Sziasztok!
Köszi a köszöntést mindenkinek!
Már le sem merem írni,de megint elbizonytalanodtam

Mivel mi úgy alszunk el,hogy a pihiszékben,és ha nehezen megy,akkor egy kis ringatással segítünk rajta,viszont a két pihiszék,meg a két etetőszék nem fér el nálunk,így a pihiszéket megszüntetnénk.Viszont most még azt sokat használjuk,és a hosszú etetések miatt meg az altatás miatt lehet még nem túl jó megoldás az etetőszék.
Lehet még várunk 2 hónapot,amíg nem tudnak rendesen ülni,és normálisan nem esznek,és akkor veszünk két székre tehetőt.Na,tudom bonyolult eset vagyok,de ezt eddig nem vettem számításba.
Most ünnepélyesen megígérem,hogy amíg nem vesszük meg az etetőszéket,nem beszélek róla
Törpi,jaj,kicsi lánynak jobbulást!Mi lehet?Megfázott?
Puska szerintem is kelleni fog!
Kata,édesek a fiúk nagyon
Ja,most tettünk a pelenkázóra leukoplasztot
Úgy hallottam a kamillával vigyázni kell,mert erősen allergén

Szerintem nézz utána.
Vocsi,csajaid neked is édesek nagyon!Mi az a tatami?Engem is érdekelne ám!
Ti már fordultok rendesen?Most gondolkodom,hogy azért már fél évesek leszünk,és Noémi még hasról nem fordul vissza.Balázs igen,de elég ritkán.És mindketten egy irányba szoktak csak fordulni,a bal kezük felé
Timi,mi is lassan megszüntetjük a járókát,már elég szükös,egyfolytában azt kell nézni,nem fordul-e Balázs Noémire.
Mi nem mertünk váltani nem HA-s tápra,beszéltem unokatesómmal,ők csinálják a svábhegyi(mostmár óbudán)gyerekklinikát,allergológia és egyebek,és azt mondta nagyon sok a tejallergiás gyerek,tartsunk ki,mert jön a hozzátáplálás,akkor már nem fogy annyi táp.Persze lehet semmi gond nem lenne...
...na megyek etetni.
RANA!Jelentkezz!
Na,erre Noémi most fordult át hasról-hátra

Csak panaszkodnom kellett