[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

én is arra gondolok h az van,

KépKép
bettike83
 
 


bettike ezek nagyon jó hírek :):) apára fel most van a legnagyobb esélyed babóra :)++++++++++++++++++

nika70
Salgótarján
 
 


és még laptető is :lol: :lol:

KépKép
bettike83
 
 

 
 

Esik a hó! ÁÁÁÁÁÁÁ.... NEEEEEEE!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Betti! Hajrá!!!! Húzzatok bele! :)

Itt még nem esik. Csillagvirág-te a Dunántúlon laksz , h ott már esik, mert inkább oda mondott havat, északra nem.
pampalini
 
 


Győrtől 10 km-re lakunk, este fél nyolc körül kezdett el esni. Csak azért utálom a havat, mert domboldalon van a házunk és mivel a mi utcánkban nagyon kevesen vagyunk állandó lakosok, ezért a polgármesteri hivatal nem takaríttatja ezt a szakaszt. :cry:
Ilyenkor csak úgy tudunk közlekedni, hogy egy letakarított útszakaszon felmegyünk a hegytetőre, majd a hóban óvatosan "lecsordogálunk" a házig. Nem lehetetlen küldetés, de azért sokszor félelmetes.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Itt is esik a hó, sőt szakad fél 7óta. Már megint elég tekintélyes mennyiség esett. Mi sajnos nem domboldalban lakunk, hanem zsákutcában, ahová szintén nem jön be a hókotró, illetve pont a bejáratig, mert a sarkon van egy nagy füves rész, ahol meg szokott fordulni. :evil:

Pampa! Mi újság, nem szokott neked ennyit késni, mikor tesztelsz?

Csillagvirág! Én tippelek egyet, csak nem tanárnő vagy?! :lol: Egyébként, mondhatni, hogy én is "művész" vagyok :oops: , 8évig zongoráztam, de sajnos egy komolyabb ínhüvely-gyulladás miatt abba kellett hagynom. :(

Betti! "Huppanj rá" apára sürgősen, ártani nem tudsz vele! :wink:

Jó éjt Mindenkinek!
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi- a múlt hónapban 8-án jött meg. Nem tudom, h most mit akar, mert úgy ézrem, mintha meg akarna jönni már több mint 1 hete. A munkatársam is állandóan kérdezgeti, hogy na megjött már? Mindig egyszerre szokott 1-2 nap eltéréssel. Most meg nuku menszi, nuku tünet, max az h fájdogál a pocim. A hét vége felé mindenképp tesztelek ha addig nem jön meg. :) kíváncsi vagyok, de semmibe nem élem bele magam.

Nem tudtok beszélni a hókotrósokkal h kotorjanak felétek is?
pampalini
 
 


Pampa: Ha van valami most már kimutatja a teszt!!! Bőven letelt a 28 nap!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi: Én is zongoráztam 8 évig, emellett állandóan énekeltem kórusokban. Ezt csak akkor hagytam abba, amikor megszületett a kisfiam. Azóta csak neki és a zuhanykabinnak énekelek. :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Betti: Hajrá! Nagyon drukkolok!!!

Csillag: Hehe, én is a fürdőben szoktam danászni :D

Ma jönnek barátnőmék, akivel szintén itt a babaneten ismerkedtünk meg 2 és fél éve, mert neki a kisfia annyi idős, mint a lányom, és egy fórumon voltunk. Azóta is fórumozunk, csak egy zártban, máshol.

Csillag, te akkor nem fórumoztál? Amikor várandós voltál úgy értem...

kovacszsuzsi
 
 


pampalini

megy a drukk ezerrel,és remélem azért lassan ellösz egy tesztet,hátha rajzolna a pici 2 csikocskát is++++++++++++ :)

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Itt is rengeteg esett. :? Én már tavaszt szeretnék. :roll:

Pampalini, szerintem nyugodtan tesztelhetnél, simán kimutatja, ha babás vagy. :wink: Drukkolok!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Pampalini! Szerintem is már kimutatná Neked, mert ma már a 35.napon vagy! Szóval, tesztre fel! :lol:

Csillagvirág! Én is jártam énekkarra lt.suliban is, meg gimiben is, és az ének volt a választott tárgyam érettségin. Sajnos akkor viszont "megszakadt énekesi karrierem"! Most nem igen van rá lehetőségem énekelni, esetleg a templom kórusban tudnék, azt fontolgatom is már egy ideje.

Hát, megmondom őszintén én nagyon szeretem a havat. De mostmár félek tőle, ha erre eső jön, itt árvíz lesz. Az esőt kifejezettem utálom. A tavaszt viszont imádom, de ha így folytatja az időjárás, szerintem már megint nem lesz igazi tavasz! :(
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi, itt 31 cm esett, borzalmas... :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Megvolt a nagy baba keresés!Megvan mindene ahogy annak lennie kell!A Doktornő szerint,aki az Uh-ot csinálta 80%,hogy kislány lesz!A dokimnál is voltam az újabb HPV teszt negatív lett!Csupa jó hír!De én fiút akarok!!!!!!

Kép

Kép

Kép
anyuc
 
 


Anyuc! Ez szuper! Tudtam én, hogy nincsen semmi baj! :wink: Majdcsak beletörődsz, hogy lesz mégegy lányod, a lényeg, hogy egészséges legyen!

Beze! Tényleg, Nektek másodikra van "kívánság"? Mármint ami a nemet illeti? :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Hoztam Nektek két képet! Kép
Ez az utcánk ma reggel!
pedi
Kalocsa
 
 


Kép
Az első képen lévő betemetett kocsi az enyém! Úgy sajnálom! :(
Na, és ezen, ahol jobb oldalt a sövény van, addig jár a hótkotró.
Az a baj, hogy az utcában nem tud megfordulni. És azt még nem adta ki az esze, hogy akkor esetleg bejön tolatva és kifelé túr, vagy befelé túr és kifelé tolat. Hanem a múltkor, bejött tolatva addig, ahol a kocsim áll( az a 12lakásból a 2.), és rájött, hogy Ő ott nem fog elférni, és basszus kiment anélkül, hogy letette volna a lapátját! :shock: :evil: Zolival csak ott álltunk és néztük, hogy ez nem normális. Na, mindegy, még mindig jobb, mintha mindehhez még dombot is kellene másznunk, mint Csillagvirágéknál!(jaj, olyan hosszú neved van, nem győzöm leírni! :lol: )
pedi
Kalocsa
 
 


Anyuc napok óta lesem mikor írsz, na végre semmi gond sehol, hurrá. Azért remélem bejön a 20% és mégiscsak kisfiú lesz :wink:

Pedi a kép szép de ott lakni :shock: :roll: nem szeretnék utálom a havat és ha hó van nekem is a ház előtt "telel" az autóm és a férjemmel járok. Nálunk az utcába meg csak kövek vannak így mi tapossuk legtöbbször az utat, mert mi lakunk az utca végén :lol: Még jó, hogy nem sokat kell így mennünk, mert van egy kis bekötőút és akkor hamar feljutunk az útra, de azt sem szokták takarítani csak, hogy sok autó jár és letapossák, még a városba vezető utat is nehezen takarítják :evil: De jó, hogy itt lassan mind a hó elolvadt, ma már tiszta sár volt minden :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


Szia Melisch! De jó, hogy jöttél! Pont kérdezni akartam, hogy felétek mi újság, mert a TV-ben azt láttam, hogy ott is nagy a hó, de akkor ezek szerint az ország másik felén. Ennek örülök. Egyébként hogy vagy? Nőtt azóta a pocid? Gondolom már kezd babás pocak lenni!
pedi
Kalocsa
 
 


Anyuc, örülök a jó hírnek! :D

Pedi, kb a mi utcánk is így néz ki, csak az autónk garázsban áll. Jó ötlete adtál, azt hiszem, én is fényképezek majd. :wink:
Kistesónak kisöcsit szeretnénk, legyen vegyespáros, de természetesen nagyon örülnénk egy huginak is, a lényeg, hogy egészséges legyen!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Pedi mi Szegedhez lakunk közel inkább a tőlünk 2-3 megyével arrább kezdődnek a gondok, ott nagyon nagy volt a hó sőt manapság most éppen esőt mondanak méghozzá sokat ugyanarra a vidékre, itt is esett már.

A pocakom igen kezd alakulni kezd látszani, így előszeretettel hordom a kismama nadrágomat és ha lehet a bővebb pulcsikat, bár az nem nagyon van :cry: kell vennem. Kicsit kellemetlen látni, hogy feszül minden rajtam, mindig hiú voltam és nem szerettem a pocakomat mutogatni :cry: , na de lassan nem lehet majd takarni sem :lol: és büszkén feszíthetek, hogy nézzétek kismama vagyok, csak most azt gondolhatják inkább, hogy meghíztam :lol: és igazuk van mert lassan 2 kg-val többet mutat a mérleg :cry: mindig az édesség után nyúlok.

Kép
Kép
melisch
 
 


Beze! Hát, én a "fényképezés mániámról" vagyok híres! :oops: :lol: Kedves férjem "issza a levét" elsősorban, és mit ne mondjak írtó boldog tőle! :lol: De én úgy gondolom, hogy fontos, hogy meg legyenek örökítve életünk fontosabb pillanatai!(persze nekem minden fontos :lol: )

Melisch! Szerintem a 2kg-val ne foglalkozz, mit nem adnék érte, ha már én is erről számolhatnék be! Persze, ugyanolyan vagyok mint Te. Tudom, hogy mahára fog idegesíteni, hogy nem jönnek rám a ruháim. :oops: Egyébként meg, hol is volt Neked eddig pocakod? Mert akárhogy néztem a 10hetes pociképed, azon nem úgy tűnt, mintha lett volna rajta felesleg! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


sziasztok!!!!
nálunk ezerel olvadt ma a hó..most ső esett......kéz akkor vizek vannak.....tavasszal már felkészültem hatalmas árvíz lesz/lehet:(
anyuc de azért örülni fogsz ha kislány is ugye? :oops:
:wink:
Melisch ne törődj a kilókkal....én is ezt tettem és csak 6 kilót szedtem fel Barninál......míg Máténál figyeltem mikor mit eszek és 17 kiló jött rám....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok csajszik :D

Látom gyarapodik a kis csapat :lol: Üdv. az újakanak 8)

Hát már nekem is elegem van ebből a sok hóból,már jöhetne a tavasz, akkor olyan szép minden , és már hiányzik a napfény :)

Pampalini!! kérünk szépen egy szép pozi tesztet :wink:

Pedi!! és nem lehet kérni,hogy menjenek be és takarítsák ki azt a részt is??? :roll:

anyuc!!! ez szupi hír :D az a lényeg,hogy rendbe van minden a babóval,majd a harmadik fiú lesz :lol: :lol:

Melisch!! a kilókkal ne foglalkoz,majd lemegy a szülés után :wink:
Mit szeretnétek?? fiú v. lány???

EDI
ediii
 
 


Talán már ideje lenne lecserélni a képem :roll:
karácsony már rég volt :)

EDI
ediii
 
 


anyuc

örülök h végre meg tudtáknézni a picit.kislány is jó ám,mindegy milyen nemű lesz csak egészséges legyen :)

nálunk nem esett csak egy kis hó,ma sokat olvadt,jó nagy locs pocs van :?

melisch

ne aggódj,bizti csini pocid van :) ezért találták fel a kismama cuccokat,ha már a normális ruci kényelmetlen akkor jöhetnek a kismama rucik.szoval bátran viseld,légy bűszke a pocakodra,legalább mindenki láthatja hogy kismami vagy.és látszik rajtad legalábbis a kép alapján hogy az a poci nem hizás miatt nőt,hanem igazi kismamis pocakod van :) szoval ne aggodj.ezt a hiúságot most jól félre kell tenni,aztán majd kb 1 év mulva megint előveheted :)

pedi

remélem te is nemsokára büszkélkedhetsz a kerekedő pocakoddal,mostmár te vagy a soros :)

KépKép
bettike83
 
 


ediii valami szép képet hozz...... :)
lányok akinek már volt gyökér kezelés mit érzet?!letört a fogam/
nekem kedden reggel kell fogdokihoz mennem és sokat sírok a félelem miatt.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita!!!! nem irígyellek ...., nem szeretem a fogászatot...,sajnos vagyis nem sajnos nekem még nem volt gyökérkezelés,de biztos kapsz érzéstelenítőt és remélhetőleg nem fog fájni...., Kitartás!!

EDI
ediii
 
 


köszi ediii...még nekem se volt soha,........:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Zsuzsi: Még csak most kezdtem fórumozni. Bencénél még csak nem is olvasgattam ilyeneket. A vetélésem lelki feldolgozása során bukkantam erre az oldalra és nagyon örülök, hogy veletek beszélgethetek. :)

Pedi: Nem fogok megharagudni, ha nem írod ki a teljes nevemet! ne fáraszd magad! :wink:
A fényképeiden nagyon szép a táj, nálunk is hasonló a hóhelyzet, hatalmas fenyőfák, domboldal, érintetlen fehér hó... Nem az a latyak, ami a városban az utakon van. Egyébként nem is lenne vele baj, ha itthon lehetnék és gyönyörködhetnék benne. (Tegnap 4 bagoly üldögélt a fenyőfáinkon, ilyet még soha nem láttam, pedig 8 éve lakunk itt.)

Nitácska: Ne sírdogálj a fogorvos miatt! Ugyan ilyet nekem se csináltak még, de szerintem biztosan megfelelően érzéstelenítik majd, hogy ne fájjon!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Edii! Mi ez a hosszú ciklus? Csak nem... :wink: Na, ha Te most tényleg kismami leszel, akkor én tényleg egy boszi vagyok! :lol: Te bíztatod itt Pampalinit tesztre? Te mikor akarsz? Egyébként, nagyon örülök, hogy "meglátogattál" minket! Mi újság Veletek?

Nita! Aki már két szülést átélt, az nem félhet egy fogorvostól! :wink: Szerintem is kérj érzéstelenítőt, és akkor semmit sem fogsz érezni.

Csillavirág! Köszönöm, akkor ha nem haragszol, ezentúl egyszer Csillag leszel, ha ráérek, akkor Csillagvirág. :arrow: szóval itthonról Csillagvirág, a melóhelyemről Csillag! :wink: Egyébként, mi a férjemmel nagyon szeretjük a dimbes-dombos helyeket. Esetleg, ha tudsz, majd tölts fel Te is a környéketekről képet!

Bettike! Köszi, jól esett, hogy én vagyok a soros, de szerintem itt mindenki az "én soromban" áll! Szóval, legyünk inkább mind kismamik! :wink: Az is lehet, hogy Te előbb leszel kismami mint én, Ti is nagyon megérdemelnétek már a babót! (Főleg, ha a hf. elvégeztétek! :oops: )
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Pedi-hatalmas a hó felétek, és nagyon szép :) Szegény autó! A miénk is így nézett ki amikor a nagy hó volt, de itt most csak az eső esik, és olvag a hó, mindenhol locs-pocs-utálom!!!!!

Nita- nem jó dolog fogorvoshoz járni, én is voltam a héten, mert már 1 éve húzom és most már muszály volt elmenni. Nekem csináltak gyökérkezelést asszem 3 éve, nem volt valami kellemes dolog, de jobb mihamarabb túl esni rajta. Ja és mindenképpen kérj érzéstelenítőt! Én a sima töméshez is kértem.
Nem szoktál kalciumot inni, hogy pótold azt amit Barni "kiszív"?


Képzeljétek vettem ma egy tesztet. Mivel itt nálunk a rossmann átalakítás miatt zárva van, ezért a dm-ben vettem. Kék kupakos, az van ráírva, hogy One Minute teszt, és zöld a csomagolása. Ismeri valaki? esetleg használta már valaki? Eddig még nem lőttem el, kicsit parázok, mert eddig akárhányszor vettem tesztet, mindig megjött mire teszteltem volna. De menszi még mindig sehol, csak az érzés van meg, hogy na akkor most jön meg.....
Reggel megcsinálom.....
pampalini
 
 


Edi-nagyon titokzatos vagy ! Neked sem szokott ilyen hosszú ciklusod lenni, nem?
pampalini
 
 


Pampa! Nekem az első pozit olyan teszt mutatta ki. Mivel Te már 36.napon leszel holnap, az már tuti mutatni fogja! :wink: Egyébként meg babás tünet=mensi tünet! Én is azt mondtam, hogy Ediinek ilyen 30nap körüli ciklusai szoktak lenni, és az a 37-es hő is bíztató! De jó is lenne, ha.. Annyra szurkolok Neki és persze Neked is! Ugye reggel feljössz majd elújságolni a hírt? Nem lehet más, mint++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
pedi
Kalocsa
 
 


Köszi Pedi-aranyos vagy!!!!Pusszantás!
Jövök reggel ha lesz időm!
pampalini
 
 


Ok! Várlak! Puszi és jó éjt!
pedi
Kalocsa
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Megcsináltam a tesztet - hát teljesen negatív lett :( Ez van......

Majd este még jövök, most megyek dolgozni, kicsit korábban mint ahogy szoktam mert fincsi bombonokat gyártunk
pampalini
 
 


Kép

Pampalini!! Sajnálom......, hanyadik DPO-n vgy???? Hőd méred???
UHHH bizti finik lesznek a bombonok :P milyet készítetek???

Pedi!!! Bocsi lányok :? ha nem írjátok észre sem veszem.....
nincs sajnos maratoni ciklusom, csak mostanában nem mérem a hőm és úgy maradt..........
Ma vagyok a 10 cn., de viszont voltunk a BMC-be, megvolt a 3. napi vérvétel, majd 24-én megyünk vérvételre, az lesz a 22.nap, aznap még lesz UH, meg páromnak kiskatona vizit + vérvétel ....., és ha minden rendben akkor kezdünk az inszemmel :D

EDI
ediii
 
 


Sziasztok!

Pampa! :cry: A fenébe, úgy szurkoltam! Esetleg érdemes lenne elmenned dokihoz, hogy mitől húzódott el így ez a ciklus.

Ediii! Sebaj, mostmár sínen vagytok! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Pampalini: Sajnálom! Legközelebb sikerülnie kell!!! Drukkok mennek++++++++++++

Pedi: Szerintem szép az utcácskátok, csak ez a rengeteg hó!!! Tiszta depi vagyok már tőle! Úúúúgy unom! Brrr! Pankával sem tudunk sehova menni! Már ő sem akar kimenni!

kovacszsuzsi
 
 


pampalini

én már pedig annyire biztam benne hogy most te vagy soron babásodásban.nagyon szurkolok neked h minél előbb jöjjön végre a baba
és pedi neked is,meg persze mindenkinek :) magamnak is :lol:

KépKép
bettike83
 
 


Betti: Én is drukkolok neked! Remélem, sikerül, hamarosan, amit terveztek... :wink:

kovacszsuzsi
 
 


Sziasztok!

Pampalini, sajnálom... :cry:

Mindenkinek megy a drukk, hamarosan úgyis hoztok pozi tesztet, én tudom. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!!
kapok érzéstelenítőt de a doki mondta ha be van gyulladva fájhat:(
meg anyum mondata van folyamatosan a fejembe:(
Pampalini Barni már nem szopik:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska, próbálj úgy nekiállni, hogy nem fog fájni, hátha az segít!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze próbálok csak nehéz mert soha semmi baja nem volt a fogaimnak..és most bele a közepébe.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Beze! "Mindenkinek megy a drukk, hamarosan úgyis hoztok pozi tesztet, én tudom!"- Mi az, hogy hoztok? Talán hozunk, nem? :lol: Voltunk ma a férjemmel Szekszárdon. Nemrég értünk haza. Ma mindketten szabin voltunk és átléptünk egy kicsit csavarogni. Milyen csodaszép volt a "dombocskátok"! :wink: Csináltál már képeket?

Nita! Én azért bízom benne, hogy nem lesz olyan rossz az a gyökérkezelés. A múltkor én is nagyon féltem a fogorvostól, bár nekem csak egy töméscserém volt, de szinte az injekciót sem éreztem. Amúgy pont volt ott akkor egy pasi, akinek szintén gyölérkezelése volt, és neki is be volt gyulladva a foga. Neki azt mondta a fogorvosom, hogy amíg gyulladt nem nyúl hozzá. Kifúrta a lyukat és írt fel neki gyulladáscsökkentőt, és mondta neki, ha lejjebb megy a gyulladás, akkor csinálja meg a kezelést. Szurkolok azért Neked.

Bettike! Nagyon aranyos vagy, köszi, ki tudja, még az is lehet, hogy együtt hozzuk a pozi tesztet! :wink:

Zsuzsi! Elhiszem, hogy nem akartok kimenni, itt is mindenhol áll a víz! Borzasztó! :(
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi drága, egyelőre még biztosan nem, szerintem olyan tavasz, nyár körül már remélhetőleg hozok, ezért írtam, hogy tiétek az elsőbbség. :wink:
Ha ezt tudom, voltam ma tündérkével dm-ben. Szívesen találkoztam volna veletek. 8)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: