A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Zsuzska!
Én is úgy gondolom, hogy Szimbának igaza van. Ez egy bíztató kísérlet volt Dévainál. Ne add fel!!
muki2

Köszi Szimba és Muki a bíztatást. Akkor ez nem csak valamiféle vigasztalás volt Dévisz részéről, hanem tény. Persze nem adom fel, márciusra már adott is időpontot. Remélem akkor majd felhozza a tüszőket valahogy egy méretre, pl. fogigátlóval...hogy lehessen megint 3 visszaültetendő embrió.Ez talán az utolsó dobásom lesz, mert az 5. próbálkozás..
meglátjuk, várom a tavaszt és nem csak ezért...
zsuzska69

Zsuzska!
Ezt nevezem, így kell csinálni!

A tavasz előfutáraként a Szépművészetiben Monet Fehér vizililiomai csodálatos hatással bírnak!
muki2

Sziasztok!

Zsuzska!
Nagyon ügyes voltál! Látod egy pete is produkálhat!
Itt a fórumon tanultuk (pl. Szimbáéktól), hogy a mozgás nagyobb esélyt ad a több tüszőhöz. Dévai a húsevésre esküszik. Próbáld meg mindkettőt.
Én annyira szeretnék babát, hogy a feleségem helyett én futok, mert Őt nem tudom rávenni. :lol: Természetesen ennek semmi hatása a folyamatra, de én úgy érzem nekem is tennem kell valamit a siker érdekében.
Szóval még ha nincs is erdmény, azért valami elindult! Én nagyon örülök a Te félsikerednek!

Sajo
sajo

Zsuzska! Én is csak biztatnálak, valami elindult, ez jó jel! Azt kivánom, hogy legközelebb meg is maradjon!!! :)

Hildácska! Én minden ciklusomban vérezgettem, ha a tüszőrepedés után éltünk házaséletet. Abban a ciklusban is, amikor Anna fogant. Szimbával értek egyet, szerintem is csak ovulációs vérezgetés!

Muki! Neked továbbra is drukk! Jövő héten tesztelsz ugye??

Régiek, hol vagytok mi újság? (Renna, Madrin, Modrooka, Uzsuzs és többiek??)

Kép
kislibus

Sziasztok!

Zsuzska! Én is márciusra kaptam új időpontot! :D Nagyon jó, hogy már "valami" elindult! Mindent bele az 5. re nagyon koncentrálj rá, fussál napi 3X15 percet, napi 3 szelet vörös húsi,persze azért ezt beszéld meg Apánkkal is! És ami a legfontosabb szerintem higgyél benne, hogy sikerülni fog! Minden rendben lesz, Dévisznél jó kezekben vagy! Lesz kisbabád!

Muki, Rajtad a topic szeme! Tessék pozítivat tesztelni! :D Nagyon drukkolok hozzá!

Hildácska, nem tudok a vérezgetéshez hozzá szólni, mert nekem sosem volt. De Szimba és libusom szerintem megmondta a tutit!

Libuskám, voltál már a 4d? Milyen volt?Hogy vagytok Annával? Ne haragudj de mióta dolgozom, nincs időm mindkét fórumot olvasni, hála Isten a kismamik nagyon termékenyen írnak, esélyem sincs a visszaolvasásra és a reagálásra is! :lol:

Chilikémnek, Moncsigának is nagyon szorítok mindjárt itt a nagy nap! :D

Julcsi, láttam Sonja szobáját lenyügöző, az az érdekes, hogy a nálunk a kis szoba ami majd a gyerekszoba lesz, úgyanilyen sárga és fehér! :D A pocakod nekem különösen tetszik! Én is ilyen szeretnék majd! :lol: Hogy bírod a fekvést? Javult az állapotod?

Bodzikám, ezek a kis szekrénykék.....lélegzetelállító, Esztike nagyon Drága, okos, csuda helyes kislány.... :D

Miciona: A másikon olvastam, hogy Te most nem kezdesz? Márciusban mész Te is Apánkhoz? Örülök, hogy a családi gondok megoldodni látszanak, apukád jól van, így már talán nem fogsz annyira stresszelni. A munkahelyeden nem tudsz valami trükköt kitalálni, hogy ne járjon annyi stresszel? Lehet, hogy ez egy naiv kérdés. :wink:

Sajo: Szerintem tök jó, hogy futsz Jucus helyett! Ez Jucusnak is egy jó érzés. :D Én is elkezdtem futni, újra. Stressz és feszültség oldásnak is kiváló. Hasznos dolog. Sára volt Nálatok mostanában? Hogy van a kislány?

Szimba: már lassan lehet szorítani, a műtétedhez? A műtét után mikor kezdhetitek a lombikot?

Mindenkinek kívánom síkerüljön a szíve vágya!
emerenc

sajókám
Nagyon helyes, hogy futsz :wink: , csak igy tovább!!!
A sport biztos jót tesz , nálunk is a párom csomót sportol(t), ő is jár futni, focizik, teniszezik, (Horgászik :lol: :lol: ) és látod meg is van az eredménye. :wink:
Múltkor irtam választ a másikra a kis bölcsességeidre, és nem is irtál azóta , gondoltam megkukkolom itt mi a helyzet? :wink:
Jucust meg csak noszogasd majd, ha itt lesz a kezdés ideje, menjen veled kicsit sportolgatni, csak lightosan.

emerenc
Na jól van látom nem vesztél el, :lol: már kezdtem aggódni, hogy felszivódtál, de úgy látom csak a munka miatt nem jössz.
Köszi szépen, a nagy drukkot csütörtökre kérem, jó? :wink:

Mindenkinek csajok (fiúk) megy a drukk ezerrel, ahhoz amihez épp szükséges, de végső soron úgyis egy a cél, én mindenkit csak arra tudok biztatni, hogy tényleg nagyon erősen hinnie kell benne, hogy nemsokára kisbabája lesz, nem szabad elveszteni a reményt, még ha átmenetileg hátráltat is valami tényező. Ki kell várni a megfelelő pillanatot, ezek a dolgok úgyis el vannak rendelve, előbb utóbb tuti mindenkinek lesz kisbabája, úgyhogy nyugi és hajrá!!!

Arról nem is beszélve, hogy kell az utánpótlás a babás fórumra, mert lassan mindannyian megszülünk. :wink:
Nehogy már ne tudjuk osztani az okos tanácsainkat a babavárással kapcsolatban... :lol: , úgyhogy mindenkit várunk nagy szeretettel oda is. :wink:
chilike1

Emerenc! Köszönöm, jól vagyunk, Anna szerencsére sokat virgonckodik, aktiv pocaklakó, igy eddig csak 1x paráztam be, hogy nem mozog, az is este volt- természetesen aludt a szentem, de ezt egy fél óráig kellett tudatositanom magamban...
Oltással végül semmi gond nincs eddig (kopp-kopp-kopp).
Ezek szerint te is márciusra kaptál időpontot. Elmentek még addig snowboardozni?
Én se tudnék két topikot követni munka mellett!

Asszem csak a másikon irtam meg a seprű sztorit:
Meglett a kocsi végül csütörtökön. Este jön fel a férjem a cirokseprűvel, mondja nekem: "Csak azért hoztam fel, hogy ha holnap mégse indul a kocsi, ne kelljen gyalog menned a Dévaihoz."
Hát nem édes??? :lol:

Kép
kislibus

Emerenc,
De jó, h újra itt vagy!
Nagyon behavazódtál munkával? Hogy megy az üzlet?

Köszi, bírom a fekvést... persze szívesebben pörögnék, de ha feküdni kell akkor feküdni kell, nem sokat nyivákolok rajta, attól nem lesz jobb:) De azért várom, hogy pénteken azt mondja Dévisz, hogy akkor most már egy picit felkelhetek :)
Köszi a szoba dícséretet, azóta is szépítgettük már!

Drukk neked előre is márciusra!Puszillak
vjulcsi

Sziasztok!

Jaj de jó, hogy hallok Rólatok! Chilikém, szétfogom magam izgulni jöv.hét csütörtökön, hogy a legkevesebb fájdalommal jöjjenek a csajok....jaj de izgalmas.....! :D Nagyon ügyes vagy! :D
Remélem az utánpótlást illetően, az elsők közt leszek....követelni fogom a tanácsok osztását! :lol:

Julcsi, remélem engedélyezve lesz a felkelés, mert csak jobb ha tud mocorogni az emberlány, mikor annyi dolga van! :wink: Sonja élvezni fogja a napsugár szobát! :D
Az üzlet meglepő modon másfél hónap zárás után jobb mint elötte! Gyorsan lekopogom...kip-kop. Sikerült az árut és az árakat valahogy eltalálnom, vagy megijedtek, hogy végleg bezár ez a kedves lány a boltból... :lol: De van, hogy még 7kor is bent vagyok, persze ez nem panasz, inkább elégedettség.....Isten valahogy kárpotol.... :wink:

Libusom, :lol: :lol: a seprün való utazás, nagyon környezetbarát megoldás és olcsó is, nem értem miért nem fogadsz szót az úradnak? :lol:
Az oltásban én sem voltam biztos, de semmi mellékhatása nem lett, örülök, hogy Te is megnyugodtál, eggyel kevesebb aggódni való. 22én megyek snowboardozni, a barátnőm hívott, egy csapat iskolás gyerekkel mennek, nyugodtabb lenne ha én is ott lennék...ez kedves tőle, már csak azért is mert tavaly egy hét végét már voltam velük, nagyon jó nevelt gyerekek és muszáj volt meg mutatnom nekik, hogy kell rosszalkodni, a hóban hemperegtünk,úsztunk benne, majd eszeveszett hócsatát vívtunk.Megvoltam gyözödve róla, hogy engem többett nem fognak hívni.... :wink: :D

Kellemes vasárnap délutánt Mindenkinek!
emerenc

Zsuzska, sajnálom hogy nem sikerült, de legalább tudod, hogy sikerülhetett volna, csak egy hajszálon múlt. Nem lehetetlen teherbe esned. Fel a fejjel, örülök hogy a csalódás ellenére, ilyen lelkesedéssel beszélsz a következőről.
hildácska

Emerenc! Jó, hogy gyerekekkel mentek! Minden nyaralást, kikapcsolódást fel tudnak dobni. Tudnak felszabadulan szórakozni!!
Még jó, hogy hivtak! :D
Kismamik közé nagyon várunk ám!! És nagyon drukkolunk.

Kép
kislibus

Sziasztok,

Zsuzska, sajnálom, hogy nem sikerült. Nálam is ugyanez volt a helyzet... De büszke vagyok a hozzáállásodra, így kell ezt csinálni!!! Hidd el az 5. tuti sikeres lesz!

hildácska, a pöttyözés, barnázás ilyenkor jó jel!!! Tuti volt pé-d, úgyhogy most már csak a pozitív tesztet kell produkánod a házifeladatok közül... ;o)

Muki, érted már annyira izgulok!!! Remélem tudsz majd jönni hamar holnap reggel a teszteddel!

Miciona, te hova lettél? Mi lett végül a tsh-al? Kezdhettetek?

Szimba, majd szóljál, hogy mikor gondoljunk rád!

Sajó, olyan aranyosan írod, hogy te is tenni akarsz valamit... Nagyon szorítok, hogy az álmod hamar valóra váljon!

Chilike, neked nagy drukk a kiscsajok érkezéséhez!

Kislibus, azért örülök, hogy nem a seprűs verzió maradt...

Julcsika, remélem pénteken már feloldja Apánk a zárlatot nálad, és újra pörgő Julcsi lehetsz! ;o)

Rólunk, múlt héten volt férjecske szülinapja, és megleptem egy utazással. CSak aznap reggel tudta meg, hogy este már Münchenben fogunk csülköt enni és hozzá sört inni. Aztán Chiemsee-nél is voltunk, BErchtesgadenben pedig megnéztük a sóbányát. Igaz csak 4 nap volt, de annyira jól sikerült, kicsit kikapcsoltunk a gyönyörű tájakon, minden gyönyörű fehér volt.

Emerenc, de jó, hogy neked van már márciusi időpontod! Akkor nem leszek egyedül! ;o) Snowboardért irigy-irigy vagyok... bár én síelős vagyok, de sajnos idén kimaradt, tavaly meg fekvőgipsszel végeztem... De persze a kedvemet nem vette el...;o)
kkata23

Kkata! Jó lehetett a kis kirándulás, fontos a feltöltődés! Párod biztos nagyon örült! (Az enyim kiakadna szerintem, mert az ennyire spontán dolgok neki nem jönnek be.)

Zsuzska! Mikor csinálod meg a köv tesztet, hogy a méhen kivülit kizárhassátok?? Gondolom e héten valamikor. Majd ird meg, mert azért izgulok még éred!

Hildácska! Neketek is megy a drukk!

Muki! Hú, nagyon várunk ám a tesztekkel!

Ide úgy látom nem lett feltéve az új ir:

MONCSIGA NIMRÓD BABÁJA MEGSZÜLETETT!!! 2900g és 51 cm-es szemük fénye! :D

Úgyhogy betöltetlen kismami és pocaklakó státuszokra jelentkezőket várunk!!! :D

Kép
kislibus

Szasztok!

Olvasom a sok jó hírt, és bíztatást. Én már alig várom a szerda reggelt! Egyelőre minden rendben van, semmi aggasztó jel nincs.

Nincs türelmem arra sem, hogy külön-külön írjak, de gondolok Mindenkire!

Ha van eredmény, jelentkezem!

Köszönöm a drukkolást!
muki2

Muki, drukkolok, biztos már nagyon várod....

Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat, szorítok a most kezdőknek a pozitív teszthez vezető sikerekértés, a kismamiknak pedig a könnyű, komplikációmentes szülésért!
Március közepén megyek konzira.

Emerenc!
Lehet hogy találkozunk?
Te hányadikán mész?
Mondjuk nekem a stimu csak áprilisra várható...
zsuzska69

Sziasztok!
Csak bekukkoltam(a nagy hasamtól aludni úgyse tudok), de látom kislibus már megosztotta veletek a nagy hirt, hogy moncsikáéknál megérkezett a VALENTIN NAPI szerelemgyerek. :lol:

csajszik, köszi a drukkokat,én is nagyon szoritok értetek, kitartás mindenkinek, most úgyis kell jönnie egy újabb nagy adag bababumm-nak, amikor mi terhesek lettünk, akkor is igy volt, hogy egyszerre lett mindenki terhes, azért is szülünk most ennyien, úgyhogy tényleg igaza van libusnak, vannak kiadó helyek :wink:

most nem irok mindenkinek külön, de mindeniért szoritunk, puszi csajok(micike, emerenc,sajó-bocsi, hogy a csajokhoz irlak :lol: , és a többieknek is egy nagy kalappal... :wink: )
chilike1

Sziasztok!

moncsigáéknak, Gratulálunk! Isten hozott Drgága Nimród, szerelemgyerek! :lol:
emerenc

Sziasztok,

Moncsigának nagyon gratulálok a kis Nimócihoz!!!
Hosszú ,boldog életet kívánok neki, egészségben és szeretetben.

Muki,
nagyon izgulok érted, hogy sikerüljön!!! Jó lenne megtörni valakinek ezt a baba nélküli szériát.
Ahogy figyeltem Dévainál sem pörög most a terhességeink számláló.
Múlt hét hétfőn 1944-en állt. Remélem Te holnap növelni fogod!!

Emerenc,
nagyon jó, hogy az üzlet beindult és eltudtál menni kihasználni ezt a sok havat is sportolásra, kikapcsolódásra.

Zsuzska,
de jó, hogy Apánk is biztatott, hogy jó jel , hogy valami elkezdődött. Tavasszal sikerülnie kell!!!

Velem a helyzet:
múlt héten hétfőn voltam Apánknál, elvileg beállításra. Aztán lekérdezte a vérvétel eredményeket és a TSH magas volt(soha nem volt vele baj).Megbeszéltük, hogy szerdán reggel csináltatok egy kontrol próbát, mert ezt nem hiszem el. Mondta, hogy oké, még aznap este be tud állítani, ha nincs gond. Eddig tudjátok.
Na most jön az ,hogy amikor azt mondtuk, hogy ez nem velünk történik:...........
Valamiért a sors (nevezzük ennek) nem akarta most, hogy kezdjek. Kedden napközben megszédültem többször. Estére forgott velem a világ. Reggel már nagyon rosszul voltam. Felhívtam a házidokim, azt mondta belsőfül irány a fülészet. A szakrendelőig azt hittem meghalok, odaérve telehánytam az épületet(sorry). Na fülészeten nem bírtam ülni sem már befektettek . Ahogy felültettek megvizsgálni már hánytam.Áttoltak a neurológiára is (menni már nem tudtam) ott nem találtak semmit. Mivel kocsival nem voltam szállítható mentővel (betegszállító) vittek be a kórházba. Koponya ct, neurológia. Kiderült, hogy a belső fület ,ahol az egyensúlyszerv van megtámadta egy vírus. Valószínű egy sima náthából maradt vissza. Már tudok a lakáson belül közlekedni, de még az utcán egyedül nem. Állítólag ez ilyen lassan jön rendbe:((
miciona

Miciona!!! Jaj, nem hiszem el én sem, hogy ez veled történik... :cry:
De nagyon-nagyon örülök, hogy jobban vagy, nagyon rossz lehetett, hogy még fel se tudtál állni. Azért tudod, én örülök, hogy "csak" egy virus és nem valami dúrvább dolog. Kaptál valami gyógyszert???
Ilyenkor ez nem zárja ki, hogy esetleg a köv. ciklusban kezdhess ugye??? (Gondolom addig rendbe jösz.) Addig s jobbulást és sok-sok gyógypuszi!

Kép
kislibus

Sziasztok!

Én is szívből gratulálok a kis Nimródhoz!

Remélem Libusnak és Chilikének igaza lesz, és tényleg jön egy nagy bababumm.

Holnap elkezdik a sort Mukiék, aztán mi majd követjük őket.
Annyira jó lenne, ha most mindenkinek sikerülne.
hildácska

Miciona, hihetetlen ami veled történt. Remélem gyorsan túl leszel raj, és nemsokára kezdhetsz. Hallottam már ilyen dologról de én el se tudtam képzelni, hogy ilyen a valóságban is létezik. Mit mondott az orvos kb. mennyi idő a teljes felépülés?
Sok-sok gyógyító manót küldök neked, hogy mielőbb meggyógyulj.
hildácska

Libus, Hildácska,
köszönöm szépen, nagyon kedvesek vagytok!!!
Nem kaptam a vírusra gyógyszert állítólag nem kell egy Betaserc nevű gyógyot kaptam szédülés és fülcsengés ellen. persze cseng egyfolytában. Azt mondták ne számítsak rá, hogy hamar helyrejövök. Ma egy hete kezdődött és tényleg minden nap csak egy kicsit jobb. persze a múthét szerdát nézem ahhoz képest már nagyon jól vagyok.
Nem hiszem, hogy márciusban kezdhetek, mert azt mondta Apánk, hogy akkor menjek el endrokrinológushoz. Így, ha rendbe jövök elmegyek a Bodzi és Hanyi által javasolt dokihoz, csak amíg nem tudok az utcán közlekedni addig nem kérhetek időpontot. Gondolom neki is kell majd egy ciklus eleji vérvétel (ez jó lenne márciusban) és akkor meglátom mit mond.

Hildácska,
Te hogy vagy? Az ovuláció körüli vérzés óta nincs vérezgetés ugye??

Sajóék, ????? veletek mi újság?

Szimba,
Szimbáné volt endrokrinológusnál ? M ár nem emlékszem, hogy erről írtatok volna. Műtét nálad?
miciona

Miciona, azért nagyon szorítok, hogy ne tartson sokáig ez az egész, és pár hét alatt teljesen egészségessé nyilvánítsanak. Igaz nem tudom pontosan mit csinál az endrokrinológus, de remélem nem lesz semmi baj.

Szerencsére a vérezgetés csak egyszer fordult elő és kb. mindennel együtt 1 napig se tartott. Azóta nincs semmi különös, egy kicsit erősebb a folyásom, mint amit szokott lenni (de ez nem hinném, hogy ettől van), elég sokat pihenek. Hétvége felé már azért lehet tudni valamit, mert akkor lenne esedékes a havi vérzés, remélem nem fog megjönni. Ha vasárnapig semmi, akkor csinálok egy tesztet. Igaz majd csak 2 hét múlva kellene. De nem kaptam semmilyen gyógyszert, így ha nem jön meg, az már reményre ad okot.
hildácska

hildácska
ne csinálj túl korán tesztet, bird ki egy kicsit, mert egy esetleges negativ teszt nagyon rossz hatással van az emberre psziésen, közben meg lehet nem is lenne negativ csak korán csináltad.
Persze neked pozitiv lesz, de azért kellene kicsit várnod, ogy jóó erős legyen a 2 csikocska! :wink: Minimum a megtermékenyülés időpontjától számitott 13-14 napot várd ki. :wink:
drukkolok, hogy együtt örüljünk...

micike
Jaj,de sajnállak, szegénykém, nekem is volt már ismerősöm akinek volt ilyen baja a fülvel, ő is nagyon szédült azonnal le kellett feküdnie és mindig hányt. Reméljük hamarosan obban leszel. Nem nézed meg a csillagokat, hogy mi várható? Lehet eleve a tavasz az ideális neked a kezdéshez, nem?
Mielőbb gyógyulj meg! :wink:
chilike1

Sziasztok!

Emerenc,
Szuper, hogy beindult a bolt! És az is, hogy mész boardozni, pláne, hogy gyerekekkel! A hócsata pedig igenis kell a gyerekeknek, szóval csak nyugodtan:) (én legalábis imádtam régen:)

Hildácska,
Nagyon drukkolok neked! Én is azt mondanám,hogy a nem várt mensi után pár napot várj még a teszttel... nekem annak idején pénteken (nem) kell volna megjönnie, és hétfőn teszteltem. Pozitív lett, határozottan, de elég halványan, pedig érzékeny teszttel teszteltem. De ha egy baba van, akkor még nem biztos hogy nem várt mensi napján pozitív lesz (sztem).

Muki,
Nagyon drukkolok neked is holnapra! én is azt kívánom, hogy most Te nyiss egy új szériát, és téged követhessenek a többiek! okoskodni akarok a várandóssággal kapcsolatban a babás topikon az újaknak, na, szóval gyertek csak! :D

Zsuzska,
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de nagyon jó jel, h elindult valami. Csomeenál is ez volt, elindult valami, aztán a követekezőn meg beköltözött a pocakjába a baba :)

Micike,
Neked a másikon már írtam! :)
Az endokr. előtt nem mész még el egy kontroll vérvételre? Hátha ez a kényszerpihi otthon meg is oldotta a dolgot, és ezért akarta a sors, hogy így legyen???

Kata,
De jó lehetett ez az út! Nagyon ügyesen csináljátok, most kell menni mindenhova ahová csak lehet, mert aztán a várandósság, meg a kisbaba miatt egy ideig nem mehettek majd annyi helyre egy ideig. Még 2 heted van akármit is csinálni, utána már jobban kell figyelni magadra! :wink:
vjulcsi

Jaj Micike, nagyon vigyázz magadra!!! Nem hangzik túl jól ez a vírus... Remélem hamar rendbe jössz, és kezhettek!!! Vajon nem lehet, hogy ez az anyósod vírusa?

Muki, hildácska nektek mennek a drukkok! Tényleg jó lenne, ha megtörnétek a sort,és újra beindulna a babybumm... :lol:
kkata23

Sziasztok!

Miciona!
Hát ez nem hiányzott! Lassú ugyan a javulás, de ha napról-napra jobb, az bíztató! Légy türelmes! Én is küldök sok gyógyító manót! :wink:

Chilike!
Nekem nem nagy a hasam, mégse tudok reggel sokáig aludni. Mindig izgulva megyek az első pisilésre, nehogy olyat lássak, amit nem akarok. Napközben viszont vígan el-el alszom többször is egy-két órára. :o

Hildácska!
Ne kíváncsiskodj túl hamar! Nem tudhatod, hogy inszeminációnál mikor termékenyül(nek) meg a petesejt(ek), azt meg végképp nem lehet tudni, hogy ezután mikor ágyazódik be. Érdemesebb kivárni a Dévai által javasolt időpontot. Sok felesleges aggodalomtól óvod meg magad! Persze, ha nem jön meg időben, az jó hír! Elég, ha ebbe kapaszkodsz! 8)
Ja, az endokrinológus a belső elválasztású mirigyek (mint például a pajzsmirigy, agyalahpi mirigy, petefészek, stb.) működési zavaraival foglalkozó orvos, ezek termelik a hormonokat. Egyszerűsítve hormongyógyásznak is mondhatnánk. :idea:

Nagyon édesek vagytok, hogy a következő "babaszéria" első tagjaként beszéltek rólunk! Ma már én is egészen elhiszem, hogy ez a csoda velem most megtörtént. Ma sincs eddig jele vérzésnek.
Holnap meglátjuk a tesztet (még meg is kell vennem), és remélem az ultrahangon utódjelöltek is megjelennek! :lol:

Mindenkinek szorítok, és köszönöm a bátorítást!
muki2

Muki,Hldácska! !+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon drukolok!

Kép
kislibus

Juj Muki nagyon izgalmas, holnap jó korán gyere, reggel az első dolgom lesz hogy megnézem, mit írsz.
De csak nagy plusz jeleket akarok látni!!! :)
vjulcsi

Muki, köszönöm neked is!
és nagyon várom a holnapi teszt eredményt!

Kkata,
nem anyóstól kaptam, bár kicsit megijjedtünk, de azt nem lehet elkapni, mint ahogy én sem adhatom át másnak megkérdeztem. Tényleg voltam náthás januárban és akkor hamar lelámpáztam az orrom és éreztem is, hogy jobb lett volna gőzölni, hogy kijöjjön aminek kell.
Én még senkitől nem hallottam , hasonló panaszt azért is volt nagyon ijjesztő.
2 hét és már kezdesz Te is ugye??
Hildácska, az endrokrinológus tényleg hormongyógyász magyarul. A belgyógyászat egy ága. Sőt köztük is van aki kimondottan pajzsmirigyre szakosodott stb,
Julcsika, azt hiszem mostmár elmegyek ehhez a dokihoz , régebben is gondoltam rá, csak aztán, hogy helyreállt a prolaktin, meg az FSH nem akartam húzni ezzel is az időt.
miciona

Muki, akkor reggel várjuk az eredményt.

Miciona, tényleg nagyon szorítok, hogy nagyon gyorsan túl legyél ezen az egészen, és minél gyorsabban tudj kezdeni.
hildácska

muki! Hajrá, én is jövök reggel rögtön, hogy lássam a pozítiv eredményt!+++++++++++++++++++++++++++++++

miciona:Jobbulást! Kitartás, drága! Nagyon szorítok, hogy most már miharabb tudj kezdeni! Hihetetlen, hogy ilyesmi előfordulhat.

Kata: Ez a meglepi kirándulás nagyon jó lehetett! :D

Hildácska! ++++++++++++++++++++

Zsuzska: Én is majd csak áprilisban-májusban kezdem a stimut, ha csak a sors nem szól bele.
emerenc

Jó hajnalt!

Hajnali teszt (Clear Blue) POZITÍV :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Irány az UH vizsgálat!

Itthonról újra jelentkezem!

Addig is mindenkinek szép napot, az enyém már az!!
muki2

Muki!

SZUPERRRRRR! Tudtam!!!
Jaj de örülök :)
vjulcsi

Szupi, tudtam, hogy el fogjátok kezdeni a sort, a többiekkel pedig követni fogunk titeket.
Gratulálok!!!!!
javascript:emoticon(':?')
hildácska

Hát nem tudom, hogy az előbb mit sikerült beszúrnom, de a mosolygósat akartam, ehhez képest elég furcsát sikerült. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
hildácska

Muki, aztán majd várjuk a fejleményeket, mi volt az ultrahangon. Egy vagy több babóca!

Végre jó hírek, annyira jó. Bocsi, hogy így össze vissza írok, de annyira örülök nektek!
hildácska

Muki,
gratulálok!! Szinte biztos voltam benne, hogy sikerül!!!
Várunk a hírekkel!!

Hildácska,
Te következel!!!
miciona

Muki, TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM!!! :lol: :lol: :lol: Annyira örülök!!! Végre valami jó hír!!!

hildácska, na ezt a sort nem szabad ám megtörni!!! :wink:

miciona, hogy vagy? Remélem ma már megint egy picit jobban vagy!

Julcsikám, te hogy bírod a fekvést? Szerencsére már neked is csak két éjszakát kell kibírnod! Az utazás tényleg jól sikerült, ráadásul az oldal ahol foglaltam a szállást, most küldött egy 10 $/nap kedvezményes vouchert, amit május végéig fel kell használni. Férjecske mondta, hogy akkor sajnos újra utaznunk kell, mondjuk Prága a pozitív teszt után? Olyan aranyos volt! :lol:

emerenc, ohh akkor mégis csak "magányos" leszek márciusban? Vagy esetleg sajóék, ti lesztek a párom? Egyébként szerintem pé körül vagyok, úgyhogy kb két hét múlva remélem kezdhetünk... Addigra jöhet a jó idő és napsütés! :wink:

Muki siess gyorsan a válasszal!!!
kkata23

Muki!
Ez annyira szuper! Nagyon-nagyon örülök! A háttérből nagyon-nagyon szorítottam Neked! És persze Mindenkinek! Gyere majd a hírekkel! :)

Most itt a következő példa, hogy nem szabad feladni! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Muki! Biztos voltam benne!
Nagyon megérdemelted!
Jó helyet választott a baba.
Megindult a pozitív széria....
zsuzska69

Sziasztok!

Muki: Biztos voltam benne, hogy sikerülni fog. Gratulálok! Gyere majd a jó hírrel, hogy apánk hány petezsákot látott!

Zsuzska: Sajnálom, hogy nem sikerült, de én is jártam 2x így, hogy elindult valami, de meggondolta magát. A köv. sikerülni fog!

Micikém: Mielőbbi jobbulást kívánok, hogy tudjatok mostmár kezdeni.

Hildácska: Mennek a drukkok a pozitív teszthez!

Szimba: Természetesen én nem sieltem, csak szánkón húztam a Kittit. Ennyi nekem pont elég volt.

Bocsánat, hogy mostanában ritkán jövök, de minden hétvégén megyünk valahova több napra és hét elején megy a mosás, vasalás, majd csütörtökön megint bőrödbe pakolás, hogy pénteken indulni tudjunk. Még most hétvégén Várgesztesre megyünk, de utána egy pár hét pihenő jön. Akkor ígérem többet jövök.

Addig is drukk mindenkinek, akit név szerint nem említettem!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok Csodacsajok, és Csodasrácok!

Én eddig nem olvastam a fórumot, most először, és máris sikerült! Ebben Ti is benne vagytok! :wink:

Dévai ma csak annyit állított határozottan, hogy terhes vagyok. Sajnos a petezsákok számát csak bizonytalanul látta. Egy konkrétan ott volt, de a gyakorlott szeme egy másikat is felfedezett, de az még olyan kicsi, hogy nem merte rámondani az ikerterhességet. A sárgatestek is szép nagyok. Visszarendelt péntekre.

Igyekezzetek, ne maradjak egyedül! :!:

Miciona!
Gyógyulj!

Hildácska!
Tapasztani!

Zsuzska, Emerenc, Kata, Kislibus!
Szorítok a mielőbbi kezdéshez! :D
Nekem bejött a rövidebb kihagyás taktikája. Igaz, így mi fizettük a beavatkozás teljes összegét, de cseppet se bánom. Ha megint három hónapot vártam volna, hogy legyen OEP támogatás, lehet, hogy megint csak kevés tüszőt sikerült volna produkálnom, mint eddig. Örülök, hogy volt lehetőségem így dönteni.

Csomee!
További jó pocaknövesztést!
Használd ki az időt Kittizésre, amíg kizárólagossága van! Legyen neki miből tartalékolni "Mami-szűkösebb" időkre! 8)

Julcsi! Csilike! Ercsikati!
Csodállak, hogy a szülés küszöbén is van figyelmetek még másokra!
Kívánom, hogy a szülés élménye meghatározó pozitív hatással legyen a lelketekre! :lol:
muki2

Muki,

hűha ez aztán remek hír. Gratulálok a picihez, esetleg a picikhez!

Tudtam, hogy nektek sikerülni fog! Még egyszer gratulálok.
hildácska

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ilyen sokáig hallgattam, de mint említettem korábban, nagyon bevagyunk havazva, nem időjárásilag!

Miciona!
Borzasztóan sajnálom, hogy ez történt! Szegény embert ág is húzza! :cry:

Chilike!
Bocs, hogy nem reagáltam, de folyamatosan olvasom mindkét topikot, és mire a végére érek, már nem tudom mire is regáljak. Meg nem akarom megzavarni a kismamik boldog trécselését! Izgulunk miattatok nagyon, nagyon!

Nagyon sok boldogságot Moncsinak és Nimóci babának!

Muki!

HURRÁ!!! HURRÁ!!! HURRÁ!!!

Mindenkinek a legjobbakat!

Sajo
sajo

Muki!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Gratulálok a babóhoz/babókhoz!
A drukkjaidat a kezdéshez én részemről elteszem a következő babáig! :lol:
Ha jobban megnézed a vonalzót én már babás vagyok egy ideje hála a Jóistennek. :D

Hildácska!Nagyon szoritok!

Többieknek is, remélem mihamarabb bebabásodik mindenki!!! :D

Csomee! Örülök, hogy ezek szerint jól érzitek magatokat, ha ennyire sokat kirándultok!

Kép
kislibus

Muki! De jó hír!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jaj de örülök!
Pontosan, hogy volt, ahogy megjött, rögtön kezdtél is? Látta Apánk, hogy van több tűszöd és érdemes belevágni? Hú, ez nagyon jó döntés volt! Jó értelembe véve: irigykedek! :wink:
Drukkolok még, hogy a másik petezsák is látszódjék! SZUPI! :lol:

Csomee: Ez nagyon tetszik nekem, hogy mindig mentek valahová, bírnám én is... :wink: Persze gondolom a vele járó többlet munka kevésbé hiányzik. De jól teszitek, hogy előre kikapcsolodtok...Meg gondolom Kittinek is jó, hogy hármasban lehet veletek, utoljára. :D
emerenc

Kedves pozitìv /minden èrtelemben ;-) / Muki!
Szivbôl gratulàlok èn is!!!!!
Nagyon boldog vàrandòssàgot kìvànok!!!! :D

Kép
bodza2005

Micikem es Emerenc! A laptetot atadnam Nektek Csajocskak! ;-)

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: