Sziasztok!
Eloszor is Bucus,neked szerettem volna irni,de sosem jutok ide....
Nagyon orulok hogy laztalan Lottus!!!Ez a 3 napos laz lehetett
Tehat a hozzatapi miatt gondolkoztam sokat,mit is kene,hogy is kene.....Ilyen cicista gyrekeknel gyakran elofordul ez,hogy nem veszik szivesen a mas tipusu eteleket.Nekem szerencsere Hangi elfogadja,es kifejezetten szepen eszik

.Eloszor vizzel higitottam a rizspepet,akkor nem igazan aratott nagy sikert....fejni probaltam,de nem sok sikerrel...aztan probaltam tapszerrel keverni,ugy mar jobban tetszett neki...es mivel atalakitottam a szopi "rendet",igy maradt lefejni valo vegre,igy mind a 2 alkalommal,mikor pepet kap,akkor anyatejjel higitom neki,es imadja!!!Arra gondoltam,ha netan nem probaltad meg ki,hogy probald eloszor igy,aztan abba keverj neki bele a "kedvenc" etel tipusokbol,es talan majd szepen lassan lehet csokkenteni a pepet,illetve novelni a zoldseget-gyumolcsot.Talan igy elfogadja majd.A valtozatossagon most egyenlore ne is agyalj,ha rakap az eves izere,akkor mentek tovabb
Nem okoskodni akarok,de talan bejon igy....
Amulok-bamulok a mennyisegeken,mekkora adagokat esznek itt a sracok.....en sacc/kb. adom neki,nem tudok meregetni,bar nem is igazan szeretnek,mert eszik annyit,amennyi jolesik neki.
Kb.30-40ml.anyatejjel kevert rizspepet eszik meg Maki,es fozelekbol sem tobbet,mint 60ml.O is sporolos,de nem banom,mert szepen gyarapszik,van zsircsocse is

csavaros laba

,es elegedett a mennyisegekkel,szerencsere a nover is azt mondta ez neki eleg,majd latom ha emelni kell az adagot.En bevallom,probalkoztam mar,es hasfajas lett a vege

igy amikor latom hogy nem eleg,kap cicit is rendesen(ha kell elotte is,es utana is)es majd fokozatosan kap tobbet....
Az esti alvasok miatt beprobaltam azt is,hogy tapszert kapott(kb.60ml)es utana cicit...hat nem segitett semmit,de igy tudtam elore fejni neki,mert egy cici mindig megmaradt,mert bealvas lett a vege....igy a fejes most mar megmarad,es a tobbletet megkapja vacsira,cici elott.....Latom Orsi te is igy adod Odettnak!

Alig merem leirni,nehogy elkiabaljam,de vegre a 2.ejszakank volt,hogy Kukac csak 2x ebredt!!!!!!!!!!Eloszor 4 utan,es aztan 6-7 fele!!!!En ugy orulok,es ez a kis alvas megis latszik rajtam!!!
Ronmay:Rolot szerettem volna megdicserni!!!Annyira helyes kispasi,es tenyleg jok a kepek a napsutesben....kis nyalas

es az a pozolas a kadban...nem semmi....Ha Hanga nem hagyja le a novesben,akkor siman lehet a ferj jeloltunk
Boo:en is szerettem volna irni neked a kajalasokra,hogy mindenkeppen probald meg csokkenteni a tapot,de mar jo tanacsokat kaptal,probalgasd,menni fog az,majd atall a kissrac a kanalazasra szepen!Es nem is fog elgurulni!Bar semmi extrat nem latok rajta,csak hogy szep egeszseges!Es ne hagyd,magad,igen is probald kanalazasra birni meg most!Nem ismerem a tejpepet,de nem lehet surubbre keverni?

Talan ugy elfogadja!Es igen,keverd neki akar gyumivel,akar zoldseggel.
Nalunk holnap debutal az elso gyumolcs,alma,aztan jon a baban
Igy a tizorai mar nem rizspep lesz,hanem ennek kevert valtozata,aztan majd meglatjuk.Az teny hogy a szopis babak maskent csinaljak

,es tobbszor is ebrednek ejszaka
Sillia:Eggyutterzoen olvasom a soraidat!Nagyon tudom mit elsz at Locival
Szerencsere nalunk mar sokat javult a helyzet,sot lemerem irni azt is,hogy szinte alig nyuszog,sirdogal Hangi.
Nem tudom pontosan minek koszonhetem,de szinte az egesz napja ormokodesbol all vegre!
Talan az segitett,hogy mar nem allandoan fekvo helyzetben van,mert valtogatom a pozokat,jatekokat....
Mar megtartja magat kis ideig ulve,es eppen ezert mar lehet oket kitamasztva ulteni,Igy erdekesebb a vilag.Orsi jol irta,a kismamablogon lehet olvasni jo cikkeket errol.Sajnos most van abban a korban Loci,hogy mar fekve nem erdekes semmi,menne o ha birna...de meg nem tud.Ezert elunja magat,duhos lesz.Ulne o,mert maskent latna mar a vilagaot,nem mindig lentrol...de ez sem megy meg......
Erre irtak a rugos hinta hasznalata is,hogy be lehet vetni,mindenfele hatuloto nelkul.Persze ideig-oraig.....Mi azt csinaltuk,hogy felaksztottunk neki egy tukrot az atjaro ajtajara,amiben bohockodhat maganak,illetve jobb ralatasa van a lakasra ezaltal.Igen,Hangi is szeret tukorben grimaszolni,ezt amugy is sokat jatszuk!Es O is a tiltott dolgok irant erdeklodik,hiaba cserelgetem a jatekait,mas jobban tetszene.Igy kerult sor nalunk is a vizes palackokra,abba gyongyot/rizst tenni,kisebb muanyag dobozkak ugyanigy,vattapamacs zacsko,mint Booeknal,tegnap egy cipofuzot kapott,szigoru felugyelet mellett,amit osszebogozott,mert latom nalatok is megy a madzagozas...es elvolt vele 3/4 oraig!!!
Bar Hangi vegre megszerette a kulonbozo jatekait,a forgoja meg mindig ugyaznaz,es az elobb mig fejtem,azt nezegette,szereti azt is!Vettem neki formabedobot,2 felet is...ez meg korai,de a belevalo formak csorgnek,zorognek,es a kedvencei...teszi-veszi a kis kezeivel oket!
Amikor a foldre teszem,akkor muszaj hogy en is ott legyek jo kozel,mert fekve mar kevesbe elvezi a letet,es gurlgat pillanatok alatt a tilosba!Akkor eneklunk,csiki-csikizunk,bujocskazunk...
De ami a legnagyobb valtozast hozta,az a bebikomphoz hasonlatos keszseg,de nem gurulos,mert itt be van tiltva,mint mar irtam.Ebbe beleteszem,forog az ulokeje,ha o masfele akar lenni,tele van szines jatekokkal,amit a kis kezevel tud birizgalni,mozgatni,zeneltetni,nyomkodni,nezegetni,fel tud allni benne ha akar...szoval jo kis talamany,lekoti,fejleszti,es en is raerek piciket mast csinalni.
A legutolso amit bevetettunk az a videon is szerepelt,igy mar orom a furdes is.Jatszik a vizben,es nem kell taratnom kezzel...nekunk sincs el hason a vizben,mint Rolo....sot,velunk sem elvezte eddig,de amiota ez van,azota Apaval is szivesen furdott mar....
Tudom,nem egyszeru ilyeneket megszerezni,es bevetni,mi szerencsere mindent kaptunk a baratnomektol,semmmit sem vettunk ezek kozul.Az o kislanya is hasonlo habitussal rendelkezik,mint Hangi,es Loci,es lam,nekik is ezsek segitettek,mikor mar anya nem volt eleg!
A csipes,maras,ficankolas....hat szerintem annyira nem jelenthet semmi olyat,hogy emiatt szukseg lenne szakemberre....szerintem Loci csak ilyen....mint ahogy Hangi is olyan,amilyen....
Bar nalunk nincsen extra duhkitores(mar)de pelenkazni en sem tudom egyszeruen,en is fellogattam ezt-azt a pelenkazo fele,es probalom terelgetni,de nem konnyu.Oltozni sem szeret....
De igen bujos lett,simogat,finoman fogdossa az arcunkat,latszik hogy kimutatja a ragaszkodasat,szeretetet.Hajat huzogat ha nem vigyazok

,cicmet neha megcsipte,de olyankor raszolok,csapkodni a tenyerembe csapkodunk mar......
Tudom,nehez a helyzeted,es en sem hittem hogy ez valtozhat...na jo,azert persze bizakodtam,de meglatod,az anyukaknak muszaj nagyon talalekonyaknak lenniuk,es meg fogod talani,mi az ami Locinak is bejon.....
Sokszor ugy erzem,hulyet csinalok magambol

egyutt kurjongatunk,berregunk ha kell,sikongatunk....de celra vezet az biztos!
Jut eszembe!Szappanbuborek fujo????Azt kaptunk tegnap a babas foglalkozason!!!Nagyon szuper!
Na nincs tobb idom,pedig irnek meg...
Be van gyulladva az egesz jobb also alkapcsom,megyunk fogorvoshoz nemsokara...kerek drukkokat,mert be vagyok szarva,nehogyszajsebeszet legyen...nekem meg nincs kint a bolcsessegfogam,es ugy erzem ki akar bujni....nyomja ki a hatso fogamat,ami nem is lukas,de mar mozog

...2 napja szenvedek.
Fogzok ugylatom Hangi helyett
Na lepek,fozeleket gyartok,es irany a doki!!!
Nevnaposoknak boldogsagot,hofordulosoknak gratulacio!!!