A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Most szepen beindult a topik! :D
Most megyek furdoszobat takaritani, meg keszulodni, mert s. ma koran vegez, es megyunk a varosba. Ajandekot kell venni a baratnomnek, 1 honap mulva szul, es lesz ilyen "Baby shower" partyja holnap Londonban, oda vagyok hivatalos. :D Apara hagyom a gyerekeit! :wink: :lol: Szoval, nem tudom, ezt a partyt hogy hivjak magyarul, meg sosem hallottam rola. Az a lenyeg, hogy roviddel szules elott az anyuka osszejon a baratnoivel, es a babarol dumalnak, meg kajcsiznak, meg ilyen vicces jatekokat jatszanak... Nem hangzik tul izgalmasnak, de azert varom. Mondjuk alkohol tuti nem lesz.... :roll: :lol:
Vendég

Kaqk mondasz valami bővebbet is a melóról? Mi ez pontosan?

Miért mennétek albérletbe? nem jó nektek anyukádnál? soha nem panaszkodtál. Az albérlet kidobott pénz, én inkább meghúznám magam egy ideig, mig helyreállunk és befizetnék egy lakásra. Inkább hitel, mint albérlet. NA de ez az én teóriám.

Angol:-)Van egy go Diego go, cimű mese, mi azt szoktuk nézni, nagyon jó angolra.

Niki ha megbirható az anyós, miért ne:-)

Heni
KépKép
heni81

Lotti 3án lett 1éves :)
Isten éltessen sokáig kicsi lány :)

jövő hét talán nyugisabb lesz,most nagyon ilyen kedvem van :evil: s kivételesen nem R. miatt

KépKép
viranka

Niki vigyél egy kis bólét :lol:
azt még a kismamák is szeressék :wink: :lol:

Kaqk 18.-án lesz
még lehet helyet foglani.
Este Z-vel megbeszéljük és választunk éttermet 8)
drukk továbbra is+++++++++++++++++++++

Panndi Zsófi annyira nyitott a világra :D
szuper ügyes :D
hármaskával hogy álltok?
vagy most felfüggesztve a fogyókúra miatt?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lotti boldog születésnapot :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lotti Boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Lotti, nagyon boldog születésnapot!

Hű mennyi kérdés :)

Túró rudi muffin is jól hangzik, legközelebb kipróbálom :)
Zsófi evett este hagymát, szerintem sokat :roll: Remélem most is jól van. Fruzsi szerintem élvezi, hogy övé a lakás, meg nem sokat észlel a hiányából, mert fél 11-től alszik ebédig, aztán akkor már Zsófi is itthon van :)

De mindig nagyon örül neki, ha megjön, és teper hozzá :)

Fogyókúra azért kell, mert már nagyon nem szépet mutatott a mérleg :roll:

Hármaskán dolgozunk továbbra is, de mindenféle tudománytól mentesen, csak éljük az életünket, és örülünk, ha érkezik :)

Kaqk: jól hangzik, remélem bejön ez a munka!

Niki: egy pelenka két gyerekre :shock: Izgi :wink:
Vendég

Ezt most küldte a párom :lol:

"A magyar gazdasági mentőcsomag!!!

Tételezzük fel, hogy ...

A központi kormányzat mindenkinek ad kb. 1.000.000 Ft-ot.

. Ha ezt a pénzt elköltjük a Sárkány Centerben, vagy a Józsefvárosi piacon, a pénz Kínába kerül.

. Ha benzint veszünk rajta, akkor az araboké lesz.

. Ha komputert veszünk, akkor Indiába és Hong Kong-ba kerül

. Ha gyümölcsöt, zöldséget vásárolunk, akkor Hollandiáé, Spanyolországé, Olaszországé, Egyiptomé és Iráné lesz.

. Ha kis fogyasztású és jó autót veszünk, akkor Japánba, Németországba, Spanyolországba kerül.

. Ha semmire sem jó elektronikus kütyükre költjük, akkor a pénz Taiwanra vándorol, és nem segíti az magyar gazdaságot.

Az egyetlen lehetséges mód, hogy a pénzt itthon tartsuk Magyarországon, ha kurvákra, jó magyar borra és pálinkára költjük, mert ezek garantáltan hazai termékek.

Én ehhez tartom magam!

Csak hát nehéz az asszonnyal megértetni, hogy mindezt merő hazafiságból teszem!"

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szaisztok! Nem igen vagyok képeben, de talán mostmár tudok majd jönni megint. Mesélnétek, kivel mi van? Csak egy picit... Azt láttam, hogy Lottinak boldog szülinapot, Isten éltesse!

Kép
Kép
Kép
zdori

Dori túl sok minden nem történt :roll:
Kaqk lehet talált munkát, még drukkolni kell neki.
Niki sikeresen megnyert egy pert, saját magát képviselte.
A topik nagy része el van veszve sajnos:roll:
Csak azt olvashatjuk sajnos, hogy mikor ki lett beteg :?
Na meg Vindonk szenzációs monológjait :lol: :lol:
Nélküle üres lenne a topik :lol:

:arrow: kiborította a vízet

KépKép
Kép Kép
l.móni

Emma kipróbálta a bölcsiben az alma ágyat.:-) remélem hétfőn meni fog az ottalvás...nekem kissé furcsa lesz..máris hiányzik.

KépKép
kaqk
Debrecen

Draga Lotti, mi is nagyon boldog szulinapot kivanunk!

Moni! :lol: Tetszett a gazdasagi mentocsomag es a Dorinak szant beszamolod is! :lol:

Meg hozzateszem: Panndi fogyozik, Viranka bosszankodik.. :? :D

Na, en most megyek, lehet, hogy vasarnapnal elobb nem tudok jonni....Party-hegyek... :roll: :lol:

Puszi mindenkinek, szep hetveget! :D
Vendég

Sziasztok,

Én mindig elveszve:)
Robesz kicsit beteg volt, nem vész, már jár a Csanába. Ott minden ok, most szokik be egy kislány és az Anyukája pocakos, neki mondja állítólag, hogy jön Kristóf:)

Ha jövő hét péntekig nem indul meg, akkor pénteken (12-én) császár, hát én még reménykedem, bár még van dolgom, eladtuk Anyum lakását, majd tavasszal elkezdtjük a házat árulni, és már megvan az új, de még ott is annyi a kérdés, szóval zajlik az élet. Én meg rohangálok, Csana, doki, ügyvéd, ház.

Ctg-k, flow rendben volt eddig, midnen ok, zárt a méhszáj.
Amúgy mindennel megvagyok, még egy fodrászt szeretnék jövő héten beiktatni, remélem Kristófnak sincs ellenére.

Lottinak boldog szülinapot!!!! Anyumnak is akkor volt, annyira akartam jönni.

Móni, Viranka, Nektek írok sms-t, ha szülünk, jóóóó??????

Betegeknek jobbulást.

Kép
Kép
nektarin

Nektarin boldogan hozom majd a hírt a csajoknak :lol:
azért vigyázz magadra így a vége felé :roll:
anyud most akkor nálatok lakik?
Házat most pesten vesztek?

Niki jó, bulizós hétvégét :lol:

Kaqk szerintem semmi gond se lesz a kicsi lánnyal :D
sielni végülis nem mentek?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ohhh, köszönöm szépen!

Móni, nekem is tetszett mindkét írás. :) Sztem továbbküldöm. :) Mármint nem a beszámolót... :)

Viranka, miért vagy bosszús???

Vindo, olyan jó, hogy írogatsz! Legalább mindig van mit olvasni. :) Rugó képei ismét nagyon cukik. :)

Nektarin, én akkor asszem kiestem a tippelők köréből, nem tudtam, hogy pénteken császár les, ha nem jön ki a kiskrapek, ezért 16-ra tippeltem... :) Na, hajrá akkor, szüljetek!!!

Kaqk! Én nagyon drukkolok, de egyízben gratulálok is! :)

Niki, te ilyen ügyi vagy? És milyen per? És mi lett a 2 gyerek-1 pelus történettel?

Minden betegeskedőnek jobbulást!!!!

Heni, örülök, hogy Apa jobban van! Mi szeretnénk harmadikat, kicsilányt!!! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Itt vagyok :roll: :wink:

Rugónak pörgős napja van, nem nagyon szabadulok.

Elmentünk haleledelért egy távoli boltba, aztán a 47-es büfében voltunk. Majd játszott az esernyőkkel, most jött Gábor, és összerakjuk a komódot. Vagyis elkezdjük.
Két emberes munka. G. rakja, én meg visszafogom RUgót, megőrül az alkatrészekért, csavarokért, fúróért :roll:

Lottinak boldog születésnapot utólag is!

Nektarin, várjuk a híreket :!:

Másra most nem telik.

Kaqk, biztos sikerül
Csinálok G.nak tejeskávét, hogy ne aludjon el este.

:arrow: :wink:

Tényleg :arrow:

Kép
vindolanda

Akkor ezek szerint az írogatással közfeladatokat ellátó személy lettem, szórakoztatom embertársaimat :roll:

Tejeskávét csinálni :arrow:

Kép
vindolanda

Zdori ha valaki azt mondaná, hogy 100% kislány lesz a 3. , holnap bevállalnám :wink:

Vindo megvan a szőnyeg, nagyon 8) 8) 8) , köszi a tippet :D Áron élvezi nagyon :D

Heni
KépKép
heni81

Móni jót nevettem :lol:

Niki nekem tetszik ez a buli :wink:

Kaqk minden rendben lesz hétfőn!Szorítok a munkádhoz is..:)
varga tünde

Szívesen :wink: Örülök, hogy jó lett :wink:

Telefonos képek még:

Pihenés a tévé előtt:
Kép

Esernyős játék (közben anya frászt kap):
Kép

Ez zajlik most nálunk:
Kép

Vagyis ezen már túl vagyunk, a komód áll, de fiókok még nincsenek.

Kép
vindolanda

Lottinak Boldog Születésnapot!!!!

http://www.kreativcafe.hu/gyerekszoba/8 ... -jkok.html

Jók a képek Vindo...

Nem jó a szóköz gombom,szinte rá kell csapni,hogy tovább lépjen :x
varga tünde

Lottinak boldog szülinapot!!!!!!!!

Vindo!
A Rugó képek most is szuperek! :)
Igen, én is szívesen olvasom írásaidat, úgyhogy gyere csak még akkor is, ha kicsit kihalt a topik.

Niki!
Jó bulizást! :)

Tünde!
Mi történt a szóközzel? Talán egy tisztítás segít...

Kaqk!
Ezek jó hírek! Szorítok!!!

Heni!
Akkor 3 fiú szóba sem jöhet? :wink:

Nektarin!
Akkor hajrá Kristóf!!!!

Regi!
Veled mi újság?

Mi megvagyunk, mindenki kidőlt mellőllem, alszanak, én meg kicsit olvasgatok..

Kép
gica1

Napsugarast :)

nem bosszús voltam Niki :) csak csupa nagyon rossz híreket(keresztapám,barátnőm) kaptam és ezek padlóra tettek :( de már sokat agyaltam ezeken,megnyugodtam,jobb a kedvem :)

amúgy hetem kissé zsúfolt volt,iglut építettünk,cérnákat vettem s sokat hímeztem(megtaláltam a kép párját :) nyugtató helyett) bombát robbantottam a gyerekszobában alakulnak a dolgok,jazzbalett,B. megint beteg,hajnali kelései a csúcs péntek hajnal volt hn 3kor :shock:
kínomban elmentem bioboltba kaptam Bach elsősegély passztillát,talán siker mert B. ma "nem" 5kor kelt csak :) :) :) illata tök jó :)
ma önismereti klubba megyek(rend és rendetlenség c. témakör) :) :)

Eszter!
várom én is az smst :)

én még életemben nem ittam energiaitalt :oops:

Panndi!
jó fogyózást :) azt nekem is kellene

Rugó édes nagyon :) olyan kreatív gyerek Vindo :wink: 8)
igen engem/minket is a nagyszülők tanítottak meg sakkozni,römizni :)

:arrow: reggelizetetek aztán készülödöm :)

jah s pár gyerekszáj :)
B. jön dedéének szólni :Dede gyere ebédelni késza vacsora :) :)
B. így szól pelus csere után: Anya hol a szaros kakis pelus?
M. kapott új hercegnős újságot nézi mi lesz a köv. szám ajándéka
este mondja Apjának: Apa a következő számban gyűrűszex(gyűrűszett) lesz :) :) úgy röhögtünk Ő meg nem értette min :)

szép napot :) :)

KépKép
viranka

Helló!

Gica nem tudom,mi lett vele... Apa kütyüzött vele csütörtökön mikor nem voltam itthon,és ilyen lett..Nem tudom mit csinált vele..

Jobbulást Bálintnak is!
varga tünde

Na, itt vagyok :roll:

Tegnap munka helyett elkezdtük nézni az Avatart, Gábor még nem látta. Erre 11-kor, pont a felénél elment az áram :roll: Vártunk éjfélig, aztán lefeküdtünk aludni. KOmoly este volt, dolgozni nem dolgoztunk, de legalább megnéztünk egy fél filmet :roll: :x

Éjszaka meg arra ébredtünk, hogy ki vagyunk világítva, mert este mindent felkapcsoltunk, aztán úgy hagytuk :lol:

Tünde, néha ezek beragadnak :x
Esetleg vegyétek ki, aztán pattintsátok be újra (de lehet, most hülyeséget mondok).

Viranka, bár nem tudom, mi a probléma, de sajnálom :?
Gyűrűszex, hát ezt meg kell venni Mírának 8)

Heni, nekem is két bátyám van, és olyan jóóó gyerekkorom, de még jobb kamaszkorom volt
Milyen egy önismereti klub??? Még sosem voltam :roll: :wink:
Majd fotózd le a szőnyeget Pépörrel, hagy nézzük meg :wink:

Niki, majd ha vége lett a partiknak, írd meg, hogy mi történt pelenka-fronton :roll:

Panndi, akkor mindent bele fogyókúra-ügyben :!:

Rugó közben elkezdett szavakat utánozni néha. MOndja, hogy szösz :shock: - a vízben szokta az úszó szöszöket kergetni. De tegnap kicsúszott a száján, hogy hús.
Nagyon halkan mondja, mintha szégyellné magát. Eddig mindig megdicsértük ilyenkor.
Talán valamit előrelép már.

Amúgy a betegsége alatt úgy belejött a fekvésbe és tévézésbe, hogy volt egy-két nap, mikor már gyógyult volt, de nem volt hajlandó semmire. Tegnap aztán már izgága napja volt. Ma meg el kellene menni Db-be, hagy mozogjon. Vennénk neki kürtős kalácsot a főtéren, azt nagyon szereti.
Hétfőn csana :roll:

Reggelizni :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo, azért nem csak arra tartunk itt, hogy írogass a szórakoztatásunkra! Csak nagyon jól esik olvasni a soraidat, és nézegetni az édes csemetéd! De nagyon szeretnék személy szerint legalább annyi olvasnivalót adni neke, amennyit te adzs nekünk. Csak nem megy. :( Köszönöm, hogy te írsz. :)

Viranka, örülök, hogy most jobb!

Megyek,mert kérik a gépet.

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Mi épp rajzolunk, színezünk.:-)

épp felvettem a ceruzáját, erre, " jaj de kedves vagy anya! " annyira édes!
néhány kép

papával vonalzózok
Kép
emma cica
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

kaqk: Emma szép! Ügyes lesz az ottalvással :) Vonalzó nálunk is sláger, olyan büszke rá, hogy egyenes vonalakat húz a vonalzóval :lol:

nektarin: várjuk a híreket :)

Vindo: jók a képek :) Szösz, hús, tök jó :)

Hű lányok, hogy én hogy várom ennek a kúrának a végét... Hétfőn már ehetek :lol:
Vendég

Panndi, akkor ne menj a müllerbe, mert ingyen táblacsokikat osztogatnak. 2000 ftért vettem pelenkát Rugónak, és kaptam egy karácsonyi csokit :roll:
Fahéjas töltött.
Igaz, lehet tavalyi volt, mert csak márciusig jó, de most még finom...

Jó étvágyat hétfőre :!:

Kaqk, Emma olyan kis szép :D És a haja is mekkora :D

Én próbálok Rugónak vonalzót adni, de ő össze-vissza szeret firkálni :roll: Különösen a falra, már minden helyiséget telefirkált gyerekfej-magasságban. Megszerez egy ceruzát, bezárkózik egy szobába, és alkot...

Dóri, írok én, ha szeretitek. Csak néha elfogy a lendületem, ha nincs elég visszacsatolás :lol: Akkor elgondolkozom :lol:

Rólunk:
Elmentünk vásárolni. Először a DM-ben voltunk, aztán Baumax, végül Müller.
Rugó elég jól viselkedett, de nagyon elfáradt, így az autóban elaludt.
Behoztuk ülésestől, az ágyban levetkőztettem, és mivel olyan volt, mint egy darab fa, gyorsan befejeztük az Avatart.

MOst várjuk, hogy este elaludjon, akkor dolgozhatunk :roll:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Hát nálunk nincs müller, ez a gond megoldva :)
Vendég

Benit most hozták haza,megyünk ki még havazik...

Megporsziztam a gépet,jó lett,nem tudom mit kevertek alá...

Csoki fini,nálunk elfogyott én is ennék ha lenne...hmm...

Én is vettem pelust dmben de itt nem osztogatnak semmit...Pedig milyen jól jönne most... :roll:

Milyen az avatar Vindo??? Szerintem szép,azt hallottam lesz folytatása kíváncsi leszek rá...
varga tünde

Jaj kevertem a müllert a dmel? :oops:
varga tünde

Igen..Elnézést....

Leszedtem Domit az ablakból-készülünk ki,nem maradnak egy percet sem nyugton... :arrow:
varga tünde

A müllerben kaptuk a csokit. Biztos maradt nekik készleten.

Tünde, szerintem jó film, olyan igazi amcsi mozifilm, annak minden jó (és elenyészően rossz) tulajdonságával. Űrhajók vannak benne, ez nálam nagy pozitívum, a jók győznek, a szerelmesek túlélik és sokat lőnek, verekszenek. Kell ennél több? :wink:
Állítólag tényleg lesz második és harmadik része.

Furcsa amúgy, ha komoly dolgokra vágyom, akkor olvasok, abból nem bírom a ponyvát. Filmekben viszont szeretem az amerikai filmeket, meg ami félúton van az értelmes meg a mozifilm között. Kivétel az Orlando, azért odavagyok.

Akkor most már ütheted az space-eket :)

Panndi, megúsztad a csokit, mert tényleg finom volt.
Mit ehetsz és mit nem most?

Kép
vindolanda

Panndi, hát akkor mostmár nincs sok hátra!!! :)
Lányok, vegyetek rá, hogy csináljak vmit, hármaska akkor készülhet csak, ha egy kicsit minimum fogyok. De ezekben a rohanásokban nincs időm és energiám magammal foglalkozni, kedvem meg depláne nincs. Főleg hétfő óta... Vmi jó ötlet?

Vindo, aranyos vagy! Avatart otthon néztétek? Megvan nektek, vagy hogy? Nincs ennek otthon nézhető 3D-s változata? Vhonnan szemüveget tuti tudnék szerezni... De moziba menni... Hááát...

Szép estét!

Kép
Kép
Kép
zdori

Igen, megvan itthon, elég jó minőségben .Á, csak úgy két d-ben néztük. Én láttam moziban, szülinapomon elmentem. De azt nem tudom, hogy szemüveggel mennyivel lenne jobb ez a változat.

Kép
vindolanda

Dóri talán a 90napos diéta? Az a baj,hogy a gyógyszerek ideig óráig jók,meg csak kidobod a pénzt rájuk,és nem is nagyon használnak.. Sz.tem... Azért gondoltam erre,mert talán megtudod oldani,hogy amit főzől vagy vesztek,akkor azt a részt eszed meg belőle,amit az nap éppen kell.. De ha nem tudod,már azzal is segítesz magadon,ha kerülöd a lisztes dolgokat,tésztákat,krumplit(kenyér helyett zsemle). Egy ismerősöm férje,így fogyott,és csak ennyit csinált.Semmi mást.. Nehéz ügy.. Szorítok,hogy sikerüljön annyit leadnod amennyire szükséged van a 3ka miatt :wink:

Én is ilyen fajta filmeket szeretek :roll: Lövöldözés-love story-ürhajók-vampír stb... Apa persze nem ő katonásakat imádja... Most várom,hogy felrakják a töltős oldalra a the vampires diariest folytatását,már tökre várom mi hogy lesz benne... :roll:

Ja most már csapkodhatom a spacet.. Rótunk egy nagy kört szánkóval a hóban,senki nem volt kint mire kiértünk..De mindegy,nosztalgiáztam régen mikor kicsik voltunk tele volt az utcánk szánkozóssal,meg estig kint voltunk olyan jó is volt.Nem foglalkoztunk ám azzal,hogy esik a hó meg kicsit hideg van,sőt volt,hogy teljesen átáztunk úgy jöttünk be,megszárítottuk a ruhákat és mentünk újra ki.Most meg ki sem merjük sokáig engedni a gyerekeket nehogy megfázzanak.Miért ez a szokás?PEdig nem is voltam sokat beteg,hogy ennyire féltsem őket.Épp mondtam apának is,ugyhogy ma sokat voltak kint a fiúk,remélem nem bánom meg.De arra ügyeltem,hogy ne ázzanak át meg fázzanak,olyan jó szinük lett,hogy csuda..Jó a kedvük jó napjuk lett.Azt mondja B. alig várja,hogy jobb idő legyen,hogy egész nap kint lehesenek.Megyek.
Fiúk fürdenek épp .. Írtam,hogy B. nek kieset fent az első kettő foga.. :lol:

Na most már tényleg megyek...
varga tünde

Tünde, katonák is vannak benne :roll: :lol:

A jobb időt én is várom, de leginkább azért, mert Rugó újra hajlandó lesz használni a gyönyörű lábát, amit a hó miatt hanyagol :?

rángat

Kép
vindolanda

Én gyerekfelügyelek, G. a laminált padlót rakja le a galériában. Olyan kilencre kész lesz a fele, lehet, holnap az egész meglesz.
Aztán már csak korlát kell a lépcsőre, meg fentre egy kerítés-féle.

Kép
vindolanda

Ja, Rugó a lábait lesz majd hajlandó használni. Mert több van neki. Kettő. És nem csak az egyik gyönyörű, amit nem használ, míg a másikat igen.

Kép
vindolanda

Most nagyon pörög, öt óra óta játszik és rohangál, én meg futok utána :roll:
Nem bánom, ha elalszik majd :lol:

Kép
vindolanda

Olyan tíz körül jó lenne, ha kidőlne.
Aludt délután vagy két órát :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!

Először is: Isten éltesse az egyéves Lottit!

Én egész nap Bercót figyelgettem, hogy belázasodik-e. Reggel hőemelkedéssel ébredt, meg du-n is mértem egyszer egy kicsit, de amúgy semmi. Sajnos most már folyik az orra is. Nyomatom a homeós bogyókat neki, de hétfőn még nem engedjük bölcsibe, holnap jön vissza anyukám. Annyira jó, hogy már nyugdíjas és így tud segíteni.

Hív, mennem kell.
dmaggie

Sziasztok,

pár mai kép:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Áron simán elmenne kislánynak is :oops: :oops: :oops:
Péterke nem nagyon dijazta a hóalagutat :roll: azt mondta, nem jó, ez a babáé, mert nem tudott felállni benne. :roll:

Vindo szépen haladtok:-)

Zdori én csak szopi után merek majd valami komoly fogyókúrába fogni :roll: csak egy 10est kellene ledobni. :evil: :evil: :evil:

Heni
KépKép
heni81

Helló, Lányok!
Lottinak mi is sok boldogságot kívánunk szülinapja alkalmából utólag!!!

[b]Heni:
tündércukor ez az Áronka! :-)

Panndi, láttam ma a lányokat a Kismama febr. számában, nagyon édesek. Zsófit szúrtam ki ;-) Nekem még mindig a hajós és a tejes aranyköpés tetszik a legjobban :-)

Kaqk: de jó, hogy ilyenek a leendő kollégák, biztos jól fogod érezni magad. Emmácska továbbra is egy is tündér.

Maggie, Bercónál a kruppos tünetek teljesen elmúltak?

Vindo: hát elég hasonló az ízlésünk filmek és könyvek terén :wink: (ha már film, ha még nem volt meg - régebbi darab, Szaud-Arábiás téma, terrorizmus stb.) - The Kingdom. Nagyon jó.)

Köszi, hogy gondoltatok ránk, elég rossz volt a helyzet, mert Ádi az antibiotikumos kezelés hatására sem jött rendben, a nagyon magas láz ugyan elmúlt, de maradt a magas hőemelkedés és enyhe láz (9 napja tart a dolog, de ha az előtte lévő náthát is hozzácsapom, akkor több mint két hete). 5 napig gyakorlatilag nem evett semmit (2 napig szó szerint semmit, csak ivott, pedig lázas is alig volt, 3 napig meg kb. 1 túró rudi + 3 falat akármi volt a napi adagja, tök sovány lett szegénykém és hát amúgy sem vetette fel a háj). Úgyhogy maradt két ötlet, ez vagy atípusos tüdőgyulladás, vagy arcüreggyulladás (de annak sem tipikus, mert nem fáj nyomásra az arca), mert a hörghurutnak javulnia kellett volna. Úgyhogy most várjuk a 2. típusú, célzottabb antibiotikum hatását. Ma már jobbnak tűnt délután a helyzet, egyelőre 37,5 alatt van a hőmérséklete, jaj, csak így is maradjon... és szegény úgy utálja a köptető - orrcsepp - borzalmas ízű antibiotikum - papírzsepi körforgását. Mi is...

[/b]

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Ádinak és Bercónak jobbulást! ++++

Heni: szépek a fiúk :) De hol van rajtad 10 kiló plusz? :shock:

vindo: gastroyal algás turbófogyókúra, a honlapjukon meg tudod nézni :)

irina: köszi a Kismamás bókot :)
Vendég

Jó reggelt :)

Panndi, és az algás kaják finomak?? :roll: :?: De gondolom, cserében hatásosak :roll:

Heni, Áronon jót nevettem, tényleg elég csajos lett :D DE szép így is nagyon 8)
Milyen hó van nálatok, itt lényegesen kisebb, kb. 5 cm.
De esik, remélem, azért holnap nem akadok el a kocsival :shock:

Irnina, hát, jó ízlésünk van :wink: :lol:
Szegény Ádi, remélem, rájönnek, mi a baja. Nem jó kihordani egy tüdőgyulladást :?
A Kingdomra rákeresek akkor. Nekem személyes kedvencem az elmúlt évekből a Csillagpor :)

Megyek elmosom az ételhordókat :arrow:

Kép
vindolanda

Jobb reggelt!

Vindo kész lett teljesen a komód?
párod ügyes a laminált padlóval, szépültök hónapról hónapra :D
Mikor dőlt ki Rugó?

Irina ez nagyon rosszul hangzik :(
Remélem rendbe jön Ádika. Hasson már az a fránya gyógyszer.
Gyógypuszik mennek.

Heni Áron tiszta olyan mint te :D
Tényleg elég lányos szerelésben van, de jó áll neki :lol:

Dori én szoptatás alatt úgy fogytam le 10 kilót, hogy kiiktattam a lisztes ételeket.
5 után csak gyümölcs vagy kefír.
Nagyon hatásos és csak az első hét volt nehéz.
Utána már könnyen ment.
Ráadásul Gréti és Z is támogatott benne.

Maggie Bercónak jobbulást++++++++++++++++++++++++++

Mi túl egy szörnyű éjszakán :? Két részletben aludtam összesen 3 órát. Felét 1/2 9-től-10-ig. Másik felét 1/2 6-7-ig. A kettő közt ébren voltam. Cicis nagyon rosszul aludt. Szinte folyamatosan felsírt. Ha nem látott hirtelen akkor zokogott. Az apja hozzá sem érhetett. Csak én. Most kellőképpen fáradt vagyok. Ráadásul leesett kb 10-15 centi hó. Azt el kellett lapátolni és ma már szánkózni is voltunk. Persze ki volt akadva a kis drágám, mert nem voltam hajlandó szaladni vele :roll: Most is túl van már egy hatalmas hisztin. Nekem a türelmem jelenleg a nullával egyenlő. Remélem alszik délbe és akkor én is tudok pihenni, mert így nagyon sok a mai nap :?
Most mennem kell havat takarítani és főzni, mert Z kaját követel de nem segít semmit. Csak dolgozik azon a rohadt laptopon és meg alig állok a lábamon

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Szegény Ádi! Jobbulást!

Remélem, Heni, nem lesznek betegek a gyönyörű gyerekeid, egyik sem! Köszi a képeket!

Köszi az ötleteket! Én is ilyesformán fogytam, szénhidrátmentesen étkeztem Samu születése előtt, de akkor könnyebb volt... :)

Vindo, nem hiszem, hogy ez szemüveggel térhatású lenne, mert a térhatású szemüveg nélkül élvezhetetlen. MIntha rossz lenne a szemed, olyan. A szemüvegtől lesz látható. :)

Móni, én tök így jártam tegnap. Nagyon kibuktam estére, és elmentem barátnőzni. :)
:
Végülis megnéztük velke az Avatart. Csak mikor írtam, még ötlet sem volt, hogy megyünk. Csak később, a névnapomra való tekintettel találtuk ki. Lemaradtunk az első 10-20- percről. Vindo, mi van az elején a filmnek?

Szép napot mindenkink!

Kép
Kép
Kép
zdori

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: