A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hú Dóri neked tegnap volt a névnapod :oops: :oops:

Sok boldog névnapot utólag is :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Boldog névnapot kívánunk Dórinak!

Hát, csak annyi, hogy eltemették a főszereplő bátyját, ő meg űrhajóval megérkezik Pandorára :roll: És a kezdeti nehézségek után beilleszkedik a csapatba :wink:

Akkor a Te párod is belehúzott tegnap???? :?

G. azt mondta, hogy ez még egy sima két dés változat, majd később - különösen a dvd-nél - jön ki olyan színkeveréssel, ami már három dében is nézhető. De tudnak trükközni a szemüvegekkel, mert úgy keverik a színeket, hogy csak bizonyos szemüveggel legyen jó. Szerinte. Én ehhez nem értek.

Móni, igen, a komód már kész van, és kb. egy óra munka van hátra a galéria padlójából is 8)
Tegnap fél tízkor hagyta abba G.
Rugó elég későn aludt el, 11 előtt tudtam elkezdeni a munkáimat.

De azért tőled többet aludtam :roll:

Mi bementünk Db-be az egyetemre, de az zárva volt, pedig kettőig nyitva kellett volna lennie.
Kész főnyeremény, de legalább gyakoroltam latyakos vezetést holnapra :wink:

Rugó leragadt kinn a garázsban, nem akar bejönni. De ki sem megy a garázsból, mert ugye hóra nem lép :lol:

Megyek is, lassan bejönnek a férfiak.

:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Lottinak boldog szülinapot!
Dóri! Boldog névnapot!

Sajnos még olvasni sincs időm Titeket...
Ha itthon vagyok, Szeli nem igazán hagyja, hogy ideüljek... :?
A munka jó továbbra is, holnap is megyünk oktatásra!

Kaqk! Lesz Neked is munka? Nem tudtam visszaolvasni... Hol sikerült???

Kép

Kép
regcsiken14

Szia Regina!!

Képzeljétek, Rugó hajlandó volt egy-két lépést tenni a hóban, sőt meg is fogta :shock:
De csak G. lábnyomaiban haladt pár métert :roll:

Mire kitavaszodik, lehet, meg is barátkozik a téllel.

Kép
vindolanda

Az első lépések a hóban:

Kép

Látható a garázs, a kis kerti tároló, és az is, hogy hólapátolás nélkül is boldogan élünk egyelőre, mert még nincs olyan sok hó.
Ja, és a kutya is ott figyel hátul.

Kép
vindolanda

Nem mertem kérdezni, de akkor ezek szerint Rugónak nem a lábával, hanem a hóval van baja, ugye, Vindo? Ügyi Rugó! Menjél csak a hóba! :)
Onnan láttam, mikor elfogadta a megbízatást. De hogy kerülnek oda? MIlyen a Föld? Mi történt a lábával? Miért halt meg a bátyja? Róla nem is tudtam, hogy volt... Szóval az előzmények érdekelnek. Az egész Pandorás cucot már láttam...

Regi, további jó munkát!

Köszönöm a köszöntéseket! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Hát, a bátyját kirabolták, és úgy halt meg. A földet nem nagyon mutatták, a sérülés meg gondolom tengerészgyalogos-sérülés lehet :roll:

A Pandorára űrhajóval mennek, lefagyasztva, az út 5-6 évig tartott.

Igen, a hótól fél.
Tavaly sem ment bele, végig cipeltem. Idén csak babakocsiban ment ki :roll: Meg ha nincs hó :roll:

Kép
vindolanda

Na, a galériánk kész is lett. Mármint a padló.

Este nem leszek, Rugót szeretném letenni nyolc körül, aztán dolgozom.

Szép estét.

Holnap meg Böszörmény.

Kép
vindolanda

Vindo ezt ,, csak " Neked:-)
Kép

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Most gyorsan utolsó oldalt átpörgettem.
És Heni hát Áront először én is néztem, hogy honnan szedted ezt a kislányt :oops: de lehet hirtelen csak a ruci miatt. Viszont a vigyori képen azért nem csajos :) szép kis fiúcska.

Avatar gyorsan pörgettem, hogy ne olvassam el a story-t mi is szeretnénk megnézni 3Dbe ez lesz 5.házassági évfordulós ajándék magunknak :)

És mi volt még Panndi gondolom már égsz a vágytól, hogy egyél :)

Vindo nektek gratula a galériához.

Móni emléxem még régen kérdezted...igen jött anyósom.

Lottinak boldog szülinapot és Dóri neked boldog névnapot!

Nem tudom most ennyi jutott eszembe emlékezetből.

Amúgy csütörtökön Lilla csana-ban volt és én egész nap rohantam.
Bevásárlás, takarítás, főzés, mosás, rendrakás.
Pénteken P itthon volt, de akkor is volt valami csak emlékeznék mi.
Azt tudom, hogy este a kajákat készítettem elő szombatra. Szombaton meg ma anyós. Viszonylag zökkenőmentesen, ha mindig így menne, azzal már kiegyeznék. Lilla meg szerencsére most nagyon édes volt vele és ez nagyon sokat dobott a hangulaton.
Ma meg jó nagyot havaskodtunk. Hóangyalt is csinált meg belegázolt a térdig érő hóba :) édes volt nagyon. Aztán délután még apával is lement kocsit takarítani. Mikor feljöttek olyan fáradt volt (du. nem volt hajlandó aludni) hogy mindenfélével piszkáltuk hogy fél 5kor el ne aludjon. Aztán meg fürdés után meg úgy felpörgött, hogy kellett neki fél-háromnegyed óra mire lehiggadt, de így is háromnegyed 8kor már aludt.

Ja és kapott csütörtökön egy lovas Jázminos mesekönyvet. Azóta naponta 2x is el kell olvasnom és szerencsére van rajta reklám is a többi kötetről és a lányom minden este szeretné valamelyik másik könyvet is :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Ja és tejcsi is nagyjából rendben...igen Móni igyekszem az agyam megfelelő módon beállítani :wink: :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

egy elveszett bárány... :oops:
Apa öccsének a gépéről irok, a mamáktól. (Ezen a laptopon nem találom a hosszú i betűt).
Felújitjuk a két szobát otthon, igy pár napra de költöztünk. Ez lesz az utolsó lépés és rendben leszünk.
gegi jól van, hihetetlen nagy arc, Zsozsikám tegnap este kezdett köhögni, napközben láza is volt, most este csak hőemelkedése.

Gegi most azt kezdte el négy napja, hogy hajnalban (Viranka gondolok ám rád! :) ) felsir, nem tudom megnyugtatni, beveszem az ágyba Zsozsi és én közém, és ott alszik. Zsozsikám meg puszilgatja.
Nem tudom miért van, de van egy sejtésem: Valami szeparációs szorongás-féle zajlik most nála.

Nagyon drukkolok Nektarin miatt, és sokat gondolok Mónira is! :)

Jaj, most is dolgozunk Apával, skype-n beszélünk éppen, de én mindjárt megyek alukálni.

Kép
Kép
Kép
gremese

MIndnekinek jó éjt!

Emese, Fleur, jó, hogy jöttetek! Köszi az életjelet! :)

Heni, azért nekem is tetszik a fotó! :)

Vindo, köszi! :) Mostmár értem vmennyire... :) Csak azt nem, hogy hogy a viharba került ebbe a történetbe a főhős... :) Na mindegy is. :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Dóri, az ikertestvérét ölték meg, akinek készült az avatar, és mivel egy ilyen drága, felajánlották neki, hogy ugorjon be helyette. Más nem tudna hozzákapcsolódni :o

Heni, igen csinos francia fiút látok ülni egy olyan szőnyegen, mint a miénk :lol: :lol: :lol:
Használjátok egészséggel.

Emese, azért pihenj is.
Gegi hogy áll a fogakkal? Nem lehet, hogy a szemfogak jönnek neki?

Fleur, örülök Lilla jó napjának :D
Rugó is kidőlt nyolc után tíz perccel tegnap 8)

MOst mennem kell, mert lassan keltem Rugót, aztán indulunk. Ma nem nagyon leszek.
G. nyolc körül ér haza este. ÁÁÁ.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Jo reggelt!

Vegre ide jutottam, jo esemenydus hetvegem volt... :? :D

Mindjart vegig olvasom, amit irtatok! :)

Anitja! Boldog Szuletesnapot Kivanunk!
Vendég

Sziasztok!

Tegnap cicus nem aludt napközben, fogalmam sincs hogy bírta :roll: Este viszont fürdés nélkül kidőlt 7:05-kor. =.04-kor még megkértem, hogy maradjon egy kicsit csendben, játszunk csendjátékot. Mondta jó anyuci. A következő percben aludt is. Reggel 6-ig :D és én is kipihentem magam :D

Mesi akkor hamarosan készen lesztek, de jó :lol:
cicus alvása akkor romlott el mikor jöttek a fogai :roll:

Fleur örülök, hogy nem volt gond anyóssal :D
csak maradjon is így.

Vindo jó nagy udvarotok van.
Majd lesz idő amikor be sem tudod imádkozni Rugót a hóból :wink:

Regina nem baj ha nem olvasól vissza.
Írj magatokról kérlek.
Szelikét is régen láttuk már.

Juba na kiderült, hogy kislányotok vagy kisfiatok lesz?
Gyere mesélj kérlek :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Vindo 8) jó munkát Neked mára:-)

Dóri örülök, hogy neked is teccett:-)

Emese biztosan szuperül megcsináltátok a lakást:-) Áron is csak mellettem tud nyugodtam durmolni :roll: napközben jól alszik a helyén, este is ott alszik el, de éjszaka kéri magát mellém :roll:
Egyébként fogak is lehetnek ludasak :roll:

Fleur örülök a hó hvgének:-)de azért pihenj, az is fontos a tejcsinek
:wink:

Heni
KépKép
heni81

Anitja boldog születésnapot

Niki gyere mesélj :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, szoval:
penteken mentunk S. kollegaival vacsorazni indiaiba. Jo sokan voltunk. Senki nem akart a nagyfonok melle ulni, hat engem ultettek oda, de 2 pohar vorosbor utan megeredt a nyelvem, ugyhogy jol elvoltunk. :lol: Utana meg egy pub-ba mentunk.
Szombaton bevasaroltunk, elvittuk Raniat balettre, aztan mentem Londonba a baratnom baby shower partyjara. Jo volt, bar em hulla faradt voltam, meg hianyzott a csalad is, nem voltam meg igy tavol toluk... :?
Tegnap S. elment fallabdazni delben, igy en a gyerekekkel bementem a varosba, hazajottunk, vacsit foztunk, gyerekek 6-kor agyba, mi meg filmet neztunk George Bush-rol... :lol: Ennyi volt a hetvege. :D

Szuperek a havas kepek! :D Heni, szep az uj szonyeg :D
Vendég

Niki mozgalmas volt akkor a hvge:-) én állandóan itthon punnyadok a 2 gyerekkel :roll: lehet már megy az agyamra is.
Szönyeg annyira szuper, hogy ma Péterke kihurcolkodott a szobájából:-)

Nagyon hamar ideges leszek, amúgy is hirtelen természetű vagyok, de most még jobban, és azt mind Lalira zúditom, elgondolkodtam, hogy lehet valami nyugtató volna jó, mert a csokit ugye teljesen kiiktattam ( PAnndi itt a + 10 kg, ami még amikor taliztunk májusban nem volt :oops: ) a magne B6 is nagy étvágyat csinál. :evil:
Szóval most várom, hogy tavaszodjon :roll: hátha többet tudunk jönni menni és majd ez nekem is jót tesz.

Heni
KépKép
heni81

En szeretek jonni-menni, de amugy elvagyok otthon is, csak itt az a baj, hogy mindig sotetseg van....es ha itthon vagyok, nagyon deprimalo....ugyhogy inkabb csinalok programokat, de sajnos ez mindig valami benti....ilyen, hogy jatszoter, meg ilyesmi csak nagyon ritkan johet szoba, mert mindig esik. De ha mennenk is...a jatszoterek uresek.. :?
Mozdulj ki tobbet, az nagyon sokat segit! :)
Vendég

Csak gyors életjel. Kicsit náthásak vagyunk. Zsuzsu kezdte, GErgő folytatja. Szerencsére nem lázasok, csak újból folyik az orruk... :(

Niki!
Mozgalmas hétvégéd volt! :)
Az állandó bezártság elég rossz, én sem nagyon bírom, bár mi, ugyan nem sokfele, csak a ltp-n belül, de mászkálunk.

Heni!
Nyugi, eljön majd az a tavasz!
Férjed lába hogy van, most, h dolgozik?
Aranyosak a havas fiúk!

Mesi!
Örülök, h lassan elkészültök!

Vindo!
Na, csak alakul az a havas dolog! :) És honnan fényképeztél? Olyan magaslati dolognak tűnik!

Móni!
Örülök, h tudtál aludni!

Regi!
Tényleg pár szót majd rólatok mesélj majd!

Most mennem kell, pusz

Kép
gica1

Csak rohanva...
Sajnos holnap is mennem kell, meg csütörtökön is. Ráadásul előfordulhat, hogy pénteken is - de aztán majd kialakul a menetrendem.
Három napra tették az óráimat :x :x :x

Gica, a galéria ablakából fotóztam.
Jobbulást a gyerekeknek.

Bezártság: alapvetően szeretem, de csak akkor, ha magamban vagyok - inkább voltam régebben, néha napokig. Rugóval viszont az agyamra megy, néha már a tesco is esemény :roll:

Móni, aludt Gréta napközben?

Niki, akkor nagy party-arc vagy :lol:

Anitja, boldog születésnapot.

Rángat :arrow:

Kép
vindolanda

Anitja Boldog Születésnapot!

Sziasztok

itt minden ok. Emma nagyon ügyes volt, leküdt, a gondozó néni simizte és el is aludt ...12:20 kor, 2 x felsírt vmelyik gyerek..ezért felnézett, de aludt tovább, majd 2 kor kelt fel..olyan édesen jött ki hozzám. :-) Remélem mindig ilyen jól fog menni. :-)

munka: úgy néz ki minden ok, 15 én kezdhetek. még lesz egy beszélgetés de remélem ezen már nem változtat semmi. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hogy hobb kedvünk legyen, sütöttünk aranygaluskát, könnyen ment, mert volt ám 2 szorgos kéz a segitségemre:
Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Anitja boldog szülinapot!!!!

Kaqk ++++++++ biztosan minden ok lesz:-)

Vindo :evil:

Péterke ma kakilt egy jó nagyot , majd közölt, anya ez egy nagy fagyi torta :shock:

Niki, jogy tudnak már 6kor aludni a gyerekek? napközben egyáltatlán nem alszanak? Reggel mikor kelnek?

Heni
KépKép
heni81

Anitja Boldog szülinapot!

Móni
Én is 6kor keltem, csak én nem aludtam ilyen jót :evil: negyed 6tól meg szinte semmit. :( remélem a ma este jobb lesz. Hamarosan megyek is aludni.

Döncike megint elég gyakran kel este :? díjaznám, ha megint visszaállna, h fél 5kor kel először. Ma is kelt negyed kettőkor, aztán 4kor (akkor nem evett csak átraktam az ágyába mert ébredezett) aztán negyed 6 és 6. Jajj....ha nem lenne kettő nem érezném úgy, h rosszul alszik, mert napközben tudnék pihenni, de így izgi. Főleg mivel Lilla ha már alig áll a lábán akkor sem alszik itthon napközben.....de cserébe legalább korán fekszik.

Mesi
Jó, h jelentkeztél :) és de jó, h nemsokára lakás is kész. Majd várjuk a képeket. Ha ráértek és nem beteg senki hozzánk is jöhettek ám bandázni :)

Én utálom a bezártságot és a semmit tevést. Néha jó, de nem bírom sokáig. Így a gyerekekkel is egyre gyakrabban csinálunk programokat most már, hogy Dani is lassan 3 hónapos lesz.
Amúgy ma elmentünk Ringatóra, nagyon rég nem voltunk, mert az utolsó pár nem sikerült jól...de most nagyon jó volt, Lilla olyan jól érezte magát. Azt hiszem jövő héten is megpróbáljuk és jövő hónapban kezdjük Danival a babaúszást :)

Heni
Van ilyen nyugtató teakeverék (gyógynövényes) esetleg próbáld meg azt, meg Sedatif PC. Azt huzamosabb ideig is szedheted. Nekem segített a nehéz időszakban.

Kaqk
Emma mindig olyan kis ügyes. És gratulálok a munkához, ez remek hír :) és akkor nemsokára ketteske is jöhet.

Na megyek elteszem magam aludni

KépKép
KépKép
fleur

Anitja!
Boldog szülinapot!!!!!!!!!!

Kép
gica1

Fleur én nem akarlak elkeseriteni, de nálunk Áron 3 hós koráig nagyon jól aludt, majd a fogacskák indulásával borzasztó lett, van éjszaka, hogy óránként is felébred, csak cicin nyugszik meg, alszik vissza. Tudom mit érzel, én épp a minap konstatáltam, hogy lassan 3 éve nem aludtam ki magam normálisan :roll: Sense Lottija is sokat ébred, ha jól emlékszem:roll: Cicizés is közre jáccik szerintem.
:roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni, hát ilyen segítséggel arany életed lehet :lol:

Ébredés: Amíg jöttek a fogai, Rugó folyamatosan kelt éjjel - volt, hogy hússzor is :shock: Kisebb javuló periódusok voltak, de általában akkor is felkelt párszor.
Neki a foga volt leginkább - meg szeretett is ébredni a kis sutyi. Az éjszakai szoptatás számomra nem volt zavaró, általában félálomban nyomtuk :roll: Reggel nem is emlékeztem legtöbbször, hányszor csináltuk.
Rugó Nurofent kapott, ha már nagyon ki voltam, akkor csak 2-3 alkalommal ébredt. Ó, azok a régi szép idők :roll:

Fleur, Heni, vigyázzatok magatokra :!:

Most mennem kell.
Rugó már fenn van, de ma időre megyek, nem késhetek el.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vindo jó munkát!!!!! de este gyere :wink:

Péterke kb 2 hete megint mintha dadogna :evil: :( :( :( hirtelen megint nőtt egy csomót a szókincse, egyre többet beszél. Kicsit utána olvastam, hogy mi is lehet a kiváltó ok, ezt találtam:
[quote]
írta:
A beszédfejlődés során, két-hároméves kor körül, sok kisgyermek a dadogáshoz hasonló tüneteket mutat: egy-egy szótagot, szót, szókapcsolatot megismétel. Itt nem esik esőső. Hova-hova-hova ment a cica? Ha a szülő észreveszi ezeket az ismétléseket, megijedhet, hogy a kisfia-kislánya dadog, holott ebben az esetben nem erről van szó.

Velünk, felnőttekkel is megesik, hogy valamit nem tudunk azonnal kimondani… Gyermekkorban a beszédmozgások még ügyetlenebbek, és az ismétléseket az is okozhatja, hogy a gyermek a meglévő, még szegényes szókincsével nehezen tudja kifejezni azt, amit szeretne. A szavak ismétlése közben gondolkodik, időt nyer, hogy megkeresse a megfelelő kifejezést arra, amit közölni szeretne, a gondolatai előbbre járnak, mint a beszéde. Míg a valódi dadogás esetében jellemző, hogy a dadogó fél a beszédtől, nem szívesen beszélget, addig ezek a kisgyerekek gondtalanul csacsognak, élénkek, nem szakítják meg a beszéd folyamatát, észre sem veszik, hogy valami „baj” történt. És valóban, nem történik ilyenkor semmi baj, csak mi, felnőttek érezzük rögtön így.

Mit tehet a szülő, ha kétéves kisgyereke egyszer csak ismételni kezdi a szavakat?

Két nagyon fontos dolgot: nem tekinti őt rögtön dadogónak, és türelmes marad. Ha a szülő dadogásnak tekinti ezeket az ismétléseket, esetleg a gyermek előtt is kimondja, hogy dadog (akár másnak is, úgy hogy a kicsi véletlenül meghallja, vagy akár magának a gyermeknek), akkor ezzel a megváltozott hozzáállással akaratlanul is úgy kezd viselkedni gyermekével, mint egy dadogóval. A gyermek pedig, hiszen érzékeny a szülő elvárásaira, meg akar felelni azoknak, esetleg valóban dadogó lesz. Nagyon fontos, hogy soha ne mondjuk ilyenkor azt: ne dadogj, mondd szépen, még egyszer! Ezzel nem segítünk a kisgyermeknek, sőt, nagy kárt okozhatunk vele. Ne szerepeltessük akarata ellenére, és ne szakítsuk félbe, amikor éppen mesélni, beszélgetni szeretne.

Nagyon fontos a türelem is: a szülő meghallgatja a gyermeket, nem sietteti, jelen van, odaül mellé, fizikailag is érezteti vele a szeretetét.

* Beszélgessenek úgy, hogy egymás mellé ülnek, kézen fogva sétálnak, úgy, hogy van idő megvárni, amíg elmond valamit a kicsi.
* Beszéljenek hozzá halkan, nyugodtan, esetleg visszakérdezéssel segítve, ez időt ad a gyermeknek, hogy végiggondolja, mit akart mondani (Tudni szeretnéd, hova ment a cica?).
* Legyenek sokat együtt, énekeljenek, bábozzanak, mondókázzanak, akár mozgással kísérve a verset, tapsolva a ritmust.
* Ne legyen a gyermek környezetében olyan tényező, ami feszültséget kelthet (tévé, rajzfilm, agresszív játék vagy akár a szülők vitatkozása).
* Találjanak olyan tevékenységeket, amit a gyermek örömmel végez, sikert ér el és növeli vele az önbizalmát.

Néhány hétig, esetleg pár hónapig is eltarthat, amíg megszűnnek az ismétlések. A szülő számára ez az időszak hosszúnak tűnhet, de ha gyermekére odafigyel, meg tudja őrizni a nyugalmát. Ha okosan, türelmesen, de szinte észrevétlenül segít, akkor nyomtalanul eltűnik a gyermek beszédéből a szóismétlés, nem rögzül, és nem válik dadogássá.

Nálunk főleg az van, hogy : anya hova, hova, hova tűnt a ....nagy, nagy kutya. Szóval szavakat ismétel, nem szótagot, betűt. :roll: nem tudom mi volna a helyes, még váruk. A hunyorgása is elmúlt magától, csak némi tikk lehetett :roll:

Heni
KépKép
heni81

Na, hát én boldog lennék, ha Rugó szavakat, szókapcsolatokat ismételgetne :roll: :wink: :(

Kép
vindolanda

Nincs vonalzóm 8)
Laza vagyok.

Kép
vindolanda

Halihó

Remélem ma is jól megy az alvás Emmánál, ma majd csak 2 re megyek..jó lenne ha addig vagy akár 3 ig is aludna..itthon 2-3 órákat szokott.

Én mosok, meg mákosgubát sütöttem...
ja egyébként ma elkezdtema Turbo diétát.
anyósom csinálta 2 hétig csak ezt a port itta és 9 k-t fogyott és 10 cm ment le a derekáról. ezt szeptemberben csinálta és azóta sem jött vissza pedig karácsony is volt, meg eszik azóta rendesen....néha 1-1 reggelt vált ki ismét a porral....kitartó volt...
én egy light-osabbb változatát próbálom..mert azért 10 kg-t nem akarok fogyni..:-) . Én reggel és este iszom ezt a port...délben meg diétásan eszek. Meglátjuk..1 héig csinálom..aztán látom..lehet utánna váltok hogy aztán majd csak a vacsit váltom ki ezzel.
Az a jó ebben hogy nem éhezve fogyunk...így nincs jojo efektus..hogy azonnal vissza is jön. ..remélem...jó lenne ketteske előtt fogyni kicsit..mondjuk 5 kg-t. :-)

ja meg most jógázok is kicsit..ugye jövőhéttől nem leszek ilyen szabad....jaja úgy izgulok...milyen lesz a miunka ?

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok! :)

Nem tudok jönni, rendre csak olvasni, mert szakadozik a netünk, és nem küldi el, amit írok. Ha helyrejön, majd jelentkezem bővebben. De árus szemmel figyellek benneteket!

És most addig nem nyugszom, amíg ez az üzi el nem megy. :)

MInden betegeskedőnek jobbulást!

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri!
Remélem hamar megjavul a netetek!
Hogy vagytok? Gyerekek meggyógyultak rendesen?

Heni!
A cikk szerint akkor nincs semmi gond Péterkével. Ez jó hír. Ne aggódj!

Kaqk!
De ügyes Emma! És persze szerencsés is, hogy ilyen kedves gondozónénit fogott ki. Nagyon sokat számít!
Már én is izgulok a munkád miatt. Nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz!

Vindo!
Azért úgy olvasom, h Rugó is kezd már beszélni, de tuti, hogy ha ő szép egész mondatokat kezd majd mondani. A kolleganőm fia (aki ugyan már 20 éves) 3 éves koráig nem szólt semmit, aztán hirtelen teljes mondatokban kezdett beszélni. Addig csak figyelt.

Mi ma hármasban elbuszoztunk a nagypostára, aztán még a Kaisersbe is benéztünk, majd hazabuszoztunk. Semmi hiszti nem volt, ügyesek voltak! :)

Kép
gica1

Irina!
Hűha, nem irigyellek ezért az elhúzódó betegségért. Sok-sok gyógypuszit küldök!

Sajnos mi újból náthásan. Láz most sincs, csak orrfolyás és köhécselés. (Ha írtam volna már, akkor bocsánat..)

Kép
gica1

Gica: ez igen..két gyerkőccel buszoztál...nagyon ügyesek a kis betegek. Jobbulást nekik!!!

Zdori: remélem megjavul a netetek!

Lassan indulok prücsökért..remélem jól aludt..kiváncsi vagyok ma meddig??? :shock: :)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Nem boncolgatom eltűnésem okát,piszok vagyok legyen ennyi elég :oops: :roll:

Ide-oda beleolvastam...

Irina!
Ádónak gyors gyógyulást,szegénykém,elhiszem mennyire unhatja már az antibiotikumokat,Berta is utál mindent amit be kéne vennie.
És gondolom Nektek is mennyire elegetek van már!

Mónikám!
Édes vagy amiért érdeklődsz,még nem tudjuk mink lesz(azért jöttem volna megosztani veletek,annak ellenére,hogy ilyen eltűnős vagyok :oops: )
Pénteken kell mennem a 18 hetes uh-ra,persze jóval több leszek már de az időpontos rendszer miatt csak akkora sikerült bekerülnöm...

Előtte való nap visszük Bertát a szokásos fél éves vizsgálatra,arra szeretnék egy kis drukkot kérni tőletek(feltéve ha ezek után jár még nekünk!)
Vizelettesztet csináltam neki a héten kétszer is,azzal hála a Jó Istennek minden rendbe volt!
Remélem az uh-n is minden oké lesz!!!!!!

Dacos a kisasszony,most is azt dumálja:Hagyjatok békén!!
És ha nagyon pipa akkor hozzáteszi azt is,hogy :Elmegyek!! :roll: :lol:

Na most ennyi,ígérem ha előbb nem is de pénteken jövök és írom,hogy mi újság!

Minden betegeskedőnek JOBBULÁST!!!

És akink lekéstem a szülinapját vagy a névnapját,azt Isten éltesse!!

juba0

Juba drukkolunk++++++

Kaqk Emma ügyes, menni fog neki az ottalvás is:-) Neked sok szerencsét az új munkához és a fogyáshoz is. Nekem 10 volna a nyerő :oops: Már kérdeztem előbb is, milyen jellegű a meló, nem irtál róla semmit.

Gica Péterkém de élvezné a buszozást:-)tervezem is tavasszal, hogy felülünk.

Gyerköcök bevágták a szunyát , én gyorsan ettem, kicsit lazitok 8)

Heni
KépKép
heni81

Hali

na megjöttünk...már egy ideje...12-f2 ig alud Emma csak mindig van vmi zaj. a takarító nő zajol a vödörel, a gyerekek hisztiznek ( sok új van ) ...és furcsa neki mert itthon síri csend van délben..mivel én vagyok csak itthon. Majd megszokja...
meg olyna bújós lett. -hiányoztál anya, szeretlek, öleleget sokkal többet. kisebb elszakadási szorongás..vagy vmi ilyen.

munka: területi képviselő leszek egy energia italos cégnél. Szerencsére rugalmasak...így remélem tudok dolgozni, pénzt keresni és bölcsi után emmával I-al lenni.

Elég nagy a csend....alig ír vki..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Kaqk remélem szeretni fogod :D
a területi képviselő lét is külön életforma.
Emma nagyon kis ügyes :lol:
egyértelmű, hogy hiányzol neki :D

Juba drukkjaim mennek++++++++++++
várunk a hírekkel :D

Heni szerintem ne aggódj!
nem dadog, hanem szavakat ismétel.
ki fogja nőni, hidd el :D

Gica ügyesek vagytok :lol:
egyre hosszabb távakat tudtok megtenni :lol: :lol:
jobbulást nektek is++++++

cicust alig bírtam felébreszteni 3,5 óra alvás után :shock:
elképesztő egy csajszi. magától nem akar aludni, de ha sikerül elaltatni akkor 2-3 órát alszik egyben :roll:
mondjuk ehhez az kellet, hogy éjjel pászor felébredt.
Álmodott és nem a legjobbakat.
Most nyúz. Mindjárt megyek vele játszóházba :)

Viranka mi van veletek?

Ágica ne csak olvass, hanem írj is :wink:

Dettyk te is írhatnál ám 8)

Irina Ádó alakul már?
Hitellel hogy álltok, mikor költöztök?
Mikor látunk végre lakásfotót?

Panndi azóta is muffint eszel?

Dori
remélem megjavul a netetek.
én egy időben annyi panaszt tettem (jogosan) hogy 1 egész havi díjjat elengedtek és hosszasan mentegetőztek 8)
mondjuk nincs hűségszerződésünk, csak beköttetük. Bármikor lemondhatjuk :roll:

Kaqk küldjél már egy kis mákosgubát :D
cserébe küldök rizskochot :lol:

:arrow: mert hisztizik

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: megy ..nyisd az ablakot :-)

Juba mennek innen is: +++++++++++++++++++++

Móni: igen külön "állatfaj"..de majd csak megleszek.....nem ez lesz állmai állása , de egyenlőre jó lesz mert rugalmas. és türhetően fizetnek

KépKép
kaqk
Debrecen

KAqk ha jól értem, akkor jó kis mozgalmas meló, ami nekem teccene:-) alap+jutalékos?
Emma megszokja majd szerintem :wink:

Én már előre izgulok, az állások miatt, pedig még van 2+1 évem :oops: de nagyon aggódom. Tutira bármit befogok vállalni, csak legyen mit. Területi képviselő nekem teccene, jönni menni, tárgyalni.

Nem kértem erre az évre adójóváirást :roll: kicsit próbálunk félre tenni a 3. évre :roll: mert akkor nagyon szükös lesz az a huszon x ezer Ft.

Heni
KépKép
heni81

Heni: igen, jövő ,menős..:-) alap+ jutalék...

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok

Lotti baba boldog szülinapot!!

Dóri neked boldog névnapot!

Anitja sok boldog szülinapot!!! :D

Móni: :lol: Most lebuktam :lol:

Jót nem tudok rosszat meg nem akartam írni :oops: Petrám múlt hét szerda óta beteg fülgyulladás az egyik gyulladt a másik hurutos a mandulái pirosak és a nyirokcsomói be van dagadva és lázas is volt.Ma voltunk kotrollon még picit hurutos a füle :oops: de csütörtökön már elméletileg mehet a bölcsibe.

Én is volt a dokinál termszetesen juni első hetére kaptam egy ágyat az istvánba :? Most már valami nyirok izéim se működnek jól.De ez nem lényeges.

Én is beteg lettem alig kapok levegőt a torkom nagyon fáj és nekem is duzzadt a nyirokcsomom meg a fülem se az igazi.Valószinű h Petrustól kaptam el :oops:

A munkám továbbra is sok ráadásul most h Petra beteg Peti hordja a mamámhoz délben én meg melo utána megyek érte.Valamelyik nap azt hittem a felrobbanok.tudtam h 5 percen belül jön a busz (ez este volt és nagyon hideg :oops: )Petra kitalálta h pisilnie kell természetesen pelus nem volt rajta és ott győzködtem h bírja ki hazáig de már a lábát nézte h mindjárt csurog :shock: Van egy gyros-os a megállóban épp kint cigizett a srác a megállóból kiabálok h van bent wc?Erre csak személyzetis de bemehetünk csak vigyázzunk mert kicsi a hely ez nem is kifejezés h kicsi épp h Petra befért én meg tartottam :roll: Akkor felöltöztetem indulunk ki ott hálálkodok és a busz meg elment az orrunk előtt. :twisted: :twisted: még negyed óra a következőig :evil:

Remélem nem untattam senkit :D

Kép

Kép
agica1126

Juba, én is drukkolok.

Kaqk! Én is tiszta izgalomban vagyok, milyen lesz neked! Majd mesélj!

Anitja! Boldog szülinapot!

Köszönöm a köszöntést! :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Kaqk grat a munkádhoz.. :) Jó fogyizást! :)

Heni nálunk is néha elő fordul D. a dadogás egy két alkalom,de úgy veszem észre,hogy olyankor hirtelen akar mondani valamit,keresi tényleg a szavakat.. Akkor a cikk szerint nem gond.. :)

Tegnap voltunk védőbe,jót beszélgetett a nénivel.Jövő7en meg B.vel megyünk akkor tölti a 6ot..

Mi sokat vagyunk kint,de mára már rossz időt mondanak,meg újra havazást? :x
varga tünde

Dóri! Boldog névnapot!

Anitja! Boldog Születésnapot!

Bezártság egy darabig bírom,aztán befordulok.. Ez van sűrűn megyek ide oda,de van,hogy kell a baráti társaság is :roll:

Megyek mert döngetik egymást..6 óta fent vannak,tök fittik...
varga tünde

Jó reggelt,

Egész jól bírom ezt a diétát....:-) már 1 egész napja..:-) haha.....

péntken lesz farsangi zsúr de-t a bölcsibe. van 2 napom kitalálni, megcsinálni. persze vmi egyszerű kellene, amiben tud játszani is.. Ötlet??????

Ágica: jaj úgy sajnálom..jobbulást Petrusnak és neked is...!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: