Én azt írtam, hogy általában azok a babák aludják át az éjszakát, akik tápszert kapnak. Azért gondoltam így, mert a tápszer laktatóbb és hosszantartó jóllakottságérzetet biztosít a babának, meg a testvérem is mondta tapasztalatból, akinek a kisfia csak tápszert kapott.
Odett 5 hetes korától majd' féléves koráig átaludta az éjszakát, szóval szerencsére nem kellett semmit anno bevetnem ahhoz, hogy aludjon. Jól volt lakva, nem volt semmi gondja, aludt.
Odett sokszor eszik keveset, így most, hogy már nagyobbacska nem bírja ki este 9-től másnap reggel 7-8-ig evés nélkül. Próbáltam már teáztatni, cumiztatni, de az nem volt neki elég. Éhes volt.Amikor éjszaka felkel szopizni, ki sem nyitja a szemét, pont 10 perc szopi, és teszem is vissza az ágyába. Mostanában 5-kor, fél 6-kor kel fel, és utána még visszaalszik reggel 8-ig. Ez azóta van, hogy úgy megtömöm, hogy kap este pépet, lefejt tejet és még szopizik is lefekvés előtt. Ha valamelyik kimarad, akkor borítékolható, hogy fel fog kelni kétszer éjszaka.
Nem hasonlítanám össze Roló és Odett adagjait sem. Odett csak max.120 ml szokott szopizni, vagy lefejt tejből inni. Ennél többet még nem mértem nála. Gyomrát nem tudom kitágítani, így marad az, hogy egyszer felkelek szoptatni. Szerintem ebben semmi furcsa nincsen. Abban bízom,ha majd eszik mindent, majd ez megváltozik. Akkor meg kelhetünk fel, mert szomjas
Megint csak a Vida Ágnessel példálóznék,aki nem furcsálja az éjszakai felkeléseket
http://www.kismamablog.hu/baba-alvas/ejszaka-atalvasa
H. Gabi
Csak nem megint betegek vagytok?
Képzeljétek Odett már tud 4 szót

lábnyomok a jégen..
hattyúk tava..

akisvagesz