A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

Dodó
Más pozicíóban van Lizzy a képen, mint a mostani pocaklakód, így elég nehéz kitalálni... ugyanis a lányoknak is kell ott lenni fehérnek, nézd meg anya maci képét, az Ő kislányának is van, csak mondjuk sokkal kisebb, így lehet az amire gondolsz :D
Este felteszem Boti képét, Ő pont ugyan ilyen szögben van, és szintén 2d-n mint a Te pocilakód, attól okosabbak leszünk szerintem :P :wink:
Vendég

edi!
Már nagyon várom azt a képet! Bár attól sem biztos, hogy okosabbak leszünk.....de hátha ;)

d.dodó

sziasztok!

Vagyok, vagyok!!:) Egyszer már írtam nektek egy csomót, de persze mikor elküldtem, meghalt a net, és elveszett az éterben az iromány!:( aztán mérges lettem, és kikapcsoltam a gépet!:)

Jobbulást a betegeknek!! Tessék hamar meggyógyulni!!!

Mia: Gratul a kislányhoz!!:) örülök hogy hírt adtál magadról!!:)

Most már tényleg csak én nem tudom, hogy ki is a pocakbérlő...:( De majd talán 24-én...

Tegnap voltunk bababőrzén. Sajna elég késve jutottunk oda, ugyhogy nem is vettünk semmit, mert már nagyon ki volt válogatva minden. Vagy nagyon ócska volt, vagy nagyon drága...de apa megszánt, és a brendonbe elmentünkangel Sound-ért!:)

Tegnap délután fél órán keresztük tuszkoltam szegényt, de nem hallottam semmit....persze (ahogy Bibar előre látta), bepánikoltam, mérges lettem, aggódtam...apa meg mondta, hogy kidobja az ablakonezt a szart, mert nem jó semmire. Aztán csak nekiállt ő is keresgélni:) Meg is találta sacc negyed óra alatt.:) Akkor már örült!!:) Elég furi helyen volt a drága, nem gondoltam, hogy ott lehet...egészen a medence csontomnál dobogott a pici szíve....de biztos ő volt mert az én szívem lassabb volt, és néztem közben. Ez pedig szapora! Este megint megpróbálkoztunk...akkor végképp nem találtuk. lehet hogy azért, mert hogy nálam kissé párnázottabb a pocak?? Befolyásolhatja szerintetek a hájam vastagsága, hogy nehezen találjuk meg a picit?? Ti rá szoktátok nyomi a kütyüt, vagy csak nekiteszitek a pocaknak?? Akinek elfogyott már az a trutyi, amit adnak hozzá, mit használ helyette? Sztetek a babaolaj is megteszi??

Mamaki. Téged akartalak kérdezni,(sűrű bocsikérések közepedte), hogy csak én nem emlékszem, vagy nem tudjátok még a baba nemét?

Felteszem a táblicskut, aztán ha valami nem stimmel, akkor priviben morogjatok rám! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Dodó!
örülök, hogy nálatok is minden rendben!!!! Gratula!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Ja, a tábla lemaradt...:) sorry!:)

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hmeme 2010.02.15 16:57-kor.

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme!
Én is kaphatok zöld csíkot??

d.dodó

meme!
Ugy hallottam a babaolaj vagy az olivaolaj éppugy jó az angel sound-hoz. Hisz használtan is árulnak zselé nélkül....

d.dodó

dodó! persze hogy kaphatsz!!:)
köszike a tippet!! Akkor ma azzal próbálkozunk!:) tegnap elnyomtuk az összes trutyit, amit hozzá adtak...:) :D

Meme

Kép
hmeme
Németország

dodó, legközelebb már zöld leszel!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Na! közben rájöttem, hogy ki lehet cserélni a képet!:) Ugyhogy már zöld is vagy a fenti táblán:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme!
Köszi!

Na, apácska hazajött....de hát még nincs "eredmény". Elbeszélgetés volt....aztán majd várjuk a telefonhívást!

d.dodó

hűűű ez a táblicsku egyre jobban néz ki :P
Vendég

dodó: Igazán nincs mit!
És hogy érzi apácska? Jól ment az interjúúúú?? Mikorra várható a tel.?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi: Szép szép...csak én árválkodom ott a szín kavalkádban...:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
már nem sok kell és mész megint uh-ra... :D Akkor már tuti mutizza magát a kis manód... :D Majd jól megbeszéljük vele :)
Vendég

meme!
Szerinte jól ment. telefont egyáltalán nem tudjuk mikorra várjuk.

d.dodó

edi: már szinte biztos vagyok benne hogy lány:) De nem bánom:) csak legalább a nunusát lássuk!:) hogy tuti bizti legyen!!:)
valamelyik nap írta valaki (bocsi hogy már nem emlékszem ki volt), hogy mikor a kislányával volt terhes, a mekis kaját kívánta nagyon...na elmondanám, hogy szombaton lecsúszott egy big mac, aztán tegnap már sírtam, de mint egy pisis, hogy menjünk a mekibe, mert meghalok egy hambiért, meg a mekis krumpliért...apa beszigorított, nem mentünk, nem kaptam mekiset. de elment a lidl-be, és hozott a hambihoz mindent, meg fagyasztott krumlpit, ami tök olyan mint a mekis:) ugyhogy tegnap vacsira, ma reggelire, és azt hiszem ma vacsira is hambit eszem sültkrumplival...:) Szted? :D :D nem is kívánom a hambit....nagyon :) tuti kislány!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

dodó, akkor továbbra is mennek a drukkok apácskának!!!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
Nagyon kíváncsi leszek... :D Mekis kaját én nem kívánom egyáltalán, sőt... a krumplitól néha forog a gyomrom.
Már csak 1hét és mentek uh-ra ugye jól rémlik???
Vendég

No, végre elérkezett a munkaidő vége... :D megyek...
este jövök a képpel Dodó :P
Vendég

meme!
Én írtam a mekit!
De multkor már én kértem apácskát, hogy nehogy oda menjünk!! :) Most egyáltalán nem kívánom.

d.dodó

edi!
Nagyon várom!! Meg a privit is! :wink:

d.dodó

edi: majdnem. 1 hét és 2 nap.:) már nagyon várom:)

Dodó: bocsi, hogy nem emlékeztem, hogy te voltál! :( akkor most bizti fiú lesz, azért nem kívánod! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

heme!
Ne butáskodj már...nem kell mindenre emlékezned! ;)

d.dodó

Ramatyul érzem magam! Fáj a torkom, a fejem, a homlokom, az orrom tele, de nem jön ki.....és hol van még az alvás, pihenés. Lizy is itt elevenkedik!

d.dodó

Meme
na én ezért nem akarok,tuti beparáznék ha nem hallom éppen :oops: :oops: pedig tudom hogy hülyeség és csak nehéz megtalálni a manót :wink: szuper a tábla,ügyi vagy :lol:
én Olivérrel is kivántam a hambit és most is:))

Niki
irtam privit!

Edi
ilyenre még gondolni sem szabad,ezt a kis manóseggűt nem fogod elvesziteni SOHA!!!!hiába a sok hasonlóság a folytatás nem lesz az!!!de hihetetlen vagy,ennyi erőt,én elképzelni sem tudom :oops: :oops: nagyon megérdemled a boldogságot :oops: :oops:

Dodó
jaj szegény,jobbulást!!!

nekem csak mondanom kellett hogy nem volt aktiv Milla babám,erre ma többször is éreztem :wink: :wink: nagyon jóóóó :wink: :wink:

bibar

Dodo: most kezd rajtam is total kijonni. Az orrom bubjaig be vagyok takarozva, megis tiszta natha vagyok.

Meme: nagyon jo, hogy kaptal Angel Soundot, majd meglatja Apa is, hogy milyen hasznos. Altalaban jol hallod a koldok es a szemeremcsont kozotti helyen. Az en zselm is egy nap alatt elfogyott. Sima testapolot hasznalok helyette. Nem erdemes szerintem olajjal osszekenni az egeszet. A krem teljesen jo ra.

Mekis kaja: :roll: :roll: :roll: , mondjuk soha nem voltam erte odaig. A husimat is mindig kulon kerem, az a ferjeme. Amit szoktam enni az a mc royal deluxe, abban legalabb van mas is a hamburgerhuson kivul.

Azon gondolkodom, hogy visszakoltoztetem Apafejet, hiszen mar ugyis tiszta takony vagyok en is, amit mar tudott atadta. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

pocak!
Ez az, gyógyítsátok egymást! ;)

d.dodó

Dodo: o az egyik szobaban van kidolve, en a masikban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

De hát most írtad, hogy visszaköltöztetnéd! Erre irtam! ;)

d.dodó

Hat igen..rossz igy szetvalasztva..de mindennek megvan az elonye..ennek is.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De..rossz a rosszal de rosszabb nelkule.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

bibar: én is frászt kaptam:) De aztán sztem nem tetszett neki este hogy anyon nyomogattam az albérletet, jó nagy rúgásokkal jelezte, hogy minden rendben odabent, él és virul, csak hagyjam már békén..:D Ugyhogy megnyugodtam:)

poci: jobbulást neked meg apának!! Sajnálom hogy ramatyul vagytok!:(
Azt mondod a testápoló is tök jó?? Akkor az lesz:) köldök és szemérem csont között...hmmm...na nekem ott van vagy 10cm hájacska...lehet ott azért nem hallom.:) Te rányomod a pocakra azt a kütyüt? Vagy csak hozzárakod a pocakhoz?? neked is borzalmas hangja van, amikor ráteszed meg mikor leveszed a hasadról???Amugy tök halk, akkor meg beszakad a dobhártyám...Lehet hogy csak rá kell jönni, és rutint kell szerezni hozzá:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

pocak: Majd elfelejtettem!!! Gratula a 21. héthez!!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi
Nem tudom, hogy élted túl, és minden haragod, dühöd jogos ...
Nem illik visszavenni az ajándékot ...
Hogy mégis így történt, piszkosul nehéz elfogadni, de ez tényleg az életút titkait feszegeti ...
Kaptál IGAZI segítséget, hogy feldolgozd a traumát?

...

Megértem, hogy izgulsz, szorongsz ...
Én az első babámat várom, mégis remegek, hogy tudok e rá vigyázni - vigyázni úgy, hogy közben bízzak benne és engedjem élni ... mert ha mindig fogom a kezét, akkor börtönbe zárom, ha nem engeden futni, mászókázni, biciklizni, ha nem engedem el a barátaival, akkor a lelkét én magam ölöm meg ... ha elengedem, akkor én remegek ...
De el kell engedni ... engedni kell élni ...
Az élet kockázat!
Mégsem lehet burokban, félelemben leélni, mert az meg nem élet ...

Edi, én azt hiszem, Boti megérdemli, hogy "tiszta lappal" indulhasson ... nem élhet más árnyékában ... hiába a sok hasonlóság, Ő akkor is MÁS ... és majd amikor kamasz lesz, ezt nagyon világosan a tudomásodra is hozza :)

Van pár könyvem, ami nekem nehéz helyzetben mankóm és támaszom volt ... ha gondolod, összeszedem a címeket.
Vendég

Poci: Szoktad bekapcsolni msn-t??

Meme

Kép
hmeme
Németország

...na itt vagyok, csak kicsit eltűntem, pakolásztam, vasaltam.

Meme,
ne butáskodj, nem kell bocsánatot kérned :wink: !
Sajnos nem tudjuk még mi sem picurkánk nemét :oops: , pedig már nagyon szeretnénk!
Mi is 24-én megyünk genetikai UH-ra, de tartok tőle, hogy a kórházi szonográfus nem lesz elragadtatva a kérdésemtől, hogy esetleg mit is lát a lábacskái közt...múltkor is nagyon görcsösen koncentrált a látnivalókra, és le sem tojta az akkori kérdésemet (már nem tudom, mi volt, de nem a nemét kérdeztem).
Szóval, ha akkor sem fog kiderülni, elmegyünk majd egy magán genetikaira is, mert a 14.héten is sokkal profibb és körültekintőbb volt a genetikus, és ott meg is mondták volna, de még korai volt.
Szóval, lehet, hogy mindkettőnknek nagy nap lesz 24-dike :D !

Anikó

Kép
mamaki73

Megyek fürcsi, aztán bekukkantok, hátha visszatértek ti is addigra:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Angel Sounds:
én nem bántam meg, hogy megvettük, eddig minden alkalommal tök gyorsan rátaláltunk a picurka szívhangjára :D ! Remélem, nem kiabáltam el, amúgy én is féltem tőle, hogy nehéz lesz megtalálni.
Ahogy Pocak is írta: én is a szeméremcsont felett találtam meg, illetve egyszer kicsit balra. Biztos attól függ, hogyan fekszik. Gondolom, ahogy nő majd babóka, egyre feljebb, és nagyobb területen kell majd keresnünk.
Lehet, hogy annyiból könnyebb a helyzetem, hogy szinte semmi háj nincs a pocimon. Így én nem is nyomtam rá, csak lazán rátettem a hasamra. Kipróbáltam vízzel is, és teljesen jó volt, csak amíg kerestem, kicsit újra kellett kennem (egy vattapamaccsal), mert a víz gyorsan elillan, főleg ha vékonyan kenem be. Persze, nem akartam, hogy csorogjon.
Ja, én mindig hanyattfekve hallgattam, úgy jobban kifeszül a hasam. Ülve, görnyedve nekem is lenne egy pici úszógumim :wink: !
Szerintem ne vedd a legnagyobb hangerőre az elején, amíg keresed, mert tényleg zajos minden bőrrel való érintkezés. Szerintem csak akkor hangosítsd fel, ha már hallod a szívhangot, akkor már úgysem mozgatod nagyon!
Remélem tudtam segíteni :) !

Anikó

Kép
mamaki73

Bibar, ja tényleg, lááátom :D :D :D !
Szuper nap lesz!!!

Anikó

Kép
mamaki73

Bibar: koszi :D

Meme: ahogy Mamaki is irta fekve csinald a muveletet. Nalam mindig a leghangosabbra van veve, amikor a fulsuketito dolgot hallod az a porontyod, aki belulrol utkozik a hallgatoval. Hajinko nekem is van, nincs jelentosege, ne aggodj. Kat fajta hangot hallasz bent az egyik a placenta a masik a baboka. Ne ilyedj meg, normalis, ugyanugy ver mindketto, ja es meg van a tied is ami persze lassabb.
Az en babocam eleg fideszes beallitasu, szinte alig van a bal oldalon. :lol: :lol: :lol: :lol:

Meme: irtam Neked pu-t.
Puszi
pocaklako

Mamaki:
köszi a segítséget!! Megyek, ki is próbálom, hátha ma ügyesebb leszek!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Dodó,
te nyertél, a bukfenc óriási :)
Vendég

poci: köszi neked is! Válasz pü ment!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Csajok!!!!
Ma egyből megtaláltam!!! dejóóó! iszonyat mozgás van bent...:) Zakatol folyamatosan, de sztem néha arrébb úszik, mert elhalkul. Aztán néha kaparást hallok....Jaaaaajjj! Most nagyon boldogságos vagyok!:)

felveszem apának, had örüljön ő is:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

elkiabáltam :( Mire összekészültem a felvételhez, babóka tovaúszott a rengetegben... :( Nem találom. Apájának nem akaródzik megmutatkozni... Pedig olyan szépn hallattszott először...
Legközelebb mindig felvételhez készülök..hátha....

Meme

Kép
hmeme
Németország

Dodó
Ahogy ígértem, hoztam a képeket. Igaz Ti idősebbek vagytok a képeken, mert Boti a képeken 14+6 hetes, Ti meg ugye már 17+3 :)

Dodó Pocaklakó Kép

Boti
Kép

Dodó Pocaklakó
Kép

Boti
Kép

Na mazsolázzunk... :D
Vendég

Mindenki elment aludni??

Meme

Kép