A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Csirkesz!
Ha most D-s vagy, akkor érdemes D-st felpróbálnod, de lehet, hogy C is elég. Azt olvastam egy kismamakönyvben, hogy mérd meg magad a jelenlegi melltartódban. A körméret +12cm számolj, és ha mell tényleges mérete és az előz számítás között 5 cm van, akkor C-s kell, 2,5-re írt B-t.
Nekem ennél nagyobb volt, azaz F-snáél tartottam, így most E-s szoptatós is elég, mert más fazonúak. Nagy méretet érdemes az Anitában venni, mert ott a legolcsóbb akit érdekel. De D-sben egy Stella nevű márkát több bababoltban is láttam, kb 1,5-2e-ért.

Erka!
17-re megyek NST-re, mert akkor lesz ott a szülésznőm Vera.
Holnap még NSt után értekezek a dokival telcsin, hogy mikor menjek hozzá legközelebb.
Ki a dokid? Nekem Fülöp. Mi egész jól állunk, 8-án még zárt méhszájam volt, és remélem 26-ra érkezik, és nem korábbra.
Van szülésznőd? Ha igen ki?
mailem: moszmota@freemail.hu

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok csajok,
latom meg mindenki egyben van. Engem elkapott a panik, csütörtökön voltam dokinal, baba jol van, nagyon aktiv, ctg jo lett, akkor volt kb 2200 gramm, szoval szep nagy a 34. heten. Elöbbre is jött az idöpont okt. 17-re, eszerint mar a 36. heten vagyunk. Baba feje teljesen be van ekelödve a medencebe, nyomja a mehszajat,de meg azert nem olyan nagyon, amit tegnap ota eleg erösen erzek is, nagyon fesziti a gatamat. Ennek örömere bepanikoltam es csütörtök ota pakolok es takaritok, mint egy felörült, teljesen az van bennem, hogy mindennek kesz kell lennie minel hamarabb. Termeszetesen egy csomo cikket is olvastam ma a szüles röl, meg a jelekröl elötte es amolyan jo hipohonderkent termeszetesen az összes jelet felfedezni veltem magamon, de ez gondolom csak azert van, mert bepanikoltam. Szal a doki szerint eleg valoszinü, hogy nemsokara jön, ehhez kepest meg el sem kezdödött a szüleselökeszitöm, majd csak jövö heten fog. Azert a szeptembert meg jo lenne kihuzni, megiscsak hadd nöjön meg az a gyerek egy kicsit. De nem tudom, amolyan ösztönszerüen ugy erzem, hogy nagyon nincs sok hatra. Majd meglatjuk, lehet, hogy megviccel, es tul is hordom majd.
Minden finishelönek megy a drukk!!

Liv, örülök, hogy minden rendben van, nagyon sokat gondoltam Ratok. Most mar minden renden lesz, meglatod David hamar összeszedi magat es mehet haza veletek! Addig is kitartas es beszeljetek hozza sokat, hogy minel hamarabb meggyogyuljon.
Na pusz mindenkinek
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

MotiotKép,
Én is mindig azt hittem, ez a gyerek hamarabb megszületik, egy hónapja, 35 hetesen ő is 2500 gramm volt, én is mindenféle jelet felfedezni véltem magamon, minden áldott nap szülni akartam már augusztus eleje óta, aztán most itt vagyok, 39+2 naposan, és még semmi...Kép. De mondjuk nics két egyforma terhesség, így lehet, hogy Neked tényleg hamarabb meglesz, ki tudja?
Na, megyek mosogatni, aztán fürdés-fekvés, elég volt a mai napból. Jók legyetek!!!
Andi
Vendég

Zsuzsa!

Jelen!KépKép

Beszt

KépKép
KépKépKép
beszti

sms:
Sziasztok, megérkeztünk! 16.45 Szabó Ruben Milán, 2920gramm, 52 cm. 16.47 Szabo Lorena Liza 3770 gramm 56 cm, és a Mami is köszöni, jól van.

(Megszülettek Linato ikerbabái)
sofka

Az előbb annyit írtam, leírtam az elmúlt két hetet, amióta nem írtam, hát nem szétkapcsolat ez a nyomorult modem???!!! Kép

Annyira bosszant.

Szóval. Távirati stílusban: Mi jól vagyunk, befejeztük a festést, letudtuk a rokonlátogatásokat, esküvőket.

Megvolt az első jóslófájás (apuka frászt kapott Kép )

Mióta itthon vagyok egyre kevésbé unatkozom, nyilván ez annak is köszönhető, hogy eléggé lelassultam már. De érdekes, mindenki most akar velem találkozni, biztosan a pocakomra kíváncsiak Kép.

Meg azzal voltam/vagyok elfoglalva időnként, hogy tüntetést szervezek sokadmagammal. Olyan anyukákkal, akik besokalltak, hogy nem lehet ebben a városban közlekedni babakocsival. Úgyhogy tüntetést szervezünk jövő hét hétfőre, du. 1/2 4-re a Blahára. Jön csomó más szervezet is, kerekesszékesek, babakocsisok stb. Ha valakit bővebben érdekel, szóljon, mondok róla többet.

Apa közben fölrakta a spotlámpát a mosogató fölé. Most már fogom látni, mit hagyok rajta az edényeken Kép.

Na, most ennyire futotta, megyek, fölpakolom a lábam egy kicsit, mert egész nap lógott. Bár nem vizesedik (kop-kop-kop)és nagy szerencsém van, mert alig dagad. A jobb forgóm viszont zsibbad, és fáj is, ha rajta fekszem. Meg az allergia keseríti meg a napjaimat-éjszakáimat, bár szedek mindent, amit lejet, meg fújkodok, csöpögtetek, mégsem tökéletes a légzés.

Na, befejezem, mert már fársztó ülni.

Bori
34+2
lbori

Nagy gratula Linatoéknak! Kép

Dávid jól van, a fertőzés múlik, a súlycsökkenés, úgy tűnik, megállt, mert ma már, hála Istennek, nem kevesebb volt, hanem ugyanannyi, mint tegnap. Az állapota jó, így már nem igényel intenzív osztályt, úgyhogy holnap átkerül a Péterfy utcai kórház koraszülött osztályára. Kicsit aggódunk, reméljük, hogy ott is jó helyen, jó kezekben legyen.
Sokat mosolygott ma, látszott, hogy jól érzi magát. Nem grimasz volt (bár az is volt bőven), hanem igazi mosoly! Kép
Viszont még hetekig nem jöhet haza velünk, és ez nagyon elszomorít. De az a lényeg, hogy meggyógyuljon, egészséges baba legyen, csak olyan lassan fog eltelni ez a néhány hét.

Liv

Kép

Kép
liv

Hatalmas gratula Linatonak!!!!!
Hatalmas babak!
Sok-sok boldogsagot es sok tejcsit kivanok nekik!
Nem semmi sullyal születtek ikrekkent! Nekem meg Ruben egyedül is megfelelne.
Beszti, Lau, Andi,Zsofi,
most mar igazan rajtatok a sor, szeretnenk mar mi is elörebb kerülni a tablazatban!

Andi,
hat lehet,hogy nalunk is igy lesz. Bar tenyleg jo lenne, ha kicsit korabban jönne. Mondjuk oktober eleje fel. De hat ugyis ö dönti majd el, mikor akar kibujni. Egyebkent mar en is csak röhögök magamon, hogy mar megint egy ujabb jelet velek felfedezni magamon, pedig csak a fantaziam van beindulva!
Drukk megy mindenkinek!
Linato,
megegyszer nagy nagy gratula!!

Jo ejt mindenkinek
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Linatonak gratulálunk!!!

Orsi + 2 Kismaczkó
29+5

Orsi
KépKépKép
icsilya

LinatoKép
Gratula a babócákhozKép Tényleg szép a súlyukKép Én is kiegyeznék RubenévalKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Linato: gratulálunkKépKép
Hu, most látom, hogy pont előttem volt kiírva két nappal, igaz, ikrekkel. Mindenesetre gyönyörű súllyal születtek a cseppekKép
Jaj, lassan mi is babázunk??Kép
Képzeljétek, ma felvettem kabalából azt a nadrágot, amiben rohantunk anno Ákossal a pocakommal szülniKép Eddig még nem történt változás, nincs jel, hogy ki akarna jönni, pocakom a nyakambanKép

Motiot: szép nagy babátok vanKép

Ma végre teljesen kész lett a kiságyKép szét kellett szedni a rácsokat teljesen, meg újra összecsavarozni, de kész!! És egyedül fejeztem be, apa nem volt itthon. Igaz, lelkemre kötötte, hogy majd holnap megcsináljuk, de nem bírtam magammalKép HOlnap csinálok fényképeket és felrakom majdKép

Lau
lau

Tettem fel képet a profilomba a kisfiamról.
Liv

Kép

Kép
liv

Linato,
Gratulálok a Babákhoz, fantasztikus súllyal születtek Kép

Végre ismét egy babával szaporodtunk, remélem ez a többieknek is ad egy kis "lökést". Nem akarok ujjal mutogatni, kikre gondolok Kép

Jó éjszakát,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Csak gratulálni tudok én is Linatonak az "óriás"babákhoz!KépKép Jó lenne tudni a részleteket, olyan kiváncsi vagyok!

Noémi!
Azt a cukormérő készüléket vettétek vagy lehet valahonnan kölcsönözni? Most már csak egy hónapom van hátra, de pénteken megint cukoroldattal terheltek, és elég magas lett a két órás eredmény. Ma voltam a Szabolcs utcában Diabetológián, és befektetéssel meg inzulinozással riogatott a doktornő. Jó lenne ezeket elkerülni, ezért szeretném magamnak ellenőrizni a cukromat.

Gabi
efgabi

Liv,
nagyon draga a kisfiad, szivbol kivanom, hogy mihamarabb egyuttlehessetek, megkonnyeztem az irasodat amiben arrol irsz, hogy ot meg nem olelte senki, de biztosan olbe veheted par napon belul ha mar kikerul az intenzivrol.

Uj Mamak, Gratula!!!!!!!!!!!

Babak gyonyoruek, sajnos nekem nem sikerult feltenni kepet, igaz elegge analfabeta vagyok a szamitogepekhez.

Ugy nez ki nalunk is alakul a szopizas, de hulla vagyok mert alig fejezzuk be az egyiket mar kezdhetjuk a masikat plusz ott van meg a feltekeny 2,5 eves, aki lassan feldonti a hazat.

Finiselok, hajra-hajra!!!!!!!!

Udv.
Brius
brius

Linato,

Nagy gratula a babákhozKép Tényleg nem semmi milyen nagyokKép Sok tejcsit és minden jót kívánok!

Liv,

Akár milyen pici is Dávid, de nagyon szép babaKép

Moncsi
minike

Sziasztok! Kép

LINATO!! Óriási gratula, az én picurkám egyedül nem volt akkor mint a Tieid! Kép Ma voltunk tanácsadáson, és már 2900 grammal nyomulunk! Kép
Vajon császár volt vagy természetes szülés? Remélem a mamájuk is jól van! Kép

Lau! Kép Tudom, tudom, hol jobb, hol rosszabb, nem is az zavar, hogy üvölt, hanem egyszerűen borzalmasan sajnálom, hogy fáj valamije, és én nem tudom, hogy mit kéne tenni, hogy tudnék segíteni.

Csirkesz! Én 85D voltam, de az eladónő E-st ajánlott. A kosármérettel nincs is gond, csak a kórház után hála istennek megszabadultam 10 kg-tól, és a 85-ös körfogatom, már nem annyi.. Erre érdemes figyelni.

Andi! A babácskád súlya tényleg nem semmi!!..

Noémi! Hát igen, erre mondjuk számítottam is, csak mégis más elgondolni, hogy majd nyűgös lesz a baba, mint végignézni Kép Szegény kis manót úgy tudom sajnálni. NEm baj, előbb utóbb ezen is túlleszünk (aztán majd jön a fogzás, stb, stb.. Kép/

Eszti! Kép Várom az sms-t! Kép

Remélem nem felejtettem el semmit! Kép

Puszi!

Macs
maccs

Sziasztok!

Latom nem csak en virrasztok!

Linato!

Hatalmas gratula! Minden elismeresem a tied es a babake. Kép Kép Kép

Liv!

Gyonyoru a kisfiad. Kép
En is szeretnem mar latni az enyimet idekint. Kép

Nos en sem tudok aludni, mert jol megfaztam, annyira faj a torkom, hogy nem tudok nyelni. Kép
Meg jo, hogy ma megyek a korzetihez a papirokert, igy majd megmondom, hogy nezze meg a torkom es adjon valamit, mert egyaltalan nem birok nyelni, meg forro teat sem. Kép

Nos tappenzben tud nekem valaki segiteni???

Magi
Vendég

Linato!
Gratulálok a gyerekekhez!Biztos nagyon jól érezték magukat a pocakodba,hogy ilyen szép nagyra nőttek.Már érthető mért volt olyan nagy a körfogatod.Nagyon várom,hogy gépelé juss és leírd a részleteket.Vigyázz magadra és mégegyszer HATALMAS GRATULÁLCIÓ!
Köszönöm a Ágota nevében is a szülinapi gratulálciókat.Ma megyek megveszem neki az itatós,pisilős,igazi ruhába öltöztethető babát.Ez volt a rendelés tőle.A tortát megrendeltem apa hozza munka után.Az oviba is viszek nasit mert bulizni szoktak a törpe emberek!
Én is szretném ha valaki lenne olyan kedves és a profilomban található emil címre elküldené a telefonszámát,hogy tudjalak titeket értesíteni.
Nem tudom ki írta de Corában valóban kismama és baba hét lesz 15-től.A babának való cuccok még jöhetnek de a mamiknak valóról már lekéstünk.
Tegnap megkezdőttek a jóslófájások.Remélem még ezt a hetet kihúzzuk együtt.Vasárnap már indulhatok szülni csak addig még sok dolgom van.Tudom ez nem kívánság műsor de hátha szótfogad a kis pocaklakóm.Csütörtökön megyek a dokihoz majd megmondja mennyi is van még hátra.
Kellemes nappot!
GnéKriszti
gnékriszti

Linato!

Gratulálok a gyönyörű súlyú ikrekhez!KépKép

Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Jó reggelt, reggeli műszak Kép
Engem kb. 2 órája kivetett az ágy... mostanáig pakolásztam a gyerekszobában Kép

Beszti Kép
Mindig az éppen szülésre készülő veszi át a táblicskut? Kép Hogy vagytok?

Orsi + 2 Kismaczkó
29+6

Orsi
KépKépKép
icsilya

Linato!
GratulaKépKépKépKépSok tejcsit, jó egészségetKép

Noémi
fantikbaba

Linatonak gratulálok a két szép babához!!!

Liv, Neked pedig nagyon édes a babuszod. Szépen megnő majd, aztán hajkurássza a lányokat nagy vagányan!!!Kép

Nekem tegnap volt két akkora, de akkora fájásom este, hogy komolyan azt hittem, indulunk a kórházba. Aztán elaludtam. Éjszaka még néhányszor felébredtem, mert a hasam egyfolytában kemény volt.
Ez van... Zsófi, mostmár tényleg rajtunk a sor!!!

Üdv mindenkinek,
Andi
Vendég

LinatoKép Ruben MilánKép Lorena LizaKép
Mindhármatoknak gatrula, méghozzá hatalmas, és háromszoros
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ha meseszereplők lennétek, azt mondanám tejben vajban fürödjetekKép De így csak sok-sok tejcit és jó egészséget kívánokKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Lányok, van egy kérdésem, erre légyszi, válaszoljatok valamit mindenképp! Tegnap az ultrahangon adtam a dokinak pénzt (5K HUF-ot). Most viszont nem tudom, hogy péntek este 8-kor, mikor be kell mennem, hogy megvizsgáljon, adjak-e neki újra. Elvileg arra a napra vagyok kiírva... És ha befeküdnék, sem adnék neki minden egyes vizsgálatkor, nem igaz? Mi erről a véleményetek? Majd kap szülés után, nem igaz?
Vendég

Andi!
Nem kell már annak a dokinak semmilyen pénzt adni.Ebben a hónapban úgyis kap tőletek egy nagyobb összeget.Nekem ez a véleményem.Inkább (ha még nem kell kórházba feküdni)egyél belőle valami finomságot.
Türelmetlen vagyok.Olyan jó lenne pontosan tudni mikor akar kibújönni a hasamból a kislányom.
Letakarítottam a fűrdőszobában a csenpét(mert mi van akkor ha Adrienn tusolni szertne a hazajövetele napján és nem ragyog a fűrdőszoba).Majd mondaná szép kis helyre születtem.Semmi tisztaság semmi rend.
GnéKriszti
gnékriszti

Linato,
gratulalok a babakhoz, egeszseget es boldogsagot az egesz csaladnak!Kép

-Afonya
afonya

Kriszti,
Én is így gondoltam, csak megerősítésre vártam. Van helye annak a pénznek máshol is!!!
Andi
Vendég

Sziasztok!

Linatoéknak szívbQl gartulálokKépKépKépKép, sok-sok tejet nekik!!! Ezek aztán súlyok!KépKépKép

Liv!
Nagyon szép a kisfiadKépKépKép, most már biztosan minden rendben lesz!!!!

Moszi!
Ment a mail! SzülésznQt nem fogadtam, az elsQnél Borikát sikerült kikapnom, minden rendben ment, nagyon aranyos volt velem, a végén adtam is neki egy kis hálapénzt, bár nem akarta elfogadni (valaki azt írta, hogy a szülésznQnek adjuk oda elQre, mert akkor jobban figyel rád, lehet, hogy most így teszek majd, ha nem Q lesz bennt).

Andi!
szerintem sem kell már pénzt adnod, majd a szülés után úgyis megkapja a borítékot, az bQven elég lesz. Inkább a manónak vegyél valamit abból, amit a dokinak adnál.

Erka
szekera

Linato! Hatalmas gratula! Kép Kép Kép
nagyon várom a beszámolót Kép

LIv!
Minden rendben lesz, nagyon nehéz lehet így nektek... Hogyan tudjátok Dávidot látogatni?

Motiot!
Csak semmi siettetés, kérem, lehet, hogy te is hamarabb átkerülsz a másik táblába, mint mi Kép Maszat nagyon nem akar sietni Kép
Bezzeg anyuka...

Kriszti!
Lehet, hogy te is beelőzöl? Milyenek a jóslófájások?

Andi!
Ezek szerint lassan te is szülsz Kép Én már a dokimnak sem hiszek, aki azzal nyugtatott, hogy terhes biztos nem maradok Kép

Teljesen jól vagyok, habár tegnap délutántól óránként keményedett a hasam, aztánfél egy után végképp elaludtam. Az óránkénti keményedést vizelési inger kísérte, s közben mindenféle alvadt vér meg bőrcafatok menekültek belőlem. Remélem nem a gyerek távozik részletekben Kép Na jó, ez rossz poén...
Most semmi nincs, teljesen jól vagyok.

puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra:zsófi
papzso

Zsófi, lassan-lassan akkor nálad be fig indulni, szerintem Te péntekig megszülsz!!! Tájékoztass a részletekről, rendben?
Andi
Vendég

Magi,
Ahogy ígértem, felhívtam reggel a dolgozóm könyvelő cégét, de sajnos a csajszi, aki a táppénzemet intézi, a héten szabin van. Annyit tudtam kicsikarni a másik nőciből, hogy a Teve u. 1.-be kell a papírt bevinni, ott sorszámhúzás az "Információ" gombnál, és segíteni fognak ebben az egészben. Állítólag valami nyomtatványt is ki kell tölteni. Szerintem mielőtt elindulsz, hívd fel őket (Tel.: 288-5100), hogy kell-e még vinned valamit.
Sajnos ennél többet én sem tudok mondani.

Egyébként sorstársak vagyunk, az elmúlt 2 éjjel én sem aludtam torokfájás miatt, most itthon Mebucain van, azt szopogatom.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok kismamikKép

Ma hajnalban én sem tudtam aludni, kb. fél 4-től fél 6-ig forgolódtam. Arra viszont nem volt energiám, hogy felkeljek, inkább próbálkoztam elaludniKép Aztán már csak arra ébredtem, hogy kisfiam énekelget a másik szobában (ezt szokta reggelenteKép ), aztán kibotorkálok, elkészülök és elfuvarozom az oviba. Mikor hazaértem, gondoltam, alszom egyet, de képtelen voltam, inkább itt ülök és égnek a szememim. Na mindegy. Apa most alszik, hajnalban jött haza, melózott, hát ez vanKép

Andi: szerintem se olyan fontos most adni neki, szülésnél úgyis fog kapni, azt meg ki tudja várniKép

Zsófi, Andi: a héten már babáztok?Kép

Liv: édes tünemény a kisfiad!! És nagyon jó, hogy sok tejet van, fejed is? Mert akkor el lehet rakni a fagyasztóba, később jól fog jönniKép

Maccs: Nemsemmi súlyKép ügyesen, nemsokára mi fogunk tőled tanácsot kérni, mert szerintem nálunk is pont ilyen problémák lesznek, hiába második babaKép

Beszti: mizujs?? van valami fejlemény? Szép színes lett a táblázatunkKép És csak szaporodunkKép

Kriszti: olyan jók ezek az ovis szülinapok!! Fiam is mindig élvezi, akkor az ünnepelt van a középpontban, neki énekelnek, van torta, üdítő, szóval nagyon klasszKép

Gabi: ezek a dokinénik imádják ijesztgetni az embert. Nekem is most az utolsó hónapban kell tartanom a 150g-os szénhidrát diétát, de a dokim el sem küldött a Diabetológiai központba, ilyenkor azért már nagy baj nem lehet. Ha az elejétől fogva lett volna magas a cukrod, az azért más. Inzulin meg bentfekvés csak nagyon komoly esetekben jön szóba, bár ilyenkor általában mindig a legrosszabbat szokták felvázolni az embernek. Ha betartod a diétát és a 3 órás étkezéseket, nem lesz semmi baj!

Én is szeretnék már babázni, de szerintem Balázsbaba még várat magára. Most kevesebbet mocizik, hát, majd meglátjuk. Csütörtökön megyek megint orvoshoz, kíváncsi vagyok a méhszáj állapotára. Holnap reggel meg CTG.

Lányok, megint jön egy hidegfront, csütörtökön lesz jó nagy lehűlés, kíváncsi vagyok, ki következik a sorbanKép

Szép napot

Lau
38 (kereken)Kép
lau

Lau,
Hát ez nagyszerű ! A nemalvás miatt én is beterveztem egy szunyát, de "kidobott" az ágyikó. Szóval most én is itt ülök félig kómásan, torkom pocsékul, orrom folyik, szemem vörös Kép Kihagytam még valamit ?!
Ha most így néhányunkat egymás mellé tennének, baromi vicces látványt nyújthatnánk Kép

HKata

Kép

Kép
anyamanya

HKata!
Én is XIII.ker-ben lakomKép
fantikbaba

Már babázok, ti milyen gyakran szoptattok éjszaka?

Noémi
fantikbaba

Bi-bi-bííííí, nekem sikerült reggel visszaaludnomKép Igaz, hogy nem vittem senkit oviba (ellenben csomagoltam férjem-uramnak elemózsiát mára), kicsit jöttem mentem a lakásban egy szál bugyiban, és mivel fáztam kicsit, gondoltam felmelegedés céljából visszabújok. 10-kor sikerült újra felvennem a kapcsolatot a külvilággalKép

Furcsák ezek a keményedések, egyre többünknél jelentkeznek. Nekem a hétvégén volt először életemben, hogy betonná vált a hasam, igaz fájdalommentesen. Tegnap a ctg-n is produkáltam egy összehúzódást (bevallom én azt hittem a ded furakodik hevesebben a szokottnálKép), csak akkor jöttem rá a dolog nyitjára, amikor a szülésznő megkérdezte, hogy fájás volt, vagy keményedés??? Én meg néztem bambán és egyfolytában az járt a fejemben, hogy itt millió és egy dolgot olvastam már erről a keményedésről, és amikor meg találkozom vele, nem vagyok képes felismerniKép
Na, aztán délután szinte 20 percenként keményedtem, és elkezdtem parázni, hogy a dokinéni pár órával korábban azt mondta, hogy még éretlen a méhszájam a szüléshez, mondván, hogy 3000-es még mindig.

Ma is volt már 2 keményedés, úgyhogy most felmosok, de végleg átmegyek önkímélő üzemmódba, és szülésig semmit sem vagyok hajlandó csinálni. Babócának még bent kell maradnia.
Vagy szerintetek ez a 3000 mennyi idő alatt válik éretté a szülésre???????

Ja, egyébként olyan béna vagyokKépKép Még nem is szoptatok, de máris sebes a mellbimbómKépKép Ma reggel cici-alatt-hintőporozás közben belekaptam valahogy a bal cicim bimbójába, és sikerült eltávolítanom egy darabon a bőrt. Pedig nem is nagy a körmöm. Úgyhogy addig nincs szülés részemről, amíg ez meg nem gyógyul.
EZTAPEKKKKET!!!!Kép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Gabi!
Nekem anyukám adta kölcsön a vércukormérőt, ő inzulinos diabéteszes, de szerintem lehet hogy a kórházban tudnak adni neked, rá kell kérdezni, amúgy elég drága készülék 15-20 ezer Ft és a tesztcsík is elég sokba kerül.(50 db 3000 Ft)
kölcsönzési lehetőségről nem tudok sajnos.

Noémi
fantikbaba

lányok: boríték ügyben lennének kérdéseim

dokinak, szülésznőnek mikor kell adni? (mindkettő választott)
annyi variációt hallottam és tanácstalan vagyok

köszi:zsófi
papzso

Zsófi!
A hasam keményedik,a derekamtól menszis fájások sugároznak át a hasamhoz.Remélem nem előzlek meg titeket mert ezt a hetet még nagyon szeretném szűk családi(apa,Ágota)körben tölteni.
Valaki!Legyen olyan kedves küldje el a telefonszámát!!!!!Vagy senkit nem érdekel ha eltünök szülni mi lesz velem?
Lau!
Most ahogy bementünk már mindenki Ágota körül sündörgött.Biztos kellemes napja lesz.Vittünk kekeszet,sóssütit,málnaszörpöt.A dadus szerint túl sokat de nem baj a gyerekeknek édességből nem elég soha.
Megvettem a pisilős babát,szép Micimackós csomagoló papírba fogom csomagolni.Meg három szülinapos sapkát is vettem.A bulikon szoktak ilyet hordani a gyerekek.Apának,Ágotának és nekem.Apa este hozza a tortát.Olyan izgatott vagyok remélem minden tökéletesen sikerül és Ágota nagyon boldog lesz.
Judi!
Mi van a faros gyerkőccel!Megfordult?
GnéKriszti
gnékriszti

Papzso, az intenzív osztályon minden nap 1-1,5 órát vagyunk benn nála, beszélgetünk hozzá, simogatjuk. Ma viszik át a Péterfybe, itt még nem tudjuk, hogyan lehet látogatni, du. kiderül.

Lau, természetesen gyűlik a tej a fagyasztóban, és minden nap viszek Dávidnak is, mert tegnap már 8x10-12 grammot kapott, napról napra több tejet kap (8x3 grammal indult az etetés, és minden nap 8x1-2 grammal több).

Liv

Kép

Kép
liv

Gné Kriszti, szívesen elküldeném a telefonszámom, de nem látok a profilodban mailcímet.
Liv

Kép

Kép
liv

Kriszti: én szívesen elküldeném, de milyen e-mail címre? Lehet, hogy megadtad már korábban, de ha nem, a profilomban található címemre küld át, én meg küldöm a telcsiszámot!

Csirkesz: dokim szerint az, hogy most 3000-es a méhszáj, nem jelent semmit, bármikor elkezdhet tágulniKép
lau

Én is adnék telcsi számot, úgyis net közelben vagyok mindig.Hová küldjem?Kép
fantikbaba

Noémi,
Akkor földik vagyunk Kép

Csirkesz,
Ugye-ugye, legszebb öröm a káröröm Kép

HKata

Kép

Kép
anyamanya

íme a bátor ember, remélem hírdetők és szexpartnerkeresők nem olvasnak minket: 20-378-95-79
papzso

LivKép
Nagyon örülök, hogy pici Dávid ilyen gyors ütemben tud egyre többet enni az anyatejciből. Ez biztosan nagyon sokat segít neki. Egyébként bekukkantottam a profilodba - olyan aranyosan alszik, hogy öröm őt nézni. Az jutott eszembe, hogy valahogy így néz ki, aki az igazak álmát alusszaKép
Kitartás, nemsokára otthon lehet veletekKép

KrisztiKép
Én is elküldeném, de az a gondom, mint Livnek, nincs is e-mail címed a profilodban. Az enyémben van egy emilcím, oda írd meg a Te telcsiszámod, és arra elküldöm az enyémet. Már ha ez jó így nekedKép

ZsófiKép
Nem tudom ki hogy csinálja, de a dokim asszisztense azt mondta, hogy a szülésznőnek a szülést követően "illik megköszönni" a segítséget (ebből arra gondolok, hogy ez az apák feladata, rögtön a szülést követően), a dokinak meg a kórházból távozáskor "illik leróni a hálát".
Én így fogok csinálni, csak azt nem tudom, hogy a csecsemősökkel mi legyenKépKép Állítólag nekik is kellene adni valamit, de ha mindenkinek ad az ember, az rengeteg, azt meg hogyan válasszam ki, hogy kinek adok, kinek nem? Az ajándékkosár nem lejárt lemez már? Nehéz ügy....

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz,
És ha hazamentek a kórházból, a védőnőnek is és a gyerekorvosnak is szoktak adni!!!
Andi
Vendég

Kriszti!

Még a végén dupla szülinap lesz a családban Kép
Most, hogy ezt írom, mintha menzihez hasonlító finom görcs állt volna belém...

Liv!
Hamar eltelik, meglátod, noha én biztos hisztiznék meg bőgnék, mint a gyerek, akit a zsúrról hazavisznek, ha haza kellene jönnöm a kórházból. Hihetetlen erősek vagytok
papzso

AndiKép
Most megleptél. Rájuk nem is gondoltam. Nekik mennyire kell hálásnak lenni? Na és mi van, ha egyszerre jönnek?? Simán borítékot kell adni, vagy álcázni illik bonbonnal megrakott kis dísz papírszütyőben??

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: