Éjszakai bagoly jelentkezik. Szinte semmit nem aludtam az éjjel.

Ma megjártam a CTG-t meg az UH-t, uh-n azt mondták, nagyon lent van a feje, alig tudják mérni. Így dokim megvizsgált, nekem egyáltalán nem fájt. Méhnyak kissé megrövidült, de méhszáj zárt (nem is nagyon érte el a doki), és a feje kimozdítható. Péntekre újabb CTG és vizsgálat van előirányozva. Jóslóknak örülünk, ezt mondta a dokim. Viszont zárt méhszájjal szóba sem jön az indítás, így várunk. Most nem is baj, nem vagyok még jól. Boriról ne is beszéljünk. Délelőtt kiakasztotta az apját, nem lehetett vele bírni, még a gyerekorvoshoz is elvitte, mert nagyon megijedt. Amikor hazaértem, akkor feküdtek le, de persze hiába volt hót fáradt a gyerek, nem akart aludni. Odafeküdtem melléjük, bevackolódott hozzám, s még javában fennhangon meséltük egymásnak apával, hogy mi volt, erre hallom, egyenletesen szuszog. Anyahiány, de ijesztő a mérete.
Ja, még annyit, hogy a kórházban a gyerekorvosok már kérdezgették a dokim, hogy mi van Bori-hugival, jön-e már? Tök jó, hogy számítanak rá és várják! Uh-n súlytipp: bő 3 kg.