A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Most csak egy "pár" képet teszek fel, később jövök. Puszi Nektek ! Kép hazajöttünk, levetkőztettük, de közben aludt és utána is Kép játszom Kép éééén? neeem, nem ittam Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
ikoka7

most megyünk pelusozódni, mert büdi a gyerekem

ja és várjuk a hólgyek jelentkezését, Zsombi is szívesen udvarolna itt egy szép lánynak és mivel csak szép csajok vannak , ezért valaki tukmálja rá a Fiacskámat a leányzójára

Kép
ikoka7

Ikoka

Zsombi nagyon aranyos, helyes kisfickó. Odett már Mrs. Manó jelölt, de ha nem jön össze :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Sillia

Nincs még videó Odett beszélgetéséről, csak írtam, hogy miket mond.
Nagyon cuki Lóci is, és nagyon ügyes.

Kép
Kép
orsi777

Lányok!

Írjunk a moderátornak hogy irtsák már ki innen ezt a micimackót :twisted: :twisted:
Vendég

Sillia

Szerintem ebből tartja most fenn magát a honlap :roll: .

Kép
Kép
orsi777

Tike

Boldog féléves szülinapot Hédinek :P .

Kép
Kép
orsi777

Ikoka

Zsombi kész kisfiú már!!! :wink: :lol:

Eszembe jutottak Pagikáék...vki tud róluk vmit?

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay,
anno mondtam neki, hogy tőled...

Bond,
hajrá egészséges életmód! Mondjuk elkezdhetnél enni, így első körben :wink: :wink:

Sillia,
Lóci produkció :D :D :D :D igazi pasi, mit vártál? :lol: :lol:

Ikoka,
Zsombi is nagyon nagy fiú lett! Nagyon helyes!

Baaaaaaaaaaa, mennyien vagyunk betegek... mindenkinek jobbulást!

Gyerekkórház :x :x :x :x szörnyűek ezek a történetek

KépKép

KépKép
kispocok13

és hoztam pár képet én is :oops: Kép csavaros lábak Kép esti buli Kép hóesés mei tai-ban Kép délutáni szundi utáni olvasgatás

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok! :)

kispocok13!

Most egyek vagy legeljek? :roll: :roll: :? :? :? :lol: :lol: :lol:
Nimródnak van már csaja? Mert ha nem, akkor esetleg tudnék egy jelöltet. :roll: :wink: :lol: :lol:

lorca!
[quote="lorca"]
írta:
lorcaNyuszi,
Lányok! Múltkor írtátok,hogy a spenótot csak egyszer egy héten lehet adni. De miért is?
Gusztustalan a színe, rondán mutat a konyhaszekrényen és tuti ez az a kaja amibe belecsap és beborítja a fél lakást. Emellett van az is, amit Bond írt.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Te mennyi időt tudsz CSAK Danira szakítani? :roll:

Kép
Kép
200907?

Tike,
mi volt ma a Dévényes csajnál?

Boo,
az egy bődületes baromság hogy Zsiri dagadt lenne, felejtsd el!!!!!
Mi ez a kórság ami megtámadott? Nekem is ugyanez, iszonyatosan fáj a torkom és fázom állandóan.... úgy félek hogy megferőzöm Törpicseket.

Kiffiam teljesen átalakította a napjait a héten: már felkel fél7-7 körül :shock: :shock: (eddig 8 ig szunyált, dejóisvoltaz), így két rövidebb alvása van (10 körül és 3-4 körül) az eddigi egy hosszú helyett - bár ma az első alvás is majdnem 3 órás volt....

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond,
csak simán egyél valamit az eddigi null-kalória helyett szerintem...valószínűleg az sem baj, ha ez az étek egészséges, de első körben szerintem ezzel ne törődj :wink: :wink:

Jelölt elfogadva! Becsajoztunk!!!!!!!!!!!!! juppppíííííííííííííííííííííííjj

KépKép

KépKép
kispocok13

boo! :)

Erről van szó:

http://www.dimenzio.net/egeszsegkozpont-tartalom.php?ID=31&m=2

Nem vettem igénybe, csak a hőtérképes részét.

Kép
Kép
200907?

KIspocok

Had köszöntselek a családban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Orsi, :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Boo,
akkor kitartás nekünk :lol: tuti vitaminbomba recept: 2 narancs és 1 citrom leve + 3-4 kanál méz! Fiiiincsi és még jót is tesz :D
Meg tolom az arcomba az Oscilloblablát, de nem nagyon használ...
(Nimród már lassan egy órája alszik megint... remélem, nem lett ő is beteg...)

Rohanok, mert Apa hazaért... mindjárt kérdezi hogy mármegintfórumozol????? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Mármint alverde kencét? :roll: :twisted: :twisted: :twisted: Mennyit szoktad levegőztetni a popsiját? Illetve gyógyszertári mosdókenőcs. :roll:

Megfáztál, vagy más?

sillia! :)

Lóci: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az ujja miatt meg ne félj. Jó erősen becsukod a szemed, nagy levegőt veszel, majd konstatálod, hogy egy tapasztalással beljebb vagytok. :roll: :roll: Hamar megvigasztalódik majd Bocikával, te pedig kifújod az orrod. :wink:

"Írjunk a moderátornak hogy irtsák már ki innen ezt a micimackót "
Vonjuk meg tőle a csuprait, és akkor magától elmegy innen. De legalábbis torkán akad a szó. :twisted: :twisted: Ha vettünk volna ilyen játékot, akkor tartok tőle, hogy mérsékelten használnánk. :? :?

ronmay! :)

A téglabarna egy meleg szín. A kék hideg. Egyszerre nem lehet a kettőt szeretni. :roll: :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol:

kispocok13! :)

"Rohanok, mert Apa hazaért... mindjárt kérdezi hogy mármegintfórumozol?????"
Néha én is sunyítok. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol:

"Jelölt elfogadva! Becsajoztunk!!!!!!!!!!!!! juppppíííííííííííííííííííííííjj"
Na, azért csak ne bízzátok el magatokat. Vannak itt még más jó paskók is. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

tike :)

Boldog sokszor ennyit telányodnak! :wink:

Hugi még nem tapsikol, viszont már jóóóóó nagy ötösöket tud adni. :lol: :lol:
Amíg el nem felejtetem:az utóbbi 3-4 napban egyszer-egyszer hasról (pontosabban négykézlábról) hátra fordul. Nem borul, hanem fordul.

Kép
Kép
200907?

Boo

[quote] írta:sszesítené vki a férj és feleség jelölteket, mert én már nem tudom követni?

Meg se próbáld! Ami itt folyik az már poligámia :D

És persze a menyasszonyválasztásnál az is döntő érv lesz, ki ad érte több tevét :)
Vendég

nyuszi81! :)

Tetszett az Avatar. Az egyedüli a mi nem tetszett, az a Na'vyk kinézete volt. :oops: Nekem olyan bután aránytalan volt. :roll: :roll: Amit viszont nagyon imádtam, az az volt, ahogy mozgatták a füleiket. :shock: :lol: :lol: :lol: Egy-két jópofa duma is van benne. Akik látták talán emlékeznek rá, én nagyot nevettem ezen: "Futni? Nem futni...? Ezek mit szeretnek?" :lol: :lol: :lol:

orsi777! :)

"Azért az autózással nem értek egyet, mert a mi időnkben még nem voltak ilyen gyors autók, utak, és kell sajnos az a fránya ülés.
Anyu szerint a 88-ban született hugomat bevágta a Trabi hátsó ülésére, és ott gurulgatott a hátul, néha anyu odakapott, hogy le ne essen"

...és nem is voltak ilyen biztonságosak. :roll: :roll: Lásd Trabant, úgyis mint papírautó. :roll: :roll: :lol:

bucus80! :)

A játszófészek tud valamit, vagy csak tényleg egy marha nagy úszógumi? :shock: :?:

f.nikici! :)

Mi történt a dokinál? :?: :?: :?: :?:

szonibaba! :)

A jelmezzel kapcsolatban nekem beugrott a sarki róka és az Arany iránytű is, de továbbra sem tudom összekombinálni. :roll: :roll: De úgy is mondhatjuk, hogy élénk fantáziája van Szonjinak. :lol: :lol:

Csúcs ez a modern kismama világ. Az egyik elpanaszolja, hogy nem tudja, hogy hová lett a kedvenc műkörmöse, a másik meg a város végéből megmondja. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi! :)

Azt olvstam, hogy amíg csak alul van foguk, addig nem tudnak...
Na, akkor a sorok írója még nem dugta fogatlan gyerek szájába az ujját. Ugyanis van nekik ínyük is. :twisted:

ezért lehet a szemdörzsölgetés, valszeg az egész ínye bizsereg
:shock: :shock: :?: :?: :?:

"néztétek a házon kívült? a 17 hónapos kisfiút egyik napról a másikra elvették a nevelőanyjától! normááááááááááááááálisak??????????????????? annak a szerencsétlen gyereknek egy életre traumát okoznak, minden egyes nap maga lehet a pokol neki az anyukája nélkül, állítólag egész nap ül és sír"
Tényleg borzasztó volt. :cry: :cry: :cry: :cry: De ugyanakkor tény, hogy a hivatalos megnevezés ideiglenes állapotba vétel volt, azaz sajnos ezzel számolnia kellett a nevelőszülőknek. :roll: :roll: :roll: Persze ez a gyerekeknek nem nyújt vigaszt, viszont egy életre törést okoz bennük. :( :( :( :(

hendegabi! :)

Nóci és sópipa: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="sillia"]B írta:silliaoo

[quote] írta:sszesítené vki a férj és feleség jelölteket, mert én már nem tudom követni?

Meg se próbáld! Ami itt folyik az már poligámia :D

És persze a menyasszonyválasztásnál az is döntő érv lesz, ki ad érte több tevét :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást! Bennem is bújkál valami,mert én is ma egész nap fáztam és kapar a torkom is. Lili ma kegyes volt hozzám,így délután aludtunk másfél órát együtt :o

Lorca! Jó,hogy jöttél! Dani azóta jobban van? 4hónapos baba :cry: Amióta megszületett Lili,teljesen kikészülök az ilyen hírektől.Nagyon sajnálom azokat a gyerekeket,akikekkel nem törődnek,holott nem ők kérték,hogy világra jöhessenek.

Minden baba nagyon aranyos a képeken :lol

Boo! Zsirire mindent lehet mondani,csak azt nem,hogy dagi. :lol

Képzeljétek,ma annyira édes volt a kislányom,hogy megzabáltam. Megfürdettük,megetettem és még beraktuk a mi àgyunkba játszani egy kicsit. Kúszott ide-oda,sikongatott,dumált,aztán egyszercsak megfordult és odakúszott Zolihoz és rátette a combjára a kis fejét,hogy ő most már fáradt és menjenek aludni(általában Zoli szokta bealtatni). Nem telt bele egy perc és már aludt is :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Norkili!
Nem is tudom, miért hagytam. Hittem az érveinek, mert Ő is orvos és azt mondta, hogy én hiába lennék természetesség párti szülésznő, meg jó fej, stb., ha vmi hülye doki mellé osztanak be.

Na ott a bűnös csiga, Dodiék elkerített habtapis részlegében.
Azt nem is írtam, hogy amióta legelőször dorbézolt éjjel a csiga, azóta 3 egymást követő éjjel uaz történt, így apa kiiktatta a csigát. Azóta a szellemeink csöndes játékot kerestek maguknak éjszakára :-)

Orsi szárnyas nyestje már szörnyen közel van az igazsághoz, de közben változott a program és kapunk egy jelmezt, amit hasonlóan bonyolult lenne kitalálni (ha van energiátok hozzá, azt is fel adhatom). Mivel azzal nincs tennivalóm, kis rábeszélés után Szonji inkább az lesz a farsangon.
De, hogy azért ámuljatok lányom kreativitásán, a megoldás: szárnyas hermelin. Ettől függetlenül azért lehet, hogy meg fogom neki csinálni, mert szeret átöltözködni itthon.

Breki!
Anyudnak megy a drukk!

Dodi!
Papádnak gyors felépülést!

Bond!
A gyed-ek még oké, de a villanyszámlát, hogy csinálod?
Nálam a napi félkiló zöldség és a hús csökkentése így együtt tenné be a kaput. Nyersen kell?

Bucus!
Ahááá, így már értem. Na akkor kedden okosabbak leszünk tanácsadásilag (márha megosztod velünk, hogy mit intéztél).
Az az alvási módozat, cukkiii.

Lorca!
Kórházasdit sajnálom, de szerencsére túl vagytok rajta, szörnyű lehetett.
Az a baba...persze az ember nem ismeri az okokat, de nem bírnám a 4 hós babámat ott hagyni, felé sem nézni :-(

Boo!
Gyógyulj!!!
Alverde nekünk bejött, meg jó még a Veleda is, de az drágább. Mondjuk nekem vesszőparipám, hogy ne legyen a kenőcsben paraffinum liquidum.

Sillia!
Nyálcsapkodás cuki lehet és vicces :-)

Ikoka!
Irigyirigy a vetkőztetés közben alvásért.
Marcinak is van egy olyan zöld harija, olyan ccép.

Bodzinak elég taknyos a nózija, de nem betegesnek kinéző (egyelőre), hanem fehérkés trutyi. Megfázott v. a fogától lehet? Mindenesestre a mai napom elég gáz volt ebből kifolyólag, de neki is csórinak. Előre félek az éjszakától.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Nyuszi!
Lili, drága pofa :-)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

nyuszi81! :)

Lili bújása: :P :P :P :P

Anyós lebeszélése: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Kár, hogy hagytad. :(

Csiga: :twisted: :twisted: :twisted: ( :oops: :oops: :oops: ), kellett neki annyit ugrálni. :twisted: :twisted: :twisted:

465.-Ft.-os villanyszámlát év végi elszámoláskor lehet úgy csinálni, hogy rész számlázási rendszerben fizetsz. :lol: Év végén megnézik, hogy mennyit fogyasztottál, és ehhez képest mennyit fizettél. Ez alapján tesznek javaslatot a következő évre vonatkozóan a havi fogyasztásodra. Ezt gondolom tudod. Csakhogy mi sosem fogadjuk el a megajánlott mértéket, hanem megemeltetjük. Nem mintha annyira szeretnénk fizetni, de a következő év eleje mindig ramaty. Januárban emelkednek az árak, közeleg az adóbevallás időszaka, a karácsony pedig általában erősen megcsappantja a családi kasszát. Így aztán marhára hiányzik, hogy év végi elszámoláskor jópár ezer forintot kelljen befizetni. Ezért inkább évközben fizetünk kicsit többet, ami nem olyan feltűnő és akkor az elszámoláskor tutira nincsen gond. (Menet közben pedig folyamatosan csekkoljuk, hogy mennyit fogyasztottunk havonta)
Tavaly 1.700.-Ft.-tal fizettünk többet havonta.
Így történt a 465.-Ft. :wink:

Miért zavar a folyékony paraffin? :shock: :?:

Nem betegnek lenni!!!

Nem mondott semmit, hogy nyersen vagy főzve egyem. :roll:

Kép
Kép
200907?

Ja, akkor ti semmik vagytok hozzánk képest! Mi uis tizenakárhányezret kaptunk vissza postán. De, hogy miért? Nem mondták, de elfogadtuk :-)

A folyékony paraffin kőolaj származék, mi eldugítja a bőr pórusait, direkt kiszárít és hozzászoktatja a bőrt, hogy mindig kenni kelljen. Benzinnel sem kenegetné senki magát...
Amúgy élethűen nem tudom elmondani, de egyszer voltam egy Születéshete rendezvénye, ott ismerkedtem meg a már említett Panarommal és ott tök jól elmondta a csaj, hogy mitmiértmerrehogyan. Na azóta nem parafinozok.

Betegség kell a francnak, úgyhogy: Igenis, értettem.

Torkoscsütire megy vki? Mi minden évben lecsúszunk, mert későn kapcsolunk.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Akkor elvileg lehet fözve is. Bár asszem, hogy amikor az okosok zöldségről beszélnek, akkor mindig hozzáteszik, hogy "természetesen nyersen".

Kép
Kép
Kép
szonibaba

A Micimackó engem is irritál, de ezt már írtam is. Viszont Bodzi tegnap olyan éédesen eljátszott a nagyok elemes Thomas-ával, ami önállóan közlekedik, hogy attól félek, neki bejönne ez a szörny.

Azt nem is írtam, hogy az új tudomány, hogy az ő játékaival teli gurulós dobozra felkeapaszkodik és feltérdel. Iszonyat cuki, de sajnos többnyire esés a vége, koppanás, majd sírás. Én meg hiába próbálom felvenni a fapofa anya vagyok vakszot a képemre, csak sajnálom, megijedek és egyébként is anyuci kicsi lánya. Ja és persze, hogy mire előkaparom a fényképezőt, addigra már máshol kavar.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Nem tudom, hogy ti mit kaptatok vissza, de a túlfizetést a következő számlába számítják bele. :roll: Magyarán ennyivel kevesebbet kell fizetni addig, amíg ki nem egyenlítődik a túlfizetés.
Tehát mi most annyi túlfizetésben voltunk, hogy a szokásos huszonegy ezer helyett csak 465-öt kell fizetni. Nem pedig visszautalják a pénzt a számlára.
Ti készpénzben fizettek amúgy? :roll: (Amilyen hülye vagyok, én rákérdeznék, hogy mit kaptunk. Valahogy sosem félek attól, hogy nekem akarják a nagy jót. :roll: :roll: :roll: Semmilyen közlemény sem volt a csekken?)

Torkos csütörtököt általában utólag hallom. :?

"Betegség kell a francnak, úgyhogy: Igenis, értettem."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Postás hozta, semmi nem volt a kis cetlin, de még a nevünk sem. Anyós vette át. Hmm? Na mindegy, én ugyan nem firtatom. Csekken szoktunk fizetni.

Na akkor most hallasz róla időben: febr. 18-án lesz.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Elmegyek zuhizni, de mire visszajövök, induljon be az éjszakai duhajkodás itten!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Név sem volt rajta????????? :shock:

Kösz a figyelmeztetést. :) De mit egyek? :roll: :roll: :roll: A zöldségről csak azt tudom, hogy a közhiedelemmel ellentétben NEM puffasztanak, csak ha túl főzik őket. :roll:

Kép
Kép
200907?

Gondolom a postás példányán azért volt :-)
De lehet, hogy az anyós szivat minket?

Tényleg, a vegák, ha elmennek étterembe, mit esznek?
És még csak puffasztani sem puffasztanak?
Menjetek el apával és kajáld be az évi steak adagodat, csak, hogy tudd, miről mondasz le, mert csak úgy simán nincs benne áldozat.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Most voltam bent Bodzinál...azt az eget, hogy szegény milyen hangokat présel ki magából, hogy levegőhöz husson :cry:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Nemhogy beindulna vmi, magamra maradtam.
Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Apa elment ejszakara is dolgozni, szoval gyorsba irok egy kicsit.
Mindenkinek koszonjuk szepen a dicsereteket.
Ugy nez ki lanykam nagyon kenyelmes es csak fekve hajlando enni, de ugy legalabb mar eszik. Ma repat adtam Neki krumplival es megevett 110 gr-ot. :shock: :D Ugy orulok neki, ezek szerint nem az en foztommel volt a baj. Ja es par napja mar ujra ugy alszik mint mielott haza mentunk. 1-2x kel csak ejszaka es akkor is cici es utanna alszik tovabb. kopp,kopp,kopp

Breki:
Orulok,hogy haza engedtek anyukadat. :D

Dodi:
Remelem papad hamar felepul a mutet utan.
Te Apa hogy van?

Hendegabi:
Uszogumi :lol: :lol: :lol: Vegulis annak is lehetne hasznalni. :lol:
Sopipa :evil: :evil:

Bond:
Szedd ossze magad es egyel rendesen es a torna gyakorlatokrol se feledkezz meg! :x
A jatszofeszek: A huzat ami rajta van tobb fele anyagbol van varrva igy tanulja a pici az anyagok texturajat. Van rajta kiskacsa a mintaban es ra van varrva egy csorike ami sipol, barany szorme jellegu pamacs meg 1-2 zorgos lofittyfiritty. De amugy semmi extra. Lotti nagyon szeret benne jatszani. Ma mar ki tudott maszni belole. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Most mar abban se lesz biztonsagban.

Lorca:
Nem semmi ami a korhazban volt. Szegeny 4 honapos babuci. :(
Kisfiad remelem mar jobban van.

Boo:
Zsiri egyaltalan nem dagadt, ne hallgass a vedonore. Szerintem hulyeseg, hogy azert nem ul Zsiri mert nagy a sulya a gerincenek. Illetve, persze az is lehet de Lotti is tobb mint 8 kilo es ehhez 69cm, mar elmult 6 honapos mire egyik naprol a masikra tudott ulni. Ne aggodj, hamarossan O is fog tudni ulni.
Gyogyulj meg mihamarabb!

Tike:
Boldog 6.honapfordulot Hedinek.

Ikoka:
Zsombi nagyon helyes kis srac. Tesomeknak marciusban fog megszuletni a kisfiuk es Ok is a Zsombor nevet valasztottak. :D
Lottusnak mar 4 keroje is akadt igy mi mar nem halmozzuk tovabb a lehetseges jelolteket. Csak osszejon a 4-bol 1. :)

Kispocok:
Tunderpofa a kisfiad. Gyonyoru szep nagy szemei vannak.
Te is gyogyulj meg hamar.

Nyuszi:
Kislanykad oda bujik apajahoz es elalszik.:D :D :D Tunemenyes lehetett. Te is gyogyulj meg.
Nahat, hogy itt mindenki beteg??? Mi van otthon? Azt tudom, hogy kutya hideg meg hatalmas ho...de mindenki kint volt szankozni meg hoembert epiteni?Azonnal mindenki gyogyuljon meg!!!

Szonibaba:
Remelem nem lesztek Ti is betegek.
Jelmez-nem semmi fantaziaja van Szonjinak. Honnan jott Neki az otlet?

Gondolom, mire a vegere ertem a kis novellamnak Ti mar elhuztatok alukalni. Jo ejszakat!

Kellemes hetveget mindenkinek!

Kép
Kép
bucus80

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a hiányolást, nem tűntem el, most jelenleg képnézegető üzemmódban vagyok. Minden babus nagyon szép!
Szabadidőmben ostorozom magam, hogy mi a csudának nem tanultam jobban szakközépben. :evil: :evil: Lusta voltam nagyon, és most szívok ezért. :evil: Emellett bújom a felvi.hu-t hogy sulit keressek. Van ahova a pont nem elég, van ahova 2 nyelv kéne( ezzel csak az a gond, hogy örülök, ha az angol középet összeszedem valahogy, az angol tudásom kimerül a "yes", és a "no" körül, na meg amennyit a szállodában használtam az angolt.) Van ahol a szak finanszírozása nem megfelelő, vagy hogy levelező, vagy nappali..... áááááá hosszú. Már ott tartok, hogy nem diplomásra megyek, csak 2 éves felső fokúra aztán ennyi... És nem idegesítem magam. Ééééén ba**m!!!!!!!

Kép
szisz89

Ja?!?!?! Majd elfelejtettem.

Használ még valamelyikőtök 3-as Dm-es pelust? Van egy origi doboz 100db-os. Mi kinőttük, de előtte sajnos betáraztam belőle.
Bp-en bárhol, vagy Batta környékén oda tudom adni.

Kép
szisz89

Bucus!
Jó, hogy kezd megjönni Lotti étvágya ;-)
Alvás: nálatok az 1-2 ébredés jónak számít? Én már attól is kivagyok, ha egyszer ébred :? Nálunk mostanűban inkább Marci csinálja a programot éjszaka. Állandóan közénk vándorol a párnájával, takarójával együtt. És ha ez nem lenne elég, még rám is mászik (vagy az apjára).

Szonjiéknál az oviban minden hónapban van búvárovi, amikor jön egy néni, aki mindenféle természettel kapcsolatos okosságokat tanít nkei (de tényleg jó). Legutóbb beszéltek a hermelinről, hogy télen tiszta fehér lesz a bundája, csak a farka végén marad egy kis barna folt. Na ez nagyon megtetszett neki, a szárnyak meg ugye elengedhetetlen kellékek.
De változott a program :-) Amiatt örülök, mert vmi szőrös jelmezben megsült volna egész nap, azt meg nem akarnám, hogy levetessék vele, hamár dolgoztunk rajta.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szisz!
Szia.
Te is rászántad magad a tanulásra?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

[quote="szonibaba"]
írta:
szonibabaMenjetek el apával és kajáld be az évi steak adagodat, csak, hogy tudd, miről mondasz le, mert csak úgy simán nincs benne áldozat.

Kösz'ke! :? :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="bucus80"]
írta:
bucus80A jatszofeszek: A huzat ami rajta van tobb fele anyagbol van varrva igy tanulja a pici az anyagok texturajat. Van rajta kiskacsa a mintaban es ra van varrva egy csorike ami sipol, barany szorme jellegu pamacs meg 1-2 zorgos lofittyfiritty. De amugy semmi extra. Lotti nagyon szeret benne jatszani. Ma mar ki tudott maszni belole. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Most mar abban se lesz biztonsagban.

Szóval, csak egy marha nagy, felturbózótt úszógumi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="szonibaba"]N írta:szonibabaálunk mostanűban inkább Marci csinálja a programot éjszaka. Állandóan közénk vándorol a párnájával, takarójával együtt. És ha ez nem lenne elég, még rám is mászik (vagy az apjára).

Isten hozott a klubban! Manó ezt egy éves kora után kezdte el csinálni. Több-kevésbée még most is űzi. De a minimum, ha az Apja mellett fekszik az ágyban, hogy keresztben teszi. De azért előtte, lefekvéskor még elmondja, hogy nem keresztbe, hanem hosszába. :? :lol: :lol: :lol: :lol:

Már akartam kérdezni, hogy mi az a búvárovi. Végül mi lesz?

Bodzi hogy van?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Lorca: Szegény Danika :cry: ! Remélem most már jól vagytok!

Breki: nagyon örülök, hogy anyud jobban van, úgy meghatódtam azon amit írtál !

Boo: gyorsan gyógyulj meg Te is!!! Védőnéni :twisted:

Tike: Boldog félévet, Hédinek :P: !

Ikoka: nagyon helyes Zsombi :P: !Kész legényke már.

Kispocok: nagyon aranyos Nimród, édi a kacagós képen :P: !

Dodi: Boldog Névnapot :D: !

Szonibaba: remélem Bodzi nem lesz beteg!!

Szisz: drukk a sulihoz!
marietta1982

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Elírtam a csigás dolgot, Brekiéknél van a képen, nem Dodiéknál.

Bond!
Szonjinál is volt ilyen vándorló korszak, de szerencsére elmúlt. Erre most Marci kezdte. mikor lesz ennek vége :roll: :?
Lehet, hogy csak akkor, amikor már úgyis mindegy, hogy hányan vagyunk az ágyban :P

Boo!
A paraffin mentes cuccokra csak annyi a trükk, hogy vagy rájuk van írva, hogy nem tartalmaznak köolaj származékot v. elkezded az "ingredients"-et olvasgatni és ha látod, hogy paraffinum liquidum, akkor visszateszed a polcra. Általában az első, második összetevő szokott lenni.
Amiben nincs, az a Veleda, Alverde és asszem a DM sajátmárkás cuccok, amikre vmi "sehr gut tested" v. vmi ilyesmi szöveg van írva, olyan bélyegző szerűen.
Ami tutira felejtős a Labello szőlőzsír!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Hé asszony, mi van veled???? Fel ne dobd már itt a pacskert! Mit szolnál egy orvos látogatáshoz? :?: Ami nem azt jelenti, hogy sütit viszel neki. :roll: :lol: :lol: :?

Nekem az egyik pihenés jellegű időtöltésem a kádban, hogy a flakonokat olvasgatom. Némelyiket már tudom micsoda, de tény, hogy kőkemény kémia az egész különböző mesterséges vegyületekkel.
Aki borzadni akar az olvassa el. :twisted: :twisted: :twisted:

Jelentem megjöttünk. Minden szuperül ment. A pincérfogás és a szendvics is. :wink:

Avatart látók lenne egy kérdésem egy vélt baki kapcsán. Feltehetem?

Kép
Kép
200907?

[quote="boo"]B írta:booond
nekünk nem jó a levadászós! a gyereket hova tegyem? akasszam a ruhatárba? :twisted: amióta anya lettem nem játszanak ezek az ad hoc jellegű programok úrijjassan megmondva :lol: :lol: :lol:

Mint mondottam vala a neten is lehet jegyet foglalni:

http://www.cinemacity.hu/t_search.php?scinema=13&smovie=560

:wink:

Kép
Kép
200907?

[quote="marietta1982"]F írta:marietta1982ogalmam sincs,hogy miért a "nem szabad" dolgokat akarják :shock: :roll:. Van egy csomó játék a földön , de az nem kell neki, bezzeg az asztalterítő vagy a szőnyeg
:lol: :lol: !

Mert az olyan magasságokban, helyeken van, amit egyrészt még nem ismernek, ezért kíváncsiak rá. Másrészt pedig a felnőttek is molyolnak vele. És akkor nekik is kell. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: