A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Nemigen tudok jonni a napokban, eleg elfoglalt vagyok. De latom, masok is...

Agica jobbulast nektek! :(

Kaqk, gratulalok a munkahoz, sok sikert kivanok! :D Biztos ugyes leszel! :D

Juba, kivancsi vagyok ki lakik a pocakodban! :D Szerintem kislany megint! :wink: Nem irtal Bertarol, hogy van?

Nemsokara szinhazba megyunk, gyerekeloadas lesz. (Charlie and Lola...nem tudom, Mo-on adjak-e, nagyon aranyos rajzfilm egy testverparrol, Rania nagyon szereti.) Baratnom is jon a kislanyaval. Aztan delutan elhozzuk Lilat a sulibol, es elviszem oket jatszohazba. Aztan este Lila megy haza. Huzos nap lesz! :? :lol:

Megyek is keszulodni, jovok, ha tudok! Szep napot! :wink:
N.
Vendég

Sziasztok, én is vagyok.

Csak próbálok úrrá lenni azon a fertelmes kupin, ami két nap munka után kialakult a lakásban.

:arrow:

Igyekszem jönni majd.

Kép
vindolanda

Tünde, és Te is fitti vagy :?: :lol:

Ágica, Juba minden jót Nektek.

Kaqk jó munkát.

Rángat.

Kép
vindolanda

Hát persze Vindo,kezdek éledni egy kv után,de asszem lassan iszom még egyet.. Nem az én napom ez sem...

Nekem is össze kellene pakolnom gyerkőcök szekrényét,tegnap közös erővel kerestük a mai farsangara B. Pampalini drapp felsőjét.Kiborult a szekrényből pár ruha mire találtunk egy felsőt amin elől nincs semmi..Volt,hogy egyszerre 6kéz matatott a szekrénybe.. Múlt7en szóltak,hogy ma farsang de ugye mire B. eldöntötte mi is lesz,addigra eljött a nap,nagy sürgés volt tegnap szó-szó..Úgy hogy most ma pakolhatok ruhákat is,de csak is főzés után. Ma már lent felmostam,most megyek főzni,aztán jöhetek fel. D. kint van a mamával a levegőn..

Dóri nálunk is így van a net,aztán apa szerint a router (remélem jól írtam,ha nem bocsi) azzal lesz a gond.
varga tünde

Sziasztok!

Tündi mi finomat főzől?
jó farsangolást délután :)

Kaqk van valami szép sárga vagy fehér színű ruhája Emmának?
tűzz rá pici virágokat amiket kartonból vágsz ki. A fejére meg szintén színes kartonból csinálj egy szép virágkoszorút.
max 1 óra munka és Ő lesz a tavasz hercegnője :)
egyzserű és szép jelmez.
Na meg igazán "Emmás" :lol:
milyen az a turbo diéta?

Ágica gyógypuszik mennek Petrának és neked is+++++++++++
szívesen olvasunk ám rólatok.
Abban meg biztos vagyok, hogyha beteg Petrus sokkal hamarabb meggyógyul, ha a topiktársaid is küldik neki a gyógyitó energiákat :wink:

Viranka nagyon el vagy veszve :roll:

Vindo jó takarítást
Rugó azóa barátkozott a hóval?

Niki szép napot nektek :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tünde, akkor igyál még egy kávét :wink:

Móni, hát, nem nagyon haladtunk előre hó-ügyben. A csanában van egy házikó az udvar közepén, és Rugót a gondozónők vitték be, mikor ott akart játszani :roll: :lol:

A csanát viszont nagyon szereti most, alig tudom elrángatni, volt, hogy sírt is :roll: Holnap is megy.

A pénteki órám miatt (déli 12-kor :shock: :shock: :shock: :shock: - előtte se nekem, se a hallgatóknak semmi. Megpróbáltuk áttetetni, de a tanulmányi osztály nem egyezett bele) talán nem kell mindig leadni Rugót, mert G. átvariálja a munkarendjét, ha minden jól megy. Pénteken befejezi a munkát három órával korábban, máskor meg bepótolja. Remélem, megoldható :roll:
Különben kb. havi 14 ezer kiadásunk lenne.

Nálunk is lesz farsang, de szerintem aznap nem megy Rugó a csanába.

Mindenkinek szép napot, a betegek meg gyógyuljanak meg.

Maggie, mi van veletek???
Bercó? Autó?

Kép
vindolanda

Móni: köszi, ez jól hangzik..majd ma eldönti a kistücsök...

www.turbodieta.hu

Lehet 2 hetest csinálni ott 6-8 kg-t lehet fogyni vag ytöbbet..akkor 2 hétig napi 3x ezt a port kell inni ( van 3 édes és egy sós íz) közben zöldségleves levét lehet napközben iszogatni ( só szegény)

én ennek a lifestyle változtát csinálom 1 hétig. napi 2 étkezést váltok ki ezzzel a porral, reggeli, vacsora...délben meg vmi diétásat eszem, + zöldséglé, víz...

rájöttem hogy a turmixot frissen csinálva hamar meg kell inni, akor türhető íze van, ha áll 10 perci, már nem az igazi...:-)

kiváncsi vagyok...:-) most vaniliásat iszok, de nagon szemeztem a pisztáciással is....bár hogy lehet levest enni, meg ugye én ebédelek...így inkább az édeset választottam..aki a kéthetest csinálja annak szerintem minimum 2 félét érdemes venni sós+ édes...hogy ne unja meg annyira hamar.

Niki: jó sűrű napotok lesz.:-)

Mi nem iagzán csiálunk du-ánokra programot mert Emma haza vágyik, itthon akar játszani..:-)

ma még később megyek Emmáért, mert tegnap is igaz hogy már fél órája ébren volt, de feküdt, így is csak pihen, meg hátha vissza is alszik....kevés neki az alvás, nehezen szokja a zajokat...este 3/4 kor már alszik..reggel 3/4 7 ig.:-)

Vindo: jó pakolászást, takarítást

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie: hogy van Bercó?????? Tényleg és a kisautód kész??

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Hajrá! Meg jó farsangi készülődést!

Betegeknek jobbulást!

Délutánra jó farsangot!

Akkorát nevettem a fittiségen! Tök vicces volt... :) Tudom, élőben vlsz nem volt annyira jópofa, de olyan jól írtad, Tünde! :)

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Ja, a fittin én is jót röhögtem :wink:

Rugó hét körül kelt, de ő is fitti még :roll: Jó lenne, ha aludna, de most épp relaxál Mézga Aladárra. De mindjárt beosonok és megzavarom :)

Kaqk, mennyibe kerülnek ezek a porok amúgy?
Ó, hogy nem tudnak olyat csinálni, ami finom is :roll:

Tényleg, két autótok van amúgy? Neked kell majd a munkához, vagy életed párja nem fogja használni?

A lakásban már nagyjából rend van. Ki is porszívóztam. Meg elmentünk a postára kifizetni egy gigászi gázszámlát (és a februári még gigászibb lesz, ahogy nézem a gázórát), aztán a vízműnél voltunk számlát fizetni, végül meg egy boltban.

Itt olvad és szépen süt a nap.

Kép
vindolanda

Vindo: egy autónka van..szerencsére I. 10 perc sétára dolgozik..:-) aztán 3 hónap után adnak céges autót.Na akkor lesz kető, de nem hiszem hogy I azzal járna dolgozni..benzin spórolás..:-) de lehet a sajáttal fogok dolgozni..ha az kényelmesebb....ezt mr megszoktam..és minek álljon itt a garázsba? hm nem tudom majd meglátjuk.

Porok: horror áron.7500ft és nekem ezzel a módszerrel ép csak elég lesz egy hétre. Aki a 2 hetest csinálja az tuti vesz vagy 3-at. :-(

egyébként már kezedm megszokni az ízét. Most kivételesen délben is azt ittam, mert este jönnek keresztszüleim és apu rácpontyot csinál ( afrikai harcsából )..szóval nem akarom nagyon nagy kísértésnek kitenni magam..halt zöldsalit eszek majd...

Nagyon jó lesz már dolgozni, mert Így hogy Emma sincs itthon ...elunom magam..már mindent megcsináltam amit csak lehetett...:-)

azért majd ha jön ketteseke biztos jó lesz itthon lenni vele...vagy 2 évet...de hát még csak tervben van....2-3 hónap múlva tervezzük a költözést és utánna jöhet ..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

hozok képeket

Kép

cintányérozni szeretett volna....fedőket találtam..:-)

Kép Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Én is unatkozni akarok egy kicsit! :lol:

Tényleg nem olcsó akkor ez a por :roll: De hátha jól működik :D

Az autót majd meglátjátok akkor.
Emmát Te hozod-viszed majd?

Rugó közben felélénkült, de ehhez kellett, hogy bepisiljen. Megivott fél liter kubut hazafelé (vagy négy decit, amennyi az üveg), aztán ebédelt, és aztán kitotyogott hozzám pisisen.
MOst nem hajlandó felvenni a harisnyáját, itt plattyog a talpijaival.

Kép
vindolanda

:-) egyem a szivét! :-)

Igen ha egy mód van rá akkor én szeretném vinni reggel és szeretnék f4 körül érte menni....aztán ha még el kell mennem vhova akkor már apájával ellesznek otthon...:-)
ez a terv! majd látom mennyi munka lesz hogy haladok...nagyon kíváncsi vagyok..rossz ez így hogy még semmit nem tudok és elvileg hétfőn kezdek...még lenne egy megbeszélés de hogy mikor ?????még nem szóltak.....nem sietik el..mondjuk lejönnek debrecenbe..ami szupi ..így nem nekem kell menni....

remélem is hogy jól működik ..:-) nagyon kíváncsi vagyok a cm és kg-s fogyásomra is....mondjuk elkezdtem nem vacsizni előtte...lehet az is segített..de ma reggelre majd egy kg-val kevesebb voltam..:-) remélem marad ez a tendencia...csak nehoyg ruhatárat kelljen cserélni..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Nekem is kellene venni egy-pár új ruhát :roll:
Egy farmert pl. meg 1-2 felsőt. El kellene menni a Szuperbe vagy Böszörményben keresni valami jó boltot, de ott nem ismerem a helyeket. Meg fodrászhoz is kellene mennem :roll:

Na, majd írd le akkor, hogy sikerült a fogyókúra :wink:

Nálunk Rugót én viszem általában, de nekem esik útba, meg időben is így jövünk ki jól. Egy-két alkalommal azonban már vitte G. is, pl. mikor Bp-en voltam/meg leszek is.

Majd kiforrja magát nálatok is a rendszer. Remélem, tervezhető lesz a munkád.

Kép
vindolanda

életjel :) :)

Anitja! boldog szülinapot
Dóri Boldog névnapot :)

farsang lesz itt is most épp cipőszaggató királykisasszony lesz Míra a Magyar népmesék c. rajzfilmből s természetesena legkisebb mert annak van aranyhaja :) :)

napközben vmi okból kifolyólag nincs áram 8) -ahogy B. mondja nincs álat a tvben :) - mert már állandóan ott ültek volna így vonatozunk autózunk s fáradok agyilag is :) no és néha hímzek is :)

:arrow: lejött a kv :)

KépKép
viranka

Megjöttünk B... Jó volt a farsang állítólag.. Nem lehettünk ott.

Nagyon édes Emma!!! :)

Gondolom,hogy jót nevetettek! 8)

Én ma túrógombócot főztem,meg brokkolilevest Móni..
varga tünde

Ó, most láttam csak meg Emma képeit :oops: Kaqk, nagyon szép lányod van :wink: És micsoda leggingse van :lol:

Szia Viranka :D A tévében nem vonatok mennek? :wink:
Majd fotózd le az aranyhajú királykisasszonyt akkor :D

Móni, tavasztündér én is voltam kiskoromban. Le is vagyok fotózva :roll: :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

Csak gyorsan átfutottam ezt az oldalt.

Ágica, kitartás, jobbulást, lesz ez jobb is.

Fleur, remélem jól vagytok

Juba, biztos minden rendben lesz

Rólunk: Szóval ma ctg, minden ok, péntek de. császár, holnap reggel 8 kórház, felvesznek az osztályra, ctg, aneszteziológus - mert ma nem sikerült - aztán elméletileg haza, és péntek reggel vissza. Jaj lányok, eddig szuperül viseltem minden végig jó kedvem volt, de ez a mai nap, rossz lett a kedvem, remélem elmúlik.
Fura ez a programozott császár, és a Klinikán is olyan fejetlenség van, jó, hogy az orvosom ott van, segít, de hát ugye míg vártam az altatóorvosra, akivel nem sikerült beszélni, majd holnap, mert akut császár jött közbe, szóval a műtőnél, volt egy méhen kívüli terhes, meg egy másik problémás, szóval rossz volt nézni a kiborult nőket, ezért remélem nem kell bent maradjak, holnap hanem hazajöhetek, mert én kifogok borulni, ha ott kell maradja.
Amúgy az őrző után elintézte az orvos a szobát, és nagyon aranyos volt ma is, de kimondottam szarul vagyok.
Na mindegy, remélem túl leszünk rajta, és jó élmény lesz, a lehetőségekhez képest.
Rakok ha tudok képet Robeszről, és jövök remélem még holnap, ha nem akkor majd jelentkezem Móninál, Virankánál.
Megpróbálok pihizni, meg feldobok egy pakolást, hátha jobb lesz :D

Kép
Kép
nektarin

Emma nagyon szép! Azért a kép alapján nem kell annyit fogynod, Kaqk, hogy ruhatárat kelljen cserélned! Légyszi ne vidd túlzásba!!!

Vindo, ismét vicceset írtál te is. :) Talpijaira puszi. :)

Viranka, köszi! Nincs "álat" a tv-ben? Mekkora jó ötlet! :) Ha elkapatják majd magukat a fiúk, akkor megvan, hogy kell leszokni. :) Köszi ezt is! :)
Nektek is jó farsangot!

Megyek, mert kidőltek, nem zajongok.

Ja, egyébként a laptoppal (Apa hozta a munkahelyéről) megy a net. Nemértem...

Kép
Kép
Kép
zdori

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
nektarin

Szia Nektarin!
De fura lehet, ha tudod, mikor fogsz szülni :roll:
MInden jót Nektek!!!!

Dóri, akkor most nyugi van nálatok. Bezzeg Rugó pörög reggel hét óta :?

Épp epilált nem olyan régen (utánam vette igénybe az eszközt).

Kép

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nektarin!
Lemaradtam pár körrel,miért lesz császár?
Nem emlékszem Robesznél is az volt már?
Nem tudom milyen lehet a császár,mikor Bertust szűltem majdnem az lett mert nem jól ékelődött be a feje de aztán magától megoldódott és sima szülés lett a végé.
Érdekes mert az elején mikor vajúdtam azt mondtam azt sem bánom ha császár lesz csak múljon már ez a fájdalom de mikor szóba került,hogy lehet az lesz akkor már tiltakoztam,gondoltam ha eddig szenvedtem most már nincs sok hátra végigcsinálom anélkül.
Na persze nem mintha én dönthettem volna,mert ha baj van,akkor inkább döntsenek az orvosok!
Nikinek volt ilyen Raniával,neki is előre megmondták az időpontot!
Ami szerintem nem rossz,maximum jobban izgul az ember!
De ne aggódj,próbál megnyugodni,minden rendben lesz,nagyon drukkolunk Nektek!!
Robesz édes nagyon!

Niki!
Minden oké,nem adok neki húst és majdnem hasmenése van :lol:
Hogy ettől van-e nem tudom de nagyon örülök neki,nincs sírás és ettől én nagyon nyugodt vagyok!

Emma tündéri,nagyon szép kislány!

Köszönjük a drukkokat!!!!

juba0

Életjel :D !

Képek nagyon szuperek, nagyfiúk és nagylányok gyönyörűek :D .
Olvasni nem nagyon tudok :? .
Bence szülinapja nagyon jól sikerült, élvezték a fürdést, utána mini buli is volt. Szombaton lesz a suliban farsang, Panka már nagyon várja 8) .
Mennem is kell :roll: ...
dettyk

Néhány kép, és amoda töltök fel a karácsonyi buliról 8) :
Kép Kép Kép Kép
dettyk

Na, vege ennek a napnak is, jol elfaradtunk! :D Eloadas jo volt, a vegen Rania eltunt, amig oltoztettem Alexet, baratnom a gephazban talalta meg.... :? % percig kerestuk, de nekem egy orokkevalosagnak tunt.... :( Aztan felmentunk a baratnomekhez (neki 2 eves a kislanya) nagy csendben voltak a lanyok, mire eszrevettuk, hogy Jazmin osszes furdojatekat bedobaltak a wc-be. Na, ez sem Jazmin otlete volt... :roll: :?
Aztan mentunk Lilaert, es jatszohazba.

Csak feluletesen tudtam visszaolvasni, majd holnap.

Juba, orulok! :D
Kaqk, most eloszor latlak teged Emmaban, eddig mindig azt gondoltam, I-re hasonlit...Az elso kepen nagyon rad... :D Nagyon szep kislany! :D

Nektarin, programozott csaszar szuper! :D Bar nekem elobb beindult a szules par nappal! :lol:

Kepzeljetek, altalanosban volt egy lany, aki a legjobb baratnom volt, aztan kozepiskolaba mentunk, es nem lattam tobbet...aztan ma eszembe jutott, gondoltam megkeresem iwiw-en, de csak az anyukajat talaltam meg...Es kepzeljetek a baratnom meghalt 2006-ban....volt egy kislanya is, akkor Rania korabeli....hat en ugy sirtam...most irtam az anyukajanak, hogy mi tortent...
Na, megyek, meg csak most fogunk vacsorazni.

Holnap jovok
Puszi
Vendég

Ezt elfelejtettem tegnap:
Kép Papa ajándéka Bencének :D
dettyk

Szép napot mindenkinek :D ! Megyek dolgozni :roll: .
dettyk

Jó reggelt!

A változatosság miatt megint havazott.
Évek óta nem esett ennyi hó :shock:
Az éjjel Pötike bulizott hajnal 5-kor meg cicus kelt :roll:
Mindjárt iszom még kávét.

Dettyk ez a festmény nagyon szép :D
űapud nagyon ügyes, na meg a modell is helyes :wink:
jó lehetett a fürdőzés :lol:

Kaqk Emma nagyon cuki :lol:

Niki jó sok elevenség van Raniába :lol:
Cicussal biztos megtalálnák hamar a közös hangot :wink:

Nektarin szuper képek :lol:
Tegyél már fel kérlek egy pocakos fotót, így gyorsan szülés előtt :roll:
Akár amoda is lehet :D
Nagyon várom ám az üzidet :lol:

:arrow: szomjan akar halni csincike

KépKép
Kép Kép
l.móni

Napsugarast :)

Bálint alszik 1órája kb :) lepihent fáradt volt aludni akart :) persze korán kelt ismét...

Móni!
itt is esett hó,de mikor mentünk oviba akkor esőféle csepegett :(

Dettyk!
ügyi Apud :9 s a Leo és fredben rajzolt :) :) :)

Vindo!
ígérem lefényképezi Apja :) haja miből lesz még nem tudom .) léehet veszek sprayt és lefújom Neki :) tuti élvezné:) :) megnézem hátha megvan aza mesénk :)
amúgy B. is utálta a havat :) ki sem lehetet vinni olyan hisztit levágott :) mikor múltkor esett na akkor fedezte fel milyen jó :)

gyerekekről képek édesek :)

KépKép
viranka

Dettyk! Wow! Tök jó!

Móni, akkor rádférne egy kis pihenés...

Báló milyen jófej! Nálunk még 1x sem volt olyan, hogy magátólment volna aludni manó. De amikor leteszem, legalább nem tiltakozik. :)

Jó reggelt mindenkinek!

Nektarin, nekem is tetszenek a képek! :) Huh, mindjárt itt lesz pocaklakó!! Sokat gondolunk rátok!

Niki, Móni! Ezek a lányok milyen elvenek! :)

Megyek, mert sok dolog vár...

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó

Nektarin ++++++++++++++++++gondolom már izgulsz! Várjuk a híreket! Robesz kivel lesz míg a korházban leszel? apájával?

Tehetnél poci fotót!!!!!!!!!!!!

Dettyk: biztos szupi volt a szülinap , és a Bence festmény..nagyon szuper! ügyes apud nagyon!!!

Rugó epilálás közben..:-)

Itt eső esik..:-(

Nagyon türelmetlen voltam, ezért küldtem egy sms-t a főnöknek. hívott is, h hétfőn megyek a mostani képviselővel aztán majd a nagyker képviselőével aztán terület osztás, okítás. végre

Emmának nagyon nem megy az alvás..annyi a zaj..tegnap max 1 órát a ludt és annnnnyira fáradt hogy este 11 órát alszik mukk nélkül..és bírna még..csak ugye indulunk.....

Tegnap elkészült a jelmez.tündérke lesz..fel is próbálta..hozok képet, mert sajna mi nem lehetünk ott, és nem igen készül kép róla ha én nem csinálok......

KépKép
kaqk
Debrecen

Apa csinált 1-2 villám képet...:-)

akkor itt a mi kis pillangó-tündér lánykánk.( nem tudta eldönteni mi legyen)
na nem ezzel a harisnyával, meg felsővel. meg van hozzá egy kis fejpánt is...

Kép

Kép

Hát így sikerült hirtelenjében..:-) de a bölcsibe szerintem jó lesz..majd oviba, suliba kell a komolyabb alkotás..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Jaj lányok, micsoda édes farsangi jelmezeket látok! :)

Nektarin!
Nagyon aranyos Robesz!
Akkor jól olvastam, holnap lesz a nagy nap? Szorítok!!!

Kaqk!
Emmácska nagyon tündéri ebben a lepketündér jelmezben! :)
Örülök, hogy a munka sikerülni látszik!

Vindo!
Epiláló Rugó! :lol:

Detti!
Szuper a kép!

Niki!
Rania nem semmi kislány! Én is biztos frászt kaptam volna, ha eltűnik valamelyik.
Sajnálom a barátnődet. :(

KÉpzeld, itt a ltp-n is van balettoktatás, de csak 4 éves kortól. Én is gondoltam, h Zsuzsunak nem ártana egy kis balett, csak amíg tetszik neki. Tegnap el is mentünk megnézni, hol van a balettiskola. Volt kitéve néhány fénykép balettozó kislányokról, kérdeztem, szeretné-e kipróbálni. Azt mondta igen, és azóta csak azt emlegeti.

Móni!
Akkor nem sokat hagynak pihenni a gyerkőcök. :wink:

Viranka!
Igen, képet mindenképpen!

Juba!
Na végre, hogy előbújtál. :)

Kép
gica1

Balett? én is vinném Emmát, meg valami tornára is, de minden csak 3-4 éves kortól van..:-(

Maggie???????

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Mi is megvagyunk, csak tegnap sokat voltunk kint, olyan jó idő volt, nem úgy mint ma :? itt esik

Kaqk nagyon kreativ vagy, Emma továbbra is álomszép!

Dettyk, szupi képek! Apukát nagyon ügyes!

Nektarin, te is a végére értél:-) várjuk a hireket!!!!

Vera, csak nem rendeződik ez a koránkelés:-( könyvet nem találom
:evil:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Gyors bekukk B.vel olvasunk sokat beszélgetünk,ilyenkor mikor D. alszik lehet nyugisan beszélgetni,mert különben bele csicsereg mindenbe. :D

Találtam egy nagyon édes jó oldalt nekem tetszik,igaz még nem böngésztem át teljesen,de a mese film felhozatal is jónak tűnik.Meg mondókák is vannak nézzétek meg,de lehet ti már megtaláltátok: http://gyerek-kucko.gportal.hu/

Nagyon jó lesz és édes benne Emma Kaqk! És nem is tűnik gyors munkának,szép lett! Ügyes vagy.. :)

Móni pihenj ám!!!

Mi is 6körül ébredtünk,f7kor már felöltöztünk és mentünk le.7kor reggeliztünk és n8kor már indultunk oviba,szánkóval,mert itt is esett a hó,meg most is néha.Meg esik eső is ha rájön :x
varga tünde

Detty papa nagyon ügyes!!

Nektarin már szül :shock: elröpült az idő....
varga tünde

Sziasztok,

No hát túl a kórházon, felvettek az osztályra, miután ctg, pisi, vérnyomás, aneszteziológus, ekg, ambulancia. Mondtam, hogy szeretnék hazamenni, a főnővér, úgy nézett rám, mint aki embert ölt, hogy ez itt nem szokás, bla, bla, bla. Aztán az osztályos orvos, nagyon aranyos volt, mondta, hogy semmi gond, ne foglalkozzak vele, minden ok, reggel 1/2 5-re menjek :shock:
Így hát most reggel megyek 1/2 5-re és császár olyan 8-9 körül lesz, aztán őrző, és végül a gyerekágy, elvileg 1 vagy 2 ágyas szobát intézett az orvosom.
Most szétpakoltam a cuccom kétfelé, mert a császáros őrzőbe, nem lehet vinni mindent, begyúrtam a fasírott a fiúknak, és megyek pihizni.
Jaj kicsit izgulok, furcsa lesz.

Kaqk, igen Apájával lesz, meg ugye Anyummal, amíg szülünk, meg Anya elég rugalmas, itt is alszik, jön-megy, nyugdíjas lett, januártól:)

Pocakos képet csináltam, de csak fehérneműset, majd még meglátom felteszem-e :oops:

Niki, szóval szuper, hááát nekem kicsit bizar, de majd meglátjuk, fájások nincsenek, néha egy-két rendszertelen jóslófájás, de a méhszájam is 1 ujjnyi.

Na küldöm a híreket, gondoljatok Ránk, sok puszi mindenkinek.

Kép
Kép
nektarin

Nektarin holnap hajnaltól gondolunk rátok! ++++++++++++++

köszi a dicsit, ez az első ilyen alkotásom..:-)

Ma már jobban ment picit az alvás....nem volt sok 1,5 óra, de aztán még egy órát pihent csendben az ágyon...az is vmi...így ma sokkal vidámabban, és nem sápadtan, fáradtan jött ki..:-) minidg olyan éhes, szomjas a drágám...

én meg megbotlottam a notebook, táp vezetékében és ráestem térdel az ágy sarkára..hát az hogy csillagokat láttam semmi, irtóra fájt, elég rossz helyen sikerült megütni. Azóta is fáj....de Emma azt mondta: "mindjárt meggyógyul anya és nem fog fájni." ebben reménykedem :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Nektarin! Gondolunk rátok!!! Akkor tök jó, hogy hazaengedtek! A főnővérek mindig nagyon okosak...

Kaqk, jajj, szegény! De tündérkéd biztosan meggyógyít! Nagyon szép lett a jelmeze. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok, én is beesek végre.

Most este értünk haza, és holnap is megyünk, de akkor Rugó jön velem, csak pár hallgatóval kell találkoznom kb. 5 percre, azért nem adom le a csanába napidíjért.
Továbbra is jól érzi magát, alig tudom elhúzni délutánonként.

Nektarin, +++++++++++

Emma jelmezben is szép :D

MOst másra nem telik, kicsit fáradt is vagyok.

Pakolni, teregetni, fürdetni :arrow: :arrow:

Majd hétvégén jobban itt leszek, remélem, meg hétfőn is szabad vagyok.

Kép
vindolanda

Nektarin!!!!!! Haaaaajrááááá!

Vindo, pihenj jól!

Kép
Kép
Kép
zdori

Nektarin! Gondolok rátok+++++
varga tünde

Hajrá Nektarin!!!!

Dóri, igyekszem, éjszaka elég jól is aludtam, kb. nyolc órát. MOst együtt megyünk Böszörménybe Rugóval, beiratkozok ott is a könyvtárba, meg teszünk-veszünk :wink:

Délután már itt leszek.

Vissza fogok kapcsolódni, úgy tervezem :x :? :evil:

Jövő héten meg szerdára tettek egy oktatói értekezletet. A hossza kb. 25 perc. Na, ezért sem megyünk a csanába 3500 ft-ért. Megkértem a tanszéki adminisztrátort, hogy vigyázzon Rugóra addig. Nagyon kedves hölgy, meg is ígérte, hogy kisegít :D

Reggelizni :arrow:

Kép
vindolanda

Nektarin...juj de izgi...már nagyon várjuk a híreket!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt mindenkinek!

Emma már bölcsiben, be is öltözött..a kis tündérpillangó..annyira meg volt illetődve a többi beöltözött gyerektől, hogy meg sem moccant...:-) szólt a zene tánciztak,.....remélem jó kis napjuk lesz.

ma folytatoma takarítást..:-(

a diétát egész jól bírom...azt hittem rosszabb lesz..de nem. anniyra nem is kívánok semmit, mert tudom h délben ehetek valamicskét..a turmix ízét is megszoktam.

egyébként nem volt valami jó éjszakánk..Emma megint olyan sokszor álmában beszélt..menni is kellett megnyugtatni, susogni....már várom a szombatot,, hátha aludhatunk egy jót......mivel délben keveset alszik..reggel még bírna, csak ugye bölcsi.....de holnap..remélem !!!!!!!++++++++++++++++++

Eltünt csajok! Jelentkezzetek!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Küldtem a gmailre jó pár sütés nélküli torta receptjét. Finomakat.. :)

Most tökfőzeléket csinálok,meg közben zserbót,aztán holnap tortát B.nek.. Ennek keresem a megfelelő receptet-gyorsat és finomat.. :)

Kaqk az unokanővérem is itt neki nem használt,igaz sz.tem róla nincs is mit leadni,de állandóan fogyizik..De elég húzós az ára a turbódiétának,már én is szemeztem vele..
varga tünde

Jó reggelt!

Kaqk kiváncsi vagyok az eredményre:-) ha beválik, akkor nem is olyan drága:-)Sajnálom, hogy Emma nem tudja kialudni magát a bölcsiben. De én nem is értem, hogy miért nincsen csend alvás időben :roll:

Tündi ügyes csaj vagy!

Vindo Rugó jól ellesz a tanszéken:-)

Vajon megszületett már kis Kristóf?

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: