A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Noémi!
Köszi nagyon igazakat írtál.Voltam dokinál és megcsináljuk a lapart kedden megyek vérvétel,röntgen és utána indul a menet.Nem is bánom tök boldog voltam,hogy előrébb léphetek.A HSG.t kérdeztem,azt mondta itt a klinikán már ők nem csinálják,a lapar meg tuti és az esetleges hibák korrigálhatók.Majd kiderül.Most jól vagyok.
Puszika!

Zitus! Sok sikert!
Vendég

Anna!Kép

A vizsgálat csak holnap lesz, ma csak a rövidhullám volt!
Elméletileg még most is a klinika vendégszeretetét élvezem, de hál'istennek itthon éjszakázhatom!
Nagyon drukkolok Neked!KépXKépXKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zsu Kép Szia!Köszi a megértést, nem gondoltam, hgoy ennyire meg fognak terhelni ezek a napok.
Vikimi Kép nekem is lapar volt, tényleg mindent megállapítottak a méhüregről, a petefészkekről és persze a petevezetőkről is.
Bocs Zita Kép kissé félreértettem. Én is szorítok Neked, ne izgulj, minden a legnagyobb rendben lesz. Kép
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Enigma Kép az inszem egyáltalán nem fáj, talán annyira kellemetlen, mint a rákszűrés. Egy kicsit tovább kell 10-15 percig az ágyon maradni.De nem teljesen értem, 7%nál miért csinálja meg?Nem baj, hamar túl leszel rajta, aztán lombik!
a

madaran

Doris Kép
Köszi! Végigakcióztuk az egész hónapot, azzal nem lehet gond. Még reménykedem, végülis nem esett le a hőm! Kép
Üdv, Pilinke
pilinke

Madaran!
Ha a lapar még a 14.nap előtt megvan akkor még abban a hónapban lehet még próbálkozni?
Vendég

Sziasztok!

Táblicsku

Kép

Ha valami nem stimm, szoljatok.
Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Meg szeretném kérdezni, hogy a HSG-t hanyadik sikeretelen hónap után szokták megcsinálni???

És nem fáj nagyon???

Minyu: Nagyon drukkolok Neked!!!
És szept. 5-én jött meg tehát akkor a 6. cn van ugye?

Most vajon mikor kellene csinálnunk a párommal, merthogy 2 hete is megvolt, akkor most ezt rendes menstruációnak kell tekintenem?!? És akkor jövő héten lennék elvileg a közepén???

Jövő héten kedden megyek a dokimhoz, kiváncsi vagyok mit fog mondani, igaz mi még csak 4 hónapja probálkozunk.

Drukk mindenkinek!!!!!

Mea
mea

És mi a lapar ?
Bocsánat, hogy ennyit kérdezek, de "kezdő" vagyok még. De remélem profi nem leszek a témában.

Mea
mea

Mea Kép
A HSG-t bármikor meg lehet csináltatni, nem függ attól, hogy mióta próbálkoztok. Az nagyon egyéni, hogy kinek mennyire fáj. Nekem annyira nem fájt, de van aki meg csillagokat látott... szervezete válogatja.
A lapar=laparoszkópia egy kisebb műtét, ahol feltérképezik a belső dolgokat. A HSGnél többet mutat, de ezt csak indokolt esetben csinálják, HSG után.

A rendszertelen mensidnek utána kellene járni. Elvileg az utolsó mensi után 2 héttel vagy a ciklus közepén, de Nálad ez nem biztos, mivel elég változóak a ciklusaid. Ehhez kellene a vérvétel és egy UHval követett ciklus, ahol kiderül, hogy van-e egyáltalán peterésed.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya: Köszönöm a gyors válaszod.
Jövő héten kiváncsi vagyok mit mond majd a dokim.
Majd mesélek!

További szép napot!

Mea
mea

Vikimi Kép a papírodra azt fogják ráírni, hogy egy hét kímélő életmód. Nekünk a ciklus 5. napján volt, ha jól emlékszem, és utána mentünk nyaralni, mintha semmi nem történt volna.... Kép szóval: miért ne, sőt! a kisebb hegesedéseket is átviszi a kontrasztanyag, és ha az összetapadás a gond, akkor hajrá van!
anna

madaran

Ja, és nem egy vészes dolog, nem kell tőle megijedni.
a

madaran

Anna Kép
Nem is válaszoltam kedves kérdésedre Kép Velünk minden OK, leszámítva azt, hogy lassan kezdem terhességnek érezni a babavárást Kép Így 2 babóval kezd lassan minden nehézzé és fájdalmassá vállni... persze, ha belegondolok, hogy majd 3 kgnyi lurkó van a pocimban, akkor annyira nem lep meg a dolog.... sőt büszke is vagyok magamra, hogy eddig ilyen jól bírtam, de most már elkezdett itt fájni, ott fájni Kép
A szülés hivatalos időpontja nov.24., de a két manóval én okt. 27-re készülök, az még másfél hónap (akkor töltjük be a 36. hetet, akkor már kibújhatnak).
Szép lassan minden meglesz a manóknak. Azt szeretném ha 2-3 hét múlva már minden kész lenne, mert utána már nem hiszem, hogy nagyon ugrálni fogok.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Viki
Csak most sikerült elolvasnom az eddigieket. Sajnálom, hogy végül neked lett igazad, pedig drukkoltam ám nagyon! A laparoszkópia tényleg nem túl vészes, nekem a méhen kívüli terhesség miatt volt csütörtöki napon, és a doki azt mondta, hogy akár szombaton az öcsém esküvőjén táncolhatok is.

Zsu
Sajnálom, hogy nem jött össze, de örülök hogy pozitívan állsz hozzá. Remélem az október a TE hónapod lesz!

Adri
adri77

Kriszta
Esetleg ha annyira zavarnak a leleteden a csillagok, próbáld meg a körzeti dokiddal értelmeztetni. Ha végképp nem bírod ki 20-ig akkor talán oda hamarabb eljutsz, és biztos meg tud nyugtatni.

Adri
adri77

Sziasztok!Kép

Megérkeztem a klinikáról!Kép
Háát, kicsit fájt, de ki lehet bírni!Kép

Begépelem az eredményemet:
Kissé jobbra hajló normális nagyságú uterus. A jobb oldali petevezeték szabályos lefutású és tágasságú, átjárható. A bal oldali tuba ampullaris vége kissé tágabb és rögzült, a kontrasztanyag csak nehezen a nyomásemelkedés hatására lépett ki.
Vélemény: Bal oldalon feltehetően gyulladás utáni állapot.

Hétfőn megyek a dokimhoz, hogy elmagyarázza, hogy ez mit is jelent.
Ja, és azt mondta a dokim, hogy a köv. mensiig védekeznünk kell, mert a röntgensugár károsíthatja az érésben lévő petesejtet.Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zitus!

Jaj, de jo, hogy megvan, es tulvagy rajta!
De akkor mind a ketto atjarhato, igaz?
Na, akkor nincs nagy baj...

Zsu!

Sajnalom, csak most jottem gephez.
De jon az ujabb, ez azert remenyt ad!!!!

puszi

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Lányok!

Most halottam egy olyan beültetési módszerről amit lézerrel csinálnak! Tud erről valaki valamit? Pesten csinálják és csak ez az egy gép van Magyarországon. Sokkal nagyobb (állítólag) a siker százalék. Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni vagy utána járni.

Köszi: Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!

Sikerült ebben a melegben úgy megfáznom, hogy egész nap az ágyat nyomom és lázas vagyok, de azért titeket nem hagyhatlak ki.

MinyuKép
A táblázthoz annyit, hogy egyenlőre Keszthely/Budapest a lakhely a doki miatt, aztán majd meglátom találok e itt Pesten dokit.

OrsiKép
Olyan jó, hogy ti már itt tartatok. Majd teszel fel képet a gyerekszobáról, ha kész lesz? Olyan kíváncsi vagyok.

ZitaKép
Szuper, hogy minden rendben és, hogy így bírtad. De azért a dokid kérdezd meg erről a gyulladásról.

Lányok, azon gondolkoztam, hogy ha már amúgy is felvágnak a műtét miatt, akkor nem kérhetném meg a dokimat, hogy nézzen átjárhatóságot, vagy ez nem lehetséges?

Móni

Kép
móni23

Móni!Kép

Remélem, hogy ez az eredmény tényleg azt jelenti, hogy minden rendben!Kép
Milyen vizsgálatod lesz, hogy felvágják a hasad?

Zita

Kép
Kép
zituska28

ZitaKép

Sajnos PCO-m van és a sok kis cisztát csak így tudják eltávolítani. Eredetileg laparral szokták csinálni, csak nekem már volt egy ciszta műtétem és emitt kell felvágni.

Móni

Kép
móni23

Sziasztok lányok!

Annyi levelet írtok, hogy alig lehet elolvasni, igazán bőséges a termés.

Hát hol is kezdjem...szóval...

Még kedden panaszkodtam az alacsony hőm miatt ( 36.8) miatt...aztán szerdától kezdett emelkedni ( 39.0), majd csüt.-n 37.0...
Írtam, hogy életemben nem mértem még iylen magas hőt...és mivel mensinek nyoma sincs,ezért vettem a bátorságot és ma hajnalban csináltam egy tesztet...a tesztcsík helyén egy kis folt lett..mérgesen bevágtam a fiókba,aztán reggel fürdés előtt megnéztem mégegyszer...és egy kis halvány csíkocska volt a folt helyén.....szóval..POZITÍV...

Minyu..átsatíroznál a táblán?

Rohanok, mert a papa még nem tudja...

Üdv: G
galagonya15

Zsu Kép
Én erről semmit sem tudok... nem hallottam róla. De én is akkor utánakérdezek, hogy mi lehet ez.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bocsika! Idegességemben félreírtam a hőket:

Szóval: kedd: 36.8, szerda: 36.9, csüt:37.0, péntek: 37.0

Annyi írnivalóm lenne, de most már tényleg rohanok!

Üdv: G
galagonya15

GalagonyaKép

GRATULALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!Boldog babavarast!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Szia lányok!

Kedves Doris, Adri, Anna, Minyu, Anita és bocs ha valakit kihagytam, szóval nagyon köszi, hogy így bíztattok, most már sokkal jobban vagyok. Igazából megfigyeltem, hogy egy adott pillanatban iszonyúan ki tudok borulni,de aztán másnapra minden jobb lesz és a jövőre koncentrálok. Azt hiszem eljutottam arra a pontra, hogy már egyáltalán nem hiszek a természetes fogantatásban. Próbálkozunk ugyan, de azt hiszem semmi eséllyel, ami talán arra lesz elegendő, hogy megóvjon a mensesnek köszönhető keserves elkeseredéstől....
Szerdán megyünk a dokihoz. Megpróbálom lebeszélni az inszemről (ilyet lehet??) mert szeretnénk a mielőbbi lombikot (ne felejtsük: Előre az ikrekért!!!), amitől egyébként rohadtul félek, de ez már más téma.

Ha már itt tartunk, elképesztő, hogy ZSU!!!! te milyen jól viseled ezt az egészet. Iszonyú pozitív vagy és ez fantasztikus, le a kalappal!!!! Nagyon drukkolok neked, nektek!!!!

Viki! Sajnálom, hogy nem sikerült! Elcsépelt duma: új ciklus, új remények!!!

Zitus, te hős! Túl vagy rajta, ez a lényeg. Az egyikre nekem is azt diagnosztizálták, hogy csak nagy nyomásra és sokára jön ki a a kontrasztanyag és nagy része kifolyik, de erre a nagy doki azt mondta, hogy az átjárható.

Szuszi!! Megértelek nagyon, de ne keseredj el annyira!! Mióta is próbálkoztok??? Kezdjétek el minél hamarabb a vizsgálatokat.

Galagonya!! Nagy gratula! Vigyázz magatokra!!!

Anna! Köszi a bíztatást, remélem már te is jobban vagy!!! Majd biztos érdeklődni fogok sokmindenről ha már ott fogunk tartani. Ma voltunk HIV, Hepatitis B és szifilisz vérvételen és meglepő módon már keddre mondták, hogy meglesz az eredmény. Ez tök gyors, azt hittem ez egy hónapig is eltarthat.

Na hát ez van velem! Jó hétvégét mindenkinek, élvezzük még ki az indián nyarat!!!

Puszi
Enigma

Ja! Ha valaki tud a Cat-ről, akkor jelezzen nekünk is, hogy mizujs vele és a babókkal!!!
enigma

Cattel Kép és a babókkal minden OK. Még egyben vannak. Már nagyon sokat pihen. Azt hiszem holnap kezdik a 36. hetet.

Amint valami történik ő sms-z nekem, és én jelentkezem.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Enigma,
már nyoma sincs a korábbi elkeseredésemnek. Képsajnos a menszesz teljes +őrjít és kihozza belőlem a hisztérikát. most már 2 és fél éve próbálkozunk, minden hónapban dokihoz járunk, még az életben nem voltam ennyit kórházban. most lesz az első inszemem. már +viszgáltak minden létező oldalról, úgyhogy fel vagyok térképezve Kép
teljesen +értem az érzéseidet. hasonló cipőben járok magam is. miért akarod kihagyni az inszemet? ennyire nem hiszel benne?
Sz
szuszi

Sziasztok lányok!

Olvasgatlak benneteket már egy ideje...
Talán ide, de lehet, hogy valamelyik másik topik témájához tartozik, de a cukorbeteg-online oldalon találtam egy cikket, amit most bemásolok Nektek:

"Adagoló toll a meddőség kezelésére

Az újdonságnak számító eszköz segítségével a betegek akár önmaguknak is beadhatják a petefészek-stimulációhoz szükséges gyógyszert.

Szeptemberétől valamennyi hazai meddő házaspár részére ingyen hozzáférhetővé válik egy, a meddőség kezelésére kifejlesztett adagoló toll - jelentették be Budapesten.

A meddőség kezelése - túl az anyagi és fizikai megterheléseken - gyakran a terápia sajátosságai miatt is nehézséget jelent a betegnek. A lombikbébi vagy inszeminációs kezeléseket megelőzően ugyanis hosszas, akár 2-3 hetes injekció-kúrák szükségesek, ami azt jelenti, hogy a betegeknek rendszeresen, naponta ugyanabban az órában be kell járniuk az orvosi rendelőbe, vagy a sokszor más városban található meddőségi központba. Ez szinte kivétel nélkül munkaidőben történik, ami problémát okozhat, nehézséget jelenthet a beteg és családja számára (pl. a szabadság rovására kivett szabadnapok, utazási költségek, stb.).

A cukorbetegek esetében is világsikernek számított az ún. "pen" (önadagoló toll) megjelenése, melynek segítségével a betegek otthonukban, munkahelyükön is tudják magukat gyógyszerelni, s amely eszköz nélkül a diabéteszesek élete ma már elképzelhetetlen.

Mostantól a meddő betegek számára is lehetőség nyílik a gyors, egyszerű és a lehető legdiszkrétebb, önadagolásos kezelésre. Nem lesz szükség többé szabadság kivételére, munkahelyről való elkérezkedésre, vagy drága és időigényes utazásra.

Az önadagoló tollat a kezelőorvos ingyen fogja a beteg kezébe adni. A tollba kerülő (jól ismert, több éve forgalomban lévő és széles körben alkalmazott) gyógyszert - az eddigi gyakorlatnak megfelelően - vényre fogja az orvos felírni. A toll hozzáférhető - igény esetén - valamennyi hazai meddőségi és lombikbébi központ számára."

Ha esetleg nem ide kellett volna, bocsánatot kérek!! Kép

Remélem senki nem lesz itt túl sokáig!! Kép

Ági
Ui.: a cikk eredeti "helye": www.mcd.hu
aszemenyei

Sziasztok Csajok!

Táblicskut hétfőn hozok, de nagyon örülök, hogy satírozhatok! Galagonya Kép, vigyázz magatokra!

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok. Szilvia vagyok. Diane35-t szedek négy hónapja, előtte hormonkezelések voltak, előtte pedig fog.gátló injekció. Közben abszólut nem volt vérzésem. Pco-s vagyok. Már van egy kislányom, de szeretnénk még egyet. Hogy lehet az szerintetek, hogy a diane35-nél a hét napos szünetben nem jön meg a vérzés? Az első hónapban is ez volt. Hasfájás volt, vér nulla. A második-harmadik hónap viszonylag normális. A harmadik végén volt egy röntgenes HSG (jó eredmény), most vagyok a negyediknél. Abbahagytam, teljesen abba akartam hagyni, hogy újra próbálkozzunk a babival, most vagyok a negyedik napon, de hasfájáson kívűl semmi. Szerintetek ez mitől lehet? A HSG eredménye? Egyszerűen kész vagyok. Úgy beleéltem magam, hogy most neki állunk a kistesónak. Tudtok segíteni?

emeseanyu

Szilvi Kép
A HSGtől egészen biztosan nincsen.
Szerintem kellene neked egy alapos hormonkivizsgálás. A dokidnak nem szóltál, amikor nem jött meg a diane után a mensid rendesen?
A PCO is okozhatja, hiszen a sok tüsző termelhet annyi hormont, ami kitolja a ciklust.
De semmiképp ne keseredj el! Az orvosoddal meg vagy elégedve?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Haho!

Itt a tábla Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Jó reggelt Minyu!

Te aztán friss vagy így hétfő reggel! :-)
Köszönjük a táblát. Amúgy Veled mizújs?
Én most kedden nem tudok dokihoz menni, csak jövő héten.

További szép napot!

Pusz

Mea
mea

Mea Kép

Nálunk semmi változás: jövö hét szerdán kell mennem dokihoz. Kicsit rossz ez a várakozás, vagyis az, hogy "semmit" nem érzek. Jó, érzékeny a cicim, meg nem birtam ki, és persze hogy vettem még tesztet. Az ember a világba kiáltaná, hogy milyen boldog, hogy sikerült, de nem merjük elmondani még a szülöknek se, nehogy jövö héten nagyobb legyen a csalodás.
De hétvégén babáztam, és nagyon büszke voltam magamra, mert Lili (sógornőm kislánya, másfél éves) hisztizett, hogy nem akar enni, de mikor én mondtam, hogy na, menjünk, akkor első szóra nyujtotta a kezét. Kép Persze, nem tudom, mivel érdemeltem ki ezt a kitüntető dolgot, de azért dagadt a májam Kép

pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!
Visszajöttünk a nyaralásból, de sajna arra most nincs időm, hogy mindent végigolvassak, csak átfutottam. Annyit gondoltam rátok, hogy el sem hiszitek.
AdriKép, VikiKép, ZsuKép
úgy sajnálom, anygon szorítottam értetek!
KrisztaKép, GalagonyaKép
vannak itt sikerek is, nem is kevés. Gratulálok!
AdriKép
Te mész Horvátországba? Szép az idő, csak egy kicsit szeles, de azért még lehet "nyaralni"!
DorisKép
Tündériek a babák!!!

MinyuKép
felvennél engem is a táblázatba?
2004. február óta, ez a 29. cn, az utóbbi 3 hónapban 34 napos volt a ciklusom, Pécs, 27 év. Köszi

Nekem elvileg ma kell megjönnie, mert ebben a hónapban cickafark teával gyötörtem magam. Eddig semmi. A hőm tegnap 36,98 voltKép, ma viszon 37,29.
A cicm már a nyaralás elött nagyon fájt és majdnem kicsi volt a bikinimKép! Még most is hiperérzékenyek és péntek óta fél óránként járok pisilni, de nem akarok semmit beképzelni.
Ugyis kiderül. Ha nem hatott a tea, akkor vasárnap, ha hatott, akkor ma kell megjönnie.
Röviden ennyi.
Szorítok továbbra is mindenkinek.
Pusza: Stella

Kép
stella9

Lányok!

Lenne egy kérdésem, a cickafark tea mire jó?
Mert sokszor olvastam már itt róla.

Minyu: szorítok nagyon!
Megkérdezhetem, te szedtél március előtt gyógyszert, ha igen mennyi ideig és utána mennyit hagytál ki? És van valami tanácsod, tipped, hogy mivel lehetne elősegíteni a teherbeesést?!?

Lányok Ti is segítsetek, ha van tippetek.
Bár szerintem nem igazán lehet befolyásolni ezt nem???

Bárcsak nekünk is sikerülne hamarosan!!!

Meg remélem, hogy csak a lagzi miatt borult fel a hormonháztartásom és most már rendben lesz.

Mea
mea

Mea Kép
Hu, mennyi kérdés Kép . Na, lássuk csak.
Igen, szedtem gyógyszert, Mercilont 7 évig. Minden évben volt egy 1 honapos szünet, és 2 éve egy 9 honapos szünet (babát akartunk, de a párom beteg lett, és ekkor nem lehetett "akciózni", aztán még pár hónapig nem irattam ki gyogyit, igy jött össze ez a szünet)
Most 2 honapos szünetet tartottunk, bár mindenki 3 hónapot mond (a dokim is ezt mondta), de mi ugy gondoltuk, hogy már akkor sem védekezünk. Kép
Hogy kinek mi jön be (mármint tippként), szerintem ez változó. Én szedtem az Elevitet, bár nem minden nap, csak amikor eszembe jutott (kb minden másnap), mostmár persze minden nap szedem.
Nem tudom, hogy köze van-e a dologhoz, de pont a "sikeres" honap elött kezdtem el iszogatni aloe-vera berry nektart (valami hasonlo a neve), bár ebböl sem az elöirt mennyiséget, csak napi 3 kanállal.
Nagyon fontos a psziché, én az utóbbi időben sokat stresszeltem magam a baba miatt, de az augusztusban sokkal inkább a házzal, az épitkezéssel törődtünk. Nem mondom, hogy nem gondoltam a babára, mert minden nap eszembe jutott, hogy hátha most, de talán kevesebbszer gondoltam rá.
Aztán ott vannak az egyéb praktikák: hőmérőzés, 2 naponta szex Kép ,stb.
Jajajaj, már megint sokat dumáltam. A csajoknak még biztos vannak sokkal jobb öteletei Kép
Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

MeaKép
A cickafark tea arra jó, hogy ha rendszertelen a ciklus, akkor ettől - állítólag - beáll 28 naposra, ami ugyebár normális és könnyebb számolgatni a napokat. Ha nekem használt, akkor még ma kiderül, persze remélem, hogy tea ide, vagy oda nem jön meg!
Sajna én sem tudok tippet, hogy mivel lehetne elősegíteni a teherbeesést. Ha lenne valami tuti módszer nem is létezne ez a topik.
Üdv: Stella

Kép
stella9

Sziasztok lányok!
Régen jártam itt, de sok minden történt. Otthagytam az orvosom,és ma megyek hormonvizsgálatra. Remélem minden rendben lesz. Sajnos orvosom még nincs, de lelkesen készülünk...
hritus

Kedves Lányok,

régóta olvasgatlak benneteket, csak még nem vettem a bátorságot hogy írjak is.:-)

A történetem a következő: tavaly augusztus óta próbálkozunk a párommal (most 32 éves vagyok). Idén egy ismerős javaslatára júniusban elmentünk az Országos Családvédelmi Központba. A szokásos eljárás, megvizsgálatak bennünket, minden rendben volt. Vezettem a görbét. Most szeptember elsején, miután még mindig nem volt semmi, elmentem az ottani nőgyógyászhoz (Dr. Gasztonyi). Rendkívül rossz modorú volt, szinte azt kérdezte, hogy minek jöttem én ide. Majd vetett egy pillantást a hőgörbémre, majd nem mondott semmit. Miután rákérdeztem, hogy e szerint mikor van pé-m, közölte: Magának nincs peteérése! Ekkor már nagyon el voltam keseredve, majd felírt Clostylbegitet (amiről semmit nem mondott, szóval ha előre nem műveltem volna ki magam nálatok, azt sem tudtam volna, hogy mit ír fel. - egyetlen pozitívum: visszahívott uh-ra). Amikor kijöttem teljesen magam alatt voltam, de hát azt hiszem ezt értitek.

Így ez volt az a hónap, amikor vártam hogy megjöjjön - hiszen majd elkezdem a gyógyszert, és akkor majd minden rendbejön. De láss csodát, nem jött (csak egy kis barnásozás - de még a határidő előtt) és a hőm is fenn maradt 37 körül. Na nem húzom tovább, ma reggelig bírtam: a teszt két csíkot mutatott!! :-))

A tanulság? Nem tudom, talán hogy magunkban bízzunk leginkább...:-)

Mindenkinek további jókat és küldöm a drukkokat:-)

Noémi
vnoemi

NoémiKép
Nagyon jó a sztori. És gratulálok a pocaklakóhoz és a rengeteg kitartáshoz!
Ezek után remélhetőleg nyugodt és nagyon boldog babásodás vár Rátok!
Stella

Kép
stella9

Kedves Noémi!

Én is nagyon gratulálok, és sok boldogságot!
Az ilyen dokikat meg el kellene tiltani a hivatásuktól.
Ha nem tud emberekkel bánni, akkor mehet vagont rakni, ott aztán vagdalkozhat.
Üdv: Lara

Kép
lara26

Minyu4

Köszi a tippeket.
Inárcs merre van?
(Néztem a táblicskuban merre laksz)

Én 10 évig folyamatosan szedtem a gyógyszert és nem is pihentettem közben, nekem a dokim azt mondta nem kell kihagyni.

Neked azt mondta, hogy kell?

Most építkeztek vagy újítottátok fel a házatokat?
Mi már túl vagyunk rajta, de még hátra van a kert, majd jövőre meg lesz az is.

Nincs kedved privibe levelezni?
Csak hogy ne írogassak ilyeneket.

Szia Timi

Mea
mea

Mea Kép

Írhatsz nyugodtan, a mailcimem: nyaff@vipmail.hu

Egyébként a dokim is mondta a 3 hónapot, és itt a babaneten is olvastam.

Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Szióka Minyu!

Írtam neked emailt.

Pusz

Mea
mea

Szióka Minyu!

Írtam neked emailt.

Pusz

Mea
mea

Igen, megkaptam Kép válaszoltam is, csak kicsit bő lére eresztettem, és hosszú ideig gépeltem Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Noémi!
Nagyon szép történet és ez igen tanulságos is.
Minden jót neked/nektek,jó egészséget!!!!!!!!!

Stella!
Ezek már gyanus jelek nem?Ha ma nem jön meg akkor mikor csinálsz tesztet?
A lapart én kértem,hogy legyünk túl azon is,de ma kiderült,hogy nem lapart csinál hanem valami mást ami nem is HSG.Akkor mi lehet?Majd holnap vérvételnél megkérdezem.
Nagyon szurkolok neked!
Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: