A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

De látom, laptetős vagy, szóval, melletted a fentiek :)
mieza

Jipppííííííííí!!! Laptetűűűűű!!!
Tudom, nem nagy szám, de annyi baromságban "hiszünk" itt, hátha ez is rásegít... :oops: :lol:
Amúgy tegnap a kórházból hazafelé beújítottam egy narancssárga (sárgatest-színű :lol: ) hálóinget a punkcióra, amin egy méhecske porozza a virágokat. :oops: :oops: :oops: :lol: Szóval mindent a cél érdekében!!! :lol: Szépnek kell lenni, amikor a két kis focicsapatom meglátja anyucit, leszíváskor.
További szép napot, húzunk a biopiacra káposztalét venni (ne izguljatok nem a fejembe fogom utántölteni! :wink: Na meg kell egy kis szatymazi Red Bull is!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Nagyot nevettem a hálóingeden!
mieza

No, Heni, akkor kiosztalak ám!

Mégy, hogy 4 rossz és, hogy csak a blaszto...
Tessék nagyon örülni az eredményeknek!

Amikor nekem 13 tüszim volt, majd következő alkalommal úgy mentem leszívára, hogy 10 van. A beavatkozás után mondta a doki, hogy csak 8 volt és 6 tök üres, majdnem bőgtem. Mondta, hogy jó hír, hogy egy el is indult, a másikra nem sok reményt lát. Kijöttünk és én olyan letört voltam. A párom megállított és mondta, hogy ezt most azonnal hagyjam abba, mert nézzem meg azokat, akik a folyosón ülnek és kb. a fél életüket odaadnák ezért az eredményekért. És az egy dolog, hogy jobbra számítottunk, de mindenképpen azt kell nézni, amit kaptunk és annak kell nagyon-nagyon szorítanunk...
És én igazat adtam neki, egész hétvégén szorítottam és hétfőre a másikból is embiró lett.

Szóval, a 4 iszonyú jó szám! És szuper, hogy megengedtek 3-at, de tudod, hogy a babához egy is elég! :)

Tehát kicsit se csüggedj, most kell a nagyon sok energia! Most hétvégén gyűjtsd magadba amennyit csak lehet. Nézz olyasmiket, amiktől boldog vagy és adj hálát mindennek, ami jó az életedben. Ettől majd a méhed is várni fogja a kisgombócokat és neked is lesz erőd a jövő hétre, hogy szépen meg is gyökerezzenek ott!
Ahogy anyu mondaná: NIncs negatív gondolat. A baj az, ha leég a házad, vagy amputálják a lábad. A többi nem baj! Az össze többi esetben van remény! És hinni kell. Mert ki higgyyen, ha nem Te!

Sokmosolyt és tessék végig kacagni a hétvégét!
mieza

Köszi Mieza!

Már jobb egy picit, nagyon köszönöm!!!!

tiszta hülye vagyok, én nem is tudom mi van velem!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!

Találtam egy hasznos linket babás ellátásokról, remélem hasznát veszitek:

http://www.babafalva.hu/download/TB_kisokos.pdf

Mindenkinek megy a szorítás!

üdv

kispatak
Vendég

Heni, nekem 5-öt szívtak le, ebből 4 volt jó, ebből 3 megtermékenyült, és amikor a beültire mentünk addigra 2 maradt!!! És látod sikerült!!! Ne keseredj el!!! Én már a stimu alatt is (lehet, hogy most hülyének néztek) sokat dumáltam a tüszikhez, mert ugye megint nem nagyon akartak nőni, meg amikor beültették, azóta is mindennap többször beszélgetek velük és hiszem, hogy ez segített nekünk! És nagyon erősen hittem, hogy sikerülni fog!Minden negatív dolgot kizártam az életemből, csak vígjátékok és mesék :D ! A negatív gondolatokat dobd ki a kukába!!! Én nagyon drukkolok Nektek!
Vendég

Csajok!

Kezdem észheztérni, úgyahogy, lécci a TITOK filmet donjátok fel mégeccer!!!! Megnézem, hogy gatyába rázzam magam!!!! :)

Annyira szeretlek benneteket, olyan jól feltudtok rázni!!!!

heni77

Vaya, teljesen igazad van! Miért is ne diétázhatnék light-osan? Legalább a kenyér és vöröshúsok kiiktatásával, tejet meg amúgy sem iszom... Eddig csak azért nem tettem (diétázást), mert kb. 8-10 évig abban a hitben éltem, h. tejtermék allergiám van és csak sajtot ettem, mert annak más a feldolgozási módja... elég furcsának találtam az egészet, de mivel sem allergiológus, sem gasztroenterológus nem tudott velem mit kezdeni (ui. nem láttak semmi problémát), magam kísérletezgettem. Aztán az első lombiknál, mikor muszáj volt fehérjét ennem, rájöttem, h. nincs is tőle semmi bajom. És rá kellett ébrednem, h. az eddigi panaszaimat (pattanások-félék, ill. emésztési gondok) mind az endo miatt vannak és most már biztos vagyok benne, h. hormonális :roll:
Szal örültem, h. ehetek mindenfélét és többé nem kell diétáznom! De végül is amit te is írsz, az betartható! Még szerencse, h. nem vagyok egy nagy húsfaló... viszont a kenyeret imádom :oops:
Viszont a szójával te is vigyázz, ill. mindenki, főleg, aki endos, mert tele van ösztrogénnel, ráadásul szinte mindenbe raknak pótlásként :(
És természetesen nem ijesztgetni karalak, de ha neked vannak ilyen rossz éjszakáid, akkor azért csak ott van vhol az endo... nem :? Úgy hogy nagyon figyelj oda te is, mert hétfőtől nagy események fognak zajlani a pocidban! :wink:
Amúgy nekem nincsenek fájdalmaim, de állítólag a probléma súlyossága nem áll egyenes arányban a fájdalom nagyságával...
(Még csak neked írtam, de ár tele lesz negyed oldal :lol: )

Szia Mezsu, üdv. nálunk! Én is csak Szűcs dokit és Skriba dokinőt ismerem, nekem az előbbi az orvosom, de szívből ajánlom!
Nem tudom, h. van-e magánrendelése, de biztos! Ha érdekel, meg tudom kérdezni!

Dorkabab, amúgy még sosem voltál kinezesnél???
Szerintem nagyon hasznos, nekem inkább más jött be, de lehet, h. ezt már "átbeszéltük"...

Sajti, tetszik mi?: Sz. ügynök :lol:
Hát akkor is, majdnem egyszerre fogunk szülni, de jó, ill. még sokan másokkal is innen a fórumról!!! :lol: (Heni, Angyal,.....)
Majd összehozunk egy pocakos-, ill. baba-bulit! :wink:
Keddre mennek a drukkok, de a laptető sem semmi :lol:
Figyi, lehet, h. hülyeség (laptető, varázslat), de kit izgat, ha hiszünk benne, akkor minden sikerülhet! Lásd Zsu, ill. Mieza hozzáállását! Követendő példák!
Mi az a szatymazi Red Bull?
Káposztalé már azért nem kell a fejedbe, mert nem fér :lol: :lol: :lol:

Mieza, ill. többiek, én is megyek hétfőn uhu-ra, úh. kérem az energiákat, drukkokat... köszönöm előre is! :wink: :D
Te tanultad, h. kell ilyen pozitívan állni a dolgokhoz vagy így jöttél erre bolygóra? De nem viccből kérdezem!
Köszönjük, h. vagy nekünk!!!

Heni, szerintem ez a hiszti-para sokunknál kijön a stimu alatt, valszín normális, tegnap én is egész reggel bőgtem, aztán pikk-pakk elmúlt! Már küldtem is neked szeretet-csomagot, meg kellett érkeznie! Szóval ne kenődj el, minden alkalom más és más, múltkor úgy volt, most meg így van/lesz és tökéletes lesz most, hidd el!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Megy, sok sok energiával :)

http://www.titokfilm.hu/thesecret/
mieza

Nekem is megvan dvd-n, de én inkább olvasok ilyen könyveket... már a párom is rákattant :D
Amúgy jó a film, csak szűrni kell a lényeget! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Még nem volt elég belőlem... mivel belőlem sosem elég :wink: :lol:
úgy hogy azt kérdezném a lombikos vagy már kismami lányoktól, h. mindegyikőtök a ICSI módszer szerint kéri/kérte megtermékenyíteni a petesejtjeit? Vagy volt olyan aki rábízta teljesen a természere?

Heni, nálad, azaz a megtermékenyített petéidnél, nem csinálnak beülti előtt hatchinget? Csak mert ez neked a 3. lombik, nem vagy ténylegesen "csak" a 2. ?
Fagyibabáknál csinálnak, ill. a 3. lobinál is, a'sszem...

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Henikém:A kutya fáját :!: :!: te szoktál mindenkibe lelket önteni :!: szerepcsere itt nem műkszik :lol:
minden ok lesz és elég a 4sejtecske bőven.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Navared:igen naon :lol: jó kis film!én is végignéztem de most könyv formában is keresgélem :lol: :lol:

Zsu:anyira örülök neked!neked ez az első lombikod volt?
ami :lol: :lol: utolsó is volt!

Kép
sting1982

Navared, ICSI-vel akkor csinálják a megtermékenyítést, ha a spermák nem annyira mozgékonyak.Legalábbis nálunk ezért volt ICSI. Ezt mi nem kértük, hanem már a leszívásnál mondta a Kanyó Katalin.

Sting, igen az első! :D Ősszel volt egy stimu, amit leállítottak, akkor még csak a leszívásig sem jutottunk el.
Vendég

Sting, szija :D
Hadd okoskodjak, igen, Zsunak az első, mert az előzőt le kellett állítani, ui. nem nőttek megfelelően a tüszői :( De most már mindegy is! :D
Jól vagy már???

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kár volt okoskodni... :oops: :lol:

Zsu, csak azért, mert a párom is egy Sperminátor, h. Angyalkát idézzem, szóval hál'Istennek nem kell segítség nekik, de megkérdezték, hogyan szeretnénk...
Úgy tudom, mindenkitől megkérdezik.... vagy nem?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Zsu:ment a privim :lol:

Kép
sting1982

Navared:köszi már jobban vagyok csal le kellett mennem a dokkerhez mert nem javulgattam a méztől meg borogatástól meg a szopogatós tabitól!
de már tuti megmaradok :lol: :lol:
nálad mizus?kutyákok?

Kép
sting1982

NAVARED!!!!

Te egy istennő vagy, erre rákérdezek majd!!! Erre a hatching ra. Ez eszembe sem jutott!!!!

Gondolom ezt közvetlenül a beülti előtt csinálhatják pár perccel, nem?
Tud erről valaki valami konkrétat?

Igen, nekem ez a harmadik lombik!!! Az első stimus volt, blasztós, ebből lett fagyi is így a második fagyasztott blasztós lombik, és most jön a harmadik!!!!

AHA, most látom, nekem nekem nem hoz szerencsét a blasztó, RGO ez fog sikerülni. De most megvillantottad a fényt az alagútban az agyamban, ez egy tutkó ötlet!!!
Bammmeg IMÁDLAK!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

heni77

ICSI

Megkérdezik, vagy javasolják, de nem csak akkor ha kevés a katona. Ha kevés petesejt van akkor is ezt javasolják, hogy biztosabb legyen a megtermékenyülés!!!!

heni77

csajok:avassatok be mi az hogy hatching? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: nem igazán tudom

Kép
sting1982

Hatching!

Az embrió, de csak a 2-3 napos embrió tokját lézerrel meghasítják, hogy könnyen kibújjon az őt körülvevő burokból, és könyebben tapadjon a méhfalon!!!!

Akkor kérdeztem ezt mikor az 5 naposokat tették vissza nekem, de akkor ezt már nem lehet megcsinálni, mert úgymond megég az 5 napos baba a lézertől!!!!

heni77

STING!!!!

Te is nagyon szimpi voltál nekem , és Sajti is-

tök édi volt Sajti, odajött hozzám pénteken.
Kérdi, bocs, de te nem a Heni vagy?
Mire én: De igen, miért TE KI VAGY????

Párom úgy röhögött ezen, még azóta is ezt hallgatom, MIÉRT TE KI VAGY??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

heni77

Sziasztok Csajszik!

Henike: A 4 petécske, hiper-szuper jó!!! Fel a fejjel, mert most már csak a jó dolgok következnek!!! :P Sok pihenés és lazac evés!

Sajti: A narancs hálóinged naon király!! Biztosan szerencsét hoz neked!!

Zsu: Mi újság, hogy vagytok ma reggel?

Kispatak: köszi a linket :lol:

Janka

Kép

Kép
janka78

Ja!!!

Azt nem is mondtam, élőzene volt a meglepi a bulin!!!!! Tudtam, hogy Attila megint sumákol valamiben!!!!
Tangóharmónikástul szintetizátorostúl jött a csávó!!!:shock: :shock: :shock:
Azt hittem besz@rok!!!!

Anyós a héten betegácsiba volt, mert lumbágó lett a derekában a hólapátolástól.
Szerintetek tegnap este mennyire fájt a lumbágója??? :lol: :shock:
SEMENNYIRE!!!!!! Úgy ropta, mint az állat!!!!

heni77

Köszi csajok mindent, már jobban vagyok lelkileg, hát még ha kialszom magam, ismét én leszek!!!!!
Nagyon jó ez a fórum, lelkileg nagyon sokat segít az embernek!!!!!

heni77

Heni:ezt nektek akiknek 2-3 naposan teszik vissza az embriókat kérnetek kell ?vagy ez hogy műkszik?

Nekem is sokat segít ez a fórum :lol: jó kis csapatka van itt! :lol: :lol:

Kép
sting1982

Navi, Heni: ment privi :!:

Janka

Kép

Kép
janka78

Heni, már tegnap elkezdte piszkálni a fantáziámat veled kapcs-ban ez a hatchinges dolog, de akkor nem véletlenül!!! Így meg aztán még tutibb a siker!!! :lol:
Hát ja, még a lumbágós fájdalom is elillan, ha jön a jókedv, boldogság :wink: Örülök, h. jól siekrált a bulesz és h. látod a féééényt :idea: :!:

Sting, el kell, h. keserítselek, de nálunk nincsen egy db kutya sem, nehogy több kutyák :lol: (az iwiw-es spanci anyóséknál leledzik! De jól van, ahogy én is!
Gyógyulj meg teljesen!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hencsikém: én találkoztam már a BMC-ben 3-om olyan csajszival akinel 1 db petikéje volt...és mind 3-omnak sikerált :D és csak 1 volt...szóval asszem a 4 db az tökéletes!!!!Sikerülni fog ezzel a mhny-val :wink: :wink: :wink: gondolom nem akartál 5 gyereket :roll: ebből a négyből 2-3 kijön ne aggódjál :wink: :wink: :wink: Ráadásul,ha ennyire kellett győzködnöd Katalint,hogy hármat rakjanak vissza,akkor szerinted azok amik megtermékenyültek nem stram kis lurkók :?: Dehogynem :!: :!: :!: És mikor kell menned E.T-re :?: :?: :?:

Különben nekem múltkor azt nyitották meg ami nem kezdett még el osztódni...

Andikám: gratula a párocskádnak,hogy ilyen ügyes,hogy ebben a rossz gazdasági helyzetben is tudott és mert is váltani :D :D :D

Én hétfőn megyek E.T-re...szorítsatok 1000-rel :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sting, ment a privi..2 is! :D

Janka, köszi jól vagyunk, reméelm ti is...megcsináltad a tesztet?

Kiss Angyal, mennek a drukkhegyek hétfőre!!!
Vendég

Heni, közvetlenül a beülti előtt "repesztik a burkot" :D és azonnal rakják is a helyükre!

Angyalka, hétfőre nem 1000-rel, hanem 100000-rel megy a drukk!!!

Jaj lányok, hétfőn mivel én is megyek, most már tényleg kellene vkivel talizni... :oops:
Csak Vaya inszemre megy S. ügynökhöz, Angyalka, te szintén hozzá, de később...
Ki lesz még :?:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Janka, akkor jó keresgélést hozzánk :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi Zt: nekem reggel 8-ra ott kell lennem...

Kép

kiss angyal

Angyalka!

Nem én győzködtem a 3 babót, hanem ők említették, de nem Katalinnal beszéltem!!!!Nem tudod, ha hatching os babát adnak vissza előtte mennyivel "repesztik a burkot"?

Hétfőn talizunk remélem, én kb 9 körül megyek, bár azt mondták fél 11, 11 körül menjek!!!

Janka válasz ment!!!

heni77

Ja látom Navi írtad, köszi

heni77

Már most elkezdem a zsebembe tenni a drukkokat :wink:

Kép

kiss angyal

Jah már meg is találtál, vissza vagy jelölve!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sting!

nem tudom, hogy kérni kell e, de rákérdezek és kiderül. Azt én is úgy tudom, hogy több sikertelen után "szívesebben" csinálják, de a legelsőnél nem még. Nem tudom, hogy van a menetrend ezzel kapcsolatban!!!!!

heni77

Angyalka!

Hagyjál nekem is a drukkokból!!! :wink: :lol: :lol:
Még a végén együtt leszünk terhesek, Muzsi kismami már úgyis beelőzött a terheségben, ugye ZT??? :wink: :lol: :lol:

heni77

Heni, nálunk is volt lézerezés...
Vendég

Hát mi már megpróbálunk ott lenni 7-kor, mert sietnünk kell vissza! És mindenki S. ügynökhöz megy....
Ezek szerint (most fogom fel) Heni, Angyalka egyszerre beülti :!: :!: :!:
Ha lesz időm, akkor bekukkantok hozzátok a szobába!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Zsu!!!!

Te kérted, és mikor kell kérni ezt? Mikor megnézed őket a monitoron beülti előtt, mert ugye csak akkor talizunk a biológussal ( na meg az eredményhirdetésnél :wink: )

heni77

Janka! Nagyon gyönyörű a kisfiad!!!! Édes kölök :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Heni: nekem nem kellett kérni,hanem a biológus mondta,hogy megcsinálták...Hétfőn jössz Te is :?: (lehet,hogy írtad csak elkerülte a figyelmemet)

Kép

kiss angyal

Igen megyek Angyalka!

Okés azt értem, hogy neked nem kellett kérned, mert az osztódás miatt kellett repeszteni, csak azért kérdem Zsu t, mert neki ez az első volt ( leszámítva a leállított stimut )
És én azt hittem, csak többszöri próbálkozás után csinálják meg a hatching et

heni77

Heni, nem kértem, amikor a K.Katalin a leszívás után bejött és mondta, hogy mennyi pete lett, ezt már akkor mondta, hogy így fogják csinálni.
Vendég

Várjatok! Ti egy dologról beszéltek??? Vagy csak én értetlenkedem?
ICSI, Hatching?
ICSI-t nekünk is csináltak az elsőnél, viszont a hatchinghez sok kritérium kell! fagyasztott embrió, legalább 3. lombik, stb....

Kép
Kép
navared
Szfvár

Heni, nagyon fini a tonhalas recepted... ma is az tömködöm magamba, éppen most :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

IGEEEEN!!! De most jól vagyok, úh. ezt odaadom Heninek, Angyalkának, Vayaconnak! Szerintem jut azért nekem is egy kicsi belőle :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: