Itt vagyok, csak általában mire végigolvasom, addigra vagy dolgoznom kell, vagy főznöm, vagy készülődnöm, vagy indulnom, de most írok!
Ha nincs tippetek mit főzzetek, akkor ezt csináljátok meg, tuti mind a 20 újjatokat végignyaljátok utána....ma találtam a receptet,s meg is csináltam:
6 csirkecombot lesózol, megforgatod paprikás lisztbe, beleteszed a sütőbe.
Aláöntesz (nem rá!) 3-4 dl tejszínt, lefeded alufóliával, beteszed a sütőbe 180 fokon légkeveréssel 30 percre.
Ha letelt az idő, leveszed a fóliát, s jól megszórod reszelt sajttal, (ne sajnáld!

) nyugodtan mehet a tejszínbe is, nem kell mind a húsra tenni.
Nah és akkor ezt rápirítod.
Krumplipürével tálalod!
Hmmmm....ISTENI JÓ!
Én is vettem a teszveszen kiságyat, kókuszmatraccal, nem is tudom leírjam-e mennyiért, mert szemtelenül olcsó volt.... és hibátlan
Nah, jó elárulom! : 6250 HUF!
Jaj, annyi mindent össze tudnék vásárolni, nem bírom kivárni, hogy megtudjam a nemét, de semleges színűt meg nem nagyon találok ami tetszene....ÚTÁLOM a sárgát!
Meg hát vagy virágos holmi, vagy kisautós....
MÁS:
Nem tudom, hogy ti hogy álltok a dologgal, de nekem már az agyamra megy ez a sok szelelés....már vettem espumizant, de mint halottnak a csók....pedig puffadtnak meg nem érzem magam.... :S Segítsetek, hogy mit csináljak ellene, mert nagyon idegesít!!!!!
Az autószerelő meg már 3 hete nem tud adni egy árajánlatot, hogy mennyiért tudna a kis roncsomból újra autót varázsolni.
Úgy néz ki másik szerelő után kell néznem, mert ha így haladunk, akkor soha nem lesz kész.... :S
Szóval 1000 felé áll a fejem...
Most is itt vagyok még az irodába, megyek haza, s már jön is a vendégem.
Ez a hét se lightosabb az előzőnél, de legalább nem unatkozom!
Puszi nektek!