[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Túlsúlyos kismama - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

BOLDOG ÚJ ÉVET LÁNYOK!

És sikeres diétát kívánunk!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


B.U.É.K. :)
monixx
 
 


Én is BUÉK!

És én elkezdtem a diétát,karácsony és újév alatt nem figyeltem a kajálásra,így a 88-ból 90 lett. :lol: :lol: :lol: :oops:

Úgy döntöttem,hogy hétfő-szerda torna,30 perc,és semmi nasi.Vacsi helyett joghurt 1 kiflivel,reggeli helyett 2 virsli üresen.Egyenlőre ennyi,ebédre hús savanyúval,vagy salival,megpróbálom a köretet mellőzni,kivéve a rízst.

Minden hétfőn eredményt fogok közölni nektek,és minden hó ucsó napján szabadnap. :wink:

Remélem mindneki elkezdte,aki tervezte. :roll: :D
Vendég
 

 
 

tudom,h nem hétfő van,de 89 :D (és nem szakadok bele :!: )

gyertek lányok,hogy álltok?
Vendég
 


89 :roll: :twisted:
Vendég
 


Sziasztok!
Gabi! Ne add fel! :) Én drukkolok! :) Majd elindul az lefelé.... :)
Vendég
 


Sziasztok.
Én még mindig 101 vagyok, és (szégyen ide vagy oda), bizony nem bírtam ki egy kis nasi nélkül. :oops:

De: édesítővel iszom a tejeskávém, és ebédkor-vacsorakor nem merítek kétszer (néha még többször is szoktam), sem többet, mint máskor.
Mozgás: mivel nem igazán tudtam időt szakítani, most azt találtam ki, hogy Vicus altatása közben (sajna rászoktattuk a seggrázásra) amíg rázom, hintázó mozgást végzek, illetve előre, hátra megyek.
A semminél ez is több, bár tudom, hogy jóval több kéne.

Lilisgabi: nem tudom, mi történt veletek, nagyon remélem, sem rám, sem másra nem haragszol, a problémáid pedig hamar megoldódnak.
Ha gondolod, akár priviben, akár telefonon vagy e-mailben (iwiwen megtalálod, esetleg msnm-címem is ugyanez) megkeresel, néha hírt adsz magatokról.

Adrienne: pár napja jutottál eszembe, hogy mi lehet veletek. Nődögél a pocak?

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Szia Gabi! Mi jól vagyunk, köszönöm... A pocak is növöget rendesen. Nagyon nagy a leányzó, 3-4 héttel nagyobb a mérete szerint, mint valójában (érthetőbben: 32+2 voltam, mikor 34-36 hetesnek mérték). Megvan már a szülési terv is! Jan.21.-én megkapom a beutalókat (nagy labor, aneszteziológus, szemészet, stb...), február 5.-én befekszem és február 17.-én megszületik a lányunk! Ha csak nem gondolja Ő másképp, és nem indul meg hamarabb (nem szeretném )...
Lilisgabi! Mi történt???? Remélem én is, hogy nem ránk haragszol, illetve nem bántott senki, csak valami más ok lehet!
Vendég
 


HGabi:Cuki vagy,de miért gondoltad,hogy haragszom? :roll:

Adrienne:Örülök,hogy jól vagy,biztos minden rendben lesz,nagyon kiváncsi vagyok,mekkora lesz végül a baba? :D Most már nincs sok hátra,vigyázz magadra,és kitartás!Jaj,mintha nekem is tegnap lett volna olyan nagy pocakom... :P

Szóval nevet,képet,vonalzót akartam tegnap reggel cserélni,de szg-es hiányosságaim vannak :oops: ,így gondoltam törölöm magam,majd regisztrálok új névvel,mert a lilisgabi már nem fai,hiszen már lottisgabi is vagyok,de minden verziója a gabinak már foglalt volt. :twisted: .Mire ezt a gebbert engedte,addigra azt írta a babanet,hogy túl sokat próbákoztál,gyere később. :twisted: Aztán már nem volt időm,este nem tudtam jönni,és most végre engedett. :P Szóval ez volt,nem tudom miért gondoltátok,hogy megsértődtem,ez nem esik túl jól... :(
Vendég
 


Áááá, Gabi, igencsak megtréfáltál minket! :)
Én már az összes topicot végigolvastam, amiben emlékeim szerint megfordultál, hogy esetleg ott bántott-e valaki... :D
Mi is kíváncsiak vagyunk, hogy mekkora lesz a leányzó, szerdán (32+2) volt 2522 g. Valószínű, hogy nem lesz túl kicsi, de túl nagy sem, mert ,max. a 38.hétig maradhat bennt... Már teli vagyok félelemmel, sokat fáj a pocakom is, nagyon bízom benne, hogy legalább a 37. hetet kihúzza idebent a pocaklakó! :)
Vendég
 


Adrienne: szukolok, hogy kihúzzátol még ezt a bő egy hónapot, minden rendben legyen. Azalatt pont eléri a 3 kg-ot.

Lilisgabi (vagy hogy szólítsalak :D ): hála égnek, hogy előkerültél. Tuti túlkombináltuk a dolgot, de rendesen frászt hoztál ránk, hisz itt, és a másik fórumon is mindenki szeret. Bevallom, én leginkább attól féltem, hogy tiedapa miatt nem tudsz jönni (hisz volt erre egy utalásod nemrég).
Én is meg szerettem volna változtatni a nevem, mert kicsit már bánom, hogy ennyire kiadtam magam (pl valaki olyan olvassa a hsz-eim, aki ismer, de nem szeret, az írtó ciki helyzetet szülhet). De még nem tudtam kisilabizálni, hogy kell, leginkább arra jutottam, hogy ezt nem is lehet.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Adrienne:Miért csak a 38. hétig maradhat bent a baba?Biztos volt már róla szó,de nem emlékszem,ne haragudj! :oops: Mondjuk az is elég neki,engem mindig azzal bíztatott a dokim,hogy a 36. hétig bírjam ki,utána semmi baja nem lesz,garantálja nekem,és nyugtatott. :roll: Végül kibírtuk Minikémmal a 40. hétig, :shock: de,ha nem lett volna szabin a dokim,akkor a 38. héten simán kivettük volna,mert nem voltak túl jók a leleteim. :roll: A 3. terhesség programozott császár lesz,38. héten kiveszi,mert 3. csaszi lesz.Lehet,hogy neked is erről van szó? :roll:

HGabi:Én sem tudtam kitalálni,hogy felhasználó nevet,hogyan módosíthatok,sztem így kell.Te is töröld magad,másik névvel újra belépsz,de szólj előre,nehogy mindenki téged keressen! :lol: Na,én nem gondoltam volna,hogy ekkora ügy lesz belőle,kicsit fura,de az monjuk jól esik,hogy hiányoltatok. :P
Innen tuti soha nem mennék el,mert ez volt a fő fórumom,és a júliusiakhoz csak azért mentem,mert szóltál... :roll: :oops:
Apa:Hm.Nem szereti,h fórumozok,pedig én csak akkor írok,amikor a csajok alszanak,mint most,pl.Vagy éjjel.Ő nem társasági ember,még így az éeren keresztül sem.Ez van.
(nekem is olvasta vki a hsz-eimet,akinek nem kellene)
Vendég
 


Sziasztok!
Azért maradhat a babám csak a 38. hétig, mert magas a vérnyomásom és egy marék gyógyszert szedek rá, meg ugye az inzulin miatt is. Az előző szülésem is császáros volt, így ez lett az orvosom döntése. Ráadásul én így is örülök, ha addig bennt marad, mert a fiam is magától indult meg a 37. hét után.
Vendég
 


Gabber: Hű, tudod áma frászt hozni az emberre! :shock:
És mi van a fogyással?

Adrienne: Sok-sok kitartást a végéhez, még egy bő hónap és a kezedben lesz a kisbabád!

Hendegabi: Neked ez a neved? Nekem ez nem esett le... :oops:

Mindenkinek nagy gratula az elkezdett fogyókúrához! 8) Én nem kedztem el... :oops:

Az én fő topicom átment zártba a sok kukkoló miatt, meg voltak kellemetlenségek. És most nem estek 'útba', ezért jövök ritkábban, de azért jövök ám!

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


Katka: jó, hogy jöttél. Hát, a mi topikunkban sem mennek mindig simán a dolgok. :(
Elkezdett fogyókúra:? pillanatnyilag épp megszegtem nagyon, de most tényleg erőt veszek magamon! Nem hagyhatom, hogy Lilisgabi lehagyjon!!!! :D
Na, tudom ám én, hogy ez nem verseny, csak vicceltem.
Lényeg a lényeg, újra belevágok,!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Katka:Nem baj,hogy nem egy napon kezdtük,nyugodtan csatlakozhatsz most is! :wink: Gyere,hiszen nincs nagy előnyünk...az az egy kiló... :lol:

HGabi:Leelőőőőőőőőőőőőőőőőzlek,vigyázz! :lol: :lol: :lol: Nagyon nagy a lendület,egy kilónyi :lol: :lol: :lol: ,azt igyekszem nem visszaszedni! :roll: :twisted: :lol:

Szóval most 89.De most 2 hétig nem lesz itthon apa,rendelni fogom a kaját,meg ellátni a 2 kiscsajt,huuuuuuuuuuuu,na ez kell nekem! :P Remélem megindulok lefelé.

Tervezem,hogy heti egyszer elmegyek konditerembe,és kérek olyan személyi edzőt,vagy kit. :roll: Még sosem volt nekem olyanom,cikinek érzem most is,de nem mindegy,hoyg mit és hogy csinálok a gépekkel,főleg,hogy 20 évesen,tehát kb 10 éve voltam utoljára konditeremben,és azóta ezek a gépek már egészen mások,sztem be sem tudnám kapcsolni őket. :oops:
Persze pénzt is kell találnom rá,eladom a kinőtt cuccokat. 8)

Ma korizni voltunk,Lili először,és egyből ment 5 perc után egyedül. :shock: Én meg 4 év után voltam most újra,és egyet estem is,a jobb térdemre,ami most hidegvizes borogatást élvez. :twisted: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Lilislottisgabi: :)
Nem hagyom!!!!! :lol: :lol: :lol:
Beerősítettem japán kristálygombával :roll:
+ Nóciért gyalog (babakocsival) megyek az oviba, 20 perc "hegymenet", + 2 gyerekkel visszafelé is 20 perc.
Virággal meg súlyzózom :roll: :lol:

Ügyi vagy, az egy kiló is szuper, neked legalább már megindult. :)

Konditerem: 18 évesen voltam utoljára :oops:
Ne aggódj, nekem sem volt saját edzőm soha, sőt, még szoliban sem jártam életemben :oops: .
Kinőtt cuccok eladására tényleg javaslom a tesz-veszt, vagy itt a babaneten is van lehetőség adás-vételre, de szerintem a tesz-vesz megbízhatóbb, hiszen leellenőrzik a regisztrálók adatait, illetve értékelik egymást a partnerek, és egyből kisül, ha valaki nem korrekt.
Persze lehet, hogy többször is meg kell hirdetni a cuccost, de előbb-utóbb sikerül.
Még egy tipp: ha a védőnőd jó fej, és tud ajánlani esetleg várandóst, vagy "frissen szült" mamát, akkor ott is próbálkozhatsz...hátha.

Kori: Még szakközepes koromban..... de nagyon béna voltam hozzá 8) :oops: :oops:
Zúzódott, vagy húzódott a térded????? Mert a húzódásra melegvizes borogatást tegyél, a hideg árthat neki.
Amúgy mindkét esetben a legjobb a feketenadálytő krém.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok,

Nekem Peti kezdi teljesen elhagyni a szopit, már csak reggel és este szopizik és azt is csak immel-ámmal.... Ezen keseregtem 3 hétig, de most megláttam a dolog jó oldalát. Hétfőtől úgy döntöttem, hogy agresszív fogyókúrába kezdek.
Utálom magam, mert kövér vagyok és itt az ideje, hogy tegyek ellene! Uff! Én beszéltem! 8)
:lol: :lol: :lol:

Gabik: Húzzatok bele, mert hétfőtől jövök a kapaszkodó sávban! :wink:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
katka22
 
 


Katka: Peti lassan 11 hónapos. Szerintem ebben a korban már nem baj, ha kezdi elhagyni a szopit. Az, ha reggel-este cicire tudod még tenni, nagyon jó, de ne keseregj, és tényleg a jó oldalát nézd a dolgoknak! És gondolom 3 gyerekkel nem könnyű, de te is "mobilabb" vagy, ha már nem függ annyira tőled a gyerek. (bár sokakkal ellentétben gondolom, mint ahogy én, úgy te sem azért szülted a gyereket, hogy aztán lepasszolhasd!)
Agresszív fogyókúra: nálad mit jelent? Remélem nem koplalást, hanem életmódváltást, sok mozgást. (olyan jó tanácsokat tudok adni, vajon én miért nem tudom ezeket betartani :roll: :lol: ).

Szóval én még mindig nem jutottam előbbre, vagyis a mérleg nyelve nem billent visszább. :?
Apa megint letolt kicsit, hogy ne fogyókúrázzak, a Virág a lényeg.
Azért a kajálásból igyekszem visszavenni, 6 után nincs evészet, vagy ha nagyon-nagyon szenvedek, akkor 1 narancs v. mandarin.

Aranyos kisbabám beteg volt most megint, de szerencsére már jobban van. Persze ez befolyásolta a ciciztetést is, mivel nem kapott levegőt, egyszerre nem tudott annyit szopizni, így többször kellettem cicire tenni. Amúgy is még 6-szor szopik egy nap (naponta 2-szer kap főzeléket vagy kását, de én utána is mellre teszem, mivel a víz meg a tea nem nagyon csúszik neki, folyadék meg kell.) Múlt héten hárman is mondták már, hogy nem vagyok normális, hogy ennyiszer szopik egy ekkora gyerek. :x

Gabi, merre jársz?
Adrik?
Monixx?
Kindertojás?
Kakti?

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!
89.
Vagyok,csak most volt az a hét,amikor egyedül voltam a 2 csajjal,mert apa suliban volt Szentendrén.Háááááááááááát,nagyon durva hetem volt,nehéz volt egyedül,de olyan nyugi volt viszont...Én jól megértettem magamat,a picinek még nincs kinyilvánított véleménye, a Lilivel meg elbírtam simán. :lol: :wink: 4-kor ért haza apa,most sétálnak.Csomó privim van,most elolvasom őket,de jövő7en sem leszek,apa megint megy vissza,majd pénteken jön haza,így megint csak pénteken tudok benézni.

HGabi,jobbulást a vicának!

Katka:Ne keseregj,én 1 éves koráig tervezem szoptatni a picit,a Lili 9 hónaposan magától abbahagyta.Lotti még szopik napi 3-szor.Mi az a drasztikus?Én hétfőtől elkezdem azt,hogy nincs vacsi.A nasit már teljesen kizártam,nem gond.Most reggel-délben-este eszem,nem túl sokat,normál adagot.
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi hogy csak igy bekukucskalok kozetek,de Lilisgabit kerestem :oops:
De latom azert nem vesztel el,es ide azert irogatsz,ezt orommel latom...mert hianyzol am :wink:
Latom kisse nehezitett heteid vannak,de ugyes vagy!
Kitartas a fogyihoz,en is beleerositettem :wink:
Januar elso heteben 89 lettem/voltam :? :oops: ,de azota elindultam a rogos uton,es lement mar 3,5 kilocska....
Nem is olyan nehez,de tartok attol,hogy megint itt fogok teblabolni a 85-on,mint honapok ota :?
A tejcsimet is feltem meg,de hat ez nem mehet igy tovabb :evil:

Hgabi:neked is megy a drukk!Remelem kiscsajaid nem lettek megint betegek....
Japan kristalygomba segit???

Bocsi a tobbiektol,en Gabiek topiktarsa vagyok a juliusiaktol....belestem,mert en is fogyizok,es Gabber hianyzik,tudom hogy ide is irt......

Minden jot!!!Kitartast!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok!

Ancsurtiiiiiiiiiiiiiiiii: :D :D :D Nagyon kedves vagy,köszi a hiányolást! :D Jól vagyunk! :D Boldogulok,de nehezebb ám így...már csak a köv. hét és itthon lesz apa,kibírható,lányok nagyon sokat fejlődtek,teszek ide képeket du.-n,most indul a nap......... :P
Hangi meseszép,láttam a képeket ma reggel,mert azóta nem olvastam bele a másik topikba. :roll:
Ügyes vagy a fogyáshoz,én is lassan beerősítek... :lol: 89 :twisted: vagyok még mindig... :twisted:

most rohanok,de jövök ma képekkel
Vendég
 


Ancsurti: :D :D :D aranyos vagy. Ez az a +súly, amit írtál, hogy karácsonykor jött fel? ügyi vagy, hogy ilyen hamar megszabadultál tőle!
Kristálygomba: azt érzem csak egyelőre, hogy a (mostanában gyakran fájó) gyomromnak nagyon jót tesz.
Mérlegre nem álltam, majd jövő hétvégén. :)
Még egyszer isten éltessen.

Gabi: Lili vonalzója eltűnt!!!! :shock:
Majd gyere, és mesélj! Képeket várjuk.
A -1 kg isa nagyon jó. Szép lassan beindul!!!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Ancsurti:Nagyon boldog (első Hangival együtt töltött) szülinapot neked! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Koszonjuk szepen :wink: :lol: !
Nagyon jo am hogy a szulinapomra esett Hangi hoforduloja,annyira nagylany mar :cry: :cry: :)
Es teljesen joiranyba valtozik!!!Hurra!!!Ugy imadom a kis szaros segget :lol: :lol: :lol:

Gabber:De joooo hallani feloled!!!Orulok am hogy olvashatom,hogy boldogulsz egyedul is a csajokkal,de Teapa tanulasa majd biztosan megterul!!!Azt az egy hetet fellabon is :wink: ,plane ilyen tunder lanyokkal!!!
Mutasd oket!!!Kepzeld,ma ettunk eloszor a rizspepen kivul mast is....edeskrumpli volt az elso versenyzo!!!Imadja!!!Persze evett volna meg,de majd lassan....
A kilok meg majd elindulnak nalad is szepen,en egyenlore tenyleg csak a teleles alatt felszedettet adtam le,de remelem nemsokara megy a tobbi is.Rendesen figyelek a taplalkozasomra :wink: ,most var a serpenyoben a lazacom :wink: es a parolt zoldsegeim 8)
Sajna napi 2x birok enni,mert mire odajutok,mar del van....de nem ehezem,mert szepen megrakom a tanyeromat zoldekkel :wink: ,es azert a halat sem sporolom el!Nasi az max.egy kis natur cornflakes,pici tejjel es megszorva malata porral(tej miatt,es edesit is kisse).
Mast nem nyomok,neha pici barna kenyeret,es sokat setalok melle,na meg a szobabicaj!!!

Hgabi:az is valami egyenlore,hogy nem faj a gyomrod!Azert ugy sem jo elni,letezni,es fogyozni,hogy folyamatos gyomorfajasod van!
Vicuska gyogyuljon maaaa meg!
Ezt a tul surunek titulalt ciciztetest nem ertem,mert igazabol meg csak 6 honaposak multak a babaink,es nem mindenki eszik meg meg ertekelheto adagokat,igy termeszetes a sok szopi!Ilyen gyorsan azert nem lehet,illetve nem is kell levalasztani oket...honapokig csak anyatejen eltek,ez a gyors valtas nemcsak a gyomrocskajukat viselheti meg,de a lelkuket is,hipp-hopp anya nincsen tobbe annyiszor,mint eddig :oops: :oops: :oops:
(persze anya cicijere ertem)
Nalunk meg mindig vagy 8 szopi van,ami engem is megvisel erosen,de ez sajna az ejszakaink miatt van....hiaba minden, folyamatosan ebred enni.Pedig mar par napja elfogadja a cumisuveget is,ezert lefekves elott kap egy pici tapszert,utana a cicit.Nagyon jo husban van,szoval nem hinnem hogy a tejem mennyisegevel lenne baj....fuggo a gyerekem!
Na talan majd alakul ez is!

Vegre kajaltam :lol: :lol: :lol: !!!
Megyek bringazok,mig Maki alszik!!!

Kép
Kép
ancsurti
 
 


Sziasztok!

Ancsurti: gyomorfájásom nem a fogyitól van, alighanem idegi alapon. :?
6-szori szopi: nekem nem megterhelő, és a legjobbat is akarom a gyermekemnek. Nem is foglalkoztam volna vele, ha csak egy valaki mondja, de 3-an egymástól függetlenül. .... aztán úgy döntöttem, nem foglalkozom vele, csinálom, ahogy nekünk jó. :)

Nagyon örülök, hogy alakulnak Hangival a dolgaid. Meglásd, egyre könnyebb lesz.
TEKERD AZT A BRINGÁT!!!! :lol: :lol: :lol:

Gabi: hol vannak a fotók :roll: :D

Katka: te is eltűntél??? Ne már!!!! Biztos folyton nyomatod a tornát! (3 lurkóval lehet is) :roll: :lol:

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!! :D

Megint elment apa.....pénteken megyünk majd érte.
Lányok betegek,Lotti 37,3 orra folyik,Lilinek csak orra folyik,viszem oviba.Ma 6-an voltak a 18-ból. :shock:

képek éjjel........... :P csomó jó van :wink:

Hangi nagyon ügyes,és az anyukája is :D

megyek fürdetni,altatni
Vendég
 


Gabi: elmaradtak a képek!!! :roll: (tudom, hogy tudod!)
Remélem ti már jobban vagytok! Ha még nem, akkor jobbulást!

Enyém nagylány is fullad. :( Tegnap este volt egy roham, nagyon beijedtem, igyekeztem tartani magam, ne lássa rajtam.
Most az orvos sópipát javasolt neki. Megrendeltem, remélem használni fog.
2 éjjel mi is apa nélkül vagyunk, munkahelyén kell aludnia. :x Még az sem biztos, hogy kifizetik. De hát örülni kell, hogy van egy viszonylag jó állása.
Megyek aludni, jóccakát.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


jól vagyunk,nincs időm,képek 7végén jönnek,puszi mindenkinek :D
Vendég
 


éééééééééééééés 7vége lévén,íme egy pár kép,míg fel nem kelnek a csajok,gyorsban:
Kép Lotti szilveszterezett Kép Lili szilveszterezett Kép zöldségest játszottak-Lili volt az eladó,Lotti megette Kép Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1264954255.1372.jpg[/img] http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 0.0423.jpg[/img] Kép Kép Kép
Vendég
 


Szépek vagytok, Gabi.
Kicsit irigy vagyok, hogy ilyen szépen játszanak már a lányok!. Bár Nócim is próbálkozik, de annyira durva (persze nem szándékosan), hogy nem igazán merem együtt hagyni őket.

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Kép Kép Kép
Vendég
 


Kép Kép Kép
Vendég
 


Ennyi elég lesz? :roll: :oops: :lol: :lol: :lol:

A képeken a Lili először volt a jégen,a korilyát a Jézuska hozta.Meglepően jól megy,már 7-szer voltunk.Heti 2-szer elviszem,én is korizok,tök jó!!!!!!!!Lotti közben a pálya mellett alszik a babakocsiban,pedig a zene nem igazán halk... :lol:

Gabika!Én mindent megengedek a Lilinek,és ugyanúgy a Lottinak is. :!: Viszont amit a Lilinek nem,azt a Lottinak sem. :!: Teljesen egyenlően kapnak mindent.Eleinte,mikor megszületett a pici,a Lilivel sokat voltam kettesben,és akkor csak ő kapott sütit,fagyit,moziba mentünk.De,ahogy nő a pici,úgy tanítom a nagynak,hogy egyre többet kap a pici is,és már nagy,ezért ő is kaphat ezt-azt.Már magától vesz a Lili a picinek apróságokat,pedig eleinte nem akart neki semmit venni-adni.Hagytam,hogy kidühöngje magát,ha mérges volt a picire,akkor elmentünk a játékboltba,vagy a cukiba,és vehetett magának vmi apróságot.És a picinek nem akart,így neki nem vettünk.Persze én magyaráztam,hogy ez így nem helyes,a pici szereti őt,azért jött közénk,stb,stb.Rá kellett jönnie,hogy tényleg szereti,nem kap attól még kevesebb figyelmet,vagy akármit,és már nem is szokott dühöngeni,mérgeskedni.Imádja egymást a 2 kiscsaj,Lotti úgy vigyorog,hangosan kacag neki.Még sosem bántották egymást.Nem tudom mitől függ,én a legjobbat szeretném nekik,hogy imádják egymást,mindent megbeszéljenek.Eddig megy,meglátjuk mi lesz,ahogy nőnek.
Remélem nektek is egyre jobb lesz.Engedd,hogy dühöngjön a Nóci,hisz valahol mérges ám a Vicusra,náluk még nagyobb a korkülönbség,Nóci eddig egyedül volt!!!!!!!!!
Vendég
 


Az utolsó képet csak azért tettem fel,hogy lássatok egy egész alakost rólam.A tesóm készítette,nem vettem észre,akkor buhúztam volna a hasam. :lol: :lol: :lol: Ezért talán ez az egyetlen egész egész alakos kép készült rólam az elmúlt 4 évben!Kéretik megtiszteltetésnek venni,hogy megmutattam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy 90. :oops: Jól fogyok,mi? :twisted:
Vendég
 


Nálam január 1 hez képest -1 kg. Nem sok, de ennek is örülök.
:)
Kép
Kép
Kép
Kép
Rajtatok felbuzdulva (felügyelet mellett) tegnap Nócim itatta Vicust. :) Ma már összenyomkodott banánnal is megetette.
:)

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


adrienne: mizujs veletek? már csak pár nap és mész a kórházba, ugye?
Remélem minden rendben lesz veled és a babóval is. :)

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok!
Még megvagyok. Igyekszem majd időben tájékoztatni Titeket a benntartózkodásom alatt is! ;)
Nagyon édesek a gyerekek, jó, hogy raktatok fel képeket! :)
Vendég
 


Adrienne:Nagyon szorítok értetek! :D Minden rendben lesz,ügyes legyél!Minél kevesebb fájdalmat kívánok,és várom majd a kis Abigél fotóit! :D

Gabi:Hajrá -1 kg. :D Ügyik vagytok Vica itatásával,etetésével!Csak így tovább,Nóci is segít,érzi,hogy fontos,és örül az őj kis feladatának. :P Lili az elejétől itatja/eteti a hugit,pl.a cicit ő adja a szájába,és a tápszert is tatotta,most már simán eteti.És a pici is nagyokat kacag,meg a nagy is,minden ruha csupa maszat lesz... :lol:
Vendég
 


Adrienn:Mi van veletek?Remélem minden rendben,és hamarosan egy egy édes kis vigyorival jössz vissza!Várlak Benneteket! :P

Én 90. :roll: Szuperül haladok?Valahogy a gatyámon mégis eggyel beljebb kell gombolnom az övet.Ki érti ezt? :roll:

Jól vagyunk,lányok nem betegek 3 hete!!!!!!!!!! :shock: :D Ez nagyon nagy szó nálunk,úgyhnogy azért már készülök lélekben,hogy valamelyik megint bekrepál... :?

Pénteken elutazunk kicsit,de addig még benézek.

Hol van mindenki?Adri felmentve! :D
Vendég
 


Ancsurti?
Vendég
 


Gabi: úgy tűnik, itthagytak minket! :(
Kindertojás, Monixx, Katka, Ancsurti, Flake26...... és még mindenki!
Hallo! Mizujs veletek?

Én most nem állok megint mérlegre, mert félek, hogy többet mutatna. :oops:

Gabi: szerintem úgy is jó a vékonyodás, ha kilóból nem megy le. :wink: :D
De jó, hogy nem betegek a lányok.
Van most oviban a Lili, vagy csak pár napot ment?

Nócimnak is ma van az első napja megint. Remélem legalább 1 hétig húzza. Jövő kedden farsang, nagyon várja!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Szia!

Már 3 hete járunk oviba.Ma volt farsang,majd holnap de. teszek képeket.Nagyon jól érezték magukat a gyerekek,jó kis buli volt,ügyesek voltak az óvónők! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Már járunk balettra,élvezi. :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Megjöttünk Velencéről,nagyon jó volt. :D 8)
Pénteken mentünk,akkor már 88 voltam,nagyon boldog,bár éhes... :lol: Az előbb vettem bátorságot,megnéztem,és 90. :twisted: Bár nem éhes... :lol: :lol: :lol:
Svédasztal volt,gondolhatjátok,minden,mi szememnek-számnak ingere. 8)
Na,holnaptól teljes harci díszben fogok tovább koplalni. :P

Hol vagytok?Bár,ha magammal levelezek,legalább nem veszek össze senkivel,és még a fogyást is én vezetem.(majd,ha fogyok) :mrgreen:

Majd a héten teszek képeket,lányok annyit fürödtek,úszóhártyájuk nőtt. :lol:
Vendég
 


Szia!
Mi most jöttünk a farsangról
Nócim megint beteg, de a beöltözésre bevittem, most már fekszik.
Ezúttal nem fullad, hanem torokgyuszi + láz.

Én sem tudok lejjebb menni a 100-ból :(
Na, majd eztán :)

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Sziasztok:)

Lara mi újság van? Egyben vagy még? Írj majd!:)

Többieknek is üdv! :)
monixx
 
 


Sziasztok.
Szonja 77 írta e hét hétfőn a Péterffyben szülők topikjában:
[quote]
írta:
Sziasztok!
Adrienn írta: 9 óra 58-kőr megszületett Abigél, 3370 g és 55 cm. Mindeketten jól vannak!

Gratula, jó egészséget és sok tejcit kívánok!


Adrienne: mi is jó egészséget kívánunk, sok boldogságot a kislányodban is. Sok puszit és energiát küldünk!!!!!!

Kép
Kép]
hendegabi
 
 


Gabi:Köszi a hírt!!!!!!!!!!!

Adrienne:Nagyon gratulálok Abigélhez!Szép nagy baba lett. :wink:
Örülök,hogy minden rendben,várom a beszámolót,remélem minden elképzeléseid szerint alakult. :D És kéééééééééééépet! :P

Mi gyógyulunk,apa,én,Lotti már rendben,még a Lili köhög.Kedden oltást kap mindkettő.Lili nem hízik,kapni fog vmi löttyöt. :(

mindenkinek puszi :D
Vendég
 


Gabi jók az új vonalzók!!!!!!!!!!!! :D
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: