Talán ma nem segít Zsombi az irományom eltüntetésében
Dé
Micsoda meglepetés!
Üdv újra közöttünk! Virágod tündéri
Gombóc
Nekem elvileg bármelyik időpont jó, az okt. 8 bizonytalan, mert tanítási szünet, ha lesz kölcsön kocsi, akkor lemegyünk anyukámékhoz
Norka
Én is ezen parázok, Zsombi sem eszik egyedül, de mi elég ritkán gyakoroltunk, enyém Apa folyton kiakad, hogy néz ki a gyerek, pedig víz is van, mosógép is van, mosópor is van...
Tündér
Megbeszélték tulajék, hogy bejelentkezhetünk, de módosítják a szerződésünket. Állítólag ha állandóra beenged, nem tehet ki, szerintem ez hülyeség, de lerendezik papíron és kész. Nekem kell az a hely, szociálisért nem tervezek sorba állni...
Szandinak még mindig bejön a suli, szerintem még mindig többet játszanak, mint tanulnak. Egyszer majd csak belelendülnek. Viszont a fiúktól ki van akadva, vagyis az udvarlási szokásaiktól (egy lányra két fiú jut
), pl. futópályán fellökik a lányokat és rájuk ugrálnak
Majd megszokja
Én még nem is kívántam Neked boldog szülinapot, bocsi! Szóval boldog szülinapot utólag és gratu a házassági évfordulóhoz!
Zsófi
Elméletileg okt. 4-én van az első óra, remélem, azon már ott leszek
Áll. lakcím: de ennyire más? Azt tudom, hogy az adómból megy vmennyi az áll. lakhely önkormányzatához... majd ha lesz idegzetem hozzá + Zsombi alszik, akkor utána nézek
Momo
Hogy vagy?
És Orsolyról tud valaki?
Megyek, talán még ma vissza tudok jönni
Puszi
Toffi + Zsombi

. Mindig nézem, hogy még mennyi van a tányérban, kb. hány kanálnyi és persze igyekszem, hogy ne lehessen észrevenni rajtam.