Én is vagyok olvasgattam. Persze most nem jegyzeteltem így csak össze vissza....
Irina
Sajnálom, hogy betegeskedik Ádi

remélem hamar túl lesztek rajta.
Meg azt is sajnálom,h így a munka is nehéz. Pont most gondoltam bele, h nem is tudom mit csinálnék hasonló helyzetben. Mikor éjszaka nem tudsz aludni, mert a gyereknek nyűge van, aztán meg másnap meló....

Kitartás.
És akkor én is idióta módon nevelek, mert pont uezeket a trükköket muszáj vagyok bevetni....ha máshogy nem megy....sztem inkább így mint veréssel.
Niki
Éljen Alex első foga

Lilla is 8 hónapos volt az első fognál

nem is szenvedett vele????
S és a magyar menyecske

24 kg azért nem semmi.
Maggie
Szorítok+++++++minden rendben lesz.
Móni
Félidő

éljen éljen, hogy szalad az idő
Vindo
Hús
Tünde
Ez tök jó.
Heni
Nagyon jók a képek
Kaqk
++++++++++holnapra
Panndi
Nagyon szépek a csajok és Zsófi nagyon ügyes mint mindig.
Detti
Aztaa nagyon ügyes vagy.
Nekünk 7vége jó volt. Szombaton ugye lementünk havaskodni szakadó hóesésben. Tiszta vizes volt mindenki mire felértünk. Építettünk hóembert is. Kocsit is takarítottunk, no az vicces volt, mert mire végeztünk majdnem uúgy nézett ki a kocsi

mint előtte
Du. meg csavarogtunk. Elmentünk a csajnak trikót venni, meg bugyikat. A trikóval beállt a tükör elé és nézegette magát, hogy csini. Ő választotta..lovacskás

azóta le sem bírom róla szedni.
Tegnap meg délelőtt főztem, du. meg barátnőméknél voltunk karácsonyozni

kicsit elcsúsztunk vele...
És hát a lányok enyhén szólva túlpörögtek, így egy kissé nehéz volt bírni velük és sok volt a sírás meg a hiszti.
Ma meg a délelőtt szuper volt, aztán Lillát rávettem, h lemenjünk a boltba és megvegyük a jelmezéhez a hozzávalókat (lovacska lesz

), de miközben a boltban voltam bealudt a babakocsiban
Ilyet már nem is tudom mikor csinált utoljára. Azért kellett még sétálgatnom, hogy tudjon akkor aludni, de így is hiszti volt ébredés után. Ilyenkor mindig ez van.
Az kissé rosszul esett. Nem akart jönni, Dani meg rám volt kötve, de ha nincs akkor sincs esélyem sem a két gyereket felvinni, így párszor ráhajtottam a tároló ajtót mire lehiggadt, mert nem volt hajlandó először kiszállni, aztán jönni....téptem a hajam.
Aztán utána fent már édes volt. Aztán addig nyaggatott, hogy megcsináltam neki a jelmezt. Végig ott mászkált körülöttem. Meg fel is próbálta és nagyon lelkes volt, de amikor kész lett akkor közölte, h nem kell neki.
Na ezek után mosoly szünetet tartottam vele kicsit. Erre ő közölte velem, hogy:
Anya hagyd abba a mérgeskedést
Elmagyaráztam neki, hogy anyának mi esett rosszul és megegyeztünk, hogyha felveszi és lefényképezhetem, akkor már jól is fogom magam érezni. Utána már azt mondta, hogy farsangon is felveszi.
Délután elmentünk a bnőmékhez ahol egy 20 hónapos kisfiú van. Lilla mielőtt indultunk mondta, hogy a múltkor megcsapkodta, mert ráült az autójára.
Én szépen megkértem, hogy most ne és ha szeretne valamit akkor kérje el szépen.
Erre csajok minden játékon visított, többször is odacsapott a srácnak, írigykedett...

égett a képem. A bölcsi előtt ő korábban soha nem csinált ilyet.
Hazafelé próbáltam vele újra megbeszélni a dolgot (meg persze ott büntibe is volt, mert bocsánatot sem akart kérni), úgy tűnt megértette.
Legalábbis remélem nem sokáig szándékozza ezt csinálni......
Itthon már megint minden ok volt...azt leszámítva, hogy mindenféle hülyeséget csinált este: nyalta a habfürdőhabját, meg a habfürdős vizet, kilocsolta a kádból a vizet, aztán lerántotta az ágyunk felett Daninak felfüggesztett forgót-hiába kértem kb 1000x hogy ne rángassa (a szöget nem találtam meg, tiszta ideg vagyok miatta, hogy mikor lépünk vagy fekszünk bele)
Néha agyamra megy a dac korszak.......
Viszont totál nem volt kedvem ma mellé feküdni és 2 visszatessékelés után elaludt egyedül.....