[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
III ker, Békásmegyeri anyukák! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Márti!
Ez szörnyű!!!! Én a helyedben másnap felkerestem volna a piacfelügyeletet vagy igazgatóságot vagy mi van ott! Még belegondolni is rossz mi lett volna, ha tényleg a szemébe megy! Jézusom!.....
Teljesen felháborodtam! Egyik barátnőm szokta mondogatni, hogy "csoda, hogy a gyerekek túlélik a gyerekkorukat" Szerintem tegyél panaszt! Amúgy én is mindíg ott szoktam vásárolni, ezentúl először beszagolok.
Anett!
Nagyon örültek a skacok a garázsnak! Azóta azt nyúzzák, néha le sem akarnak menni a játszótra.

Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok

Vikics írtam neked egy e-malt, megkaptad?

van egy bukósisakom.

Anett
eszter
 
 


Sziasztok!
Új tag vagyok itt és beleolvasgatva a topikba, láttam, hogy több anyuka is a Viziorgona u-i bölcsibe járatja a kicsijét.
Azt szeretném tőlük kérni, hogy osszák meg velem a tapasztalataikat, mert az én Reginám is oda fog járni szeptembertől és nincs ott senki ismerősöm,nem sokat tudok arról a bölcsiről.
Egyelőre még csak a vezetőnővel beszéltem, ő aranyosnak tűnt. De vajon a gondozónénik milyenek? Van esetleg olyan, akit nem igazán ajánlanátok?
Köszönöm szépen előre is, sziasztok!
Renáta
renikettõ
 
 

 
 

Szia Reni!
Én is új vagyok eddig még nem szóltam közbe de most ez olyan amibe be tudok kapcsolódni. Mi a viziben kezdtük az ovit de eljöttünk mert az ovónő szerintem nem foglalkozott kellőn a gyerkőcökkel. Andinak hívják az ovönőt, és most fog új csoportot kapni. Ha lehet ne hozzá menjetek.Ani
ani1008
 
 


Igen, Ani, arról az oviról én is hallottam rosszat (többet, mint jót), de Reni a bölcsibe viszi a kislányát, arról meg igenis nagyon jókat mondanak. Sőt. Kép
h_szilvi
 
 


Szia Szilvi!
Igazad van, tényleg a bölcsit kérdezte. Arról egyébként én is jót hallottam. Sok sikert Neki /Reninek/ ill. a gyerkőcének. Remélem jól fogja érezni magát.
ani1008
 
 


Kismamák figyelem!!!

A gyesről, gyedről a munka világába visszatérőket nem szívesen alkalmazzák a munkáltatók, mert arra hivatkoznak, hogy kevés a munkatapasztalatuk, korábbi tudásuk elavult, illetőleg a kisgyerekek miatt arra lehet számítani, hogy a betegségek miatt gyakrabban fognak a munkahelytől távol maradni. Ez a réteg a munkaerőpiacon hátrányos helyzetbe kerül. A megyei (fővárosi) munkaügyi központok a probléma megoldása érdekében munkaerő-piaci képzéseket és munkaerő-piaci programokat indítanak.
Ősztől induló tanfolyamok pl:
irodavezető, virágkötő, ingatlanközvetítő,
személyügyi ügyintéző (új)!!!
Akár néhány hónap alatt OKJ-s bizonyítványt szerezhettek!!!

Javasolom, hogy keressétek meg a lakóhelyük szerinti munkaügyi központ kirendeltségét, mert nagyon megéri és a tanfolyamokat nem indítják el, ha nincs meg a létszám!!!
viragferi
 
 


Sziasztok! Nemrég költöztünk békásra, és nagyon ismeretlen vagyok errefelé. Most várjuk első babánkat, aki ha minden jól megy november elején érkezik. Most kezdtem neki ruhácskákat vásárolni! Tudtok nekem segíteni hol lehet olcsón jókat venni? Esetleg ismertek jó kis babaturit a környéken?
Előre is köszönöm a segíteséget!

Aranyhold
aranyhold
 
 


Sziasztok!

Aranyhold!
Nekem ikreim vannak és nem nagyon veszek neki drága holmikat, viszont mindíg nagyon csinosak, szépek. A corában mindíg megnézem a gyerekcuccokat és ha valami akciós és jó veszek. Nem egyszer a La Halle-ban található ruhák köszönnek vissza a corában!
És ugyan nincs annyira közel, de BKV-val messze sem a Jóűzsefvárosi piac. Gondolom ismered. Szinte az összes bolt onnan vásárol, kivéve a márkásakat árulók, és ha jól körülnézel olcsón be lehet vásárolni jó minőségű cuccokat is! Itt békáson nem nagyon szoktam vásárolni max. a Csobánka téri kínainál, mert az kb piaci árakon árul. (de ugyanazt amit a józsin Kép)
Ennyi!
Anett!
Mi van a nettel? Hozzád bekötötték már?? Én már kivagyok egy kicst! A sisakokat eladtad vagy nem? Nem válaszoltál. Nyaralsz Te is?

Ovi...
Mi a keltába járunk és én teljesen meg vagyok elégedve velük. Az ovónénik tündériek (legalábbis a mieink Kép), az udvar szép, gondozott.
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!
Vikics! Köszi a tippeket. Már vettem a Corába egy pár akciós dolgot, főleg body-t, azok most nagyon jó áron voltak. Majd ezentúl is figyelem az akciókat! Anyósom nem messze lakik a józsefvárosi piactól, majd megkérem kísérjen el, ő sokat jár oda. Mi is szeretünk kínaiból vásárolni, de eddig főleg anyuval mentem vidéken, mert ott képzeljétek még a kinais is olcsóbb, mint itt pesten. (Persze a józsi biztos még olcsóbb.) Amúgy inkább veszek kínait, de újat, mint használtat de márkásat. Csak annyian dícsérik, hogy a babaruhák nem tudnak elhasználódni, és márkás jó minőségű dolgokat vesznek ilyen babaturiba, hogy muszáj menéznem legalább. Végül is ki tudja!
Aranyhold
aranyhold
 
 


Sziasztok
Aranyhold
A hegyfelöli oldalon van egy bolt a máltai játszótér mögött, most meg nem mondom neked milyen utca, de ott vannak aranyos dolgok is.
Lesz a békási közösségi házban bababörze 18-án oda is be lehet menni, és ajánlom figyelmedbe a babaszoba.hu-t ott szoktak nagyon szép ki dolgokat árulni mások.

Vikics.
Vannak sisakok, megyek a bababörzére 18-án árulni, oda leviszem őket ha lejöttök. Kiváncsi leszek még sosem árultam ilyen helyen.

Ovi.
nekünk még mindig nincsen, de én meg egyre dühösebb vagyok a Mustármagra no meg Novák Gyulánéra, kedves intézmény vezetőre, amiért nem vette fel a fiamat, mint testvér gyereket. Lassan megírok egy panaszlevelet ellene és minenhová elküldöm, a fenntartónak az Úri utcába és még Esztergomba is, ha jól tudom Esztergomi Főegyházmegye a fenntartó, de majd kiderítem, írni fogok az oktatási jogok biztosának is. Na a lényeg hogy akinek csak lehet hátha eltávolítják azt a nőszemélyt onnan.
Már nem érdekel a Mustármag ovi nem azért csinálom, csak engem olyan kellemetlen helyzetbe hozott az a nő, könyöröghetek a Bárczi oviba hogy vegyék fel a fiam, voltam már a bölcsibe is de egy 3 és fél éves gyereket nem a legjobb oda beadni.

Na mindegy majd megoldom valahogy.
Egyébként elkezdődött az iskola is, és már az első napon nem mentünk, tök ciki volt, de egy anyukától megkérdeztemmikor lesz az évnyitó és ő azt mondta hogy szerdán 17 kor a Szent Péter és Pál templomban, mi meg is jelentünk de sehol senki, akkor a portás bácsi mondta hogy már tegnap volt az évnyitó, és már iskolába is voltak a gyerekek. Na mit szóltok, ilyet se csinált még senki szerintem. De mondták a suliban hogy nem tötént semmi gond. A lányom imádja az iskolát ma már napköziben akart maradni, remélem kitart neki a lelkesedése. A reggeli utazás sem olyan vészes, pedig tartottam tőle.

Anett
eszter
 
 


Sziasztok!

Anett, köszi az infókat, pont tegnapelőtt fedeztem fel valamelyik újságba a 18-i bababörzét. Mindenképpen elmegyek, és a másik boltot is felkeresem!

Valamelyik nap jutott eszembe, hogy szokott lenni szombatonként az a kirakodásos piac a pünkösfürdő utcában egy nagy parkolóban. Ott lehet esetleg babaruhákat venni? Meg valami limlomos rész is van, ott mit lehet venni? Én eddig csak autóból figyeltem a piacot, szombaton szinte mindig megyünk valahova, vagy hozzánk jönnek.

Aranyhold
aranyhold
 
 


Sziasztok!

Ezer éve nem írtam, zűrös nyarunk volt, de most már talán pár hét, és kicsit elsimulnak a dolgaink. Ha jól emlékszem, még a nagy hírt se írtam, hogy jön végre a kistesó. Február közepére várjuk, pénteken megyek a genetikai Uh-ra, akkor talán már a nemét is megtudjuk. Lacika hétfő óta beszokós a Kelta úti bölcsibe. A 2. csoportba fog járni, nagyon szimpatikusak és kedvesek a gondozó nénik. Az első napot imádta, ma viszont már unta kicsit a szuper-biztonságos, így aztán nem túl izgalmas bölcsöde udvart. Kép Eddig még csak délelőtt voltunk 2-2 órát, és én is ott voltam vele. Kíváncsi leszek, hogy veszi majd a fordulatot, ha nélkülem kell ott lennie...

Aranyhold! Üdv itt! Kép Melyik oldalon laktok? A hegy felőlin a Máltai játszótér mellett lévő használt babaruhás üzlet (Márky baby, vagy valami ilyesmi neve van) tényleg nagyon jó. Én a tavasszal ott tankoltam fel kantáros nacikból. 600-650 Ft.okért olyanokat kaptam, hogy meg nem mondta volna senki, hogy nem vadi új. Kép A CORA-ban én már bevásároltam egyszer kétszer. Kép Nem egy tuti spórolás, mikor megveszem az olcsó, akciós body-t, aztán kimosom, és úgy összemegy, hogy már tehetem is el a kistesónak. Vagy pl. egyik-másik plüss rugi még 10-15 mosás után is úgy szöszölt, hogy semmivel nem lehetett együtt mosni. Volt persze jó minőségű rugi is, arról lehetett felismerni, hogy ránézésre ugyanolyannak tűnt, mint a másik, de kétszer annyiba került. Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!

Anett!
Sajna nem tudok menni a bőrzére, pedíg árulni is akartam, esküvőre vagyunk hivatalosak.
Én már voltam többször is árulni, és mindíg nagyon élveztem. Amennyit kiárultam, abból vásároltam is menten. Kép Mondjuk én a jobb cuccokat mindíg félreteszem, mert van egy csomó ismerősöm akinek jól jöhet még. Most is két helyen állomásoznak éppen. Kép

Márti!
Én egyszer jártam meg így bodykkal és azt a típusú anyagot nagyon jóóóóól megjegyeztem. Soha többet nem vettem olyat. Bodykat kengurusokat vettem, de azokat is megrángattam alaposan. Kép Börzéken 100-200ft-t lehet bodykat kapni, használtak, de azok már tutira nem nyúlnak. Kép
Nekem a corás bevásárlás szinte sosem volt "bevásárlás". Egyszer anyós vett valami rugit ami félre volt méretezve de rendesen. Azzal annyira fürödtünk csak be, hogy anyós kajabált az infóssal fél órát. Mert azt állította, hogy biztosan kimostuk és összement. Hamar rövidre zártam mikor meghallottam, hoztam egy másikat és összemértük. Látni kellett volna a csaj képét. Kép
Aranyhold!
Szóval olcsón bodyt a bőrzéken lehet összeszedni. Most voltam a Csobánka téri kínaiba és tök helyes rugijai vannak.
Azon a piacon én is csak egyszer voltam és akkor is arra tévedtem. Már a végén, így sajna nem tudom mit lehet ott kapni.
Valaki?
Tényleg hogy áll a Beltáv?
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Háááááát a legfontosabb meg kimaradt!

Márti! Gratulálok!!!!!!!

Vikics

KépKép
vikics
 
 


BMárti, Vikics, köszi az infókat! Mindkét helyre el fogok menni. Még jó, hogy a börze a jövő hétvégén lesz, mert a leendő nagy és déd szülők most hétvégén tervezik a baba-ruha bevásárlást, és majd utána tudom mire lesz még szükség, na persze meg látom mi fogja megérni, de ahogy leírtátok az árakat, nagyon meggyúzőek.
Na a corában is jól megnézem ezentúl mit veszek, szerencsére eddig csak azokból a piszok akciós 300Ft-os ujjatlan body-kból vettem párat, mert a többinek vagy nem tetszett az anyaga, vagy drágállottam. Remélem ezekkel sem fürödtem be nagyon! Hát igen, a mértetezés a legtöbb helyen, mármint Cora, Auchan, Tesco, el van írva, de lassan már kezd a szemem ráállni ezekre a kis cuccokra!

Mi a duna felöli oldalon lakunk, egészen a szélén a busvégállomásnál, szembe a fitness teremmel. (Hadrianus 7.)

Bmárti! Én is gratulálok nektek, bár mi már találkoztunk a kórházas topikban! Örülök, hogy akad itt is ismerős, mert még tényleg senkit nem ismerek itt békáson, de még a környéket is. Ha nem találom meg a máltai játszóteret, majd segítetek ugye?

Vikics, Bmárti, ti melyik oldalon laktok?

Lívia
aranyhold
 
 


Sziasztok!

Vikics! Na igen, ehhez is érzék kell, és nekem sajnos nincs, hogy melyik anyag fog összemenni, és melyik nem. Kép A Kenguru Gold-os cuccokat én szerettem, amíg Lacika kicsi volt, de tényleg nekik is kétféle minőségű body-juk volt. Azt szerencsére meg tudtam különböztetni. Kép A kínaitól is ezért félek, tuti én vagyok az a balek, akinek minden szemetet el lehet adni. Kép
Gratulát köszi. Kép

Lívia! Én is vettem most a 300 Ft-os akciósak közül 3 pólót Lacikának a CORA-ban. Az első mosás után elcsavarodott az oldalvarrásuk. Kép Na mindegy, alvós póló is kell... Kép
Mi is a Duna felőli oldalon lakunk, a Gyűrű utcában. Ez a hosszú zöld tömb a piac előtt.
Neked is köszi a gratulát, igen, mi már "ismerjük" egymást. Kép Persze, hogy szivesen segítek megtalálni a babaruha boltot. Te dolgozol, vagy betegácsiban vagy már? A jövő héten még nem, de utána remélhetőleg már stabilan bölcsis lesz a nagyfiam, akkor akár együtt is elmehetnénk, ha ráérsz délelőtt.

BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok,

Én még ajánlanám nektek a babaszoba.hu-t ahol újonnan is szoktak PO bodykat árulni,ami szerintem a legjobb.
Márti,
Először is Gratulálok!!!
Annak idején az én lánykám is a kettes csoprotba járt Györgyi nénihez,imádtuk.A lányom a mai napig emlegeti pedig már 1 éve nem is találkoztunk vele.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!
Én még nem mostam ki a corában vett dolgokat, remélem akad 1-2, amit legalább az első időben rá lehet majd adni. Ha nem, hát akkor ez volt a tanulópénz :-)
BMarti, már nem dolgozom, eddig a szabadságomat töltöttem, mától táppénzen vagyok, szóval felőlem mehetünk a jövő héten. Én minden nap mennék, de a férjem leállít, hogy várjuk meg mit akar a család venni nekünk hétvégén, utána mehetek, ha lesz még szükség valamire. Mondtam, hogy tuti lesz.
Szóval addig egyeztetünk, és jövőhéten összehozzuk a dolgot. Tudom hol a Gyűrű u. oda járok fodrászhoz a 15-be egy fiatal csajhoz. Ha gondolod írhatsz mailt is.

Érdekelne engem a háziorvos, és a gyerekorvos választás itt békáson. Ha valaki mondana okosakat ez ügyben az jó lenne. Azért vissza is olvasok, hátha találok erről valamit.

Lívia
aranyhold
 
 


Sziasztok!

Hédi! Köszi a gratulát. Kép Én is úgy látom, hogy Gyöngyi néni egy főnyeremény. Kép

Lívia! Mi pont a Gyűrű 15-ban lakunk. Kép Én is ide járok fodrászhoz, csak az én rövid fiúfrizurámat a férfifodrász (a vörös hajú, nagyhangú) Magdi néni csinálja. Kép
Akkor majd egyeztetünk egy időpontot, és átmegyünk együtt abba a babaruha boltba. Egy időben írogatott ide az a csaj (Fini), amki csinálja (csinálta?), nem tudom, miért tünt el közüllünk.
A mi házi-gyermekorvosunk Dr. Nagy Erzsébet. Na, őt NEM ajánlom. Kép Nálunk még csak téves, felületes vagy hiányos diagnózisai voltak, és egy sima kis megfázást is képes volt addig kezelgetni, hogy 2 hónap múlva a fül-orr-gégészeten kötöttünk ki, és antibiotikum kúra lett a vége. Azóta sima kis megfázással nem megyünk orvoshoz. KépKép Már nagyon régen tervezek váltani, de a többit nem ismerem, lutri lenne. Most abban bízok, hogy a bölcsiben illetékes doktornőt megismerjük, és ha szimpatikus lesz, megpróbálunk átkéreckedni hozzá.


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


BMárti!
Köszi az infót, na őt akkor nem választom. Meg akarom majd kérdezni a védőnőt is kit ajánl, de mivel eddig is egyik fülemen ki, másikon be amit mondott, inkább csak érdekesség végett tenném.
Felnőtt házidoki is kellene, vagy olyan, aki lehet a babának is és nekünk is, mert mi a sajátjainkat a régi helyünkön (XI. ker, VIII. ker) hagytuk, és egyszerűbb lenne ide járni csak, ha itt is lenne akit dícsérnek. Hátha ír még valaki, ha nem akkor megnézem a neveket és amelyik szimpi, azt kipróbálom. Mondjuk furi, de gyerekorvosban én a doktorbácsikat szeretem, mert nekem és a hugomnak is az volt, de pl nőgyógyász és háziorvos téren meg nő párti vagyok :-)

Ahogy olvasgatok vissza egy csomó minden hasznosat megtudok, a börzéket nagyon dícséritek, már alig várom!

Tényleg micsoda véletlen, hogy lényegében 2 pontos címet ismerek a miénken kívül itt a lakótelepen, és te pont az egyikben laksz. Az nagyon közel van ám hozzánk. És ha minden jól megy kb. csak fél év lesz a babáink között. Meg akarjátok tudni a nemét?

Milyen az a máltais járszótér? Nem az a körbekerített új az őrzős parkolóval szembe, a boglár u-nál?

Jó hétvégét mindenkinek!

Lívia
aranyhold
 
 


Sziasztok,

Lívia,
Nem,a Boglár utcai nem a máltai.A Duna felőli oldalon a máltai a Gyűrű utca illetve a Sarkadi u. között van,de van a hegyfelőli oldalon is egy-
Felnőtt házidokit Dr. Kemény Krisztinát tudnám ajánlani,csak az a gond,hogy úgy tudom ő már nem fogad új beteget.
Gyerekorvos ügyben nem tudok segíteni,mert mi nekünk magán doktorbácsink van,de mi általában "csak" gégészetre viszük rögtön a lányt.
Kérdezz nyugodtan,én 1976-2003-ig laktam Békáson,de a közeljövőben újból békási leszek.

Hédi
hedvig
 
 


Szia Lívia !
Egy felnőtt házidokit tudnék ajánlani úgy hívják Dr. Ambrus Anikó. Nagyon aranyos nőci. Azt nem tudom, hogy fogad-e új betegeket de meg kell érdeklődni.Ezzel remélem segítettem. A címe és tel.száma: III. ker. Szentendrei út 2/A. T.:3688-867. Gyerekdoki Dr. Zonda Igor. Nagyon gyerekcentrikus. Bár nem a mi dokink de már voltunk nála. Szimpi volt.
ani1008
 
 


Szia Lívia !

Egy felnőtt házidokit tudnék ajánlani. Nagyon aranyos és közvetlen. Dr. Ambrus Anikó. Cím, Telsz.: III. Szentendrei út 2/A. 3688-867. Azt nem tudom, hogy fogad-e új betegeket, azt meg kell érdeklődni. Gyerekdoki Dr, Zonda Igor. Nagyon gyerekcentrikus. Remélem segítettem.
ani1008
 
 


Hédi, Ani! Köszönöm a segítséget, utánanézek a dolgoknak!

Márti! Szerintem halasszuk egy kicsit a bababoltba menést, mert a hétvégén jól bevásároltunk a piacon otthon anyuéknál. Nem is tudom mit tudok még a bababörzén venni. Oda azért kinézek, mert még sosem voltam ilyen helyen, de könnyen el tudom képzelni, hogy üres táskával megyünk haza! :-)
Lívia
aranyhold
 
 


Sziasztok!

Aranyhold! Véletlenek nincsenek! Kép
Felnőtt háziorvost nem tudok ajánlani, arra lassan nekem is szükségem lenne. Korábban Csillaghegyen laktunk, oda járok vissza Dr. Czikk-hez, ha valami bajom van. Így, lassan 2 gyerekkel egyre macerásabb lesz. Kép
Bababolt-halasztás részemről oké, sajnos úgysem a legjobb ütemben halad a beszokásunk a bölcsibe. Kép
Pincurka nemét megtudtuk, fiú lesz ő is. Kép Sajnos az AFP-m nem lett jó, úgyhogy meg kell ismételni. Utna az ultrahangot is megismétlik, a főfőfőorvos (Pálfi?) fogja csinálni személyesen. Ti tudjátok a babátok nemét? Ha fél év lesz a gyerekeink között, akkor a tiéd már meg is született?! Kép Tényleg, mikorra várod pontosan?

Hédi! Ági nénit is ismered? Róla mi a véleményed? Most derült ki, hogy a csoporton belül is megosztják egymás között a gyerekeket a gondozónők, és mi Ági nénihez tartozunk. Nincs vele semmi bajom, csak a múlt héten nem volt, és szinte nem is ismerjük. Eddig mindig Gyöngyi néni foglalkozott velünk, és így, a beszoktatás közepén nem a legjobb a váltás. Mondjuk Gyöngyi néni szimpatikusabb is nekem, úgy örültem, hogy Lacika hozzá kerül. Kép Persze lehet, hogy igazságtalan vagyok, hiszen Ági nénit szinte nem is ismerjük. Igazán kedves volt ő is hozzám is, és a fiamhoz is, semmi okunk panaszra. Nem is akartam kavarni, bár gondolkoztam rajta, hogy vajon meg lehetne-e kérni Gyöngyi nénit, hogy vele maradhassunk. De Ági nénit fölöslegesen megbántani se akartam...


BMárti

BMárti
bmárti
 
 


Sziasztok!

A Pálfi főfőfőfőorvos lett? (a pathológián?) Ez kicsit kiakasztott! Ha kicsit több időm lett volna a fiúk mellett tutira leminősíttetem mütösfiúvá. Mondjuk az ultrahanghoz értett, de amúgy ritka gusztustalan ürge. Brrrrrrrrrr Rémálmomba se jöjjön elő!
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

A Pálfi főfőfőfőorvos lett? (a pathológián?) Ez kicsit kiakasztott! Ha kicsit több időm lett volna a fiúk mellett tutira leminősíttetem mütösfiúvá. Mondjuk az ultrahanghoz értett, de amúgy ritka gusztustalan ürge. Brrrrrrrrrr Rémálmomba se jöjjön elő!
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!
Márti! Én hivatalosan nov 7-re vagyok kiírva, most tehát 32+3. Jó ha utánaszámolok nincs még fél év sem a babáink között, nem is tudom miért írtam. Te mikorra várod? Nálunk is fiú lesz, és másodikra majd lányt szeretnénk, de a fiúnak is nagyon fogunk örülni! Azért ugye ti sem vagytok szomorúak?

Vikics! Én úgy tudom, hogy a Pálffy a szülészet (3. emelet) fődokija lett, a főfőfő nem ő, de most annak a neve nem jut eszembe. Miért nem szereted őt? Rossz élmény? Én amikor bent voltam 26 hetesen a kórházban, mindig jött a nagyvizitnél, de semmi negatívunot nem tapasztaltam. Egyszerűen normális volt, és korrekt.
Lívia
aranyhold
 
 


Sziasztok,
Márti,
Ági nénivel nem volt semmi problémánk,emlékeim szerint a lányom is hozzá tartozott,de Györgyi ugyanugy foglalkozott vele.De azért a kedvenc Györgyi volt,már ovis,járt más bölcsibe is azóta,de rá emlékszik és emlegeti.
Az ő segítségével lett szobatiszta,dobta el a cumit.
A barátnőmnek se lett jó az AFP-je,a MArgitban állítólag ez "szokás".

Ő a Pállfynál szült,kislányt (ami hátrány nála állítólag),de semmi panasza nen volt,sőt,maximálisan elégedett volt.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!

A főfőfőfő szerintem a Dr Tóth Károly Sándor asszem, de, hogy Tóth az tuti! Az egy nagyon kedves ember!
Hát nem nagyon szeretem a Pállfyt. Szerintem egy trehány ürge! Engem kishíllyán kinyírt. Így már talán érthető is. Olyan szinten takargatták a sutkáját, hogy hónapok múlva még emlékezett rám olyan orvos, itt a csobánkai rendelőbe, aki sosem kezelt (csak hallotta híremet), de a sima nőgyógyászati kezelésemet nem vállalta volna. Kép
Emlékeimbe se jöjjön elő! Néha látom az asszisztensnőjét itt békáson, olyankor kéne megmérni a vérnyomásomat! Kép
Vikics

KépKép
vikics
 
 


Sziasztok!

Vikics, értem, hogy kerülget az infarktus, ha a Pálffyra gondolsz. Sajnálom!

Hédi, tényleg az a főfőfő.

Voltam tegnap a Corába, nem tudtam kihagyni az akciós dolgokat! Pedig tényleg már szinte minden megvan a babának, de nekem mindenképpen kellett egy szoptatós melltartó, és akkor már a babaruhákat is megnéztem, és persze ha megnéztem, vettem is belőle. Jajj nem bírom otthagyni a jó vételeket!

Nézegettem a Corába a pelenkákat! Ti biztos sokat elhasználtatok már. :-) Mindig ilyen jó áron vannak, vagy csak az akciós éri meg? Ti hol vásároltok pelenkát, és milyet?

Lívia
aranyhold
 
 


Szia Lívia,

Dm-ben,baby love-t a legjobb!!

Hédi
hedvig
 
 


Szia Hédi!
Baby Love? Milyen áron/db?
Üdv, Tünde
2tünde
 
 


Sziasztok!

Hédi! Akkor jó, mert eddig én is egy csomag DM-es Baby Love pelust vettem, meg DM-es popsitörlőt,mert sokan dícsérik. Én Gyöngyösön vettem, mert képzeljétek, ott még a DM is olcsóbb. Ott 35 Ft valahány fillérre jött ki darabja. Egyébként ott a Libero és a Pempers sem volt sokkal drágább, 36 valamennyi. Azokkal mi a baj? Azt is hallottam, hogy éjszakára van aki huggiest használ. Tapasztalat ez ügyben? Valaki?
Lívia
aranyhold
 
 


Sziasztok! Én még új vagyok ezen a topicon, most léptünk a 31. hétbe. A Schöpf Mérei Ágost kórházban fogok szülni. A kérdésem az lenne, hogy nem tudnátok-e ajánlani valahol a közelben, azaz itt Békás környékén, kismamatornát, jó áron, ami lehetőleg délelőtt van? Várom tapasztalataitokat ez ügyben. További jó babázást!
ildikó
matt07
 
 


Sziasztok!
Mi eddig Liberot használtunk, egyszerűen azért, mert a Corában ez volt a legolcsóbb, amikor az első csomagot megvettük. Semmi baja nem lett tőle a pici popsijának, így maradtunk ennél. Főleg, hogy mostanában mindig akciós volt. De ha még ennél is olcsóbb a DM-ben a Baby Love, akkor azt is ki fogom próbálni.
Használ valaki mosható nadrágpelenkát?
Míg terhes voltam gondolkodtam rajta, de elég nagyberuházás megvenni az alapcsomagot, meg most múlt 2 hónapos a babám és eddig örültem, ha enni van időm. 8)). De elvileg hosszú távon sokkal olcsóbb.
Azt hiszem ez volt a legolcsóbb: http://www.babastart.hu/mona.htm
Tünde
2tünde
 
 


Sziasztok!
Volt valaki a mai babaruha börzén?
Milyen szokott lenni?
Honnan lehet megtudni, hogy lesz ilyen? Mert csak itt olvastam, hogy ma volt.
Amúgy hogy vagytok? 8)
Üdv, Tünde
2tünde
 
 


Sziasztok!
2tünde! Én voltam a babaruhabörzén. Most voltam először, mert annyira friss békási vagyok, hogy amióta ideköltöztünk most volt még először. Én valamelyik újságban olvastam róla, vagy az óbudaisban, vagy a békási fórumban (vagy valami ilyesmi nevűben), meg van egy békási fórum itt a babaneten, ott is volt róla szó, hogy lesz. Nekem alapvetően tetszett, csak egyedül voltam, és így nem volt kedvem annyit nézelődeni, meg nagyon korán is mentem, már 8-ra ott voltam, és sokan még pakolásztak, és még alig volt vásárló, így nem volt annyi bátorságom nézelődni. De szerintem érdemes kimenni, én végül vettem egy hálózsákot, két szinte teljesen új rugit, meg egy kissapit, összesen 2500 Ft-ért. Még akartam hálózsákot venni, de nem találtam olyat ami nem volt agyonhasználva, és megfelelt volna. Voltak nagyon olcsó dologok is, pár száz ft-ért, de nagyon sok ócskaság is. Mindenki mondta, hogy a babaruhákat nem lehet elhasználni, mert annyira kevés ideig hordja a baba, de némelyik annyira ócska volt, hogy még én sem használok el annyira ruhát. De hát az ilyet meg nem kell megvenni. Szóval a lényeg: érdemes kimenni, mert olcsón nagyon jó dolgokat ki lehet fogni, de én soha többet nem megyek egyedül, és fél 9 előtt!
Lívia
aranyhold
 
 


:-)))))
Elnéztem a fórumot, hát ez a békási fórum, szóval itt is volt róla szó!
Lívia
aranyhold
 
 


Én is új vagyok itt a fórumon és Békáson is.
T.
2tünde
 
 


Tünde, és merrefelé laktok?
Lívia
aranyhold
 
 


Sziasztok,

Én meg azt mondanám,hogy 8h fele érdemes menni,bár én már nagyobb ruhákat veszek és azokat,ha jó hamar elviszik.
Én a barátnőmmel szoktam menni,de egyedül is simán mennék,bátorság Lányok!!Nem esz meg senki,ha vki bunkó azt le kell szerelni.
Elhasználodott ruhák...azért ne felejtsük el,hogy a börzézők nagy része "kereskedő" aki ebből,turkálokból hozzák a ruhákat.

H.
hedvig
 
 


Sziasztok mindenkinek!
Én már sokszor voltam a börzén,hát elég változó.
Volt amikor elég jó volt,de fordítva is igaz.
Lányok,szeretnétek egy kis kiegészítést a gyes,gyed mellé??!Kötetlenül végezheted,kötelezettség nincs,de ha zsebpénzt szeretnél érdemes csinálni./természetes alapanyagú termékek,30%-os nyereség..../még ebben a hónapban!Tel:06/30-301-42-91bali
bali
 
 


Sziasztok!
Lívia: Duna felől, a Gyűrű u.-ban.
Bali: Én még tuti nem tudok dolgozni, mert csak 2 hónapos múlt a picim, örülök, ha sikerül kimenni vele sétálni, de azért kíváncsi vagyok miről lenne szó. 8) Virágkötészet?
Üdv, Tünde
2tünde
 
 


A börzén a ruhák előre be vannak árazva? Vagy arcra mondják, hogy mennyibe kerül?
T.
2tünde
 
 


Szia,

Fele-fele arányban vannak árazva vagy nem.Én nagyon jó dolgokvat vettem most kint,tényleg érdemes volt kimennem.
Pl.300 Ft-ért vettem 104-es kordkertészt,szerinte, az előző tulaj alig használta,teljesen új volt.És nem a 80-as évekbeli dizájn.
800.-Ft-ért pedig pl. bélelt overál nadrágot vettem,az is szerintem tavalyi dizájn.
Szóval ki lehet fogni tuti dolgokat.
Rutinosnak kell lenni,pl.én a kereskedőkhöz nem megyek oda.

Hédi
hedvig
 
 


Sziasztok!
Na, akkor legközelebb szétnézek, remélem lesz sikerélményem. 8)
Legközelebb 9-én lesz, ugye? A művházas néni mondta.
Üdv, Tünde
2tünde
 
 


Szia Tündi,Lívia,és mindenki!!
Én is a gyűrű.u.-ban a 18-as szám alatt lakom,akár személyesen is találkozhatnánk!!
Szeptemberben féláron 1175FT-ért csatlakozhatsz csoportomhoz szépségtanácsadóként.Minden kötelezettség nélkül végezheted, kötetlenül akár saját részre,vagy ismerőseid körében átadva, így plussz jövedelemre számítva is! Minden új belépő ajándékba hátitáskát kap!!Ingyenes képzések,ingyen katalógus,30%-os árrés,100%-os garancia minden termékre!Termékbemutatót szívesen tartok,mindenben segítek! Minőségi termékek természetes alpanyagból=ORIFLAME Ebben hihetsz,működik! Csak rajtad áll,hogy mennyi zseppénzt szeretnél!!!
ui.Azért mert kicsi baba,ne ijedj meg nem kell 1,-2ó-nál többet rászánnod.
mindenképpen megérné ha személyesen találkozhatnánk. Tel:06/30-301-42-91 244-25-85
Email:hoanna@beltav.hu
jó éjszakát! Anna
bali
 
 


Sziasztok!

Ritkán jutok Internetezéshez mostanában. Kép

Vikics! Én csak abból gondolom, hogy dr. Pálfi valami kisisten lehet, mert úgy mondták, hogy ő fogja csinálni az UH-t, mintha eleven nőt ennél nagyobb megtiszteltetés nem is érhetne. Én még soha nem találkoztam vele. Ezek szerint jobb is?! Kép Elmeséled, veled mit művelt?

Lívia! Nov.7.? Kép A kedvenc Nagynéném akkor született, de már nem piros betűs ünnep a szülinapja. Kép Ezek szerint kb. 3 hónap lesz a babácskáink között. Kép Az, hogy én mikorra is várom Pincurkát, pillanatnyilag elég homályos. KépKép Mondjuk február első fele... Kíváncsi leszek, holnap mit mondanak...
Kicsit sem vagyok szomorú, amiért a második is fiú. Én anno, Lacika előtt azt mondtam, hogy mindegy, milyen nemű lesz, de utána az összes többi olyan legyen. Kép Azután annyit mószerolt anyósom vele, hogy márpedig a másodiknak lánynak KELL lennie, hogy már egészen beletörődtem. Végül is annak is meg lett volna a jó oldala. Kép
A CORA-ban tényleg elég jók a pelenka-árak, de pár hónap múlva már te se fogod őket olcsónak nevezni ott se. KépKép Szerintem újszülött méretben a Pampers volt a legjobb, annak az a hálós borítása szinte maradéktalanul lepucolta a kicsikém popsijáról a kakit. Utána Huggies hívő lettem, mert az szellőzött a legjobban. Viszont éppen ezért könnyebben át is ázik, sokan ezért nem szeretik. Később, mikor már megerősödött a bőre (1 - 1,5 éves kora után), mindig azt a fajtát vettem a Pampers, Huggies és a Liberó közül, amelyik éppen akciós volt a CORA-ban. A vége felé meg mi is áttértünk a DM BabyLove pelenkára. Én nem nagyon vagyok elájulva a minőségétől, de leszoktatósnak jó volt. Kép A BabyLove popsitörlő viszont szerintem sz@r, már bocsánat. Nekünk a Pampers vált be, bár a Huggies talán még jobb, különösen, hogy abból van olyan, ami nem illatosított. De az meg már elég drága. Kép Érdemes végigpróbálni, mindenkinek más jön be. Kép

Hédi! Köszi az infót. Kép Nem csodálom, hogy a lányod Gyöngyi nénit emlegeti azóta is. Valahogy nekem is ő a szimpatikusabb, bár Ági néni is nagyon aranyos. Kép

Bali, Tünde! Sziasztok Gyűrű utcaiak! Kép


BMárti

BMárti
bmárti
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: