Sziasztok!
Nem egyszeru ide jutnom.....de olvasni olvastam,max. mar nem tudom mit is akartam.....
A videokon be.......tam,Armin csuda edes a hintajaban,Vicus es Noci sikongatasahoz kitartast kivanok(es fuldugot),a kepek egytol egyig szuperek,fiuk-lanyok szepsegesek+anyukaik!
Nevnaposoknak sok puszi!!!
Bond etkezesi szokasain csak amulok,nem csodalom ha tobb egeszseges cuccost javasolt a doki....ha meg idod sem engedi,azert minosegibbre csereld,mar az is valami

(most johet hogy en mit dumalok,mert +15 kilot cipelek,de ez nalam sajna a nem megfelelo parositasokbol fakad,es a tobb szenhidratbol

)
Katy jo kis kajakat sorolt itt fel,miket ehetnel

...de pl.en szeretem a bebi repat,amit martogathatsz is mondjuk kulonbozo kencekbe,amit vagy megveszel,vagy te keversz,lehet az akar egy fuszeres turokrem...
En jelenleg visszatertem vegre az egeszsegesebb kajakra,bar igy is olyanokat fozok,de most mellozom a tesztat pl.
Az en menum rengeteg zoldsegbol all,bar itt egyszerubb megszerezni,es telen nyaron kaphato minden,ami szem-szajnak ingere

....ha kiszaladnek a sarki zoldsegeshez,tutira malnaval es eperrel,dinnyevel terhetnek vissza,illetve rengeteg fele salata van es zoldsegfele.(mexikobol

)
Mindenesetre cukkinit,padlizsant,bebirepat,karalabet,brokkolit parolok,csirkemellel vagy hallal,fuszerezem mustarmaggal,curryval,fokhagymaval,es kesz is a zoldsegragum,amit vagy magaban,vagy barna rizzsel,illetve barna kenyerrel fogyasztok.....vagy tepsis zoldseget csinalok....ragcsalok a szendvics melle,repat,brokkolit,paradicsomot...vagy magaban almat,narancsot....de szeretem a fott zellert is
Nehez elindulni az emberenek az ilyesfajta taplalkozas utjan,de lehet jokat enni igy is...en meg igy sem fogyok jelentosen,bar Bondnak nem ez a celja....
Na nem is dumalok itt errol tovabb,mert Makikamat kell kergetnem,felfedezi a lakast eppen...
Bucus:90 napos....hogy megy?Gyumi napot is tartasz mar???En is nemsokara atallok erre,mert nekem sikerult vele fogynom tobbszor is,csak meg elsore atallitom az agyamat

ujra!
Az avokadot nem kell fozni,nem is szabad...nyersen leturmixolod,almaval,banannal.illetve mehet repaval,edes burgonyaval is....
SZERTNEKMARVEGREALUDNIRENDESEN1,5ORANALTOBBETEGYHUZAMBAN!!!
Bond:Hangi eddig barna rizs pepet kapott,kb.3 hete eszi,ami nem gyenlo a tejpepes valtozattal,tehat gabona
Ezutan szandekozok adni neki majd kukoricat,aztan kolest,majd hajdinat...ezek mind glutenmentes gabonak,es csak kesobb bevezetni a zabot,arpat,stb.
De jo lenne valaszolgatni,de gyermekem eppen nyuglodik,vergodik a parkettan,hiba teszem visszaa szonyegre...aludnia kene,de nem sikerult elaltatnom...es ma nem is setaltunk,mert itt volt a nover,jot beszelgettunk,el is huzodott az etetes is.... Jut eszembe...Hangi imadja az avokadot
Szerdankent jarunk a foglalkozasra,a het tobbi napja is eleg huzos,mert egy perc nyugtom sincsen,mar kezdem a veget jarni,bar nem produkalok Boo fele tuneteket,de elemet kene cserelni bennem...ilyen keves alvassal mar nem sokaig birom,igy a napok is nehezebbek,bar Makecka nappal nagyon rendes,de megis nehezen latom el a feladatokat,mert ugye torekszek arra,hogy ne halmozodjanak fel,megis vasarnap mintha megtobb lenne...pedig csak probalom a nagytakaritast megoldani,amit egy izgo-mozgo gyerekkel,segitseg nelkul necces.Igy mindig valamit talalok,csak szopik idejen jutok ide,hogy olvassak is.
Na nem is panaszkodok,mert Hangi egyre ertelmesebb,ugyesebb,egy szavam sem lehet ra napkozben,de ez a franya alvas mar megoldodhatna....
Az alattunk lakokkal is megy a harc,miattuk a napkozben altatas is kezd megoldhatatlanna valni,de koltozni most nem tudunk...igy remelem vegre kiteszi a szuruket a tulaj....
Lehetmeg a gyermekvedelmiseket is rajuk kuldom,mert nem allapot ami itt folyik
Gabi:Bettivel kapcsolatban szerintem eleg jo a dontes,es ha neki sincs ellenere a valtas,akkor minden tovabbi nelkul tedd meg....Norbinal is segitett.Szerencsesek vagytok hogy ilyen a kapcsolatotok a regi oszt.fovel!
HgabI:bocs,de nevettem kinomban,hogy mit elhetsz at idonkent Nocival...ez a korizos,szektologatos eset....tenyleg jo lesz ha mehet mar oviba vegre...neked is,neki is!
Virag:de mire is kapta az antibigyot?
Teapanak jobbulast,nalunk is ez volt multkor,de 3-4 nap alatt tul volt rajta
Szonibaba:hermelinre nem jottem volna ra,pedig itt agyaltam mi is lehet...azt a madarat nem is ismerem...melyik meseben van?
kispocok:jobbulast...es ne pirulj mert meg"csak"ennyi felet etettek....mi sem tobbet,es ez nem egy verseny
Boo:ti is betegek???mit adtal Zsirinek?jobbulast!!!
Na...mit is akartam

...nem tudom....
Leteszem Makikamat.....