Sziasztok!
Először is nagy gratula Kaktinak a kis jövevényhez!
Zizi, nagyon helyesek a képek Flóráról! Milyen kis mosolygós baba!
Kubu, remélem, a görcsölgetés elmúlt már. Én is sokat görcsöltem az elején, de a 13. hét után elmúlt teljesen a reggeli hányásokkal együtt. Igaz, addig nagyon rosszul voltam. Drukkolok. A tanulást meg nem elhanyagolni!
Marci szeret ijesztgetni, hogy ilyeneket csinál? Gondolom megállt benned az ütő, de mázli, hogy nem lett semmi baja.
Millye, köszönöm, azóta is szedjük a Chamomillát, 2 nappal ezelőttig Incofallal, azóta ezzel az Activatorral. Nem mondanám, hogy bármit változott volna a helyzet. Vannak jobb pillanataink, de pl. ma is 10-től negyed 1-ig nem tudtam vele semmit kezdeni. A végén a hasamra fektettem és a pocakját simiztem egy kézzel, a másik kezem egyik ujja pedig Bogi szájában, ezerrel szopizta. Negyed óra alatt megnyugodott és elaludt. Kíváncsi vagyok, meddig tart. De úgy tud ilyenkor sikítozni, hogy az ember szíve megszakad.
Andrisról helyesek a fotók, nálam még mindig a Stihl fűrész vezet! Várjuk a szülinapi képeket!
Tatyi, remélem, már jobban vagy. Édi Milán a tepsiben és nagyon szép a rácsvédő. Én utálok varrni és nem is tudok varrógéppel, kézzel is csak nagyon csúnyán. Csodálom azokat az embereket, akik nekiállnak ilyesmihez. Pedig szeretem a pepecselős dolgokat, de a varrás valahogy nem megy. Szóval gratulálok, ügyes vagy!
Zita, nagyon ügyes Julcsi, de azárt örülök, hogy az enyém ilyet még nem tud. Biztos frászt kapnék, ha így kinyújtózna a mosdóból.
Bogi egyébként holnap lesz egy hónapos! Vasárnap volt 2940 gramm, de mostanra biztos, hogy a 3 kilót elhagytuk. Hosszabb is lett, a legkisebb body-i már éppcsak jók.
Kezdi megint, azt hiszem, mennem kell.
Kati