A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kép is készült egy csomó, majd válogatok belőle.

KépKép
KépKép
fleur

Dóri, fogadd kérlek őszinte részvétemet! Sok erőt kívánok Neked és a családnak!!!

Fleur, szerintem Lillus angyalka a legjobb szülőket kapta, akiket csak kaphatott. Csodálom a lelkierődet (szintúgy Gicáét! :-)), a hiszti sajnos kis mennyiségben is elég fárasztó, hát még nagyban.

Ágica: mi van a lábaddal??? És Heni, apátok hogy van?

Vindo: szerintem szuper kis otthonotok van, az afrikai motívumok meg külön nagyon bejönnek. És ó, a Csodás Tévé is látszott kicsit :lol:
Mikortól indul Neked a négyújtárgyas őrület? Mi jövő héten kezdünk, még semmit nem készültem rájuk, mert van bőven más addig is.

Heni, ha nem baj, a Vukot jövő hét hétfőn tudom feladni Nektek, mert holnap egész nap nem leszek otthon, pénteken meg Ádi mellől nem tudok kimozdulni, még "házfogságban" van (de majd expressz fogom ;-))

Nagyon fura volt ez a betegség, mert még tegnap este lefekvés előtt is kereken 38-at mértünk Ádinál, miközben már 4 napja kapja az antibiotikumot (eddig 1-1,5 nap alatt az antibigyótól mindig láztalan lett, csak hőemelkedés). Ma van az először, hogy csak hőemelkedés. Csaknem egy hét után. Borzalmasak ezek az új vírusok-baktériumok :roll:

Kép
Kép
irina

Fleur, én is remélem, hogy Danika hangulata javul és hogy egyre több lesz a tejcsi!

Móni: szegény Cicuska... ugye már jobb a kedve?

Vindo: nekem is a szemüveges Rugó-kép jön be, szerintem még Terry Gilliamnek is tetszene, irtó menő az egész szerkó és a menése is. ;-)

Kaqk: de örülök, jól hangzik, amit az állásról írtál!

Lost-rajongók (Fleur!!!), elindult a 6., utolsó évad!
24-rajongók, szintúgy megy a 8. évad :D (bár szerintünk elég gyengus, egyedül Renee karaktere tart némi izgalmakat, kicsit önmaga paródiája már a sorozat).
Puszi és jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Halihó!

Csak egy gyors életjel erejéig, aztán irány az ágy. Hulla vagyok. Az éjszaka szinte semmit sem aludtam, Bercót figyeltem, hajnalban csak beadtam neki egy Rectodelt kúpot, olyan borzasztóan küszködött.

Fleur, csak Neked akartam írni, hogy nem lehet ez valamilyen növekedési ugrás, vagy mi? Elképzelhető, hogy csak sűrűbben kell mellre tenni a fiatalurat? Hidd el, majd ő beindítja a tejcsit! Bercóval én is többször is azt hittem, hogy nem lesz már elég a tejem, de nem adtam fel és lám, még mindig cicizik. :oops: Bár tudom, nem egyszerű, így Lilla mellett ezt megvalósítani.
dmaggie

Sziasztok!

No ennyire még nem voltam lemaradva. :(
Jól vagyunk, munka ezerrel, ha az nem, akkor röpi, és gyerekezés. :)
Hétvégén Szegeden voltam egy kupán, szombat reggel mentem, vasárnap délután jöttem.
Hú de hiányoztak Zsozsiék! Sokszor beszéltünk telefonon, mondogatta, hogy szeretlek anya! :)
Hiszti nálunk is van, több kevesebb sikerrel kezelhető.
Gegi kezdi átvenni néha a dráma tagozatot, ilyenkor Zsozsit látom benne. :)
Többre most nem futja, igyekszem behozni a lemaradást, és olvasni. No meg írni.
Puszi!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Csak gyorsan, együtt keltünk...

Irina, a jövő hét még nálunk olyan töltelék-hét, a szakmai gyakorlatot szervezik, vagy nem tudom, mit csinálnak, szóval pluszban még van egy kis időm.
Kell is, mert a rendezvényes tárgyra már kivettem a könyveket, de belenézni még nem tudtam.

A képen Rugó még pizsamában van, rugdalózóban alszik.

Szia Emese, furcsa lehet egy éjjel a gyerekek nélkül :roll: HOgy szerepeltetek a kupán?

Maggie, Bercóval mi újság?

Fleur, hogy aludt Lilla? Elfáradt tegnap?

Viranka meg eltűnt :roll:

Most ennyire futotta, jók legyetek.
V.

Kép
vindolanda

Lányok, merre vagytok????? Magamat csak nem olvasgathatom, nem szolgál elég újdonsággal:)

Eltűnök akkor én is.

Felöltözünk, mint a mikulás, és elmegyünk venni ezt-azt.

:arrow:

Kép
vindolanda

Halihó

takarítás felén túl vagyok..holnap folytatom...:-)

Móni Grétinek jobb kedve lett aztán..nálunk is szokott néha ilyne lenni, akkor vagy afoga bújik ki, vagy beteg lesz! :-(

Fleur: visszajön az a tejcsimennyiség....próbáld többször cicire tenni!

Irina: igen elég gázosak ezek az új vírusok..Remélem mostár majd láztalan lesz Ádó!

Maggie: oh ne! akkor jól emlékeztem h Bercó beteg....szegéynkém, jobbulást!!!!

Mesi: furcsa lehetett a gyerkőcök nélkül....hogy ment nélküled? biztos ügyesek voltak. Anyud segített párodnak? Hogy sikerült a htvége?

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina
Sajnálom ezt az elhúzódó betegséget..
Lost már egy ideje nem nézem....egyedül nem merem P nek meg elege lett belőle, h mindig húzzák az ember agyát :) de ha jön az utolsó évad lassan neki lehet állni, mert akkor egyszer lesz valami lezárás :)

Maggie
Magától is gyakran cicizik. Van hogy óránként. Főként ezért kezdtem el aggódni, h miért is éhezik meg ilyen hamar ez a gyerek. Meg a ciciknek nincs is ideje nagyon megtelni. Szinte mindig puhának érzem őket. De lehet, h van valami ebben a növekedési ugrásban is. Jöv héten lesz 12. hetes.

Mesi
Már kezdtél nagyon hiányozni....örülök, h zajlik körülötted az élet.
Ájjaáj Gegi leutánozza a Zsozsi hiszit?? Jajj mi vár rám??!!! :lol:

Köszi mindenkinek a szopis biztatást nem adom ám olyan könnyen fel :)
Amúgy tegnap csaj már negyed 7kor sírt a fáradtságtól. Dani éppen aludt így gyorsan elvittem fürdeni. Hát 7ig pancsizott :) amikor is Apa hazaért így kicsit elhúzódott a lefektetés, mert Apától mindig felpörög :) De 9kor már az egész család ágyban volt. :) És hamarosan aludt is mindenki.
Csak Dani most éjjel megint 3 óránként kelt, és Lilla is sírt egyszer álmában így én kialvatlan vagyok megint. De ez még így lesz egy darabig.
Következő baba csak akkor lesz, mikor a másik kettő már átalussza az éjszakát :lol: és napközben ovi illetve suli van :)

KépKép
KépKép
fleur

Irina!
Remélem most már azért hamarosan átmegy Ádin ez a betegség!

Sasszem vagy! :) Hogy mondtad Vindoék tévéjét átnéztem újból a képeket és tényleg ott van! :)

Maggie!
Bercó befulladt? Jobbulást neki!

Vindo!
Haláliak az új Rugó képek, no és a lakás sem semmi! Nagyon szépen, ízlésesen kialakítottátok!

Kaqk!
És mikor válaszol a cég, hogy téged választanak? Szorítok!!!

Fleur!
Aranyosak lehettek a lányok! Ez az a barátnőd, akinél Lilla ottaludt?
Tejcsi biztos beindul újra!

Mesi!
Hűha, gyerkőcök nélkül 2 napon át? Elhiszem, hogy hiányoztak. Akkor ezek szerint újra versenyzel?

Mi megvagyunk, tegnap voltunk védőnéninél, de csak a súlyukat mérték 13 és 15 kg-sak. Jól viselkedtek, nem volt semmi gond velük. No persze élvezettel bújtak be az öltöztetőasztal aljába, GErgő pedig húzta tolta berendezési tárgyakat a váróban, de ettől függetlenül minden rendben volt. Ja és ott voltak fogorvosnál a kamaszok, hát Zsuzsu elhalt a nagylányokért. Rögtön ment hozzájuk ismerkedni. Megmutatta nekik a cicáját, elmondta, h hány éves, hogy hívják stb. Tündéri volt. Gergő egyenlőre nem mutatott érdeklődést irántuk. :wink:

Kép
gica1

megint itt

a barátaink mennek síelni ausztriába, 1 lemondta s leheet a másik is lemondja, úgy h ki van fizetve..mehetnánk helyettük 3 an emmával

csak este 6 kor derül ki és holnap 11 kor indulnánk
:-)

hát nem tudom..biztos össze tudnék pakolni meg élveznénk is...csak olyan rövid a határidő..ja és félpanzióval.:-) de egy vasunk sincs és azér csak kellene némi pénz.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

Hol van mindenki?????????????

KépKép
kaqk
Debrecen

Á, én itt vagyok, csak olyan nagy volt a pangás, hogy inkább tettünk-vettünk :roll:

Kaqk, ha van egy kis pénzetek, szerintem menjetek, mert egy nyaralás-telelés mindig olyan jóóóóó.

Gica, igen, jól kiszúrta Irina a tévét :lol:
Gergő akkor még nem érdeklődik :roll: Afro lányokkal próbáltátok már? :wink: Hátha olyan, mint Rugó :D

Fleur, nyugi, biztos nem fog még elapadni a tejed.
Lehet, hogy növekedési ugrás. Meg ha gyakran szopik, nem is ehet mindig nagy mennyiségeket...

Megyek porszívózni

Kép
vindolanda

azért csináltam egy listát, mit kéne vinni ha mégis mennénk! juj de izgi....

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo a tv-t én is kiszórtam..:-)

hát nem csak rajtunk múlik....meglátjuk...

Gica nem tudom mikor szólnak vissza..a jövő héten gondolom, mert még lehet egy beszélgetés + szerződésköés..és 15 én kezdeni is kellene

huh akkor meg lehet nem kellne elutazni..????péntek-szerdáig mennénk...és ah aakkor kellen menni interjúra, vagy csütörtökön vissza pestre holt fáradtan..hm... :shock: :shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

Lányok! S.O.S kellene Niki72 telefonszáma, ha valaki tudja!
Vagy az angliai címe!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Vindo tudja a számát

KépKép
kaqk
Debrecen

csak porszívózik :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Ja, most olvastam, hogy abszolút nincs pénzetek... Hát, akkor nem tudom :roll:

Kép
vindolanda

Megnéztem a listában, de nem tudom hogy kell hívni, nem jó sehogy. +360044...
vagy +3644...
mert úgy kezdődik, hogy 0044...

Kép
Kép
Kép
gremese

itt vagyok, írom priviben, Emese :arrow:

Kép
vindolanda

köszi

Kép
Kép
Kép
gremese

Na mégsem megyünk..a két nagyokos barátunk csak szombat vasárnapra elutazik....hát végül is ha már kifizették...de olyan kattantak....ki tudja mi lesz belőle

KépKép
kaqk
Debrecen

Megyek vissza porszívózni :arrow:

Kép
vindolanda

Köszi Vindo! A címét nem tudod? Igazából az kellene! Csak rögzítő van.

Kép
Kép
Kép
gremese

a +36 az magyarország hívója
a + =00
angliáé meg +44 vagy 0044...de Vindo már biztos megírta

KépKép
kaqk
Debrecen

na látom sikerült.

KépKép
kaqk
Debrecen

Azt sajnos nem.

Swindon, Anglia :lol: :lol: :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo köszi a képeke, szuper lett a ház 8) A tv :shock: 8) jaj nekünk is jó volna, de tudom, csak addig nyújtózkodom mig a takaróm ér :roll:
Mi is felbuzdulva az ötletem vágatunk egy padlószönyeget a nappaliba, hideg a padló :evil: ha meg már felnőnek, megy a szobájukba, hogy nyúzzák ott tovább :roll:

Irina nyugi ráér, köszi előre is.

Fleur, é nem szedtem tejserkentőket, csak több cicizés volt ha kevésnek bizonyult. Gondolj arra, hogy elég tejed van, no para. VAn ott tejcsi szerintem, az én melleim se voltak tök kemények és mégis csak úgy nyelt Áron :shock:
Szerintem fölösleges kiadás a more milk, inkább igyál teát vagy homeopátia. Vagy sok folyadék, tojásos leves, griz, madártej. Ezek segitenek.

Heni
KépKép
heni81

Hát, én sem terveztem egy ilyen tévét, pláne hitelre :roll: :?
Örülök, ha segítettem a szőnyeggel :wink:

Érdemes majd megnézni, hogy az egyes szőnyegekből 3 vagy 4 méteres gurigák vannak-e, és abból kérni, amelyikből kevesebb a felesleg.

Ez a More Milk tényleg jó drága lehet :shock: :x

Adni kell a halaknak enni, a harcsák már magasan úszkálnak. Ilyenkor éhesek már.
Aztán teregetés :arrow:

Kép
vindolanda

Úgy látszik, ma antifórum-nap van :roll:

Rugó megszerezte a kagylógyűjteményemet, teletömködte a zsebét vele :shock:
Remélem, nem törik össze sok.
Vannak benne ős-csigák meg ős-kagylók is :roll:

Kép
vindolanda

Megszereztem a javát. Egy kicsi még nála van.
:arrow:

Kép
vindolanda

Kimenekítettem mindet 8)

Kép
vindolanda

Helló!

Temetésen voltam,most értem haza. Apás nap volt.

Most mondja apa,hogy nem sikerült megnéznie,a filmet amit elkezdett,annyi dolga volt.Hát ez van minden nap nálam.Most bele látott. 8)
varga tünde

Sziasztok!

Pont ma nem tudtam jonni egesz nap, szegeny Mesi meg korozott ossze-vissza... :? :(

Rengeteg helyre kellett mennunk, meg a birosagon is voltam... :lol:
Masfel eve elmentem segelyt kerni, mivel lejart a gyesem, es rossz segely-fajtat igenyeltettek velem, amit vegul nem kaptam meg, mert az nem jar kulfoldieknek...igy 4 honapig nem kaptam semmit...na en birosagra vittem, hogy kapjam meg azt a 4 honapot is, mert nem az en hibam volt, es megnyertem a pert! :D Olyan buszke vagyok magamra, egyedul kepviseltem magam... :lol: Nem tudom, mikor lesz belole penz, de jokor jott, le vagyunk egve, es ugye jovo honapban Maltara is megyunk.. :roll:

Na, lassan olvasok, aztan irok meg..
Vendég

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak délelőtt voltak nálunk, aztán amikor a lányok aludtak, én is pihentem, gastroyalos turbófogyókúrát csinálom, aztán nem sok kedvem volt ugrálni :)

Na megyek is aludni azt hiszem :arrow:
Vendég

Jó éjt! :)

Megyek aludni :arrow:

Niki, ügyes vagy! Lehet, pályát tévesztettél :wink:

Kép
vindolanda

Jo reggelt!

Este mar nem tudtam jonni. De latom, amugy is nagy a csend... :roll:
Vendég

Ja, eléggé, én sem írogatok már magamban :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Néztem éttermet a torkos csütörtökre itt a közelben de nincs :? Inkább csak a belvárosban és Budán :roll: pedig jó volna helyet foglalni. Féláron még ki tudjuk fizetni és akkor nem nekem kéne főzni 8)

Nektarin kinek üzensz ha megszülsz? Kitől várjuk a nagy hírt?

Viranka mi újság veletek?
Hímezed a képet?
Hétfőn megérkezik a könyv.
Azóta se találtam meg :oops:

Niki ügyes vagy :lol:
Lehet ügyvédnek kéne tanulnod :wink: :lol:

Vindo én ma többé kevésbé vagyok, takarítás és főzés közben :roll:
Megcsinálom nagyjából a holnapi kaját is, így holnap csak úszás lesz meg pihi 8)

Panndi neked szerintem elég lenne egy lightosabb fogyókúra :roll:
csana tetszik még Zsófinak?

Mesi na javul Gegi bőre?
Minek a kiiktatásával kezdtetek?
Tegnap este Gréti megkérdezte, hogy anyuci mikor találkozunk a Zsozsiékkal meg a Bálóékkal? :lol:
Kéne egy minitali.

Viranka a madártej-partyval mi újság?

Tündi
néha kell a pasiknak egy-egy emlékeztető nap, hogy milyen is gyereket nevelni :D

Fleur én még mindig azt mondom, hogy plakátold ki a lakást.
"Sokáig szoptatom Danit. Minden rendben lesz a tejcsivel"
Jön anyósod?

Na megyek tűzet nézni meg ebet etetni :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Remélem ma megtörik a csend :wink:

Maggie nektek volt valami gond a mosogatógéppel, ha jól emlékszem, kifolyt a viz? Most mi is szenvedünk vele, a tömités nem jó már :evil: de nem tudom hol lehetne venni hozzá :evil: egyenlőre csak szilikonnal segitünk rá igy nem folyik.

Vindo miért nem irogatsz magadban? olyan jó olvasni:-)

Niki állj ki az igazodért! pláne ha pénzről van szó!

SEnse is nagyon eltünt!

Én már olyan fáradt vagyok, hogy nem tudom, hogy kerül mellém éjszakánkét Áron, de a pláne az, hogy még itatom is :shock: és arra sem emlékszem, csak reggel látom, hogy hiányzik a viz az üvegből :shock:

Én is úgy vagyok mint Fleur, nem birnék még egy gyereket bevállani, mert szeretnék már aludni éjszaka :oops: :oops: :oops:

Apánknak ma kiszedték a varratokat, egész jól van :D

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Na mi túl vagyunk egy rossz éjszakán, Zsófi hányt egy csomót, de szerencsére reggelre már jól volt :)

Móni: csak öt napig csinálom ezt a fogyókúrát, utána marad az odafigyelés simán :roll: (Bár hétfőn vendégeink lesznek, és stahl féle muffinokat fogok sütni, kókuszosat meg nutellásat, nyammnyammmm :) )
Vendég

Ja igen: csana továbbra is tetszik neki, mindig megdicsérik, simán elköszön tőlünk és bemegy, mindig mindent megeszik, néha kér repetát is :) Jól érzi magát ott :)
Vendég

Panndi, hajra fogyokura...azert a muffinokat ne hagyd ki! :wink:
Heni, orulok, hogy jol van Lali! :)
Vindo, en is szeretem olvasni az irasaidat! :D

Na, tegnap elfelejtettem venni pelenkat, most 1 db van a ket gyerekre....es Alex nagyon nyom.... :roll:
Vendég

Panndi süss túrórudi muffint.
isteni finom :lol: :lol:
Zsófi elrontotta a gyomrát?

A kutyák olyat csináltak amit még sose. Összevesztek a kaján :shock:
Pedig igazságosan osztottam el köztük. Mindkettőnek ugyanannyi táp jutott. Mégis.
Remélem nem fognak ezentúl veszekedni. Eddig olyan jól megvoltak egymással :roll:

Heni de jó :D
akkor innentől még gyorsabban gyógyul :D
kívánok neked pár átaludt éjszakát :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Panndi akkor tényleg jót tesz Zsófinak a csana. És Fruzsinak nem hiányzik?
Nálunk ha Péter még alszik, Áron máris megy a szobája felé és dörömbölne az ajtaján :roll: Viszont ha Péternek elege van belőle, kitessékeli a szobájából és bezárja utána az ajtót :shock:
Egy szobába terveztem őket tenni :roll: jaj

Heni
KépKép
heni81

Rugó felébredt :shock:

(Éjszaka volt egy kis dorbézolás, de azért mégis.)

Örülök, hogy vagytok, majd igyekszem jönni is.

Kép
vindolanda

Halihó

Elég nagy a csend mostanában!

Alig írtok!
Sense is hogy eltünt!

Vindo Te kitartó vagy! :-)

Niki nagyon ügyes vagy...le a kalappal!

Maggie: Bercó hogy van?

Panndi mondtam én hogy nagyon fog neki tetszeni...szuper, nagyon ügyes! Emma is olyan sokat fejlődik ott is, szerencsére nagyon jó a gondozónő.....
miért is kell ez a fogyókúra hiretelen, röviden?

Heni jó hogy paátok jól van!

Móni torkos csütörtök? mikor lesz?
huh de jó lenne menni.....

Munka: ma kaptam egy pozitív sms-t, hogy hétfőn hívnak és "félig" már üdvözölnek a csapatban! Csajok annyira örülök. Bízom benne hogy sikeres leszek és szeretni si fogom csinálni és Emmára I-ra is marad időm...!
ezért Emma ma ismerkedik az ággyal a bölcsiben és jövőhéten szokjuk az ottalvás..bízom benne hogy most is nagyon ügyes lesz és sima menet lesz. olyan kis okos, mindent meg lehet beszélni vele.
kérlek még szorítsatok addig nekem míg tuti nem lesz..!!!köszi :lol:

egyébként majdnem minden nap láttam a héten kéményseprőt. :-)

Ma angol....már várom...itthon is elkezdtük az angolozást komolyabban. játék közben angolra váltunk fél-egy órára és csak angolul beszélünk hozzá! olyan ügyes, érti a dolgokat...megzabálom mikor angolul beszél! :-) ismétel minket!

jajaj úgy izgulok..most megint lesz egy változás az életemben, ..aztán ha bejön ez a munka majd jöhet 2-eske, albiba költözhetünk.....apa is nagyon várja már ketteskét, néha többesszáma beszél hogy a gyerekek így, úgy :-) ...
Emmával is 7 hónapos terhes voltam míg "dolgozam"..szóval szerinetm most is fogok amíg bírok.....aztán szülés után meg majd látjuk...

KépKép
kaqk
Debrecen

Szegeny Zsofi...valami rosszat ehetett... :roll:

Ma megint megyunk bulizni... :oops: S. egyik kollegaja elmegy es lesz valami vacsora. Mostanaban jol kihasznaljuk anyosomat. :oops: :D
Vendég

Kaqk, gratulalok, szuper! Ha mar ezt mondtak, akkor biztos, hogy eldontottek! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: