[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Ha gépközelben leszek benézek hozzátok..... :)
zsóka1113
 
 


Most olyan jó átolvasatlanul válaszolok

Babszika tisztelem a döntésedet és megértelek, pihenj nyugodtan, próbáld nem nap mint nap átélni a történteket és kívánom az idő hozzon neked megnyugvást. Azért gyere néha erre.

Pedi jobbulást neked!

Tary a teszt mindent elárul :wink:

Zsóka1113 sajnos a progeszteron nagyon bekavar a hőemlékedésednek, ez nem láz és a hormonkezelés miatt magasabb kicsit most a hőd, azért méregesd szorgalmasan és ha fenn marad az csak jót fog jelenteni. Ha kaptál HCG-t injekció formájában akkor feltétlenül várd ki a pénteket a teszttel, mert mutathat fals pozitívat. Pontosan nem tudom hány nap alatt megy ki a szervezetből. Vannak lombikos topikok lehet oda is írogatsz ott többet tudnak a lányok segiteni ilyen téren :wink: Megy a drukk neked, hogy pénteken babás pozitív teszttel köszönts minket :D

Szép estét mindenkinek!

ja Ediii te "új asszony" Én jól vagyok sajnos még az első trimeszterrel küzdődők így nem mondhatom felhőtlennek ezeket a napokat, ez egy más állapot: állandóan émelygek, kaja nélkül rosszul vagyok, pocifájások, fejfájás, derékfájás, idegesség és fáradékonyság, stb...szóval ez egy más állapot az tuti és nem vagyok a régi énem. Estére odavagyok még azt sem szeretem ha férjem babusgat..szegény már tiszta pókháló de úgy nem kívánom a kekszet, hogy az elmúlt 2 hónapban 1szer voltunk együtt :oops: :oops: :oops: Tudom megérti de kicsit nehéz nekem is nem ehhez volt szokva az úrfi :lol:
Pocak növöget, majd teszek fel egy régebbi képet ide is, a másik topikban tettem, de azóta már nőt és kezd látszani, mivel fenékre nem tettem sem arcra csak a pocak dudorodik :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!

Babszika, tiszteletben tartom a döntésed, megértelek, és kívánom, hogy az angyalkátok mihamarabb küldjön maga helyett egy babát.

Nitácska, a szülésznődnek teljesen igaza van, maximálisan egyetértek!

Pedi, lesz dobogó szívecske, meg egy síró kiscsomag, meglátod! :wink:

Melisch, ez természetes ilyenkor, mi hetekre el is voltunk tiltva a házasélettől, de akkor se kívántam volna, ha nem. Lesz hozzá ismét kedved, meglátod! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

 
 

Zsóka hajrá!!!!!!!!


Melisch mond a párodnak nekünk pl a 9 hónap alatt nuku volt a keksz.......
:twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám, már jól vagyok, és ma a kolleganőm is visszatért mellém, így a "lelki békém" is visszatért. Voltam ma fogorvosnál, úgyhogy ez is kipipálva egy időre!

Nita, Beze! Köszi, igyekszem én is így gondolkodni, mert ugye nekem már egy pozitív teszt nem tud felhőtlen boldogságot hozni az életembe(sajnos), de hiszem, és érzem, hogy még az idén növögetni fog a pocakom! Mostmár pozitívabb vagyok, mint tavaly tavasz óta bármikor! Egyébként, azt, hogy akkor miért mentek el a babók nem derítették ki, mert a második eset óta nem is látott doki. Vagyis idén jauárban igen, úgyhogy mostmár mindenképpen szeretnénk a dolgok végére jutni, hogy aztán végre tényleg 3tagú család lehessünk!

Zsóka! Jó pihenést Nektek, talán a legjobbkor mentek! :wink: Várunk, ha lesz időd benézni! Megy a drukk jövő péntekre!

Fesztike! Szép lett a vonalzó, a táblácskát pár oldallal előbb megtalálod! :wink:

Tary! Mégegyszer gratula! Nagyon szép a tesztecskéd! Várlak a doki után és biztosan minden rendben lesz!

Melisch! De jó, hogy jöttél, már úgy vártalak! :oops: És várom a pocifotódat is!

Ediii! Kedves "új asszony", örülök, hogy Te is visszatértél hozzánk!

Babszika! Abszolut érthető, amit írtál! Részemről, csak azért írtam Neked, hogy tudd, sokat gondolunk Rád! És továbbra is küldjük a sok "gyógypuszit"!!!!

Bocsi attól, aki kimaradt, nagyon késő van és nagyon sokan vagyunk :oops: :lol: !

Jó éjt Nektek, holnap igyekszem napközben is jönni! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Szisztok csajok!

Sajnos tegnap megjött :(...szóval nem kerülhetem el jövő héten a beavatkozást :(

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Ígért pocifotó, múltheti na de t9bbre nem telik rohanok munkába. Van egy új kolléganőm aki második munkanapján, mivel én késtem 1 órát kitalálta, hogy rendet rak a fiókomban :evil: :evil: :x majd falra másztam, tele van személyes papírokkal, még lehet analízisek is vannak a baba miatt, másolatok a házvételünkről, diplomáim, fiuknak dolgai :roll: Na letisztáztuk, hogy majd én kipakolom na meg küllőmben az az enyém marad ha el is megyek szülésire. Szóval ma nem akarok 1 órát késni, pedig lesz vagy fél óra csuszás, mert ki tudja mit talál ki.
10 hetesen Kép
11 hetesen Kép

Kép
Kép
melisch
 
 


fesztike1...sajnálom :cry: :cry:

Kép
Kép
melisch
 
 


de jók ezek a képek :)
ilyeneket majd én is akarok készíteni :wink:

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Sziasztok!

Fesztyke
sajnálom :cry:

Melisch
nagyon szép pocak :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Pedi, nagyon jó a hozzáállásod, meglátod, hamarosan meghozza a gyümölcsét! :wink:

Fesztike, sajnálom...
Nekem is megjött ma, de nem csüggedek, idén úgyis kismama leszek. :D

Melisch, szépen nő a pocid! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Fesztike! Sajnálom, hogy megjött! :(
Legalább jövő héten mindent kiderítenek! Próbáljuk a dolgok jobbik oldalát nézni! :wink:

Melisch! Jaj, de csini pocakocska! Gratulálok hozzá! :)

Beze! Ti most spontán próbálkoztok? Naná, hogy Te is kismami leszel idén! Szurkolok nagyon! Gondolom, azért kezdtetek ilyen "rövid" időn belül a tesóprojektbe, mert kevés korkülönbséget szeretnétek közöttük! (Megjegyzem, mi is így tervezzük!)

Szép napot Mindenkinek!
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Fesztike: Sajnálom, de ne add fel! Ne gondolj a negatív dolgokra, csak pozitívra! Minden rendben lesz, idén már te is kismami leszel!!! :)

Melisch: Édi a pocakod! Jó vékony vagy hallod-e! :D

Én most csinálom a 90 napost, három hete, és 4 kilót fogytam! Szerintem ennek is köze lehet a sikerességhez (mármint a fogantatás sikerességéhez). Mondjuk magamhoz képest most nagyon kövér vagyok... De járok edzeni is hetente kétszer, és most olyan jó a lelkemnek...

kovacszsuzsi
 
 


Köszi csajok a biztatást :) ...igyekszem pozitívan gondolkodni :)

Én is igyekszem fogyni picit még, mert már sikerült 5-6kg-ot és szeretnék még 2-3-at. :) Igaz nekem most kicsit "könnyebb", mert nem rég kaptam fogszabályozót és nem tudok úgy enni :D :D :D

Kép
Kép
fesztike1
 
 


SZia Zsuzsi!

Igen, a fogyás szerintem is sokat segíthet! Ott van Tary esete is!
És az ember szervezete is igényli a mozgást, az enyém is, mert ugye egész nap ülök, de annyira lusta vagyok elkezdeni mozogni! Na, majd hátha tavasz mehozza az erőmet!
Engem ez is bánt egy kicsit, hogy ilyen téren nem tudok tenni semmit azért, hogy terhes legyek! Úgy értem, súlyfeleslegem nincs, illetve nem annyi, hogy az segítsen a babásodásban. Nem cigizek, nem iszom, nem drogozok, és sose csináltam egyiket se, és a férjem se! Mi már sokszor azt szoktuk mondani egymásnak, hogy lehet, hogy jól be kellene vedelnünk, meg elkezdeni erősen dohányozni, mert basszus, egy csomó ismerősünk van, akik dohányoznak és mégis van babájuk! :evil: :(
pedi
Kalocsa
 
 


melisc: nekünk sem volt keksz 9 hónapig.Vagyis egyszer megpróbáltuk de elkezdtem vérezgetni így többet nem voltunk együtt a 9 hónap alatt meg utána még 6 hétig :)
csini pocid van és már kezd mamásodni :):):)


Fesztike: sajnálom de legalább tudni fogod hogy minden rendben van e.

Pedi:):) néha én is gondoltam erre mert se én se a párom nem dohányzunk ,se nem drogozunk se nem kávézunk semmi rossz szokás vagyis az édesszájúságon kívül :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok mindenkinek!!!

Üdv az újaknak, és mielőbbi babásodást kívánok! :D

Zsuzsi!
Én a kicsi lányomat a 90 napos diétának köszönhetem, meg persze a férjemnek. :lol: :lol: :lol: :lol:
De komolyan. Elkezdtem a diétát és befejeznem már nem kellett, mert 1 hónap múlva terhes lettem. Ez alatt az 1 hónap alatt leadtam 5 kilót kb, és szerintem ez is kellett a fogantatáshoz. Mármint az 5 kiló minusz. :wink:

Melisch!
Nagyon csini a babalak. :wink:
És túl vagy a bűvös 12. héten. GRATULA!!! :D :D

Nika!
_Nagyon helyes a kisfiad. :wink: Gondolom már van is csaja az oviban. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


sziasztok lányok!
ma van jelenésem nődokinál :)
majd jövök a hirekkel egyszercsak :lol:

KépKép
bettike83
 
 


Szia Betti!

Jaj, de jó, gyere majd! Kíváncsi vagyok, mit mondd a doki! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Melisch olyan szép a bőröd és a pocakod is szépen gömbölyödik:)
meg mutizom Barni új járgányát..ma hozták.
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gnemoni: Ez szuper!!!! 90 napos diéta rulez! De jó lenne, ha nálam is hatna :D

A mozgás meg egyszerűen hiányzik, ha egy darabig nem jön össze (mint pl ezen a héten).

Nita: Szuper a babakocsi! Milyen márka? Jó a színe is.

Betti: Drukk-drukk +++++++++++++

Pedi: Szerintem a mozgást bármikor elkezdheted! Végy erőt magadon, és menj el sétálni. Már az is sokat segít! Tudtátok, hogy a fogyást legjobban a gyors séta segíti? Nem szabad futni...! Sem gyorsan mozogni. A lényeg, hogy mindig maradjon egy kis szusz beszélni edzés közben. Nekem ez bejön. Pulzusmérővel csinálom és nagyon szuperul olvadnak a kilók. Sálálálá

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi magelan a márkája......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita! Ez a kocsi tényleg nagyon jól néz ki!

Zsuzsi! Tudom, hogy csak elkezdeni nehéz, nem vagyok én ilyen lustaság mint most! Jártam step-aerobickra, nagyon szeretek biciklizni, úgyhogy ezért is várom a tavaszt. Olyankor esténként a Dunára szoktunk tekerni a férjemmel! :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi: Na látod! Akkor csak a szád járt, hogy lusta vagy!!! Anyukkáááám, ha már tekertek a férjeddel, akkor az nem otthonülés :D

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi!
Pont az a baj, hogy most nem tekerünk! :oops: Amúgy Ő sokkal sportosabb mint én, focizni jár, meg kondizik, pedig sokkal többet dolgozik, mint én! Mondjuk tripla annyit! Sose volt még ilyen lusta korszakom, én még az otthoni tornára is rá tudtam magam venni, de úgy kifáradtam a "nagykarácsonyi hajtásban", hogy még mindig azt próbálom kipihenni! :oops: Na, de majd talán elmegyünk valahova wellnesselni egyet és akkor kipihenem magam! :oops: (Egyébként is, én már a kismama tornára gyúrok! :lol: )
pedi
Kalocsa
 
 


druszám drága:) köszike de még nincs neki mert alig vannak az oviban és most Gergő is beteg :(

nika70
Salgótarján
 
 


Pedi, igen, spontán próbálkozunk, szeretnénk, ha így sikerülne. Korkülönbségnek kb 2 évet tervezünk, meglátjuk, sikerül-e. Na, meg 31 leszek hamarosan, szóval nem akarok sokat várni.

Nitácska, jó a járgány!

Nika, jobbulást kicsi fiadnak!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


köszi a kocsi dicsiket:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


na megjöttem.sok jót nem mondott,cisztákat látta petefészekben,meg a bal petefészkem nagyobb mint a másik..

elküldött laborba az első napon,közép időben uh,aztán a vége fele pedig megint labor.

aztán apát kell vizsgáltatni a katonákat :lol:

aztán nekem átjárhatósági és a végén laporoszkopiai műtét..

ennyit tudok egyenlőre,majd a labor után többet tudok.

KépKép
bettike83
 
 


Betti!

Sajnálom a cisztákat, de ezeket talán eddig is tudtuk. A lényeg, hogy én úgy érzem, hogy jó kezekben vagy! Ezekre a dolgokra van megoldás, tehát azt hiszem 2010 a TI évetek is!!!! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Betti Pedinek igaza van.......2010 a ti évetek is lehet....sőt lesz is:))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


pedi

nita

köszönöm a jó szavakat,a bátoritást,jól esik :)
én is tudom hogy ez az év a miénk kell hogy legyen...mostmár elindultam az uton és sikerülni fog :)

KépKép
bettike83
 
 


annó nekem is nagyon sokat jelentettek a bátorító szavak:)
néha pár jó szó többet ér a tetteknél..... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csajok segítsetek...valami nem kóser.
Szerda késő délután megjött (egyébként teljesen normális időpontban). Amikor megjön mindig olyan kis kevés először és másnap már normális. Ez most is így volt, viszont a másnapi vér mennyisége ugyan normális volt, de az állaga sokkal sűrűbb, mára viszont már csak pici pecsét van....ez 1,5 nap
Szerintetek mi ez???

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Sziasztok!

Bettike, jó kezekben vagy, meglátod, idén baba lesz!

Fesztike, én sajnos nem tudom, nekem is alig van valami, pedig a 2. napon vagyok, én se értem...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


ja! és valahogy nem normálisan fáj a pocim, mert már mielőtt megjött volna akkor is jobb oldalt fájt (mint peteéréskor) és most is :(

Kép
Kép
fesztike1
 
 


nita

és neked már ott van a Kis drágaság,Barnika.remélem én is nemsokára babázni fogok.sok pozitiv példa van,sokan babásak lettek betegségekkel is.félek a pco miatt,de azért még van remény arra hogy nem az van nekem.

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!!!!
engem valaki elátkozott fogorvos terén...letört az egyik rágófogamból egy jókora darab...elegem van....mért van ez.eddig soha semmi baja nem volt fogaimnak.......ég csak 23 éves vagyok és tönkre mennek a fogaim??????!!!!!!!


jaj csajok.....most kaptam a hírt hogy egy bartnőmék hétfőn autóbalesetet szenvedtek...beléjük mentek és a 3 éves kislányuk kedd reggelre meghalt:(((((((((((
nagyon sírok most...........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita

ez nagyon durva,elég lehet túl élni az ilyent,nem kivánom senkinek.
erre nincsenek szavak :( :( :( :( :( :( :( annyira sajnálom őket :( :( :(

KépKép
bettike83
 
 


én is..ne tudom hogy segíthetnék nekik...külföldön laknak........ :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: jajj istenem ez nagyon nehéz :( részvétem nekik:(


Fesztike,beze: simán lehet baba.nekem ismerősöm kettő is mensizett de nem úgy ahogy azelőtt és baba volt a pociban.Királylány is meg tud benneteket ebben erősiteni.

nika70
Salgótarján
 
 


Nika köszi....átadom :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Fesztike: A beágyazódáskor is lehet vérzés. Van olyan is, aki majdnem rendesen mensizik, és mégis babás.

Betti: Ne izgulj, minden rendben lesz és 2010-ben babás leszel!

Nita: Ezt nem hiszem el... Őszinte részvétem :cry: :cry: :cry:
Ennél szerintem nincs szörnyűbb! Istenem! :cry:

kovacszsuzsi
 
 


köszi zsuzsi :)

KépKép
bettike83
 
 


Nika, tuti nincs baba, mert ez nem a mi hónapunk volt. :wink:

Nitácska, borzasztóan sajnálom... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


hát lányok komolyan olyan furcsa érzések kavarognak most bennem......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita!

Ez szörnyű, borzasztóan sajnálom! :cry: Kitartást és sok sok vigaszt kívánok Nekik/Neked!Gondolom, hogy azért is érzed most magad ennyire rosszul, mert nem tudsz csak úgy átszaladni hozzájuk, segíteni Őket vagy vigaszt nyújtani! Szerintem az is segítség nekik, hogy tudják, gondolatban velük vagy!

Lányok! Nekem is volt már olyan ciklusom, amikor alig vérezgettem, inkább csak barnáztam. Teljességgel képtelenségnek tartottam, hogy terhes vagyok, de azért csináltam egy tesztet, és persze negatív volt, úgyhogy én már tényleg azt mondom, hogy akkor hiszem el, hogy terhes vagyok, ha min.9hóig meg se jön. De azért, amit Nika ír, az is igaz! Én ismerek több olyan csajt, akiknek megvolt és mégis terhesek voltak. Ráadásul közülük az egyik 16hetesen tudta meg, hogy terhes, a másik huszonvalahány, pedig volt már egy gyereke, és olyan gizda, hogy csak na! :shock: Mondjuk én azóta se tudom felfogni, hogy hogy nem vette észre, hogy mozog a hasában a gyerek, na mindegy, szóval, van ilyen is!

Bettike! Azért bízzunk benne, hogy ezek a vizsgálatok és egy pár kg fogyás(nem 18!) is elég a babóhoz! Hidd el, jó úton haladsz! Találtál már vmi "Neked való" diétát?
pedi
Kalocsa
 
 


én is sajnálom NIta :(...fel a fejjel!!!


Csináltam tesztet az imént, de negatív
Jobb oldalt viszont még mindig fáj a pocim...ha hétfőn is fáj még, akkor elmegyek dokihoz

Kép
Kép
fesztike1
 
 


Pedi, elképzelhetetlennek tartom , hogy nem érezte a magzatmozgást, de ez az én véleményem...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze! Számomra is teljességgel hihetetlen a dolog, pedig én még nem is tudhatom milyen érzés ez. És főleg azért furi, mert az első gyerek még kétéves sem volt akkor, szóval, mégcsak elég friss élményként kellett volna éljen benne az előző terhesség.

Többiek? Hol van Mindenki?
pedi
Kalocsa
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: