Hahó!
Reni, nagyon sajnálom a depit, azért már lassan egy fél éve be vagy zárva, az nagyon hosszú idő, nyugodtan panaszkodj nekünk, tényleg. Szerintem már attól is könnyebb egy kicsit, ha ki tudja magából írni az ember, szóval tényleg, írd csak le nyugodtan, ami bánt! A párod tényleg lehetett volna ebben a szituban egy kicsit nagyvonalúbb, sajnos őket emlékeztetni kell sokszor, hogy nem fenékig tejfel otthon lenni egész nap, nem épp halálra unjuk magunkat itthon, és jól esik kimozdulni, legalább néha. Merre laktok? Ha segítene Neked, és nem teher mégjobban, szívesen meglátogatunk Titeket, egy kis felnőtt csevelyre, amíg a gyerekek szinkronban ordíthatnak
Vick, nem ismered véletlen Bessenyei Misit és Nádasi Dorkát? Bár ez biztos buta kérdés, gondolom nem orgonálnak olyan sokan Debrecenben, hogy ne ismerjétek egymást

:) A gyülekezetünkben (Csapókert) ők orgonáltak sokáig, és jóban vagyunk, épp egy hete született meg a második kislányuk
Móni, nadrágzseb

Jajj, ez tényleg mr.Bean-filmbe illő lehetett...
Tegnap beletettem Benét a kendőbe, ordított, mert nem látott ki belőle... azért remélem, ha sétálni megyünk majd így, akkor bealszik és nem lesz gond. Ha mégis, akkor be kell szereznünk egy kengurut, amiben kifele arccal is lehet. BabyBjörnt néztünk, nagyon szuper, szinte megszólal, de 20ezer a legolcsóbb...
Az a fő bajom a kimozdulással, hogy útközben vagy máshol nem tudom úgy megnyugtatni Benét, mint otthon, és a labilis napirendünk is mindig sérül ilyenkor. De néha muszáj, és talán jobb, ha már most is szokja egy kicsit, nem szeretném, ha csak otthon tudná jól érezni magát.
huSzilvi, nehogy emiatt lelkifurdalásod legyen, egy mozit már mi is nagyon tervezünk. Egy pár alkalommal már simán belefér, kell egy kis idő kettesben, jól tettétek!
Kati, sajnálom az éjszakát

Remélem azért jól zaljik majd a hétvége, nem irigyellek, kitartást Neked!
Mangora, gondolunk Rátok, a fő, hogy Marcival minden rendben ment, mindjárt itt a hétfő! Bár a kempingszéken gondolom ez nem tűnik túl közelinek...
Megyek, nagycsaládi ebéd van, szüleimnél, anyósék is itt vannak, a gyerek bezzeg alszik

De ahogy asztalhoz ülünk, tuti felkel
Szép hétvégét mindenkinek!!!!
Puszi!