sziasztok!
vagyok vagyok! bocsi, hogy úgy eltűntem, bár okom nem volt rá...
szerencsére mi jól vagyunk, nem betegeskedünk, talán apa egy hajszálnyit, mert a 7végi normafás szánkózás betett neki... persze, mert vékony kabátban jött, mert azt hittem, hogy kemény csávó!
viszont az itteni betegeskedőknek mihamarabbi jobbulást!!! nem sorolnám személy szerint, mert sajnos nagyon sokan lerobbantatok!
Sziszka, nagyon jó lehetett a bulitok! a képek csudajók! megnéztem mindenkiét!
Aproo, nem semmi, hogy ennyit szaroznak a kifizetésen az önkoriban! ez már a pofátlanság netovábbja!!! köszi amúgy a hiányolást gmail-en is!
nem is tudom, hogy mit akartam még! millió dolog szóba került az utóbbi napokban, csak tudnám, hogy mire akartam reagálni...
ja, igen!
Barbikám! a fotóid még mindig szuperek, gyerekeid csodaszépek! az iskolakezdési történeted nagyon aggasztó. sajnálom, hogy nem találtál partnerre a tanárnőben... de mintha annó Enivel is ez lett volna!? nem!? hogy nem nagyon akarták, hogy kezdje az elsőt. vagy rosszul emlékszem? remélem, hogy Imivel minden okés lesz, és hamar belerázódik majd, illetve fel sem merül semmi gond!
mi elvileg, mivel augusztusiak a gyerekek, elvileg évvesztesek leszünk, persze lehet, hogy a szülő dönthet arról, hogy hamarabb menjen a gyerek, de azt hiszem, hogy mi is visszatartjuk majd egy évet Benit! csak legyen jó ovink, amit szeretni fog, és nem nyüglődés lesz a teljes 4 év...
a párom amúgy évvesztes, én július végiként mentem a suliba, bár anyum szerint maradhattam volna még az oviban egy évet, és lehet, hogy rosszul döntött, állítása szerint akkor, mikor mégis engedett! most már tartana mindkettőnket! (tesóm júniusi)
de igazad van. amíg nem kerülünk bele egy ilyen helyzetbe, addig nem is nagyon tudunk mit szólni a témához, ráadásul úgyis Te ismered a legjobban a gyerkőceid, és biztos vagyok benne, hogy végül jó döntést fogsz hozni, bár azt hiszem, hogy Te már döntöttél is!
Boni, jók a vonalzóid!!!

és köszi a tulipánt!

TAVASZT AKAROK ÉN IS!!!!
Aproo, Niki afp-je, ha jól rémlik, 1,2... kisfiú a jóslatom szerint, illetve tuti, mert már látták is az árulkodó jeleket!
én a Te afp eredményedre vagyok kíváncsi... egyébként a nagyon 1 közeleik mindig csalókák, de amúgy a többi eddig bejött!!!

szóval hajrá eredmény!
Adri, jó ízlése van Dorcikádnak!

az én gyerekem kedvence most a Halász Judit Csiribiriről az ÁkomBákom... reggel, ki sem nyitotta a szemét, már nyomatja, hogy Bákka, és be kell kapcsolnom, úgy cirka 16x hallgatjuk meg zsinórban!

király! de egyébként mindenre rázza! olyan kilengése van, hogy kapaszkodnia, mert különben elszáll a kis hátsója!
Dia nagyon el van tűnve... csak nem jön ott is a tesó!? inkább, mint, hogy betegek legyenek...