Jó reggelt csajok

!
Hááát, a hétvégém egyáltalán nem úgy alakult, ahogy terveztem, tegnap is dolgoztam, mindjárt indulok a gyerekekért Pilisre, de gyorsan megpróbálok reagálni

.
Először is mindenkinek köszönöm még egyszer a szüli- és névnapi köszöntéseket, nagyon jól esett, Bencének is

.
Kedves druszám,
Kiskolbi, utólag boldog névnapot kívánok Neked!
Zsuzskának boldog névnapot!
Kiságy, Pankának is 70*140-es volt a kiságya, és át lehetett alakítani "nagylány" ággyá, szerintem méretre még bőven jó volt, mi a szerkezeti instabilsága miatt cseréltük le. Most 3 oldalon támlás, szerintem 160-as ágya van.
Regi, jaj, de szép doktornéni, nagyon cuki

. Kíváncsi leszek, mi lesz a sztorid vége, és nagyon szurkolok, hogy a lehető legjobbat ajánlják

!
Fleur, én csak arra emlékszem, hogy Bence is régóta bilibe pisilt már, amikor még mindig elbújva, állva az ajtó mögött kakilt, de ő nem sírt és nem ragaszkodott hozzá. Viszont mintha olvastam volna arról, hogy vannak gyerekek, akik a kakit a saját részüknek tekintik, és nagyon nehezen válnak meg tőle

. Nem tudom, azóta találtál-e már rá magyarázatot.
Kaqk, de ügyes Emmácska az angollal

! Gyógyulgassatok!!!
Vindo, szerintem is pihenj és kúráld magad

! Ne hagyd magad

, igazad van, úgyis csak rád maradna a kertészkedés

, tapasztalatból tudom

...
L.Móni, kirakót szerintem rakd a szekrény tetejére, majd pár év múlva előveszitek

.
Heni, basszus

. Ettől én is mindig be vagyok tojva, főleg, mert szoktam erdőben is vezetni

.
Juba, Neked is jobbulást! Nagyon sajnálom, hogy Bertus nem akar enni, sajnos nincs ötletem

.Panka is többet eszik a bölcsiben, mint itthon, az tuti, de ő azért eszik rendesen.
Niki, hogy tudsz ekkora takarítást a gyerekek mellett elvégezni

?! Nekem biztosan nem menne, annyi "segítségem" lenne

...
Dóri, nem lehet, hogy Daninak is a foga?
Panka hétfőn mehet bölcsibe, bár nem múlt el maradéktalanul a köhögése, pedig már egy csomó köptetőt beszedtünk (én is, mert olyan szép karcos hangom volt...viszont ha kicsit hangosabban szerettem volna beszélni, akkor csak rikácsolni tudtam

). Lázas egyáltalán nem volt, légcsőhurutja volt.
Én tegnap túlóráztam, mert hiába kapnék jobb fizetést az adóátvariálás miatt, a bónusz nagy részét megvonták tőlünk, mert most light-os a termelés

. Pisti ellenben itthon maradt, mert
kijött az aranyere, életében először, és nagyon cefetül volt, viszont mosott, porszívózott és rendet rakott, és estére még bűnöztünk is: pizzát rendeltünk. Ez nekem elég ajándék is volt, hogy nem kellett még meló után itthon robotolnom

. Viszont olyan fáradt voltam, hogy 7 óra után elaludtam, és reggel 6-ig nyomtam

. Mindjárt indulok a gyerekekért. Itt hó esett reggelre

. Remélem, mindjárt elolvad

.
Mi történt a vonalzómmal???????
Szép napot!