ancsi28: na látod ez a szuper az LH-s topikban

Ott mindenki bíztatja a másikat, senki nem szól be, csak megy a "bégetés", hogy mindenkinek sikerülni fog egyszer (vagy nem - de ez már az én/mi véleményünk).
Clostyt akarsz szedni? Szedjed! Hogy segíteni fog-e? Még az is lehet. Felelőtlen orvosi magatartás az hogy komolyabb vizsgálatok nélkül kaptad? IGEN, ABSZOLÚT! Még akkor is, ha Te igyekszel azt hinni, hogy ez majd segít babásodni. Kívánom, hogy segítsen és ne csak a ciszták számát növelje!
Mindenki szeretettel lát azzal a kitétellel, hogy itt nem fogunk puhánykodni, leírjuk a véleményünket. És lehet azzal egyet érteni vagy nem egyet érteni vagy akár strucc módjára a fejet a homokba dugni

Hátha az segít
bri: sajnálom a havazást, de pénteken csak el tudtok indulni végre
chrissy: meg kell nézni többször azokat a fránya hormonértékeket, hátha kiderül a turpisság oka. Ez a cikluskövetés szerintem is nagyon jó ötlet, nagyon kiváncsian várom a fejleményeket.
betty: én ehhez a laparos témához lüke vagyok, csak kapkodom a fejemet, hogy miket írtok
milyen: kosaraaaas?

Na ez nagy meglepi vót nekem
Jelentem szakdogával haladgatunk, már kemény 23 oldalnál tartok. Tegnap uram cenzúrázta, azt mondta jó lesz az csak ne hagyjam abba 60 oldal előtt

Úgyhogy menek és folytatom amíg tart az ihlet meg az émelygésmentes délelőt

Mostanában manó nagyon sokat rosszalkodik odabent, mert vagy a rókacsaládot küldi a környékre vagy pedig álomkórba hajszol
Na pusszantás mindenkinek!