromocryptint, de napi 1/2 szemtél többet semmiképp ne szedj.
A tesztoszteron már rosszabb, de ehhez meg sajna annyira nem értek.
Összeségében én azt mondom, hogy nagy baj nincs a hormonjaiddal. Egy kis korrekció esetleg nem ártana.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszönöm az együttérzéseket rosszullét ügyben, nagyon aranyosak vagytok! Igen, tudom, hogy sokan vágynak ezekre a hányingerekre Kép ,de tudom, hogy hamarosan mindenki hányós-zacsival fog mászkálni. Kép Kép

Ami kicsit aggaszt, hogy tegnap ráálltam a mérlegre és 46 kilot mutatott, tehát fogytam...
Pedig adagolom magamba a kaját. Bár gondolom, ez más kismamiknál is igy lehet, akik rosszul vannak (mármint hogy fogynak elöször)

Igen, igyekszem kimélö üzemmódba állitani magam, anyukám ma eljön hozzánk, mert megvarrta a függönyöket, és felajánlotta, hogy segit pakolászni még. A süti sütésröl is lemondtam, mert nagyon felkavarodik a gyomrom a tömény illatoktol, igy marad a bolti.

Pusz Minyu
Ha addig nem irnék, akkor jó hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
minyu

PilinkeKép
ez nem ér, hogy eltünsz, én meg tűkön ülök, hogy most akkor mi van??????

MinyuKép
már többektől hallottam, hogy fogytak az elején.
Ha a mérleg 46 kg-t mutat, akkor alapból sem lehet túl nagy darab.
Volt egy kolléganőm, aki alapból nagyon vékony volt. Mikor elmúlt a "hányós" korszaka, akkor annyit evett, hogy csak na és mégsem hízott!
"Tízórai" után megtörölte a száját és megkérdezte, hogy "Mehetünk ebédelni?"
Azért ha tudsz enni és nem jön ki minden belőled, akkor nincs gond!

Mindenkinek jó hétvégét!

Hétfőn remélem jó híreket hallok, ugye PilinkeKép?

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Minyu!
Vegyél fel engem is a tábládra:
2003. május óta próbálkozunk, 8. cn ma, ciklus hossza 28 nap, rendszeres, lakhely Bp., életkor 29 év. Megj.: vetélés 2004. februárban 9 hetesen Kép
Nagyon nagy szükségem van a drukkotokra Kép

Köszönöm!

Brahy
brahy

Brahy
Sajnálom ami veletek történt. Drukkolok ahogy csak bírok Neked is.

Adri
adri77

Adri Kép

Simogatás a lelkemnek Kép Nagyon köszönöm!

Brahy
brahy

Sziasztok!

Bocsi, hogy átszólok, de én is valamennyire ide tartozom - a clostylbegites topic erősen haldoklik... Móni, nekem is magas volt a tesztoszteronom, Prednisolont kaptam rá, ami sajna szteroid-annak minden mellékhatásával...

Böbe
baba76

BrahyKép

Sajnálom én ami veletek történt és én csak drukkolni tudokKépKép

Adri77Kép
Jó utat és jó nyaralást és most már 1 többen gyertek visszaKép

Kellemes hétvégét mindenkinekKép
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat. Utánaolvastam egy kicsit a neten és azt írják, hogy a pco-nak velejárója a magas tesztoszteron szint, tehát ez valószínűleg attól van, de a prolaktint én sem értem. Remélem kedden a doki után okosabb leszek és végre kitűzzük a műtét időpontját is.

AdriKép
Nagyon jó utat kívánok Horvátországba, és pihenjétek jól ki magatokat.

Brahy
Én is sajnálom a vetélést, de fel a fejjel és küldöm a ++++ energiákat.

Móni

Kép
móni23

Bobe!!!!

En itt vagyok, ne hagyjuk, hogy haldokoljon a clostis topic! En ugyis elkezdem megint a clostit okt. elejen!!!! Es te mikor kezded megint?

Brahy!

Megy a drukk neked is, vigyazz magadra, remelem tobbet ilyen nem tortenik veled!

Minyu!

En is hallottam sokaktol, hogy fogytak az elejen, ne aggodj, es egyel barmit, amit megkivansz!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Brahy!
Sajnálom ami történt. Átérzem teljesen. Remélem minnél hamarabb beköltözik a kis jövevény a pocidba.

Jó hétvégt mindenkinek és akinek aktuális mindent bele Kép
K.
krinyoka

Sziasztok!
Szerintetek ha azt kiderítették,hogy a tubaszájadék ép,tiszta,akkor mennyi az esélye annak,hogy a petevezető el van záródva.mert én úgy gondolom,ha esetleg valami ok miatt pl. gyulladás el lenne záródva akkor annak a gyulladásnak külső nyomai is lennének pl. a tubaszájadéknál?Vagy nem?most ezután a vizsgálat után nem lettem okosabb.Most még kicsit vérzek,nem tudom mikor múlik el.És a lényeg.Ettől a beavatkozástól még ebben a hónapban érik petesejt?
Sok sok kérdés amire nem tudom a választ és percről percre egyre több merül fel bennem.

Segítsen valaki?!!!!!!!!!!

Viki
Vendég

Viki Kép
A kettőnek nem sok köze van egymáshoz, tehát ez szerintem nem jelent semmit. Pontosat majd a HSG mutat.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lanyok!

AdriKép
En most nagyon ijedt vagyokKépMa hazajottem a melobol,annyira szurkalt a hasam,csak bal oldalon,2 oran atKépFelhivtam a dokim,azt mondta,ha a terhessegi tunetek megvannak,nem lehet baj.A szurkalas a mehszalagok tagulasa miatt van.A tunetek megvannak,es is orulok a hanyingernek,mint MinyuKépKépMindig mondom Prucsoknek,hogy akar "meg is hanyathat", csak jelezzen,hogy jol van.Mindenesetre jol kibogtem magam es egesz du fekudtem.Nagyon varom a hetfoi UH-ot!!Remelem,minden rendben lesz...

KrinyokaKép
En is nagyon szoritok,hogy ebben a honapban sikeruljon a babaKép

MinyuKép
Hat en picit irigykedem a fogyas miattKépEn tuti,hogy hiztam,de a merlegre nem merek raallniKépDe az biztos,hogy a nadragjaim valamiert nagyon nem kenyelmesekKép

BrahyKép
SajnalomKépKépKép
NAGYON-NAGYON DRUKKOLOK!!!!Kép

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Orsi!
Nekem nem lesz HSG-m mert a klinikán már nem csinálják ezt az eljárást.

Kriszta!
Tuti nincs semmi baj,de azért a hétvégét pihend át!
Vendég

Viki Kép
Akkor mid lesz a köv. hónapban? Bocs, de nem emlékszem.

Kriszta Kép
Ne aggódj a szurkálások miatt. Lesz még ez ennél cifrább is! Nekem volt olyan, hogy annyira nyilalt a hasam, hogy nem tudtam felegyenesedni kb. 10 percen keresztül. Ne aggódj! Minden rendben lesz az UHn!!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Viki Kép Jó, hogy az egyik vizsgálaton már túlvagy, eeggyel kevesebb!
Zita KépLe a kalappal, hogy így állsz a dolgokhoz, ahogy éppen tegnap írtad. Én is próbálok erre fele tendálni, sőt úgy gondolom, elég jól sikerül elvonnom a figyelmemet a baba kérdéséről, de azért addig nem jutottam még el, hogy középidőtájt ne az legyen bennem, hogy most van az aktion-időszak. Hiába jó az önfeledt együttlét, valahol mindig ott motoszkál a tudat alatt ez a kis gondolat.
Minyu Kép Mit nem adnék én is ilyen hányingerért! De vigasztaljon, hogy a hányingeres korszak nem tart örökké, és aztán csak jön a szép kismama-korszak, amikor szépen növekszik a pocid, benne a a kis babócával. Szupi! Pihenj sokat addig is! Egyébként a kollaganőm, aki szintén terhes, ő is fogyott a terhessége elején, de aztán helyreállt a rend.
Brahy Kép Üdv a csapatban, remélhetőleg hamarosan Te is velünk együtt!! Kép bezebrásodsz!
Kriszta Kép Drukkolok, hogy rendben legyen a hétfői UH. Pihenj Te is jó sokat a hétvégén!
Ildi Kép Jó olvasni ilyen történeteket, valahogy így mi is jobban tudunk reménykedni. Sok szép és jót kívánok a picurhoz!
Adri Kép Jó nyaralást! Aztán ki tudja, a levegőváltozás sokszor csodákra képes!
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!!!
hencsike

Orsi!
Laparoszkópia lesz.
Vendég

Sziasztok!Kép

Örülök, hogy tetszett a sztorim, remélem tudtam vele egy kicsit segíteni azoknak, akik reménytelennek látják a helyzetet!Kép

Stella!Kép

A hőmérőt én sem dugtam el, továbbra is mérem a hőmet, mert én is járok dokihoz, csak a felfogás változott hozzá. Mostmár nem lesem görcsösen, hogy mikor megy fel meg le. Megmérem reggel félálomban, utána van, hogy szunyókálok kicsit, majd amikor felkelek, menet közben bevésem az eredményt, ha esetleg felment, akkor nyugtázom, hogy OK, és már megyek is tovább. Így sokkal könnyebb!Kép
Ha mész minden hónapban UH-ra, akkor a dokid úgyis kielemzi, neked felesleges vele vacakolnod és idegesíteni magad vele!

Ildi!Kép

Gratulálok a babádhoz, megszenvedtél Te is Érte!Kép Remélem sokaknak ad erőt és kitartást a történeted!Kép

Dodo!Kép

Hál'istennek Te hamarabb eljutottál ide, pedig sokkal több rosszon mentél kereztül, mint én! A Te optimizmusod nagyon sok erőt adott nekem is, remélem másoknak is!Kép

Móni!Kép

Legközelebb, ha valaki beszól Neked, hogy le fogsz maradni, mondd neki, hogy nem tudtad, hogy indultál egy versenyen!
Mert ez nem verseny!!! Olyan sok hülye ember van, és nagyon nehéz nem odafigyelni rájuk, de a saját érdekünkben muszáj elengedni a fülünk mellett a megjegyzéseiket!

Macifül!Kép

Megadnám szívesen, de én sem pesti vagyok, hanem szegedi!
De megkérdezem az én masszőrömet, biztos tud olyat, aki ezt a módszert alkalmazza Pesten! /Vargha gyógymód/

Adri!Kép

Kellemes nyaralást!Kép

Minyu!Kép

Mennyit fogytál? Mert ha nem sokat, akkor sztem az nem gáz! A legtöbb kismama fogy a terhesség elején! Nem csak a hányinger miatt, hanem a babád hirtelen elkezdi "begyűjteni" a számára fontos dolgokat a Te szervezetedből, és ez egy kis fogyással járhat! Egyél jó tartalmas, tápanyagban gazdag, vitamindús kajákat! Hogy mindkettőtök szükségletét fedezze!Kép

Viki!Kép

Én azt hittem már lapart csináltak Neked!
Milyen vizsgálat volt ez, hogy altattak, de a petevezetéket nem tudták megnézni? Bocsi, kicsit lemaradtam...Kép
A lényeg, hogy amit néztek, az rendben van! A többin ne agyalj! Az kiderül a köv. vizsgálaton! Biztos minden rendben lesz, ne aggódj!Kép

Kriszta!Kép

Biztos nincs semmi baj!Kép Ne idegeskedj, azzal többet ártassz! Pihenj sokat hétvégén!

Huhh, megint regényt írtam! Bocsi!Kép
Szép hétvégét mindenkinek!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Hencsi!Kép

Nekem is ott motoszkál azért a fejemben, hogy mi van ha most...Kép, de már nem olyan intenzíven, mint pár hónappal ezelőtt! És a lényeg azon van, hogy spontán jöjjön az együttlét, ne azért mert most kell... Meg kell őrizni a dolog szépségét! Elvégre nem gépek vagyunk, nem igaz!?Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Minyu,

szedsz magzatvédő vitamint? Állítólag az Elevit csökkenti a hányingert. Én azt szedtem az első babánál, persze azért így is émelyegtem egy kicsit, de csak nagyon ritkán hánytam. Ne csak 1 hányós zacsi legyen nálad!!! Egyszer metrón kellett hánynom, és mivel utána is émelyegtem, nem mertem eldobni a zacskót. Hát szép látvány lehettem...

Drága Stella! Kép

Csak most jutottam a géphez. Ha tudom, hogy csak hétköznap vagy, akárhogy is, de megoldottam volna a délelőtti bekukkantást. Kép

Szóval: hőm 37,1 a 35. napon. Képzeld, volt másik teszt a gyógyszertárban! Medi-lab nevezetű, bár ez meg gyanúsan olcsó. Holnap reggel megcsinálom a tesztet, vagy mégsem? Most meg nincs merszem hozzá. Nem tudom, mi van. Végre eljött az idő, és nagyon vegyes érzéseim vannak... Hát nem tudom mikor, de előbb-utóbb csak ráveszem magam.

És Veled mizujs? Hogy-hogy hányingered van? Bár ez még akár valami kaja is lehet, vagy idegi alapon. De a cicifájás az furcsa. Nagyon fáj, vagy csak úgy feszülget? Ezt Te érzed, Te tudod eldönteni, hogy el kell-e vele menni dokihoz. Remélem minden rendben lesz! Kép

Ha most nem jött össze, akkor a köv. hónapban hormontükör meg spermaanalízis lesz. Nekünk ez volt a negyedik hónap - ezt Stellának írom! - és van már egy gyerkőcünk. Szóval én már ennyi idő után is mennék dokihoz, hogy ne "vesztegessek" hónapokat. De ezt megint mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mennyire sürgős a dolog.

Kicsit hosszú lettem Kép

Üdv Mindenkinek, Pilinke
pilinke

Zitus!
Hysteroszkópiát csináltak,egy optikai valamivel beleémnézetk megnézték a méhemet a méhnyálkah.,a petevezetők szájadékát és mindent rendben találtak,de ezzel nem tudják a petevezetékeket megnézni,bár én azt hittem.A dokim ajánlotta ezt a beavatkozást,mondván ha nem szükséges nem vág fel,de ez nem indokolt és mégis meg kell a laparoszkópiát is csinálni.Nem igazán értem ezeket a dokikat!?
Most úgy érzem nem kerültem előrébb.

Viki
Vendég

Pilinke!Kép

DRUKK!!!!KépXKépXKépXKépXKép

Viki!Kép

Ha úgyis meg kell csinálni a lapart, akkor ez a vizsgálat felesleges volt, nem?Kép
Bár nem értek hozzá, de ez egy kicsit időhúzásnak tűnik nekem a dokid részéről...Kép
Azért szorítok, hogy mégse legyen szükség a laparra!Kép

Csajok!Kép

Én most azon izgulok, hogy ugyebár a doki a lelkemre kötötte, hogy NE most legyek terhes, védekezzünk. Na most mi ezt nem fogadtuk meg. Most attól félek, ha véletlen most leszek terhes, milyen dumával álljak a doki elé!?? " nem értem, pedig mi védekeztünk!" vagy " kiszakadt a gumi" vagy mi????
Ha van ötletetek, segítsetek! Köszi!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziaszotok!
tegnap volt a punkció: 7 petesejtet szívtak le.
Ma hívtuk őket reggel, a 7-ből 5 van meg!
Hétfőn lesz a transzfer!!
mindenkinek puszi, boldoganna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Szia Anna!Kép

EZ SZUPER!!!!!!!KépKépKép
Nagyon gondolok rád hétfőn!!!!KépKép
Hány babát kapsz most vissza? 3-at? 2 pedig fagyibaba lesz?

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Szia Anna!
Tök jó!Nagyon szorítok neked hétfőn!

Szia Zitus!
Hát igen én is időhúzásnak gondolom,de azt tudom,hogy ezt a lapar alatt megszokták csinálni,így ezt már akkor nem kell.Csak a petevezetőkre lehet koncentrálni,így kevesebb ideig kell majd altatni.
Nem hiszem,hogy gond lenne ha teherbe esnél,az a röntgensugár nem vészes ilyen mennyiségben.(olvastam valahol neten).A dokinak meg mondhatod a jól bevált mondatot:"háááát becsúszott...."
Azért szorítok!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Elég ritkán írok, bevallom őszintén, nemigen van merszem. Olvaslak Titeket, folyamatosan küldöm a +++++ energiákat és a drukkokat is.
Most szeretnék én is bekerülni a táblázatba, ha lehet. Február óta próbálkozunk, ma van a 3. napom, elvileg 28 nap és rendszeres, bár a legutolsó két alkalommal eléggé megtréfált, késett, most meg előbb jött... Budapesti vagyok, 35 éves, és van egy 10 éves fiunk.

Anna!
Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!

Zita!
Szerintem ne mondjál semmit. Úgyis tudja a doki, hogy ennyi sikertelen hónap után nem fogtok kihagyni (már csak megszokásból sem) egyet sem. Meg talán úgy lehettek vele, ha eddig nem sikerült, majd pont most...? Bevallom, de csak suttogva, azért drukkolok neked is Kép.

Húzzunk bele, nagyon jön a Karácsony!

Babásoknak!
Nagyon kellemes, boldog babásodást!

Kriszta

mohácska

Anna Kép
Nagyon jó hírek. Küldök osztódó sugarakat. Hétfőn meg gondolok rátok!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

üdv az újaknak. Mindenkinek mielőbi pocakosodást.

AnnaKép
ez nagyon szuper, drukkolok Nektek.

ZitaKép
üdv újra itt. A nagyis történet tényleg nagyon jó. A doki miatt meg ne aggódj, mosoly, becsúszott és kész.

PilinkeKép
mi van Veled, megcsináltad a tesztet? Szoritok, mennek a +++++++++ energiák.

MinyuKép
légyszi javits ki a táblázatban, 2 cn.

Nos nekem most sem sikerült, de most nem nagyon tört le, igazán nincs is rá időm, hogy magam alatt legyek.
Ma mondta az anyósom, hogy a kolléganőjének 8 év próbálkozás után sikerült a 2. lombik és ikerbabái lesznek. Meg azt is mondta nálunk mennyibe kerül, 500e forint. Nagyon remélem nem lesz rá szükségünk, el nem tudom képzelni, hogy épitkezés mellet hogyan szednénk elő ennyi pénzt.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Sziasztok!

OrsiKép
Koszi a nyugtatastKépMar nem szur-viszont hajnal 3tol folyamatos hanyingerem vanKépKépDe nem panaszkodom,orulok nekiKép

Nagyon szuper a babakocsitok,most neztem az albumban!!!Kép

HencsikeKép
KosziKépA pihenes megvan,komolyan egesz nap csak alszom...mar amikor nem emelygekKép

ZitaKép
Koszonom.Szerencsere mar nincs sok idom idegeskedni,2 nap es latom PrucskotKép

Nagyon szoritok NekedKépKépKépSzerintem nem kellene magyarazkodnodKép-de ha megis,mondd,hogy a baba egyszeruen jonni akartKép

AnnaKép
Hetfon gorcsben lesz kezem-labamKép

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Anita Kép
Mi volt 500e Ft??? és hol? Lehet, lemaradtam valami infóról.
A lombik ára gyógyszerektől függően 70-150e Ft között szokott lenni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

PilinkeKép

Hidd el nekem, a Medi-lab szuper teszt!Majusban egyszer,most 2szer hasznaltam ilyet-az eredmeny ismertKépKépNekem is furcsa volt,hogy ilyen olcso,de meg mondta is a gyogyszertaros no,hogy naluk ez a legkedveltebb-ugyhogy HAJRAAAA!!!!!!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Köszi csajok a sok drukkot! Asszem szükségem lesz rá.
Zita Kép Úgy gondoltuk 2-őt ültettetünk vissza, többi fagyi lesz. Félek attól, hogyha megmarad mind a három, vagy nem tudom kihordani, vagy leoltják az egyiket. És akkor melyiket?
Vacilálok még egy kicsit, mert tudom, hogy három nagyon ritkán szokott megtapadni....anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

VikiKép

Gyakran olvaslak benneteket, de csak ritkán - talán 1-2X írtam - mert egyelőre még csak előkészítjük a terepet a köv. kisbabánknak, miközben nevelgetjük az elsőt. Ő 3 éves lesz novemberben, és az 5. lombikbébiprogram során fogant a Kaáli Intézetben. Lilla Enikő a neve, és ő a szemünk fénye. Mindenkinek kívánom, hogy legyen legalább egy gyermekeKép
Szóval készítgetjük elő a terepet, és egy ilyen UH során derült ki, hogy méhpolipom van. Ezt hiszteroszkópiával lehet eltávolítani. Július óta készülök erre. Pénteken lett volna a műtét mapja, de eltolódott keddre. Úgy tudom a 10-12. cn-on szokták csinálni. Nekem pénteken volt a 9., és kedd már a 13. lesz. Kicsit tartok tőle, hogy addig túl leszek a tüszőrepin, és akkor talán megint elmarad a műtét. Szerinted nem függ ennyire a ciklustól? Neked hányadik cn-on csinálták? (Hétvégén nem szeretném az orvosomat zavarni. Hétfőn hívom fel emiatt, de addig is szeretnék tájékozódni.)

Köszönöm! Minden leendő kismaminak küldöm a pozitív sugikat, a meglévőkre pedig vigyázzanak a védőangyalokKép

Dóri
kardalus

Anna Kép
Nem akarlak rábeszélni, de szerintem 3t kérjetek vissza. 3 nagyon ritkán marad meg.
Én attól féltem, hogy ha 2t kérünk vissza és nem sikerül, akkor bennem marad a kérdés..."mi lett volna, ha bevállaljuk a 3t??"
Drukkolok Nektek!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
én Szlovákiában élek, és itt az egyik lánynak került ennyibe (hat hete). Sajnos ez van, ezért irtam, hogy remélem nem lesz rá szükségünk.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Anita Kép
Bocs, erről az infóról lemaradtam. Ez nagyon drága! Hallottam már számokról innen-onnan a nagyvilágból, de ennyit még senki sem mondott.
Mo-n akkor kerül ennyibe, ha a TB nem fizeti az eljárást és a párnak kell állnia.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Dóri!
Nekem a 8.cn-on csinálta a doki,hogy minnél hamarabb meglegyen.Azt sajnos nem tudom megmondani neked,hogy mennyire függ a cilkustól,csak annyit tudok,hogy az első szakaszban kell.Hogy miért azt csak én gyanítom.Nekem a beavatkozás után 2 napos vérzésem volt ami a méhnyálkahártyát gyengítheti talán,és azért kell az első felében hogy az megerősödjön a beágyazódhasson az esetlegesen megtermékenyült petesejt.így gondolom én,de lehet hogy ez nem így van.
Bocsi,hogy sokat nem tudtam segíteni.Sok sikert neked.Majd írd meg mint mondott a doki.
Pá!
Vendég

OrsiKép
nálunk is elméletileg fizeti a TB, gyakorlatilag nem. Ki kell fizetni az egészet és utána vissza lehet igényelni valamennyit, amit vagy visszafizetnek, vagy nem. Ha mégis igen, akkor is évekig húzódik a dolog.
Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Sziasztok!
Ismeri valaki a házipatikás oldalról dr. Elek Csaba nőgyógyászt, genetikust? A Hűvösvölgyi úton van a rendelője. Most mennék hozzá, de nem tudom milyen árakkal dolgozik és nem szeretnék beégni. Tőle meg nem mertem megkérdezni. Tudtok vizsgálati díjakat nála?

emeseanyu

Emese Kép
Csak őt ne!!!! Páran már megjártuk nála. A vizsgálat díja 2 éve 4.000 Ft volt.
Több gond is van vele.
Egyrészt a női ciklus ellenőrzését kizárólag a hőgörbe alapján végzi, ami nem egy megbízható módszer. A nőgyógyászati szakértelme sem valami jó, hiszen nálam egy 1 éves krónikus gyulladást nem vett észre, egy másik lánynál egy 5 cm-es miómát nem sikerült neki kitapintania. UHt nem használ, pedig ott a rendelőjében. Gyógyszer hormonvizsgálat nélkül ír fel.
dr. Elek nagyon jó elméleti (!!!!) szakember, de a gyakorlatban nem igazán állja meg a helyét.

Nem elriasztani szerettelek volna, csak inkább megóvni 1/2 évnyi téves mászkálástól.
Inkább bármelyik meddőségi központba menjetek.

A másik, ami nem tetszett nála, hogy kb. hárman egyszerre kerestük fel a babanetről, teljesen különböző hőgörbékkel és szó szerint ugyanazt az értékelést kaptuk vissza e-mailen, a telefonszámával együtt... ez azért elég átlátszó, vagy nem?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

VikiKép

Köszönöm az infót! Én is így tudom, hogy a ciklus első felében szokták csinálni. Pont ezen aggódom, hogy ez a 13. nap még az első fele legyen. Én ugyanis a 12-14. nap között szoktam ovulálni, így ez most két esélyes lesz. Nálam ráadásul lesz műtéti heg is, mivel ezt a polipot el kell távolítani, így valószínűleg sérül majd a méhnyálkahártya. Valószínűleg ezért is jobb a ciklus első fele, mivel akkor még nem olyan vastag a méhnyálkahártya. Szóval szorítsatok értem légyszi, hogy addig ne legyen tüszőrepedésem! Július óta erre a műtétre várok, és nagyon nem szeretnék még egy ciklust lehúzni ezzel a polippal.

Mindenkinek pocakosodást kívánokKép
Dóri
kardalus

AnnaKép

Nekem a legkevesebb három embrió volt amit a doki beültetett! Most ennél a sikeresnél, pedig négy!!!Kép Szóval szerintem hármat nyugodtan kérjél vissza, nekünk is kapásból annyival kezdett.Kép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Dóri!
Sok sikert!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: