A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Marietta

Boldog névnapot :lol: :lol:

Agi

A mi szomszédunkban vasgolyó lakik (vagy valami olyasmi) :evil:

Ezt pedig mindenkinek, hogy mosolyogjatok :)
Kép
Vendég

Sillia!

ne gondold hogy én erőszakkal tömöm a cicit a szájába.
Dehogyis, azt csak poénból írtam, még "nevettem" is :wink: .
Tudom, kicsit bénán is éreztem magam, hogy itt "okoskodok" neked, mikor már két kisbabán "túlvagy", de úgy voltam vele, hátha hasznosítani tudsz belőle valamit :wink: . Én már előre parázok, mert kicsi a valószínűsége, hogy a második babánk is ennyire angyali legyen :roll: . (Nemis, mert az még angyalibb lesz :twisted: :lol: :lol: :lol: )
Ja, de azért otond is csíp, meg húzza a hajam, de sztem ebben semmi szándékosság nincs, csak húdeizgilógmegtépem :lol: . Ilyenkor én is jelzem, mint Breki, hogy júúúújeznagyonfájanyának :lol: .

Breki!

Ármin tényleg egy az egyben olyan, mint te, de ez nem újdonság :wink: . Viszont képzeld, eddig ugye Botond szögre olyan volt, mint Ricsi ugyanannyi idősen, viszont a fél éves képeiken már több eltérés is van, szóval kezd végre rám is hajazni a gyerek 8) :lol: . Botond most már szebb, mint Ricsi volt: lágyabbak a vonásai, hosszabbak a pillái, mandulásabb a szeme, kicsit teltebbek az ajkai, világosabb a haja, de azért első blikkre még mindig tökre olyan :D . Kíváncsi vagyok, ez később hogyan alakul, és hogy nálatok mikor lép be apa (családja) a képbe. olyan izgi ez!

Amúgy én is gondoltam már erre, hogy más gyerekével vajon mit tudnék kezdeni :lol: . Én pont emiatt sosem vádolnék valakit azzal, hogy csak ő tehet róla, hogy a gyereke ilyen, vagy olyan. Egy baba eleve önálló individuum, mi csak terelgetni tudjuk őket, és lecsapdosni a vadhajtásokat :twisted: :lol: . Mindig az jut eszembe, hogy az egyik ismerős házaspár mindig mindenkit fikázott, hogy milyen neveletlenek mások gyerekei, bezzeg az ő kisfiuk mennyire jólnevelt, okos, szófogadó gyerek. Erre megszületett a kislányuk, és azóta lapítanak, mint sz@r a fűben, mert a kislány egy égetnivaló, cserfes kis haramia (amúgy nagyon nagy arc) :twisted: :lol: . Szóval ha majd lesz 4-5 mintagyerekem, és túlvagyunk a kamaszkoron..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Én amúgy akkor gondoltam cserére, mikor szegény Ancsurti épp nagyon kivolt Hangi miatt, gondoltam most átvenném kicsit, mert tovább bírnám cérnával, ő meg addig feltöltődne Botonddal :lol: . De reméljük ez már a múlté, mert Hangi egy cukormakesz :lol: .

Ármin nagyon szépen kutyázik :wink: .

Katy!

(persze pelenkázó-alátéttel).
Ez annnyira Katy-s volt :lol: :lol: :lol: :lol: .
Játék: :shock: . Botond max. egy órát van el. Mondjuk én gyakran elcseszem azzal, hogy jajszegénynemfoglalkozomveled és odatelepedek hozzá, mikor totál jól elvan magában. Aztán persze kikéri magának, ha otthagyom :? :lol: . apa mindig rám is szól, hogy hagyjam békében játszani a gyereket :oops: :lol: .

Hgabi!

Gyerekpóráz :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A jóóóééédes anyukáját annak,aki ezt kitalálta! Mi még a kutyákat se pórázon sétáltatjuk, mert vettük a fáradságot, hogy megtanítsuk őket szót fogadni! (Az erdő mellett lakunk, alig van erre ember, nyilván a lakótelepen lenne rajtuk póráz). De a gyereken?!?!?! Ez nagyon durva szerintem!

Vica: :D :D :D . Hirtelen azt hittem Nóci az, főleg így, hogy nem látszik a haja :D !

....Nem jutottam teljesen a végére, de apa engem akar :P :D :D :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

A történet 1998-as. A kisfiú már nagyfiú :wink: :

Kép

És itt olvasható az egész történet, méghozzá egy flash kíséretében arról a bizonyos mozdulatról. :wink: (Qiuck Playerrel fut)

http://www.michaelclancy.com/index.html

Kép
Kép
200907?

Sillia: akkor ezeket egymás mellé/fölé kéne költöztetni... :lol:
A kép aranyos :lol:

Kép
agi125r

köszi Bond, hogy emlékeztettél arra, hogy milyen öreg vagyok, pár éve, na persze :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sillia

Nagyon jó a kép. :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
orsi777

Marietta!
Boldog névnapot! :D

Dodi!
Ne úgy képzeld el, hogy Petra másfél órán keresztül egymagában játszik. :lol: :lol: :lol: Sokszor odatelepedek én is, énekelek neki, de összességében simán elvan másfél-két órát.
Tényleg egy szavam se lehet, ő nagyon jó kislány. Az egyetlen, amit viszont csinálhatna másképp is, az az éjszakai alvás. Én ott kapom vissza. :roll: De nem bánom, ez majd akkor lesz necces, ha már dolgozom. Akkor nem tudom, hogy hogyan fogom bírni az éjszakai felkeléseket. Lehet, hogy addigra megszűnnek.

Ancsurti!
Petra is extra-mini adagokkal kezdte a hozzátápit. Hetekig 20-40grammnyi zöldséget evett, és egy picivel több gyümölcsöt. De ő már másfél hónapja eszik ilyen dolgokat (és még mindig sokkal kevesebbet eszik, mint sok más baba). Persze én se panaszkodom, mert színtiszta hurka a gyerek. :lol: :lol:

Orsi!
Én is megkönnyeztem a képet! Mutattam Apának is! :wink:

Dodi!
Azért tettem hozzá, hogy pelenkázó-alátéttel, hogy nehogy azt gondolja valaki, hogy a puha popsiját csak úgy lerakom a szőnyegre. :lol: :lol: :lol: De lehet, hogy jobb, ha nem magyarázkodok inkább... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Valamelyik nap hiányoltam a hasfájást, ma már volt. :evil:

Boo!
Gyógyulgattok? :roll:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.12 09:04-kor.
Vendég

Bond

Nagyon boldog névnapot kívánok Neked és Lánykádnak!
:P

Kép
Kép
orsi777

Boo

Zsiri is elevenke úgy látom :D :D :D

Dodi

[quote] írta:s túlvagyunk a kamaszkoron.....

Jó hogy említetted. Én néha elgondolkodom azon, hogy imádott csemeténk előbb utóbb (és milyen hamar!) megnő, és szájaló tiltakozó utálatos kamasz lesz belőle :?

Dalma is 12-13 éves koráig aranyos, kezelhető kislány volt....
Persze mint mondta, én rontottam el az életét, mert elváltam elköltöztem férjhez mentem ráadásul még gyerekem is született :?

Na, ez nem a panaszok napja lesz megígérem :)

Kérdés

Ti szoktátok tudni hogy milyen nap van? Pláne hogy hányadika. Ez utóbbit csak azért tudom nagyjából mert én intézem a befizetéseket internetbankon át.

Egyébként annyira egyforma minden nap hogy néha csak abban vagyok biztos milyen évszak van...

Lóci hajlandó volt cumisüvegből teát inni :)
Kép Naggyon laza.. :D
Vendég

Itt megint szakad a hó! Egyébként szeretem a havat csak már alig tudunk sétálni miatta mert folyton elakadok a babakocsival :?

Én síkabátban meg bakancsban simán sétálgatok 2 órát, Lóci is jó melegben van a kocsiban csak épp közlekedni alig lehet.
Én gond nélkül belelábalok a boka fölé érő trutyiba de a babakocsi elakad. Tegnap majdnem felborítottam mert nem ment előre de már hátra sem..
Mint tudjátok a város szélén lakom , itt nem viszik túlzásba a hótalanítást.
(vagy havatlanítást.. :roll: )
Vendég

Az érintetteknek nagyon boldog névnapot! :lol: :lol: :lol:

Sillia: Lóci nagyon tud élni! :lol:
Mi a város belsejében lakunk, de ne aggódj: a mellékutcákban itt is csak az autók tapossák a havat :roll: Sétálni meg nem a soksávos mellé megy az ember.... Viszont ahol meg eltolják, nem tudsz átkelni babakocsival az úttesten, mert akkora torlasz keletkezik :roll:

Kép
agi125r

Agi

Épp egy ilyen torlaszban feneklettünk meg tegnap :?

A forgalmasabb út mellett úgy-ahogy lehet közlekedni de nem szeretek a benzingőzben sétálgatni a kisbabámmal!

A Google Föld -ben találtam ezt a képet amikor ráközelítettem a lakhelyünkre. Igaz, hogy nem téli a felvétel, de annyira jellemző ránk, mi itt sétálunk nap mint nap Lócival :)
Kép
Vendég

Sziasztok!

Bond!! Boldog névnapot nektek!!

Marietta! Neked is nagyon boldog névnapot,bocsánat tegnap nem tudtam jönni!

Sillia! Lili új "játéka" egy Actimel-es doboz,állandóan azt eszi és dobálja,és most rájött,hogyha bekapja és belebeszél,akkor az mélyíti a hangját és ezt nagyon élvezi.Nagyon édes,ezzel elvan akár fél órát is :lol: Amúgy ő sincs el sokáig magában,max.fél órát,utána foglalkozni kell vele.

Boo!! Szerintem igaza van Brekinek,ne foglalkozz Zsiri súlyával,amikor már elkezd kúszni mászni,de legkésőbb,ha járni kezd,akkor úgyis le fog "fogyni". Lili is elég "dagi",7200 gramm,múlt héten 180grammot :shock: hízott.Mit csináljak,ha van étvágya a lelkemnek :lol: Tegnap délelőtt evett 160 gyümit,délben 200 sütőtököt+szopizott és délután,este még szopizott elég sokat :lol:

Bucus! örülök,hogy Lottusnak lement a láza :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

:shock: :shock: :shock: :shock:

Sillia : olyan mintha a mi környezetünkről tetted volna fel ezt a képet. Most áruljuk a kéglit, mert kicsi, de arról is küldök egy képet, 50 méterre van a tótól, mögötte pedig van még egy hatalmas park, jó lenne a közelben maradni. Kép Kép

Kép
ikoka7

Sillia: jó kis hely :D /hasonló van a mi házunk mögött is, tóra néz a terasz :D De itt csak majd nyáron tudunk sétálni, mert teljesen körbe nincs járda :roll: /

Én sem szeretek az autók mellett sétálgatni, ezért megyünk a csendesebb mellékutcákba, de elég nehéz odajutni :roll:
Viszont már február közepe van, úgyhogy mindjárt itt a tavasz!!! :D :D :D

Kép
agi125r

Minde névnaposnap és hófordulósnak nagyon sok boldogságot kívánok !!!!

Kép
ikoka7

Én nem tudom egyedül sétáltatni zsombit, mert van olyan hely ahol rendesen el van takarítva a hó.....na de oda eljutni. Tegnapig például a tó körül egész jó volt, mert le volt alaposan taposva, viszont tegnap esett az eső ( most meg megint a hó :twisted: :twisted: :twisted: ) és olvadt is, úgyhogy Párom is alig bírta tolni. Van egy csomó olyan szakasz, ahol fel kel emelni a babkocsit.

Kép
ikoka7

Zsombi alszik, Halász jutka meg énekli a Hull a hó-t, bár ne hullana. Annyira várom már a tavaszt és a nyarat.

Nyuszi : Adsz már Lilinek Actimel-t ? Nálunk tegnap volt a védőnő és mondta, hogy mostmár tehetek a főzikbe 0%-os joghurtot és egy kis reszelt sajtot : ementálit vagy trappistát. Most ha felkel céklás húsleveszöldséget fog enni egy kis reszelt sajttal.

Kép
ikoka7

Ikoka!
A húsokon már túl vagytok? :roll: Elvileg előbb a húshoz kell hozzászoktatni a kis gyomrukat, aztán jöhet a többi állati fehérje (tejtermék, tojás).

Nekem a védőnő erre a hónapra csirkét és pulykát mondott, ha betöltötte a 8 hónapot, akkor kaphat már borjút, és utána egy pici sajtot. Joghurtot, túrót csak 9 hónap után kaphat. (nem csak a védőnőm mondta így, de a nővérem is így csinálta). Bár ha jól emlékszem, Ti előbb kezdtétek a hozzátápit, mint mi, úgyhogy simán lehet, hogy már túl vagytok a húsokon. :wink:

Bond és Kis Bond!
Boldog névnapot! :D

Sillia!
Mi a város közepén lakunk, de olyan szűk "csapások" vannak csinálva a hóba, hogy a babakocsi nem fér el. Én vagy mei tai-ban viszem le, vagy sehogy (és most már hetek óta :evil: :evil: :evil: ). Egyébként lehet, hogy én se fáznék annyira, ha rendesen felöltöznék, de nekem nincsenek különösebben meleg dolgaim télire. Mivel mindig mindenhová kocsival megyek, így eddig nem volt szükségem vastag csizmára, vastag nadrágra, sapkára stb. Most meg már nem is veszek, mert bízom benne, hogy hamar elmúlik a tél.

Boo!
Ügyesek vagytok, meglátod, hamar lejjebb fog menni a tápi adag! :wink:

Kép
katy76

Boo!

Kajcsi: Ügyik vagytok, menni fog az :wink: :D :D :D .

Sillia!

Óóóó, szerintem a kamaszok legalább fele odaveti ezt a mondatot a szüleinek, eszedbe ne jusson komolyan venni! Tesóm is mondott ilyeneket, én mondjuk sose, pedig ugyanolyan gyerekkorunk volt :roll: . Én az ilyen beszólásokon mindig felhúzom magam :evil:!
"Persze kislányom, és arról is én "tehetek", hogy van mit enned, van hol laknod, továbbtanulhatsz, és szeretet venne körül, ha nem lennél ilyen végtelenül undok!" :twisted: :lol: :lol: :lol:
Tudom, iszonyatosan carul eshet egy-egy ilyen mondat egy szülőnek, de már most edzem magam, hogy egyszer úgyis én is meg fogom kapni, és le kell hogy peregjen! Én is küzdöttem anyámmal, gyakorlatilag elmenekültem otthonról 17 évesen, mégis szuper a kapcsolatunk, és tudom, hogy bármikor számíthatok rá, és viszont. A kamaszkor ilyen (mint a terhesség :twisted: ), carni rá :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Először is:

KEDVES MARIETTA, BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!

Valamint:

KEDVES BOND, ÉS HUGI, NEKTEK IS SOK BOLDOGSÁGOT NÉVNAPOTOK ALKALMÁBÓL

Orsi: itt ugyan hó esett, de nem igazán jól takarítják az utakat, sok házban öregek laknak, jópárban meg senki, ott egyáltalán nincs eltakarítva a hó. A kapun még kijutottam volna, de szerintem a 4. háznál tovább biztosan nem bírtam volna tolni a kocsit.
Az utat letolatták többször is tegnap, de ott meg életveszélyes közlekedni még így faluhelyen is.
Tegnap volt itt egy csúnya koccanásos baleset. Úgy tudom, nem sérült meg senki, de remélem ez jó példa lesz annak a néhány b@romnak (már elnézést), aki ilyenkor is száguldozik. Mivel mi meg eléggé a faluvégen lakunk, itt még egyáltalán nem lassítanak! Többször szóba került, hogy tesznek ki "fekvőrendőrt", de igen sokba kerülne a falunak. :?

Dodi, Boo: Kád! Ne tessék így állni hozzá! Ez igen is egy frankó találmány! Apróságokra (mint pl: megfagytok) nem adunk!
Egy ajtós kádhoz belül tutira van mindenféle extra kütyü, pl: pillanatok alatt tele lesz vízzel (persze lehet pezsgőfürdőzni, meg vízmasszázst beállítani. Kiszállás előtt meg egy szivattyú zutty pillanatok alatt kiszippantja a vizet. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ikoka: te merre jártál????? Ejnye-bejnye, hgoy nem jössz gyakrabban!

Sillia: hát ez meg mi a SZÖSZ? :roll: :lol: :lol:
Lóci: figyeld a kis uraságot a felpakolt lábaival!!!! :lol:

Rólunk: Nócikám tegnap este igen nyügi volt, féltem, hogy megint beteg lesz, de reggel nagyon lelkesen ment oviba. Pedig szegény 3/4 6-kor kelt, hogy elkészüljön, mire apa indul (negyed 7-től van ovi, arra odaviszi apa, akkor még beér a munkahelyére)
Vicám tegnap 8-szor kakilt! :shock: Nem folyósat, de kifejezetten kásás, higas a kakija. Most nem tudom, ez is a fogától van, vagy az antibiotikumtól lehet, esetleg vírus (apa múlt héten volt benn).
Szerencsére nem viseli meg különösebben, a popója lett kicsit piros, azt meg kenegetem. Este fürdés előtt fél órával is bekakilt, fürdésig nem akartam bennhagyni, inkább textilpelenkát adtam rá. Kaka nem lett, de belepisilt. :P

Most megyek, megpróbálom letenni, mert elbólintott a vállamon. Ha sikerül, főznöm kellene: neki is, nekünk is.
Szeretek főzni, de már tele a hócipőm azzal, hogy mindig én találjam ki, hogy mi legyen, meg azzal is, hogy közben ide-oda futkosok, mint pók a falon.

Kép
Kép]
hendegabi

Ikoka! Az Actimelt én iszom,Lili csak a flakont kapja meg :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi

Lóci is mikrofonnak használja a pezsitabis dobozt. Egészen hajmeresztő hangokat produkál vele :)

Hendegabi

Az a SZÖSZ egy hókócsag fiókája :lol:

Katy

Én viszont mindig mindenhová gyalog megyek (vagy busszal), így nem okoz gondot a tél.
Csak akkor autózom ha apa visz. Ugyanis nem tudok vezetni. És már nem is fogok megtanulni :oops:
Vendég

Dávid Mihály féle időjárás előrejelzés. Tavalyi előrejelzése nagyon bejött :wink:
Lehet tervezni előre

Egyedül Dávid Mihály tudja, hogy milyen idő lesz napra
pontosan a 2010-es
esztendőben. A nyíregyházi mérnök idén is közkinccsé tette tudását, így
már
most mindenki tervezheti a nyári szabiját.

ELŐREJELZÉS - Nem tévedett a tavalyi év végén sem Dávid Mihály. A
nyíregyházi meteorológus már egy évvel ezelőtt hajszálpontosan megmondta,
hogy mikor érkezik a nagy hómennyiség, és a hőmérsékleteket is eltalálta.
Az okleveles mérnök 1972 óta nyújt támpontot az embereknek, az országban ő
az egyetlen, aki 365 nappal előremer és tud időjárási helyzetképet adni.

A kíváncsiskodók mellett a gazdák és a szabadtéri rendezvények főszervezői
is sokat köszönhetnek neki.

A január rendkívül változékony lesz, nagy
hőmérséklet ingadozással. A hőmérő higanyszála -15 fokról +10-12 fokra is
felszökhet. A hónap második fele valamivel enyhébbnek ígérkezik, és -
váltakozó halmazállapotú - csapadék bőségesen várható. Miként a tél
hátralévő részében is.

A február hasonlóan alakul, mint a január. Február 10-15-e között erősebb
lehűlésre kell számítani, de a hónap végén már kis időre megmutatja arcát
a
tavasz: a felmelegedés elérheti nappal a 12-13 fokot, ám az éjszakák
továbbra is fagypont körüliek lesznek.

A márciusi tavasz lendülete 20- án
megtörik, akkor három-négy napra erősebb lehűlést jelez Dávid Mihály.

Az április, mint mindig, ezúttal is szeszélyesnek ígérkezik, sőt ez odáig
fajul, hogy 10-én visszatér a tél, éjszakánként mínusz 5 fokra
számíthatunk. Ennek bizonyára nem örülnek a gazdák, hiszen a kertekben
elfagyhatnak a rügyek. Aztán végre kilábalunk a rossz időből és április
25-e körül már 22 °C fokot mutat majd a hőmérő. Csapadék viszont ebben az
időben nem várható.

Májusban is folytatódik a szeszélyes április, a hőmérséklet sokkal
melegebb
nem lesz, mint április végén. Éjszaka plusz 5, nappal 25 fok várható.

Június második fele nyárias jellegű lesz és folyamatosan emelkedik a
hőmérséklet. 28 fok lesz a csúcs.

Július 10-e táján viszonylag hűvös, húsz fok körüli nappali hőmérséklet
várható, a hónap második fele melegebbnek ígérkezik, 30 fokos napok
köszöntenek be huszadika kezdetével.

Augusztusban viszonylag kiegyensúlyozott meleg l e s z , bár ötödike
táján
hidegfront érkezik, s húsz fokig leesik két napra a hőmérséklet. A hónap
végén szintén hűvösebb időnk lesz.

Szeptember 10-e táján hirtelen leesik a hőmérséklet, de ez csak átmeneti
lesz. A hónap második felében kellemes idő várható, beköszönt az igazi
vénasszonyok nyara.

Októberben végérvényesen itt az ősz, folyamatosan csökkenő
hőmérséklettel.
A talajmenti fagy 25-e körül várható. Ez a hónap is csapadékhiányos lehet.

A tél pedig már novemberben beköszönt, végig öt fokkal hidegebb lesz az
ilyenkor szokásosnál, a hónap végén már mínusz tíz fok lesz.

Dávid szerint a december sem ígér semmi jót azoknak, akik utálják a
telet.
Kemény és tartós hideg lesz. A fehér karácsony már most borítékolható, hó
lesz bőségesen, ami 2011 januárjában sem olvad majd el.

Mi megint voltunk kint másfélórát :roll: :oops: , velünk nem babrál ki az időjárás. Még jó, hogy ilyen edzett vagyok már a tologatásban, mert nálunk is eléggé járhatatlanok az utcák. Mi is a falu szélén lakunk, a faluban, ahol nagyobb a forgalom, ott teljesen jól lehetett tolni a kocsit, de itt a környékünkön én is elakadtam végül, de megoldottam, húztam a babakocsit magam után :roll: :D .

Sillia

Nagyon laza tényleg Lóci, szép a környéketek.

Ikoka

Micsoda házban laktok, környék ott is szép.

Lefotóztam a ház környékét.
Kép a kertünk

utcánk, és a nagy semmi
Kép

és egy kis Odett :P
Kép

Kép
Kép
orsi777

[color=red]Sziasztok!

Bond: Boldog névnapot kívánok Huginak és Neked!!!
[/color]
marietta1982

Köszönöm szépen a köszöntést :D ! Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám :D !

Sillia: úgy sajnálom, hogy ilyen nehéz Lócival :cry: , azt még jobban , hogy Dalma abszolút nem hajlandó neked segíteni! Azt gondoltam, ahogy telik múlik az idő, majd megváltozik Dalma hozzáállása a dolgokhoz, de ezek szerint mégsem :roll: ?
Jó anyuka vagy, ne hibáztasd magad! semmiért! Pelenkázás nálunk is nehéz ügy, Domi állandóan hasra akar fordulni pelusozás közben, sőt hasra is fordul, öltöztetésnél ugyanez a menetrend.

Breki: mindig elámulok Árminon olyan szép baba, és az a sok fekete haj….gyönyörű :P . Hihetetlen mennyire hasonlít Ármin gyerekkori önmagadra :shock: .

Hendegabi: Örülök, hogy minden rendben volt Nócival az oviban, édesek lehetnek ahogy a szomszédgyerekkel társalognak, olyan jót kacagtam a varázslós sztorin is. Vica is milyen ügyesen ül :shock: !

Bucus: Örülök, hogy Lotti jobban van már.

Orsi: ez a történet és ez a kép nagyon megható!! Jól meg is könnyeztem. Mi udvarunk is szinte pont így néz ki!! Odett gyönyörűűűűűűűű :P !!!

Ancsurti: juhéjjj, úgy örülök, hogy ilyen jó irányba változnak a dolgaitok :D !

Nálunk is szakad a hó, rendületlenül, ki se lehet mozdulni a lakásból :twisted: ! Egésznap havat lapátolok!! Nagyon várom a tavaszt!
marietta1982

Sziasztok!

Nagyon Boldog Nevnapot Marietta, Bond es Hugi.

Kép
Kép
bucus80

Sziasztok!

Az ünneplőknek sok boldogot :)

Breki,Orsi
Köszi a hiányolást :) Mi jól vagyunk,épp várunk pár fogacskát.

Az olvasással rendesen el vagyok maradva,de a képeket mindig nézegetem. Szeretem nézni a képeiteket :)
Vendég

Conversano

Mi is szeretnénk nézni a Ti képeiteket :)
Vendég

Akkor dobok párat :)

Kép
Kép
Kép
Vendég

Milyen szép kék szeme van Marcinak!
És látom szereti a havat :)
Vendég

Kis buckalakó hófóka :) Neki még új a hó,de az anyja már meglehetősen unja :?

Látom Lóci is érdekes pozitúrákat bír felvenni :D

Kép
Vendég

Conversano

Hú, de jók a képek. Élvezi Marci a havat, látszik. Tényleg szép szemei vannak :P .

Kép
Kép
orsi777

Az IWIW szerint ma egyetlen ismerősömnek sincs névnapja :shock:
Vendég

Conversano

Ez a pozitúra mindent visz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok! :)

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK!
:oops: :oops: :oops: :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! Csajok voltatok már úgy,hogy úgy éreztétek,hogy ha mostazonnalderögtön nem mehettek el valahová megőrültök? :roll: Na mert most én ezt érzem és közben meg bűntudatom van,hogy itt hempereg a szőnyegen ez a kis tünemény én meg mégis úgy érzem,hogy eléééég :twisted:

Gondoltam egy kis finomsággal kezelem a lelkemet,nekiálltam palacsintát sütni - az összes leragadt :twisted: :twisted: ,ráadásul nincs itthon semmi olyan kaja amivel most kicsit bűnözni tudnék, a zöldbabfőzelék meg nem annyira ápolná a lelkemet :roll:

Ráadásul telefonált a gyógytornász,hogy a holnap délelőtt helyett tudnánk-e menni délután 4-re.Hát persze :twisted: Igaz,hogy én el akartam menni gyerekülést venni és délután már minden zárva van...ráadásul 1 óra a torna,tehát 5-re végzünk lesz negyed 6 mire el tudunk indulni,1 óra az út - fürdésre kb itthon is leszünk.

Ja és apa is szülinapra megy ma,tehát rá sem számíthatok ma este,igaz,hogy a héten sehová nem tudtunk menni a hó miatt,meg mert ugye nem járhatunk tornára,meg Hédi is szinte minden éjszaka 2 óránként kelt a héten....és akkor még megkérdezi,hogy mi a bajod szivem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Bocs a panaszáradatért :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

tike! :)

1. Akkor miért nem mondtad, hogy neked nem jó a délután? :roll:
2. Miért nem járhattok tornára? Továbbra sem értem. :roll: :roll: :?:
Egyébként meg: NYISD KI AZ ABLAKOT, ÉS ÖVÜLTS EGY NAGYOT! (De tényleg. :wink: )

katy76! :)

Az okés, hogy utálod a telet. De lássuk be, hogy azért valamelyest kevésbé lenne úúúúúúútálatos, ha lenne egy rendes sapkád, meg egy vízálló csizmád. :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: (Lehetőleg lapos sarkú, de uram bocsá' egy bakancs is befigyelhet. :twisted: )
(A kedvenc téli viseletem a sál. Egész pontosan, amikor 28-szor van valakinek körbetekerve a torkán, további 8 méter két oldalt lelóg kabát nyitva, és az egész mellkasa szabadon van, semmi nem védi. És csodálkozik, ha megfázik. :twisted: :? :? :? )

Kép
Kép
200907?

Tike: voltam így, néha vagyok így, és gyanítom, hogy még leszek is így......
Panaszáradat megbocsátva :roll: ..... a gyógytornásznak meg legközelebb nyugodtan mondjál nemet. 1-2 nap csúszás nem a világ!

Orsi: köszi az időjárás jelentést. :)
Ti még kihaltabb helyen laktok, mint mi! :shock: Ott is süvít a szél? :?:

Conversano: halihó! Olvastam az iwiw-es üzenőfalon a kis szemelvényed..... találó, és sajnos igaz. :?
Marci nagyon-nagyon tündéri! Nem találom rá a jó szót, de olyan kis megrágnivaló! Etetőszék-pozitúra is dögös!

Marietta mesélj! Volt meglepi a névnapodra?

Bond? Nem ér ám sumákolni!

Sillia: nálam sem jelzi. Biztos elintézte az illető, hogy ne jelezze! :roll: :twisted: :twisted:

Lola is régen járt erre, nem? Tímea is eltűnt megint! Bertina? Mi ez a lazaság kérem?

Ismerőseim között megtaláljátok Lilisgabit. Ha valakit érdekel, most tett fel képeket a lányokról. :)

Kép
Kép]
hendegabi

Olyan gyors az internetünk, hogy egy e-mail a feladáshoz képest 32 perccel később érkezett meg! :shock:

Kép
Kép]
hendegabi

F.Nikici Dorkijáról és Gabi1 gyerkőceiről is vannak fenn új képek az iwiw-en.

Tényleg: Nikici?
És mi lehet az édes kis kapucsínó Rainával és Alex-szel?

Kép
Kép]
hendegabi

Conversano: Marci is gyönyörűűűű :P! És tényleg csodálatosan szép szemei vannak!!!!

Tike: panaszáradat megbocsátva, szerintem néha mindegyikünknek tele a hócipője és kifutna a világból!

Hendegabi: Igen volt meglepi, Apa egy hatalmas rózsacsokorral állított haza és meglepett a kedvenc parfümömmel :shock: :D , ami már egy ideje elfogyott. Szüleimtől csokitortát (imádom, a kedvencem) virágot, és kozmetikai dolgokat kaptam.
marietta1982

Tike

Sajnálom, hogy rossz napod van ma. Mást nem tudsz csinálni, csak hogy kidühöngöd magadat, mert változtatni már a dolgokon úgysem tudsz. Én sem mondtam volna le a gyógytornászt, mert örültem volna annak, hogy minél hamarabb túl leszünk a foglalkozásokon.
Nekem az szokott segíteni, hogy nem tervezek előre dolgokat, mert akkor nem ér akkora csalódás :? . Majd holnap délelőtt elmentek együtt apával gyerekülést venni, ha ki tud mászni buli után az ágyból :lol: . Legalább nem egyedül kell Hédivel menned vásárolni :wink: . Végül is csak a nap cserélődött, a feladat nem :roll: .
Legközelebb, ha ilyen állapotban vagy, ne állj neki palacsintát sütni, mert tuti nem fog sikerülni, és attól még jobban kész leszel :lol: .

Kép
Kép
orsi777

Köszikösziköszi mindenkinek!

Gyógytornászt azért nem mondtam le,mert akkor nem pár nap,hanem 1 hét csúszás lenne,mert csak szombaton tudjuk vinni.Az 1 hét kimaradás pedig sok lenne neki. Másik tornára meg úszni pedig azért nem járhatunk,mert gyógytornász szerint Hédi nem mindig helyesen hajtja végre az adott mozgást,hanem úgy ahogy tudja és nem szabad,hogy az rögzüljön nála. Ezért is mondta,hogy hülyeség a minél többet hasra rakni repülőzés ellen tanács. Most addig kell hason lennie amíg nem repked,ha sokat repked meg kell fordítani.Mondjuk amióta beindult a forgása ez nem egyszerű,mert hiába fordítom meg megint hasra fordul

tike

tike! :)

"Másik tornára meg úszni pedig azért nem járhatunk,mert gyógytornász szerint Hédi nem mindig helyesen hajtja végre az adott mozgást,hanem úgy ahogy tudja és nem szabad,hogy az rögzüljön nála."
A tornát passzolom. :roll: De a babauszin az oktatónak látnia kell, hogy mi a helyzet. Ő tudja, hogy az adott gyakorlatot jól végzitek-e el, és ha kell akkor segít. És ha tényleg odafigyel, akkor neki ezt a problémát ki kell szúrnia. :roll: Minimum javaslatot kéne hogy tegyen, hogy nézessétek meg, hiszen diagnosztizálni nem diagnosztizálhat.

Úgy vettem észre, hogy Hugi jobb lába kissé kötöttebb. :roll: :?: :? (Amikor elkezdett mászni mintha többet mászott volna. Most megint mintha inkább az előredobommagamatot, illetve az égnektolomafenekemet részesítené előnyben. :shock: :?) Mutatni még nem mutattam senkinek, de a babauszin - nem kifejezetten nekünk, hanem általában- javasoltak egy picike kis tornát, ha valakinek ilyen a babája. (Látszólag nem akarja behajlítani a lábát, aztán egyszercsak megteszi. Olyan, mintha csak kontrázna.) Semmi extra, csak boka tekergetés, hajlítgatás. Meglátjuk, hogy mit mond a védőnő, ha jön jövő héten.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Csak rapidban!

Marietta!
Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából!!!!

Bond és Mini Bond!

Nektek is naggggyon boldogságos névnapot kívánunk!!!!

Sillia!

Nagyon cuki Lócid!!!! Sajnálom Dalma hozzáállását...egyszer még de fogja bánni!

Orsi!

Kicsi Odi nagyon cuki, annyira édes!!!!!

Conversano!

Végre!!!! Ha Kiscsaj lesz Ketteske, akkor le is stoppolnám a Vőlegényt, Marcit szeretnénk!!!! Ezek a mélykék szemek és az a mosoly!!!! Szuper a reptetős kép!!!!! :wink: :D

Tickerplayground.com
breki76

Bond: Pont a babauszis csaj javasolta,hogy nézessük meg gyógytornásszal,mert a vízben is repkedett. Nálunk is ilyen Hédi jobb lába,nekünk is tornáztatást mondott a gyógytornász itthonra,meg persze ő is tornáztatja.

tike

HendeGabi:
Virag nagyon szep. Ugyesen eljatszik magaban. Nalunk ez csak par percig van igy, meg akkor is ha mellette ulok.
Hogy van Virag? Nincs meg kint a fogacskaja?

Orsi:
Nagyon meghatodtam a kepen es a torteneten. Milyen jo, hogy mar itt tart az orvostudomany es meg tudtak menteni a kisbabat.
Milyen helyen laktok? :shock: Nem erre szoktak mondani, hogy amerre a madar se jar? :lol: :lol: :lol:
Odett meg mindig gyonyoru! :)

Ancsurti:
Koszonom a segitseget, megfogom igy probalni, bar fejni en se tudok sokat azert egy-ket adagra valot talan ossze tudok fejni.
A mai probalkozasom is kudarcba fulladt, szoval muszaly lesz valamit csinalni.
Nagyon orulok neki, hogy Hangi vegre jol erzi magat es ezaltal Te is. Mostmar elvezzetek az egyutt toltott napokat es kivanom, hogy ezt mar ne arnyekolja be semmi. Nagyon rad fert mar ez.

Sillia:
Tok muris az az allatka. :lol: :lol: :lol:
Eljen Loci teazik. A poz nagggyon laza. :lol:
Nagyon szep helyen laktok, ott en is elsetalgatnek minden nap. Itt is van ugyan egy park feleseg de nincs betonozott jarda es allandoan csupa sar az ut.

Ikoka:
Nem semmi, milyen helyen laktok Ti is.
Magyarorszagon ilyen hazak is vannak? :shock: Azt hittem csak a jol megszokott panelhazak vannak amik mar vagy 25-30 eve epultek. Minden esetre nagyon jol nez ki a hazatok. :D

Conversano:
Kisfiad nagyon helyeske. Olyan szep szemei vannak. Hogy elvezi a havat. :D :D :D
A masodik kep nagyon tetszik. :wink:
Az a pozitura... nagggyon jooo! :lol: :lol: :lol:

Tike:
Szerintem mindenki volt mar igy es lesz is. Ma en is nagyon rossz passzban vagyok es hat sajnos nekem eselyem sincs elszabadulni sehova Lotti nelkul, mert nincs kire hagynom. Igy nekem csak a magamban duhonges marad. :cry: :cry: :cry:
Te nem tudsz egy kicsit,legalabb 1-2 orara elszabadulni? Biztos mar az is jot tenne.

Es akkor a vegere rolunk is. Megint sz@r ejszakank volt. Lottus tobbszor is arra ebredt vagy csak felsirt, hogy rosszat almodik. Legalabbis en ugy gondolom, hogy rosszat almodott, mert nagyon huppogott meg fel-fel sirt erdekesen vette a levegot. 2 orankent fent volt es fel-egy oramba tartott vissza altatni. Igy ma en is eleg faradt es turelmetlen vagyok. Raadasul napkozben is musorozott, egyszeruen nem birt elaludni es csak sirt meg nyoszorgott ha nem lehetett nalam. Most az utobbi szopinal bealudt vegre.
Probaltam adni neki zoldseg mixet de a 3. kanalnal kitolta a szajabol. Na itt elszakadt a cerna, elvesztettem a turelmemet es kitort belolem a siras. Azt hiszem nagyon ramferne mar egy kis Lotti mentes par ora amikor nem kellene Lottika miatt aggodni csak magam vagyok. Erre azonban eselyem sincs. :cry: :cry: :cry:
Mostanaban nagyon ingerult vagyok es hamar elveszitem a turelmem. Nem akarok ilyen lenni!!! Mindig is kisbabat akartam es most hogy itt van Lottika nem erzem jo anyanak magam. Olyan rossz, hogy nincs itt senki aki neha besegitene vagy csak megmondana, hogy mit hogy csinaljak. :cry: :cry: :cry:

En is nagyon panaszkodos lettem, bocsika...

Kép
Kép
bucus80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: