Szem kipattant, gyors visszaolvasás aztán tanulás 8-ig.
Vaya,
Mindenféle gondolatoknak hess.
Dokitól és szülésznőtől foltozás közben elnézést kértem, mondták nyugi nem én vagyok az első a praxisukban.
Sajti,
Zurad nagyon jó
Mieza,
Kérlek ne stresszelj. Tényleg nem szabad.
Pancsi,
Érdekes de nem volt dundi a fiam, 4300 cm 57 cm, tény a legnagyobb baba volt akkor az osztályon, nem lehetett nem észrevenni, amikor mentem érte a csecsemőosztályra. Úgy hívták h a kis ovis.
25-én megyek magánba a dokimhoz, remélem akkor már látjuk h mi van a lába között
Olvasom h meg vagy fázva, szegény, jobbulást.
Vicky,
Sajnálom h nem megy a szopizás.
Nagyon nehezen bírtam a fájdalmakat, mivel két héttel túlhordtam Marcit, dec 11-én kellett volna megérkeznie és 23-án még zárt méhszáj, tiszta víz, jó szívhang, jó lepény volt így azért parásan mentem be, kaptam egy beindítót, és azért pár óra alatt produkáltam 4 cm-t, hááááát nem volt egy leányálom. De tény, rengeteget jelentett h a férjem végig ott volt, segített, nyugtatott, és most is így tervezzük.
Nem olvastam a másik fórumot, de jó tanács, ha Barbus alszik akkor Te is aludj mindenképpen.
Szöszi,
Sziiiiija. Öleléseket küldök Neked.
Macs,
Éjszaka Veled álmodtam. Nagyon sokat gondolok Rátok.
Muzsi,
Úgy volt h szülés előtt fogok vizsgázni, de nem tudtam h felsőfok egy évben csak kétszer van, így kénytelen vagyok a novemberire menni.
Énapa mindenképpen ott szeretne lenne a második születésénél is. Azt mondta minden férfinak részesének kellene lennie ennek a csodálatos eseménynek. Nagyon nem bánta meg h ott volt, sőt !!!! és nem tudta volna elviselni h mindezt egyedül kellett volna átélnem és látta ő is hogy mennyire szükségem volt rá és ez csak mégjobban megerősítette a kapcsolatunkat és az érzéseinket egymás iránt (na ezt most ő diktálta
Gondolok Rátok, várjuk a híreket.

bicikli