Lorca!
De jó, hogy benéztél! Kórház:

, de a lényeg, hogy Dani jobban van!
Sillia!
Lóci nagyon aranyos még mindig! A nem mosolygós kép kimondottan tetszik!
Igen, sajnos májusban kezdek újra dolgozni.
Nemsokára elmegyek abba a bölcsibe, ahová szeretném majd vinni, körülnézek, beszélek a vezetőnővel (akihez van kapcsolatom szerencsére).
Nálam ilyen gond nincs, mint nálatok. Petra imád Anyuval lenni, de jól elvan az anyósommal is. Májustól szeptemberig Anyunál lesz, így attól az időszaktól ilyen értelemben nem is félek. Az már más kérdés, hogy én hogy fogom bírni lelkileg (szarul).
Sajnos nekünk sokat számít anyagilag, kevesebb, mint a felét kapom most Gyedként a fizumnak. Szóval sokkal kevesebb így a pénz.
Apa munkája meg olyan, hogy ha van, akkor sok van, és jó pénz, de ha éppen nincs, akkor nincs pénz sem. És ez tök kiszámíthatatlan.
Tavaly a térdműtéte miatt 4 hónapig nem tudott dolgozni, közben mindent meg kellett venni Petrának, így egy csomó tartalékot feléltünk.
Szóval muszáj visszamenni.
Bond!
Mi is postán kaptunk vissza idén az Elműtől.
Annyi mindent akartam írni, de vagy 3 oldalt olvastam egyszerre vissza, és egy csomó mindent elfelejtettem menet közben.
H.Gabi!
Meg tudtam nézni a videót, nagyon édik a lányok! És úgy hasonlítanak egymásra!
Boo, Nyuszi, Kispocok!
Gyógyuljatok meg hamar!!!
Nem akarok senkit kihagyni, úgyhogy név nélkül írom, hogy minden baba csuda aranyos!!!!!
Petra legújabb szokása:
ha nem akar még aludni, akkor négykézlábra áll, és úgy hintázik, közben hisztizik.
Én hagyom, aztán előbb-utóbb úgyis elfárad és elalszik.
Valamelyik nap rekordot döntött:
Anyunál voltunk, ott volt a tesóm is a gyerekekkel. Petra annyira fel volt dobva az unokatesóitól, hogy egyszerűen nem tudott elaludni. 1 órán keresztül ment a hiszti, aztán egyszer csak elhallgatott.
Boo!
Te kérdezted a hisztit? Petra kezdené, de mondtam már neki, hogy most szokjon le róla, mielőtt nagyon belemerülne!