A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Mók,

a magzati méretek:

Terhességi idő .....mm (CRL)
5+2 .....................1
5+3 .....................2
5+4 .....................3
5+5 .....................3
5+6 .....................4
6+0 .....................4
6+1 .....................5
6+2 .....................6
6+3 .....................7
6+4 .....................8
6+5 .....................9
6+6 ....................10

http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kri07 2010.02.11 18:44-kor.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Dinuci,

mi apás szülést tervezünk. Az elsőnél is az volt, elhiszem, hogy egyedül érezted magadat. Dokit vagy szülésznő fogadtok? Képzeljétek a Briginél nem engedtek csak szülésznőt fogadni, orvost is kellett, ha akartam szülésznőt. A dokim nem vezet le szülést sajnos, így ajánlott egy dokit akit megfogadtunk. De a szülésznő nagyon rendes volt. És szülés után is sokat segített.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

SziasztoK!
Ide is bekukkantok, ha nem gond.
Ma voltam dokinál, és kisebb a baba,mint kellene. Szóval lehet átcsúszunk októberre.
Dec 23-án volt az utolsó vérzésem.
A baba CRL: 3,9 mm, petezsák12,2*10 mm

Ez a táblázat Kri07 pont a legjobbkor jött nekem :)
A doki szeint is fiatalabb a baba, mint gondoltuk, így még nem kell szívhangot látnunk.

Anna

Kép

Kép
sznanna

udv az ujjaknak!
minden elso gyermeket varo, izgulonak pedig kevesebb izgulast:)
tudom szintel lehetetlen megvalositani:) de jobb nem mindenen ragodni, mindennek utan aolvasni, stb....

eskuvo: nekunk kulon volt egyhazi es polgar, marmint mas evben, mindketto igen szuk koru, es lagzi nem volt csak fogadas, es menyasszonyi ruham sem volt, bar ez szules utan volt es nem ezt tartottam fontosnak, de nem banom hogy i gy volt mert kellemes meghitt unneples volt baratokkal( Mert en nem rokonokat akartam latni, akikkel fasirtba vagyok)

kislanyunk van amugy.

a tabliba nekem mensi alapjan okt 7et lehet beirni.

szerintem dokihoz menve nem kell semmit vinni.
persze ha volt muteted vagy valami galiba arrol jo ha tud de tapasztalatim szerint elhiszik papirok nelkul is:)
en hetfon ha megyek a vetelesnel kapott papirt viszem csak szerintem.

minden orvos tapsztalat erdekel!!!!!!!!En meg mindig nem tudom hogy kinel, hol, hogyan.......

apas szules: ferjem nelkul SOHA!!!!!!!!!!!!En az elsot nelkule nem eltem volna tul, de komolyan , es tan a gyerkoc se, o szolt hogy a gyerek szivhanga leesik, o kert nekem eda-t, es nem utolso soraban a szuloszoban toltott 18 oraban o tartotta bennem a lelket, meg ha igazibol szolni nem is tudott, hallgatta ahogy karomkodok, torlgette a homlokom, masszirozta a derekam, fogta a kezem...
valoszinu en egy tul gyenge no vagyok, de merem allitani en nem tudtam volna megcsinalni ha o nincs ott.
tavasziszel

én is szeretnék majd Apás szülést...
Lina:meggyógyultál?

zsocibaba:ügyesek vagytok, hogy már le is szerveztétek,én azt nem tudom,hogy hogy kezdjek hozzá...

lina84:ti hogy szerveztétek le ilyen gyorsan?

kri07:hát,amire most lehetőség lenne szerintem az kb 25 fő...csakhát szeretnék menyasszonytáncot,egy zenészt,meg menyecske ruhásat is,csak ezt is gyorsan kéne,mert,ha elkezd nőni a pocak,úgy nehezebb...

a táblázat Kata szuper!

mók,mostmeg átírta magát a másik vonalzó is 4 hétre...ki érti...:)

sajnos az esküvő szempontjából én"maradi vagyok,és szeretnék "hagyományosat"
Kép
sissy01

Sissy!
Írtam neked priviben, mert elég hosszú lett a mondandóm.

Csajok! Főleg az első babások! Nektek a párotok hogy fogadta a hírt? Az enyém szerintem nem fogta még fel teljesen. Bár őszintén szólva még én sem.....
Vendég

kri07!
Köszi a táblázatot. Nagyon jó fej vagy, ezek szerint tényleg nem láthattam babót.

sissy01!
Tényleg tuti a vonalzód, ja és kíváncsi leszek melyikünknél bújik ki hamarabb majd.

Kép
mók

lina,kösz,válaszoltam,remélem,átment!
én sem fogtam fel még egyébként....
a párom?szerintem ő sem...meg még nem merjük beleélni magunkat igazán,de remélem,nem lesz semmi....
Kép
sissy01

Lányok!
Most megnyugodtam egy kicsit, az elöbb beszéltem a nővéremmel, és mesélte hogy az első gyereknél addig görcsölt a hasa, amíg a gyerek meg nem mozdult.
Én meg eddig tiszta pánikban voltam!!! :oops:

Kép
mók

Milyen sokat írtatok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lina
Én elvittem a legelső alkalommal az összes lényeges orvosi papíromat.
A baba létezését még nem igazán fogjuk fel. Majd akkor, ha már változik miatta az életünk... még a környezetünk se tudja...

Dinuci
Mi is apás szülést tervezünk.
Vendég

Görcsölés
Én úgy tudom, hogy azokban az időkben, mikor egyébként megjönne, előfordulhatnak görcsök...
Vendég

Sziasztok ujra!

Hát nem tudom Kri nekem a magzat vagyis a baba 4mm-es volt UH-N egy hete 6+-3naposan...... :oops: mindegy...
Látom sokan apás szülés mellet vagytok remélem nekem is bejön a párom bár nagyon fél tőle.Mondtam is neki: TE FÉLSZ???? :D
Hát nem, csajok? :) Nem tudom mi lesz.
Dokit nem tudom fogadunk e szülésznőt semmiképp nem kell. Nőgyógyászt majd a végén, addig megteszi a gondozás. Attinál se volt mégis egészséges hála ég...
Gyerkőcök örülnek a hónak?
dinuci01

mók!én is kiváncsi vagyok!jó lenne,ha már mehetnék uh-ra,és láthatnám....
sissy01

mi se eljuk bele magunkat, az elozmenyek miatt ertheto is, de termeszetesen orulunk , frerjem eloszor megkerdezte viccelek e, majd mikor modntam nem, annyit mondott: koszonom!

mok: en nem elkeseriteni akarlak de en vegig gorcsoltem:( a vilag osszes magneziua se lett volna eleg.
persze elinte ra lehet fogni a meh novekedesere, aztan a szalagok nyulasara, tudom is en.....nekem vegig gorcsolt, gyenge volt a mehem vagy mi a turo, elvileg fekudnom kellett volna vegig, gyakorlatilg meg fekve volt a elgrosszabb de vegig itthon voltam, ugymond veszeyeztetett terheskent.
oszt persze tulhordtam:)
kivanom neked elmuljon, de semmi kepp ne panikolj addig se!
tavasziszel

Tavasziszél!
Köszönöm, nem keseredtem el, inkább egyre jobban látom hogy ez normális , ma épp nem is görcsiztem még, és amíg nem figyeltem rá, mert nem tudtam hogy baba, addig nem is nagyon foglalkoztam vele, csak most. De kezdem elhinni, hogy minden ok.

Sissy!
Mikor lesz az első uh.?
Én csak febr.23.-án megyek,igaz volt időpontunk 19.-re, de felhívtak a rendelőből hogy csak 23. Na én rosszúl lettem, hogy még késöbb látjuk a babát, de talán már nagyobb lesz.
Végül is 4nap is sokat számít.

Lányok!
Szerintem az csak jó ha egy apuka ben van a szülésen, hiszen a legtöbb dolgot 9 hónapig mi éljük át a babával, és én pl. elhatároztam hogí amibe tudom mindenbe belevonom. Mivel nálunk első baba, éreznie kell hogy ő is szülő lesz. Ja, és állítólag amelyik férfibennvan a szülőszobán, sokkal jobban értékeli a párját, és jobban kötődik a gyermekéhez!!!

Kép
mók

mok; ez az egyik nezet az apas szulesrol es nalunk igy is lett, a masik meg a szomorubb amikor a ferj elfordul mert mar nem tud nokent a felesegere ranezni, na hogy ez hogy lehet ne kerdezd mert szerintebb ennel nobb soha nem lehet egy no se mint mikor szul...( bar sokakbol az allatot hozza ki :) mint belolem is)
gondolom kapcsoalt fuggo, ferfi fuggo. egy biztos eroltetni tilos ha barmi miatt is ellenkezik akkor sajnos belel kell torodni es mast magunkkal hivni, edesanyat, baratot, dulat....
de hogy emiatt elmenjen mondjuk az ember szexualis kedve vagy ilyesmi nah ez nekem kicsit magas.

ha mar szex: ti meritek? az eg dolog kivanjatok e, mert en pl egyaltaln nem, este 9kor romokba vagyok es beesek az agyba, plussz parom illatatol is rosszul vagyok( ez az elso terhessegnel is igy volt)annyira durva mert meg egy csoktol is a hideg raz ki. meg jo hogy mi mar tudjuk el fog mulni hetek mulva:)
de en nem is merem most tudom lehet, de en most minden tinkabb kihagyok kicsit azert parazok.
tavasziszel

mók:én hétfőn hívom a szülésznőt,de ahogy kivettem a szavaiból,kb márc.elejére fog időpontot adni,had nőljön....csak kivárni... :)
sissy01

Szia Anna, üdv közöttünk. Doki nem mondott konkrét dátumot? Végül is nem törvényszerű, hogy félidőben fogant.

Sissy, attól, hogy kisebb lesz az esküvő szerintem simán lehet zenész, menyasszonytánc, miegymás :lol: Nekünk nem volt 100 fős az esküvőnk, de a menyasszonytánc behozta az árát. Nálunk csak a szüleim szálltak be a felével, mert Anyósom özvegy, így a másik részét mi álltuk a férjemmel. Mi márciusban döntöttük el, hogy jöhet a baba és az esküvő és május 12-én össze is házasodtunk.

Dinuci, nem azért tettem fel a táblázatot hogy a frászt hozzam Rád :oops: :oops: :cry: Valószínű fiatalabb a terhességed mint a mensi alapján számított, valószínű ezért is derült ki olyan nehezen. Én tudom, hogy félidőben fogant, mert hőmérőztem - bele kellett húzni, mert februártól gyesen vagyok :cry: - majd a következő uh-nál meglesitek mennyit nőtt a babó!
Hóhelyzet, nálunk már lassan 3 hete folyamatosan esik, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Brigivel folyamatosan járunk szánkózni. Még élvezi, de lassan szerintem meg fogja unni.

Tavasziszél, én is hamar kidőlök este, férjem délutános, már szóvá is tette, hogy nem kelek fel ha hazajön. :oops: Most már émelygek is, majd nézek valami homeopátiás szert, bár eddig nem nagyon használtak.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Émelygésre tudtok valami hatásosat? Jobb ha eszem, de nem akarok állandóan enni, mert így is gurulok :roll: :roll: :roll: :roll:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

kri07:én is ebben bízom...Hogy tudtatok mindent ilyen gyorsan elintézni?
én még próbálok először is valami helyet taláni...de ez biztató,hogy nem kell annyira kapkodni,csak kicsit....

a tünetek mikor kezdődnek?Nekem még szerencsére csak olyan,mintha húzódna a hasam néha lent...
sissy01

a homeopatias engem is erdekelne!!!
mindjart meg is nezem irnak e valamit
tavasziszel

http://www.boiron.hu/index.php?article_ ... xperiences
itt egy jo oldal!!!!!!!!!!!!
en mindjart ki is jegyzetelek nehanyat mert azert meg 6 hetig ugyan ez....
tavasziszel

Sziasztok mindenkinek!

Jajj Kri ne haragudj :( :oops: én szégyellem magam nem ugy értettem. Csak picit megijedtem :( És ez nem miattad van! Amugy is nagyon nagyon parás vagyok 1000szer jobban mint az elsőnél és ez sehogy se akar mulni. Nem tudom mit tegyek de gondolok egy egysre másra!
Szex: Én bizony merem.Kuka kijelentés de még akkoris ha nem nagyon kivánom.Voltam énis egy hete ugy...De nem baj mert érdekes jol esett. Attinbabánál végig volt.Állítolag jot is tesz a babának :lol:
Syssi :a tünetek sztem változoan jönnek. Sőt nekem ezen héten semmi nem volt. Multhéten majd meghaltam. Ma csak álmosság gyötör :(
dinuci01

Tavasziszel!
Ha itt nézed a homeopatias szereket várandósoknak, akkor az adagolást is megtalálod. Az oldal elég rosszul lett szerkesztve, a felsorolást, a lap közepétől láthatod ha lefelé tekersz az egérrel:

http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... id=151|169

rozsaag

Kép Kép
rozsaag

Sziasztok!

Voltunk tegnap ultrahangon 21mm petezsák benne CRL:5,9mm baba szívmüködés és szikholyag láthato doki szerint 6 hetes de két hét mulva megint megyek!

Nálunk az együtt létek ritkábbak de van néha!

Kriszta nyáron lessz valamikor olyan kis 4 személyes!Hát nem bánnám ha fiú lenne de ezt a nevet a párom találta ki! :lol:

Dinuci náluk apa most ki szeretné hagyni a szülést de én szeretném ha bent lenne de majd ö dönt!

Ja és üdv az újaknak! :lol:

Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
tüncü1010

Sissy, a május elsősorban a gyöngyvirág miatt lett, de persze előbb elvirágzott, így rózsacsokrom volt. Mi falun lakunk, az egyik közeli kisvárosban volt a vacsora és a polgári szertartás. Az egyházi a falunkban. Az étteremtől függött a dátum, de még két szabad hétvégéjük volt májusra. Mivel 12-re volt hely a házasságkötőben, - a templomban nem volt gond, csak nekünk volt azon a hétvégén - így kikötöttünk a 12 mellett. A cukrászda simán elvállalt, a virágkötő is. Ruhát nehezen találtam, valahogy egyik sem tetszett igazán, de az is megoldódott. Szóval nem egy nagy ördöngösség szerintem. Én élveztem is szervezni. :lol:

Dinuci, dehogy haragszom. Jövő héten mész dokihoz? Érdekes, de a doki után megnyugodtam. Már nem parázom annyit.

Tüncü, gratula az uh-hoz. Akkor szülinapi baba lesz végül?

Megnéztem a homeos oldalakat, köszi csajok, de valahogy alig tudom eldönteni mi illik rám. Ma már nem émelygek annyira. Viszont olyan puffadtnak érzem magam. Mint egy lufi. :o :lol:

Többiek merre jártok?

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

sziasztok!

halkan szeretnék én is csatlakozni, még nem csináltam tesztet, de ismerős érzéseim vannak. :oops: :)
második babánkat várjuk.

Mindenkinek gratulálok!

És egy észrevétel-szerintem nem érdemes nézegetni,h mekkora az előírthoz képest a baba, mert úgy sem akkora, tehát ne ijedjetek meg ha nem stimmelnek a méretek. a babusok tudják,h ők mekkorák éppen akkor és miért. nyugi!
bocsánat,h rögtön az elején beleokoskodtam... :oops: :oops:
makadu

Sziasztok szép napot!

Kri igen jövő héten megyek. Remélem megnézzük van e szívhang.Akkor már több mint 8 hetes leszek :D
Tüncü örülök hogy mindent láttál :)
Mit csináltok ebben a hidegben? Nálunk nagyon fuj a szél :(
Holnap meg jönnek anyósék ebédre, párom szülinpaja lesz. Főzhetek annyit mintha muszáj volna :roll:
dinuci01

tüncü:gratula...

kri:köszi,remélem lassan körvonalazódunk a Párommal,hogy hogy is legyen,és megnyugtattatok,hogy gyorsan is le lehet zongorázni az egészet,lényeg,hogy szép és emlékezetes legyen...

dinuci:jó főzést... : )

makadu:üdv itt!

Olyan türelmetlen vagyok,csak várom,hogy teljenek a napok,és haladjunk az időben...minden nap megszámolom,hogy hányadik héten járok,és nehéz elhinni az egészet.Remélem,hétfőn,ha kérek időpontot,gyorsa eltelik,és végre láthatok is valamit,mert addig szinte el sem hiszem.Nem tudom,hogy csak én vagyok így?? :)
Kép
sissy01

Sziasztok!

Sissy01: nem csak te érzel így. Tegnap voltam dokinál, én is nagyon vártam már, hogy lássam, mert addig alig akartam elhinni :)

Egyébként minden rendben volt a dokinál, 6 hetes vagyok és 4mm-es kb. a kis pocaklakóm! Láttam is, csak még nagyon pici.
Ma egyébként nagyon rosszul érzem magam, egész délelött hányingerem volt, alig bírtam kikelni az ágyból. Az ebéd jól esett, de utána óránként azt éreztem, hogy éhes vagyok, de enni nem kívántam semmit. Vacsora után meg elkezdett égni a gyomrom, most aztán teljesen készen vagyok. :(
Más is érzi magát így? Elkeseredtem nagyon, mert boldog akarok lenni, de ez a rosszullét nagyon lehangol :(
zsocibaba

zsocibaba:nekem meg semmi tünetem még,csak néha érzem a pocakom....

Lányok,mi ez a csönd?
Kép
sissy01

sziasztok!

Üdv mindenkinek aki mostanában csatlakozott.
Én most picit eltűntem, mert minden nap elég rosszul érzem magamat, szinte minden nap meglátogat rókakoma. Estére már alig várom, hogy lepihenjek. A kis örökmozgóm mellett nem egyszerű a pihizés.

Nagyon várom a keddi napot akkor megyünk a következő uh-ra, remélem mostmár lesz szívhang.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Syssi!
Én sem érzek semmit szinte, csak egy picit a cickóimat,illetve a görcsik elmúltak 3 napja, már csak nagyon ritka, és enyhe.
Viszont tiszta pánikban vagyok, hogy remélem tényleg ott van az a baba, ráadásul csak jövőhét kedden lesz uh.
Tegnap éjszaka meg eleredt az orrom vére magátol, még életemben nem volt ilyen. Lehet köze a korai terhességhez, vagy csak felidegesítettem magamat?!
És hányingerem sincs, mondanám hogy szerencsés vagyok, de jó lenne ha egyértelműbb jeleim lennének.
Mivel nagyon nehezen jött össze babóca, nem is tudom, nem akarom elbízni magam.

Kép
mók

en is egesz nap rosszul vagyok, szinte megallas nelkul hanyingerem van es hoa eszek nem eszek, iszok, stb...
hanyni se tudok pedig lehet neha segitene.
en csak egyet tudok bizni benne hogy a 12het utan mar nem lesz igy:))
muszaly bizni valamiben hogy tuleljem. megmozdulni sincs erom, boltba se merek elindulni mert mi van ha nem birok odaig elemenni, es mindezt egy masfel evessel:)
fincsi, de amint a parom hazaer en csak pihegek, es agyerekkel egyutt fel 9kor mar alszom:)
nah az a nap fenypontja.
nekem kicsit tele a gatyam, ma megyek dokihoz, izgulok, uj orvos, nah meg mit fogok hallani!!!!!!!!!!!Ezerszer elimeteltem mar magamban hogy muszaly csak jot hallanom , de mi van ha megse....

Tunci: jo hogy minden ok volt uh-n!
tavasziszel

de leglább tudjátok,hogy ott a Béby...
én csak márc.9-én megyek majd u-h ra,addig meg várakozom...és türelmetlenkedek

mók:én is csak remélni tudom,h minden ok...:) azt mondta a szülésznőm is,h addig nem maradok le semmiről,ha semmi gáz,akkor ráérek.Az már a 8.hét lesz......
sissy01

Mók!
Orrvérzés lehet a terhességtől. Első terhességem során nekem is többször előfordult!

rozsaag

Kép Kép
rozsaag

szerintem jobb kesobb menni....
a 7-8ik het azert jo mert mar ha jo a gepe a dokinak lehet akar szivhangot is hallani:)
meg nezzuk az anyagi okat is, ha 5-6 hetesen mesz, akkor max megallapitja igen terhes, es nem mehen kivuli( jo persze errol jo meggyozodni, de sok orszagba az elso 12 hetben meg nogyogyasz se lat nem hogy uh)de amugy semmit nem igen tud mondani, es hat visszahiv ket het mulvara, es akor meg ket het, es meg ketto, szoval csak az elso trimeszter 40 ezer ft korul van, brrrr.
sajnos en ezt nem engedhetnem meg magamnak viszont mina 12ig de inkabb a 18ik hetig szeretnek maganba menni, igy meg jobb ha taktikazok kicsit az osszegekkel.
meg ha ez nem is helyes, meg eber egeszseggel nem szabad sporolni...
tavasziszel

Tavasziszél!

Az a helyzet hogy mivel mint már írtam, én pcos vagyok, illetve több mint egy éve próbálkozunk, ezért nekem nagyon fontos tudnom hogy tényleg ott van-e a baba?!!
Illetve ha ott van akkor sos vissza kell szaladnom az endokrinológusomhoz is, nehogy elvetéljek.
Hát ezért fonto, illetve a pcos topikon nagyon sokan vannak akik 2-4 éve próbálkoznak sikertelenül, lombikkal is, inszemmel is.
Azt hittem én is így járok, de egyenlőre úgy tűnik szerencsém van.
Hát ezért vagyok idegesebb, és ezért aggódom percenként. Persze első lépés teszt ok., megvolt, nőgyógyi még alig látott valamit, csak egyenlőtlenséget, és megvastagodott mnyh.-t. Szerinte ez nagyon jó jel,és a teszt nem hazudik.
Na igen de nekem fontos tudni hogy ott van, és jó helyen van!!!!
Ja és a pénz, nagyon fontos de nekem a gyeremekm élete , és léte mindent megér.

Kép
mók

MOK; akkor miert nem kerted a dokidat hogy hamarabb had menje vissza, ha meg o igy dontott biznod kell abban nem veletlen dontottigy, ha megsem bizol benne kelloen, barhova elmehetsz es megnezik!
tavasziszel

nem kotoszkodni akarok, de az allando gorcsoles meg heteken at eleg idegtepo es nem is tul helyes ha tovabbi teendok vannak ha valoban terhes vagy.
menj el akkor az endokrinologushoz, max elvegez o is egy ver vagy vizelet tesztet hogy megbizonyosodjon rola.
szerintem a heten mar mindekepp lathato a petezsak is szoval akar a nogyogyinak is van ujra ertelme.
tudom nem a legjobb ut, de en ha nagyon aggodtam akar valotlan allitasokka is felkerestem vagy az ugyeletet vagy egy magant csak hogy lathassam a babot:)
tavasziszel

Sziasztok csajok!

Sissy ne aggódj. Ha meg sok a para menj el nőgyógyhoz bárhogy is legyen. Én bizony 2 egymást követő hét után is mentem tudják a lányok. Mennni menni kell hogy megnyugodj.. Hidd el.
Tavasziszél igazad van és nem nagyon akarnék beleszolni de vhol megértem mok-ot, viszont tényleg el kéne menni Mók ha nagyon izgulsz.komolyan.
Figyu nem akarom senkire átragasztani az aggodalmaimat de nagyon félek h egészséges lesz e a baba :oops: nektek nem jut ilyesmi az eszetekbe? meg mi lesz ha nem? tudom sok ebbe a kényszerképzet mert eddig nekem mindenki azt mondta de akkoris ott van bennem a dolog.
dinuci01

Tavasziszél!
Nyert a leveled, feliratkoztam, jobb ötletem nem léév 4d uh-ra,péntekre kaptam időpontot.
Endokrinológussal sokra nem mentem, leghamarabbi időpont márc.8. Na köszi....

dinuci!
Igazatok van, mint látod léptem az ügyben,remélem nem csinálok magamból bohócot.
Ja, én még csk odáig jutottam hogy legyen ott a pocakban tutira, és ne legyen üres a petezsák, szerintem aztán nyugi van. Ti biztos jobban tudjátok, de nagyon sokmindent szűrnek.

Kép
mók

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok? Október 1.-re vagyok kiírva!

KépKép
KépKép
gittus0726

Sziasztok!

Tavasziszel
Nálunk van szex :oops:

Kri
Nekem a kóla és az almdudler jó émelygésre :wink:

Tüncü
Gratulálok a dobogó szívűhöz!

Makadu, Gittus
Üdv itt!

Buci
Jobbulást!

Mók
Ha már ennyire aggódsz: nem tudsz elmenni valahova HCG-s vérvételre?
Vendég

Mi voltunk ma doktornál. Minden rendben a picurral, szépen vert a szivecskéje. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kata:gratula!:)

Dinuci:kibírom valahogy,én azt hiszem,hogy Tavasziszelnek igazat adok sokmindenben.Az sokszor eszembe jut,hogy ugye más tünet még nincs,és,hogy hiheteten,hogy tényleg ott van a Babóca,de én is magánrendelésre járok,és,hát nem mindegy....amúgy meg azt mondta a Szülésznőm is,hogy,ha nincs fájás,meg semmi,akkor várjunk,hogy nőljön,semmiről nem maradok le,csak jobban látjuk majd,amikor megyek majd.Meg szerintem a rengeteg uh sem tesz jót a Picinek,nem nagyon szeretik,hiszen mégiscsak ez nem egy természetes hang nekik,ahogy vizsgálják
Kép
sissy01

nalunk is minden ok volt az uh-n es ami nekem nagyon fontos hir volt van szivhang( az elozonel nem volt) 6 het 4 nap volt egy nappal kisebb mint a mensi alapjan.
kaptam utrot a veteles miatt es nekem mondta a no sexet ugyancsak a veteles miatt, meg kimelo eletmod, stb...

szoktam gondolkodni mi van ha nem egeszseges es en igenis el tudom kepzelni hogy azt mondjam nem nem vallalom, meghozza az elttel osszegyeztethetelen betegsegeknel. mert ok tevedhetnek, bar ilyenkor tob orvos is nezi vozsgalja, de szerintem azt a traumat megelni hogy 9 honapig kihordod majd megszulod es eltemeted, nah az szerintem embertelen kin.
ennek ellenere en ikabb arra gondolok egeszseges lesz, mert a gondolatink nagyban hatnak az eletunkre.
hatha bejon!
nem tudom ki hisz es miben, de en abban igen hogy a sorsok fenntrol jonnek, es minden van valamiert, meg akkor is ha sokszor olyat mernek rank amivel nagyon nehezen kudzunk meg.
tavasziszel

jah es engem is csak 4 het muvara hivott vissza a doki, pedig az elozmenyek boven lehetove tennek hogy ket hetente hivjon.
mondta ha baj van hivjam amugy meg noljon csak , hisz addigra mar eleg lathato lesz.
most is adott kepet de hat ici pici pottyocske:)

es meg valami a nagyon agodoknak, en ezt teszem( ne nezzetek hulyenek) irok neha par gondolatot a bent lakonak cimezve mikor nagyon aggodok. jobb megszabadulnom a kinzo gondolatoktol meg kerlelem ot maradjon velunk nagyon sokaig egeszsegben szeretetben.
hatha masnak is segit ez.
tavasziszel

sziasztok!

nyugi , ne parázzatok már ennyire. a babtátokra hat ez a sok nyugtalanság!

apának teszteltem egy pozitívat vasárnap :) . október 20. :)
makadu

Sziasztok,

Makadu, Gittus üdv közöttünk!

Zsocibaba gratula az uh-hoz! Jobbulást. Ne aggódj, elmúlik a rosszullét és felhőtlenül tudsz majd örülni a picurnak!

Buci, ma mész uh-ra? Gyere ám az beszámlóval! :lol:

Kata, az almdudlerről még nem hallottam, :oops: de utánanéztem. Majd megnézem hol lehet kapni. Gratula a dobogó szívecskéhez! :lol:

Kitti, akkor nem csaltak a megérzéseid. Gratulálok! :lol:

Megyek mert felkelt a lányom és hőemelkedése van, :cry: Semmi más tünet. Nem is lehangolt, de olyan meleg. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: