A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ronmay!
Mit értesz az alatt, hogy adtam-e neki valamit? Mire adtam volna?
Én ha felébred és nem alszik vissza, akkor meg szoktam szoptatni.
Ő kb. ugyanannyi ideig szopik éjjel, mint reggel v. este. Mérlegem nincs, de a tesómnál szoktam mérni, egyszerre 80-100 ml között szopik. Miután kb. ugyanazzal az intenzitással és kb. ugyanannyi ideig szopik, így éjjel is 80-100 körül ehet.
Petra pillanatnyilag ébred egyszer éjfél körül (hol előbb, hol később), aztán 3-5 között valamikor, de van, hogy csak 1-kor és 6-kor (ez már olyankor a reggelije).

Ezeken a kajálós ébredéseken kívül többször fel szokott ébredni, de olyankor azért, mert teljesen kitekeri magát, és szerintem azt se tudja, hogy hol van. Ilyenből van, hogy 1 van egy éjszaka, de van, hogy 4-5. De ilyenkor csak helyére teszem és alszik is tovább.

Én is mindig megpróbálom visszaaltatni, van, hogy így el tudom tolni a kajálást, de van, hogy nem.

A tesóm kislánya egyébként az első pillanattól végigaludta az éjszakákat, aztán ilyen kora körül elkezdett felébredni éjszakánként. Neki nem kellett kaja, de kellett a testközelség. Ebből adódóan a mai napig (2 éves) kimászik az ágyából és átköltözik paplanostól a tesómékhoz.

Ági!
Kata nagyon ügyes! Magától ült fel?

Kép
katy76

Ja, arra gondoltam, hogy csinálnék Botondnak nyáron babazsúrt :D . Aztán az jutott eszembe, hogy néhány kivétellel úgyis csak ti lennétek a vendégek, és minden baba akkoriban lesz egy éves, szóval ez nem is csak Botond bulija lenne, hanem egy nagy, közös bababuli :lol: . Mit szólnátok hozzá? Apával még nem beszéltem, de tuti nem lenne ellenére, és nálunk a kertben meg lehetne tartani :wink: . Ha gondoljátok....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok.
Voltunk farsangolni.
Este lázas volt Nócim, de reggel nem, és mivel nagggggggyon jól volt, muszáj volt elvinnem :roll:
Aranyosak voltak, majd teszek képeket, ha lesz időm. Bár sokat nem tudtam csinálni, mert Vicusnak nagyon kellett volna a fényképezőgép.
A műsort végighümmögte, hintázta, a gyerekek egyesével történő bemutatkozása, és az azt követő táncika alatt jót aludt. :D
Utána evett egy kis banánt, félrevonultunk cicizni, amíg a "nagyok" sütiztek, táncikáltak.

Itthon Nócim már elhagyta magát, de láza még nincs. Remélem nem is lesz.
Majd olvasok vissza, csak most etetek.

Kép
Kép]
hendegabi

Hgabi!

Farsang: Dejóóó :D :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy

Mármint a fogára.. :roll: Mert láttam hogy kettő már kint van neki. Azt hogy viselte?

A két évesekre jellemző az, hogy átmászkálnak a szülői ágyba, sztem független attól hogy átaludta előtte az ájszakát vagy sem....de persze ezt azok tudják jobban akiknek van két éves gyerekük.Ugyhogy befogtam :lol:

Aham értem:
[quote] írta:n ha felébred és nem alszik vissza, akkor meg szoktam szoptatni.

Akkor lehet hogy csak cicire nyugszik meg...bár úgy emlékszem ő újszopós nem?vagy már leszokot róla?hmm..mindenestre érdekes.
Gondolom agyaltál már eleget rajta.. :roll: :lol:

Bond

Ott a pont! :lol:

Szisz

Nem semmi!Ha így folytatja nyárra maratont fog futni :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Kéretlen belekotty :roll: :

Katy!
Több bölcsiről is hallottam, hogy szomjoltáshoz mindig tea van. Akkor is, ha a Ded nem kap cukrosat, vagy kifejezetten vízhez van szoktatva. Egy számomra igen bosszantó lenne, egyrészt nem pártolnám, hogy a cukros teával rohasszák a gyerekem fogait, plusz a a víz legyen az elsődleges szomjoltó.
Erre én pl. tuti rákérdeznék :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Orsi! Lili ugyanezeket a szavakat mondja egész álló nap:bababa,mamma és tegnap már mintha valami apá-t mondott volna,olyan édes volt.
Úgy tűnik egyébként Lili felzárkózott a többi babához mozgás fejlődősben,mert kúszik,már hátról hasra mindkét irányba forog,tud már hasról is,de azt nem annyira gyakorolja és próbál feltérdelni :lol:

Boo! Öreg bácsi :twisted: Nem is értem,úgy utazott a buszon,hogy közben kés volt a kezében? :shock:

Dodi! Babazsúr mehet!!

Orsi! Nem házba,hanem lakásba szeretnénk menni,holnap már megyünk is megnézni egy párat :lol:

Bucus?

Képzeljétek,ma a kislányom valamilyen úton módon lerúgta az etetőszék tálcáját,rajta a sütőtökkel... Persze úszott minden a sütőtökben,ő meg ott ült utána elégedetten és nézte ahogy takarítok :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi

Én nem tudom, honnan tanult ilyen sokat Odett :oops: , külön nem tanítgattam neki a beszédet, valószínű attól beszél, hogy egész nap magyarázok neki. DE. Ő még nem tud négykézlábra állni, főleg nem mászni, felülni, felállni. A babát, a mamát még mindig nem tudom, hogy mire mondja :oops: . Valamelyik hajnalban 5-kor kivettem szoptatni, és mondta, hogy mama. Szóval lehet, hogy a tejcire mondja, nem tudom. Nemet nem emlékszem, hogy mondtam volna neki, inkább másnak, de azt tuti, hogy jól tudja már használni :roll: :lol: .Meg az apapapát, apukájára. És mindennap úgy kel fel, hogy magyaráz, próbálgatja kimondani a betűket, sokszor nézi, mit hogy mondok, és csak tátog, próbál utánozni. Hogy mikor szokott figyelni, tanulni? Összevissza, de például a pá-pát, fürdetés közben próbálta.

Nyári szülinapi zsúrra feliratkozunk, nagyon jó ötlet :P Majd Odi ott fog magyarázni Botondnak, míg ő futkározik a kertben, Nórával és Attilával az élen :lol: :lol: :lol: .

Ronmay

Nagyon jó lenne, ha már így működne nálunk az éjszaka, mint nálatok. Nem írom le, mi szokott nálunk lenni, mert azt már leírta Katy. Én eddig nem láttam megérkezettnek az időt arra, hogy leszoktassam az éjszakai evésről, mindig attól félek, hogyha nem adok neki enni, akkor nem alszik vissza.Van olyan, hogy elég neki a cumit, de egyszer egy éjszaka tuti nem elég. Szerintem nálunk azért nincs olyan nagy baj még, hogy egyszer felkel enni, este 9-től reggel 5-ig kibírja evés nélkül. Nemrég szokott rá, hogy nem cicin alszik el, és el tudja mostmár altatni magát, én már ennek is nagyon örülök. Lehet hamarosan én is el kezdem leszoktatni a hajnali evésről.

A centiből már nem sok van.

Roló

Nagyon helyes kispasi :P .

Ági

Olyan nagy már Kata is, nagyon szépen tud ülni.

Szisz

Nagyon ügyes a kisfiad.

H.Gabi

Farsang :P .

Lola

Még rossz olvasni a soraidat is az éjszakákkal kapcsolatban :(.
Cumizik Panni?

Sillia

Nem cicin bealvás :P .
De jó, nektek is.
Bond

Billenytűzet: :shock: :roll: :lol:

És egy lazulós kép.

Kép

Kép
Kép
orsi777

Lois!
Köszönöm a tippet! :wink:

Ronmay!
Igen, van már két foga, de összesen 4x kapott 2 hónap alatt Viburcol kúpot. Mást soha nem adtam neki fogzásra.
Én csak arra tudok gondolni, hogy éhes éjjel. Minden alkalommal próbálkozom, nem veszem ki az ágyból azonnal. De ha nem alszik vissza, hanem elkezd sírni és közben dobálja magát, akkor kiveszem és megszoptatom. Ez is mérséklődött azért az utóbbi időben, mert most már tényleg max. 2x ébred este 8 és reggel 6-7 között.

Kép
katy76

Ronmay!
Még azt akartam írni, hogy Petra még mindig szopja az ujját, de csak elalváshoz. Alvás közben már nem használja.
És ő még csak nem is komfortszopis. Napközben ezért is nem tudom normálisan megszoptatni, mert egyszerűen "nincs ideje" szopizni.
Szóval az is biztos, hogy nem nyugtatónak használja éjjel.

Azért ez teljesen kibírható. Ha már terhes lesz, akkor majd kitalálok valamit. :wink:

Kép
katy76

Orsi

Cicin nem alvás!Hurrá, hogyne az tök jó!Megtettétek az első lépést! :wink: :lol: Anyukám mondja mindig, ahogy érzed :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Orsi

wow cuki ez a kép! :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Katy

Tudod ,ahogy érzed! :wink: :lol: Dentinoxot használtál már vagy vki?

KépKép

KépKép
ronmay

Lányok!

Nem akarok szentimentálisnak tűnni (pedig de :lol: ), de szerintem a fontos, hogy a babának is, és a mamának is jó legyen! Csak irányelvek léteznek a gyereknevelésben, kötelező szabályok nem! (szerintem :roll: ) Ha egy babának az az igénye, hogy fél évesen is 2-3* felkeljen, de ezt az anyukája "szájhúzás" nélkül meg tudja tenni, akkor azon egyszerűen nem kell változtatni! Ha ez mégis teher az anyukának (nekem a többszöri kelés az volt :oops: ), akkor meg kell próbálni változtatni. De ami másnál jól működik, abba szerintem nem érdemes "belekötni". "Mindenkimásképpcsinááááljjjja" :lol: . A lényeg, hogy boldogok legyünk :wink: .
(Hú de lávlibjutiful lett :twisted: :lol: )

.....folyt. csak apa befutott, úgy csinálok, mintha valamit csinálnék :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

Anyu mesélte korábban, hogy a Tesóm detto ugyan ezt csinálta, csak épp a cicivel. Egyik nap még zaba, másik nap már nem volt hajlandó cicizni. :roll:

Bababuli jól hangzik! :wink:

Hendegabi!
Várjuk a képeket!

Kép
szisz89

Ronmay

Az én kedvenc közmondásom: Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra.

Lehet ma el kezdem megreformálni az éjszakáinkat :P .

Bond

Valami új Manós sztori? Úgy szeretem olcsani.
Tesós kép? Azok olyan szueperek.

Lola

Képet raksz fel Panniról?
Mit tud már csinálni? Foga van már?

Krissy?

Kép
Kép
orsi777

Dodi

Cumiüvegsztrájk :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Dodi

Bódogok vagyunk MI, CSAK APA ITT LENNE MÁR! brühühü :cry: :lol: :lol:

Botond még minidg nem issza a fagyi tejet?

Babatali, szuper ötlet!

Orsi

[quote]A írta:z én kedvenc közmondásom: Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra.

EZ is közte van.. :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!
Én nem használtam még dentinoxot, de nekem nem is szimpatikus. Lidocain van benne, és az csak egy rövid időre hat, helyi érzéstelenítésként.
Én csak ezt a Viburcol kúpot próbáltam, azt is csak 4x adtam. Ez homeós.

Kép
katy76

Katy

Köszi a tippet! :wink: Eddig nem kellett semmi :D

KépKép

KépKép
ronmay

...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nagyjából vissza tudtam olvasni, de most nem reagálnék.
Nócim elaludt megint délután, lázasan ébredt, hányt is, de csak slejmet. :?

Dentinoxot használtuk: Virág feje: :shock: :D :D :D :D
szóval nyalizza, és ízlik neki, már a tubust is megismeri. :D

Kata és Roló és Odi is nagyon aranyos a képeken!
Agi: nekünk is pont ilyen bodynk van, a múltkor mikor 700-ért kettőt adtak a Tescoban, akkor vettük.:)

Kép
Kép]
hendegabi

Orsi!

Elképzeltem, ahogy a "géppuskalábúak" versenyt totyognak a füvön, a "szószátyárok" meg közvetítik :lol: :lol: :lol: .

Ja, eszembe jutott egy dolog, amit már akartam írni:
Botond eleinte tök cukin fogta a kanalat, miközben etettem. Most ott tartunk, hogy egyedül akar enni, és folyton kiveszi a kanalat a kezemből :? :lol: . Erre tegnap olvastam, hogy adjak egy másik kanalat a kezébe, és hagyjam, hogy azzal zsonglőrködjön közben. Ma kipróbáltuk, és működik :wink: . Ha nincs rajta semmi, jó messzire elhajítja, de ha egy kicsit összekajázom neki, akkor nagy élvezettek tömködi a szájába két "valódi" falat között :lol: . Először azt hittem, csak azért rágja, mert minden mást is rág :lol: . De ő teljesen tisztában van vele, hogy ez egy kanál :shock: és tudja, hogy melyik végét kell a szájába venni :shock: . Ugyanis, ha fordítva vette kézbe, akkor addig tekergette a kezét, amíg a jó vége nem került a szájába, pedig még kaja se volt rajta! Alábecsültem a fiamat :oops: :lol: :lol: :lol: .

Ronmay!

Úgy issza, ha bekeverem gyümivel. Eddig azt kapta cumiból, de most már kanalazzuk. Jó móka :? :lol: .
Én használtam Dentinoxot. Én! Mikor jött a bölcsességfogam :oops: :lol: . Lóf@szt nem ér :? ! Botondnál egyszer kipróbáltam, ha már volt itthon, de inkább az jött be neki, hogy dörzsöltem közben, az mindegy volt, hogy mivel :lol: .

Ja, amúgy már akartam írni, hogy Teapa örülhet, hogy egy a hobbitok, mert ez nálam válóok lenne :twisted: :lol: :lol: :lol: . Egyrészt én társfüggő vagyok (tudom vérciki :oops: :oops: :oops: ), egy hét után harakirit nyomatnék a szerelmem nélkül :lol: . Ráadásul nem sakktáborban, vagy festőkurzuson van, hanem vagymeghalokvagynem-túrán (bocsi), és én beleőrülnék az aggodalomba :roll: . Komolyan, benned fel sem merül, hogy történhet vele valami? Persze, nem kell a legrosszabra gondolni, de csak egy szimpla szalagszakadás is mennyi gondot okozhat (lásd Katyéknál). Tudom, hogy ez "fanatizmus", éppen ezért mondom, hogy mázlija, hogy te vagy a párja, mert aki nem mászik, az szerintem nehezen viselné ezt! A többiek párja is mászik?
Belőlem amúgy szerintem eleve hiányzik ez a gén :oops: :lol: . Mikor "felmásztunk" (nektek:nyugdíjas séta) az Olimposzra egy "holt faluba", nem az volt bennem, hogy "hú mekkora király vagyok, ez volt az én Everestem, de megcsináltam, juhuu-juhuu, átadom magam a feelingnek 8) ", hanem az, hogy "jaja, ez tényleg szép, meg minden, de b@ssza meg innen még le is kell menni :evil: ". :oops: :lol: :lol: . Amíg muszáj volt, lecaplattam, aztán stoppal mentem le a hegyről :twisted: :lol: :lol: :lol: . Ja, és nem tespedő miss voltam (mint most :oops: :lol: ), hanem 13 éves kiskamasz, aki versenyszerűen táncol. Szóval nem szuflával nem bírtam, egyszerűen nem kapott el a feeling :? . Persze, egy igazi mászásnak semmi köze ehhez, de annyira nem vonz, min téged egy Tiesto-buli (mondjuk az engem sem), csak ezért mondom, hogy nálam válóok lenne :wink: .
Ja, mondjuk erre eszembe jutott, hogy az én férjem meg kocsizásnál meglovagol közel négyszáz lovat, olyan tempókat megy, hogy rossz nézni, sokszor úgy fest, hogy centiken múlik az élete, szóval inkább kussoljak, nem? :roll: :lol: :lol: :lol:
Na de akinek tényleg csak sakkozik a férje.... :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Amit holnap megtehetsz, csináld meg még ma!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Rám meg így igaz:
Ami ráért máig, holnapig is ráér. :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

A kép nagyon ééédes

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Azt hittem hirtelen,hogy a párodon olyan póló van,amin a Zsiri feszít :D

Pü-ben nyomom a beállítást.
Vendég

Sziasztok

Koszonom mindenkinek a drukkokat. Elek es virulok, minden rendben volt. Semmire nem emlekszem azutan hogy megkaptam az altatot. Meg almodtam is kozben. :roll: Vegul leegettek a huvelyfalrol a foltokat a "zseb"szeruseget meg kivagtak es csak ott varrtak. Mivel ezek utan ok ugy gondoltak, hogy rendben kell lennie mindennek , szerintuk nem kell a tagitas igy azt nem csinaltak. 2-4 hetig nem javaslott a sex, addig rendbe kell jonnie a sebeknek. Probalok ma sokat pihenni, eddig szinte csak fekudtem, meg aludtam is 1 oracskat Lottival.

Kepzeljetek, Lottika nagyon jol birta nelkulem apajaval. Egesz delutan kettecsken voltak. Kozben tegnap elott debutalt a banan, igy tegnap mig nem volt cici, a fagyobol kivett tejet kevertem banannal meg rizspeppel. Bevagta szinte az osszeset. :) Nagyon buszke voltam mindkettojukre. Este fel 8 korul ertunk haza a korhazbol es mar szoptathattam is, igy az ejszakank meg volt mentve.
Remelem mostmar tenyleg rendben leszek odalent. :oops: :D

Orsi, Agi es Ronmay:
Gyonyoruek a babok.

HendeGabi:
Orulok,hogy sikerult elmenni a farsangra es,hogy jol ereztetek magatokat. Noci mostmar gyogyuljon meg!

Boo:
Hihetetlen, hogy mik tortennek Veletek.Vigyazzatok magatokra! Mi johet meg????

Szisz:
Atti nagyon ugyes. Sok sikert a jelentkezesekhez.
Vegul milyen sulikat valasztottal?

Nyuszi:
Tok jo, hogy Lili ilyen szepen felzarkozott. Sot sok babat mar meg is elozott. Lottika meg csak ulni tud, kuszni maszni nem a beszelgetes is kimerul a memme-ben es neha mondja, hogy apuuu meg neee. Szoval Lili mar nagyon ugyes!
Drukkolok, hogy talaljatok egy nagyon szep lakast.

Kispocok:
Gyogyulj meg hamar!

Ancsurti??? Timi???

Kép
Kép
bucus80

Boo:cafolom,Hangi is kepes erre a berregesre,brummogesre,nyalatkopkodve...eppen tegnap mondtam,hogy jobban csinalja mint egy srac :lol: :lol:
Ja es kerdezni akartam hogy van Zsiri....jobbulast!

Csak olvasok,reagalni nem tudtam,amire szerettem volna mar nem is hiszem hogy kene :roll:

Kata nagyon ugyes!!!!!

Majd jovok meg ha tudok....

Kép
Kép
ancsurti

Bucus:hurra-hurra!!!
En is drukkoltam,hogy rendben legyetek!Csak nem tudtam irni!De orommel olvasom,hogy apa boldogult Lottival!!!Es meg az etetes is sikeres volt!!!
Gyorsan gyogyulgass!!!

Kép
Kép
ancsurti

Boo:
Nagyon jo a kep. Zsiri gyogyuljon meg mihamarabb.
Meg kell hogy cafoljalak, Lottusnak mar honapok ota megy a nyalfujos kopkodes es rettentoen tetszik Neki. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bucus80

KépKép

KépKép
kicsidodi

Szoszmoszom elaludt,igy mutizok valamit :wink: ...remelem a kepen szereplok is hozzajarulnak :lol:

(Bond utan szabadon.....) :lol: 8) 8)

Minitali:Lisa+Hangi
Kép

Kép
Kép
ancsurti

Bucus!

Juhuuuuuuuuu :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ancsurti
:):):):):):):):)
Vendég

Tudnék válaszokat írni, de most inkább babázás folyik, meg Apa orra. :? Semmi komoly, de most olyan jól elvagyunk így "kettecskén", olyan ritkán vagyunk nyugiban. Kicsi olyan hosszú hétvége fílingem van. :o :roll:

hendegabi! :)

Szinte óráról órára változik a helyzet nálatok. :( Normális ez? :roll: :roll: :?:

boo! :)

"sőt: Amit holnap megtehetsz, csináld meg még ma!!!
Bocsi Katy "

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ancsurti tuti azért nem ír, mert egyfolytában kint nyomul az olimpián. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szisz89 kedvéért Manó duma.
Tegnap a síelést nézik az apjával:
- Szerintem elrontotta, mert nekiment a zászlónak. :roll: :roll: :roll:

- Megigazíttya a ruháját és indul.

Friss tesós képek most nincsenek, az Iwiw-en is erősen lógok már a (viszonylag) friss képek feltöltésével. :roll: :?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bucus

Jó, hogy minden rendben van veled, és ügyes volt Lottika és apukája :P .

Boo

Jaj, de édes Zsiri :P .

Ancsurti

Már hiányoztál. Mizujs Hangival? Milyen az idő nálatok?

Boo

Igen Katyre is vonatkozik a közmondás, de ha ismernél....
(én naponta 1-2 valamikor 3 x porszívózok, 1x felmosok, mindig be van pakolva a mosogatógépbe, a szennyes mindig ki van víve a tartóba, egy szál levél, csekk nem lehet kint az asztalon, a megszáradt ruhák max. egy napig lehetnek vasalatlanul, jó időben, nyáron én is többször szoktam ablakot tisztítani, külsőt olyan lehúzóval, volt , hogy hetente lemostam :oops: , és persze a munkahelyemen is mindig napra készen voltam az elintézni valókkal -hú de utáltak emiatt-stb. stb.).
Ezzel csak az a baj, hogy enyémapa meg Pató Pál Úr, ezért szoktak viták lenni.

Kép
Kép
orsi777

orsi777! :)

Jajjj, de jó, hogy még valaki, akit zrikálni lehet ezzel! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mit alakítanátok összezárva...? :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

bucus80! :)

:D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Bucus

Jó,hogy túlvagy rajta! :)
Vendég

Dodi:Botond cuki!

Bond:messze van tolunk az olimpia :? ...nagggyon messze!
De ebben az esos szar idoben jobb is tv-bol nezni :oops: .Szerintem nalunk tobb ho esett(szerencsere meg csak probalkozik a ho),mint Vancouverben,de anyukam mondta hogy ott nagy havazasra lehet szamitani,es most meg emiatt csusznak majd a versenyek :roll: :roll:
Vancouver a "legmelegebb" varos kanadaban :roll: :?

Multkor kerdezted erezheto-e a szele az olimpianak....igazat megvalva nem sokat tudok am a kulvilagrol :oops: azt hiszem Sillia irta hogy neha azt sem tudja milyen nap van....
En is igy vagyok,most csak a szerdai progi miatt tudom szamontartani,de azt is max.szerdaig...utana megint kaosz van nalam 8)
De a tv-ben mar regota reklamok mennek/mentek az olimpikonokkal,ejszaka neztem a lang utjat a hirekben,es probalom am ertelmezni a dolgokat,de meg nem sikerult megtanulnom angolul.Igy elzartan elem a napjaimat....amit tudok,azt a magyar nyelvu oldalakrol....
A megnyito szerintem csodas volt,jo volt ez a fenyfestetses/vetitos technika amit alkalmaztak.
Az utcan autosok kanadai zaszlokat lobogtatnak,gyorsettermek,kavezok reklamoznak...mas infom nincsen :oops:
Apa keson er haza,igy nincsen idonk arra hogy olvasson,forditson nekem....jo lenne mar tajekozodni tudni :roll:
En a magam kutfojebol probalkozok,neha en tajekoztatom ot,de pontositasra szuksegem lenne....

Mano dumaja jofajta :lol: :lol: :lol:

Most curling megy,na attol kiszaladok a vilagbol...de neztem a bobosokat,siugrokat,gyorskorit,szurkoltam is.....sajnalom a magyarokat.....freestyle sizoket is nezegetem.....de rohannak a napok.
Tegnap itt unnepnap volt,Family-day,igy mar alapbol a hetem ugy kezdodott hogy tegnap nekem meg csak vasarnap volt :oops:
de vegre talakozhattunk Norkiliekkel!!!!

Teapanak jobbulast!

Fogamat kihuztak :? ..mint kiderult,en balga beneztem,es ez volt a bolcsessegfogam,miutan elfelejtettem hogy alulrol mar kihuztak 2 maradando fogamat,hogy beferjenek a szamba,mikor fogszabalyzasra jartam.....tehat jobb volt igy,mivel gyulladt volt,cisztas,de nem lukas...es mozgott.....jobb a bekesseg!Remelem a masik oldalon meg semmi gondom nem lesz....

Kép
Kép
ancsurti

Bond

Mostanában egy kicsit figyelmetlen vagy :oops: . Én kértem fotót, és sztorit.

Conversano /Katy bölcsis kérdéseket, nem Ikoka :roll:

Kép
Kép
orsi777

Orsi:koszi :wink: vagyogatok,de olvaso modozatban....Olyan edes Odett,megzabalnam......es ugyesek vagytok az elalvassal!!!En is hasonloan teszek mindent,mint ahogyan Ti!
Sot en is kijarok ejjel pisilni :wink: mert pisilnem kell es kesz!Es iszok is vizet,mert a szoptatashoz szuksegem van napi tobb liter vizre....

Kepzeld,ugye irtam hogy megprobalom megreformalni az ejszakat!Na szoval haladunk,mar csak 2x ebred 3-4 napja ismet,mint 3 honapos koraig mindig...En azert sem tettem semmit akkor,mert szuksege volt az ejjeli 2x evesre es az nekem sem volt kimerito.De amiota uj lakok vannak,de nem is biztos hogy emiatt....sajnos sokat romlott a helyzet,es nalunk is 5-6 ebredes lett...borzalmas...ezt az nem is tudja,akinek sosem volt ilyen,es azt sem,hogy mennyire nehez tenni ellene.
De vegre haladunk....most mat nem is ebred,csak 4-5 fele,akkor kap enni,mert ehes,es aztan mar csak 7-8 fele kell adnom neki cicit!!!
Felve irom le,mert multkor is leirtam,es masnap megint ebredes volt...tegnap este is ebren voltunk 1,5 orat,hiaba minden okossag,mert azert marhara nem lehet rahuzni minden gyerekre egy sablont!Mindenesetre en mar boldog vagyok igy,es azert pihentebb sokkal,mint az elmult 2,5 honapban!A tejcsire meg Hanganak szuksege van,igy 6 orat kibir kajalas nelkul,ami ebben a korban jonak szamit,nem kell nekik meg 10 orakat eves nelkul birniuk...

Akkor te se semmi mennyiseget takaritasz....en is igy voltam ezzel,de Hangi mellett meg eleg nehez kivitelezni a sok sikamikat,probalkozok rendesen,mert bennem is van erosen egy tokeletessegre valo torekves,egy rend es tisztasag szeretet,de sokat igenyel Maki is belolem.Mi is beszelnuk am,mar regota,hasonlo "szavakat" hasznal Hangi is,de meg nem egeszen tudatos...sot mondhatnam meg nem az,de gyakorolja becsulettel.En is eneklek neki,mondokazunk,egesznap beszelgetunk,tanitgatom tapsolni,de az csak egy tenyerembe megy,mert a ketkezestol meg pislog,es nem szereti.Az almat sem komalja....hiaba cselezek!Meg jo hogy nem azt adtam neki eloszor....Remelem majd holnapra apa hoz zoldborsot vagy zoldbabot,es johet a banan is....Amugy szepen eszik,egesz jok a napok is,bar par napja nyugos,mar keszul a foga.
Es en is kezdek KI-keszulni ettol a mocsok,nyalkas idotol!
Na nem annyira,de jo lenne mar kevesebb ruhaval kimenni.
Le a kalappal elotted,hogy ennyit setaltok!!!!

Huu itt nagyon borult az eg,lehet hogy ma nem tudunk kimenni! :?

Megyek,ebedelek valamit....

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ikoka,Lola:egyutterzoen olvastam a soraitokat,hasonlo cipoben jartam en is/mi is....Ejfeltol 5 ig kepes volt 5x ebredni Hangi,es semmi nem segitett,probaltuk ugy hogy nem adok neki cicit,apa jott altatni,aki ugye hajnalban mar megy is dolgozni,szoval nem aludt szinte semmit....mi nem vettuk ki,nem setaltunk vele,de apa utemesen utogette a feneket,mert semmi nem segitett...volt hogy es 1,5-2 oran keresztul is igy ment.Nalunk nincs cumi,nem szereti....se rongyi,se allatka,se semmi sem bejovos.....en persze ugyancsak nem aludtam,mert en egyszobaban vagyok Hangival,apa meg a foldon alszik kint a nappaliban :oops: ha alszik,igy a kulonszoba sem szobajovos.Ha en probalkoztam elaltatni,annak uvoltes lett a vege,mert ugye engem akart!Neha magam melle vettem hajnalban,hogy tudjunk aludni is picit,igy cicin aludt reggelig.Ez nem jo megoldas,igy errol is igyekeztem leszokni....Probalkoztam a kajak idejenek es osszetetelenek a megvaltoztatasaval,mert Hangi hasfajos bir lenni,sokszor a pukijara ebred......most megint kap a kitolt(6 helyett 7-kor kap rizspepet)"elovacsi"elott Gripe Watert,8kor furcsi,lefekves elott egy pici tapszert(50-60ml)es aztan egy nagy szopi kovetkezik....ezt mire kifundaltam,hogy jo legyen.....megoszultem bele.......nem tudom mi az ami segitett :roll: :roll: apa,7kor etetes,gripe water,tapszer+cic(amit mar elotte is probaltam es onmagaban nem volt sikere)de ugy latom-1,5 het probalkozas utan,mar 3-4 napja csak 2x ebred....
Nem tudok tanacsot adni,de ezeket leirtam...az otthagyas nem segitett,(en sem birtam,a szomszedok sem)1,5 oran keresztul kepes tiltakozni az elalvas ellen,szoval tudom am milyen nehez......kitartast,es probalkozzatok,remelem megoldodik ez a helyzet!

Kép
Kép
ancsurti

Mienk háztartás: "Jó. Megcsinálom/Holnap .... szeretnék csinálni". Előbb-utóbb valóban sor is kerül rá. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: A lakás legtávolabbi pontja a konyha. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
DE! A papírok, számlák, hivatalos dolgok abszolúte rendszerezve, általában azonnali, de gyakran záros határidőn belüli elintézéssel feldolgozással. 8) 8) 8) 8) :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.02.16 19:36-kor.

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: